Bioderma Atoderm Nutritive - recenze

by - 10 října

Krásný den všem,

dnes mám pro vás další rychlou recenzi na výrobek, který jsem v poslední době vyzkoušela a téměř dopotřebovala a to dokonce nejen já, ale stejný krém si koupila i moje kamarádka, která trpí atopickým ekzémem.
 
Tento hutnější krém bílé barvy a trošku mastnější konzistence bych doporučila všem, kdo trpí suchou pletí, zvláště teď na zimu a podzim, kdy je třeba pokožku více chránit a hydratovat. Atoderm totiž obsahuje bumbucké máslo a extrakt z avokáda, známé pro své obohacující, regenerační a zklidňující účinky a dále hydratační látky vazelínu a glycerin. Musím říci, že zprvu jsem se bála, zda tento krém nebude mastný moc a zda se po něm nebudu lesknout, musím ale říci, že se krásně vsakuje a pokožka po něm zůstává skvěle hydratovaná a vláčná. Osobně ho nanáším na den pod makeup, i na noc, ráno mám krásně hebkou a vyživenou pokožku. Krém testovala i moje kamarádka, která trpí velmi citlivou pletí a má atopický ekzém a nemohla si tento krém vynachválit, prý první, který jí hydratoval, aniž by měla šupinky nebo se pro změnu leskla, úplně ji pleť spravil a má ji teď mnohem jasnější a zdravější a to opravdu nepřeháním! Jinak co se týče balení, je klasické, v tubě, což mně osobně vyhovuje lépe, než dávkovače. Určitě bych tedy Atoderm doporučila všem se suchou a citlivou pletí, jistě to není nic pro pleť smíšenou nebo mastnou, ani já osobně si ho raději nedávám na čelo, ale jinak ho klidně namažu i kolem očí a na celý obličej a dekolt. Navíc se mi moc líbí cena kolem 200Kč za 40ml, což mi nepřipadá nijak moc. Tedy za mě palec nahoru pro ty z vás, které sháníte výživný krém do studenějšího počasí pod makeup nebo na noc, za mě lepší, než jeho dražší kolegové ;)! Máte s tímto krémem nějaké zkušenosti, jak jste spokojené?







You May Also Like

32 komentářů

  1. Myslím, že tento krém je úžasná věc na zimu :) Já mám sice smíšenou pleť, ale v zimě se mi strašně moc vysušují tváře. Také trpím atopickým eksémem a vím jaké to je. Děkuji za typ ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu vypadá opravdu dobře! Skvěle si recenzi načasovala, zrovna dnes jsem si říkala, že mi zaprvé můj oblíbený krém dochází a za druhé, že na zimu budu stejně potřebovat nějaký hutnější. Tak že by trefa do černého? :)) Díky!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem taky atopik, ale extra sušenka, takže pro mě je tenhle krém fajn, ale nedostačuje :) Přijde mi, že spíš nanesu jakýsi film/povlak na obličej. Pro mě je jednička ultramastný krém od Ryoru, ten je pro sušenky opravdu špičkovej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muzu se prosim zeptat co je to presne za krem od ryoru a kde ho koupim?

      Vymazat
  4. Zrovna jsem si chtěla koupit nějaký mastnější krém na zimu a nejspíš si koupím tenhle :). Podle toho co píšeš je super takže ho určitě vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  5. Bioderma má celkově supr věci na ekzém, to můžu potvrdit :) zrovna jsem na svém blogu publikovala první část článku o mém boji s ekzémem, tak doufám, že moje rady alespoň někomu pomohou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,určitě vyzkouším:-DPeti,nechceš udělat zase nějaký videooutfit,zajímalo by mě co nosíš ted na podzim a taky bych chtěla nějakou inspiraci:-PKrásný den.Míša

    OdpovědětVymazat
  7. Trpím na atopický ekzém, nejspíš po něm kouknu.. i když mi ho kožní nedoporučila .. :( Super recenze Peti

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Petro,
    Moc děkuju, že jsi, kromě recenze zveřejnila i složení produktu, každý alergik to velmi ocení.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten krém má moje mamka a nemůže si ho vynachválit. Prý dobře drží i pod make up, ale když jsem ho zkoušela já, byla to hrůza. Ale za to nemůže krém, ale moje extrémně mastná pleť. Zkusila jsem ho jen ze srandy, na mojí pleť není, takže mu neúspěch ani nedávam za vinu.

    OdpovědětVymazat
  10. nevypadá vůbec špatně a cena je fakt skvělá na Biodermu. čekala jsem, že bude dražší :) na mě by byl ale asi mastnější.

    OdpovědětVymazat
  11. Takový krém bych potřebovala spíš na ruce, ale za takovou cenu je ho škoda. Jinak vypadá moc zajímavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bioderma má v této řadě (Atoderm) i krém na ruce za cca 120 kč 50 ml a ten je taky skvělý

      Vymazat
    2. Bioderma má v této řade (Atoderm) i krém na ruce za cca 120 korun 50 ml a ten je taky skvělý

      Vymazat
    3. Atoderm mains? Nedoporučuji..

      Vymazat
  12. Znie perfektne, pravé hľadám niečo čo by bolo vhodné do studenších mesiacov a možno som práve našla :) Určite sa po ňom obzriem....

    http://www.sunshinecitizen.com

    P.S. na mojom blogu práve prebieha giveaway, všetci ste vítaní!

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím, jak by mi seděl, mám spíš smíšenou pleť :). Ale ráda slyším, že není mastný a obličej se po něm neleskne!

    OdpovědětVymazat
  14. Výrobek za 200 kč od Biodermy, to je skoro neuvěřitelné :) a ještě když o něm píšeš samé klady. Přemýšlím že si ho koupím až dodělám krém co mám teď, protože ačkoliv je mi 17 tak mám dost suchou i citlivou pleť. A to i v létě, takže zima bude ještě horší :/ :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, chtěla jsem se zeptat, jestli nebudeš dělat video nebo článek o domácí kosmetice. Myslím tím domácí masky a pod. Docela by mě zajímalo jestli s tím máš zkušenosti. Jinak tvůj blog je super. Je pro mě příjemné zpestření na mateřské.

    Děkuji za to co děláš.

    Pavla

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj to zní skěle já mám strašně citlivou plet´ a celkem dost suchou ,ten krém zní jako dobrý nápad určitě ho zkusím.

    OdpovědětVymazat
  17. Krém vypadá dobře a celkově mám Biodermu opravdu ráda :) ale asi zůstanu věrná svému zázraku za pár korun :) za ani ne 100Kč Mastný krém s vitamínem E od Cosmetica. Zázrak opravdu, mám smíšenou pleť. Občas vysušenou a občas jako puberťák, ale tohle je super krém na noc. Sice mastnější, ale ráno po mastnotě není stopy.

    OdpovědětVymazat
  18. Peťul ty jsi stejně nejlepší. Nejlepší ženská která dokáže zrecenzovat,poradit,uklidnit. Jako člověka si tě hrozně vážím. Umíš všechno tak hezky popsat a zároveň se i usmívat. Tvá videa sleduji již od doby co jsi dělala video na rybí cop. Krásné jsem se to od tebe naučila. Jsi tak hrozně skvělé. Možná si toho ani nevšímáš,ale lidi tě mají čím dál tim víc v oblibě. Vím,že takový komentář pro tebe asi nebude nic,to ti píše přeci každý :) A ani nevím jestli tohle stihnu dopsat ještě předtím,než mě někdo předběhne. Máš vysokou návštěvnost. Jseš skvělá a narozdíl od ostatních video blogereg PŘESNÁ! :) J.

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkná recenze, Péťo!
    Já s ním zušenosti nemám, ale podle toho, co píšeš, tak mám obavu, abych se neleskla a krém moc nemastil. Mám normální pleť, občas mastnou T-zónu a v zimě pak sušší tváře...

    OdpovědětVymazat
  20. Tento krém pravidelně používám (celoročně) více než dva roky a nemůžu si ho vynachválit. Trpím atopickým ekzémem a to i na obličeji a tenhle krém mi nijak ekzém nedráždí, naopak zklidňuje. Nanáším si ho i kolem očí, protože je tento krém nijak nedráždí. Za mě - celá řada Atoderm od Biodermy je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  21. Možná bych ho mohla zkusit na atopický ekzém - nemůžu se ho zbavit. Třeba by se stal zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj s biodermou mám opravdu dost dobré zkušenosti a tak děkuju,že i teď jsem mohla nalézt další bezva přípravek.Chtěla jsem se tě zeptat,zda-li by si mi neporadila,co mám dělat s věčně mastícími vlasy,které dost vypadávají a k tomu všemu mi ještě připadají dost suché.Vlasy jsem na sobě měla vždy nejraději,ale teď se bojím abych s nimi neměla nějaký vážnější problém(na své vlasy nedám dopustit) :) takže bych tě chtěla moc poprosit jestli by sis neudělala čas a poradila mi. Byla bych ti vděčná :) A.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Petruš, skvělá videa i recenze na přípravky.Dokonce jsem jsi koupila pár věcí z Ryoru.moc se mi to video v Ryoru libilo, tak jsem jsi řekla, že pár přípravků vyzkouším.Ten dvoufázový odličovač je fakt super.jsi moc příjemná, hodná.Petruš, prosim tě uděláš nějakou recenzi na krémy, které se používají na zimu?Ahoj a krásný den přeji Šárka

    OdpovědětVymazat
  24. Po tvé recenzi, která mně zaujala jsem ho šla koupit ségře, která trpí alergickými reakcemi snad na všechny krémy. A po tomhle osypaná není, takže přemýšlím, že si ho také koupím pro sebe.

    OdpovědětVymazat
  25. co furt máte s tím RYOREM...jak je na něco moc velká propaganda tak je to vždy podezřelé...mám dva krémy od ryoru a není to ničím vyjímečný produkt,běžný krém jak od ostatních značek,neurazí nenadchne..

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti,je to trosku mimo tema-zrovba na prednasce (velice zabavna informatika) zkoumam novej letak rossmanna a maj zlevneny hydratacni makeup od Gabrielle Salvette (asi za 111,-). Vim,ze ty hodne pouzivas hydratacbi kosmetikz,nemas s timhle vyrobkem nejake zkusenosti? :)
    Dekuju
    Kirstin

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Peti, nejlepsi krem co jsem kdy mela! Nedam na nej dopustit uz par let:-) Na zimu jeste doporucuju krem z rady ABCderm cold cream 200ml baleni! Da se sehnat i v mensim baleni, ale pani v lekarne mi rekla, ze je to stejny krem. Lisi se cenou, to vetsi baleni je urcite vyhodnejsi:-)
    Jinou kosmetiku jak Biodermu ani nepouzivam!
    hezky den, tesim se na dalsi recenzi
    Anicka

    OdpovědětVymazat
  28. Přesně dělaný pro mě,určitě vyzkouším :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!