Kočičí kouřové večerní líčení - video

by - 16 října

Krásné úterý vám všem,

dnes mám pro vás další video, tentokrát bude opět líčící a opět jsem využila jako inspiraci další look z active beauty magazínu DM. Jejich líčení na obálkách mne zaujmou téměř vždy a tak se můžete těšit i na líčení podle čísla nejnovějšího, které se mi líbí hodně, krásně nositelné na běžný den.
Teď už se ale vrháme na dnešní extrémně výrazné líčení, jak uvádím ve videu, toto není líčení pro bledule, sluší jen tmavším typům, které tolik nepřebíjí, ale přesto jsem vám ho chtěla jako inspiraci ukázat a zkusit ho, zvláště o klasické kočičí kouřovky jste si docela psali a tak se tento námět hodil. Doufám, že se vám video bude líbit, i když to není pro mne líčení nositelné a jako další si dáme v tomto týdnu ještě další část podzimních favoritů, něco o štětcích a pokud to stihnu, tak i jeden účes :).
 
 



 

You May Also Like

65 komentářů

  1. Líčení vypadá skvěle a sluší ti, klidně by jsi ho i jako bledule mohla mít třeba na párty :) A překvapilo mě, že je postup celkem jedndoduchý,čekala jsem něco šíleně složitého :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné :)) ..
    mám otázečku, vím že máš zkušenosti z celními poplatky tak se chci zeptat kolik to tak cca dělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je různé, záleží a hodnotě zásilky, obecně nad 22EUR platíš 20% DPH, 180Kč za vyřízení Českou poštou,takže tyto náklady třeba přičíst, DPH se počítá z částky včetně poštovného ze zahraničí

      Vymazat
  3. Ahoj, jak říkáš na tebe je tohle líčení moc, ale jako ukázka je to super.
    A chci se zeptat kdy budou vylosování výherci o produkty zn. RYOR? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do konce týdne, postupně pročítám komentáře :), děkuji za pochopení, je toho opravdu moc a také musím někdy pracovat .D...

      Vymazat
  4. Opravdu ti to nesluší :( nemyslím to zle ale fakt ne, vypadáš jak z Adamsovy rodiny:/ jemné líčení ti sluší o moc víc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo,máš pravdu tohle líčení bledulkám nesedí,vypadá to "upírsky".Provedení máš,ale dokonalé a precizní.Fajn video na výrazný make-up.Mischa

    OdpovědětVymazat
  6. V popisu magazínu Active Beauty je napsáno, že toto líčení sluší téměř každé ženě. Dovoluji si nesouhlasit a naopak si myslím, že sluší málokteré. Svou přirozeně zrzavou a pihatou kamarádku si v tom vůbec nedokážu představit. Já jsem modrooká tmavovláska se světlou pletí a v takovémto líčení bych nejspíš vypadala jak emo :-)
    Jinak k Tvému líčení: možná bych doporučila nanést trochu bílého rozjasňující stínu do koutku oka (na slzný kanálek) a použít kvalitnější řasenku, která řasy pěkně natočí a oddělí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, jak jsem psala níže, celkově tentokrá looky, které vytvořili, nesluší skoro nikomu a už vůbec nejsou na běžné denní nošení,jak uvádí :).....

      Vymazat
    2. Souhlasím. mám zrzavé vlasy a dost pihatou tvář, což sice neberu jako nevýhodu, ale tento styl by zrovna mi asi nesedl :-) Jinak musím uznat, že teba kamarádce, co má permanentní make up by tohle pro zdůraznění sedělo mnohem víc. Pěkný článek Zuza
      http://www.mujpermanent.cz

      Vymazat
  7. Chci se umět nalíčit jako ty, všechno máš tak krásně nalíčené a jak si dokážeš nalíčit rovné tekuté linky to je prostě paráda. Kouřové líčení se mi líbí, jednou jsem se nechala takto nalíčit od kosmetičky a vypadala jsem divně o hodně starší. Takže pro mě to bohužel vůbec není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt, ve výrazném tmavém líčení vypadá každý straší ;)

      Vymazat
  8. haha hlavne že na popise líčenia na DM magazíne je, že sluší skoro každé žene :D povedala by som skôr, že málokomu suší.. mne sa nepáči ani na kočke v magazíne.
    inak, fakt to vyzerá divne ked nemáš namalovaný ten spodný okraj dolnej pery:)
    pekné nechty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, naprosto souhlasím, podle mě tato verze líčení,co v magazínu ukázali, vlastně všechny čtyři looky, sluší opravdu málokomu, je to moc výrazné :)

      Vymazat
  9. Ahoj, líčení je hezké, ale přesně jak jsi říkala, tak jde spíše k těm tmavším typům. Já sice tmavší typ jsem, ale asi bych se na toto líčení úplně neodvážila. Přijde mi, že tak zbytečně zaniká přirozená krása a člověk vypadá víc uměle. Takže holky, co se takhle nalíčí na ples nebo na párty celkem obdivuju, já bych tu odvahu určitě neměla :-)). Jinak video je skvělé, jako vždy :-).

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. super navod:)
    a Peti, nevim, jestli se mi to jen nezda, ale posledni dobou mam pocit, ze ty rovnatka jsou nejak min vyrazny..zda se mi to, nebo je to fakt? (taky je nosim, takze jestli je nejaky zpusob, jak to trochu zneviditelnit, bylo by to super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to asi bude optický klam s těmi rovnátky :D,ale děkuju,to by bylo fajn :).....mám pořád stejná, ale někdy v zimě by mi je už měli sundat,tak uvidíme :)

      Vymazat
  12. Líčení je krásné, ale víc by se mi zamlouvalo s hnědou barvou (víc podzimní), co chválím, tak jsou naušnice! Kde si je koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, náušnice jsou z takka,ale mám je už docela dlouho :).....

      Vymazat
  13. Je to opravdu dost výrazné, ale ty oči vypadají skvěle :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ty nehty jsou moc pěkné, uděláš zase nějaké nehtové video ?
    Už dlouho nebylo :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, určitě ano, vymyslím něco zajímavého a udělám :)....

      Vymazat
  15. Peťo , moc se ti to povedlo a sluší ti to ikdyž jsi bledule ;) , ale nevím jestli by to sedlo i mě .... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsem poprvé jen tak narychlo prolistovala active beauty tenhle look mě hned zaujal, ale řekla jsem si "zapoměň na to, jsi moc bledá, bude to vypadat strašně", teď když jsem ho viděla na tobě a bledule jsme obě stejné, myslím, že ho určitě zkusím.

    OdpovědětVymazat
  17. já si myslím, že jak říkáš, toto líčení moc ke světlejší pleti nejde. A když, tak výrazné buď oči, nebo rty:) Tohle už je přehnané, ale jako návod perfektní a já bych takové líčení určitě chtěla vyzkoušet:))
    http://kristygoodwill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Pre mňa je takýto kontrast príliš výrazný, ale spravené je to pekne :)

    OdpovědětVymazat
  19. Myslím, že na maškarní je tato kombinace dobrá třeba kdyby někdo chtěl jít za kočičí ženu, upírku nebo tak... Ale neumím si představit, že bych v tomhle šla normálně mezi lidi. Ale taky je pravda že já jsem bledule a na brunetách to vypadá zase dobře :-)A jinak líčení je opravdu super zvláště ty oči jsem si myslela, že budeš dělat nějak šíleně složitě jako většina vizážistek nebo tak a přitom je to naprosto jednoduché. Takže se o podobné líčení taky někdy pokusím :-) jen s jemnějšími barvičkami. Maki :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty oči jsou božský. Ale ta rtěnka je na můj vkus příliš tmavá. Takže já bych k tomu zvolila spíše světlou barvičku :). Ale jinak super, jsi moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásná, já výrazné líčení miluju. Ještě bych rozjasnila vnitřní koutky očí ale to už je detail :-) A ještě musím říct, že ačkoli patřím mezi bledule, vůbec se takhle výrazným tmavým očím nevyhýbám.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Petruš nezlob se, ale tohle se mi nelíbí. Ale mám Tvůj blog moc ráda. Jen je to na mě moc a k Tobě se mi to nehodí.

    OdpovědětVymazat
  23. Peťka, super...veľmi sa mi to páči ale zarazilo ma ako tú čiernu na videu skresľuje až do takej smaragdovo zelenej... Celý čas čakám, kedy si ju tam použila a čo je to za odtieň:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petuli jen jsem se chtěla poptat zda máš nějaký typ na to aby se mi neobtiskávala řasenka na spodních řasách...už jsem z toho celkem nešťastná:/ děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leo, tak to se mi nikdy nestalo,že by se mi obtiskávala spodní řasy,ale asi bych zkusila pod oči použít trošku transparentního pudru,to by mohlo pomoci, možná máš prostě dlouhé spodní řasy, co bych za to dala :)...

      Vymazat
    2. Pání vážně to pomohlo a navíc i zakrylo ranní nevzhledné kruhy pod očkami;) pomalu líp jako korektor

      Vymazat

  25. Vždy se mi toto líčení líbylo a nevěděla jsem jak na to,celkem jednoduché.Myslím že opravdu více bude slušet snědé pleti a tmavým očím. Vendula

    OdpovědětVymazat
  26. toto ti síce nepristane, ale spravené je to tiptop :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sluší ti to! A máš krásně udělaný nehty :)

    OdpovědětVymazat
  28. Petro, moc se mi nezdá,že by si se držela předlohy, pouze jsi udělala kouřové stíny, ale na obrázku ona nemá světlý stín pod obočím, naopak ho má v koutku oka a ty ne. Taky to není klasické kouřové líčení, protože ten tvar je zkrátka jiný - nejde jakoby směrem ke konci obočí (jako máš ty), ale spíše ve směru obočí, tedy trošku dolů. Je to škoda, protože tu předlohu jsi tam dávat vůbec nemusela, protože to podle mě není moc podobné. Doufám, že to nezní jako kritika, jenom můj postřeh. Naty

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo máš nádherné nehty, ta kombinace červené a zlaté je skvělá ;-)
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  30. Rozhodně nejsem takový make-up profík jako ty, ale k tomuhle líčení bych měla malé výhrady :D Myslím, že by bylo lepší kdyby si do vnitřního koutku použila stříbrný stín a spodní linku udělala zhruba tak do 3/4 oka :)

    OdpovědětVymazat
  31. jsem otevřená ke všem možným experimentům, ale tohle je příliš, nelíbí se mi to:(

    OdpovědětVymazat
  32. Na maškarní to celkem ujde....

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťulo,

    beru to tak, že je to ukázka typu líčení a nevím, jak by to vypadalo na tmavém typu, ale tak nějak se mi to opravdu nelíbí. Kouřové líčení miluju, ale tohle je jak kdyby.... nenapadá mě žádné přirovnání :D prostě jak z nějakého hororu, kde maskérky nebyly moc šikovné :)

    Zvláštní je, že ve videu se mi to vůbec nelíbí, ale přitom na té poslední fotce to je OK :) Tak abych si vybrala, kde je pravda :))

    Těším se na další článek;)


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  34. Je sice pravda, že ti tohle líčení vůbec nesluší (stejně, jako by stoprocentně neslušelo mně...) Každopádně ho máš skvěle zvládnuté!!! :) A ta barva rtěnky na fotce se mi strašně líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  35. Moc pěkné! eda na tobě až tolik ne, máš pravdu, že ke světlým typům se to moc nehodí :). Taky bych dala možná bílou do vnitřního koutku, takovéhle tmavší rty ti seknou!

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peto. Sleduji tvoje videa moc rada, a proto jsem dneska ti chtela napsat,ze jses opravdu v tom co delas dobra a vzdy je to kvalitne odvedena prace. Jen jedno. Dneska jsi se mohla vic priblizit podobe PANI na katalogu DM,tvoje liceni ma spojitost pouze v cernych ocich a vyraznych rtech. Ale jak rikam jses proste dobra ,pokracuj v tom dal a my jako ctenari budem jen a jen radi., S pozdravem Veronika

    OdpovědětVymazat
  37. Je tam napsany slusi TEMER kazde zene, to pro ty mene chapave znamena : ze ne vsem !!! navic kourove liceni se da namalovat i mene ,nez je Pani na katalogu DM nebo Petra....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, přesně tak, toto je extrémní černočerná varianta,ale třeba šedé nebo hnědé kouřovky jsou super, ty nosím ráda a ty sluší opravdu všem :)

      Vymazat
  38. S tou výraznou rtěnkou už je to fakt dost, ale samotné černé oči se mi na tobě líbí. Se světlými rty bych se toho vůbec nebála. Takže THUMBS UP! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Páni.. krásné, moc povedené. Akorát já jako bledulka s pihami bych tom vypadala maximálně zajímavě :D

    OdpovědětVymazat
  40. Líčení hezké, nevypadá na tobě vůbec špatně. Co se mi ale moc nelíbí je to, jak poslední dobou točíš videa - prvně natočíš, poté namluvíš + pustíš do toho hudbu. Tvůj hlas nezní moc přirozeně a hudba na mě v kombinaci s tvým "nepřirozeným" hlasem působí docela rušivě. A taky čekám, kdy uvidím nějakou fotku líčení, aniž bys měla hlavu nastranu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi fotkam i,je to tak, že naležato má lepší formát do videa a proto je ted tak dělám :D, jiný účel to nemá....jinak co se týče nemlouvání, chápu to, já to právě začala dělat i kvůli spolupráci s kamoska.cz, protože mi to přijde takové "profesionálnější",ale jiná videa, krom líčcích, budou klasicky mluvená :)....

      Vymazat
  41. Tak upřímně mně se tyto výrazné oči moc nelíbí, ale celkem mě překvapilo, jak jednoduše to utvořit. Hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  42. To sem se ale lekla! :D

    OdpovědětVymazat
  43. Máš nádherné rty Péťo, smekám. :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Mě se zase nelíbí vůbec výrazné rty...ale oči pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  45. Líčení jako takové se mi líbí moc, ale jak sama píšeš, lépe bude určitě působit na tmavších typech, na kterých to nebude až tak kontrastní. Máš to ale krásné - jak jsou na začátku videa zabrané jen Tvoje oči, tak to jsem si i vrátila a stopla a kochala se :-) Moc se mi líbí Tvůj tvar očí, to teda tiše závidím :-)
    A jsi fakt šikovná, Tvoje videa jsou pro mě obrovskou inspirací a pomocí, i když si teda vždycky říkám, jak to vypadá jednoduše, ale v praxi už to pak pro mě taková brnkačka není. Líčím se sice "odjakživa", ale nikdy jsem moc nedala právě očním stínům, tak se to snažím dohnat, ale zatím se mi nedaří dosáhnout výsledků úplně k mojí spokojenosti.
    Řešila jsem teď štětce - můžu se zeptat, jaké typy štětců na oči jsou podle Tebe "must have"? Kolik různých štětců na oči běžně používáš, bez kterých by ses neobešla?
    Měj se fajn a těším se na další líčení podle posledního active beauty, které se mi hned na první pohled strašně moc líbilo, modrá linka (ale hodně záleží na konkrétním odstínu) je moje nejoblíbenější :-)
    Jana C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, moc děkuji za milý komentář :)! Co se týče štětců, tak já osobně považuji za nutné tyto: plochý širší na oční stíny - nanášení na celé víčko, kulatý menší pencil brush do ohybu a banánku a dá se s ním i blendit, štětec na oční linky tenký, to jsou podle mne tři nutné štětce,ale doporučila bych blending brush kulatý s delšími štětinami na přechody, osobně mám nejvíc vytížené tyto a všechny byly v té Sigma sadě, s těmi líčím vlastně denně. Krásný den P. :)

      Vymazat
  46. Moc všem děkuji za názory, komentáře a kritiku, je jak jsem uváděla, tahle líčení není probledule a opravdu sluší málokomu v takto výrazné verzi ;)...

    OdpovědětVymazat
  47. Jsi strašně šikovná..:)
    ..a to tvé líčení se mi líbí mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  48. myslím že tohle líčení k tvému světlému typu pleti moc nesedí... a celkem nechápu to olemování rtů světlou tužkou (nebo co to je), jestli to mělo být na efekt zvětšení objemu rtů, tak to se dává jen pod spodní ret do prostřed a ne kolem celých rtů. Poslední dobou máš nějaký jiný styl a ten se mi na tobě ani moc nelíbí ani není příbuzný tomu mému, takže mě to tu už celkem nudí, což je škoda :(

    Baruš

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!