neděle 21. dubna 2013

Jarní líčení v lila a hráškově zelené

Krásný večer všem,

minulý týden jsem vám ukazovala líčení v zelenkavé kombinaci na 14leté Kristýnce do školy, tento týden tedy přeskočíme o pár let kupředu a s využitím mé oblíbené barevné kombinace, bych vám ráda ukázala mojí variantu jarního líčení pro lid pracující, případně pro ty z vás, které se rády líčí trošičku výrazněji. Tyto barvy budou nejvíce slušet očím modrým a hnědým, naopak u očí zelených bych volila fialovou na pohyblivé víčko a zelenohnědou do ohybu. jak se vám líčení líbí?

38 komentářů:

  1. Peti, tak to je krásné.. Nedivím se, že se Ti tyhle barvičky líbí ..moc Ti totiž sluší :)

    Jinak se mi moc líbí začátek videa, jak jsi to krásně natočila to kvetoucí jaro :) Jak profesionál!

    OdpovědětVymazat
  2. Si veľmi pekná a máš príjemný hlas :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle kombinaci občas, podle nálady používám, máš pravdu, jde i k hnědým očím. A tobě taky moc sluší. Krásné líčení.

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, moc ti to sluší :-) Kombinace zelené a fialkové je vážně krásná a opravdu taková jarní :-) I lesk od Miss Sporty je moc hezký, ikdyž se musím přiznat téhle značce moc neholduju... Chtěla bych se zeptat od koho je ta písnička. Docela mě zaujala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, moc děkuju a já miss sporty nemám ráda vůbec, tohle je asi jediné věc, krom jedné rtěnky, kterou jsem si kupovala před asi 5 lety, co jsem kdy měla...jo ne ještě asi dva laky vlasně :)....

      Vymazat
  5. Do vonkajšieho kútika oka by som pridala ešte trošičku tmavofialovej, aby to malo dynamiku. Inak veľmi podarené, svieže, jarné :-)
    Lícenka je nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, vypadáš jako rozkvetlá květinka (nebo jako víla?). Každopádně tohle asi vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano souhlasím je to Krásnééé!
    Moc se mi to líbí!
    A Peti děkuji za pochvalu na video!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné, naštěstí mám tuto paletku od Sleek doma takže určitě toto líčení brzo vyzkouším. Úplně mě nadchlo..:D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak mám několik poznatků :D Mám dojem, že nevlastním žádný hráškově zelený stín, což musím napravit, protože na jaro by se mi určitě hodil :) Fialkový stín bych klidně použila o maličko tmavší, ale je dost možné, že jen na kameře ten lila trochu vybledl a ve skutečnosti je výrazný tak akorát :) A poslední věc - ta tvářenka je úplně úžasná, podle mě ti dokonale sedí, je to tak strašně svěží odstín! Škoda, že nejsme stejné typy, holt co sluší tobě většinou mně přesně naopak a přitom bych se tak ráda inspirovala! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, mně se ta tvářenka taky moc líbí,je to fakt super odstín,na kameře vypadá podstatně oranžověji a zářivěji,nevím proč, ale to tak bývá, naopak ten lila odstín je na kameře světlejší, má totiž dost shimmeru a tak odráží hodně světla, jenže to jsou takové věci, to světlo je potvora, s tím člověk nic neudělá,no :)....

      Vymazat
  10. Moc Ti to sluší, barvy Ti opravdu sedí. Já se nechám inspirovat a vyrazím tak hned zítra do práce.

    OdpovědětVymazat
  11. moc ti tsto barvy slusi..:)) zitra to taky zkusim...ale nikdy to neni tak hezké jako u tebe..:( achjooo

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera:) naprosto profesionální líčení, které ti navíc neuvěřitelně sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné, tohle líčení určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  14. Snad se můžu vyjádřit jako anonymní sledovatel a nebudu za to ukamenována.:-) Ten začátek je stráááááááášně dlouhý. Pětina (!) videa jsou záběry kytiček a potůčku a zase kytiček a zaostříme na lístečky a na kvítky... ale já chci vidět líčení! Ty záběry jsou pěkné, chápu myšlenku, že sis vzala inspiraci z přírody, ale podle mě je jich přespříliš. Pár fotek, dejme tomu na 10 sekund a šup líčit, zbylých 55 sekund by klidně mohlo být na konci a bylo by to taky dobré. Mám tvoje videa s líčením ráda kvůli jejich rozumné délce a stručnosti a tohle mě dneska nemile překvapilo.
    (A teď se do mě pusťte, fanynky, jsem anonym, nemám účet na bloggeru, nemám blog, nikdy jsem nenatočila žádný tutorial, líčím se jen občas a nijak nápaditě, klidně mi to všechno vmeťte do tváře.)
    P.s.: Málem bych zapomněla, to líčení se mi moc líbí! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu líčení a jsem ráda, že sis dala takovou práci spočítat kolik vteřin mají záběry kytek a kolik procent je to z celkového videa :D, to by mě tedy nenapadlo a obdivuji "matematické" nadání :D, pobavilo mě to a příště to tedy zkrátím......chápu, ale není nic jednoduššího, než to teda přeskočit, když tě zajímá jen samotné líčení, to přece není až takový problém ;). Jinak vůbec nechápu, proč by se do tebe někdo za tvůj slušně vyjádřený názor pouštěl ;).

      Vymazat
  15. takto sa líčim veľmi často :) krásne!

    OdpovědětVymazat
  16. Uzasny!moc na to barevne liceni nejsem..ale tohle je bomba urco vyzkousim:)

    OdpovědětVymazat
  17. Je nádherné a tobě moc sluší! Tobě podle mě sluší všechno. :) Jinak moc hekzý i začátek videa.

    OdpovědětVymazat
  18. WOW! Tyhle barvy i účes Ti hodně sedí a zjemňují tě. Jo, a nemůžu se dočkat Tvých kosmetických štětců, můžu se zeptat, kdy už budou na e-shopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a koncem měsíce, začátkem dalšího budou na eshopu, jsou už hotové :)

      Vymazat
  19. jezis to je krásne, si krásná :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásně nalíčené oči, moc Ti to sluší - já bych v tom vypadala jak vyblitý lečo, proto Ti i trochu závidím, že si můžeš dovolit tak světlé barvy.
    Myslím ale, že k očím a rtům nalíčeným ve studených barvách absolutně neladí tvářenka v teplém tónu. Mnohem lepší by byla studená růžová.
    Přesto děkuji za krásné video!

    OdpovědětVymazat
  21. Líčení a úroveň videa super, ale škoda toho mikrofonu, ten nekvalitní hlas docela ruší :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mikrofon je v pořádku, zvuková karta v notebooku je špatná, s tím nic neudělám,jedině uspořádat sbírku na nový notebook, jestli chce někdo přispět :D.....ale na druhou stranu mně ten zvuk nijak špatný nepřijde, že by mi nebylo rozumět,co říkám a to na to koukám i na mobilu a jiném počítači,tak nevím,jestli vy,kdo si stěžujete na zvuk nemáte třeba nějaký citlivější reproduktor, fakt netuším.....

      Vymazat
    2. Peťo, předem chci říct, že tvůj blog mám moc ráda, jsi strašně sympatická a mě moc baví koukat na tebe ve videích, anebo číst tvé články na blogu. Ale s tím zvukem musím dát zapravdu anonymovi...sice ti rozumět je, ale místy mi to i nějak zrní a šumí..:Dnevím jak to popsat....a celkově je to prostě takový rušivý element. Když se třeba podíváš na nějaké líčící video od Lucky z Getthelouk(...nevím co za "přístroj" používá ona a co používáš ty) ale její zvuk mi přijde mnohem kvalitnější...

      Vymazat
  22. jemné a krásné líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  23. je to naprosto přenádherné,hravé úžasný blog máte jsem nadšená.Alena

    OdpovědětVymazat
  24. Ta tvářenka je vážně super :) jsi skvělá

    Loo

    OdpovědětVymazat
  25. Hezké líčení a ten fialový lesk si koupím.

    OdpovědětVymazat
  26. Svěže-jarní líčení, které Ti sluší.

    Doprodná hudba je báječná ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. toto líčení se mi moc líbí

    máš strašně pěkně udělané ty linky
    mě to tak vůbec nejde
    zkoušela jsem to takovým jakoby fixem a bylo to strašné jednou to bylo teňounké a když jsem udělala druhý tah tak to bylo zase strasně tlusté

    takže fakt super

    Alčapalča

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne video, ten úvod s kvetinkami je fakt super :). Líčenie vyzerá veľmi jemne a sviežo, určite ho skúsim. Dík za super nápad. Si skvelá, len tak ďalej ;)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  29. Asi budu za blbce,ale zajimalo by me,jakto ze Sleek ma v nejakych paletkach stiny mrizkovane a v nekterych zas hladke.?u vetsiny blogerek z USA jsem videla jen ty mrizkovane..jsou prave i ty hladke..?predem dekuji za odpoved..P.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!