Otevření Ladyboxu live - video

by - 02 října

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás slibované video, které jste si odhlasovali na facebooku :), otevření Ladyboxu live. Doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět co vy a beauty boxy, já abych se přiznala, tak nějaký skalní fanda nejsem, ale zajímalo mě to a chtěla jsem vyzkoušet :).....

You May Also Like

50 komentářů

  1. ešte som nemala možnosť box vyskúšať, ale raz skúsim

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Taky mě to pobavilo :). Jinak já teda nepodlehla a nevím, jestli vůbec podlehnu :D.

      Vymazat
    2. tak u toho jsem se smála snad pět minut :D :D

      Vymazat
    3. tak to jsem ráda, že jsem vás pobavila, já pobavila i sebe, to se přiznám :D...

      Vymazat
  3. Pěkné video, tenhle styl ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super super, těším se na další !
    Budeš dále objednávat ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uvidíme, balíček se mi líbil ,tak pokud to rozpočet dovolí,tak asi ano :).....

      Vymazat
  5. "Antiage nepotřebujete protože by z vás byli mimina" to jsem málem spadla ze židle, super výrok :D :D :D :D :D :D

    tereza h.

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní video, opět něco nového, ačkoliv je Ladyboxů teďka pravdu všude dost :) Jen snad příště pozor na světlo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano,to se omlouvám,taky jsem si všimla, že některé výrobky byly přesvělené, ono se to hrozně blbě odhaduje to světlo....:(

      Vymazat
  7. Ten BB krám :D :D Super video... Jenom jsem se chtěla zeptat, máš už vítěze Giveaway? :D Jsem na to hrozně nedočkavá ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, ještě ne, já jsem ještě všechny komentáře nepročetla a některé jsou tam bohužel vícekrát,tak budu muset promazávat, přecejen je jich přes 1000 a to zabere pár hodin času.....moc prosím o trpělivost, mám ted i hrozně práce :)

      Vymazat
  8. ahojky Peťul,
    super video, skvěle jsi mně pobavila! Opravdu upřímně, jsem přišla teď domu,jsem celý den pryč, ráno jsem vstávala v 4:30.. zapnu noťase a najedu na blogger a tam nové video od Tebe, vážně jsi mě potěšila, protože jsem se u videa skvěle odreagovala..

    Lasybox mě zaujal, já jako bloggerka jsem dostala nabídku na říjnový LB zdarma, tak to asi také nejspíš využiji! Peťul, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, moc moc děkuju,tak to jsem strašně ráda, že jsem ti zvedla náladu :), určitě nabídky využij, mně udělal ladybox také radost :).

      Vymazat
  9. Krásný video, už mě nebaví ty recenze nebo spíš fotky co v boxu je, ale na tuhle jsem se s chutí podívala a zase jsi mě i pobavila;-)

    OdpovědětVymazat
  10. neverila som, že video o ladyboxe môže byť také vtipné :),,vonia tak .... maslovo :))" perfektné video a ty si strašne sympatická:))

    OdpovědětVymazat
  11. Warhol je sice krásná řvavá růžová v lahvičce, ale po nalakování je to červeno-oranžová :), ale i tak moc hezká barva, ale prvně jsem byla trošku zklamaná, že tak změnil barvu, čekala jsem růžovou neonku.

    OdpovědětVymazat
  12. Hezké video,ostatně jako každé:) Je od tebe moc milé,jak dáš na tvé čtenáře.A vůbec,že blogu věnuješ tolik času a tím nám zpříjemňuješ všední dny:) Video bylo sympatické a je fajn,žes recenzi Ladyboxu pojala po svém.Určitě pobavila hláška s miminky:D Děkuji a jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, opět super video.
    Já jsem ohledně Beauty boxů ve "vyčkávácí pozici". Čekám, jak budou vypadat v dalších měsících. Jsem zvědavá, jestli opravdu splní slib, že produkty se budou po vyplnění nějakého dotazníku posílat více "na tělo". Pokud to tak bude, ráda si některý Beauty box začnu objednávat.

    OdpovědětVymazat
  14. Plánuju si objednat listopadový Senzabox k narozeninám :), podle toho jak zatím odesílají, mi přijde přesně na den k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj! :)
    Konečně mnohem zábavnější rozbalování! :) Fotky mi už lezou pěkně na nervy, tvoje video mě moc, moc bavilo! :))
    Já LB nemám, v říjnu mi přijde Senza box, který se mi zdál obsahově lepší :))
    BB cream mi vyhovoval, ale podruhé už bych ho nekoupila, myslím si, že je celkem přešlap dát do LB právě tento už dost profláklý BB. :) Velmi jsi mě pobavila s BB krámem, to je fakt dobrá hláška. :))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  16. ja som mala najväčšiu radosť z toho Fiji másla! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Péťo asi poprvé ti píšu komentář :) Je pravda, že těch boxů je teď všude spousta, ale tvé videové pojetí se mi líbilo nejvíc!! Jako respekt, protože já se zatím videí trochu bojím :) Jsi super!!

    OdpovědětVymazat
  18. BB krám! :'D Směješ se úžasně, už jenom ten smích :D :) Video mě pobavilo a přineslo i užitek, ale na žádný beauty box se nechystám.

    OdpovědětVymazat
  19. Nejen že je to super video, ale hlavně ti to tam hrozně sluší! Nadchla mě hrníčkova sponka a prstýnek :)) Tvoje videa patří k mým oblíbeným, díky za ně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, sponku mi vybral manžel, že prý mu přijde strašně zajímavá a roztomilá :)

      Vymazat
  20. Na tomhle videu jsi krásně nalíčená. Ta rtěnka je úžasná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, je to rtěnka Nivea v odstínu Passion k eshopu kosmetickenebe.cz :)

      Vymazat
  21. Po tvé recenzi jsem si musela koupit BB krém pro mastnou pleť a jsem s ním moc spokojená (ale musím použít matující pudr)a po shlédnutí tohoto videa jsem si hned objednala i box, i když SenzaBox, na který se moc těším. Tuším, že mě tipy blogerek finančně zruinují....Tipovala jsem ti 28 let :D

    OdpovědětVymazat
  22. Rozesmálo mě že Ladybox tě donutí luxovat :D
    No každopádně, chtěla bych se zeptat, jak to je s těmi nabídkami zdarma? To ti pošlou e-mail nebo jak to je ? :)) Děkuju za odpověd :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, zaregistrovala jsem se na stránkách a oni mi napsali, že mě vvybrali k zaslání zdrama, poslali mi kod :).

      Vymazat
  23. Pěkný video, mluvíš skvěle na kameru :) BB krám :D Fakt jsi mě pobavila, ale stejně nemůžu uvěřit, že už ti bylo 30 :)

    OdpovědětVymazat
  24. to nemyslis vazne s tema zubama. nikdo te nechce, tak si to musis kompenzovat exhibici na youtube? prober se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z čeho se má Peťa probrat? :D
      Klára

      Vymazat
  25. Moc moc všem děkuji za milé komentáře, dnes odpoledne si dáme zas po delší době outfit :).Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  26. Perfektní video - kdybys objednávala další, klidně to natoč znovu. :D Já mám objednaný senzabox a těším se na to jak na Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  27. Péťo ty si skvělá,ale o tom LADYBOXU to říci nemohu.Také jsem o něj usilovala.Mrzelo mi,že se na mě nedostalo,ale teď když vidím ten obsah,tak si říkám "ještě,že tak!".I těch 250 korun by mi bylo líto za takovéto výrobky.Jsem velmi zklamaná...Holky co psaly,že by si přály vzorky luxusní kosmetiky,tak těm asi musela spadnout brada po rozbalení :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  28. tedy ty dokážeš pokaždé pobavit :D jak ty to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peti :) děkuji za rozšíření obzorů :D dodnes jsem nevěděla co to ta Ladybox je :D jinak mě pobavil ten BB krám :D ale jak vidím nejsem jediná...Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, zajímalo by mě jestli se musí LB odebírat každý měsíc? Nejde to objednat nějak jednotázově? :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, ty saty, co tu mas na sobe jsou naprosto uchvatny! odkud jsou? mam pocit, ze jsi je tu mela v OOTD, ale vubec to ted nemuzu najit..:/ Magda

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peťo, boxy mě obecně nechávají celkem klidnou, i když video jsem shlédla ráda. Co mě ovšem nenechalo klidnou je tvůj dnešní vzhled! Ohromně ti to sluší, jsi krásně nalíčená! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Tyhle boxíky krásy mě celkem zaujaly. Tento měsíc jsem si nekoupila žádný, jen jsem čekala co se z toho vyklube u ostatních. U toho LadyBoxu by mě velice zklamal BB od Garnier. Pro mě je to výrobek ve všech pohledek k ničemu. Každopádně jsou tam i věci, které bych vyzkoušela ráda. Musím říct, že tento měsíc by mě mnohem více potěšil ten Senzabox - výrobky v něm se mi líbili snad všechny. Takže jsem si ho předobjednala :) Docela milý je i jejich formulář v klientské sekci (ptají se tam na barvu pleti, typ pleti, oblíbené barvy stínů na oči atd.) Takže očekávám, že mi snad přijdou výrobky, které využiji! :))

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Petko,mam takovy dotaz kdyz jsem si chtela objednat ladybox tak jsem se dostala do faze kde psali at vlozim promokod nevis si stim rady co to znamena?moc na netu neobjednavam takze netusim co to je dekuju za odpoved

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Petruško:)

    co se týká těhlech zázračných krabiček, tak se ráda dívám na videjka - asi ta ženská zvědavost, co tam bude:D...jinak se mě tahle mánie taky vyhla, radši si koupím věci, které mám osvědčené...z BB bych byla v tomto případě dost zklamaná, příjde mi, že ho tam dali jen kvůli tomu, aby se ho konečně nějakým způsobem zbavili, ale nadruhou stranu lak na nehty je vážně pecka, moc hezká barvička;)....perfektní tónovací krém (i když na hodně světlou pleť by byl moc tmavý) mám od M.Asam z řady Vino Gold....celkově se tahle řada M.Asamu hodně povedla, jak denní/noční pleťový krém (nádherně vonní a když si ho nanesu na obličej...ach ten pocit, to se má člověk vyloženě rád....jemná pokožka, prostě je super) a pak mám ještě jeden menší krém, který je hodně hutný a mastný....na zimu bude super;)....přivezla jsem si to jen na zkoušku z Německa a opravdu jsem z téhle řady nadšená...asi teď vypadám jak propagátorka téhle značky, ale před 2 měsíci jsem neměla páru, že existuje... pokud máte někdo zájem podívat se tak odkaz zde: http://de.asambeauty.com/vino-gold.html
    PS: moc ti to sluší Petruš:)
    pa Andrejka(Anne4)

    OdpovědětVymazat
  36. Tak já jsem asi 100 let za opicema:-)) Já jsem o těhle krabičkách teď slyšela poprvé:-)) Ale mě to nenadchlo, nemám ráda překvapení tohohle druhu, takže já si ji určitě nekoupím.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!