Štětce na makeup Meastro na eshopu lovelyhair

by - 27 října

Krásnou sobotu všem,

venku to vypadá pomalu jak v zimě a tak doufám, že vás alespoň potěším tím, že už dorazily štětce Maestro a tak jsem je přidala na eshop, dovolila jsem si k nim udělat krátké video, abyste si je mohli prohlédnout zblízka, takže kdo po nich toužil, může ode dneška zakoupit ;). Všem ostatním, koho právě tyto štětce nezajímají, dnešní příspěvek prosím přeskočte a doufám, že se vám bude líbit video zítřejší, které bude účesové a to podle Blair Waldorf z GG :).
Ještě pár informací ke štětcům, osobně se mi zdají kvalitní, nepelichají a zatím drží pěkně, nemohu samozřejmě posoudit, jak budou vypadat za tři roky, až je budu mít tak dlouho jako Sigmu, která je prostě moje srdcovka a asi bych ji nevyměnila, ale na druhou stranu, nemám moc, co bych štětcům Maestro vytkla. Takže kdo sháníte kvalitní štětce za velmi rozumnou cenu, myslím, že je to dobrá volba.

Mějte fajn zbytek dne!

You May Also Like

18 komentářů

  1. Tyjo, vypadaj fakt dobře. Vážně zvažuju, že bych si štětec číslo 143 nechala koupit k vánocům. :D I když já budu mít určitě takovou smůlu, že už bude vyprodáno... :/:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, můžu se prosím zeptat, v čem pereš štětce? A jak přesně je pereš? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já je peru jemným šamponem a pouze štětiny, neměla by se moc namáčet rukojet a ten kov, samozřejmě se tomu člověk neubrání,ale je lépe ji nedávat pod vodu :), pak oklepu, popř. otřu do čistého ručníku a nechám volně uschnout ve vodorovné poloze,ale ještě lepší je poloha svislá.

      Vymazat
  3. Paráda, jsem moc ráda, že jsi štětce umístila do shopu!

    OdpovědětVymazat
  4. Ach bože.. :/ Všade čítam ako všade sneží a u nás stále nič.. :/ Inak štetce vyzerajú skvele! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo , vím že to s tímhle videem moc nesouvisí , ale strašně ti závidím ty nehty ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Svetr je perfektní, shodou náhod ho mám taky :).

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerajú super :)

    PS: Všetkých pozývame na našu prvú giveaway na náš blog. Giveaway končí 31.10.2012
    www.glamourroses.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. štětce vypadají fakt moc dobře:)!

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, štětce Maestro mě zaujaly, jsou mnohem levnější než Sigma, která se mě také líbí. No, protože těch štětců chci více než jeden, nezbývá než si na na našetřit :-). Hezký den. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Hani, zatím musím říct, že jsou štětce opravdu fajn, zdají se být velmi kvalitní,tak si myslím,že uděláte dobře :). Krásný den P.

      Vymazat
  10. Ještě jednou, ta skleróza je hrozná :-)... snad nebude vadit, když se Petro zeptám: který ze štětců (180 nebo 143) je vhodnější na pudr, a který (120 nebo 150) na tvářenku? Děkuji za odpověď a přeji hezký sváteční den. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče pudru, tak to asi záleží na osobní preferenci, ta 180 je vyloženě jen na pudr a bronzer a je přírodní, ta 143 je snytetická,ale dá se s ní kromě pudru nanášet i makeup, pokud to chceš jen na pudr, asi bych vybrala 180. U těch na tvářenku už je to asi úplně jedno, protože oba jsou přírodní, spíše záleží,který tvar upřednostňuješ. Já jsem opravdu na tvářenku spokojená s oběma a nejsem schopná říci,co je lepší, s oběma se dá i konturovat, takže spíše asi záleží, který tvar ti je sympatičtější :).

      Vymazat
  11. Já mám své oblínence ze Sephory a ty bych za nic nevyměnilaa jsou taky celkem levné......Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  12. jéé mně by se hodil ten blendící štětec na oči, nebudeš je prodávat jednotlivě? Petra

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, jsem ráda, že si můžu u vás objednat štětce. Používám tekutý make-up a pudrovou tvářenku, jaký štětc mám zvolit od Maestro, č. 140 nebo č. 143. Mám viditelné póry a nanášela jsem make-up jen prsty, pak jsem zkusila štětec, který mám od Mary Kay na minerální make-up a tím se můt tekutý make-up krásně zapracoval do pleti. Prosim, poraďte mi tady jaký štětec zvolit a jak nanášet. Předem mnohokrat děkuji a přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, oba dva štětce jsou na makeup vhodné, ta 140 má pevnější štětiny, takže líépe zapracuje makeup,ale ta 143 je zase fajn i na pudr a tvářenku, ideální je kombinace obou :).

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!