Štětce Maestro a jejich porovnání se štětci Sigma - video

by - 17 října

Krásný slunečný den všem,

dnes mám pro vás další povídací video a tentokrát se podíváme na polské štětce Maestro, hodně se mne ptáte na různé značky štětců a tak jsem se je pokusila i srovnat se Sigmou. Určitě budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, zda byste měli zájem o to, abych i tyto štětce přidala na eshop za oficiální ceny na jejich domovském eshopu :).
Ještě bych chtěla dodat, je mi úplně jasné, že naprostá většina z vás nebude komentovat štětce, ale rtěnku :D, která je tmavě fialová a také je mi jasné, že se vám nebude líbit, já ale na videa ráda experimentuji a přijde mi, že výraznější různé líčení zaujme více, než kdybych tam pokaždé seděla jen s řasenkou a leskem, vždyt líčení je zábava, nebojme se experimentů ;). Taky je mi jasné, že tuhle větu si málokdo přečte a stejně mi do komentářů napíše, že vypadám hrozně :D, ale i tak bych ráda otevřela diskuzi na téma extra tmavé rtěnky, protože jsem vám už nějaké looky s tmavými rtěnkami ukazovala a většině z vás se to nelíbí, nebo na to nemáte odvahu, jak často uvádíte, podle mne je to škoda, v zahraničí se to nosí běžně a nikomu to divné nepřijde. Je tedy fakt, že na bledulích, jako jsem právě já, je to příliš kontrastní, i přesto si tento experiment jednou za čas ráda dopřeji a docela se mi i líbí, ale samozřejmě chápu, že každý má na to jiný názor a budu moc ráda, když mi sdělíte slušnou formou ten svůj, děkuju :).

Mějte fajn den!

 

 
Další věc, o které bych vás chtěla informovat, je projekt, kterého jsem se spolu s dalšími blogerkami, stala součástí. Nově vznikající portál se jmenuje blogerky.cz a jeho hlavní myšlenkou je sdružovat blogerky a čtenáře blogů, usnadnit čtení blogů, odměňovat nejčtenější blogerky dárky, plánovat srazy blogerek s (nejen) kosmetickými firmami a dostat v Čechách blogování více po povědomí veřejnosti a médií. Přiznám se, že tato myšlenka se mi velice líbí a tak jsem na tuto nabídku ráda kývla, i když to představuje docela dost práce, spolu s dalšími vybranými blogerkami budeme pro tento portál také psát články a tak na webu můžete nejen diskutovat, sledovat oblíbené blogy,ale i si něco (snad zajímavého), přečíst. Celý web vlastně funguje na principu bloglovinu, tedy se zaregistrujete a přidáváte si do oblíbených své blogy. Zatím o tomto portálu veřejnost neví, protože běžela beta verze a tak není přidáno moc blogů, ale tato "práce" je právě na vás, určitě bych doporučovala, pokud máte zájem svůj blog propagovat, ho na blogerkách zařadit do příslušné kategorie, protože po propagaci portálu v mediích se zvýší jeho návštěvnost a vy si tak můžete udělat docela pěknou reklamu pro svůj blog. Já osobně se ale asi nejvíce těším na plánované srazy, na které bude portál uživatelky zvát, protože doufám, že se tam uvidím s vámi ;)! Doufám, že tento web splní svůj účel a vše, co slibuje a držím mu palce....
 
 
 
 

You May Also Like

102 komentářů

  1. Peťko děkuji za video.. Určitě si nějaký štěteček pořídím, na mé líčení postačí levnější verze "sigmy" :)

    Ps. ano ano rtěnka je opravdu zajímavá, nedá mi to, tady to nenapsat (ale opravdu jsem četla tvé řádky nad videem) :) a krásné sjednocení prstýnku a límečku ;)


    El.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tmavé rtěnky ráda, ale můžu mít jen některé odstíny, v té, co máš ty, bych vypadala jako umrlec :D Ale myslím si, že je na každém ať si nosí to, v čem se cítí dobře, všem okolo to přeci může být fuk :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc rada, ze jsi udelala tohle video - stetce vypadaji zajimave. Priznam se, ze jsem se na cenu nedivala, ale jestli bude "prizniva" tak proc je nezaradit do eshopu?
    Tvoje liceni se mi moc libi, hlavne ty zlate stiny. A musim uznat, ze i ta rtenka vypada moc dobre. Mam rada, kdyz je liceny vyrazne, mela jsem obdobi, kdy mi bylo jedno, jake je rocni obdobi a hodne jsem experimentovala s barvama. A pokud mas tmave vlasy, tak nevidim problem proc bys i jako bledule nemohla mit tmavou rtenku? Vse je to jen o pocitu. A kdyz se citis dobre, tak vypadas dobre.

    OdpovědětVymazat
  4. jenom jedna připomínka......slovo rozblendit je naprosto příšerné, zkus ho nahradit něčím jiným, kazíš si tím svůj pěkný projev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda to slovo rozBLENDIT vůbec nevadí :) Mischa

      Vymazat
    2. Mě by v tomto přípdě český ekvivalent spíš vadil. Anglicky umíme (aspoň v omezené míře) všichni a pokud se někdo zajímá o kosmetiku, ví, co slovo "blending" a počeštěle blendit, blendění, znamená.

      Vymazat
    3. ale čím, já mám rozblendit taky ráda, přijde mi to lepší, než říkat rozmazat do ztracena, nevím, no....:)

      Vymazat
  5. Mně se ta tmavá líbí moc!!! Už přemýšlím, že si též zaexperimentuji :)). Musím vybrat tu pravou, jsem hrozně bledá, tak jsem na to zvědavá.. Silva

    OdpovědětVymazat
  6. V dnešním videu vypadáš perfektně Péťo :) Líčení se mi líbí nejvíce za poslední dobu. Vůbec nezaláží na tom, zda je to tmavší a tím i výraznější, opravdu ti moc sluší! A díky tobě jsem si uvědomila, že na štětcích zřejmě vážně záleží, a tak se snad brzy rozhodnu, vyhodím ty svoje starý šunty a koupím si kvalitní. Takže jsem určitě pro zařazení štětců Maestro na e-shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, určitě na štětcích záleží, skoro nejvíc, protože s nekvalitními se ty přechody prostě pořádně neudělají, já měla dříve taky šunty,ale fakt se to nedá srovnat, i když je to dost peněz,ale opravdu se to vyplatí.....

      Vymazat
  7. A mě zrovna přijde, že ti tahle rtěnka sluší, fakt že jo ;) Já tmavý rtěnky miluju, mam štěstí, že mi ty tmavší odstíny docela sluší :D
    a štětce vypadají zajímavě, sice už šetřim na Sigmu, ale možná že by na to moje líčení stačily i tyhle ;) nebo teda asi určitě by stačily :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsi mě přesvědčila, že mám hodně šetřit a pořídit si štětce Sigma ... Taky se chci s nima mazlit!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, děkuju za vydařenou recenzi. Je vidět, že s tím máš hodně práce a každá recenze je nezaujatá a poctivá. Hodně Ti ve všem důvěřuju, takže až příště řekneš, patlejte si na obličej sádlo a roztírejte ho malířskou štětkou, budu Ti důvěřovat a patlat :-) A teď vážně, moc si vážím, že nám všem nezištně a dobrovolně ve svém volném čase pomáháš vyznat se ve světě kosmetiky a módy.
    Přemýšlela jsem, jestli se mám vyjadřovat k Tvému dnešnímu líčení, protože video bylo hlavně o štětcích, ale nakonec mi to nedá a pár slov napíšu. Já se ani jako bledulka tmavým rtěnkám nebráním, i když tato je už opravdu moc tmavá. Zbytečně Ti to opticky zabarvilo zuby. Přesně takhle vypadám, když jím borůvky :-) Taky je dneska vidět docela nepřirozené konturování obličeje. Hlavně na čele a myslím, že to nevypadá pěkně. Taky máš velký barevný rozdíl mezi obličejem a krkem. Je to hodně vidět v záběrech, když se otáčíš pro štětce. To je docela velký nešvar hlavně mladých slečen a myslela jsem si, že Ty jako profesionálka už to máš zmáknutý. Jsi báječná ženská a tak věřím, že se za mou malou kritiku nebudeš zlobit. Netrpělivě vždy čekám na každý Tvůj příspěvěk. Jsi pro mě v blogerském českém rybníčku naprostá jednička!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj díky za super kritiku, jsem ráda, když někdo napíše svůj názor tímto způsobem, s barvou rtěnky máš pravdu, ano, fialová skutečně podporuje žluté zabarvení zubů, protože jsou naproti v barevném spektru, bohužel ale u mě to ještě spíše dělají ta rovnátka. K makeupu, ten mám dobrý,ale zkoušela jsem tmavý makeup na konturování a vymáčkla ho moc a už se mi to nepodařilo dobře rozetřít a je to vidět, tedy není to tmavým makeupem,ale tímto :), souhlas ;).

      Vymazat
  11. Ahojky Péťo super video :) chtěly bych se ti jen zeptat, nemáš zkušenost i se štětci od MAC cosmetics?? A podle toho co jsi povídala, vypadá sigma o dost lépe, takže asi fakt budu šetřit, abych si ji mohla koupit :-)
    děkuji za odpověď Petra

    OdpovědětVymazat
  12. Péťo,PROSÍÍÍÍM tutoriál na líčení které máš ve videu!Hlavně ty oči-nádherný!!!! :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  13. Řekla bych, že tmavá rtěnka ti sedne víc, než třeba svítivě růžová.
    Máš tady nádherný řasy, takový kartáče :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jelikož bych chtěla časem líčit profesionálně, tak raději zůstanu u ověřené Sigmy, ale třeba ten alá mini pencil brush od maestra se mi líbí. Jinak ten límeček a prstýnek jsou bombice! Já na ně koukala celé video až jsem skoro zapomněla vnímat ty štetce :oD A tmavé rtěnky jednoznačně ANO!! :o)

    OdpovědětVymazat
  15. Dnešním vzhledem mi připomínáš nějakou ruskou šlechtičnu :) ale to nemyslím zle, naopak, moc se mi to líbí. Límeček a prsten jsou nádherný. A rtěnka vypadá taky pěkně, když k tomu jsou ne-příliš tmavě namalované oči, tak je výrazná rtěnka fajn :)

    Jinak, určitě jsem pro přidání štětců Maestro na e-shop! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Se štětci se teď nějak "roztrhl pytel" :) Nedávno jsem narazila v TETA drogerii na štetce značky UBU, na internetu jsem o nich nic moc nenašla. Nevíš o této značce něco? Jinak já jsem věrná značce Sigma, jsou to fakt kvaliní štětce za dobrou cenu. A nedá mi to, a musím pochválit nádherný štrasový límec. Chci se zeptat, je koupen už s halenkou a nebo zvlašť? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem také o této značce slyšela,ale osobní zkušenost nemám, také jsem věrná Sigmě, pro mě je to prověřená kvalita,ale tyto Maestro též vypadají dobře. Co se týče košila, moc děkuji je FaF a límeček koupen na ebay samostatně :).

      Vymazat
  17. Ahojky, neodpustim si to, fakt jsem se tě lekla :D
    Štětce Maestro mě moc nezaujaly, koukala jsem na cenu a přidám si těch pár stovek na Sigmu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Neber to zle, vim, ze to je video o stetcich a ne o liceni a outfitu, ale trosku jsem se Te dnes vazne lekla :) A nejvic to asi zazdil ten tmavy makeup na tve svetle pleti.

    OdpovědětVymazat
  19. Jé tyto štětce dostala k zrecenzování i crystalka. Její video jsem četla tak před týdnem :)

    OdpovědětVymazat
  20. "v zahraničí se to nosí běžně a nikomu to divné nepřijde" Petro, ale my nejsme v zahraničí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A? Tady si bohužel všichni civí do talíře a pokud si někdo dovolí vybočit z šedého davu, okolí ho odsoudí... Někdy je mi z Čechů zle!

      Vymazat
    2. ale už by bolo na čase, aby sme (ako Slováci tak aj Česi) začali byť viac liberálnejši a nestarať sa čo komu svedčí a čo nie.. ak sa niekto cíti v tmavom rúži príťažlivo a dodáva mu to sebavedomie, prečo by to nemal nosiť? iba preto, že sa to niekomu nepáči? ;-))
      Mirka.

      Vymazat
    3. to zní jakobys napsala " tady jsme v Čechách, tady nejsem tolerantní, tady nás nezajímá,co se děje jinde ve světě, tady si nemůžeš nosit, co chceš, víš jak na tebe budou lidi koukat...a co teprve trendy, které jsou jinde běžné, ty si v Čechách můžeš vzít až tak za dva tři roky, abys okolí nepohoršila"......já jsem patriot, mám to tu ráda a neříkám vůbec, že se musí tmavá rtěnka komukoliv líbit, ALE proboha, copak nedokážeme být víc tolerantní? ;)Trochu mě to štve, zrovna v úterý jsem se bavili s naším učitelem angličtiny (pochází ze Seattlu) o české povaze, nějak jsme se k tomu dostali, on zná hodně cizinců žijících v Čechách a povídal, že když se zeptá na jednu vlastnost, která čechy charakterizuje, každý z nich mu odpověděl závist, že místo toho, aby se každý snažil zlepšovat a makat na sobě, aby se měl tak dobře jako třeba ten nenáviděný soused, tak místo toho se snaží toho souseda, co se má líp, stáhnout dolů a alespon mu poškrábat auto nebo propíchnout pneumatiku, protože když se mám špatně já, tak co ten druhý by se měl mít líp, že jo.
      Tohle už tedy není k tématu, je to jen takový povzdech a mně osobně takový obrázek nás čechů opravdu zamrzel,ale doufám, že se to dá změnit :).......

      Vymazat
    4. Máš pravdu Peti. Taky doufám, že se to (ta závist) snad časem změní :(

      Jinak mě teda štětce moc nezajímají, tak se k nim nemůžu vyjádřit, ale ráda na tebe koukám. Hlavně se mi moc líbí, jak máš namalované oči. A ten štras na límečku a na prstýnku mi úplně evokuje vánoce.
      Jinak teda ještě k té toleranci. Já na sobě kolikrát pozoruju, že si sama pro sebe říkám třeba: "Ježiš, ta vypadá hrozně". Ale v zápětí si uvědomím, že bych se měla starat hlavně sama o sebe a nesoudit ostatní. Snažím se na sobě pracovat a tyhle různé myšlenky dostat co nejrychleji z hlavy. Předpokládám, že tohle prožívá asi víc lidí. Ale rozdíl je v tom, že někdo si to jenom myslí a někdo to říká nahlas nebo i nějak zákeřně jedná. Ale to už je mimo téma.
      Radka

      Vymazat
  21. Ahojky Péťo tak opět super video moc se mi tvoje líčení líbí řekla bych,že ti sluší víc tmavší rtěnky než ty světlejší,já sem taky bledule a občas si tmavší rtěnku taky dopřeju třeba i jen tak doma.Taky se mi moc líbí ten límeček a prstýnek fakt super. A k těm štětcům docela o nich uvažuji chtěla bych nějaké kvalitnější, mám pár od Oriflamu a Elfu nejsou špatný,ale láká mě vyzkoušet kvalitku. Přeji pěkný den Eliška -svobodovaelis.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tak já nevím...štětce mě moc nezajímají, vystačím si s černou tužkou a řasenkou (stíny mi nesluší a na make-up jsem líná :D), ale stejně na video koukám od začátku až do konce. Koukám na uplně všechny. Nějak mě to prostě baví a uklidňuje, i když se jedná o, pro mě, nezajímavé téma. Asi je to tím, že jsi takový super upřímný človíček se zdravým sebevědomím a těch je hodně málo. Jen tak dál ;)
    Denisa (Dee)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A už jsem si konečně vzpomněla co jsem chtěla napsat ke rtěnce. Řekla bych že ti určitě tmavé odstíny sluší, i tahle fialová :) Ale...zkusila bych nanést užší vrstvu kde se ti spodní rty zužují (do koutku). Nevím moc jako to popsat. Působí to ale na mě jako kdybys měla rtěnku přetáhlou mimo tvar rtů. Vím, že to tak není, že takový tvar máš, ale ta rtěnka to hodně zvýrazňuje a vypadá to trošku jako kdyby si holčička zkoušela maminčinu rtěnku.

      Vymazat
    2. moc děkuju :), jinak s tou rtěnkou, ono když zas nevykreslím celé rty, vypadá to taky blbě, mrkni na poslední fotku z líčícího videa, je to děsně vidět, že je pak nemám namalované, ale já si myslím, že ted to hodně dělají ta rovnátka, dřív to nebylo tak markantní, tak to budu muset pžeít a vy asi taky, no....:DDD

      Vymazat
    3. Ahoj Peti,
      a to já zas nesouhlasím, právě u poslední fotky z líčícího videa jsem si říkala, že to vypadá moc hezky, když jsi se rtěnkou opatrnější u koutků a oproti přirozenému tvaru rtů právě nenanášíš rtěnku až úplně k okraji. Máš hezké oči i rty, jen na ty koutky jsem nějak citlivější. Zmiňovaná fotka mě uchvátila (chtěla jsem na ni tehdy reagovat, ale někam jsem spěchala a pak už jsem se k tomu nevracela).
      Jinak výrazné rtěnky mi nevadí (ačkoli preferuji výraznější oči... což bych asi rtěnkové maniačce "neměla" psát :-D... nicméně snad to "napravím" aspoň tím, že oči máš dle mého názoru opravdu krásné ;-) ), ale tato fialová se mi k tobě bohužel nelíbí. Ovšem to mě neodradí od toho, abych na tvůj blog zase nekoukla, ostatně jako každý den. Fandím ti.
      Měj se hezky.
      Radka

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Já bych ještě zkusila kompromis obojího. Opatrně na koutky, ale spodní ret dokreslit. Ale mě si nevšímejte, jen nad vším hrozně moc přemýšlím :-D

      Vymazat
  23. Peti, líčení a vlastně celkově ti to ve videu moc sluší! Mám malý dotaz, odkud máš prosím prstýnek? Musím ho mít :D Těším se na další tvé příspěvky, moc mě bavíš. Avi.

    OdpovědětVymazat
  24. 100% zařadit do nabídky na Tvém e-shopu, čím dřív, tím líp, protože Vánoce se blíží!

    OdpovědětVymazat
  25. Ano, ráda bych si koupila i tyto štětce:)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, mě osobně by se líbily tyto štětce i v sadě jen pro líčení očí, sama si převážně líčím jenom oči, ostatní štětce nepotřebuji. Taková sada asi není, tak alespoň pokud by byly tyto štětce, klidně od Maestra, k dostání na e-shopu samostatně. Tyto štětce by se mi hodily, když chci výrazněji nalíčit oči, zatím mám pouze méně kvalitní a výsledek nevypadá tak dobře. Verča

    OdpovědětVymazat
  27. Přeji hezký den, ráda bych Ti pochválila krásně nalíčené oči, to je bomba rtěnka je na můj vkus moc výrazná, ale tobě sluší, tak proč ne:) jen ten tmavý ma-keup, kde jsou vidět ostré přechody mezi čelem a vlasy to není moc pěkné, ale neber to prosím jako kritiku,jen jsem si toho nemohla nevšimnout... jinak pokud bych si měla vybrat mezi štětci, tak určitě Sigma, ale pokud by se časem daly na e-shopu bjednávat jednotlivě štětce od Maestra, pár štětců na oči bych si ráda objednala. Jinak Ti moc fandím a jen tak dál, tvá videa jsou super:) Díky Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét, díky a ano, ujela mi ruka při konturování,neni to makeup jako takový,ale pravdu máš :).

      Vymazat
  28. Vím, vím, je to o štětcích....ALE ta rtěnka je super. Jen je škoda, že se v kombinaci s fialovou košilí a výrazným límečkem ztrácí. Třeba trocha francouzského šarmu v podobě jednoduchého jednobarevného trička/tílka/roláku/košile...to by byla pecka!

    OdpovědětVymazat
  29. Mě naopak tvoje líčení nevadí. Rtěnka má krásnou barvu. A souhlasím s tebou v tom, že se netřeba bát experimentů :)
    A určitě jsem pro co nejrychlejší zařazení štětců na e-shop :)
    Verča

    OdpovědětVymazat
  30. Tvuj look mi dneska prijde takovy.. vanocni :) Uplne na mne nejak dychla svatecni atmoska (prestoze tema videa je uplne jine - i kdyz, kdo by si nepral sigma sadu pod stromeckem? :))

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťulko :D
    Rtěnka Ti sluší a máš pravdu - nebojme se experimentů! Osobně si myslím že by na mě nebyla špatná a ne tolik výrazná jako na tobě takže ujde :)
    Co se týče štětců, některé jsou lepší od Sigmy, některé od Maestra...nevím proč ale více se mi zamlouvaj ty od Sigmy. ožná je to tím, že to máš roky ozkoušené, možná tím, že mi připadá design štětců pěknější, ale prostě to tak je.
    Další z Tvých skvělých videí! Dáváš blogu tolik času, že nevím, jak to zvládáš :O Jsi ohleduplná co se týče slev při vyřknutí hesla blogu, dáváš nám tu každý den novinky, informuješ nás jak na to a to... JSI BEZVA HOLKA :D S tebou tu být je skvělé, fakt :))
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Princess, moc moc děkuji za milý komentář, moc jsi mě potěšila :)!

      Vymazat
  32. Ja si myslim, ze je chvalihodne, ze experimentujes a nastolujes aj odvaznejsie trendy v liceni. Po stetcoch sigma pokukujem dlhsiu dobu a snad sa aj rozhodnem si ich kupit.
    P.S. urobili by ste mi velku radost pokial by ste sa zucastnili giveaway Moschino setu http://www.sunshinecitizen.com/giveaway/

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojda,
    s těmi štětci jsi mi tedy nasadila brouka do hlavy :) Volila bych ale spíš Sigmu, už jen kvůli tomu, že ti sada vydržela tak dlouho:)) Co se týče té rtěnky, tak jsem byla nejprve šokovaná, ale ke konci jsem si na to už tak nějak zvykla. Podle mě se stává výraznější kvůli rovnátkům, na které tím upozorníš. Tím rozhodně ale nechci říct, že by ses za ně měla stydět, to né :) Neber to jako nějakou kritiku, ale přijde mi, že máš trochu tmavší makeup než odstín pleti na krku a ve videu to bylo docela vidět, možná se pletu a je to jen kvůli světlu :)
    Jinak máš skvělé doplňky collar s krystaly a ten prstýnek je prostě úžasný!!! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Podle mě ti ta tmavá rtěnka moc sluší! A máš takhle dlouhatánský řasy, nebo máš nalepený? :)

    OdpovědětVymazat
  35. ahoj, nebudu opakovat to, co ostatní.Nejsem expert na líčení, ale něco mám nakoukáno, a přijde mi, že to konturování obličeje se používá nějak unifikovaně- bez ohledu na tvar obličeje.Jsi dost štíhlá a pohublá, a i bez líčení ti vystupují obličejové kosti.Konturováním mi přijde, že pak čelo vypadá ještě hranatěji, lícní kosti ještě vystoupleji a tváře ještě víc propadlé,Nevím, jak to má být správně, ale určitš existují triky, jak to spíš potlačit než zvýraznit(stejně tak, jak u odulejších obličejů).Nebo prostě jen konturování vynechat.Naopak si myslím, že výraznější pusa ti sluší, dofám že "nude" nudná a "smouky" nevyspalá éra brzy skončí.Petra

    OdpovědětVymazat
  36. super video, a jsem pro zařazení štětců Maestro do tvého eshopu :)
    A co se týče tmavých rtěnek, tak se mi to velice líbí, avšak jen na druhých :) mám totiž docela malé rty a ta tmavá barva je ještě opticky zúží :(

    OdpovědětVymazat
  37. tO líčení tě dělá o hodně starší asi to byl záměr.-))))

    OdpovědětVymazat

  38. Peti na první pohled mi zaujalo vaše líčení,zkoumala jsem vaše oční stíny i řasy včetně rtěnky.
    Velmi vám to sluší v tmavé rtěnce je vidět jaké máte krásný tvar rtů.Asi budu dál trénovat lepení řas jste kočka,manželovi musí asi muži závidět. Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulo, velice Vám děkuji,to mne těší :)!

      Vymazat
    2. Ahoj Petro, můžeš prozradit které oční stíny jsi použila v tomhle videu? jsou úplně překrásné
      Díky

      Vymazat
  39. Ahoj Peti, máš krásně nalíčené oči :) Rtěnka je na můj vkus trochu tmavější, ale souhlasím s tím, že by měl člověk trochu s tím líčením experimentovat. Já zůstávám u štětců od Macu, vyhovují mi. Těším se na další video

    OdpovědětVymazat
  40. Moc se mi líbí kombinace stínů a rtěnky, fakt bomba! Akorát jak už říkala slečna nademnou, ten tmavý přechod Make-upu není moc hezký.. Jinak o štětcích přemýšlím, jen nevím, jestli bych je využila, a naučila se s nimi pracovat ( štětec na makeup)..

    P.S Límeček je okouzlující ! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Péťo, tak už jsem napsala Ježíškovi manželovi o štětce. Rtěnka se mi moc líbí, jelikož jsem sněhurkovský typ, dokážu si ji na sobě představit. Nevím jestli jsem se nepřehlédla, ale zajímal by mě odstín této rtěnky. Košile, štrasový límeček i prstýnek jsou super. Dají se sehnat i v kamenném obchodě? Mám moc ráda tento anglický styl. Moc se těším na další příspěvky a přeji hezký slunečný den Kačka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kačko, moc děkuji, rtěnka je Kate Moss odtín 04 tmavé fialová a je opravdu hodně tmavá, to je ostatně vidět :D, jinak prstýnek mám z Lindexu a límeček z ebay. Viděla jsem je i v HM,ale byly tam strašně drahé, kolem 600, to na ebay vychází kolem 200Kč, i levněji....

      Vymazat
  42. Ahoj, mě se rtěnka moc líbí, mám ráda vkusnou výstřednost a ty jsi to sladila skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  43. Tak Peťulko,
    já jsem hrozná usedlice asi :D
    Extravagance se mi líbí, ale sama si netroufnu, možná kdybychom nežily v ČR, bylo by to jinak, ale tady to prostě asi nejde :D
    Výrazené rtěnky ti sluší, ale spíš s červeným/růžovým tónem... Celkově mi tmavě hnědé, fialové, černé apod rtěnky přijdou trošku punk na takový ty holky s pěticentimetrovýma linkama na očích, tři tunové řetezy na kalhotech apod :D

    P.S. Zajímavý límec - je přišitý na halence nebo je to jako "náhrdelník"?

    Jinak se omlouvám, že ke štětcům nic nedodávám, ale tak nějak makeup nepoužívám, jen korektor na semtam nějakej pupínek když se vyskytně a používám jen minerální pudr od Lorealu, kde už štětec je :D asi kvalita nic moc, ale účel splní :))

    Krásný den!


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léňo, moc děkuju za fajn komentář, chápu tě :). Jinak límec je zvlášt a je z ebay :).

      Vymazat
  44. určitě, hlavně ty imitace kabuki štětců, tvářenkový, pudrové.... budu ráda, když budou k dispozici!já určitě objednám!

    OdpovědětVymazat
  45. Mně je jedno,co se kde ve světě nosí,mně jde o to,jestli mi to sluší..Tím jsem snad řekla vše.Jinak video se štětci super.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Petí, prosimtě udělej tutorial na toto líčení. Neskutečně ti to tam sluší. Přeji hezký den. Lája ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Peti sekne Ti to jak blázen, domyšlený do posledního detailu, fakt paráda! Přemýšlím, jestli jsem byla z nějakýho tvýho líčení tak unešená. Ani nevim o čem to video pomalu bylo, jen jsem se na tebe koukala a kochala se :D

    OdpovědětVymazat
  48. Ty si nedáváš make- up na krk? máš tmavý obličj a bílý krk :D

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, nemáš zkušenosti se štětci Ecotools? Jinak se moc tešim na video o gel lacích a podzimní favority s dekorativní kosmetikou. :)

    OdpovědětVymazat
  50. naprosto překrásný límec a prsten!!!
    +u mě na blogu probíhá Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  51. Videejko pěkné dozvěděla jsem se mnoho nových skutečností a ta rtěnka není špatná jen dá odvahu se s ní ukázat v českých ulicích....

    OdpovědětVymazat
  52. ahojky Petruš, teď koukám na Tohle video, přišel ke mně přítel a prý: Co to má s hubou? :D :D Promiň, nic ve zlém.. ale je to otřesný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, na to můžu říct jen: "tvůj přítel je hulvát, promiň, nic ve zlém,ale je to blbec......"
      ne, tak samozřejmě, já sama od sebe bych větu takto nepostavila ;), jen odpovídám stejně ;)......jinak musím říct, že bych ani nečekala, že tmavé rty se budou líbit chlapovi a už vůbec bych nečekala, že by pochopil, proč takové rtěnky existují, proč se s nimi ženská maluje atd......:D

      Vymazat
    2. Přijde mi strašně směšné jak některé čtenářky neumí vyjádřit kritiku jinak než "promiň nic ve zlém nebo neber to zle prosimtě" atd.
      Proto mě velmi pobavila tato Pétina odpověď :-))
      A zpátky ke štětcům ... mě přesvědčila Sigma.

      Vymazat
    3. a ja k tomu jen dodam - a ty jses blbka ze to sem vubec Petre napises,ztrapnila jsi sveho pritele a hlavne sama sebe ! kdyz je takto namalovana kde jaka fotomodelka v casopisech tak na to nemate ani pul slova,ale ze si Petra dovoli nalicit ne podle vaseho vkusu na video tak je hned ,,halo´´.za me Petro palec nahoru :-D:) Veronika

      Vymazat
  53. Ahoj, mě se tmavé rtěnky moc líbí a moc ti sluší. A to, že ti někteří napíšou, že vypadáš hrozně, ignoruj. O mě si to totiž asi myslí všichni, kteří mě potkají někde na ulici. Sama mám tu smůlu, že mi jiné než vyrazné rtěnky prostě nesluší. A tak mi nezbývá, než ti jen tiše závidět to, jak moc ti sluší i ty užasné světlounké odstíny.

    OdpovědětVymazat
  54. Štětce Maestro bych si určitě koupila, viděla jsem další recenze a prý jsou kvalitou k nerozeznání se štětci od MACu, se kterými jsem moc spokojená. :) Doufám, že na eshopu přibudou.

    Jinak co se rtěnky týká, nevadí mi, že je trochu excentrická, ale k tobě nejde. Když jsem tě viděla ve videu, v prvním momentě mě napadlo, že máš na sobě nějaké Halloweenské zombie nebo upíří líčení.
    NN

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peti, já bych si raději koupila štětce od Sigmy. Jak už tu někdo psal už je máš přece 3 roky a vypadají skvěle. Takže se přikláním k Sigmě, kde mám kvalitu zaručenou :-) V e-shopu mi jen chybí samostatný ten velký štětec na pudr (je to ten jak si v jednou videu recenzovala Sigmu, tak ten co má přírodní štětiny),protože já používám jen make up, pudr a řasenku (občas tvářenku). Takže pro mě by bylo asi zbytečné kupovat celou sadu, později si štětce na tvář od Sigmy určitě koupím. Až budu mít našetřeno. Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  56. Nelíbí se mi ty fialové rty, ale jinak je líčení úžasné.Uděláš tutorial? Hlavně jak jsi se otočila na bok, tak i tváře jsi měla skvěle nalíčené.

    OdpovědětVymazat
  57. Petka tu ti to extremne slusi, uzasne oci, uzasna farba bluzky, uzasny golierik, uzasny prsten a ten ruz (aj ked tmavy) to vsetko krasne podtrhuje :)

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, můžu se zeptat, odkud máš ten krásnej límeček? :-) Díky Nikča.

    OdpovědětVymazat
  59. Občas líčím švagrové personál na různé akce, ale na štětce od Sigmy bych neměla, ale ty Maestro bych si ráda zakoupila, takže pokud budou v e-shopu, tak to uvítám. A tvé dnešní líčení se mi moc líbí, tak trochu mi připomínáš antickou bohyni, ty také měly takový zlatavý nádech ve tváři. :)

    OdpovědětVymazat
  60. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za takový ohlas, líbí se mi,že rtěnka dokáže vyvolat emoce, je to vlastně i důvod, proč jsem si ji na to video vzala, je to prostě změna, experiment a říkám si, proč ne :). Jinak musím říct, že vy, kdo tu píšete o tmavé makeupu, máte pravdu, respektive, není to makeup, ten mám dobrý,ale ujela mi ruka při konturování, zkoušela jsem to hodně tmavým makeupem a už to pak nešlo rozetřít, tak jsem to nechala,ale vím o tom ;). Jsem ráda, že hodně z vás se makeup líbí, čekala jsem horší ohlasy, ráda tutorial natočím, mně ta kombinace zlaté a fialové přišla taky hezká,ale chápu úplně, že to není pro každého :). Štětce se pokusím přidat, aby byl výběr, vše se včas dozvíte :). Dnes si dáme outfit, krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  61. Jo a vlastně ještě dodatek, límeček je z ebay, mají jich tam plno, určitě mrkněte :) a moc děkuji za pochvaly na něj, také se mi strašně líbil :).

    OdpovědětVymazat
  62. Kombinace těch nalepených řas, tmavé pusy, lady drdolu a bižu límečku je moc. Ta rtěnka není špatná, ale v tom případě bych nepoužívala výrazné líčení očí - všeho moc škodí.
    Trochu mi to připomíná líčení dominy v seriálu Secret diary of call girl..

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Péťo, nedala bys sem prosím odkaz na ten límeček? Zrovna včera jsem něco podobného na ebay hledala a nenašla. V obchodech se mi také zdají hrozně drahé. Děkuju. Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, tady je: http://www.ebay.com/itm/271064043924?var=570114948487&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Vymazat
  64. Mně osobně se líčení líbí:)sama nosím tmavé rtěnky a vůbec jsem celkem ráda extravagantní.Přece nemusíme všechny vypadat stejně...Na českých ulicích mám často pocit,že ženy kolem mají uniformy:)neberte to ve zlém,ale trocha odvahy myslím neškodí:)

    OdpovědětVymazat
  65. Nechci nikomu dělat reklamu ale doporučuji velké slevy!! Chci se o to s vámi podělit http://www.parfums.cz/kosmetika/dekorativni-kosmetika/?f=15-1-2-3644

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Petí,
    ráda bych taky sem taky něco přidala ohledně tvé rtěnky ;) Nejprve jsem se (upřímně) zhrozila (přišla už mi opravdu moc tmavá), ale po chvilce dívání se mi to naopak začalo moc líbit, takže v tomhle máš za mě 1 ;) A ty stíny co k tomu máš jsou taky nádherné, vůbec se to nepřebíjí ;-) A co se týče štětců Maestro, klidně sem s nimi ;-)

    OdpovědětVymazat
  67. Promiň, mě se ta rtěnka teda nelíbí vůbec, nemůžu se na to koukat, protože jsem zaměřená pouze na ty rty! :D Mě se moc líbí tvůj styl, ale tohle mi příjde trochu moc, navíc ti to hrozně zvýrazňuje ty rovnátka, samozřejmě nic proti nim, ale je to jak kdybys zakousla králíka. :)

    OdpovědětVymazat
  68. Nemáš vůbec zač, Péti :D
    Já píšu ráda ''pěkný'' komentáře který by mohli potěšit :)) A který jsou hlavně pravdivý :D
    PS: přezdívka ze základky, neber jako že jsem dítě x)
    Princess-Fluttershy

    OdpovědětVymazat
  69. Určitě bych o štětce Maestro měla zájem:),toto líčení ti moc sluší líbí se mi jak ti vše ladí.
    Krásný video:).

    OdpovědětVymazat
  70. Peťo moc krásné líčení, připomělas mi Evu Longoriu ze Zoufalých manželek:-) tmavé rtěnky jsou hezké,ale já se jich bojím,že mi budou dělat žluté zuby:(o štětci na make-up už jsem slyšela, ale je to fakt dobré?Případně který bych si měla objednat, když ho chci na aplikaci tekutého make-upu?

    OdpovědětVymazat
  71. I kdyz je video poměrně staršího data rada bych řekla že štětce Maestro použávám 1 a pul roku a porad jako nové. Nemužu si je vynachvalit nijak se netřepí, nevypadavaji štětinky a jsou velmi příjemné.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!