Sérum na růst řas od firmy Lussil - výsledky + výherce MUA paletky

by - 07 října

Příjemné upršené odpoledne vám všem,

dnes mám pro vás jen rychlý informativní post. Předem bych vám všem moc chtěla poděkovat za obrovský ohlas na Ryor video, to mě moc potěšilo a pokud to bude možné, pokusím se určitě zase něco zajímavého vymyslet :). Pak mám také výherkyni MUA paletky. Nakonec vybíral random v podání mého manžela :), já jsem si všechny komentáře přečetla, ale nebyla jsem schopná se rozhodnout, komu paletku věnovat a vzhledem k tomu, že bych musela komentáře promazávat, protože někteřé z vás přidaly komentář vícekrát, rozhodla jsem se svalit zodpovědnost na manžela, aby jeden komentář vybral.Tak tady je, Míše moc gratuluji a paletka k ní zítra poputuje ;).


A hlavnímu dnešnímu článku,jak víte, na řasy jsem si tu stěžovala již několikrát a tak, když mi byla poskytnuta možnost vyzkoušet si na vlastní kůži sérum na růst řas od firmy Lussil a ještě navíc jedno sérum věnovala firma do soutěže, byla jsem moc ráda. Terezku, která sérum vyhrála, jsem dnes kontaktovala, tak pokud se mi ozve s výsledky, do článku je přidám.
Sérum jsem začla používat v červenci a můžete si o něm přečíst TADY , potírala jsem linii řas 2x denně po celou dobu a séra mám v lahvičce ještě opravdu dost, takže na minimálně stejně dlouhou dobu mi ještě vydrží. A teď již k dojmům. Abych pravdu řekla, čekala jsem více, i když výrobce slibuje, že maximální efekt se dostaví po 3-4 měsících, myslím, že jsem sérum používala dostatečně dlouhou dobu na to, aby efekt byl více viditelný. Co to s řasami udělalo, můžete sami posoudit z fotky. Já osobně nepozoruji jiné změny, než  to, že mi řasy opravdu nepadají, ovšem minulý týden mi kamarádka, která neví, že něco používám, řekla, že mám nějaké delší řasy, tak nevím, zda je to náhoda, či zda to moc nepozoruji jen já. Pravdou tedy je, že když se na fotku zaměřím, minirozdíl tam možná je.....Tak já nevím, budu používat ještě ten měsíc a pokud by mi řasy zázračně povyrostly, tak vám dám vědět, zatím jsem z výsledků celkem rozpačitá....Zkoušela některá z vás toto sérum také?
edit: Výherkyně séra Terezka mi odpověděla na email s tím, že ani ona nepozoruje jiné rozdíly než ty, že řasy méně padají, takže bych řekla, že recenze je objektivní a že to tedy v tomto směru zázrak nebude....


You May Also Like

62 komentářů

  1. Přijde mi to stejný promiň ale třeba jsem slepá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně taky, kdyby sis přečetla článek, tak bys věděla, že to tam v podstatě píšu ;), jenže to je tak, že hodně lidí jen projede fotku a něco honem plácne :D....

      Vymazat
    2. Pro Ness Winnieovou : ahoj ráda bych okomentovala tvůj blog bohužel, ale přes blog Petřin. Ty totiž (asi ze strachu) nepřijímáš anonymní komentátory. No, takže tvůj blog je špatnej. Asi něco jako pláci plác, pojďmě splácat nějaký holčičí blog! Tvoje kůžička u nehtů je hrozná a opravdu neestetická, něco s tím udělej, když chceš fotit laky. Uč se třeba tady od Petry, ta si dává na všem záležet a něco takového by určitě nevypustila mezi své čtenářky. Proto se Petře také daří a má tolik čtenářek. Ahoj Anonym.

      Vymazat
  2. Gratuluju výherkyni a taky se mi, alespoň podle fotek, nezdá, že by to mělo nějak velký účinek...

    OdpovědětVymazat
  3. Od té doby co mám řasy prodloužené nemám žádnou starost s růstem;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta totiž teprve nejspíš příjde, všechny kamarádky do jedné (5 holek) měly problém s tím, že prodloužení natolik zatěžovalo řasy, že jim padaly i jejich vlastní, ještě jsem to četla po internetu od pár blogerek a v komentářích, určitě se to nestane všem, ale úplně vyděsilo kolik lidí se v tomhle shodlo:/ odradilo mě to od prodloužení, krom ještě finanční stránky.

      Vymazat
    2. Já teda naštěstí nemám vůbec problém navíc tvoje vlastní řasy vypadávají stejně jako vlasy takže to vypadne i s prodloženou a tím pádem si toho více všimneš...a já mám navíc to štěstí,že mám řasy stejně pevné jako vlasy ale samozřejmě uvidím časem , pokud mi to bude dělat zle tak si je sundám:)). Takže je to opět individuální;)

      Vymazat
  4. Pěkná recenze :)
    Výherci moc gratuluju!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle přípravky na růst jsou podle mě bezvýsledné.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peťo já bych řekla také z té fotky,že o maličko Ti asi povyrostly,ale není to nic extra.Také bych něco uvítala spíše na zahuštění já mám délku řas tak normální a když použiji řasenku tak je mám i celkem dlouhé tak s délkou problém nemám.Ale uvítala bych je více hustější.Jinak gratuluji vítězce asi si jí objednám tu paletku strašně se mi líbí a určitě brzy neodolám...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, já zkoušela/používám Amplifeye a tam jsou opravdu velké rozdíly znát. Dá se používat jak na řasy, tak i obočí. Řasy jsou opravdu hustší a delší, takže pokud chceš zkusit i jiné sérum, toto opravdu funguje :)
    Jinak hezký článek :) na zpříjemnění hnusné deštivé neděle super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kde se dá prosím to sérum Amplifeye sehnat, jen v zahraničí nebo i v ČR? Našla jsem jednu stránku s cenou a cenově je docela nad mé poměry, ale kdybych nějak náhodou měla "zbytečné" peníze... :-) M.B.

      Vymazat
    2. Ahoj, prodávájí ho salony, kde se dají nechat udělat řasy Extreme lashes, vyrábí to totiž stejná firma. Jsou to většinou salony Franck Provost (Brno, Praha). Někdy na to mají i slevy (i 500,-) :)

      Vymazat
  8. Ale ano, opravdu Ti řasy povyrostly a máš je (podle mého názoru) hezčí. Samozřejmě moc gratuluji vítězce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že to nepomohlo víc, já v tom taky nevidím rozdíl :/ spíš se mi zdá, že máš nějaké hustší obočí :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, mě ty řasy příjdou trošku delší a hustější:)

    OdpovědětVymazat
  11. Velká gratulace výherkyni :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peťka riasy vyzerajú akosi výraznejšie, zdravšie ale možno je to len tým že tá fotka je ostrejšia ...www.vizazista.sk/blog

    OdpovědětVymazat
  13. podľa mňa su krájšie a väčšie :) víťazke gratulujem

    OdpovědětVymazat
  14. Mě video tak uchvátilo, že jsem tam zapomněla napsat kontakt :D. Každopádně výherkyni gratuluji :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Já tedy taky žádnou extra změnu nevidím, akorát ta druhá fotka je víc z blizka tak se to může zdát. Jinak celkově mi tyto přípravky přijdou zbytečné, naštěstí mám své řasy pěkné tak si vypomuzu jen řasenkou. Jinak děkuji za pěknou recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  16. tak jsem na fotku soustředěně (:D) koukala asi dvě minuty, jestli ten rozdíl uvidím, ale stejně jako tobě i mně přijde, že je máš pořád stejné. bůhví, třeba tam opravdu nějaký menší rozdíl je a třeba ještě povyrostou..

    OdpovědětVymazat
  17. Ajoj,zdá se mi,že máš řasy jakoby plnější a vypadají silnější...

    OdpovědětVymazat
  18. Myslím si, že je máš stejné, možná o nějaký milimetr povyrostly. Ale podle mě máš dlouhé řasy, co bych za takové jako máš ty dala. To je jako z řasenkami. Nedávno jsem si koupila drahou řasenku, co slibovala, že prodlouží řasy a nic. Mám je stejné jako když použiji řasenku za 80,- Kč.

    OdpovědětVymazat
  19. Určitě je máš delší, ale je pravda, že se mi nezdá, že by zhoustly..

    OdpovědětVymazat
  20. Malinko ,malinečko, pomalu nerozeznatelně....ale je.....asi chce vytrvat....

    OdpovědětVymazat
  21. Já používám Taliku a zatím žádný rozdíl u sebe nevidím :-)
    Ale u Tebe mi přijde že jsou o ten milimetřík delší a trošinku hustší, určitě tam nějaký pidi posun je :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Máš pravdu Peti moc to s řasami neudělalo =),ale řasy dorůstají vždy za 2-3 měsíce nové,takže i když plašíme,že nám padají tak to snad není naštěstí taková hrůza,jinak výherkyni to moc přeji =).Sabina

    OdpovědětVymazat
  23. Myslím, že opravdu dobrá řasenka dokáže větší zázraky než zázračná séra :)

    Již přes rok jedu na řasence od Dermacolu - Imperial Mascara (černý obal s kytičkama) - stojí 229,-, ale v Rossmanu jí mají poměrně často v akci kolem 160 káčé :) Má tlustý kartáček, což mě osobně vyhovuje, jelikož za á nesnáším kartáčky umělé, hřebínky a kdesi cosi a za bé mám ráda, když je ten kartáček trošku větší :)

    Ale vůbec se ti nedivím, že jsi sérum chtěla vyzkoušet, taky bych do toho šla, ačkoliv ta pravidelnost musela bejt občas ubíjející :D

    Zajímavý článek.

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  24. Maličko tam rozdíl vidím, nijak dramatický výsledek ale aspoň něco :-) Peti, máš nějakou zkušenost s řasenkami které slibují růst řas jako např. Astor, Rimmel nebo Dermacol? Popř. i ostatní čtenářky? Děkuju.
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Dermacol jsem zkoušela a výsledek též nula :).....

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, myslela jsem si že to budou jen další taháky na naše peněženky :-) Asi zkusím ten ricinový olej, už o něm čtu dlouho. Jednou už jsem do něj chtěla jít ale v lékárně mi ho nechtěli prodat, zkusím to ale znovu :-) Měj se hezky.

      Vymazat
  25. Já bych řekla, že trošičku povyrostly, Tak uvidíš, jak to bude vypadat za měsíc. :)

    OdpovědětVymazat
  26. řekla bych, že jsou delší! ale o kolik Ti nepovím, na to mám v očích dost malej zůůům :DD

    OdpovědětVymazat
  27. No taky moc rozdíl nevidím :) Já jsem zítra objednaná na prodloužení řas, tak jsem sama zvědavá jak to dopadne :D spíš se hlavně těším, že mi odpadne to ranní líčení a večerní odličování :D s očima mi přijde, že je totiž největší práce jak s líčením tak odlíčením, aspoň u mě teda :D já pokud nemám řasy krásně rozčesané a natočené, tak prostě nikam nejdu :D

    OdpovědětVymazat
  28. No tak výsledek teda žádný :( to je škoda..Já používám asi od srpna kapky lumigan. Přítel je používá na nějaký zákal v očích a má po těch kapkách řasy až nadpřirozeně dlouhé. Tak to teď testuji na sobě také. Je pravda že mi trochu zhoustly,ale délka asi pořád stejná. On říkal ať nečekám že to bude hned jenom tak. Navíc jsou na předpis a musela jsem ho dost dlouho přemlouvat aby mi jednu lahvičku dal :D jinak to balení stojí kolem 150 ,- ale na netu to kdosi nazval jako kapky na růst řas a prodává je za 500 ,- směšné :D

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo jsi ůžasná.. Miluju tvůj blog.. :))

    OdpovědětVymazat
  30. Za recenzi díky...potřebovala bych něco pro maminku,...jenže když takhle vždy o nějakých takových sérech čtu, ve výsledku nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  31. Opravdu nevidím žádný rozdíl...proč sem dáváš dvě stejné fotky? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D achjo, jdu se zabít, prosím prosím, čtěte co je nad fotkou!

      Vymazat
    2. a proč píšete blbé anonymné komentáre bez toho aby ste si prečítali článok..... :D

      Vymazat
  32. Ahoj Peti,
    nevím jestli si to uvědomuješ, ale ta tvoje reklama na to sérum je podle fotek poměrně klamavá. Důvodem je, že druhá fotka je focena více z blízka, proto jsou řasy "větší".
    Na fotce před nemáš oči a obočí vyfocené tak zblízka, je dokonce možné vidět za vnější okraj obočí.
    Na fotce po už na vnější okraj obočí vidět není.
    Tento "optický klam" tedy vysvětluje ty řasy. Druhá fotka je rostě více zblízka. Máš tam větší kořen nosu, obočí, větší oči a tedy i řasy. ...
    Chápu, že si chtěla té společnosti trochu prokázat službu, ale bylo by objektivní sem dát stejně přiblížené fotky a ne jednu zvětšenou a na té jakože demonstrovat silnější řasy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak asi chudák trefí stejnou vzdálenost? Řešíš hovadinu. A navíc Péťa nepsala, že to na 100% funguje ať si to koupíš...

      Pavla

      Vymazat
    2. Ahoj, tak já ted nevím, zda jsi četla článek, přijde mi, že jsi jen koukla na fotky a udělala závěr, sama píši, že mi přijde, že to žádný rozdíl není ;), vůbec nechápu, proč píšeš, že jsem chtěla udělat službu firmě, když jsem jasně napsala, že nepozoruji rozdíl, ale tak nevadí :). Jinak fotka je samozřejmě trochu jiná, i jiné světlo, to prostě nejde trefit úplně stejně jako před dvěma a půl měsíci, to je přece jasné ;)!

      Vymazat
  33. Aha takže další reklama pro značku...Minirozdíl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, takže další, kdo nečte články, jen kouká na fotky, já teda nevím,jestli jsem se vyjádřila nějak nejasně a jsem pitomá já, nebo je problém někde jinde.....ale ještě jednou, zdá se mi, že rozdíl v řasách není,jen určitě méně padají, nevylučuji ale, že nějaký minirozdíl tam je,já osobně ho ale nějak nepozoruji a z výsledku používání séra jsem rozpačitá. Ještě je problém to pochopit?

      Vymazat
  34. Ale tak , jako ten kdo na to ty peníze má , tka si myslím že jë to fajn , takový úplně sice minimální, ale někdo s tím má velký problém takže aspoň něco ... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tak ty anonymy mě rozsekávaj :D:D:D
    Doufám, že si z toho Peti nic neděláš...
    Protože opravdu nechápu, jak si někdo NEPŘEČTE celý článek, dělá tu nesmyslné závěry a ještě se cítí chytře.... bóže...
    Hodně trpělivost a sil, přeju...


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léňo :D, já už si někdy přijdu jak blázen a říkám si, jestli se teda tak blbě vyjadřuju nebo co se děje, ale ono to asi nakonec možná nebude tak úplně mnou :DDD......jinak děkuji za podporu ;).

      Vymazat
  36. Ahoj Peti, já jsem používala toto sérum...Beauty Lashes, stimulátor pro růst řas
    - prodává se na brazilskykeratin.cz, cena je celkem dost,ale musí říct, že řasy jsem měla luxusnější než nalepené....bylo to poznat dokonce i na dálku...ale myslím, že efekt přšel tak po těch 3 měsícíh.Bohužel, jak sérum došlo, řasy se zase vrátily do normálu:(

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Petruš. Být tebou, tak na ty provokující komentáře prostě nereaguju.
    Dáváš jim tak přesně co chtejí, jen se tim baví, a je to nejspíš jen jedna
    zamindrákovaná osůbka.
    Jinak ten blog děláš skvěle a všechny baví:-)

    Jarka

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, ty závistivé anonymy nečti!!Nudí se a závidí . Úspěch!!Kdyby totiž nebylo co, nevěnují se Ti :)) tak to ber jako vlastně zisk:)) Jinak se zastávám akorát toho jednoho, co ti napsal žes tam dala dvě stejné fotky...TO BYL PŘECI VTIP..aspoň já to tak pochopila, že tím chtěl dát najevo nulový rozdíl přírustku...asi...zkus to zvážit jako možnost..do hlavy mu nevidím, ale chápu to takhle.JInak-moc díky za Tvou snahu, blog, zjevnou nestrannost i v případě výrobku k recenzi co jsi dostala zdarma-jsi skvělá. Jen tak dál, držím Ti moc palce Bára

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, na růst řas je bezkonkurenčně nejlepší ricínový olej. Dá se sehnat v lékárnách kolem 30 Kč (někde nechtějí prodat, protože jej zneužívají anorektičky jako projímadlo) nebo od Saloosu. Funguje skvěle,já jsem celý život bojovala s krátkými a ne moc hustými řasami a po měsíci používání ricíňáku už se skoro ani nemusím malovat jak mám řasy dlouhé a husté. Takhle mi nezafungovala ani talika. Fakt doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a pouzivala si ho vnutorne? alebo si si potierala riasy?

      Vymazat
    2. Jen na potírání řas (mělo by se to dostat ke kořínkům). Vnitřně ne, je to prý extrémně silné projímadlo!
      Jinak je skvělý i na růst vlasů, údajně zrychluje až 5x

      Vymazat
    3. Dominiko vnitřně určitě ne, to bys koukala :-D :-D :-D

      Vymazat
  40. Ahoj, připadají mi silnější, ale delší asi určitě ne.. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  41. Je jasný, že trefit vzdálenost fotky a světlo se jen tak nedá, proto to může být pro někoho zkreslující, nicméně při trošce představivosti se to podle mě porovnat dá.
    Připadají mi malinko delší, ale účinek prodlužujícího séra si představuju rozhodně jinak..:-)

    Já zkoušela Perfect Lashes, musím říct, že takové řasy jsem nikdy neměla, delší, hustší, krásné. Nicméně pak jsem si u tebe na blogu přečetla, že toto sérum obsahuje nějaké zakázané látky. Pak mám pocit, že se to rozkřiklo a Perfect Lashes se přejmenovalo na Beauty lashes, nebo tak nějak, ale víceméně se stejným obalem :-) Já ho přestala používat a přešla jsem na Biohar max od Biory, je to skvělá udržovačka, řasy mám po něm hustší, delší a ta cena? Bomba :-)

    Pokud by měl někdo zájem, můžu poslat srovnávací fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mohla bys mi poslat srovnávací fotky?:)Zrovna jsem Biohar Max začala používat:)Děkuju:)

      Vymazat
  42. Za tú cenu by som čakala, že sa budeš riasami škrabkať na obočí :D Ale nie naozaj nevidím žiadný výsledok ako píšeš. Som rada, že si napísala objektívnu pravdu. Cením si to, pretože od niektorých blogeriek som nevidela nič iné ako pochvaly a na konci článku bolo napísané, že produkt dostali. Takže o tom si už neviem čo mám myslieť.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Péťo,

    díky za upřímné výsledky na Lussil. Já jsem teda nelenila a po těch umělých řasách, které mi poškodily moje vlastní (ty permanentní)jsem na řasy zkusila aplikovat OROFLUIDO, (které jsem objevila díky tobě):-), aneb tekuté zlato na vlasy, 1x denně, vždycky po odlíčení na noc a musím říct, že ty upadané konečky, mi opět pěkně narostly,mažu to na řasy i na obočí a musím říct, že je to dobré i na pleť, kdo nemá extra mastnou...spíš normální nebo smíšenou. A nepálí do očí (alespoň mě ne)....můžete vyzkoušet, nenarostou mega řasy, ale mě to na regeneaci pomohlo....jo a ještě k tomu jím BIOSIL...toť vše....měj se pěkně ahoj Edit

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!