OOTD - punčocháče se vzorem podvazků

by - 18 října

Krásný den,

dnes mám pro vás fotooutfit. Video jsme tentokrát nestihli, protože se začíná brzy stmívat a na video je třeba více světla, tak snad ho stihnu někdy přes víkend, jinak to moc růžově nevidím :). Jednu fotku z tohoto outfitu jsem vám ukazovala již na facebooku, silonky se vzorem podvazků. Já mám ty své z ebay a hrozně se mi líbily, i když někomu se to může zdát výstřední, někdo možná zas řekne, že je to pouze na teenagery.....já nevím, mně se to líbí, nepřijde mi to vulgární a nemám problém to nosit a cítím se v tom fajn. Samozřejmě ale chápu, že to nebude po chuti každému. Co na takové silonky říkáte vy?
Dále už mám na sobě jen jednoduchou bodycon sukni ze slev z HM, svetřík také ze slev z HM z Německa, lodičky jsou z Deichmanna, kabelka od vietnamců a prstýnek z ebay.
Co se týče líčení, mám na sobě BB cream Cho Bo Yang od Misshy, na očích stíny Dermacol holographic v odstínu číslo 4, ty jem použila i místo tvářenky. Linku mám fixem od Essence a doplněno umělými řasami. Na rtech mám rtěnku Dermacol Lip seduction číslo 4. Přiznám se, že mně se tento outfit líbil a hodlám ho nosit i s černým svetříkem a možná kozačkami, i když mi připadá, že ke kozačkám se tento druh silonek nehodí, spíše jedině ke kotníčkovým....co myslíte vy?





 



You May Also Like

184 komentářů

  1. super nápad :) punčochy sú krásne

    OdpovědětVymazat
  2. Punčocháče jsou super, kdybych na to měla nohy, tak je nosím taky! :)

    Strašně se mi líbí tohle líčení, moc ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Punčochy jsou úžasné, ale pouze na štíhlé nožky jako máš ty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peťko tohle je úplně super. Líbí se mi to na tobě moc - i líčení i punčocháče... a je super jak jsi sladila detail mašliček u punčocháčů a svetru.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo jeden z nejlepších outfitu od tebe,super:)

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo krásné, hlavně se mi líbí kombinace mašliček na pončocháčích a mašličky na světříku. Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo super outfit, jeden z nejlepších od tebe:)

    OdpovědětVymazat
  8. SEXI, SEXI, SEXI!!!!!!!!!!!!!!! to iste urcite tvrdil aj tvoj manzel, vyzeras fantasticky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sexy je s tvrdým Y :o))) jinak souhlasím :o)

      Vymazat
    2. Je s tvrdým Y ale ne na Slovensku :D

      Vymazat
    3. NEMAS UPLNE PRAVDU, podla prirucky slovenskeho pravopisu su oba ekvivalenty spravne- aj sexi aj sexy, a napriklad u vas sa pise zeny mlely----u nas na slovensku zeny mleli, takze netreba hned opravovat a hlavne nie ceška slovenku, pokial nevie ako to funguje u nas:o)

      Vymazat
    4. V Česku se píše s tvrdým Y, ale po Slovensku je to SEXI!:)chtělo by to trošku slovenštiny..:D

      Vymazat
    5. poslovensky s měkkým ;-)

      Vymazat
    6. Slovensky je to s měkkým. Nejprve si zjisti informace a pak machruj.

      Vymazat
    7. jenže po slovensky je to správně s měkkým i :))

      Vymazat
    8. 5 samyc....

      Vymazat
    9. Po slovensky je to spisovné aj s Y aj s I. Teoreticky by aj pri tomto slove malo platiť pravidlo písania prídavných mien: singulár s Y a plurál s I. :)

      Inak je to vážne sexy.

      Vymazat
  9. Wau, nečekala jsem, že ty punčošky budou tak dobře vypadat. Plus se mi líbí detail mašliček, pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě to přijde třeskutě sexy,když odhalují jen kousek kůže pod sukní a dále jsou neprůhledně černé. :)Nejsi žádná pupkatá padesátka, která se vidí v zrcadle ve velikosti xs a neumí stárnout s grácií. Postavu by mohla spousta teenek závidět a na hloupé poznámky se vykašli, kdyby je lidi netrousili, byla bys nudná šedá nevýrazná myška.....

    OdpovědětVymazat
  11. silonky jsou skvělé :) obdivovala jsem je už u Lucy na srazu :) a líčení taky moc pěkné, líbí se mi více takovéhle jemnější a nenápadnější barvy rtěnek :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta rtěnka je nádherná a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dneska ti to obzvlášť sluší a úplně nejvíc se mi líbí ty boty! Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  14. Tie punčocháče sú super! Už len niekde ku nim kúpiť aj také sexy štíhle nohy ako máš ty! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Bože, tak tohle je dokonalé :P. Být chlap, potkat tě, tak si s radostí zapískám :D. Líčení taky moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  16. máš najkrajšie nohy aké som kedy u ženy videla. Punčochy super, ja nosím nadkolienky tiež sem tam keď chcem byť za cicu :D

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se takové punčochy moc líbí, ale nemám odvahu je nosit. Ta rtěnka má úžasnou barvu, musím se mrknout do drogérky :)

    OdpovědětVymazat
  18. vypadáš v těch silonkách jak ku**a přenech to mladším. Neustále se stylizuješ do 20tek, ale ty nejsi 20tka, tak si to už konečně uvědom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je demokratický stát, tak ať si každý nosí, co chce :) Já jsem dvacítka a nevzala bych si to, přenechám to těm, které na to mají odvahu a hezkou postavu - třeba Pétě :)

      Vymazat
    2. Hmm, ale postavu má lepší, než kdejaká dvacítka a méně (a určitě než ty) tak si to už konečně uvědom... není to o věku, pipinko :)

      Vymazat
    3. Zato ty budeš závistivá stará bréca :-D

      Vymazat
    4. Co je ti potom do čeho se kdo stylizuje? Vsadím se, že toto píše "vyžraná" holka ve vytahaných teplácích co nezvedne zadek, aby takovou postavu měla a mohla si něco takového vzít!

      Vymazat
    5. A ty si zase uvědom že si pěknej id..t !

      Vymazat
    6. Ty musíš být neskutečně zamindrákovaná osoba

      Vymazat
    7. Petra vypadá líp než drtivá většina dvacítek, které vypadají spíš jako ku***. Vím to, protože s nimi denně chodím do školy a to, jak se oblíkají a jak se malují, hraničí s nevkusem, zvláště když mají 20kg nadváhy. Takže milý anonyme, jelikož Péťa vypadá tak, jak vypadá, tak jí ten outfit neuvěřitelně sluší a ani zdaleka bych jí netipla na její věk :)

      Vymazat
    8. Chtěla bych vidět Tebe, hádám to na zapšklou, ošklivou a tlustou ženskou, která sedí doma u PC, nudí se a tak chodím na blogy, kde jenom kritizuje a vylévá si zlost. Petra je krásná ženská, myslíš, že se jenom kvůli tomu, že jí už není 20 má schovat do kanálu? To těžko, je radost na ní pohledět a je úžasnou inspirací. Prostě čeří vody šedivých a uniformních Čech. Miška

      Vymazat
    9. jo a jak by se vám koukalo třeba na 60 letou babku která by měla minimukni, která končí těsně pod zadkem? tohle je ten samí příklad...

      Vymazat
    10. naopak, je vidět, že vy ste ty zamindrákované, vyžrané brécy, které celý den sedí u PC a jakmile není komentář pozitivní tak se hned rozčilujete a urážíte. Ale holky, prozradím Vám jedno tajemství, komentáře jsou i negativní. A pokud Vím, psala jsem to Petře, tak nevím proč to komentujete vy...No nic já běžím dělat něco smyslupnějšího než tady k kvákat s vámi slepicemi...

      Vymazat
    11. no já jsme tohle ani nechtěla komentovat, protože mi původní komentář přijde opravdu až pod úroveň, jen mi přijde fakt vtipné, jak anonymka musí být vytočená z mých outfitů,když už mě přirovnává k 60leté, minule jsem byla 40 a ted dokonce 60, tak teda jestli takhle budu vypadat v 60, tak zcela nepokrytě a možná až moc sebevědomě říkám, že to bych byla fakt sakra ráda a ty minisukně bych klidně nosila :D! Nemyslím si, že by oblečení, který mám na fotkách, bylo vzhledem k mému věku či postavě nevhodné,ale je to samozřejmě věc názoru.
      Jinak je zcela evidentní, že tady nikdo z těch, co se zastali mě, nemá problém s kritikou a ani já ne, problém máme pouze s tupostí některých diskutujících,ale do toho nemá cenu více zabředávat, protože blbce z blbosti neusvědčíš.....

      Vymazat
    12. Osoba, ktera napsala ten komentář bude mít asi nějaký vnitřní problém a měla by si svůj komplex řešit jiným způsobem. Ano negativní komentáře jsou a budou. Každému se líbí něco jiného, ale není důvod svůj názor ventilovat sprostými urážkami.

      Anonyme, běž dělat pro sebe jak říkáš něco "smysluplnějšího" a neotravuj ostatní svými bohapustými žvásty. Zapojit se do komunikace se slušnými lidmi ti očividně nejde a postrácíš také slušné vychování. Proč na tyhle stránky chodíš a odpovídáš na komentáře když je to pro tebe ztráta času. Předveď svůj um v módě a pak kafrej.

      A pro tebe Peťi, super ohoz. Já bych na tenhle outfit neměla odvahu, přece jen mám jiný styl. Jsem spíš na sportovní, ale i tak mi to přijde super a sladěné do posledního detailu.

      S pozdravem
      Karolína

      Vymazat
    13. ano, to je skutečně uplně to samé jako když má šedesátiletá paní mini :DDDD...hlavně si myslím, že kdyby Petra nikdy neřekla kolik jí je tak by jí nikdy nikdo takhle neurážel, jelikož vypadá tak na 25 a postavou ještě na mnohem mnohem méně

      Vymazat
  19. Moc ti to sluší. Punčocháče jsou moc hezké, sexy a roztomilé zároveň, no ideální. Samozřejmě v nich vyniknou tvé dlouhé nohy a tak to má být.

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné punčocháče:)a ty nohy ti závidím:)

    OdpovědětVymazat
  21. ... A mně se nejvíc líbí ten svetřík s mašličkou :)

    OdpovědětVymazat
  22. Péťi tobě to ale sluší!:) Přiznám se, že já bych takové silonky asi nenosila, ale ty jsi je krásně nakombinovala s ostatními věcmi, takže super!

    OdpovědětVymazat
  23. svetrik a puncosky jsou skvele! :) moc ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  24. silonky se vzorem podvazků se mi líbí a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Strašně ti to sluší! Ty punčošky jsou skvostný.

    OdpovědětVymazat
  26. no, můj názor je, že když Tě takhle někdo potká stát samotnou na rohu, tak se bude ptát za kolik mu dáš ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tady mě napadá jen pořekadlo "podle sebe soudím tebe" :-) Je velká škoda že se české holky takhle bojí módy. A nebo je tvůj výrok jen výplodem závisti? Je to škoda. Měj se :-)

      Vymazat
    2. ano. nemůzu jinak než souhlasit !!!!!

      Vymazat
    3. Anonymní 18. října 2012 13:00 přesně to samé jsem si myslela, ale neodvážila jsem se to sem napsat, aspoň je vidět, že si to nemyslím jen já sama.

      Vymazat
  27. Takové líčení ti přesně sedí, krásné žhavé stíny a lehká rťěnka, svěží barvy. Moc pěkný look!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Punčochy jsou vážně krásné a celý outfit super.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Provokativní a sexy :-)! Moc Krásné, sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Petro, vypadá to parádně, škoda, že u nás jsou lidi takový usedlý a bojí se nosit plno věcí, včetně rtěnek apod... Jinak boty jsou k tomu úžasný, na některých fotkách mi přijde, jako bys byla bosá a dotýkala se chodidlama země, což se mi strašně líbí :o))) moc pěkný :o) Káťa

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tohle se mi vážně líbí. Přesně takové punčochy jsem hledala, ale bohužel na ebay nenašla, asi už je neprodávají :-(

    OdpovědětVymazat
  32. po dlouuuuuuhé době něco, co se mi na tobě líbí :) ale nemyslím to ve zlém, každý má jiný vkus

    OdpovědětVymazat
  33. Skvělé ty punčocháče jsou sexy jenom bych k tomu zvolila nějaký třeba lososový botky místo černých.. ale jinak super. Sluší ti to . :))

    OdpovědětVymazat
  34. Strašně moc se mi to líbí!!!:)) Celkově černé vzorované punčošky můžu v jakémkoliv provedení:)

    OdpovědětVymazat
  35. tak tohle je mega krutopřísné !!! Peťko, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  36. No jo Petra si pořád hraje na dvacítku co se týče těchh punčoch..ale to už jsme zvyklí.že Petra si pořád na něco hraje.bud chce vypadat mladě anebo díky jejím rtěnkám vypadá na 40! ale taková už Petra prostě je...:D

    OdpovědětVymazat
  37. Moc se líbí sladění mašle na silonkách i na svetru :) opravdu povedený outfit a musím uznat že Ti i ohromně sluší. Já si tento týden ukořistila puntíkaté z calzedonie, a nemůžu se dočkat až je ke kozačkám vytáhnu :)Také se už moc těším na video GG :) Nikol

    OdpovědětVymazat
  38. punčochy už jsem viděla u jedné blogerky. Jsou moc pěkné, ale já bych je asi nevyužila:))
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Milá Petro:-))
    už nejsi dvacítka a tím, že budeš nosit punčochy ala podvazky tak tím opravdu neomládneš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslim

      Vymazat
    2. Já teda nevím, ale příjde mi, že ty ANONYMY o těch dvacítkách píše jeden a ten samej zamindrákovanej člověk. Vůbec by neškodil podpis tohoto anonymu a k tomu odkaz na jeho stránky, kde bychom se mohly všechny poučit jak vypadat v jakém věku :o))))))))))))))) Káťa

      Vymazat
    3. Fakt nechápu takovýhle komentáře o dvacítce a podobně. Jak jste vůbec přišly na to, že Petra chce nějak omládnout, prostě nosí to co se jí líbí a včem se cítí dobře. Podle mě (a většiny tady) to Petře sluší, má super postavu a nějaký snahy o omládnutí nemá zapotřebí. Je jasný, že každý má rozdílný vkus, ale to lze vyjádřit i slušně.

      Petro, fakt vypadáš skvěle. A z těch závistivých komentářů si nic nedělej. S pozdravem Jana

      Vymazat

  40. ŠKODA ŽE NEJSEM VE VAŠEM VĚKU,PERFEKTNĚ SLADĚNÉ JAK LÍČENÍ TAK OBLEČENÍ,TY SILONKY JSOU KRÁSNÉ A K VÁM SE TO HODÍ.ZÁVIDÍM!!!! VENDULA

    OdpovědětVymazat
  41. Teda ty jsi kočka! Strašně ti to sekne a určitě říkám těmto punčochám ano! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Na mě moc růžové. Strašně se mi líbí drdůlek. A kombinace černých silonek a černých lodiček na vysokém podpatku je božská...taky si tak prodlužuju nohy.

    OdpovědětVymazat
  43. Přesně tak, mít na ty punčocháčky nožky tak je nosím taky :) Jinak ti to jako vždy sluší Peti :)

    OdpovědětVymazat
  44. Petro vypadáte úžasně. Mohu se zeptat, kdy jste lodičky kupovala? Takové sháním.Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám děkuji, kupovala jsem je už vloni na podzim, nevím,zda je ještě mají,ale byly tenkrát ve velké slevě, je to ta kolekce Cindy Crawford a jsou ohromně pohodlné....

      Vymazat
  45. Ahoj Peti :) krásně nalíčená očka máš :) to se mi líbí opravdu moc a co se týká punčoch jsou také super. Sluší k Tvému stylu. Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  46. Škoda že nemám taky hezký nohy jako ty, jinak bych si ty punčochy taky pořídila.. Vypadá to fakt supersexy ;-)

    OdpovědětVymazat
  47. Wow, wow, wow!!

    Jsi kočka a hrozně ti to sekne, líbí se mi kombinace "usedlejšího" svetříku se sexy divokými punčochami:))

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  48. Fakt moc ti to sluší a ty kozačky si myslím je dobrý nápad, nebude to vypadat divně :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, moc Ti to sluší! Ty máš nohy jako gazela, tak si klidně takové punčochy můžeš dovolit! Bohužel já mám nohy, jako dvě amfóry, takže pro mě to tabu :-) Sexy outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  50. Wau tak toto je určite jeden z najkrajších (ak nie aj najkrajší :) z tvojcich outfitov. Bezchybné :)

    OdpovědětVymazat
  51. Nádhera! Takové silonky si musím někde sehnat :))

    OdpovědětVymazat
  52. Petro, podle mě k Vám podvazky vůbec nejdou. Jednou si na sebe vezmete retro šaty (OOTD Lace dress) a potom to zkoušíte s podvazky. O Vašem manželovi jsem si už obrázek udělala, potom, co si vycpával trenky ponožkama (mimochodem, scénku, při níž si je vyndávat jste si mohla odpustit, akorát jste ho ztrapnila), ale o Vás jsem si myslela, že jste celkem v pohodě (tedy abčas jsem se neubrálila smíchu, když jste řekla nějaké moudro, o kterém víte asi tolik, jako lidé o mimozemšťanech, např. oxidy a soli se prosímvás MUSÍ vyslovotat spisovně!!! Když jste četla složení jednoho výrobku, o který jde už si nepamatuji, ale určitě by se to dala najít, řekla jste ... ....tej, a to se na mě nezlobte, ale z toho jsem nehohla spát!!!). Vaše líčení je celkem fajn, vlasová videa miluji, ale u povídání si dávejte pozor. Přesto Vám přeji mnoho úspěchů a čtenářů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, děkuji Vám za názor a za komentář a kritiku. Co se týče scénky s manželem, vymslel si ji sám a pochopitelně to bylo ze srandy, nechápu, že to snad někdo mohl brát vážně?! Jinak co se týče spisovné češtiny, toto nejsou televizní zprávy, mluvím hovorově tak,jak jsem zvyklá, pokud bych měla mluvit spisovně, přišlo by mi to hrozně nudné a strojené, co jsem kde konkrétně řekla ve složení výrobku nespisovně, si ted opravdu nevybavuji ani s Vaší nápovědou,ale upřímně mě mrzí,že jsem Vám narušila spaní, spánek je důležitý, kdo spí málo, nepozná pak vitp ;). Co se týče oblékání, mám ráda změnu a ráda nosím různé styly, přesně jak jste napsala, ráda jsem pokaždé jiná. Přesto Vám děkuji za milý komentář a i Vám vše nejlepší do budoucna!

      Vymazat
    2. ..Někdo je tady suchar, co nepozná srandu :) Takových lidí je mi opravdu vážně líto, musej mít hodně těžkej život...
      Stela

      Vymazat
    3. Já takové lidi nazývám "konzervami". Kdyby se měl každý chovat jak naškrobený panák a předstírat dokonalost, tak to říkám rovnou, že se jdu asi oběsit. Nejste Vy náhodou Františka Čížková? Bo si nedovedu představit, že si dovolujete kárat někoho jak malé dítě za něškodný humor. Já naopak děkuji, za to, že si Peťa ani její manžel na nic nehrají, jsou milí, zábavní, a hlavně přirození!

      Vymazat
    4. Paní, nebo slečno Jano, podle mne jsou Péťa s manželem úžasní, mě naopak ten vtípek stašně mile překvapil a říkala jsem si, jak jim to musí dohromady skvěle klapat, když si ze sebe dokážou udělat srandu. Oproti jiným videím Péťa mluví na vynikající úrovni, má velmi kultivovaný a milý projev a upřímně neznám na Youtube video, kde by se mluvilo spisovně a vůbec mi to nechybí :o) nechtěla by jste nám nějaké na ukázku předvést ??? ve vašem písemném projevu je také pár chyb, kupříkladu nevím, co znamená slovo VYSLOVOTAT :o))) PROSÍMVÁS jsou dvě slova, nikoli jedno, URČITĚ BY SE TO DALA NAJÍT také není úplně česky, takže pokud chcete někoho kritizovat za češtinu, začněte ve svém písemném projevu ( který je mimochodem mnohem jednodušší než projev ústní ) nashledanou, Káťa

      Vymazat
  53. Hrozně moc ti to sluší! =) A punčocháče závidim, jsou úžasný =)

    OdpovědětVymazat
  54. punčochy jsou odvážný, ale moc se mi líbí, takové bych si taky ráda pořídila:)

    OdpovědětVymazat
  55. Jééé to je nádherné! :) mašličky miluju :) a vulgární mi to nepříjde vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  56. hezký svetřík:)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  57. Moc tito sluší,Jsi kočka.Šárka

    OdpovědětVymazat
  58. Peťo :) Ty jsi tak fantastický člověk, na první pohled z tebe vyzařuje něco uklidňujícího, pěkného a tady ti to neuvěřitelně sluší! Strašně mě tvůj blog baví a nepřestávej:)Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabčo, moc děkuji a jsem ráda, že snad i z fotek je cítit, že blog je pro mě bezva odreagování,že mě baví a že jsem optimista :), děkuju moc!

      Vymazat
  59. Tak v tomhle bych v tuhle dobu zmrzla. :-D

    OdpovědětVymazat
  60. Super! Tenhle typ silonek se mi moc líbí a chci si nějaké pořídit. S kotníčkovými botami budou vypadat určitě dobře. :)
    Ten svetřík je roztomilý a opět ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  61. Petruško,každá ti může jen a jen závidět,jak moc ti to sluší!!!..;) Jsi úžasná,na tvoje videa a články koukám pořád,jsou jak droga,žečneš a už nejde přestat..!!..:) hlavně pokračuj,přeju hodně štěstí!!..:)

    OdpovědětVymazat
  62. Hrozně ti to sluší, vypadáš nádherně :) Co mě ale ruší, je "plandavý" kraj svetru, tak nějak mi to kazí celkový (jinak vážně dokonalý) dojem :(

    OdpovědětVymazat
  63. Líbí se mi moc, ale jelikož nejsem na sukně takže takové nemám .... nevyuzila bych je :) a to líčení máš úžasné!!!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Peti, parádní outfit a hlavně krásný svetřík. Tato broskvová barva ti hodně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  65. Opravdu todle líčení ti moc sluší je decentní. V jednoduchosti je krása. Ale mohla by jsi nosit vlasy více rozpuštěné

    OdpovědětVymazat
  66. Úžasný !
    Miluju tento outfit !
    Ty silonky chci ! :))
    Ta fotka oka je krásná ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Tééda Péťo, vypadáš fantasticky a ty silonky jsou vážně sexy :)

    OdpovědětVymazat
  68. Mně se moc líbí, že se k silonkám skvěle hodí mašlička na svetru. Já bych na tento outfit odvahu neměla. Právě, že mi to moc pro teenagery nepřijde, ty v tom aspoň vypadáš jako dáma :).

    OdpovědětVymazat
  69. :O Jedním slovem krása!!! Moc se mi líbí jak jsi utlumila ten potisk podvazků tím vrškem. Je to elegantní a hravé :) Moc ti to sluší ... A líčení také povedené prostě nádhera

    Tereza

    OdpovědětVymazat
  70. Líčení je úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  71. Krasna.:) kde si prosim koupila ty punčochy.?:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji .)
      http://www.ebay.com/itm/230784427509?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Vymazat
  72. Ten outfit je úžasný! Punčocháče mě zaujaly na první pohled =)

    OdpovědětVymazat
  73. Tak tento outfit se Ti moc moc povedl!
    Líbí se mi !

    OdpovědětVymazat
  74. Petruš tohle se ti opravdu povedlo. Pěkné.

    OdpovědětVymazat
  75. Ja zbožňujem tvoje oči... :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ah, to je tak roztomilé a zároven sexy! Miluju takové vzorované silonky/punčošky. Jo a ke kozačkám se to fakt nehodí, včera měla jedna holka nadkolenky a kozačky a vypadá to hrozně..

    OdpovědětVymazat
  77. Na nektere anonymni mám jen "apage Satanas" Jsi krasna zena, a celkove to pusobi velmi hezky, nemam rada usedle a kombinace typu nenadchne, neurazi. Puncochy planuji také doplnit a nebudou to zadne nudne, ty prenecham nudnym.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D díky, tvůj komentář mě pobavil a zcela souhlasím s názorem na punčochy ;)!

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že mé odhánění nečistých sil nebylo přehlédnuto v tolika komentářích, :-) a také jsem zvědavá až si takový článek vytvořím též, co mi anonymové odpoví, vsadím svůj mech na to, že to bude něco jako : "nevkusné" "laciné" "příliš vyzývavé" apod. :-)) Přeji hezký den a už se těším na Tvůj / Váš další článek. :-)

      Vymazat
  78. Ahoj Peti :-) podle mě jsou ty silonky vážně moc krásné :-) zrovna dneska jsem je viděla na nějaké slečně a moc ji slušely. Jo a právě procházím stoklasu a úplně sem jsem si na tebe vzpomněla když jsem narazila na náramek ze soviček :-P http://www.stoklasa.cz/naramek-kovovy-s-privesky-leona-x128788 měj se pěkně a užij si víkend :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten náramek je krásný , já sovy prostě můžu .D! A moc děkuju.

      Vymazat
  79. Toto k tobě neuvěřitelně jde ;) Nádherné punčošky :)

    OdpovědětVymazat
  80. Abych se přiznala tak jsem ráda, že video jsi nestihla, tenhle "starý" typ OOTD mám mnohem raději. Jinak moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  81. Tohle je prostě parádní :) Máš nádherné nohy a k těm se to hodí, tenhle outfit ti i s líčením vážně sedne :)

    OdpovědětVymazat
  82. Tak tenhle outfit je naprosto bombovej a líčení super, palec nahoru! :) Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj,

    můžu se zeptat kam v tomhle outfitu chodíš? Na jaké příležitosti to nosíš?

    Díky

    OdpovědětVymazat
  84. Nevím, připadá mi to vulgární a já bych to nenosila. Ale taky možná proto, že nemám tak výstavní nohy jako Ty. :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Za mě rozhodně NE. Vypadají na můj vkus hodně lacině a je jedno, jak je jejich nositelka stará.
    Ale každý má jiný vkus... :)

    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  86. Ty silonky jsou více než skvělé! Podobné scháním už dlouho, ale furt nic.. :( Jinak celkový outfit je moc fajn.. jednoduchý a hrozně hezký ;) Palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  87. Peti, nadhera! Moc Ti to slusi, je to takove koketni... Nohy na to mas, vek taky, tak proc ne! Liceni je taky super! Co se mi moc nelibi, je spodni lem svetriku, bud mel byt uzsi nebo svetr delsi.. Ale to je jen hnidopisskej detail! :-D Celkovy dojem 1*!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  88. Sexy, ale né lacině sexy, asi tak.;-) Já bych v tom vypadala blbě, ale tobě to strašně sluší! Mimo jiné se mi moc líbí ta barevná kombinace!:-)
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  89. Wow, nemohla by si mi odporucit predajcu na ebayi? Tie pancuchy su naozaj genialne ale ako hladam tak hladam, nemozem najst take iste.. :/
    Nikabero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :), já mám od tohoto prodejce:
      http://www.ebay.com/itm/230784427509?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Vymazat
  90. Péťo jedno velké WOW!!Ty boty dokonale splívají s punčochami DOKONALÝ! Mischa

    OdpovědětVymazat
  91. Skvělý outfit. Ty silonky jsou opravdu BOŽÍ. Mohla bych se zeptat od jakého prodejce z ebay to máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já mám přímo od tohoto:
      http://www.ebay.com/itm/230784427509?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Vymazat
  92. Pane jo! Neskutečně moc Ti to sluší!! :)

    OdpovědětVymazat
  93. Peti prosím ako ich nájdem na ebay? inak vyzerášš úžasne!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, přidávám odkaz:

      http://www.ebay.com/sch/Womens-Clothing-/15724/i.html?_from=R40&_nkw=suspender+tights

      Vymazat
  94. ty punčocháče musím mít! :))

    OdpovědětVymazat
  95. Pro mě tento typ punřocháčů není. Neříkám, že nejsou hezké. Jsou, vypadáš v nich opravdu dobře. Jen já bych si je nevybrala, prostě bych v nich vzhledem ke svému věku působila směšně. Mnohem víc mě zaujal ten černý rantlík kolem výstřihu na svetříku. Ten se povedl :)

    Ráda bych tebe i všechny čtenářky pozvala na http://tuttobenecz.blogspot.cz/2012/10/giveaway-bene-beauty-box-tutto-gurman.html
    Krásný víkend všem !

    OdpovědětVymazat
  96. YAY, ano, je to krásné! Tady tento outfit Ti neskutečně sekne xD Když jsem to viděla hned jak jsem otevřela Tvé stránky, BUM! A to, jak sis nalíčila oči se mi strašně, ale strašně líbí!
    Dojem zpunčocháčů - nevím jak vám ale mě se moc zamlouvá :). Já ráda nosím takové věci které vykukují z davu, takže tento styl se mi - asi po stopadesáté - strááášně líbí!
    Klobouk dolů! Prosím neber to jakože všechno chválím a doopravdy se mi to třeba vůbec nelíbí, protože mě se to líbí! Kdybych napsala, že se mi to nelíbí, taky to myslím vážně - proč bych lhala?? :)
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
  97. Teda páni, já koukám jak blázen, takový ohlas jsem vůbec nečekala, hrozně moc všem děkuju! Jsem ráda, že se vám silonky líbí, i mně, chápu,že to není styl každého a musím poděkovat všem, kteří, ačkoliv to není jejich styl, dokáží kritiku napsat na úrovni a ne zapšklým urážlivým způsobem, to si pak člověk říká,zda to vůbec kritika měla být, že...:D. Jinak bych snad jen dodala, já si opravdu díky punčocháčům nechci a ani nehraji na 20, nemám důvod, já jsem spokojená tak, jak jsem, prostě jen nosím to, co se mi líbí a na co mám náladu, nejsem toho názoru, že bych chodila oblékaná nevhodně vzhledem k věku či tělesným dispozicím. Já nechápu, proč se tu furt všichni všeho bojíme, vždyt líčení, móda a vše kolem toho, je jen zábava, život je moc krátký na to,abych každý den přemýšlela, co si řekne nějaký cizí člověk,když mě potká na rohu...a pokud mě snad někdo odsoudí jen podle toho, že mám na sobě takovéto silonky, asi bych si s ním beztak nerozuměla, já mám ráda pozitivní, vtipné lidi, kteří se nebojí se odvázat a umí se bavit a užívat si života ;). Jinak kdo by hledal tento vzor silonek na ebay, tak hledejte pod heslem "suspender tights". Krásný den a dnes si dáme účes ;)....
    http://www.ebay.com/sch/Womens-Clothing-/15724/i.html?_from=R40&_nkw=suspender+tights

    OdpovědětVymazat
  98. Velice pěkné! Krásně prodlužují nohy a hezky balancují na hranici elegance a lechtivosti :-)

    OdpovědětVymazat
  99. Zdravím Peťo. Moc pěkné,moc. Ty punčošky jsou fakt parádní. Já se tady musím přiznat, že jsem Vás v nich asi viděla v úterý...neměla jste je náhodou na sobě v JH ke krátkému, modrému kabátku?? Otáčela jsem se, jak Vám to sluší (jako vždy!) a jelikož mi sjely oči na nožky až když už jste byla dál, myslela jsem, že Vám opravdu tochu povolily podvazky :-) I to se stává. Zde na fotkách je to moc hezké. Líčení také nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, moc Vám děkuji a ano, to jsem pravděpodobně byla opravdu já,měla jsem je v úterý na sobě :)...

      Vymazat
  100. Zdravím, docela zajímavé.. :) Já bych si tyhle silonky nemohla dovolit, ale musímm říct, že Tobě sluší. Moc se mi líbí kombinace s černými botami (Ty se mi líbí ze všeho nejvíc!! Závidím!). Zbytek mi připadá moc růžový, pokud bych se takto oblékla já, asi bych to spíš ladila do tmavě zelena, ale to je možná i tím, že nesnáším růžovou :D
    Myslím si, že tyhle punčochy se hodí spíš k nízkým botám, nějak mi ke kozačkám nesedí..
    Jana

    OdpovědětVymazat
  101. Řasy jsou umělé?:)..jsou moc hezké :)
    A outfit je taky moc kásný..hlavně silonky ;)

    OdpovědětVymazat
  102. Svetřík je nádherný, takový by se mi hodil.Celkově kombinace není špatná,ale jednobarevný svetřík s nějakým černým šálem uvázaným do ležerní mašle by se mi tam líbil o malounko víc(prostě se mi hořejšek zdá až noc elegantní k tomu spodku).Petra

    OdpovědětVymazat
  103. Chválím kvalitní a velký fotky,radost pohledět!Jinak ti to jako vždy moc sluší!Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  104. Ty punčochy jsou bomby, krásný outfit, strašně t to takhle sluší:)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Skvělá inspirace. Punčošky si ihned objednávám, k teplejším kraťáskům budou taky super.

    OdpovědětVymazat
  106. tak sem nakonec ty punčošky:-) sehnala v Tescu za 169 Kč.můžu se zeptat prosím kolik jsi za ně dala ty? .-) díky

    OdpovědětVymazat
  107. Ta barva toho svetru v kombinaci s černou...áááach :)

    OdpovědětVymazat
  108. Mně se tenhle outfit hrozně líbí, je to jednoduché, ale zajímavé. A moc se mi líbí líčení očí, přestože tuhle barvu stínů nemám moc ráda, tady to vypadá dokonale.

    OdpovědětVymazat
  109. Moc krásný outfit!! Ty punčochy jsou dokonalé!! Hned si je jdu objednat, budou se mi hodit Halloween party :)

    OdpovědětVymazat
  110. Podobné punčocháče měla Ewa Farna minulý rok na "Slavíkách".Jinak celek je pěkný,leč v naší republice "odvážný"...Ale pokud se v tom Péťa nebo jiná dívka cítí dobře,tak proč ne.

    OdpovědětVymazat
  111. Takhle..Vypadáš rozhodně sexy a zajímavě..Já bych si to na sebe asi netroufla. Asi bych byla středem pozornosti, protože u nás se to moc nenosí..Pro odvážné to určitě je..a když se tu furt řeší tvůj věk a jak se to hodí nehodí..můžu říct jen to, že zatím nejsi maminka, tak proč by sis nemohla něco takového dovolit? Věřím, že kdybys takhle oblečená táhla kočárek, tak to mohlo vypadat divně:D Mimochodem...neplánuješ někdy rodičovství?:D Vendy

    OdpovědětVymazat
  112. Peťo , vracím se k tomuto článku , protože se mi strašně líbil outfit !
    A jak jsme viděla ten komentář " že v těch punčochách vypadáš jako kurv* " měla jsem na něj chuť říct , " hm a co nosíš ty ? " hnusný tenisky , rifle , obyč triko a na to hodíš koženkovou bundičku co ? :D Péťo ty punčochy jsou úžasné ( viděla jsem je i v F&F :) A koupila bych si je taky , lae nemám na to tak skvělý nohy jako ty ! :) Prej že na to nemáš věk ? Podle mě jde o to jestli na to máš postavu , to je hlavní ! A ty ji na to budeš mít vždycky ! ( Ikdyž od padesátky to už radši nenos :D ) Strašně krásný outfit ! :)

    OdpovědětVymazat
  113. Tak ty punčochy jsou luxusní! Strašně ti to sekne! Jsem tvůj nový follower:)

    OdpovědětVymazat
  114. Pááááne jo, nádherný punčochy! ohromně ti to v nich sluší! Kik. :))

    OdpovědětVymazat
  115. Je to každopádně odvážný outfit. Například herečka Sandra Nováková (Bylo nás pět, Ordinace v růžové zahradě...) si s těmito punčocháči uřízla pěknou ostudu, když si je vzala na pohřeb Radoslava Brzobohatého. Pro důtojnou chvíli se nehodí, ale pokud jde o pohodové odpoledne strávené na procházce s manželem - proč ne.

    OdpovědětVymazat
  116. Outfit krásný, ale ty punčocháče jsou opravdu zajímavé. Můj styl to není, ale tady je to zkombinované perfektně. :)

    OdpovědětVymazat
  117. No teda.
    Je to zajímavé - jak oblečení tak debata.
    Takže i já se přidávám - Petře to moc sluší, ale můj styl to není.
    Možná by mě to zaujalo trošičku víc kdyby sukně byla delší a jen sem tam by vykoukl "podvazek".
    Ale to bych byla já, ne Peťa.

    OdpovědětVymazat
  118. Nádherný outfit, užasný punčocháče..!! :)

    OdpovědětVymazat
  119. Mohla bych se prosím zeptat ,kde ste koupila ty punčocháče s mašlemi?? :)

    OdpovědětVymazat
  120. Dobrý den , mohla bych se zeptat? KDe ste koupila ty punčocháče s mašlemi? Děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  121. A také se dají nebo teda daly koupit v Claires, já sem si jedny musela vzít!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  122. Pusinku na každou mašličku - moc hezké :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!