BB cream Missha Cho Bo Yang a Skin 79 The oriental gold - videorecenze

by - 21 října

Krásnou neděli vám všem,

dnes mám pro vás další videorecenzi, tentokrát na další BB krémy, které jsem v poslední době vyzkoušela a které mi k zrecenzování daroval eshop bbcreamshop.sk, tímto děkuji. Mějte fajn den!

 


 



 


You May Also Like

63 komentářů

  1. Mě vždycky fascinují ty dlouhé seznamy ingrediencí u všech BB krémů. Já mám BB od Luview a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě taky a už jsem si říkala, že bych měla ty složky prověřit, protože já jsem toho názoru,že čím méně tam toho je, tím líp a tyhle seznamy mě, přiznám se, trochu děsí.....

      Vymazat
    2. holky našla jsem o tom zajímavý článek, snad se autorka nebude zlobit když vám ho sem dám :) http://vitainvitro.blogspot.cz/2012/09/ingredient-analysis-hot-pink-super-plus_19.html#part2 abych pravdu řekla, bylo to příjemné počtení a BB creamy asi opravdu obsahují skoro samé pěkné věci :)

      Vymazat
    3. Taky mě to děsí, ale už jsem si tak nějak zvykla...

      Vymazat
    4. Milé dámy, chápu Vaše obavy ale nebuďte, prosím, jako někteří lidé s éčky..... Jestliže tam je napsané například Extract tak to určitě nic hrozného není tak jako u éček - VŠECHNO má svůj chemický vzorec, popřípadě triviální název. A ať zní jakkoliv hrozně, může to být úplně přirozená věc, kterou máme třeba i v těle úplně normálně.... takže myslím, že kdybyste se zabývali nebo se učili chemii, nebo byste si to vygooglili na netu, tak se nemáte čeho obávat...:)

      Vymazat
    5. Chtěla jsem tím říct,že neplatí: "Čím delší seznam, tím horší."

      Vymazat
    6. Zajímavý článek, já nejraději chodím bez make upu. Sice nemám moc hezkou pleť, ale právě to složení mně vždycky odradí. Jenom, když se kouknu, že tam je Aluminium - hliník, tak to si mám patlat na pleť? I když všude píšou, jak je make up v dnešní době spíše prospěšný, já tomu moc nevěřím.

      Vymazat
    7. Ja jsem v jednom clanku o kosmetice cetla doslova, ze cim delsi seznam slozeni, tim horsi. Ono na tom opravdu neco je.

      Vymazat
    8. Niki, díky moc za skvělý odkaz, opravdu zajímavé. Já se tedy přiznám, že mě opravdu čím je seznam delší, tím mi přijde děsivější a ne proto, že bych si snad myslela, že ty složky jsou škodlivé,ale protože mám pocit, že když je tam toho tolik,že to všechno současně stejně nemůže fungovat. Mám raději, když jsou v krému třeba dvě tři účinné složky v odstatečném množství, které se doplňují, než 50 v nedostatečné koncentraci, když navíc některé z nich musí podle mě zákonitě působit antagonisticky,ale jak jsem řikala, nejsem chemik a chemii jsem měla naposledy na vš,což je pár let :D......

      Vymazat
  2. super video, můžu se zeptat, co to máš na rtech za rtěnku???:)

    OdpovědětVymazat
  3. ja nemám ešte žiadny BB Cream a ani sa nejako extra nechystám kúpiť si nejaký :) ale pekná recenzia s videom

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle BB pro starší a suchou pleť nebudou nic pro mě, nicméně vypadají opravdu dobře. Ve videu ti to moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Původně jsem se bála, že tahle akce od toho e-shopu bude otravná jako Ziaja, kdy všichni recenzovali skoro to samý. Naštěstí u těch BB creamů si každá vybíráte něco jinýho :-) Takže konečně vím, který si asi budu objednávat :-) Jinak ty tvoje dva vypadají dobře, škoda jen, že nemám suchou pleť :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak a teď jsem se už rozhodla, koupim si konečně Misshu, po které tak dlouho toužím... Opravdu si mš přesvědčila, že to asi za to stát bude, pač po tom průšvihu s Garnier, který se mi zdá jako propadák, jsem vůbec neměla chuť.
    Peti, super video jako vždycky. Navíc opravdu se ti make up do videa povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se určitě neboj a jdi do Misshy, je to fakt něco úplně jiného,než ten původní Garnier :) a děkuju!

      Vymazat
  7. Na BB cream určitě mrknu. Mimochodem na tomhle videu Ti to moc sluší. Zase záříš :)

    OdpovědětVymazat
  8. Bože, já Tě tak zbožňuju, Petro! :-) Dá se říct, že jsi mojí denní drogou, neustále se těším na nové články a videa, v tomhle škaredém počasí ideální, zapnout si tebe, k tomu čaj a zachumlat se do peřiny :-D :-) Přeji hodně štěstí v další tvorbě a měj se moc krásně! Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, moc děkuju za milý komentář, to mě obvzláště těší :)!

      Vymazat
  9. pro mě by zrovna tyto nebyly ty pravé, ale líbí se mi u toho Skin7í ta tvářenka! :) tu chci u toho svýho bb takyyy :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tady v tom videu ti to hrozně sluší! Promiň, že to takhle řeknu, ale konečně nemáš tmavou rtěnku, která k tobě podle mě nejde :)
    Pro mě tyhle BB asi nebudou, protože nemám suchou pleť ani mi není přes 20 a hlavně mám celkem tmavou (nebo středně tmavou) pleť :( takže škoda

    OdpovědětVymazat
  11. Strašně Ti to sluší!!! Jsi jediná, komu to sluší na každém videu, ale abych řekla pravdu, nejvíc ti to sluší, když jsi nenamalovaná, ale tvoje návody a rady na líčení jsou naprosto bezkonkurenční, moc děkuji...
    Nella

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peto,muzu se zeptat, jakej je rozdil mezi BB kremem a make-upem?popr. kdy se hodi co z toho nosit:-)moc dekuju
    Julie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Julie, BB krém má více funkcí v jednom, báze, rozjasnění, krém, SPF, krytí, sjednocení, makeup, alespon já osobně, musím vždy použít s bází, je takový hutnější, více vysušuje a abych řekla pravdu,krytí mi přijde mnohdy stejné. Na běžný den mám raději BB,krásně sjednotí a prozáří plet a hlavně nevysušuje jako většina makeupů.

      Vymazat
  13. Ahoj, ten od skin79 Oriental byl jeden z mých prvních a máš naprostou pravdu-patří spolu se Snail Nutrition od Skin79 k mým favoritům ;-) A to mám prosím spíš mastnou pleť! už jsem zkusila spousty BB creamů a tyhle dva jsou nejlepší ;-)

    Chtěla jsem se tě zeptat-mám hrozně ráda tvůj blog-hrozně se mi líbí, jak se maluješ-mohla by ses třeba někdy zamyslet nad článkem o nalepování řas? Řekla bych, že určitě nejsem jediná, kdo toho ani s doporučovanými řasami a lepítky není schopen-jen doufám, že máš na videu opravdu nalepovací-jestli ne-tak teda klobouk dolu před tvými řasami ;-)

    -nat-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nat, moc moc děkuji,jinak video o nalepování řas a vše o nich jsem už dělala, mrkni na How to: false eyelashes ;).

      Vymazat
  14. Krásná recenze.Můžu se zeptat,odkud máš ten úžasný límeček?:)

    OdpovědětVymazat
  15. Můžu se zeptat,odkud máš ten úžasný límeček?:)

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, ještě se mi nestalo, že bych byla mezi prvními komentujícími! :D
    Takže Peťul, jelikož já BB krémy plně podporuji, a také jich pár vlastním, dalo by se říct je zbožňuji :-) A ano, neustále je používám :D
    Promiň ale dneska neustále lítám po všech koutech Ostravy, takže jsem videiko zatím neměla čas shlédnout. SLIBUJI Ti tedy, že až přijdu zpět domů (jakože už bych měla pomalu vycházet), určitě Ti napíšu a také napíšu jaké BB krémy mám doma :-D
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
  17. oba kremy me zaujaly, ale jsou tam silikony, takze nic pro me:(
    Peti, nebudes delat nejaky video s tema satama co mas na sobe? a ten limec k nim patri, nebo je nandavaci? videla jsem jen vrsek tech satu, ale vypadaji uzasne:) Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi,to je jen svetřík a límeček je sundavací a je z ebay :).

      Vymazat
  18. O těchhle BB krémech jsem četla už hned na několika blozích, ale musím přiznat, že až Ty jsi mě doopravdy navnadila, zaujala a s jakým nadšením jsi ten BB cream od Skin79 popisovala, že si ho asi vážně objednám. Ještě nikdy jsem žádný nevyzkoušela a hrozně mě to láká, protože stejně jako Ty, patřím mezi ty "bledule", takže tahle věcička je pro mě určitě jako dělaná.:D
    Jinak chtěla jsem se ještě zeptat, ty úžasné límečky, které máš v posledních asi třech videích, kde je kupuješ? Moc se mi líbí a myslím, že dokáží oživit každé obyčejné tričko. :))
    Měj se krásně, Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kamilo, tak to pro tebe budou BB jako dělané,já jsem s nimi fakt spokojená :). JInak límečky mám všechyn z ebay, ymslím,že pod minulým článkem v diskuzi jsme dávala i odkazy přímo na prodejce :). krásný den!

      Vymazat
  19. Super recenze. :)
    Já pořád váhám s BB, ale asi už konečně objednám a koukám, že bbcreamshop.sk nemá špatné ceny. :) Původně jsem chtěla nějaký od Misshy, ale teď jsi mi dost nalomila na Skin79.

    OdpovědětVymazat
  20. Super recenze, už patřím i do věkové kategorie protivráskové péče, takže ideál.

    Jen potřebuji trošku jiné vlastnosti, přesněji pro smíšenou tmavší pleť ha ha, takže žádné bělení.

    Tajně toužím po něčem s broskvovým nádechem, tak uvidíme :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Mě SAMOZŘEJMĚ je přes 30 :D Pokaždý, když na to pomyslim, jsem z toho v šoku! :))
    Parádní video:)

    Hezký podvečer

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  22. Super video a hrozně ti to v něm sluší.Nebude náhodou návod na tohle líčení nebo alespoň seznam produktů, které jsi použila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jejda, tak já se přiznám, že seznam produktů už si nepamatuju :D...ale rtěnku mám MUA č. 3, stíny myslím holografické od Dermacolu č. 4, černou horní linku a na pleti nějaký BB, nejspíš Cho Bo Yang :)....

      Vymazat
  23. Super recenze, je pěkně vidět, jak BB kryje. Navíc v tomhle videu Vám to hrozně sluší. Tahle rtěnka se mi zatím líbí nejvíc ze všech videí snad. Můžu se zeptat co je to za rtěnku? Jsem taky světlý typ a pořád pro sebe hledám to pravé:).

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. Peťo, sice torchu odtématu, ale jaký je rozdíl mezi bronzujícím pudrem a bronzerem? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, podle mne žádný, obojím se dá konturovat, pokud je to bez třpytek, nebo použít jako tvářenku,pokud je to trošku se shimmerem, nebo použít jemně na dojem sluncem políbené pokožky, možná broznzující pudr by mohl být trochu méně pigmentovaný, zatímco bronzer může být tmavší....ale třeba se pletu.

      Vymazat
  26. No tak jsem nebyla mezi prvními ale neva xD
    Teprve teďkom jsem si našla čas na relax (jakože to moc není relax - u pc), jenomže mi ostatní dnes zkazili celý den... což znamená že se mi psát nechce :'D
    Tak alespoň něco (určitě Tě to nezajímá) - BB krémy vlastním dva, takže jich zas tak moc není, jeden Missha, který se vyskytuje ve videu, a Luview a jsem s nimi naprosto spokojená :D Zřejmě je mám asi taky radši než Make-Up :)
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
  27. Já jsem ze vzorku nadšená z Oriental Gold Plus, sice je mi teprv 20, ale stejně do něj půjdu :) Stejně jako tobě se mi hrozně líbí to balení :D (kromě samotného krému samozřejmě)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, nemáš v merku BB krém od Nive? Je teď poměrně nově v drogeriích a jsou na něj slevové akce. Já jsem spokojena s jejich "tónovákem", tak by mě zajímal názor odbornice. Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj klárko,asi zatím ne :)....

      Vymazat
    2. Já ho vyzkoušela je velice příjemný a já jsem s ním moc spokojená..a ta cena mě dostala, je skoro zadarmo :D

      Vymazat
  29. 25 mi bylo, suchou pleť mám taky, obávám se, že neodolám.
    A zbožňuji tvé recenze, aspoň nekoupím zajíce v pytli ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Opět skvělá recenze. Abych řekla pravdu, jsem skoro rozhodnutá si koupit Oriental Gold. Nikdy jsem po BB krému netoužila, a žádný nevyzkoušela. Ale pokud to pro mou suchou pleť bude zimní záchrana, tak jdu do toho. ;)

    OdpovědětVymazat
  31. ahoj, mohla bys sem dát odkaz na ebay, kde kupuješ ty límečky? Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělá videorecenze, navíc hezký makeup :-) Budou i další druhy BB creamů? Který je nejvhodnější na citlivou pleť?Děkuji a přeji hezký den!

    OdpovědětVymazat
  33. Perfektní videorecenze, krásný make up!Prosím o radu, který z BB creamů je vhodný pro citlivou pleť? Spíš velmi citlivou. Děkuji a krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj,prosím Tě, nezkoušela jsi Oriental Plus? Pořád přemýšlím, zda jít do Liole Triplne Solution, nebo právě do Orientalu a právě do jakého. Plus má být trošku tmavší než klasický Oriental a má být určen na trochu jiný druh pokožky, tak nevím. Díky za radu, jedná se o dárek k Ježíškovi a u Orientalu se mi líbí to balení a korektor, takže to i působí načančaněji. Díky, M.

    OdpovědětVymazat
  35. S BB od Skin 79 mam zhruba dvouletou zkusenost a uz nikdy:-) pro problematickou mastnou plet nachylnou k ucpani a po prodelane dermatitide NEDOPORUCUJI. Sice je vysledek dokonaly ale to jen diky silikonum,ktere plet vyhladi,ale zaroven ucpou:-( presla jsem na ciste prirodni peci-Alverde dvoufazovy odlicovac,Cannaderm krem a mineralni makeup od Lily Lolo a plet je o 80%lepsi. Pokud ma nekdo podobny typ pleti,tak doporucuji. Mineralni makeup se da krasne vrstvit,skvele kryje a plet nezatezuje a problematickou navic hoji.Narozdil od BB.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!