Beauty blender - videorecenze

by - 24 října

Krásný den vám všem,

dnes mám pro vás další videorecenzi a tentokrát na téma, které si myslím, bude zajímat hodně z vás. Beauty blender neboli "růžové vajíčko" na nanášení makeupu zná určitě většina z vás od američanek a tak jsem i já byla velmi zvědavá, jak to funguje, jak se s tím pracuje a jaký je rozdíl mezi nanášením štětcem a touto inovativní houbičkou. Makeup se s ním nanáší skutečně dobře a tak je určitě na každém z vás, zda je vám sympatičtější štětec nebo vajíčko :). Za spolupráci a za to, že jsem mohla beauty blender vyzkoušet, vděčím škole líčení Surface, která je výhradním dovozcem pro ČR a kde je možno ho sehnat. Máte s tímto výrobkem zkušenost? Čím nejraději nanášíte makeup?

 
 
Na fotce je BB navlhčený..... 

You May Also Like

93 komentářů

  1. Co to máš za šílenej svetr?? takové hrůzy se ted nosí? :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ten svetr moc líbí, hlavně teď na zimu!

      A zajímalo by mě, proč si takový zamindrákovaný lidi (jako ty "anonyme") musí za každou cenu vybíjet svoje problémy na ostatních.. Ani se nedokážeš podepsat hrdinko ;). Radši se běž zahrabat, nevíš co je hezké..

      Vymazat
    2. Mě se ten svetr moc líbí, hlavně teď na zimu!

      A zajímalo by mě, proč si takový zamindrákovaný lidi (jako ty "anonyme") musí za každou cenu vybíjet svoje problémy na ostatních.. Ani se nedokážeš podepsat hrdinko ;). Radši se běž zahrabat..

      Vymazat
    3. Mě se líbí, co to je za značku prosím?

      Vymazat
    4. no jo, anonym, co jiného čekat než kritiku ??? podle mě je ten svetr docela hezký

      jinak to bb vypadá docela šikovně, ale myslím že ta cena je vážně strašně přehnaná

      Vymazat
    5. si normální? ten svetr je úplně boží! :)

      Vymazat
    6. normální svetr s podzimním vzorem, nevidím na tom nic hrůzného :-D
      Peťul, super video, tahle "houbička" mě zaujala už před nějakým časem. Uvažuju o koupi ;-)

      Vymazat
    7. náhodou je moc pěkný :) a jestli je to podle tebe "hrůza" tak je slušností si to nechat pro sebe a nespamovat tím komentáře ;D

      Vymazat
    8. Já nechápu, proč se tady bavíte o svetru, kterého jde vidět asi 1/5. Je docela zajímavé, že se někomu líbí (nebo nelíbí) věci a ani je nemusí vidět. :D
      Jinak Peti, houbička se zdá velmi praktická. Já osobně nanáším make-up normálně rukama, na žádně štětce nemám čas, ale Beauty blender se mi líbí! :) S pozdravem Klára

      Vymazat
    9. já moc děkuji za pochvaly svetru, přemluvil mě na něj manžel, že prý se mu strašně líbí a přiznám se, že mně taky :), je z Gatu.

      Vymazat
    10. Je nádherný, náhodou! :) Já teda Gate úplně nesnáším, přijde mi, že tam mají docela 'hadry', ale ten svetr je boží :)
      Jinak chtěla jsem se zeptat - ten čistič to je nějaký spešl nebo bych mohla použít třeba obyč dětský šampon? Přemýšlím o koupi, ale nevím, jestli ten čistič není zbytečný :)

      Vymazat
    11. Chjo lidi jsou tak zlý..a tak ubohý aspon kdyby nebyl anonymní...Petul moc ti to šluší!!

      Vymazat
    12. Prehovoril ťa manžel??????? Kde takí rastú? :)

      Vymazat
    13. Petí ten svetr je naprosto úžasný a rozkošný! Moc ti sluší :)

      Vymazat
    14. Moc hezký svetr máš na fotce a i líčení. Sama se na aplikaci makeupu (či bb creamu, mám radši bb creamy než makeupy) používám prsty a jsem spokojená. Tohle si asi nechám ujít.

      Vymazat
    15. moc děkuju za pochvalu svetru <3, jinak si myslím, že na čistění, stejně jako u štětců, lze úplně bez problémů použít šampon ;)

      Vymazat
    16. sveter je super, ja milujem tieto zimné vzory :) A ja najradšej nanášam make-up jednoznačne prstami.

      Vymazat
  2. beauty blender se mi hodně líbí, ale ta cena je příšerná, zůstanu s svého stipple brushe. Zajímalo by mě, jakou to má životnost, kolikrát to člověk vypere než se to rozpadne.

    OdpovědětVymazat
  3. Jseš moc pěkně namalovaná tak lehce..rozhodně lepší než křiklavá růžová rtěnka kterou se maluješ často..

    OdpovědětVymazat
  4. svetr je právě uplně bezvadný!! miluju soby na oblečení:)) jinak mně se tahle houbička moc líbí, ale zdá se mi docela dražši, na to že je to jen houbička. Snad seženu jinde:)

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně zase nějaké nové video. Jsem závislá na tvém blogu. Každý den sleduji tvůj blog několikrát denně a pořád koukám jestli je tam něco nového. Strašně mně tvůj blog baví. Já make up používám jenom někdy a nanáším ho prsty. Nemůžu posoudit, co je lepší , protože štětce jsem ještě nezkoušela a Beauty blender také ne. Jinak máš krásně nalakované nehty - pěkná barvička.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím přiznat, že beauty blender mě zatím neoslovil (a ta cena..:( ), s houbičkama na make-up se dá taky pracovat, dají se různě ohýbat, takže je to asi jen o zvyku. Nicméně já zůstanu věrna štětci a prstům! btw. kdyby BEAUTY blender stál do stovky, tak bych možná i uvažovala, takhle mi to přijde strašně předražené..

    OdpovědětVymazat
  7. Na beauty blender už koukám několik měsíců, ale pořád mi nějak přijde škoda dávat skoro 500kč za houbičku na makeup..vypadá krásně a určitě se s ním hezky pracuje, ale kdyby stál půlku bylo by to lepší :D

    OdpovědětVymazat
  8. No já nevím teda.... Možná by to mohlo být na nanášení make-upu fajn, ale připadne mi to zbytečně moc předražené :-/ Vím, že jsi říkala, že se to s obyčejnou houbičkou na make-up nedá srovnat, ale i tak, tu obyčejnou koupím za 30 Kč a tohle za 600 Kč? Bála bych se, že potom zjistím, že nad štětec stejně není... Takovou investici abych asi neriskovala, po mých katastrofálních zkušenostech s obyčejnou houbičkou :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc zajímavá věcička, pro multifunkční využití. Ale i přesto mi přijde skoro 500 Kč trochu moc. Kdyby byla za 200 Kč, tak ji už mám doma :-D
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. NO nevím, mně by bylo líto těch peněz, zvlášť, když mi k nanášení make-upu nejlíp poslouží prsty:)Krom toho mám problematickou pleť a jak si sama říkala, je fakt potřeba to důkladně umýt po každým použití, aby se tam nemnožily bakterie...Toš prostě, nic pro mě:)Klára

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, odkiaľ máš ten rozjasňovač prosím?

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti! odkiaľ máš ten rozjasňovač prosím?

    OdpovědětVymazat
  13. Zdá sa, že je to fajn. Bohužiaľ ma odradila cena. :/

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavá věc, ale za pět stovek trošku drahá sranda :) Jinak já makeup nejradši nanáším prsty, štětec občas taky, ale jenom výjimečně, trvá mi to vždycky hrozně dlouho :/

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný svetr, miluju tyhle infantilní vzory!! (puntíčky, srdíčka, pentličky..)
    Recenze pěkná, ale trochu mi spadla čelist když jsem slyšela tu cenu.. kdyby to stálo do stovky, tak je to super, ale takhle (pro mě) naprostá šílenost :-)

    OdpovědětVymazat
  16. tak teda BB vypadá skvěle, koukám, že se s tim dá zvládnout celý líčení :)
    jen teda cena mě trochu odrazuje :/

    OdpovědětVymazat
  17. Abych se přiznala, slyším o tom prvně. Asi bych to i ráda vyzkoušela, vypadá to šikovně, ale stejně já jsem takový ten človíček, co rád patlá rukama, tak nevím, zda by mne to uchytilo až tak moc :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezký video , Péťo, ale já stejně raději používám štětce jeliož mi to příjde praktičtější. :) Jinak moe hezká recenze ! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Zdá se mi fajn , ale cena je přemrštěná, teda dle mého názoru. Růžová barva asi hodně lidí okouzlí, ( Mě taky), já nevím Peťko nezdá se ti na houbičku ta cena vysoká?
    Jinak. miluju tvůj hlas :D

    OdpovědětVymazat
  20. Super, je to prinosne video :) U nas na SR som ho este nikde nevidela - teda videla, v HMku !!!!! Neverila som vlastnym ociam :D Ale ja som si ho kupila v Polsku v drogerii. Nie je to beauty blender, ale nieco podobne. Takze uvidime, este som to nevyskusala... Viac-menej, asi to bude mozno podobne-tvarom urcite... Keby niekto vedel porovnat kvalitu, nech povie. Za video este raz dakujem - tema je velmi aktualna !

    OdpovědětVymazat
  21. Máš krásnej svetr, Peti :) a bez beautyblenderu se asi obejdu...já si bohatě vystačim s prstama nebo štětcem :)

    OdpovědětVymazat
  22. Dej jí pokoj! Je tohle vůbec možny! Takoví zlí lidi tady mezi námi?! To je závist a zloba!
    Péťo, naopak, máš nádhernej svetr! A hlavně - jsi nádherná uvnitř a o to přece jde! Přeji ti, aby tě takoví zořečníci nerozhodili a aby jsi měla jen samé hezké komentáře! Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťo, už mockrát jsem BB hledala na netu nebo různě možně po obchodech, ale nenašla jsem ho, až teď takže děkuji za adresu ;) A ještě jsem se chtěla zeptat, co je to za ten krásný lak na nehtách? :) hlavně ty třpytky jsou úžasný...děkuji za odpověď, Ivka

    OdpovědětVymazat
  24. super video :)
    O "vajíčku" přemýšlím protože vypadá opravdu velmi zajímavě ..

    OdpovědětVymazat
  25. Zajímavé, ale já zůstanu u používání klasických, kvalitních štětců. Jakápak je asi životnost tohoto zázraku?

    OdpovědětVymazat
  26. Moc děkuji za přínosné komentáře, kdo se ptáte na životnost,tak to těžko říci, protože to zatím nemám tak dlouho,abych mohla posoudit, narozdíl od štětců, které mám 3 roky a jsou jako nové....nevím, zda ta houbička vydrží tak dlouho v dobrém stavu a faktem je, že tedy ta cena je stejná jako za kvalitní štětec. Ono je to ale takhle drahé i v Americe, stojí to myslím kolem 20 dolarů....jako ale musím uznat, že to udělá takový pěkný sametový finish, štětcem bych ale řekla, že se makeup zapracuje jakoby více dovnitř pleti,jak to má ty štětinky, snad mě chápete :). Ale tohle je zase takové jemné a udělá to fakt hezkou pleť, přijde mi,že to ten makeup krásně zahladí a sjednotí, no je to fakt na uvážení každého :).......

    OdpovědětVymazat
  27. měla by sis upravit nehty ta kůžička na nehtech opravdu nnei pěkná :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to neni kůžička, zatekl mi tam vrchní průhledný lak na palci ;)

      Vymazat
    2. A proč jsi teda ten lak neodlakuješ? nevypadá to vůbec pěkně a myslela jsem profesionálky jako ty Péti si umějí lakovat nehty :D

      Vymazat
    3. A proč se ty nestaráš o sebe? Myslim, že by to bylo jen k dobru :)

      Vymazat
  28. Samozřejmě jsem si všimla, jaké oblíbenosti se BB těší u amerických bloggerek. No, nicméně nechápu, co na takovéhle houbičce stojí cca 500Kč. :/ To radši zůstanu u nanášení makeupu prsty nebo si koupím nějakou levnější houbičku, co se tváří jako BB! :)Každopádně určitě děkuju za recenzi! :)

    http://cinderellasbeautystory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadá pěkně, recenze super, ale ta cena... Pokud by vydržel v dobrém stavu dlouho tak to ještě beru ale nevím nevím jakou může mít životnost houbička. As bych do něj nešla.

    OdpovědětVymazat
  30. Vsechna videa se mi strasne libi a taaaak moc bych to vsechno chtela vyzkouset!!!;D Jsem nadsena z tech vychytavek, napadu apod. Jsem take ,,letni typ" a uplne stejna bledule, jen mozna se svetlejsimi vlasy - takze jsem rada,ze vidim nekoho, kdo je na tom stejne jako ja:-))a jestli jste take blizenec,tak tomu snad ani neuverim:-))A zcela uprimne musim rici (i jako slecna) ze mate nadhernou figuru! Vlastne jsem se sem dostala diky videu o umelych rasach a v te souvislosti by me zajimalo, jestli lepidlo nevadi ocnim cockam a jestli mate nejake zkusenosti s lepidly a rasami z obchodu modelaznehtu.cz...Diky predem za odpoved!!! Petra:-)

    OdpovědětVymazat
  31. věřím,že se tím make up nanaší dobře,ale mě naprosto odradila cena! :)

    OdpovědětVymazat
  32. ahoj Peti, skvele video. prosim mozem sa opytat na tvoje nechty? ten lak/laky su uzasne, napises, co tam presne na nich mas? :D dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuju, mám na nich lak Catrice Goldfinger a přes to třpytkatý Essence Make it golden!

      Vymazat
  33. wow ta cena, ja čekala tak 70 kč :D

    OdpovědětVymazat
  34. Tyjo Péťo , tohle vůbec neznám ... :D :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. V tom obchode odkud mas ten BB se neda koupit?
    Nevidim tam zadnej shop.
    Diky M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ne, píší tam, že se dá koupit osobně u nich v Praze,ale zkus jim napsat.

      Vymazat
  36. Podobný beauty blender prodává Plum ve svém e-shopu za několikanásobně nižší cenu. Zajímalo by mě, jestli je to kvalitou srovnatelné s originálem. Nemáte některá zkušenost? Také jsem dnes koukala do katalogu Oriflame a tam mají sadu tuším čtyř těchto houbiček za nízkou cenu (teď si to prřesně nepamatuju, ale bylo to kolem 100 Kč/4ks).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by to také zajímalo, proto jsem si dnes objednala napodobeninu BB na ebay za 27kč včetně poštovného, dám pak vědět.

      Vymazat
    2. dnes si jdu vyzvednout ty z oriflamu, jsou tam 4 a v katalogu momentálně v akci za 39 Kč, tak jsem taky zvědavá...

      Vymazat
    3. Budu moc ráda, když pak dáš vědět, jestli jsi zaznamenala nějaký rozdíl mezi originálem a levnou napodobeninou. Myslím, že to bude užitečná informace pro více z nás. Předem moc děkuji, jsi báječná.

      Vymazat
    4. no, tak jsem si šla vyzvednout houbičky a ejhle, v balíčku klasické bílé 4 trojúhelníkové houbičky! Takže právě smolím jeden pěkný email do Oriflamu, co že to mají za dokonalou klamavou reklamu, protože si houbičky objednalo více zákaznic především kvůli tomu, jak vypadají v katalogu...

      Vymazat
  37. jéé tak to bych rozhodně chtěla vyzkoušet! jen mě mrzí ta cena, ta zrovna není nejnižší :-/ jako přeci jen je to obyčejná houbička, která je jen tvarovaná a momentálně in. možná kdybych měla možnost si ho koupit za poloviční cenu, tak to pak jo :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti, ten svetr je boží. Musím se přiznat, že jsem tentokrát nekoukala na video, ale na svetr. Jdu si ho taky koupit :-))

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peťulko,
    moc ti to na videu (jako obvykle) sluší, krásné líčení, parádní svetr :)
    Příjemné pozadí ve videu (změna :D)
    Beauty blender vypadá spíš jak antistresovej míček a má božskou barvu :D, ale nijak mě za cenu 460,- neláká :D
    Makeup stejně moc nepoužívám a když, tak ho nanáším prsty :)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  40. BB mě zase tak moc nezaujal, mám radši štětce než houbičky, ale v tomhle videu jsi strašně krásně nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
  41. Opět ti to sluší a svetr je super!
    Já jsem tedy asi pozadu, ale slyším o tom poprvé. Pro mě to ale asi nebude, protože používá, nejčastěji prsty na nášení. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Péťo, já jsem z té recenze taková rozpačitá, resp. nevim co z toho vyvodit :) Ty tedy BB budeš používat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem rozpačitá taky trochu :D, myslím,že to budu střídat,ale přiznám se, že stále jsou mi sympatičtěší kabuki od Sigmy....

      Vymazat
  43. Beauty Blender jsem zaregistrovala už dřív a nijak mě to neoslovilo. Jako jo, lákalo by mě to vyzkoušet, neb v kosmetice a líčení mě láká vyzkoušet vše neznámé, na nové výrobky jsem samozřejmě zvědavá, ale ta cena je opravdu dost hrozná. Pokud bych vyzkoušela a vyloženě mě to nadchlo, tak zainvestuji ráda, ale bála bych se, že mi houbička nebude vyhovovat a co pak s tím. No ale divila bych se, kdyby se na trhu neobjevily různé levné napodobeniny... :-) Jinak Tvé video je určitě přínosné.
    Měj se pěkně, Jana C.
    PS: Nemáš na videu líčení z active beauty? :-) Nejsem si úplně jistá, jestli je ta spodní linka modrá, ale působí to tak na mě.
    A ještě jsem chtěla říct, že se mi vždycky líbí písničky ve Tvých videích, kam chodíš na inspiraci? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, děkuju moc, s tou cenou souhlasím....Jinak líčení z AB nemám,ale modrou linku mám :). A co se týče písniček, vybírám dle svého vkusu, jsou to písničky, které třeba znám a mám ráda :)....

      Vymazat
  44. Já nevím no....jako skoro pět stovek za houbičku? To si raději pořídím kvalitnější štětec na make-up :)

    Jinak ti to tu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  45. taky jsem těm "houbičkám" moc nedávala naději,ale překvapilo mě to vypadá že je super pro každého...

    OdpovědětVymazat
  46. Našla jsem na Ebay Beauty blender z Číny za necelé 2 dolary,poštovné zdarma. Zajímalo by mě čím se liší čínský od toho za 500 Kč :-). Podle videa vypadá, že se s Beauty blenderem pracuje velmi dobře, nicméně cena je vysoká a myslím, že životnost bude opravdu nižší než u stejně drahého štětce na make-up.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to taky našla a taky jsem tu napodobeninu dneska objednala, stále 27Kč včetně pošty, tak jsem zvědavá...

      Vymazat
    2. Tak potom dej určitě vědět Peti :-). Já jsem objednala také neoriginál, ale nebudu jej mít s čím srovnat. Když bude číňan k ničemu, dostaně dcera pěkné růžové vajíčko na hraní :-)

      Vymazat
  47. Péťo hezký video-JAKO VŽDY ;) je to roztomilá věcička,ale z té ceny jsem šla "do vrtule".Vždyť má hodnotu tak 30 korun,no děs běs!Jsem zvyklá dávat slušný sumičky za kosmetiku,ale tohle je i na mě moc.Mischa

    OdpovědětVymazat
  48. Moc vám všem děkuji za názory a zcela souhlasím s většinou, že ta cena na to, že je to prostě pořád houbička, tak se mi také zdá dost přemrštěná,ale ona takhle stojí i v USA, nevím,co je na tom tak drahé a zda je z jiného, speciálního materiálu, než ty napodobeniny, které stojí na ebay dolar.....Pokud by to vydrželo několik let,tak bych to pochopila,ale nevím nevím......každopádně i mě zajímá rozdíl mezi originálem a tou napodobeninou za dolar, takže jsem si jednu dnes z ebay objednala a až dorazí, dám vědět :).

    OdpovědětVymazat
  49. Sveter je boží! asi dnes pôjdem poobzerať obchody, mám aj ja chuť na nejaký Vianočný sveter! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Mě se to líbí hlavně na dotek! To je paráda, ale já ještě patřím k těm co si make-up nanáší prsty, takže mě to zatím nijak neláká :)) každopádně se chci zeptat, z kama máš tu konturovací paletku? :)) Děkuju za odpověď :*

    OdpovědětVymazat
  51. Houbičku znám od MAC a myslela jsem si, že je jen na make up. Nenapadlo by me, že bych se s ní mohla i napudrovat nebo dát tvářenku. Takže z tvého videa mě houbička zaujala a budu uvažovat o koupi. |Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj :) opět super video ;) recenze mám nejradši..vím co si koupit ;)
    Napodobeninu má teď i oriflame v katalogu číslo 15. strana 35 stojí 39 korun a jsou tam 4 kusy. A k tomu se hodí i otázka..už strašně dlouho přemýšlím proč u tebe nevidím kosmetiku od oriflame nebo od avon..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel mají jen dokonale klamavou reklamu, ale houbičky fakt ne...:(

      Vymazat
    2. já sem si všimla..koukala sem na net...a tam byly ty houbičky normální..

      Vymazat
  53. Houbička vypadá naprosto úžasně, ale za tuhle cenu si jí nemůžu dovolit... :( Jinak skvělá recenze :)).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Jéé Peťo, to je perfektní a hlavně je to růžový a to já můžu :) Zkušenost mám s těma klasickýma houbičkama z drogerie co ti polovinu make-upu nasají do sebe a je to pěknej hnus.. Já jsem vždy nanášela prstama, ale teď nanasím mini verzí kabuki od rimmelu a na vánoce se chystám si pořídit kabuki od sigmy (jste mě s Kájou nahlodaly) :)

    OdpovědětVymazat
  55. Péťo :O
    teď je mají v oriflamu 4 za 39 :D
    ale asi to nebude jako tohle a určitě bez toho 'odšpínovače' - čistící vody :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemají, jen prý "omylem" došlo k natisknutí chybného obrázku...spíš to někdo pěkně dobře vymyslel, tolik vrácených objednávek jsem ještě neměla, protože si to většina objednala právě kvůli tomu, že vypadají houbičky jako BB a rozhodně nečekali, že jim dorazí 4 obyčejné bílé houbičky...

      Vymazat
  56. Perfektní, ale ta cena už ne :(
    Ale jinak krásné video :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, mohla bych se zeptat od jaké značky je ta konturovací paletka? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, tiež by som sa chcela spýtať odkiaľ máš tu konturovaciu paletku? :) ďakujem

    OdpovědětVymazat
  59. Páni, myslím, že by jsi měla pracovat v nějaké drahé parfumerii, protože na mě působíš stejně jako ty extrémně milé prodavačky, které mě svou milostí donutí koupit i věci, které vůbec nepotřebuju :D Na tvůj blog zapluju velmi zřídka, ale pokaždý tu díky tvým recenzím najdu nějakou super věc/i, které si prostě musím koupit, dokud nebudu mít klid! :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!