Na skok v obchodech - tentokrát výběr šatů, které se mi líbily :)

by - 09 dubna

Krásný večer všem,

ptala jsem se vás na facebooku, jestli by vás zajímalo pár fotek toho, co mě zaujalo v obchodě, co jsem si vyzkoušela a co se mi líbilo, i když to jsou jen fotky z mobilu a v kabinkách nebývá zrovna nejlepší světlo, shodli jste se na tom, že jo, tak vám dnes naservíruju prvních pár fotek. Tentokrát jsem koukala hlavně po šatech a přiznám se, že hlavně po těch ve slevách, protože v obchodech, kde jsem byla, mi přijde opravdu zbytečné platit za oblečení plnou cenu, jelikož kvalita původní ceně určitě neodpovídá a tak vždy čekám na slevy. To už se mi musí něco hodně líbit, abych si to koupila za plnou sazbu a musím mít strach, aby to na mě zbylo :). A hlavně, kdo nemá fotku v kabince, není správná blogerka, že jo :D...přiznám se, že jsem se tedy cítila trohu divně takto se fotit, neboť jsem to do této doby nikdy nepraktikovala, ale co bych pro vás neudělala, že :).....
 
V New Yorkeru mě zaujalo hned několikero šatů a hned první, které stály 179,-, jsem si odnesla domů. Šaty jsou elastické a líbil se mi nejen zajímavý vzor, ale také boxerský výstřih na zádech, na běžné běhání s placatými botami budou super. Výběr ze tří barevných variant a ještě měli ty stejné modré a khaki jednobarevné. Cena šatů v NY 179 - 500,-.



 



Tyhle šatičky v tělově růžové se mi líbily moc, hlavně krásným výstřihem na zádech, plisovanou sukní a samozřejmě krajkovým vrškem.Cena tuším kolem 500,-.

 
Tyhle šaty ve slevě mě zaujaly krásným korálkovým límečkem, pokud se nepletu, stály 379,- a přiznám se, že jsem měla cukání je přihodit do nákupu, pro tyhle límečky mám slabost. Měli je ještě v khaki barvě.


Malé černé v zajímavém pojetí, sice mi byly volnější, ale střih i provedení bylo hezké.


Tyhle šaty mě zaujaly především barvou, mint prostě miluju a jestli je zlevní, budou mé :), líbí se mi jednoduchý střih.


Další krásné krajkové šatičky, jednoduchý střih ala 60´a skvěle řešený výstřih na zádech, vůbec bych řekla, že ty výstřihy na zádech jsou mnohem víc sexy a rafinovanější, než hluboký dekolt vepředu a zvláště já, když velkou výplní předního dekoltu neoplývám, tak se ze zajímavě řešených zad těším. Cena kolem 500,-. 


Tak tohle vůbec není můj styl, cvočky mě nechytly, ale musím uznat, že šaty opět velmi zajímavé a krásně zdůrazní siluetu, díky průstřihům na bocích zeštíhlují hodně v pase, což je bohužel v mém případě až nežádoucí.


Taky se mi moc líbila tahle košile, cena 379,- .


Peplum, modrá a krajka, co chtít víc :D, doufám, že vás nepohorší tahle fotka, někteří anonymové si na ní nejspíš smlsnou, ale holt nenosím pořád tělovou podprsenku, že a kdo mohl tušit, že budu něco zkoušet  a navíc si řeknu, že vám to vyfotím, s tím jsem prostě předem nepočítala :)....


V Tally Weil měli také slevy šatů a tak vám nabízím průřez toho, co mě zaujalo.

Pouzdrové šaty měly vyztuženou podprsenku a červený pásek, moc hezké, určitě bych takové unosila a sedly mi skvěle, vůbec musím střihy šatů v Tally pochválit, osobně mi tam velikosti sedí velice dobře. Ceny 369 - 500 u všech šatů.


Přiznám se, tyhle jsem si odnesla, tmavě modrá barva a průstřihy i na zádech, určitě je uvidíte v outfitu.


Tyto šaty by byly skvělé na nějakou letní párty, detail kapsičky se cvočky se mi u nich kupodivu velmi líbil a taktéž zapínání na zádech s kontrastním zipem, navíc teda dělají hezký zadek :D!


Opět letní šaty vepředu krátké, vzadu dlouhé, příjemný materiál, proužky a roztomilá kapsička, na letní běhání po městě ideální, jen aby to léto už bylo a ohřály jsme se :)!


Tyhle se mi hodně líbí, džínový vršek a elastická sukně s pásečkem, umím si je představit s balerínkami, teniskami, i podpatky.


A ještě tři svetříky ze slev z HM, nic jiného mě tam tentokrát neupoutalo, každý svetřík za 200,-.

Smetanový svetřík do pasu se třpytkami, moc krásný, ale tak nějak mám plné zuby zimy :D.....


Flitrový límeček mě okouzlil, ale ten svetr strašně štípal.


A norský vzorek na příští zimu :)......



Tak a teď by mě zajímalo, líbí se vám některý kousek ze slev? Mě překvapilo, že zimní slevy stále ještě jsou a také to, že nejsou zase až tak výrazné, představovala bych si větší, vždyť jsou to fakt už zbytky....Jinak tedy, pokud se vám tento článek líbil, tak mi určitě dejte vědět, zda bych měla čas od času v této rubrice pokračovat, když zrovna někde budu něco zkoušet ;).

You May Also Like

114 komentářů

  1. Ty malé černé jsou krásné :) Odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou dokonalé :) Mís postavu jak ty tak pro ně hned jedu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě vítězí mint šaty a košile :)))

    OdpovědětVymazat
  4. etní šaty vepředu krátké, vzadu dlouhé z Tally, mě okouzlili :)

    OdpovědětVymazat
  5. Poslednítři svetřiky jsem si taky zkoušela! :) Ale nakonec jsem si nekoupila ani jeden :X Šaty se mi líbí ty bílé s plisovanou sukní z NY, snad tam za měsíc budou! :) minuly rok jsem si koupila své první šaty na léto a je to super, ale musím vybírat takové, ktré mi zvyrazni pas a zakryji trosku silnejsi stehna, coz je nekdy orisek :/

    OdpovědětVymazat
  6. mě se líbili hlavně šaty :) už se těším na outfity :)

    OdpovědětVymazat
  7. Některé šaty jsou opravdu krásné. :) Ale tobě by beztak slušel i pytel. =D Co mě ale zaujalo je ten tvůj vosí pas. I Sissi by mohla závidět! :)

    OdpovědětVymazat
  8. určitě v rubrice pokračovat! člověk pak sám nemusí běhat po obchodech:-)) já vím, každému se líbí něco jiného... Líbí se mi ten bílý svetřík, ale proč je tak krátký? Nebo to tak jen vypadá? Ty letní šaty, nahoře modro-bíle proužkované, dole jakýsi cár.....ty mi přišly teda přímo děsivé.
    Líbí se mi ty modré pouzdrové šaty a to modré krajkové tričko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, on je tak krátký naschvál no, někdo to nosí k vysokým kalhotům do padu nebo já bych pod to dala delší tílko,no...ale taky mi to přijde dost nepraktické,ale hezký byl ;)

      Vymazat
  9. Tobě sluší všechno, ale ty černé šaty s těma cvočkama moc ne, ta fotka vypadá jak kdyby jsi měla v pase maximálně tak 30 cm. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Z TW se mi nelíbí ani jedny... všechno ostatní jo :) a teda páááni, ty jsi hubenááá :))

    OdpovědětVymazat
  11. Jednoznačně ty džínové!!! Wow pro ty musím jet :-P

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. krása,určitě se na ty věci podívám ;) ten 1. svetřík z HM ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Parádní přehlídka :) Ten krajkový vršek z New Yorkeru mám, akorát v meruňkové barvě (pokud se tak dá nazvat). Jen nejsem taková odvaha, abych pod to nosila tělovou podprsenku, pátrám po nějakém tělovém či meruňkovém tílku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V TEZENISE je v aktuálnej kolekcii farba pompelmo rosa, krásna marhulovo oranžová :) su aj tielka

      Vymazat
  15. ty šaty jsou krásný, škoda, že na to nemam postavu jako ty, kterou jsem dneska viděla live v Igy,měla jsem z toho přímo Vánoce v dobrém slova smyslu :-D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, měla jsi něco říct :D, já už se začínám bát kdo ěm kde viděl,jak si to tak někdy čtu,hihi :D, tak jestli jsi mě viděla i při zkoušení,tak to jsi se musela docela pobavit :D.....

      Vymazat
  16. Šaty opravdu krásné, líbí se mi fakt všechny. Jen mi vždycky přijde, že na to, jaký je to občas "kus hadry", jsou docela drahé. Jinak, peplum mám doma, ale v tělové a je to fakt skvělý kousek :) A svetr s límečkem opravdu dost kouše :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jéé super! :) moc dobrý článek, určitě bych byla ráda za více takových :))) líbí se mi skoro všechny věci :))

    OdpovědětVymazat
  18. Ty poslední z Tally jsou nádherný!!!:))

    OdpovědětVymazat
  19. Já si asi skočím do NY pro tu kostkovanou košili... mi přijde fakt super 8-)

    OdpovědětVymazat
  20. Páni ! Ty šaty (všechny) jsou úžasný a moc ti sluší! Ten "kousací" svetr mám taky, ale stačilo vyprat a je v pohodě. Další takové články Peti :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jééé ty jsi hrozně droboulinká, ale sluší ti to. Nejsem si jistá, jestli ti nezávidím kolik strihů si můžeš dovolit a pořád budeš vypadat skvěle! Já mám sice z pohledu mnoha mužských supr postavu (jó starý známý velký prsa a poměrně výraznej zadek) ale dost mi to omezuje to, v čem vypadám dobře. To včem ty vypadáš skvěle a vážně se mi to líbí by z mého výrazného, ale relativně velkého pozadí, udelalo obyčejnou velkou p*del :D Ale asi to přepošlu sestřence, máte podobnou postavu a nedávbo řešila, že nemá v čem maturovat, bude ráda :) Karolína

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, prosimtě, jakou máš na tech fotkách rtěnku? je užásná :-) ... jinak šaty Ti moc sluší, jedny z nich mám ale na takové odrobince jako Ty vypadají daleko líp :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a je to Kate Moss 20 od Rimmelu je zářivě růžová,což na tom světle není moc poznat :)

      Vymazat
  23. Peti, Tobě by slušel i pytel od brambor :D

    OdpovědětVymazat
  24. Péťo, vás NY vám závidím, skoro nic z toho co jsi nafotila u nás není :)

    OdpovědětVymazat
  25. Páni, ty s tím límečkem z NY jsou naprosto super...jinak s těma výstřihama na zádech s tebou souhlasím, asi taky proto, že nemám moc co dát dopředu...Já jsem si ve slevách v NY (možná ani nebyly ve slevě, nevím) pořídila obyčejné bavlněné elastické šaty na léto, takové prodloužené tílko, budou fajn s podpatkama i žabkama nebo balerínama a daj se vzít jak do práce tak někam na párty...ideál:)

    OdpovědětVymazat
  26. Ty modré z NY musím mít. Jen doufám, že na ně narazím.. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Určitě pokračuj:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Bez urážky, ale v těch šatech s cvočky vypadáš jak anorektička :D Hodně zvláštně ti deformují tělo :D
    Mně se moc líbí ty tělové s krajkou a ty bílé krajkové alá 60' :))
    Jsi krásná.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to souhlasím,taky jsem to psala v popisku, ještě byly takové docela pevné,že stahovaly,takže ten pas v nich mám hrozně úzkej, přitom normálně zas tak šíleně málo v pase na svou výšku nemám,ale právě to dělají i ty průstřihy, ideální střih pro někoho,kdo potřebuje zúžit pas, což já nejsem :D!

      Vymazat
  29. Černé s límečkem a kamínky - super! Velice jednoduché a přitom šmrncovní :)

    OdpovědětVymazat
  30. jé Peti ty jsi hubená, přiznám se, že u některý šatů se mi to až nelíbí, protože ještě více zeštíhlují až už se mi to moc nepozdává no, ale naživo to může být jiné, zrcadla jsou někdy potvory a fotky taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, ono to hrozně klame,u minulého outfitu v těch růžových krajkových šatech jste se mě ptali,jestli jsem nepřibrala a fotky z new yorkeru jsou foceny v ten samý den :D, přičemž na některých vypadám děsně hubeně,takže opravdu zkreslují i ta zrcadla i fotky ;)

      Vymazat
    2. No to je známá věc, že zrcadla v obchodech zeštíhlují, aby si zákaznice řekli, jak je super, že je to oblečení dělá štíhlé :-)

      Vymazat
    3. přesně a taky dělají čím dál větší velikosti, dřív jsem měla S a bylo mi úplně stejně jako ted XS, přitom jsem stejná :D, ale tak můžu říct, že zrovna v mém případě mě zeštíhlující zrcadla zpravidla spíše vyděsí než že bych si řekla super :D :D.....

      Vymazat
    4. se zrcadly souhlasím, akorát mám pak depky že vypadám hubeněji než jsem, že jsem jen věšák :-( ale i to špatné světlo má člověka zmást ... ach jo obchody ...
      ale děkuji za inspiraci, určitě v tom pokračuj, pokud ti to není nepříjemné ... ;-) Peťula

      Vymazat
  31. Šaty z Tally weil ani NY mi bohužel nesedí:( už tam tedy ani nechodím slintat, ledaže bych prsa nacpala do kabelky a boky nechal úplně doma:) ale tobě skvěle sedí!

    OdpovědětVymazat
  32. Líbí se mi ty červené z NY a poté z Tally Weijl ty s džínovým vrškem.

    OdpovědětVymazat
  33. Ty šaty co dělají hezký zadek jsem si skoušela:):D
    - Jinak jsou všechny krásné :)!!

    OdpovědětVymazat
  34. Tenhle článek se mi moc líbí.. :) Určitě v nich pokračuj Peťul..

    Mě se nejvíc líbí ty v té mint bravě :) Jinak z TW se mi bohužel nelíbí ani jedny..:(

    Kamarádka si pořídila tu košili růžovou..moc se mi líbí a také jí sluší :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já teda nakupování bytostně nesnáším, ale tady bych si určitě vybrala, fakt krásné šaty. Škoda že mám NY z ruky a ani nemám teď čas před maturama strávit den mimo město. Všechno Ti to moc sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Fascinuje mě, co je v dnešní době všechno v módě. :) Mě se upřímně nelíbí ani jeden z těchto kousků, ale proti gustu.. a navíc tobě tento styl Péťo sluší, takže není co víc dodat. Já bych se v něm cítila taková.. upjatá. :D Nevím, jak to lépe nezvat. Sázím často na ležérnost. A jedna z mých chyb nejspíš je, že v šatníku nemám (až na pár koktejlek) žádné oblečení do společnosti. Ne, zatím mě to nijak netíží. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahooj,
    nejdřív si tady chci postěžovat, že poslední dobou mi přijde, že v Tally Wejl mají oblečení pouze velikosti XS a S, občas teda M, ale jejich M mi přijde jako XS jinde :D
    Nejsem žádnej tlustoprd, ale fakt mi přijde, že tam ty věci mají hrozně maličký.... A co nesnášim, jsou ty KABINKY! Černé závěsy, černé všechno, světlo, pod kterým je nejvíce vidět prach, děs :D
    Nooo, což....

    Peti, první šaty z NY se mi líbí, vybrala bych ti zelené :) ... černé šatky se zlatým límečkem ti moc sluší (a ačkoliv to vůůbec není můj styl), na tobě se mi prostě líbí :)
    A "vepředu krátké, vzadu dlouhé" + "šaty s hezkým zadečkem" mi přijdou už jako moc velkej "hadr" (haha, praktičnost nade vše, celá já :D)


    Krásný den!


    Léňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, s těmi kabinkami máš teda pravdu, nejhorší světlo a nejhorší kabinky všech dob v Tally a ještě tam hrozně hlasitě duní hudba :(....

      Vymazat
  38. No určitě bych si vybrala!;)
    Tyhle články jsou super, klidně pokračuj!:)

    OdpovědětVymazat
  39. Nejvíc se mi na tobě líbily ty černé šaty se zlatě zdobeným límečkem, máš v nich krásnou postavu :))

    OdpovědětVymazat
  40. peti tie mint šaty z NY sa páčili aj mne, aj som si ich chcela kúpiť, len na mne sú vypasované, a po tom ako som videla teba v nich, asi do nich nepôjdem, pretože v porovnaní s tým ako vyzerajú na tebe, sa ja cítim ako vypasené prasa :DDDD takže ďakujem, ušetrila si mi peniaze :DD

    OdpovědětVymazat
  41. Petí super článek.. víc takových ! Moc mě to baví a uvítala bych kdyby to bylo kdykoli až si něco budeš zkoušet ( samozřejmě jak budeš mít čas ). A u mě vedou také ty mint šaty-až na tu cenu, i ty první a tělové krajkové a z Tally ty první.. A mimochodem, vypadáš jako americká star :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, no mobil s sebou nosím,tak třeba někdy zase něco vyfotím, až mě to praští do oka :). Tohle byl takový momentální nápad, já jsem šatová,tak jsme si říkala,že bych vám mohla nějaké šaty vyfotit, co mě zaujaly.

      Vymazat
  42. Ahoj Peti, tak za sebe píšu, že se mi nelíbí téměř nic (až na tu růžovou košili, ta se mi líbí trošku:)) Je to na míle daleko od mého vkusu a jenom sem se utvrdila, že vím, proč do těchto obchodů nechodím. Prosím, neber to špatně. Tobě ty věci sluší (některý víc, jiný míň), máš supr souměrnou postavu a myslím, že i když si přes sebe přehodíš látku, uděláš otvor pro hlavu a převážeš páskem, tak budeš kočka:) Zmiňuješ se, že máš ráda límečky, nevím, jestli znáš fler, ale mj. je tam možné narazit na prodejce, co vyrábí límečky, na jaký si vzpomeneš, tak hážu odkaz, třeba se ti bude líbit http://www.fler.cz/zbozi?uid=162570
    a aby nedošlo k mýlce, ta paní nejsem já, nedělám si reklamu, jenom jsem si na ni vzpomněla, když tu vidím tvou zálibu v límečcích:) měj se krásně, blog navštěvuju už téměř pravidelně, ráda se inspiruju kosmetikou. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, ty límečky jsou super! :) Moc hezké! děkuji za tip.

      Vymazat
  43. Teda, tobě šaty opravdu moc sluší. Snad jakékoliv. x)

    OdpovědětVymazat
  44. nejvíc se mi zalíbily šaty z NY - oboje krajkové a mint! ty bych si z fleku koupila hned :)

    OdpovědětVymazat
  45. Péťo, rubriku určitě zaveď. Takovéhle tipy se vždycky hodí. :) Pár kousků mi zaujalo, hlavně puntíkatá košile s elastickou sukní a krajkové šaty. Já jsem na něco také natrefila a o víkendu si pro vyhlídnuté věci nejspíš dojdu. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Hezky saticky.Koukam,ze te inspirovala Ina.T ta uz tohle dela par let

    Denisa

    http://ina-tina.blogspot.com/2013/02/now-in-stores-february.html

    OdpovědětVymazat
  47. ten šedý svetřík musím mít:)

    OdpovědětVymazat
  48. Určitě takové články!!:))
    Jinak se mi líbí ty první, ale kdybych je viděla v obchodě na ramínku, tak by mě nezaujaly jako, když je vidím takhle na tobě, Pak se mi líbí košile...Sluší ti i ty mint, ale osobně na sebe bych si je nevybrala:))Dále jsou zajímavé ty 7. aaa pak i ty modré klasické - jednoduchéé... A abych ještě nezapomněla, tak i ty TW, jak říkáš na letní party s detailem kapičky se cvoky...Když jsem je viděla poprvé, tak jsem si říkala, že jsou zvlaštní, ale při druhém pohledu nejsou, tak špatné...Otázka je, jak by to vypadalo na mě:D

    OdpovědětVymazat
  49. Tak povedala som si, že mám plnú skriňu a nič nové nepotrebujem... ale keď vidím toľko krásnych šiat, tak asi neodolám! :D

    OdpovědětVymazat
  50. Moc pěkný článek :-) určitě v téhle rubrice pokračuj ;-) ..podle mě jsou nejkrásnější šaty mint a pak ty tmavě modré s rukávem :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Some nice clothes there, the black dress with the gold collar is my favourite.

    OdpovědětVymazat
  52. Moc se mi líbí ty první troje, miluju geometrické tvary a dvoubarevné kombinace. Ty černobílé bych asi vážně chtěla :-) Zároveň Ti podle mě společně s těmi mátovými sluší nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  53. Musím říct, že se mi líbíš snad ve všem:*. Jsi šatičkový typ a střihy jsou jako pro tebe dělané.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo,
    je mi to líto, ale mě se nelíbí ani jedny šaty. Připadá mi, že na Tobě sice nevypadají strašně, ale použiji-li Tvá slova:,,žádná hitparáda to není".Ale to protože jsi hezká a štíhlá, na "normální" velikost nebo postavu, nee (tím myslím i sebe s velikostí 36, ale rize ženskou postavou).
    Všechno mi to připadá jako děsná vetešárna, nekvalitní hadříky a nepadnoucí pytlíkové střihy. Tím samozřejmě nikoho neodsuzuji, že si to kupuje! Je to každého věc.
    Já taky nemám peněz nazbyt, ale raději si občas připlatím, protože nepotřebuji módní hit (i když přiznávám vzorovaným kalhotám a peplum halenkám jsem propadla ;0), na jedno jaro, ale mám ráda, když mi oblečení vydrží a má hlavně pořádný a slušivý střih. Občas pořídí i v seconhendu .....
    Jediné, co se mi líbí a připadá mi, že i Tobě sluší, jsou košile a svetříky.
    Lenka T.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, tak tohle je samozřejmě strašně relativní :), každému se líbí něco jiného, s kvalitou souhlasím,ale vzhledem k tomu,že já zase naopak ráda oblečení střídám, tak mi to nevadí :). Základ šatníku ej fajn mít kvalitnější,ale trendové kousky si kupuji ve slevě a nekoukám na nějakou kvalitu, ono taky je to zmačkané, kdyby s to vyžehlilo a nafotilo pořádně, bude to vypadat úplně jinak :). Ale je jasné,že každému se líbí něco jiného ;). Moc děkuji!

      Vymazat
  55. Košile z New Yorkeru je skvělá a vybrala bych si i spoustu šatiček. Super tipy! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Mne sa veľká väčšina tých vecí strašne páči a na Tebe vyzerajú podľa mňa úplne božsky :) hlavne v šatách Ti krásne vynikne postava :)

    OdpovědětVymazat
  57. Péťo,super článek :) Jsi sice hubeňoučká,ale vše ti krásně sedí!Opravdu moc povedené,bylo by fajn kdybys takovéhle příspěvky dělala častěji :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  58. Mintové! Ať je rychle zlevní, ať jsou tvé!:) Strih, farba, tenký opasok...krásna si (v nich:)))

    OdpovědětVymazat
  59. Většina oblečení je celkem fajn, co mně ale neladí je ta příšerně vyztužená podprsenka vzhledem k tvé vyzáblé postavě...Tyhle typy podprsenek "zvětším o 2 čísla" jsou přinejmenším směšné,ale proti gustu.... Asi dostanu na kokos :) Daniela

    OdpovědětVymazat
  60. Tahle rubrika je super ....moooc se mi líbí a těm mint šatům jsme neodolala já mám je doma si měsíc :) Jinak všechny hadříky super....až na ty svetry ale ty mě lezou na narvy spíše kvůli téé dlouhé zimně :D
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  61. kdyz to neni fer, tobe slusi vsechno :D

    OdpovědětVymazat
  62. Mě se líbí ty šaty s límečkem a ten poslední svetr :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Některý šaty jsou fakt krásný a máš super postavu!

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj :) Mely ty mintove, jak je mozna v budoucnu budes mit v satniku, i v jine barve? Mne takhle svetle barvy moc neslusi, ale hrozne se mi libi jejich strih a navic by se mi podobne sikly na zkouskove obdobi ;) Pak me jeste dost zaujaly ty bile ale sedesata leta, ale zdaji se mi prilis kratke. A ty pruhovane tmavomodre jsou straslive roztomile. Pokud bych si nedavno nekoupila podobne, tak bych pro ne letela, protoze jak sama rikas, na litani v lete jsou jako stvorene :D Zbytek je taky pekny, ale vetsinou to neni tak uplne muj styl a/nebo bych takovou vec neunosila :) V rubrice rozhodne pokracuj, rada se podivam :)

    OdpovědětVymazat
  65. Fotky krásné i ten nápad, téma článku se mi líbí, ale příjde mi , že si až přílíš vychrtlá. U některých fotek sem si myslela až nemocná...

    OdpovědětVymazat
  66. ty krajkové se mi na tobě velice libily :). a určitě pokračuj, myslím, že inspirace kam a pro co zajít od obchodů není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  67. wow neuvěřitelně ti všechno sekne, mít tak tvůj pas tak si pískám! ty grafické ze začátku si sednou dokonale!

    OdpovědětVymazat
  68. Páni, těch teda je! :)) Všechny jsou moc hezké a nevšimla jsem si ani jedné věci, která by ti nějak neslušela... Prostě kočka! =)

    OdpovědětVymazat
  69. No než bych tohle všechno vyzkoušela utekl by tak týden :D.

    OdpovědětVymazat
  70. Ty jsi naprosto úžasná, všechno ti tak skvěle padne ! :)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  71. No tak ty černý se zlatě zdobeným límečkem (šestý shora) jsou jednoznačně nejlepší!
    Syrion Divine

    OdpovědětVymazat
  72. Moc hezký článek. Tobě ty šaty sluší všechny, máš super postavu. Mě se nejvíc líbily ty malé černé, půjdu se podívat, jestli je v NY mají i u nás:-)Monča

    OdpovědětVymazat
  73. Líbí se mi spousta těch šatiček :)) hlavně ty s džínsovým vrškem...no, né, nepůjdu nakupovat, ne ne :D

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj holky a Petruš i tobě :-) Musím se přiznat, že jsem "hadříkový shopaholic", takže jsem tvé fotky pozorně skoukla :-) a musím souhlasit s většinou příspěvků, že máš pěknou postavu, proto ty věci vypadaly na tobě líp než ve skutečnosti a na ramínku by mne vůbec nenadchly. V NY nakupuji ráda a často,mají tam trendové věci a jak sama píšeš...nemusí to být předražené,hlavní je, že se mi to líbí a sedí to (teda kromě Terranovy,tam je to totální hadrárna) Z tvých ukázek mne nadchly jen mint šaty, jinak ty první na mne působí moc halucinogeně a ostatní šaty jsou na můj vkus "kýčovité". Svetříky jsou takové jako stará-mladá....já preferuji kardigany, blejzry a svetry spíš delší-propínací...Každopádně co člověk to jiný názor, jiný vkus a zaplaťpánbůh za to, aspoň nejsme jak v uniformách jako za totáče ;-) P.S.: Příště se odvaž v oblékání a těma límečkama se děláš podle mého názoru starší. Já bych místo límečku volila šátky-pašmíny-šály atd. Jinak jsi mne úplně navnadila, že bych dělala blog o módě :-) Přeji pěkný den Pavla

    OdpovědětVymazat
  75. Máš krásnou postavu! Skvělý článek, mohla by jsi je dělat klidně častěji, ale je mi jasné, že to zase tak často nejde, ale nápad článku je skvělý! :) Šaty se mi všechny líbí, ale ty jak sis odnesla domů, ti moc sluší :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  76. Péťo, děláš si ze mně srandu? :-O Já jsem v životě tak krásný šaty neviděla! A už vůbec v NY A TW! Já jsem úplně v šoku! :-D Právě jsem se taky byla podívat a byla jsem úplně znechucená, že tam nic nemají a celkově jsem tam nikdy tak krásné kousky neviděla!!!
    A ty šaty skvělé na nějakou letní párty jsou DOKONALÉ! Být tak štíhlá jak ty, tak si je koupím klidně za litr, jsou fakt překrásný!
    A a stejně tak ty tělově růžové z NY...
    Ách jo, tohle jsem neměla vidět! Jsem úplně nas*aná, že u nás nic takového nemají!!! :-(((

    OdpovědětVymazat
  77. Ty máš tak nádhernou postavu! :) Tobě fakt sluší všechno ;)

    OdpovědětVymazat
  78. Tie saty s riflovou suknou a koselovy vrch je uplna nadhera, zajtra idem pozriet aj tu u nas, dufam ze na daco natrafim :) dakujem za tipy

    OdpovědětVymazat
  79. Peto, takove sondy z obchodu delej casteji ;) Jinak ty cerne saty z NY se zlatym limeckem maaaaam a jsou uzasny! Nemohla jsem je tam nechat :)

    OdpovědětVymazat
  80. Zelené Ti moc sluší, dneska jsem byla obhlídnout a pořídím si ty modré

    OdpovědětVymazat
  81. užasný článek moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  82. Skvělej post jao vždy:) Ty mátové v klasickém střihu mám a jsou naprosto boží:) Už jsem si k nim udělala i nehty tady: http://miska-nails.blogspot.cz/2013/04/watercolor-pastel-nails.html

    Jinak Tobě sluší všechny, ale ty bílé s anglickou krajkou by sis měla 100% pořídit, padnou Ti jako ulité:)

    OdpovědětVymazat
  83. ty černobílé elastické jsem si nedávno pořídila a jsou perfektní a hlavně pohodlné..a ta cena? směšná!:D Výběr máš úžasný, po tom svetříku s glitrovým límečkem jsem v Hmku koukala, jen mě celkem odradila ta cena..za svetřík dát 900..nevím nevím:)

    OdpovědětVymazat
  84. Některé šatičky jsou fakt moc pěkné, ale na můj vkus šíleně kraťoučké. Minimálně já vážně nemám nožky na to, abych v takových mohla někam jít. Holt taková je bohužel te´d móda, škoda.. ;)

    OdpovědětVymazat
  85. Hi - Low šaty jsou dokonalé! :) Sluší ti to, strašně moc ve všem :D

    OdpovědětVymazat
  86. Super nápad. Rozhodně mě podobné články zajímají :-) Výcuc toho nejlepšího ušetří čas a potěší duši. Většina kousků vypadá opravdu zajímavě, taky bych se mohla někde poohlédnout po nějakých pěkných šatech :-)
    Jinak, co se týče samotného oblečení - svetříková móda je kompletně za mnou. Už chci jaro, a to i co se týče oblečení :-) Nejvíce mě zaujaly asi šaty z NY - ty černobílé se zajímavým vzorem, nebo tělové s krajkou na vrchní části. Ale jaro si žádá barvy a tak bych do nich asi nešla. Šla bych pravděpodobně do prvních nebo druhých šatů z Tally Weil :-)

    OdpovědětVymazat
  87. tyhle články jsou fajn nápad :) ne vždy, když člověk jde do obchodu narazí na to, co shání. takhle mám aspoň trochu přehled, co v obchodech najdu. kdybys takové články do budoucna dělala, vůbec by mi to nevadilo, ba naopak :)

    OdpovědětVymazat
  88. Ty první zelené z NY mám :) Ale ty červené taky nevypadají vůbec špatně.. Bohužel ja je koupila ještě před slevou.. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Péťo, nádherné výběry všech šatů! <3 světříky z HM též, prosím tě odkaď máš ten krásnej kryt na mobil? :)

    OdpovědětVymazat
  90. Tak teraz si mi nasadila chrobaka do hlavy, z tych siat aspon jedny chcem :)

    OdpovědětVymazat
  91. ahoj peti, mne se na tobe nejvic libi ty s tim zlatym limeckem a pak taky ty krajkove - pro ty bych si urcite sla byt tebou, jsi v nich hrozne jemnoucka - jako vila! Muzu se zeptat v kterem NY jsi byla??? Ja se pohybuju vzdy v centru Prahy a jak tak koukam, tak to tam maji dosti probrane:). A jeste jeden dotaz - nebyly ty cerne s limeckem prusvitne?? Jakoze nerysovalo se ti spodni pradlo? moc s mi libi, moyzna pro ne zajedu.
    jinak skvele clanky, moc ti fandim. anna

    OdpovědětVymazat
  92. Tvůj blog sleduju moc ráda,ale bez jakéhokoliv záměru být zlá ti musím říct že v těch "cvokových" šatech vypadáš hrůzostrašně vychrtle :-( Postavu máš naprosto záviděníhodnou ale někdy mám z tebe husí kůži,protože jsi tak hrozně průhledná! :D

    OdpovědětVymazat
  93. Mas skvelou postavu, takouvou, jakou by si asi vetsina navrharu prala aby meli vsichni. Vsechny saty ti co do velikosti a strihu dokonale sednou... to me ( a vim i ze spouste lidem kolem me) vetsinou neco nekde nesedne....pas moc nizko, kratky rukavy, dlouhy raminka.... Jinak super clanek :)

    OdpovědětVymazat
  94. Páni! TO JE POSTAVA!!!!:)
    Jak to děláš,že jsi tak hubená?:))

    OdpovědětVymazat
  95. Moc pěkný kousky se dají najít,proč já nemam takové oko a nikdy je nevidím? :) asi bych potrebovala druhy oči k nákupu :)

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, nevím, jestli sleduješ i komentáře u starých článků, ale tohle mi nedá - byla jsem teď deset dní v Gruzii, kde se tedy vyšší střední třída obléká ve městech moc pěkně, a potkala jsem tam slečnu v šatech, které tu máš vyfocené jako první. Hned mě zaujala, protože mi ty šaty utkvěly, vím, že jsi tu dávala i nějaký článek, kde je máš na sobě. Je to zvláštní, jasně, řetězce jsou všude, i když zrovna New Yorker jsem tam nepotkala... ale člověk letí tak daleko a pak tam potkává natolik známé věci :-)
    Eia

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!