pondělí 22. prosince 2014

OOTD - plaid skirt + nový vlogovací kanál Mira´s life

Krásný pondělní večer všem,
 
do Štědrého dne mám naplánován ještě dnešní článek a zítra se pokusím sestřihnout poslední video a pak si dáme až do začátku ledna blogové prázdniny, na Facebooku a Instagramu mne ale určitě najdete i tak. Holt i bloggerka je jen člověk a potřebuje někdy načerpat sil ☺. Vůbec se ale nebojte, kdyby se vám v mezičase stýskalo, tak navštivte Míry kanál na youtube Mira´s life, kam budeme uploadovat vlogy, challenge a samozřejmě také Míry samostatnou tvorbu. Možná by se na tomto místě slušelo vysvětlit, že kanál je sice Míry, ale že ho bereme oba jako kanál vlogovací z našeho běžného života, takže tam budeme občas oba dva. Stejně tak Míra se bude i nadále vyskytovat na mém kanále Petralovelyhair.
Pokud byste se tedy chtěli podívat na naše předvánoční nákupy, tak klik na dnešní video .
 
 
 Teď už ale k dnešnímu outfitu ☺. V minulém outfitpostu jsem psala, že u mě kolem Vánoc vedou kostkované vzory a že je mám moc ráda. Jak vidíte, tak jsem nelhala, kostky teď nosím téměř každý den.
Tuhle sukni jsem ulovila před časem v HM. Je z letošní podzimní/zimní  kolekce a na prodejně jsem je ještě viděla, takže kdo sháníte něco podobného, tak se tam mrkněte. Bohužel tedy musím konstatovat, že velikost 34 měla 66cm v pase, což moc velikostním tabulkám neodpovídá a ani mému pasu, takže jsem ji musela donést ke švadleně, aby mi v pase ubrala. Vzhledem k tomu, že sukně je navíc ještě skládaná, tak s tím paní švadlena měla dost práce a musela celou sukni rozhodit, ale úsilí se vyplatilo a teď padne jako ulitá a mám z ní hroznou radost, protože jsem takovou sukni sháněla už několik let.
Zbytek outfitu je tedy k tak výraznému kousku už jen v černé a tentokrát jsem zvolila i klasické nude "civilní" líčení, které podle mne hezky koresponduje i s rozverným rybím copem (na fotkách už klasický, protože jsem se musela po všem tom zkoušení v kabinkách narychlo přečesat).
Také jsem konečně vytáhla moje nové kozačky, které se vám na Facebooku i Instagramu moc líbily. Musím říci, že jsou opravdu kvalitní a pohodlné, takže jsem ráda, že jsem je sehnala.
 
Líbí se vám tento typ sukně nebo je považujete za módu spíše pro "odvážné" školačky? ☺
 



kozačky - CCC Lasocki
punčochy - Calzedonia
sukně - H&M
rolák - F&F
náhrdelník - H&M
kabelka - H&M
líčení - stíny Milani Bella eyeshadow, rtěnka Max Factor Star dust pink











 
foto a postprodukce: Miroslav Čížek
  
 

65 komentářů:

  1. Boží, boží, boží vlog !!!! Koupil si nakonec Míra to sako? Páč mu dost slušelo! Ty záplaty se mi taky líbí na svetrech a tak :-) .
    Jinak Péťo ty mě tak hrozně štveš, jak si pořád krásná!! Úplná kočka :-) . Účes ti hrozně sedí! :-)
    Krásné prožití svátků Vánočních :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle video se mi moc líbilo :) V ČB jsem byla dneska a dost mě mrzí, že video nevyšlo dřív, jinak bych do drogerek taky zašla, po vánocích už tam z těch limitek nezbyde opravdu vůbec nic :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš já vás chci zase vidět, jste úžasná dvojka! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vám to oběma v H&M sluší :-D Míra určitě světlé sako nekoupil :-D

    OdpovědětVymazat
  5. parádní! :) vlog, líčeneí, outfit..ty :)

    OdpovědětVymazat
  6. vy dvaja ste blazni.. ale v tom najlepsom slova zmysle..velmi velmi vtipne spravene video :)
    krasne Vianoce!

    OdpovědětVymazat
  7. To je zvláštní vidět vás na místech kudy běžně chodím :) Jinak v tom H&M bych nechtěla čekat než mi uvolníte kabinku.. :D Ale ty modré a černobílé šaty Ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On tam nikdo nebyl, takže jsme naštěstí frontu nevytvořili :D. krásné svátky a děkujeme!

      Vymazat
  8. Pěti, ty jsi čím dál tím víc krásnější :) Sukně je nádherná, jen bych možná k ní zvolila něco jiného, než rolak, ikdyz alespoň krásně vynikl náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  9. Optavdu ti to moc slusi,a koukala jsem na video a moc me pobavilo,predevsim Mira v kabince :D

    OdpovědětVymazat
  10. V CCC ted maji 30proc. slevy.

    Na jaky fotak jste to tocili? To je ten Olympus E-PL7? Jste s nim spokojeni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, na ten, máme ho jen zapůjčený za výhru v Blogerce, už ho budeme muset vrátit. Podle mě je super, dělá nádherná videa i fotky.

      Vymazat
  11. Tak tento vlog je asi nejlepší ze všech :D Vážně jsem se pobavila :D:) A na parkovišti vážně skvělý fotky, úžasný outfit a ta růžová to ještě vylepšuje :))

    OdpovědětVymazat
  12. tak tento outfit sa mi velmi páči :) Pozerám, že máš taký istý náhrdelník ako ja :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vlog je uplně super! :D Vůbec by mi nevadil pravidelný přísun takových videí :D Dobrý den máte lososa? Pobavilo! :))) ..Ta kostkovaná košile byla krásná, ale k té sukni se mi moc nehodila..je to sice obojí kostka,ale přece jenom každá jiná:) Já se vždycky u převlíkání v kabince zpotím a hrozně mě to nebaví a rozcuchání je pravidlo už u mě :D Hezké Vánoceee

    OdpovědětVymazat
  14. Ta sukne je super!Posledni dobou po tomhle vzoru taky zacinam pokukovat:)

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  15. Peti vlog mě moc pobavil! :) Outfit se mi moc líbí! Hlavně kozačky, jsou úplně boží, takové bych si přesně představovala!:) Přeji příjemné svátky :) Markét

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj petra, som tvoja fanusicka. A vždy ti to moc veľmi slusi, rada sa pozerám na tvoje videá. A všetky outfity sú uzastne ako ty.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj petra, som tvoja fanusicka. A vždy ti to moc veľmi slusi, rada sa pozerám na tvoje videá. A všetky outfity sú uzastne ako ty.

    OdpovědětVymazat
  18. Na fotkách ti to moc sluší a sukně na tobě vypadá skvěle. Místo "odvážné" bych spíš použila sexy školačky Peťka :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  19. Super outfit, konečně něco co se hodí do přítomnosti a ne pořád stále a dokola nějaké retro, takže palec hore. Jinak nebyla jsi na horách nebo tak něco? Protože jsi v obličeji celá růžovo-červená, asi jako já když jsem se vrátila z hor a opalovala jsem se bez krému :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, nene, to je odraz z té růžové všude okolo :D

      Vymazat
  20. haha..tak tohle video mě fakt pobavilo! skvělé! více takových! a v tom oblečku ti to moc sluší, taky si pro něj zajdu :) a myslím si, že si Míra koupil to světle modré. :)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme! No, nakonec si nekoupil žádné:D! Krásné svátky ♥

      Vymazat
  21. To bylo vážně roztomilé video :-) Došly nám příbory :D Nemáte lososa? :D Já z vás padnu :D Mylsím, že si Míra sako vzal, žejo? To světlé, v tom tmavém mi přišly ta záplaty moc nevýrazné (ale taky na kameře to může vypadat trochu jinak, že)
    Blogovací prázdniny :-( zkouknu tedy ten druhý kanál, aspoň nebudu chvíli tak utrácet za kosmetiku :D
    A sukně je krásná, hlavně s těma kozačkama. Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, moc děkujeme a nevzal si nakonec žádné :D! krásné svátky ♥

      Vymazat
  22. Jéj máš ty ale krásne čižmy aj sukňu :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, jaký odstín milani bella eyeshadows máš na očích? Děkuji a přeji krásné Vánoční svátky a šťastný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám cappucccino, ivory, white a taupe :). Krásné svátky ♥!

      Vymazat
  24. Ten Míra je esence sexuálního slizkýho burana. Celkem se divím, že ti to nevadí :).

    No, nicméně oběma přeju hezké Vánoce a jen to nej v novém roce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je přesně můj typ, já jsem na slizké burany zatížená :D! Hezké Vánoce a vše nej do nového roku!

      Vymazat
  25. Tobě to moc sluší!

    Veselé Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  26. Skvěle jsem se pobavila :-D hlavně u lososa a vybírání saka. A obleček je náhodou taky boží :-D

    OdpovědětVymazat
  27. Jste super, Petí!!;-)

    OdpovědětVymazat
  28. To světlé sako je super, Mírovi sluší, ale moc mu nesedí, navíc má příliš dlouhé rukávy :-(
    Z těch tvých modelů se mi moc líbí ta kostkovaná košile v kombinaci se sukní, původně jsem myslela, že jsou to šaty, úplně jsem nadšeně vykřikla :-)) Ovšem zbytek těch modelů je pro mě už totálně out, jelikož jsem je už kdysi před lety za mlada nosila. Divím se, že Ty ne, jelikož jsme v podobném věku :-)
    Krásné svátky xxx

    OdpovědětVymazat
  29. Super video :) Musela jsem se smát, jak ty jsi měla vykoušený už několikátý outfit a Míra měl pořád to sako :D To tmavší se mi na něm líbilo víc. A to co sis zkoušela ty, Ti moc slušelo, moc se mi ty modré šaty i kytičkové líbily. Budu se těšit na Váš další vlog, jste báječní oba dva
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  30. Super video, v tom HM mě to s vámi moc bavilo i v tom nábydku. Jste skvělý.

    OdpovědětVymazat
  31. tvůj ,,super obleček,, je trapnej..........

    OdpovědětVymazat
  32. Vy jste vážně neskutečně vtipní! :D Už jsem se dlouho u vlogu takhle nenasmála. Jinak jsem Vás v neděli potkala hned dvakrát, právě v tom Rossmannu a potom v Mercury v Douglasu. Jenže pokaždý jsem byla tak překvapená, že jsem Tě ani neoslovila :). A musím říct, že i naživo vypadáš naprosto skvěle. No a v Mercury jsou takhle nepříjemní pořád, už mě odsud vyhodili tolikrát... Jednou za to, že jsem pila Vincentku :)- jak byla ve skle, tak si pán myslel, že se tam asi opíjím, tak jsem musela ven. My tomu říkáme ostraha a návštěvní řád Severní Korei.
    Každopádně přeju krásný vánoce, Šárka
    P.S. Nemáte lososa? :)

    OdpovědětVymazat
  33. Vyžilá stará bába v šatech své vnučky. Nestydíš se ? Seš lidem pro smích

    OdpovědětVymazat
  34. Velmi pekny outfit, svedci ti to. Urcite nie len pre skolacky ale klude i pre vyssie rocniky, ked mas na to postavu, aby si to nosila a vyzeras mlado why not? ;) Pekne sviatky.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoy normalne nekomentuji, ale dnes musim udelat vyjimku. :D naprosto paradni vlog, jste dobra dvojka ! moc jsem se pobavila a btw. ty saka mirovi slusely obe moc ! hezke svatky a ten nejlepsi novy rok vam preji z nizozemi ! :)
    Katka

    OdpovědětVymazat
  36. Ale néé :( vy jste byli v ČB a já vás nepotkala :D tak tu čokošku v M& S pujdu omrknout :)
    jo tak přesně tu mountain limitku v rossmanovi jsem tam hledala a vubec nebyla ani v jiných rossmanech v ČB..
    ježiši ten svetr s koníkem chcu, to je boží kýčovitě roztomilý!
    Jé a vy ste nebyli v Tigeru? tam bych čekala že zabloudíte, tam sou taky skvělý vánoční kýče:)

    jináč sukně se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
  37. Péťo, já ti teda závidim převážně tu kabelku a boty. Včera jsem byla na honu za dokonalou jednoduchou černou kabelkou a právě jsem sázelo na H&M, ale nic. :/ Snad jindy. Cop ti hrozně sluší, to jsem málem zapomněla! :)

    P.S.: Krásný Vánoce!

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Líbí se mi, jak s Mírou vymýšlíte nové a nové prostředí pro focení outfitů, myslím, že to blog i outfity nádherně pozvedne :) Jinak moc Vám to sluší ;) Krásné svátky a doufám, že nám na instagramu dáš alespoň vědět, co jsi dostala pod stromeček :)

    OdpovědětVymazat
  39. Nechytá ten černý roláček chlupy, na fotke to tak vyzerá....
    Jana

    OdpovědětVymazat
  40. To video je super! Ste spolu strašne zlatí a je vidieť, že si perfektne sedíte :))

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, to video s tím My little pony je boží :D. Děkuju za tip a budu doufat, že ho ještě seženu :D :D.

    OdpovědětVymazat
  42. Hezké vánoce Petí a Míro. U nás v Budějcích je blaze, místy draze a ochranka v Mercury je nejblbější. Říkáme jí "akční", furt si hrajou na tvrďáky. Kdysi jsem se tam i pohádala, protože odchytili nějakou paní a tahali jí pryč. Té bylo z ostudy až do breku, přitom vím, že jen v kabelce hrabala po mobil. Do drogerky jsme šly úplně za sebou a měla jsem jí na očích celou dobu. Nechala je do tý kabelky u pokladny kouknout a pustli jí. Mezitím tam přišli dva dvoumetrový tlustý cikáni a ti viditelně se smíchem kradli kartáčky na zuby. Pan ochranka je nechal odejít a ještě se mu smáli do xichtu. Tak jsem se ho potom zeptala jaká je jejich strategie hlídání, když na starší paní si počká a cikány nechá projít.
    Líčení je moc herzké, takové projasněné. Prosím si o tutoriál. Jaké to byly odstíny těch Milani stínů.
    40 Lenka

    OdpovědětVymazat
  43. Zkoukla jsem vlog až dneska, ale skvěle jsem se pobavila, nejvíc jsem se musela smát, jak Míra vybíral sako:)

    OdpovědětVymazat
  44. ty vlogy jsou moc fajn, Peti! :) pobavila mě scénka s "kurvím" oblečkem :DDD takového pomocníka při nakupování bych taky potřebovala, přítel to bytostně nesnáší :D

    doufám, že si užíváš krásné a pohodové svátky!

    OdpovědětVymazat
  45. Ten outfit je naprosto dokonalý a doufám, že sukni ještě seženu a určitě ji zkombinuju jako ty, bomba! Jen ty čenré kozačky nemám:/ fakt krása Peťo. Kolik stála, prosím? Na stránkách ji nemohu najít.. a je to kolekce Divided?

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Péťo,
    pořád snažím vymyslet nějakou přezdívku pro tebe a Míru, něco jako Brangelina. :D Každopádně tohle video, je za mě osobně, tím nejlepším a nejvtipnějším (vaším) společným vlogem vůbec. Dala bych nahoru i prsty na nohou, kdyby to šlo.
    Víc takových videí. Míra je úžasný a dohromady jste silná dvojka. Myslím, že nejedna čtenářka bude souhlasit. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Sukně se mi líbí, jen je fakt dost krátká. Kozačky se mi taky líbí. Sama mám z CCC dost bot, kožených i koženkových (dá se říct, že jinde se mi nějak nelíbí, nebo jsou na mě moc drahé).
    Video je fakt neuvěřitelné. Prý že budete ve Scontu nenápadní. :-D

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý den, nemáte lososa? :DD ja vážně umírám smíchy :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!