Líčení a makeup podle modelky Victorias secret Mirandy Kerr

by - 30 ledna

Příjemný podvečer všem,

něco na mě leze, možná chřipka, tak doufám, že to na tomto videu nebude moc vidět :). V podstatě je to shodou okolností podobný typ líčení jako to včerejší a konečně taky uvidíte MUA paletku v akci na videu. Celkově je líčené poměrně přirozené a musím přiznat, že se mi moc líbí. Video jsem vytvořila pro portál blogerky.cz , kde se také dočtete, co jsem přesně použila a můžete se podívat na více fotek. Nebo můžete video zhlédnout na YOUTUBE. Líbí se vám celkový look, nosíte něco podobného?



You May Also Like

76 komentářů

  1. Tohle ti fakt moc sluší. Ty vlasy jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo, tohle líčení se mi strašně moc líbí, je to na mě tak akorát, proto ho hned zítra vyzkouším, paletku mám doma a tohle si troufám říct, že zvládnu i já. :-)
    K tobě jde krásně a hlavně, moc se mi na tobě líbí ty vlasy jak je máš krásně kudrnatý a rozpuštěný, vypadáš s nima vážně dokonale. Měla bys je nosit častěji rozpuštěný. :-)
    Měj se hezky!
    Terka

    GIVEAWAY o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní.. :) Hlavně máš s tím BB hrozně hezkou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  4. krása, nikdy se mi to nepovede tak jako tobe:((

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá strašně hezky a přirozeně, podobné líčení nosím taky.
    Moc Ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně bych se toho bronzového líčení na sobě bála, přijde mi, že na to nejsem moc typ :D.
    Jinak jsem unešená z těch tvých vlasů, přijde mi, jako by se ti zlepšila jejich kvalita, takovýho lesku a takový krásně uhlazený, to mě na celym videu dostalo nejvíc :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc děkuju, no jestli mám lepší vlasy nevím,ale možná jo,jednak už asi půl roku jím Revalid a potom taky v zimě mívám vlasy tmavší a ne tak vysušené jako v létě no a nejvíc ovšem dělá světlo a to, že se vlas uhladí kulmou :)

      Vymazat
  7. Ahoj Peti.
    Pěkné romantické, jemné líčení. Moc ti sluší i ty vlnité vlasy. Ta paletka MUA Undressed je úžasná.
    A strašně se mi líbí tvoje náušnice:-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mně Tvoje nejpovedenější líčení vůbec! Ohromně Ti sluší!! A vlasy hned zítra vyzkouším:) Díky!

    OdpovědětVymazat
  9. neskutočne ti to pristane s tými vlnami :)

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo, asi jako každá holka jsem se na look podle holek z VS musela kouknout a jsem nadšená od A do Z! :) Strašně, ale strašně Ti to sluší. Celá Tvoje pozitivní atmosféra, úžasně relaxační hudba, to všechno na mě působila, jako by sis někde na Havaji odběhla do města na kafe s kamarádkou :D Což neber špatně, prostě nádherný :) Navíc přece pro sebe a kamarádky chceme vypadat nejlíp :D :) Za mě máš 10/10 nebo *****+, prostě 100% :) :) Nádhera!
    Stella

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peťko, tohle líčení ti krásně zvýrazňuje oči!!! Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  12. Takové přirozené líčení ti hrozně moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Úplná Miranda Peti..:) Líčení je vážně moc hezké, jednoduché a Tobě moc sluší.. Jinak máš taky moc hezky udělané nehty, už se chystáš na Valentýna, viď?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju a jojo, byla to taková zkouška srdíčkového laku :).

      Vymazat
  14. Moc ti to sluší :) Hezčí než Miranda :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný, moc ti to sluší, líčení je celkem jednoduché a opravdu přirozené a i ty vlasy vypadají krásně. Myslím, že jsi Mirandin styl vystihla velice dobře :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peťulo..! tak to je nádherný, hned zítra ho na výzo vyzkouším :) Hod se určitě i do školy a to je fajn. Snad se mi povede tak, jako tobě. Líbí se mi i ten svetr, kde jsi ho pořídila a kolikpak jsi za něj dala.. Takový sháním všude možně.. určitě nekouše, vid...??. A kde jsi pořídila tu kulmu širokou? A jsi s ní spokojená?
    Jinak chtěla jsem se zeptat, proč to video pořád tak problikává? Dřív to nedělalo, nevím, čím to je..ale i když si to pustím u ségry na pc, tak to dělá..možná je to tím, jak kamera zaostřuje..:)

    Krásný zbytek večera, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc ti děkuji, svetr je KappAhl a kulma je Cortex, z ebay a je skvělá! Jinak problikávání,to nevím asi co myslíš,ale jestli máš na mysli to rozostřování,tak je to tím,že jsem točila na zrcadlovku :).

      Vymazat
  17. Páni, to je nádhera! S rezervou ani není co brát, nevidím v tom ani chybičku, navíc tobě to líčení a vlasy hrozně sluší(určitě nos look častěji), jsi kóča:))
    Mirandu Kerr mám moc ráda :3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nejkrásnější líčení,které jsi zatím udělala.Nádhera.
    Opravdu ti to sekne

    OdpovědětVymazat
  19. Jezisi to ti TAAAK slusi.. :) myslim to vazne, po dlouhe době to na tobě vypada tak přirozeně, nenuceně /moc se mi nelibi když jsou oči přemalovane nebo vyrazna rtenka)...fakt, bomba, doufam ze to na tobe uvidime casteji :) Adelka

    OdpovědětVymazat
  20. tohle je tve nejkrasnejsi liceni! jemne tony to ja muzu:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  21. Peťo udělala jsi mi strašnou radost, hnědá, bronzová to mi tady u Tebe chybělo :)) výsledek je super a Tobě moc sluší :) Určitě vyzkouším. Nikola S.

    OdpovědětVymazat
  22. Tý jo, Péťo, taková lvice s těma vlasama, líbí se mi to moc, tenhle look ti sekne! :)
    Nemůžu se dočkat, až mi paletka Undressed přijde a vyzkouším to!

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Péťo,
    tvoje posty sleduji pravidelně, ale zatím jsem nikdy nezanechala komentář:-)
    Dneska ale prostě musím. To líčení je nádhera a co teprve ty vlasy, vážně bomba... Strašně moc ti to sluší, takhle to nos často. Vážně jsi moc krásná!
    Chci ti poděkovat, za celý tvůj blog a tvé cenné příspěvky a rady. Je mi 25, tak se líčím relativně dlouho, ale i tak jsem se toho od tebe hodně naučila.
    Jen tak dál..
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já hrozně moc děkuji za pochvalu a sledování! :)

      Vymazat
  24. Mě se celkový look líbí, ale na mě mi přijde dost neutrální. Co ale miluju jsou ty kudrnaté vlasy, neuvěřitelně ti sluší Peti!:) Taky si někdy říkám, že ti snad sluší všechno :D Jinak jsem se chtěla zeptat, kde si koupila ten korektor od NYXu a jestli je dobrý pro suchou pleť?

    P.S.: Někde jsem četla, že si od MAC ještě nic moc nezkusila, tak mě napadlo, jestli by ses také nechtěla zapojit do soutěže právě o stíny MAC, mohla by to být třeba dobrá zkušenost:) Takže kdybys ty nebo holky chtěla, hodím dolů link...zatím pěkný večer LL*

    Vyhraj stíny MAC i TY!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a co se týče korektoru, já ho kupovala na cherryculture a podle mě je vhodný i na sušší plet,ale přesto není příliš mastný, docela dobře ale kryje a stačí ho opravdu málo

      Vymazat
  25. Oh bože!! neměla jsem tušení, že když se jako modelka VS nalíčíš, opravdu tak budeš vypadat :))) tak snad se to někdy povede i u mně :D Hrozně ti tenhle look sluší, i ten pod tímhle článkem! ♥

    OdpovědětVymazat
  26. Moc povedené. Tleskám. A úplně mě dostává jak na fotce máš vlasy světlé a ve videu krásně tmavé. Je to jako kdyby sis otočila prstýnkem co měla Arabela a řekla tak a teď chci vlasy tmavší. Až mě nebude bolet každý sval v těle tak to zkusím taky.

    OdpovědětVymazat
  27. v jednoduchosti je krása..a ty to svojimi líčeniami len potvrdzuješ :))

    OdpovědětVymazat
  28. moc děkuju a díky za odkaz, samozřejmě o tom nic nevím a popravdě, pokud by tam vložili video z youtube,tak ej mi to jedno,ale stáhnou si ho a dát před něj reklamy, no to si snad dělají srandu, to je opravdu hrozný, kolik lidí na mém blogu vydělává a já s tím nemůžu nic dělat :(

    OdpovědětVymazat
  29. jednoduché a krásné, bohužel máš pravdu, že to, co vypadá na modelkách tak úžasně, na normálních lidech vypadá... ne tak úžasně :-D

    OdpovědětVymazat
  30. moc povedené!

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. no musim sa pridat aj ja a pochvalit ta za toto video...velmi sa mi paci, aku kombinaciu ceruziek na oci si pouzila... spravili ti naozaj krasny pohlad....a vlny vo vlasoch ti seknu moc!

    http://heidi-o-kozmetike.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  32. Tohle je snad tvoje nejpovedenější video! Aspoň podle mě :) vypadáš nádherně...ty vlasy a makeup. A hudba je moc příjemná, je to o 100 % lepší než když v pozadí tutoriálu "vyřvává" disco :)

    OdpovědětVymazat
  33. nádhera :) podarilo sa ti to, naozaj sa na ňu podobáš :D a aj takéto vlasy ti seknú

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  34. Krásné líčení!

    Peti, prosím, mohla bys mi poradit, zda-li to bude v tvých silách. Mám zánět spojivek a zítra jdeme na ples, což by znamenalo jít bez líčení očí, což je pro mě katastrofa. Neporadila bys mi něco, co bych přece jen mohla použít? V googlu jsem našla na spojení "makeup a zánět spojivek" jako odpověd tvůj článek o Rimmel WMU a psala jsi v něm, že máš trochu zánět spojivek (fotka byla bez očního makeupu), tak mě napadlo, že bys mohla mít nějakou zkušenost. Vím, že nejlepší by bylo jít úplně bez očního makeupu, ale to bude katastrofa :D Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď :-) El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj El tak s tím mám opravdu osobních zkušeností bohužel víc než dost. Za mě, kup si lékárně Vasopos N a hlavně si dojdi k doktorovi pro nějakou mastičku do očí, například maxitrol nebo Opthalmoframykoin, ty opravdu zabírají. Klidně bych se namalovala,ale opravdu opatrně, žádná waterline a pozor,at si nenaprášíš stíny do oka, musí to být přesná práce,aby oko nepodráždila ;).

      Vymazat
    2. jinak bych dodala, samozřejmě namalovat se jen v nezbytně nutných případech,jinak líčení s rozjetým zánětem spojivek je samozřejmě hloupost,aby to zas někdo naschvál nepochopil blbě :)

      Vymazat
    3. Moc děkuju za odpověď! Myslím, že každý normální člověk ví, že malovat se v tomdle zdravotním stavu je blbost, a ještě, když je to infekční, tak bych vůbec mezi lidi neměla chodit, to vše vím. Moc, Peti, děkuju za radu! Mastičku mám, mám i světlík na obklady, tak snad se to trochu vzpamatuje. Ty stíny zkusím, nějak to pošolíchám, hold, nebude to tak úžasný plesový look, jak jsem si myslela, ale co už :D
      Děkuju!

      Vymazat
  35. Jak jsem psala včera, přesně tohle je líčení podle mého gusta!

    OdpovědětVymazat
  36. Komentář zanechávám jen čas od času, ale dnes jako spousta dalších musím. Krásné líčení v přirozených barvách, moc se mi líbí. Jako rtěnkomilec bych jen změnila lesk za rtěnku, ale to je jen můj osobní postoj. Moc se mi líbí i tvářenka, působí mladistvým, svěžím a odpočatým dojem. Perfektní!

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peti, nádherný look. Krásne jemné líčenie Ti veľmi pristane a tie vlasy ... čerešnička na torte.

    OdpovědětVymazat
  38. Myslím si, že vyzeráš krajšie ako Miranda, máš súmernejšiu tvár;) Nepreháňam, fakt...takýto štýl líčenia i účes ti najviac sekne. Ak by boli tiene neutrálnejšie, napr. také taupe, ešte viac by to ladilo s pleťou. Som tvoj fan;)

    Hobby image and color consulting http://krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  39. Hrozně moc vám všem děkuju za komentáře, jsem moc ráda, že se vám tento look líbí,i já se v takovém líčení cítím nejlépe a ne běžný den ho nosím :).

    OdpovědětVymazat
  40. ta fotka je nádherná!!!!! moc se povedla :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ano v jednoduchosti je opravdu síla!Líčení ti moc sluší,vyzvedlo tvou přirozenou krásu!Taky se líčím podobně,je to taková universal klasika.A ještě ti musím pochválit vlasy,máš je moc krásné!A zdá se mi,že je máš poslední dobou takové o něco zase hezčí!Nepoužíváš nějaký zázračný šampon?:-)Jinak děkuji za tvůj blog a za tvou práci,kterou mu věnuješ!Pro mě jsi zábavnější než kdejaký super módní časopis!Hodně úspěchů nejen na blogu ti přeje Nika

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojda,

    tak tohle mi k Tobě strašně hezky sedí ;) Nebudeš si posílat životopis do Victoria Secret?

    OdpovědětVymazat
  43. Tajemství krásy modelek od Victorias secret odhaleno! :D
    Vypadáš božsky a ty vlasy, OMG krása! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Nádherné líčení!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  45. Waw, toto sa ti hodi uplne najviac!! Si krasna zena

    OdpovědětVymazat
  46. Krásná....a ty rty :-)Opravdu moc pěkné.
    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Péťo, krásný líčení, hned ho vyzkouším - dneska mi dorazila Undressed :o))))))) Ty máš tak nádherný oči a přijde mi i že máš krásný řasy ( i když tobě přijdou nic moc ), narozdíl ode mne :o)
    No a vlasy jsou prostě parádní :o) Ahoj Káťa

    OdpovědětVymazat
  48. No páni tak tohle líčení a celkově takhle s vlasy Ti neuvěřitelně sluší! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz;

    OdpovědětVymazat
  49. Moc se omlouvám, jestli tato otázka tady už byla, ať už u tohoto článku, nebo jiného, kde sis točila vlasy, ale mohla bych se zeptat na průměr kulmy? A nechtěla bys natočit video o kulmách? Moc by se mi líbilo, a hodilo by se mi, protože ve světě kulem a žehliček jsem uplně ztracená, a chtěla bych si kulmu pořídit:) Moc děkuji, Katka

    OdpovědětVymazat
  50. Peto, podle čeho vybíras písničky? Ta z videa Bežné liceni s Mua undressed je strašně hezká, jak si na ni přišla? Jinak liceni nádherné, hrozne ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  51. Moc pěkné,dala bych jedničku s hvězdičkou :).Ta paletka od MUA vážně krásně maluje :).
    Lavendergirl

    OdpovědětVymazat
  52. Tak se uzdrav , mě začínám být taky něják divně ! ...

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Moc Ti tohle líčení sedí, fakt krásný :)
    Jája

    OdpovědětVymazat
  54. Hezký, ale trochu "nuda" - nechtělo by se ti udělat zase jednou něco extravagantnějšího? Nebo netradičního jako bylo to duhové líčení? Ráda bych se inspirovala a tyhle hnědověci jsou všudypřítomný. Určitě máš nějakou nevyužitou barevnou kombinaci nebo barevnou paletku ;-) Určitě by se našel ještě někdo, kdo by to ocenil :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Krásne,denné líčenie :) Presne takéto mám rada :)
    Nius07

    OdpovědětVymazat
  56. Opravdu ti to sluší-jak ve videu,tak na fotkách! :)
    Moc mi to připomíná tutorial od Michelle Phan,ale to bude tím že look Mirandy Keer takový je:)

    OdpovědětVymazat
  57. To líčení je nádherné! :))

    http://zivotkosmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. Nádheraaaaaaa,ale taky si myslím,že by jsi mohla vyzkoušet nějaké to barevnější líčení,třeba v "zmrzlých tónech!" jinak opravdu nádhera
    http://jecowe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. Děkuju za video i s návodem na ty vlasy, byla bych se na ně stejně zeptala :)) Moc ti to sluší a fakt se mi to líbí, mám ráda takové jemnější, přirozené líčení. Akorát jsem ještě nepřišla na to, jak aplikovat tužku do řas a jak svoje rovné vlasy přesvědčit, aby držely v nějakých vlnách aspoň příležitostně.

    A.

    OdpovědětVymazat
  60. Tohle líčení v kombinaci s úpravou vlasů je prostě úžasné.Moc se mi líbí, že je to pojaté takové jakoby jednoduché a rychlé, ale ve výsledku je to moc hezké!!! Zbožňuju všechna tvoje líčící videa, ale přiznám se, že mám raději takové...prostě BB, korektor, stíny z jedné paletky, tužky, řasenka....no víš že tam není milion primerů a barviček od mnoha značek...tohle stihnu hravě ráno než půjdu do práce. Hezký den všem, Lu

    OdpovědětVymazat
  61. Máš spoustu krásných "líčících" tutoriálů, ale v tomle přirozeným líčení ti to snad sluší ze všech nejvíc! :)
    http://muabellasima.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!