Pozimní favorité 2012 - péče o pleť, vlasy a tělo

by - 29 října

Krásné pondělí,

abych vás pozitivně naladila na další pracovní týden, rozhodla jsem se dnes zařadit další pokračování podzimních favoritů, zítra se asi neuslyšíme, ale ve středu plánuji další část o dekorativní kosmetice. Tím, jak tato videa nedělám příliš často, tak se mi potom nahromadí výrobky, které vám chci ukázat a video je delší. Doufám, že vám to nebude vadit a že si třeba uvaříte hrnek dobrého čaje a zarelaxujete si u mého povídání :). Krásný den!


You May Also Like

78 komentářů

  1. Ahoj Péťo,
    super video tyhle videa, co používáš na podzim tak ty mám hrozně ráda . A jen ještě moc se mi líbí tvoje kouřový oči, fakt jsou moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dvoufázovou odličovací emulzi Ryor používám také a nemohu si ji vynachválit, jen mi přijde, že hrozně rychle mizí z lahvičky :). S Biodermou nemám zkušenosti, ale na dočištění používám také od Ryoru Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť, které je fakt úžasné. Ještě žádné tonikum nebo pleťová voda mi neudělala tak hebkou pokožku jako právě tohle tonikum.
    Jelenní lůj od Reginy je bomba, používám ho několik let a nic jiného už mě nenadchlo tak jako tohle :)
    Na vlásky doporučuji od Syoss HeatProtect Stylying Spray. A od Gliss Kur Denní elixír s oleji pro poškozené a suché vlasy. Paráda. Vlasy si po tom myjí max. dvakrát týdně, což je oproti každému dnu rozdíl. Tém chci řít, že vlasy nezmastí a nezatíží. Dodají objem a lesk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, moc díky za super tipy :) a mně taky pijde, že Ryor rychle mizí :(....

      Vymazat
  3. Ty dokážeš poutavě vyprávět naprosto o všem :)
    Udělala jsem si u tvého videa skvělou pauzu mezi psaním semestrálních prací :) ... no "pauzu" od rána se tomu psaní spíš vyhejbám :D


    Léňa

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tyhle videa moc ráda, skvělá shrnutí!

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo,super video.Vůbec by mi nevadilo kdyby bylo i delší ;)
    S tou Biodermou naprosto souhlasím!Nevěřila jsem tomu,ale je báječná!
    Ty sprcháče od Balei,pravda,voní dokonale.Ale nejsou pak při namydlení cítit chemickou vůní?Jednou se mi to tak stalo a od té doby mám strach si je o5 kupovat.
    Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misho, moc děkuju a já nevím, mně to nepřijde, že by to bylo cítit, jako jsou takové chemičtější,to je fakt, ale ne všechny, mně nejvíce chemicky voní ty ovocné,ale tyhle ani moc ne....

      Vymazat
  6. Super! Vždycky se na tyhle tvoje videa hrozně těšim, je to moje malá dávka kokainu :D Povedené- ostatně jako vždycky ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,strašně moc Vám to sluší ale chtěla bych se zeptat jestli byste nemohla udělat video jak se nalíčit jako upírka! Já vím asi určitě to bude težké ale mi máme ve škole Halloweenský večírek no tak mě napadlo že půjdu jako upírka. Ale absolutně nevím jak se nalíčit,a nebo by stačilo video jaký účes si můžeme udělat na upírku.Moc děkuji Mirča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirčo, moc děkuji a asi již s křížkem po funuse,ale snad byl večírtek fajn i tak :), upíří líčení už chci ale udělat strašně dlouho, plánuji ho,až bude nový díl Stmívání,což by mělo být za 14 cca :).

      Vymazat
  8. Ahoj Petruš, video je skvělý....některý přípravky mám doma, akorát bych chtěla vyzkoušet šampon od L´oreal+masku, koukala jsem pořád po nich ale nevěděla jsem.Mám suché barvené vlasy tak určitě jsi je pořidim.Jinak používám taky vlasovou regeneraci Keratin, opravdu za pár korun je skvělá.Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. hezké video:) to líčení je trošku nezvyk :D
    http://brunettesgirlsdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Video jako vždy super.Musím souhlasit s tím odličovacím přípravkem od Ryoru, je skvělý a rychle z lahvičky mizí:))Jinak mám regenerační vodu s Keratinem taky supr.A olejíček na vlasy, vřele doporučuji.Chtěla bych vyzkoušet šampon od Lórealu.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti další povedené video :) Určitě si koupím to mléko od Ryoru ... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti díky za další fajn video :)
    Levandulový Ryor mě láká, dobře se mi díky téhle vůni usíná; jinak koukni v DM na limitku Balea sprchových gelů a tělových krémů s vůní mandlí+višní a čokolády, budou se ti určitě líbit :) stejně tak nová limitka Essence 24h hand protection, já vybrala ten s vůní zázvoru a chai-latte. Myslím, že většina z toho bude hodně brzy pryč.
    Hezký zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc příjemné video :) Mám od Kallosu Latte a mě teda celkem zklamala... Jako jo, nějakej efekt to má, ale nic moc. Jsem teď zblázněná do vůně levandule, tak asi prubnu ten sprcháč od Ryoru :) A líbí se mi, jak hodně používáš české značky!

    OdpovědětVymazat
  14. Super, super, super :) Boží video, moc děkuju za tipy. Určitě vyzkouším krém od Ryoru s kaviárem. Masku na vlasy Kallos Latte mám a je vážně super, vlasy krásně voní snad ještě po dalším umytí a na tělo je vynikající Bio Karité růžový balzám od značky Saloos, je to bio, krásně voní a pokožku mám po tom jako novou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj moc ti to sluší... Jen se chci zeptat, bude video o podzimních favoritech na oblečení tyto videa přímo zbožňuju. Hezký den ;) TerezaB

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo moc ti to v tom videu sluší :) Máš krásně nalíčené oči :)

    OdpovědětVymazat
  17. Video jsem zkoukla až do konce:) a nechtěla bys dávat pod videa seznam produktů, které se v něm objevily? Někdy se mi stane, že zpětně něco hledám, ale nakonec to vzdám, protože se ztratím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seznam produktů, nevím, spíš možná vylepším ty štítky :).....

      Vymazat
  18. Jak ja milujem tvoje videa peti:) úžasne si pri nich oddýchnem a dostanem inšpiráciu. naozaj krásne video. a ešte jedna vec, veľmi ti to pristane! :)) len tak ďalej.

    OdpovědětVymazat
  19. Bioderma je super i na mastnou plet´ :-) něco jsem už také vyzkoušela :-) super video a Peti opět moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Byla jsem zvědavá na recenzi na novou řadu Biodermy, díky za shrnutí, nejspíš ji koupím mamce k Vánocům :)

    vesspurplediary.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  21. Seper tipy,
    co s týče těch ''zapadlých drogérek'', spíš jsou to takové ty klasické české například Teta : )

    OdpovědětVymazat
  22. Baví mě, jak jsi v každém videu jiná, s líčením to prostě umíš!

    OdpovědětVymazat
  23. Cat eyes! :)
    Moc pěkné videjko!
    Máš strašně úžasný blog!
    P

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj prosím tě napíšeš mi přesný název toho posledního přípravku na tu vlasovou regeneraci ?

    OdpovědětVymazat
  25. Peťko,nebo holky prosím nevíte jestli ještě seženu kakaové máslo od Baley?Slyšela jsem že se přestalo vyrábět že to prý byla jen limitka,to by mě fakt mrzelo.Jinak video je skvělé,dokoukáno až do konce:) Děkuju za odpověď.Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko,to by mě také zajímalo, mám ten dojem, že u nás ještě bylo,ale také jsem četla, že už není,tak nevím.....

      Vymazat
    2. Já jezdím do školy do Ostravy a tam ještě pořád jsou tak nevím...

      Vymazat
    3. Tady u nás jejen jedno DM,ale někdy během listopadu by se mělo otevírat ještě druhé tak uvidíme. Doufám že ho někde ulovím, protože bylo opravdu božské! :)Děkuju za odpovědi holky :)Kačka

      Vymazat
  26. krásné video Peti, ale promiň myslím si že tohle líčení ti vůbec nesluší.. ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Další skvělé video ;)

    Tento podzim jsem si vyhlásila pátračku po pro mě "dokonalém" pleťovém krému. Musím říct, že mě ty Bioderma pleťové krémy lákají, jen moc nevím jaký na svou pokožku vybrat. :( Taky se chci Péťo zeptat, nemáš zkušenosti s pleťovými krémy Korres? Stojí nákup za to?

    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, moc děkuji. S krémy Korres zkušenost nemám,ale co se týče Biodermy, za sebe bych ti doporučila na zimu Atoderm nebo ted ty nové matrician, ty mi také moc vyhovují,ale super pro mě byla i řada Hydrabio - ovšem tu bych brala spíše v létě a na jaře, ted na zimu bych šla do něčeho hutn+jšího jako je právě Atoderm.

      Vymazat
  28. teda to bylo video! ani nevím na co reagovat dřív! :D ten pore refiner a hydrabio micelárka mě taky čeká po Vánocích, Ryor odličovač miluju nejvíc ze všech dvoufázových a ultramastné tělové mléko od Ryoru používám taky a nemůžu si ho vynachválit :))

    jinak si to video asi budu muset pustit znova, protože mě tam plno věcí zaujalo :D

    OdpovědětVymazat
  29. WOW ty oči....!!! Dala jsem si Chai tea latte a strávila s tvým videem hezkou chvilku :)) Díky :)

    OdpovědětVymazat
  30. Video skvělé, ale tohle výrazné líčení k tobě vůbec nejde si myslím. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peti, opět super video, tyhle kecací mám nejraději a už těším se na další.
    Chtěla jsem se zeptat, kde bych mohla, prosím, sehnat tu vlasovou regenerační péči s keratinem?
    Předem děkuji za odpověď, měj se krásně Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, moc děkuju, tu péči jsem sehnala v drogerii coop,ale mají podle mě i v tetě nebo na netu :).

      Vymazat
  32. supr video, moc ti to slusi a delka videa mi vuubec nevadi:)...a zajimave tipy - me vzdycky potesi, kdyz chvalis neco levnyho, treba baleu :D...mej se hezky:)

    OdpovědětVymazat
  33. Aaaach Peťko,
    co se kouknu na tvá videa, máš na sobě něco, co už zoufale sháním asi půl roku :D:( Sháním obyčejné šaty s límečkem a nebo s krajkou nahoře, přesně jak máš na videu na sobě. Kdybys mohla, prosím, napiš mi, kde to všechno sháníš %) Smutně koukám :D Jinak video je super, ostatně jako každé :) Díky, P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :D, tak u mě to nebude novinka, vše je z eby :), tyhle šaty jsou dokonce japan style :), límečky hledej pod heslem collar, pearl collar atd :)

      Vymazat
  34. Ahoj Peti :) skvělé odreagovávací video :D....klidně mohlo být i delší. Plánuješ udělat i video o podzimních favoritech ohledně oblečení??? Mirka Z.

    OdpovědětVymazat
  35. ahoj Petka, tak ako aj minule, i dnes obdivujem tvoju manikuru :) mas k tomuto nechtovemu looku nejaky tutorial, mi ani na googli nic nenaslo ale mozno som to iba nespravne zadala, vies poradit? dakujem a zelam vsetko dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuju, návod vyloženě nemám,ale je to jednoduché celý nehet nalakuješ jednou barvou a pak uděláš zdobícím lakem oblouček dole :), v googlu by to mělo být pod pojmeme half moon nails

      Vymazat
  36. Děkuju zas za super video, který mi udělalo krásnej večer:)Jinak co se sprcháčů týče, teď mají v DM akci na Dermacol sprcháče, já si koupila pomeranč s belgickou čokoládou a to je opravdu NĚCO!!!uvažuju že je přihodím někomu pod stromeček,ptž tyhle opravdu křičí vánoce!doporučuju:)

    OdpovědětVymazat
  37. Moc pěkné video!
    Tvůj blog sleduju už od začátku a mám projité všechny články. Jen mi dělá trochu problém jedna věc. Když potřebuju něco najít zpětně, tak tím, že máš článků hodně (což je jedině dobře), často nemůžu najít to, co chci. Proto se chci zeptat, jestli třeba neuvažuješ nad tím, udělat štítky nejen podle toho, jak už je máš, ale i kategorie podle značek kosmetiky. Myslím, že by to bylo přehlednější a hodně čtenářek by to ocenilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a bylo, máš pravdu, hned jsem to díky Tvé radě začla dnes používat avytvořila další štítky :).

      Vymazat
  38. Ahoj, přesně tuhle voňavku od Essence mám, voní fakt krásně, ale s tou výdrží máš pravdu. Ale s drahými parfémy se samozřejmě tyhle z drogerek nedají srovnat. Také doufám, že Ježíšek něco nadělí. Mně se strašně líbí parfém Paco Rabanne Lady Million a Chloe. Tak snad jeden z nich dostanu.

    OdpovědětVymazat
  39. super video, je skvělé když někdo udělá přehled o produktech co koupit a co nekupovat. Já miluju drogerie a vždycky si něco koupím a ne pokaždé jsem spokojená. Ale podle tvého doporučení jsem si koupila stíny color tattoo od maybeline a jsou bezvadné. Taky jsem vyzkoušela podle tebe účes. Máš super nápady. Já používám te´d na podzim od saloos atopicum, moc nevoní, vypadá jako vosk a hůře se roztírá, ale za to krásně zvláční suchou pokožku (já ji mám teda hodně suchou) a vydrží dlouho. Mám i Neutrogenu pro velmi suchou pokožku a s tou nejsem spokojená vůbec. přijde mi,že nehydraruje a je taková lepkavá.Na vlasy používám taky od GlissKur denní elixír s oleji a přijde mi super.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peťo :-) opět super video :-)Chtěla bych se tě zeptat odkud máš tu vlasovou regeneraci s keratinem? Jestli z drogérky nebo si ji sehnala někde z netu. Díky za odpověď Maki :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maki, mám ji z drogerky, kupovala jsem ji v drogerii Coop,ale mají i v tetě třeba :) nebo na netu taky....

      Vymazat
    2. Jééééé děkuji si moc hodná, že si odpověděla :O) Koukám, že nejsem první s tím dotazem, za což se omlouvám, ale jak sem tu psala tak tu bylo jen cca 7 komentářů a ani v jednom nebyla tato otázka :-) Jinak sem si na tebe vzpomněla včera když sem byla v DM a jak sis kupovala tu černou rtěnku od SHE tak tam měli i takovou stříbrnou. Jsem si koupila rovnou 2 protože stály jenom 6kč ve slevě :-D já jsem šetřílek no :-[ ale napadlo mě, že by se dala dobře použít na líčení anděla nebo tak :-) Jo a líčení pro Biodermu se ti povedlo :-) já bych se zakoktala a kecala kraviny :-D Měj se hezky a užij si víkend Maki :-)

      Vymazat
  41. Super video. Mně tedy vyhovuje tělové máslo s makadamovým oříškem Balea - voní hezky a moje pokožka si pak vrní blahem. :) Díky za tipy, ten rém Valea vyzkouším. ;)

    OdpovědětVymazat
  42. jakožto někdo, kdo nosí v podstatě pořád jen černý stíny, musím říct, že mnohem lépe by to líčení vypadalo, kdybys černou úplně nedotahovala až do vnitřního koutku, ale v tomhle místě to vystínovala bílou, pak šedou a až pak přidala černou, tak zhruba po první třetině víčka

    takhle celý černý je to moc tvrdý, zvlášť ke světlejm očím, a mohla bys z fleku vyrazit na goth party .))

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peti :), nechtěla by si udělat tutorila pouze essence kosmetikou? Strašně by si mi pomohla,chtěla bych nosit nějaké stíny,ale nevím jaké barvy k sobě pasují atd. Moc by si mi pomohla,předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslíš jako líčení jen s Essence? tak to jsem dělala v Back to school a určitě zas něco udělám :)....

      Vymazat
  44. Péťo, opět skvělý video. V poslední měsících používám šampony od Freemannu - Color fresh na objem, Papaya a limetka pro lesk, Papaya a kokos - ochrana barvených vlasů a střídám je a jsem maximálně spokojena. Skvělý byl Papaya a Awapuhi pro objem, který ovšem už nemůžu sehnat. Všechny Freeman šampony neobsahují sulfáty, takže nesmývají barvu či melír, a mám dojem, že to funguje. Občas použiju na konečky drogérkový kondicionér VO5, který jsem si přivezla z UK. A tento střídám s kondicionérem od TRESemmé konkrétně Thermal Recovery, a mám zkušenost i s šampony a mohu jedině doporučit, pokud se ti tato značka dostane někdy pod ruku:) Po umytí mým vlasům naprosto vyhovuje Orofluido (myslím, že už jsi ho v minulosti zmiňovala v recenzi,že) a v poslední době mě mile překvapila "novinka" od Avonu Advance techniques Moroccan Argan Oil - olejíček na vlhké vlasy.:)
    Klára
    P.S. Jestli se nepletu, tak tvým oblíbeným make-upem je Matte Morphose od L'orealu a zrovna dnes jsem si všimla, že ho v Rossmannu vyprodávají za 199,-!:)Tak to jen takový tip..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc děkuji za tipy, to je super, o Tresemmé jsem už slyšela mnoho, láká mě to vyzkoušet :). jinak děkuju, já ten makeup ještě mám, takže slevu asi nevyužiju,ale je super :)!

      Vymazat
  45. Dobré videjko, inak HAPPY HALLOWEEN :)

    PS: Zapojte sa do našej prvej giveaway. Dnes je posledný deň :) http://glamourroses.blogspot.sk/2012/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  46. Nevím co to, ale na video jsem se nemohla dívat :D Musela jsem ho jenom poslouchat, protože jak jsem se ti dívala do očí, tak mě z toho moje oči rozbolely :D Asi z těch tvých černých kukadel. No, musela jsem ti to sdělit, snad si to nijak špatně nevyložíš :) Jinak tvoje videa mám moc ráda :)Ivet

    OdpovědětVymazat
  47. Moc moc všem děkuji za skvělé komentáře, tipy a rady, díky!

    OdpovědětVymazat
  48. já se nejvíc těším na to oblíkací video :D teda jako s tím oblečením a doplňky, na to koukám moc ráda :)

    jinak chci vyzkoušet tu bázi, protože teď jsem měla jednu od Dermacolu a jsem z ní nešťastná. je vážně hrozná a když jí použiju, tak mám pleť ještě horší a ten make-up... nevydrží o nic déle, roztéká se a dělá mapy.. hrůza!
    tak jsem zvědavá na tuhle :)

    a nalákala jsi mě na Maestro štětce! :)

    OdpovědětVymazat
  49. :) některá Vaše videa jsou opravdu zajímavá, ale nechápu, že člověk, který tady radí lidem se pak nalíčí takovým způsobem, že se ho opravdu leknu..

    OdpovědětVymazat
  50. mě se to video líbilo
    a jsem moc pěkně namalovaná
    strašně se mi to líbí

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!