Zvířecí nehty - sovy a berušky, vyhlášení soutěže o balíčky Ryor

by - 25 října

Krásný den vám všem,

počasí je studené a sychravé, nastal pravý podzim a s ním se blíží i Halloween. Já tento svátek sice příliš neslavím, protože u nás nejsou žádné halloweenské párty (což je škoda, ráda bych šla), ale moc se mi líbí. Vymýšlení a výroba různých ulítlých líčení a kostýmů mě baví a protože někdo z vás třeba půjde za berušku, nebo mou oblíbenou sovu, mám pro vás dnes dva rychlé tipy na nehty laděné do zvířecího tématu.
Zítra se můžete těšit na halloweenské líčení podle Amy Winehouse ;).
Přeji všem krásný zbytek dne a na konci článku také naleznete tři výherní komentáře k soutěži o balíčky Ryor, nakonec opět vybíral manžel, protože bylo tolik krásných komentářů, že jsem se prostě nemohla rozhodnout, nejraději bych, aby balíček získalo mnohem více výherců, ale nezoufejte, brzy se můžete těšit na další soutěže :).


 Nehty se sovičkami

Nejprve nalakujte celé nehty nějakou podkladovou barvou, já jsem použila Ingrid od Chiny Glaze, která je hnědá, ale doporučit mohu i odstíny šedé nebo jiné soví barvy :). Poté vezměte dobře krycí bílý lak a udělejte jím od volného okraje nehtů tělíčko sovy. Na řadu přichází žlutý lak, kterým uděláme oči. Peříčka představují černé čárky, já jsem na ně použila černý Konad lak a tenký zdobící štěteček. Zobáček jsem udělala oranžovou a nožičky a uši růžovou. Pak už jen doladit vykulené oči, tečky jsem nanášela zdobícím kopýtkem, dokreslit štětečkem křídla a je hotovo :).










Nehty s beruškami

Tento design je o poznání jednodušší, celé nehty nalakujeme červenou, já jsem použila OPI Red, vezmeme dobře krycí černý lak a zdobícím štětečkem nakreslíme krovky a hlavičku. Vezmeme si zdobící kopýtko a uděláme černé tečky na křídla a bílé, místo očí, na hlavičku. Celé dílo můžete přelakovat bezbarvým lakem na nehty, nepoužívejte rychlosušiče, ty by do laky rozmazaly do sebe.





Doufám, že se vám dnešní infantilní halloweenské okénko líbilo a osobně si myslím, že pro mladší ročníky jsou tyhle nehty nositelné i třeba do školy, určitě nikoho nepobouří, narozdíl třeba od zmalovaných černých očí ;)......
Budu moc ráda, pokud, když vytvoříte nějaké zajímavé dílo, postnete ho na zde na lovelyhair facebook a podělíte se tak s ostatními a moc děkuji všem, kteří už svá líčení, či nehty, vložili.

A teď k soutěži o balíčky Ryor, hrozně moc vám všem děkuji za účast, byla obrovská a tak bylo enormně těžké vybrat výherce. Já jsem na to neměla a tak jsem opět zadala úkol manželovi, který komentáře vybral, neptejte se mne podle jakého klíče, myslím, že to sám neví, prostě je vybral náhodně, což si myslím, je stejně spravedlivé jako random. Výhercům gratuluji a vy ostatní, těšte se na další zajímavé soutěže, třeba o vánoční balíčky Ryor, či produkty Bioderma dle vlastního výběru.

Odpovědi:
1. 8 výrobků
2. Název firmy RYOR vznikl podle první použité parfemové kompozice Rybíz-Oranž

Výrobky:
https://eshop.ryor.cz/x7756/ryor-ultramastne-telove-mleko

https://eshop.ryor.cz/x7758/ryor-lifting-s-okamzitym-ucinkem

https://eshop.ryor.cz/x7346/ryor-aktivni-krem-proti-vraskam

Značku Ryor znám již velmi dlouho, ale začala jsem ji používat celkem nedávno a musím říct že je báječná. Právě mám noční krém z řady mořské řasy a je skvělý, ráda bych proto vyzkoušela i jiné výrobky z této řady. Dále mi velmi vyhovuje i řada s koenzymem Q10 a protože se mi občas dělá i akné, tak jsem vyzkoušela i některé výrobky z řady Aknestop a jsou taky skvělé. Takže dnes již značku Ryor v drogeriích nepřehlížím a na tom máš vlastně zásluhu ty Petro, díky tvým skvělým recenzím.

california50@seznam.cz


Ahoj Peti,
tvůj blog sleduji od chvíle, kdy jsem narazila na tvé videa na youtube. Jsi mi moc sympatická hlavně tím jak bezprostředně píšeš o všem tak, jak to cítíš a nehraješ si na žádnou " nafintěnou hvězdu" i když by jsi mohla. Na spoustu tvých oblečků bych neměla odvahu, ale na tobě se mi moc líbí. Co se týká Tvé návštěvy v Ryoru videa jsem se nemohla dočkat už od zveřejněné ukázky. Jednak mám ráda všechny lahvičky, barevné obaly a krémíčky a ještě kouknout do zákulisí jejich výroby, to byl pro mě zážitek. Vidět suroviny v barelech a linku, která je veze až do krabice, no prostě to nemělo chybu. Některé výrobky od Ryoru jsem i vyzkoušela a mám je ráda. Docela mě překvapilo, že se jedná o takovouto rodinnou firmu a o to mi je milejší. Moc díky za video a článek. Nikdy jsem nic nevyhrála (možná proto, že jsem ani nikdy o nic nesoutěžila :D ) a tak tedy dnes i já vyzkouším své štěstí.

1) Na stránkách Ryoru jsem napočítala 8 výrobků v řadě s mořskými řadami, takže myslím, že jich je opravdu 8 (snad to není nějaký chytáček)
2) Název firmy Ryor je podle parfému. Ryor je zkratka první použité parfémové kompozice a je to rybíz a orange.

Ráda bych vyzkoušela:
Denní krém
Noční krém
Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami

S pozdravem Zuzka

Z.Husakova@seznam.cz
 

Milá Petro,

děkuji za velice hezké video. Moc se mi líbilo milé popovídání se slečnou Janou, která snad jednou převezme vedení této rodinné firmy, i exkurze po výrobních prostorech, zvláště zajímavé bylo, že jsem si mohla díky detailním záběrům přečíst, co na různých surovnách mají napsáno :-)
Českým firmám a českým výrobkům moc fandím, pokud to jenom trochu jde, snažím se je upřednostnit před výrobky z ciziny. Na Ryoru je navíc docela sympatická i cena :-)
Stejně tak musím tuto firmu pochválit za velice hezké a vkusné obaly, kde jsou v pozadí květiny, což si myslím, že krásně koresponduje s jejich novým logem se zeleným lístečkem, které je přeci jen více moderní než to bývalé. Domnívám se, že je Ryor důstojnou konkurencí zahraničním kosmetickým výrobkům.

Ráda bych se také zúčastnila Vaší soutěže.
V řadě Mořské řasy se v současnosti nachází 8 výrobků.
Název Ryor je odvozen od první parfémové kompozice RYbíz - ORange.

Pokud by se na mě usmálo štěstí, ráda bych vyzkoušela tyto produkty:
Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami
Lifting s okamžitým účinkem
Ultramastné tělové mléko

Moc Vás zdravím a přeji hodně oddaných čtenářů Vašeho blogu.

bozidecko@seznam.cz


You May Also Like

75 komentářů

  1. Ježiš ty sovičky jsou krásný! :D jen bych na to asi neměla trpělivost :)

    OdpovědětVymazat
  2. gratulujem
    nechtíky sú bezvadné
    tie sovy sú mňam

    OdpovědětVymazat
  3. ty sovičky jsou dokonalé,musím to zkusit:D
    Ty berušky taky,ale berušky nemám ráda :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty berušky jsou kouzelný!! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nehty jsou úžasne, ja osobně mám dušičky a ne Halloween :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle mě dostalo! Úžasný nápad :) zrovna jsem nemocná a nudím se, tak jdu na sovy, v mém případě to nějakou tu hodinu zabere :))

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné nehty! Jen škoda, že jsem nešikovná a nikdy se mi nic takového nepovede. Chtěla jsem se zeptat jestli jsi nepřemýšlela, že by jsi udělala video, kde si lakuješ nehty. Moc by mě potěšilo! Všimla jsem si, že už jsi pár natočila ale dlouho žádné nebylo, což si myslím, že je škoda :)

    OdpovědětVymazat
  8. ty nehty jsou úplně super! :D
    výhercům gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  9. sovy aj berušky jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Peťi nehtíky jsou moc krásné.A jinak ještě k Ryoru díky tobě jsem si pár věcí objednala a musím říct,že jsem moc spokojená takže díky moc za tip. Už se moc těším na další články,recenze a videa. Krásný den přeje Eliška

    OdpovědětVymazat
  11. ..super , klidně se dají nosit na mladších slečnách. my s dcerou nosily v létě melounky :D
    Přidávám se ke gratulaci výherkyním...

    OdpovědětVymazat
  12. Peťo, četla jsem status na FB a vím, že se mi to lehko říká, ale vykašli se na závistivý, nepřející lidi... Já myslím, že je převaha těch druhých, co ti to přejí upřímně a od srdce... Třeba já :), protože se vždycky těším na další super recenzi :D. Třeba díky videu na BB vím, že si radši našetřím na štětec od sigmy a počkám na recenzi BB za dolar :DD.

    Silva

    P.S. Nehty jsou super, ale na těch mých kopytech nevypadá dobře nic :(.

    OdpovědětVymazat
  13. Takový hezký článek a výherkyně jsou opravdu dobře vybrané. :-) Já už mám nakreslenou výzdobu na A3 čtvrtkách, stačí jen vybarvit a pověsit. Nehty už mi sice nedorostou, ale třeba někdy sovičky podle Tebe vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, rozkosny nehty, hlavne ty sovicky :)) Protoze vim, jak mas rada sovicky, a kdyz je nekde vidim, tak si na tebe hned vzpomenu, tak jsem ti chtela napsat, kde jsem ted jedny hezke zahlidla :) Nevim, jestli ti to k necemu bude, ale narazila jsem na klasicke vlasove sponky (takove ty zacvakavaci) se sovickou v Orsay na tech otocnych stojanech, cele byly studene zlate, za nejakych 139 kc, tak kdyby ses po nich chtela podivat.. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Je to moc pěkný :)))
    Peti mám pár dotazů:))
    Byla jsi dneska v Praze na výprodeji?
    Jo a ještě tohle: Když si chci založit blogger tak musím mít g-mail? :-o :))

    OdpovědětVymazat
  16. ty nehty jsou fakt boží!!! chtěla bych být tak kreativní a trpělivá jako ty:)

    OdpovědětVymazat
  17. obojí je moc hezký, ale já jsem hrozný patlal, jsem ráda že si zvládnu nehty nalakovat jednobarevně :D

    OdpovědětVymazat
  18. Sovičky i berušky jsou nádherné :) Tenhle styl zdobení jsem ještě nezkoušela :) Strašně se mi líbí ten lak od China Glaze - Ingrid! :)
    A gratuluji vítězům ;)

    OdpovědětVymazat
  19. povedlo se to! já bych na takové malůvky neměla trpělivost:))

    OdpovědětVymazat
  20. Jsi strašně moc šikovná!!! Já levou rukou nezvládám ani "klasické" lakování. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jééé, tak to je nádherné!!! :-) Vypadá to krásně a přitom ne, až tak složitě (budu mluvit jinak, až to zkusím) :-D Nechtěla bys tuhle "rubriku" dělat častěj? Já vždycky obdivuju obrázky na nehtech, ale netuším, jak na to :-) Blíží se Vánoce, tak vánoční motivy by se šikly...vločky, sobící, sněhuláci...:-) Myslím, že by to zajímalo víc lidiček.

    P.S.: A určitě nepřestávej a na zákeřácké anonymy se vykašli. Nemáš zapotřebí se s nimi nervovat. Zůstaň tak fajn, jako jsi :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty sovičky jsou vážně roztomiloučký :) Jen bych jim dala béžový pařátky a ne růžový. Ale jsi moc šikovná, mně by se klepala ruka jak osika :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty si tak šikovná Peťo! Já bych tohle asi nezvládla, měla bych to všude kolem jen né na nehtu ;) Já jsem ráda, že si dokážu sama vyrobit geláky a tím to pro mne hasne :D
    Jinak, výherkyním moc gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. Se sovičkama jsou kouzelný

    OdpovědětVymazat
  26. Úžasné nehtíky :)
    A výherkyním moc gratuluji!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Líbí se mi oboje, sovičky bych ale rozhodně nezvládla :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Berušky jsou bezkonkurenční a překvapuje mě, že mě samotnou nikdy nic takového nenapadlo (a že už jsem na svých nehtech měla kde co :-) V pubertě mé nehty často připomínaly velikonoční vajíčka :-)) )
    Abych pravdu řekla, sovičky jsou na můj vkus až moc kýčovité - moc barev, jako od kolotočářů :-))

    OdpovědětVymazat
  29. Sovičky jsou boží! Já bych tedy volila jen 2 na ruku aby víc vynikly:) Hned zíra jdu na ně! :>)

    OdpovědětVymazat
  30. zitra si berušky na maluju:)

    OdpovědětVymazat
  31. Ty seš prostě dokonalááá!!!! :-) Sovičky i berušky jsou báječné! Super inspirace :-) Evča.

    OdpovědětVymazat
  32. Dost přeplácané a nevkusné...

    OdpovědětVymazat
  33. Tak to je bomba! Šikulka. Já rovnou říkám, že bych na to neměla trpělivost a hlavně jsem strašný patla, tak by ten lak byl všude jen ne v potřebném tvaru :-D. A na pravé ruce (čili tvořit to levou), tak to je naprostá sci-fi!
    Jinak Halloween jde zcela mimo mě. Neslavím ho a ani mě to u nás v Čechách slavit nenapadlo. V mém okolí se nikdy neorganizuje ani žádná Halloweenská party. Ale o Dušičkách ne hroby chodím, jenže to je trochu něco jiného...

    OdpovědětVymazat
  34. Jsi strašně šikovná!! Ty sovičky jsou parádní! :)).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  35. originální, roztomilý, vtipný. Jako pravák bych to zvládla udělat jen na levé ruce, pravá ruka by vypadala hrozně.

    OdpovědětVymazat
  36. Určitě vyzkouším berušky, soviček se docela bojím, ale možná si troufnu i na ně. Dala bych pak fotku na fb :).

    OdpovědětVymazat
  37. Ty nehtíky jsou moc hezké, mě osobně by se s tím nechtělo piplat :D

    OdpovědětVymazat
  38. je to roztomilé, ale já jsem ráda, když si nehty nalakuju tak, abych se za to nestyděla, tohle je trošku jiná liga :D

    OdpovědětVymazat
  39. Berušky jsou úžasné ♥ Výherců gratuluji a lhala bych, kdybych řekla, že trošičku nezávidím :D Moc Tě mám ráda, Peti :)

    OdpovědětVymazat
  40. Páni :) moc krásné Peti, jsi šikovná!! Já bych na to teda neměla trpělivost :D

    Jinak u mě právě probíhá giveaway o průhledný deštník a byla bych moc ráda, kdyby ses taky zúčastnila :)

    OdpovědětVymazat
  41. Nehty úplně úžasné, ale já bych na to asi neměla nervy :D

    OdpovědětVymazat
  42. Nehtíky super :), chtěla bych se zeptat, bude ještě nějaké pokračování podzimních favoritů?

    OdpovědětVymazat
  43. Nehty jsou suprové..! Je to uplně něco jiného, takové nehtíky jsem tady ještě neviděla.

    Gratuluji výhercům

    OdpovědětVymazat
  44. Ty berušky jsem si už také dělala, na sovičky bych asi neměla trpělivost :)

    OdpovědětVymazat
  45. Týýýý jo, Peti, to by mě zajímalo, jestli si dokážeš i sovičky/berušky/.... udělat i levou rukou na pravé :D Protože pro mě osobně trvala i obyčejná "francie" než jsem jí natrénovala :D

    Krásný víkend!

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  46. No Ty jsi umělkyně, nehty jsou úžasné :-) A to jsi zvládla takto vymalovat obě ruce, i levou? (Nebo pravou, v případě, že jsi levák :-)) Já mám totiž kolikrát i problém levou rukou si nehty na pravé nalakovat úplně obyčejně, natož takovéto výtvory :-)
    Jana C.

    OdpovědětVymazat
  47. Ty nehty se sovičkama jsou totálně nejbožejší!!! Ale já bych na to vůbec neměla nervy :DDD. Ještě bych chtěla vidět, jak bych něco na ty svoje okouusance nakreslila .:D

    OdpovědětVymazat
  48. sovičky jsou ťuťu ňuňu ♥ a berušky jsou také úžasné ..
    gratuluji výhercům :)

    OdpovědětVymazat
  49. krásné nehtíky Peti, jsi moc šikovná:-) určitě taky něco vyzkouším:-)

    MOC gratuluji vítězkám!!!:-))

    OdpovědětVymazat
  50. Tak to je kouzelné ... TerezaB

    OdpovědětVymazat
  51. Na Fb jsi psala infantilní.... no..... jsou rozhodně krásné a na takovéhle piplání fakt nemám... To, co jsi psala na fb, jsem úplně nedočetla, ale četla jsem toho dost na tolik, abych pochopila o čem to bylo ... No Péťo, já nevím ... mě se osobně Tvůj blog líbí a asi kdyby Ti bylo okolo dvacítky, tak všichni jen plácají rukama.... jenže od ženy v Tvém věku se asi čeká, že budeš mít děti, budeš usedlá a nebudeš se zajímat o takové blbosti jako je líčení na sto padesát způsobů. Já jsem si tohle jednu dobu také říkala...přemýšlela jsem nad tím vším a pak jsem si řekla, že mě se také nelíbí, když mě lidé někam zařazují a soudí, aniž by o mě něco věděli... Každý má právo na to, žít si svůj sen. A pokud jsi šťastná, tak jen tak dál :) Úspěch blogu Ti přeji a pevně věřím, že když člověk něco dělá s láskou a nadšením, tak to ostatní ocení. Za své čtenáře jsem moc vděčná, i když jich není "milion"... Dřív byly všechny mé nápady jen v mé hlavě a teď je čte a komentuje aspoň někdo... A za to jsem nevýslovně ráda :) Kdo nechce, tak Tvůj blog sledovat nemusí... ale to by to nebyli závistivci, aby se anonymně nevyjádřili...sami by třeba nikdy nebyli schopni něco takového vytvořit... Tak ať se Ti daří :) <3

    OdpovědětVymazat
  52. Péťo obdivuji Tvou zručnost a trpělivost ;) Mischa

    OdpovědětVymazat
  53. Krásné sovičky i berušky. :) Na sovičky bych si asi netroufla - kolikrát mám den, kdy jsem ráda, že si jen normálně nalakuju nehty :D - ale ty berušky bych možná mohla někdy zkusit. :) Už je mám ve složce Inspirace. ;) Moc pěkné!
    www.madame-perfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  54. Je to moc pěkné..:D akorát bych to asi nezvládla mít na každém prstu :D
    Je mi to trochu trapný..vůči Péťě..
    bude to vypadat jako kdybych si dělala reklamu ale nedělám si jí..jen bych vám chtěla ukázat typ na to jak si udělat pěkné ''tečky''.
    http://leryandnellie.blog.cz/1210/tupkovac

    OdpovědětVymazat
  55. Berušky nosím téměř pořád :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Awww, nádherné nehty! Ty berušky jsou krásné, i když docela známé a hodně často k vidění, ale konečně nějaký pěkný návod na sovičky^^ Ty jsou rozkošné <3 Určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  57. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  58. Zkusila jsem berušky...:) levá ruka ok, ale pravá :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Péťo,sleduji Tvá videa poměrně často:) a chtěla bych se Tě zeptat,jak dlouho Ti vydržejí nalakované nehty? Mě teda moc dlouho ne,max 2 dny,hrozně mě to štve jak se mi to začne odlupovat,vyzkoušela jsem hodně značek laků ale přijde mi že je to vše stejný. a to myju nádobí v rukavicích,a nějak extra si ruce nenamáčím.. Jak dlouho vydrží lak Tobě? děkuji za odpověd,Veronikaa

    OdpovědětVymazat
  60. Zdravim :)

    Moc mě zaujaly tyto krásné a kreslené nehty :) Kdyby jsi udělala ještě další byla bych jen ráda :) Krásný den

    OdpovědětVymazat
  61. Tééééda... nehty úžasné. Make-up skvělý. Měla bych akorát prosbičku ohledně make-upu. Nemohu ho nikde sehnat, a tak se chci zeptat Tebe zda by jsi mi nepomohla :). Jedná se o CG SMOOTHERS MAKEUP 30ML. Děkuji předem... Zuzana

    OdpovědětVymazat
  62. Ahojky, kolik máš doma laků? a nechceš na ně udělat video??

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!