Matriciane Sérum a Multi-Défense - novinky od Biodermy

by - 15 října

Krásný večer,

pamatujete si ještě článek o Matriciu, o kterém jsem psala v létě? Slíbila jsem vám výsledky po doužívání celé kúry a také informace o novinkách od Biodermy z minulého blogerského srazu, dnes je tedy ta nejlepší chvíle na to, abych vám něco o těchto novinkách prozradila, protože byly právě uvedeny na trh a byl také spuštěn web, kde si sami můžete vyzkoušet diagnostiku pleti a pokud se zaregistrujete, můžete také získat testovací balíček s těmito novinkami.
Asi by se slušelo zopakovat na úvod cože to vlatně Matricium je, je to zdravotnický prostředek určený k regeneraci kůže, tedy nejen k péči proti vráskám a na dostatečnou hydrataci, ale také k péči o kůži poškozenou, například po popáleninách. Matricium obsahuje 63 tělu vlastních látek, žádné konzervanty, alkohol, barviva, ani silikony, je tedy naprosto bezpečný a může ho používat kdokoliv. Velkou výhodou je také to, že působí nejen na úrovni epidermis, jako je tomu u většiny jiných krémů, ale proniká do vrstvy dermis - škáry, kde kůži regeneruje a zajišťuje energii pro kožní buňky a také syntézu nového tkaniva.
Pokud se ptáte pro koho je taková věc vhodná, tak si myslím, že dříve, než v 25 nemá větší význam takový prostředek používat, ačkoliv jistě nemůže uškodit a je to fajn prevence, nicméně zhruba do těch 25 let věku je tvorba kolagenu v pleti dostatečná a ještě nevznikají vrásky. Po té 25 bychom se ale měli mít na pozoru a začít se určitě o pleť více starat. V tomto ohledu je nejdůležitějším bodem právě hydratace, kterou Matricium zajišťuje. Sama jsem po doužívání celé kúry měla mnohem hladší a jemnější pleť a také byla "naducaná" vodou. Hlubší vrásky to samozřejmě nevyhlazuje, nicméně podle mě působí jako výborná prevence a tím, že je pleť dostatečně hydratovaná, tak se jemné linky mohou zdát méně hluboké.
Dnes bych vám ale ráda představila dvě horké novinky, právě s obsahem Matricia a to Matriciane Sérum, které obsahuje 50% Matricia a Matriciane Multi - Défense, který obsahuje 30% Matricia.

Matriciane Sérum má obsah 30ml a jeho cena je kolem 700Kč. Jedná se o lehké bílé sérum, které se rychle a beze zbytku vstřebává. Sama ho nanáším ráno a večer na celý obličej, včetně partií očí a na krk. Sérum se vstřebává téměř okamžitě, nemáte po něm ulepený pocit, ale pokožka je hned taková jemnější a hydratovanější.
Poté nanáším Matriciane Multi - Défense, který je určen od 25 - 35 let, také na celý obličej včetně očí, kromě čela, tam dávám po séru Pore refiner a na krk. Obsah krému je také 30ml a cena kolem 600Kč. Překvapilo mě, jak je tento bílý  krém lehoučký a jak přitom dobře hydratuje, měla jsem za to, že krém musí být mnohem hutnější, aby dobře hydratoval sušší pleť,ale není tomu tak.


Oba dva přípravky se dobře doplňují a rozhodně mé pleti svědčí, úplně nejlepší výsledky zaznamenávám, pokud si večer pleť vyčistím micelární vodou a nevysušuji ji vodou z kohoutku a poté rovnou nanesu sérum, chviličku počkám a hned nanesu  multi - défense. Pokud je třeba použiji ještě další vrstvu a to Atoderm, který je hutnější. Ráno mám pleť opravdu krásně vypnutou a jemnou, když jsem si dávala jenom vazelínu, stávalo se mi, že jsem měla úplně suché a pomačkané okolí očí, protože ráda spím s hlavou zabořenou do polštáře a veškerý krém do něj utřu (jo, já vím,že je to nejhorší na vrásky, ale radši vrásky a dobře vyspaná, než hladký ksichtík a náladu pod psa :), ale po téhle kombinaci po suché pleti kolem očí ani památky. Za mě tedy mohu s čistým svědomím doporučit. Ještě bych měla dodat, že pro vyšší věkové kategorie nabízí Bioderma i Matriciane Rides, který je určen na viditelné vrásky, nad 35let věku a Matriciane Fermeté pro ženy s povadlými konturami a hlubšími vráskami nad 45 let. pokud máte s některým z uvedených problémů zkušenost, možná by stálo za to tuto řadu vyzkoušet.......





You May Also Like

28 komentářů

  1. Ahojky.:) mužu se zeptat na par otázek.?:)
    Mohla by si mi doporučit nakej rozjasnovač od essence.?:)
    A jak si se dostala na web kamoška.cz me se tam nejde nak přihlasit.:D distak pisni na muj blog-.:) byyla by to pro me cta od takový hvezdy jako seš ty,:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako rozjasnovač je super rozjasnující báze My base, mrkni určitě na ni, ale pozor, mají dva druhy a jedna je matující ;). Jinak moc děkuji za takovou poklonu, z kamosky.cz mě oslovili, zda bych nechtěla spolupracovat a dělat pro ně videa, takže sjem se k tomu dostala tak :). Co se týče samotného přihlášení,tak si nejsem jistá,co myslíš,ale já tam přihlášená nejsem zatím....

      Vymazat
  2. super, vyzkouším :o)

    OdpovědětVymazat
  3. trochu mě mrzí že je to tu ted skoro pořád samá reklama:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě,ale obavy nejsou na místě, však si sáhněte do svědomí,kdo z vás,kdyby měl možnost vyzkoušet krém, který ho zaujal, nebo jiný produkt, zdrama, by této možnosti nevyužil? To, že jsem něco dostala, neznamená přece, že nenapíšu objektivní názor, copak tohle musím neustále dokazovat,myslím, že je to z mých článků více než patrné a když to bereš takhle,tak reklama je v tom případě úplně všechno, protože tu dělám i výrobku, který si koupím sama ;).Jaký je v tom rozdíl?

      Vymazat
  4. Ahoj Petro, musím říct, že jsem se o vzhled nezajímala. Jednoho dne jsem ale úplnou náhodou narazila na youtube na tvá videa. Od té doby( asi měsíc) opravdu každý den koukám na tvá videa a čtu tvé články a to, že jsem je třeba už 5x viděla a četla, mě vůbec neodradí. Jsi nejlepší blogerka minimálně v ČR!!! Díky tobě, jsem začala pečovat o pleť a všechno! Ano, jsem sice v 9. třídě,ale stejně jsi mi ,aniž bys to tušila, moc pomohla. Opravdu děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelli, moc děkuji,to mě opravdu těší a jsem ráda, že tě blog baví :).

      Vymazat
  5. Pěkný článek, mám alespoň tip co koupit mamce k narozeninám. Chtěla jsem se tě zeptat, jaká paleta očních stínů je podle tebe nejlepší. Moc se mi líbila Coastal scents 28 neutral palette,jak si měla v jednom videu, ale někde jsem četla, že stíny moc nedrží, mám představu nějakých matných stínů. Která paleta má opravdu krásné odstíny? díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že nejlepší,co jsem zatím měla je Sleek, ta CS není dobře pigmentovaná, líčit se s ní samozřejmě dá,ale hitparáda to není, raději bych brala Sleek nebo NYX nebo MUA.

      Vymazat
  6. Ahoj Petro, díky za novou recenzi, váhám mezi Atodermem a tímto Matriciem defense.Mám citlivou, alergickou pleť-prý kontatktní dermatitída přes zimu a alergie na vit. C(chemický)...čemu myslíš dát přednost?Přeci jen to není zrovna levná záležitost..A jinak, je mi jasné, že tohle není reklama, recenze píšeš objektivně, stačí si přečíst pár stran zpět..ach jo...:( nedej se rozhodit.Díky moc, Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, moc ti děkuji a co se týče dotazu, pokud nemáš ještě vrásky, Matrician bych neřešila, spíše bych doporučila Atoderm, zvláště ted na zimu, mně sedí ohromně, ale bezva kombinace je právě třeba to sérum a na to Atoderm,ale i tak si myslím,že i samotný Atoderm stačí, pro mě jednička od Biodermy, hutnější, pěkně hydratuje a není drahý :).

      Vymazat
  7. Peti, děkuji za tip)
    Už jsem se zaregisrovala a čekám na novinku. A doufám, že můj epidermis a dermis budou důsledně zregenerovaný a budou mít dostatek energii))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo,
    moc se omlouvám, že si zřejmě článek nepřečtu celý, protože je noc a mě už ten mozek tak nějak nepracuje :) Ale samozřejmě bych chtěla tyto výrobky chtěla někdy v budoucnu vyzkoušet. Ještě jednou promiň za takovýto komentář a dík za pozornoust.
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek!
    Jsem zvědavá na vzorečky a podle toho uvidím, zda si něco pořídím. Zatím mi ale vše od Biodermy vyhovovalo. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím přiznat, že s Biodermou ještě zkušenosti nemám, ale čím dál tím víc mě láká :) Slyším na její výrobky samé pozitivní ohlasy. Sice konkrétně tyto výrobky se mě ještě netýkají, ale určitě si vyberu mezi jinými :).

    Tvé rezence a videa mám moc ráda, často mě inspirují k nákupu nějakého produktu :) (i když moje peněženka moc nadšená není) :))

    OdpovědětVymazat
  11. Mám vyzkoušené ampulky Matricium, Matriciane Rides, Matriciane Fermeté a Matriciane Sérum ... jsou to podle mého názoru špičkové výrobky a mojí pleti skvěle sedí. Po jejich používání vidím změnu zejména pod očním okolim, kde jsem měla drobné vrásky z dehyratace pokožky. Celá pleť na obličeji je krásně hydratovaná a viditelně vypnutější. Jsem s řadou Matriciana max.spokojená :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, kolem očí je tato péče opravdu znát, co se hydratace týče, to musím souhlasit :)

      Vymazat
  12. Opět mockrát děkuji, že jsi zveřejnila i ingredience . Jak už jsem psala, alergikům to moc pomáhá. V tuto chvíli vím, že produkt můžu bezpečně použít :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Tentokrát nepíšu Péťe, ale všem milým anonymům.
    1. Blog se ubírá reklamním směrem.
    Zajímalo by mě, kolik z vás by odmítnulo zdarma vyzkoušet nějaký kosmetický přípravek.
    No, ruku na srdce. Kolik?
    2.Petra je vychrtlá. Je to určitě anorektička.
    No nevím. Hubená je. Ale znáte někdo její zdravotní stav? Třeba má rychlé spalování, nebo
    to má v genech. Moje rada zní, pokud se vám její váha nelíbí, nekoukejte na její videa.
    3. Pořád přetahuje rtěnku a lesk.
    Myslím, že člověk, který dokáže udělat tenkou rovnou oční linku, má dost pevnou ruku
    na to, aby si natřel rty. Docela bych chtěla vědět jak se malujete vy, kasotinky.
    4. Ještě ohledně štětců.
    Ano, i mně štětce připadají drahé. Co se dá dělat, musím šetřit. Pravděpodobně kvalitní
    štětec nebude stát stovku i s poštovným. Pokud je to nad rámec vašich finančních
    možností, tak si kupte na tržnici za tři pětky opelichaný štětec a neotravujte. Nikdo
    vám nenutí kupovat štětce za 2 800. Ani Petra.

    S přáním pěkného dne se loučí se všemi milými anonymy další anonymka Pavla
    Kdyby s tím měl někdo problém, tady je můj email. Klidně mi napište. Samozřejmě sprostě a anonymě.
    pohankovap@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, moc děkuji za podporu,ale obávám se, že je to stejně zbytečné, já už jsem to vzdala :), ono ty anonymy, které to tu tak nebaví a je to tu tak hrozné, sem také nikdo nenutí chodit a přesto to dělají, takže se musím smířit s tím,že jsem ta podplacená anorektička s pusou jako joker, která nutí lidi kupovat štětce :D, co nadělám.....

      Vymazat
  14. Myslím, že některé krasavice závidí holt úspěch. Já ti teda Petro fandím a myslím si, že jsi nejlepší z českých bloggerek. Co takhle téma na podzimní a zimní vůně? To by se teď hodilo.Pa Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, moc Ti děkuji, jinak co se týče námětu, moc bych takový článek chtěla udělat,ale bohužel teď nějak žádné vůně nemám a čekám na ježíška, zda něco nenadělí :)...

      Vymazat
  15. Ahoj Petro :) ( Nepíšu sem moc často, tak nevím zda ti nevadí tykání ) Tvé články mám moc ráda, protože je dokážeš skvěle podat, a je vidět že tě psaní a natáčení videí baví. jak už psal anonym přede mnou, tak některé holky jsou prostě takové. Já mám také blog, a i když mám malou sledovanost, tak si říkám dělám to pro radost, a nepíšu lepším blogérkám závistivé komentáře. Co jsem chtěla napsat k tvému clanku je, že je mi 26 let a začínám se více soustředit na svojí pleť, a tento článek-recenze mě zaujala. Myslíš že je vhodné aby už tuto řadu-multi défense používala? Děkuji pokud mi odpovíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, moc ti děkuji za milý komentář. Co se týče této řady, myslím, že v 26 je nejvyšší čas začít s nějakou účinější hydratační péčí. Nemusí to být právě tato řada nutně,ale rozhodně za sebe ji doporučit mohu, předejdeš tak dehyrataci pleti a zpomalí se vznik jemných linek a vrásek, samozřejmě žádný krém vrásky nevyhladí,ale když pomůže v boji proti nim, tak já jsem za :).

      Vymazat
    2. Děkuji. Pokud budeš mít další radu, ráda jí uvítám :) a těším se na další články.

      Vymazat
  16. staci se jen zaregistrovat a hned mi to poslou?

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, chtěla bych poprosit o radu. Koupila jsem si Matriciane Rides, ale teď nevím zda jsem si neměla koupit spíš Multi Defensé. Je mi 33 let a zase tolik vrásek nemám. Jen spíš kolem očí a jednu na čele. V lékarně jsem se ptala a řekli mi, že Multi Defensé je slabší a ať si raději koupím Rides. Ale, jak teď tady čtu, tak si myslím, že je spíš pro starši, tak bych si nechtěla zničit pleť. Děkuji moc za radu :-).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!