OOTD - Modrý kabátek, outfit inspirovaný Blair Waldorf

by - 03 října

Příjemné slunečné odpoledne,

vy, kdo mě sledujete na facebooku , už jste asi zaznamenali, že jsem si pořídila nový podzimní kabátek. Z loňska mám červený z HM a letos se mi zalíbila královská modrá a trošku delší délka, která půjde i k šatům :). Kabátek je ze stránky www.asiankoreanfashion.com a došel mi zhruba do 10 dnů, komunikace s eshopem na jedničku, platí se tam pomocí paypal. Je to lehký kabátek, určitě není na zimu nebo do mrazu, ale na pozim na šaty , či na svetřík, je ideální. Celkově je mi jasné, že toto nebude pro každého, ale protože v pondělí se bude v USA vysílat nový díl Gossip girl, rozhodla jsem se nechat se trochu inspirovat Blair Waldorf, což je má oblíbená postava a vzít si outfit podobný stylu, který nosí ona. Odkud jednotlivé kousky jsou, uvidíte ve videu :). Jak se vám tato kombinace líbí, jste příznivci tohoto stylu, kterému já důvěrně říkám "z babiččiny skříně", či nikoliv? Já mám tuto změnu jednou za čas ráda, ačkoliv například mému manželovi se tento styl vůbec nelíbí a obávám se, že většině mužů se asi líbit nebude.....
Na video se můžete podívat TADY, zas nefunguje vkládání, už mě to pěkně štve....






P.S. omlouvám se, že je kabátek trochu zmačkaný z auta....


You May Also Like

95 komentářů

  1. Kabátek ti moc sluší! :) Je to krásná modrá.

    OdpovědětVymazat
  2. Čas od času a všeho s mírou - potom na takových outfitech nevidím vůbec nic špatného! A tobě to sluší, zvlášť ta poslední fotka je opravdu skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To má do Blair daleko..

    OdpovědětVymazat
  4. pekný kabátik :) inak super miesto na fotenie :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty ti opravdu strašně sluší, jsi v nich jako panenka :) a ten kabátek taky nemá chybu. Chtěla bych se zeptat, neudělala bys video na klasické černé kouřovky? Hezký zbytek dne

    OdpovědětVymazat
  6. Kabátek se mi moc líbí a sluší ti, ale takový styl nemám moc ráda:/:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peti :) díky za inspirující video...podobné punčochy mám doma taky a už víc jak rok mi leží ve skříni... :D nikdy totiž nevím s čím je sladit. Jsi super a na Tvá videa koukám moc ráda...Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  8. Úplná Blair :P ta poslední fotka je boží

    OdpovědětVymazat
  9. krasa :) najlepsie su pancusky, strasne sa mi pacia

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo , bohužel promiň ale mě se tento kabátek nelíbí ale ty punčochy jsou skvělé !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jsi takova drobnoucka, ze ti to obleceni z asijskych apod. shopu krasne padne, ale ja bych v tom vypadala pri svem M asi dost blbe :)

    OdpovědětVymazat
  12. Styling se mi líbí moc a modrá Vám velmi sluší. Ale víte co absolutně nechápu? Všechny věci v tomto outfitu vyjma punčoch jsou od Vietnamců nebo z laciné asijské produkce, což většinou bývají šunty (strašné materiály i zpracování). A Vám to přesto sluší a na první pohled (možné naživo zblízka to vypadá hůř) bych to rozhodně netipla (teda až na tu kabelku, tam asi ano). Takže pochvala navíc za inspiraci třeba pro mladé holky, které mají málo peněz. A taky že se nebojíte to veřejně přiznávat mezi těmi všemi "rádoby"hogofogo blogerínami. Veronika z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podporování tohoto typu prodejců není co chválit. Pak na menších městech nejsou normální obchody, protože všude jsou Vietnamci! Navíc ceny jsou dnes již srovnatelné s levnějšími značkami z nákupních center!!!

      Vymazat
    2. Verčo, moc Vám děkuji.

      A co se týče problematiky obchodů na menším městě, tak za to chudáci vietnamci opravdu nemohou, nadávala bych na jiná místa, že není výběr obchodů ;), ono když potom v rádobybutiku mají také věci ze Sapy, jen s napálenými cenami,tak je jasné, že kdo má rozum, koupí to samé levněji. Jinak s tím, že ceny jsou srovnatelné, souhlas a také jsou srovnatelné i materiály a výdřž, to je třeba si uvědomit. Já mám třeba od vietnamců džíny za 300 mnohem hezčí, než z HM, kde stály podobné 700 a ještě mi neseděly střihem ;).

      Vymazat
    3. Je třeba si umět vybrat. Já mám z HM světr ze 100% vlny a kabát se 70% vlny, u vietnamců by mě to stálo stejně a material by byl umelotina. Takze to co rikas neni pravda, jen nekdo proste kouka i na material a nekdo koupi co vidi a neresi... Samozrejme ze v HM maji hadry, ale to maji i v Guess, co si budeme povidat. U vietnamcu ale maji jenom hadry!

      Vymazat
  13. Blair mám taky nejraději ;) kabátek je parádní, takovýhle styl mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kabat se mi nahodou libi moc, ta modra je fakt krasna. Ale ty puncochace mi k tomu nejak nesedi, asi by se mi libily vic cerne nebo tak. Vidim ale ze co komentar, to nazor :)) Tak hlavne ze se libi tobe. Na Gossip girl se taky uz tesim :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se moc líbí barva kabátku;) A Blair je z Gossip girl jednoznačně nejlepší, už se těším na 6.serii:)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší, je to elegantní a velice ženský outfit:)

    OdpovědětVymazat
  17. Kabátek je nádherný! Královská modrá se mi také moc líbí, ale sorry ty punčochy mi přijdou naprosto otřesné :( To opravdu není můj šálek kávy ... lepší by byly jen čistě černé :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasím, s černými punčochácemi by Petra vypadala jako když jde na pohřeb! :) Punčocháče jsou originální a k jednoduchým šatům ideální.

      Vymazat
  18. Jsi roztomilá..:)
    Modrá Ti hrozně sedí ..:)

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné, už se nemůžu dočkat 6.série Gossip girl :)

    OdpovědětVymazat
  20. Na fotkách se mi zdá ten kabátek takový všelijaký, ale na videu už je daleko lepší. Šaty se mi líbí nejvíc a ty punčochy taky super. Taky bych chtěla něco takového nosit, ale jsem na to moc tlustá :(
    Radka

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo kabátek užasný,dobře jsi udělala že jsi si ho koupila.Strašně ti to sluší na fotce. A video? Dokonalé.. :) Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  22. Kabátek je skvělý :). Ale punčochy nejsou můj šálek kávy!

    OdpovědětVymazat
  23. Blair ala vietnamec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to myslel anonym uštěpačně, ale mě to rozsekalo v dobrém slova smyslu! :D :D

      Vymazat
    2. Blair ala vietnamec tak to mě fakt pobavilo :D :D

      Vymazat
  24. Kabátek má krásnou barvu a moc Ti sluší. Kabelka i boty jsou perfektně sladěné, účes i líčení na jedničku! Z těch punčoch jsem trochu rozpačitá, asi bych zvolila jiné.

    OdpovědětVymazat
  25. Do Blair to má hodně daleko a navíc promiň ale přijde mi že se stylizuješ do mladých "lolitek" a nenosíš oblečení vzhledem ke svému věku, tohle bych být tebou přenechala mladším slečnám...

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkné! Docela koukám, že se nebojíš vietnamců a podobných pochybných kšeftů..za mě ale palec nahoru. Sama raději nakupuji v sekáči, je mi nějak líto dávat stovky/tisíce za "hadry", protože nic jiného v řetězcích není :)

    OdpovědětVymazat
  27. krásný kabátek :) kolik prosím tě stála kabelka?

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Petro.Nezlob se,ale tohle je první modýlek,ve kterém se mi vůbec nelíbíš,ani ty punčocháče se mi k tomu nelíbí.Jiná barva,černá(klidně i se vzorem)nebo silnější černé by se mi k tomu líbily daleko víc,ještě bordo by byly také hezké.Ale to je jen můj názor.To prostředí,ve kterém jsou fotky pořízeny,tak to nemá chybu,to se ti povedlo.Jinak hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  29. Kabát se mi nelíbí, dělá hrozně neforemnou postavu :( zato šaty mě naprosto okouzlily a v kombinaci s roztomilými punčochami po mamince jsou neodolatelné :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peto,moc se mi to libi i ten kabatek.chvalim,jen zavidim boty a kabelku od větnamců,škoda že u nas nejsou tak moodní:D větnamci,styl šatu se mi libi divala jsem se že limečky jsou trendem.moc se mi libí,sluší.Peknej zbytek dne
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  31. Ten je překrásný a celkový outfit je super. V českých luzích a hájích se určitě vynoří X závistivců, ale nedej se, vypadáš perfektně!

    OdpovědětVymazat
  32. mě se teda nejvíce libí lodičky:) Nic proti kabátku ale modrá mě nesluší:)

    OdpovědětVymazat
  33. Pristane ti to :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ten kabátek se mi moc líbí! :o) Já nosím trička většinou na tělo by se dalo říct... a právě proto se pak vybírám kabátky podobné tomu, jak máš ty! Nerada jsem ve všem jako housenka. A ty punčocháče po mamince se mi moc líbí. Můj styl to sice není, ale tobě moc sluší a hezky se na celý outfil kouká. Hezký večer přeji :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten kabátek je překrásný, miluju tenhle odstín modré! =)
    A vůbec celý outfit je úžasný, moc moc ti sluší =)

    OdpovědětVymazat
  36. Úžasný outfit! Ten kabátek má moc hezkou barvičku! sluší ti to!:)

    OdpovědětVymazat
  37. Kabátek je nádherný, střih i barva! Ostatní teda za mě hrůza, punčocháče mi přijdou opravdu úplně mimo, šatům bych odtrhla ty podivné žluté knoflíky a límeček, přepásala je nějakým třeba leskle stříbrným páskem a pak by ušly.
    Ale ten kabátek....achich, škoda, že neumím objednávat ze zahraničí....

    OdpovědětVymazat
  38. na blair se mi moc nelíbil, ale tobě to teda sekne. jako pravá dáma:)

    OdpovědětVymazat
  39. Kabátek je pěkný (střihem vůbec né pro mě), ale myslím, že ti nesedí barva:) Ale kupovat oblečení jen v barvách našich typů, to nebaví nikoho!:D takže proč si neudělat radost :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mně se to líbí a moc! Sice ne na každý den, ale jednou za čas je to super. Hlavně ten kabátek má nádhernou barvu! :-) Jo a ta poslední fotka je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  41. Slintám nad tou kabelkou :). Je krásná! Asi po čase zavítám k vietnamcům, když tam prodávají takový krasotinky :). Na kolik přišla?

    OdpovědětVymazat
  42. Já miluju tyhle styly z Gossip girl, hlavně právě Blaiřin styl, ale úplně nejvíc jsem se zamilovala do postavy Lily a do jejího stylu oblékání - je úžasný ! I její vlasy jsou vždy úžasně udělané ! Petro, mě si tímhle outfitem udělala velkou radost ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty materiály mi připadají hrozně laciné. Jinak střih kabelky je super, zřejmě má připomínat Almu od LV (krásná kabelka :-)). Taky se mi líbí barva toho kabátu.
    Bohužel celý dojem opravdu kazí ty materiály a ušití, působí opravdu jako tržnice.
    Jinak moc chválím Tvůj blog, strašně ráda ho čtu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím. Je to krásná barva, šaty jsou také velice vkusné, celé je to moc hezky sladěné, ale bohužel je na materiálu kabátku vidět, že je laciný :-( Tím nechci říct, že je špatné kupovat laciné věci, taky to tak dělám :-)

      Vymazat
  44. Ahoj,

    krásný kabátek a Ty v něm vypadáš jako panenka. Líbí se mi, jak umíš vše krásně a zároveň originálně sladit! Paráda ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Kabátek je úžasný. Jak střihově tak i barvou. Punčochy mají super vzor ale vadí mi na nich ta bílá barva. Celkově nemám ráda bílé punčochy, mám je spojené s holčičkama ze školky ale to jen můj osobní pocit jinak to nikomu určitě nehaním. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  46. Přesně jak psal někdo nade mnou. Já očekávala od těch kusů z Japan style apod. jedině nekvalitní materiály a one size. Díky tvé postavičce to vypadá dokonale a vůbec ne lacině :).

    OdpovědětVymazat
  47. Zajímavá kombinace, ale osobně bych se v tom asi moc necítila. Ta poslední fotka se mi hrozně líbí :).

    OdpovědětVymazat
  48. Krásnej blog i kabátek. Jen ty punčochy na mě působí jak zafáčovaný nohy :(

    OdpovědětVymazat
  49. Kabátek je krásný, šaty jsou naprosto dokonalé. Jediné, co mi vadí jsou punčochy, které se sice krásně hodí k šatům, ale v kombinaci s kabátkem se mi nelíbí.

    Každopádně tenhle styl mám moc ráda, myslím, že takovým typům jako jsi Ty vyloženě lichotí a je dobře, že máš odvahu ho nosit :)) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  50. Mne sa z celeho outfitu najviac pacia prave puncosky :) aj ked by som ich doladila nejako inak, ale to nevadi...kazdy mame iny vkus..

    OdpovědětVymazat
  51. kabát schovat do skříně... vytáhnout za 40 let

    OdpovědětVymazat
  52. Ta poslední fotka je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  53. Krásný outfit :-) moc ti sluší kabátek, nádhera. S pozdravem Zuzana

    OdpovědětVymazat
  54. neni ti trapne fotit se s fake?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fake čeho? to asi mám opravdu dlouhé vedení,protože to jsem nepochopila a spíš se divím, že ti není trapné psát dva takové komentáře za sebou

      Vymazat
  55. tvoje ego bych chtela mit. ironicky - kdybys mela dlouhe vedeni,

    OdpovědětVymazat
  56. Ááááááách ....... nádherné ! Moc Ti to sluší . Tahle kombinace by ovšem ne každé slušela, jistě se zas vyrojí plno "kritickyzávistivých" komentářů. Mě jsi fakt dostala " kam se na tebe hrabe Se šarmem Pařížanky. Mimochodem co na tuto knížku říkáš ? Měj pěkný den K.

    OdpovědětVymazat
  57. Kabát je moc pěkný, ale já nemám na ty asijské eshopy odvahu :) a začala jsem si stahovat GG, už to asi nevydržím =D

    OdpovědětVymazat
  58. Moc všem děkuji za komentáře, je mi úplně jasné, že tento "babičkovský" styl rozhodně nebude pro každého a bude mít spíše více odpůrců, než příznivců, mně ale přijde ženský a jednou za čas na něj mám náladu. Jinak co se týče punčocháčů, tak osobně se mi k těm šatům líbí právě světlé, nosila jsem k nim i tmavé,ale je to pak moc "pohřební", takhle se mi to líbí víc :). Co se týče kabátku, líbí se mi,jak někteří poznají,jaký materiál je, už na pohled z fotky (z té bych soudila maximálně ušití). Samozřejmě že za tu cenu není bůhvíjaký,ale rozhodně je příjemný na nošení a nevypadá lacině, to dle mého názoru píší jen lidé, který ohrnují nos nad "neznačkovými" věcmi, aniž by tušili, že ty jejich značky se šijí v Číně v té samé továrně. Hrozně se mi líbí,jak spousta lidí ohrnuje nos nad vietnamci a pak si jde do rádobybutiku koupit tu samou věc jako mají na trřnici, jen za dvojitou cenu, protože prodejci chodí taky nakupovat do Sapy :D. Jinak ovšem souhlasím v tom, že ceny jsou ve slevách v řetězcích jako HM nebo New Yorker či Takko podobné těm,jako mají vietnamci na tržnici, kolikrát i nižší a i kvalita bývá totožná. Nevidím nic špatného na tom si u těch vietnamců nebo v OK shopu něco koupit. Samozřejmě ale svůj názor nikomu nenutím, at si každý kupuje kde chce a co chce :). A všem ještě jednou moc děkuji za názory a komentáře <3. Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím Peťo, u vietnamců se dají někdy sehnat stejné věci jako ve značkových obchodech a rozhodně mi nepřijde že by materiál či ušití bylo nekvalitní, je samozřejmé si danou věc v obchodě pořádně prohlédnout. Mnohdy se mi věc z New Yorkeru, HM, Gate apod. zdá mnohem hůře ušitá, o materiálu nemluvě a za vyšší cenu než věc od vietnamců. Jsem moc ráda že to tu zmiňuješ a nehraješ si na nějakou namyšlenou pipku, která nad neznačkovými věcmi ohrnuje nos, takové opravdu nemám ráda. Měj se pěkně a buď pořád taková jaká jsi :-)
      http://everybody-love-fashion.blog.cz/

      Vymazat
    2. hm....když si koupítě triko od vietnamců za 100,- a značkové za 500,- dnes už v tom není rozdíl. Platíte pouze za značku a upřímně oblečení co mám tzv. značkové mi mnohdy nevydrží déle než od vietnamců možná naopak. Značka jako je New Yorker je ta největší sra*ka co znám mám odtamtud několik kousků a všechny jsem je musela přešít nebo vyhodit...takže já si stojím za GATE, KENVELO a ty naše vietnamce :)

      Vymazat
    3. Ve svém šatníku nemám značkového vůbec nic!K Vietnamcům taky zavítám a často si od nich něco pořídím. Před pár dny jsem chodila s dcerou po obchodech a vybírala pro ni zimní kabát. Bylo velice těžké najít zboží, které by bylo za rozumnou cenu a zároveň kvalitní. Nakonec to vyhrála bunda z Orsay... Kvalitu materiálu u modrého kabátku jsem hodnotila ,pravda, pouze z fotky a na základě pomačkaného zadního dílu (to by kvalitní materiál neudělal), ale to nic nemění na tom, že Ti velice sluší. Ptala ses, jak se nám tato kombinace líbí a já řekla, že líbí :-) Na náš názor na materiál ses neptala, tak se omlouvám...

      Vymazat
    4. Holky, sdílím váš názor :)

      Matelko,to je přece úplně v pořádku, nechť každý svobodně vyjádří svůj názor, já za něj děkuji ;),jak jsem psala, materiál určitě za tu cenu není nic extra a pomačkal se mi v autě, je poměrně tenký a souhlasím s tím, že lepší materiál by se takto hodně nepomačkal, to je rozhodně pravda :). Na druhu stranu,jinak je to materiál velice příjemný a popravdě, v autě se mi pomačkal i kabát kvalitní od Tatiany Kovaříkové, takže těžko říct :)......

      Vymazat
    5. Ahoj Péťo, já osobně moc dobře vím, že všechno se dělá v té samé továrně. Dnes je ale jiná doba a představ si například tu mopu situaci, situaci všech 14ti, 15ti letých holek. V naší třídě je to tak, že jakmile na tobě někdo pozná něco od vietnamců, což hodnotí jako největší šunty, máš ostudu už napořád, pokud si ten kousek hodláš ještě někdy vzít, pokud už ho nikdy nevytáhneš, zapomene se to zhruba za měsíc.
      Já ale raději nakupuji ve značkách jako jsou Tally Weijl, HM mám i pár věcí od Chanelu, ale to už jsou vyjímky - (narozeniny, vánoce). Obyčejně chodím tam. á se na svém blogu také nestydím přiznat, že něco od vietnamců mám v outfitu, jenže já v těch outfitech nikdy nic od nich nemám, vlastně ani v ceélm svém šatníku nemám nic od nich, takže je to fuk.

      Tímto komentářem chci zkrátka říct, že já nakupuji ráda v dražších značkách, protože mám z toho lepší pocit, vietnamci mají smůlu, že jim lidé utvořili pověst jakou teď mají. A taky chci upozornit na dnešní situaci jak je to s dobrým oblékáním na školách...Děs.

      Hezký den Péťo,
      B.

      Vymazat
  59. Peťul, ten kabátek je prostě nádherný..já mám královsky modré sáčko a nejradši bych ho nosila pořá d..jenže teď, už je na něj opravdu zima. Ale tenhle kabátek je opravdu úchvatný, k Tvé postavě jde, krásně v něm vynikneš a opravdu Ti moc sluší! A uštěpačné komentáře ať jdou někam..:) Vůbec nevypadá jako vietnamský produkt, ostatně, skoro vše, co je v obchodech je MADE in CHINA :D :D Můžu se jen zeptat, za kolik jsi ho i s poštovným pořídila?? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to máš pravdu a moc děkuji, jinak kabátek stojí 20 dolarů a poštovné 3,66USD, takže opravdu nic drahého, samozřejmě je třeba počítat s tím, že ten kabátek je opravdu jen lehoučký za tu cenu a že to není bůhvíjaká kvalita, to je jasné :).

      Vymazat
  60. Peti, kabátek je moc fajn a ani bych neřekla že je az tak moooc "babičkovský" :)) ta modrá je krásná a hodí se k tobě...

    A jinka podle me je naprosto normalni nakupovat u vietnamcu. Obcas tam taky zajdu a kolikrat se tam daji sehnat pekny kousky.. Myslim si, ze dnes uz tak nejak neplati ze co je drahy a znakovy je proste nejlepsi :))

    OdpovědětVymazat
  61. retroooo :D ale krasne retro !! podla mna ti peti viac sluši toto ako to tehlovo cervene sako :D ale to je iba moj nazor a urcite sa nedaj odradit pretoze je to toja vec a ja ti do toho nemam co kecat :D prepac :D

    OdpovědětVymazat
  62. Také plánuji si pořídit kabátek, ale nemůžu sehnat ten, který by mně seděl. Strašně se mi líbí ta kabelka. Vypadá, že je drahá a přitom je od vietnamců. Já si tam také kupuji kabelky, alespoň jich mám více, než si koupit jednu drahou např. od značky Louis Vuitton. Nevím proč, ale mě se tyhle kabelky vůbec nelíbí.A přitom jsou tak drahé. Jinak ten Tvůj kabátek je úžasný, moc ti sluší, ty vypadáš skvěle ve všem :)Míša

    OdpovědětVymazat
  63. Šatičky jsou úžasné! Kabátek mi přijde neforemný ale má pěknou modrou barvu, kabelka ujde, jen ty punčochy ty néééééééé :-).

    OdpovědětVymazat
  64. Krása, ženské stylové, elegantní! Miluju tenhle styl, škoda, že tohle nenosí více žen. Možná by pak na nás ty rádoby odžínované "dámy" nekoukaly tak zvrchu.:)

    OdpovědětVymazat
  65. Boty s podrážkou v červený barvě ala Loubs a kabelka ala Alma. FAKE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale no tak, přečti si něco o botech s červenou podrážkou a kdo je první uvedl na trh a pak si můžeme podiskutovat ;)

      Vymazat
    2. z takovou bychom nemohli nosit už nic, všechno v obchodech a kolem nás je inspirované, okopírované a tak dále a tak podobně..

      Vymazat
  66. moc ti to sluší, ale asi bych dala přednost stejným ale črným silonkám :))

    OdpovědětVymazat
  67. moc ti to sluší, ale asi bych dala přednost stejným ale črným silonkám :))

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peťi,...:))

    Nechci tě něják urazit nebo naštvat,ale tenhle styl ti jednoduše nesluší. Promiň jestli to byo moc na rovinu,..ale na tobě se mi líbí jiné věci. Tenhle modrý kabát mezi nima ale nebude. Promiň pokud jsem tě něják urazila,..:(

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Peťo,..:)

    Promiň,.ale musím souhlasit s tvým manželem tenhle kabátek ti moc nesluší. Líbí se mi na tobě skoro všechno tohle ale ne,..:(

    OdpovědětVymazat
  70. páči sa mi ten štýl, ale všetko je to také výrazné, ja by som zvolila skôr jemnejšie farby kabáta a doplnkov :)

    OdpovědětVymazat
  71. Páni, sluší ti to, moc! Ten kabátek se mi moc líbí :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  72. Moc hezké, ale ...co fakt nemám ráda a bije mě to do očí jsou ty nálepky na podpadcích, prosím sundaaaat :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!