OOTD - halenka s "diamanty"

by - 27 května

Krásný večer vám všem,

dnes jen rychlý outfitpost, snad vám nebude vadit, že outfit byl i včera, slibuji, že zítra si dáme video na vlasové téma :).
Tento outfit jsem měla na sobě minulý týden, kdy bylo ještě poměrně hezky, letošní jaro mě, stejně jako zima, začíná pěkně štvát, u nás máme například 7st. přes den a 2 ráno a to mi konec května opravdu nepřipomíná.
Chtěla bych vám ale něco napsat o blůze s kamenovým náhrdelníkem, měla jsem tu totiž na návštěvě mamku (mimochodem, natočily jsme spolu video a balila pro vás balíčky ;) a ta, když tuhle blůzu viděla, tak říkala, že je to hrozný, že se jí nelíbí ty kameny. Takže předpokládám, že tohle se netrefí do vkusu každého z vás a úplně už vidím některé komentáře, že se vám to zdá jak od kolotočů. Já to nikomu neberu, ale mě ta halenka zaujala na první pohled. Kamenový náhrdelník je odepínací, takže není problém s praním a ostatně ani s tím, kdyby se vám to zdálo moc. Já si ale myslím, že výrazné náhrdelníky jsou hitem letošního jara a léta a já jsem za to ráda, je to příjemná změna, takže já to určitě vítám a halenku budu nosit s ním. Navíc stojáček a krajka mi připomínají baroko, což já ráda, i když i to je samo o sobě trochu kýč :).
K tak výraznému kousku už jen samozřejmě minimalistický zbytek, takže černá sukně z Tally Weijl a lodičky z Deichmanna.
Co se týká makeupu, tak ten už si nepamatuji přesně, ale každopádně hnědé stíny a horní linka :), opět už nic moc výrazného a barevného.

A dneska bych byla moc ráda, kdybyste mi dali vědět, co si o výrazných náhrdelnících myslíte vy? Líbí se vám to? A co říkaté na dnešní outfit?

Mimochodem, děkuji všem hrozně moc za komentáře, vrhnu se na ně zítra :).
 
halenka - zlz.com
lodičky - Deichmann
sukně - Tally Weijl











You May Also Like

106 komentářů

  1. Péťo, moc ti to sluší. Ale myslím si, že ta halenka by bez toho vysokého límce byla o mnoho hezčí. :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno vypadá skvěle,až na tu halenku,to je fakt kýč =(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne... jak od kolotocu

      Vymazat
    2. Přesně to mě napadlo - kolotočářský vkus. Děs, fakt.

      Vymazat
  3. Halenka mě taky moc neuchvátila, ale ty lodičky jsou fakt pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pááni,outfit je skvělý.Halenka se mi hrozně moc líbí,vůbec mi to nepříjde jako kýč naopak je to něco co v českých ulicích jen tak nenajdeme.Jedním slovem bomba:)

    OdpovědětVymazat
  5. Petro, Vy jste tak krásná žena, že i kocoura musím odhánět od monitoru :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne se to na Tobe libi! Mas stihly krk,takze si tenhle strih muzes dovolit. Zbytek doladeny perfektne. Trosku jsem koukala, ze na oficialnich strankach maji modelku z roztrzenyma puncochama, jeste je videt, ze zkouseli oko zastavit lakem, tak ji udelali na stehne dolik a pod sortkama jsou videt spodary.. Docela sila. :-D
    Vyrazen nahrdelniky se mi libi, sama mam cerno-zlato-neonovy a premyslim o masivnim z ruzoveho zlata(samozrejme bizu).
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  7. Ať si říká kdo chce co chce,mě se to moc líbí a klidně bych to taky nosila! :) Aspoň je to něco jiného,neokoukaného a netradiční a přitom tak trendy! Fakt krásný Peti. Aspoň konečně někdo nosí barevné věci,když vidíme všechny slečny v těch tmavých a černých barvách,je to smutné :(

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi výrazné náhrdelníky nelíbí, sám o sobě ani tento, ale dohromady to tak nějak dává smysl... Vypadá to rozhodně zajímavě, jen si nejsem jistá, zda se mi to líbí nebo ne... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, ta halenka je naprosto dokonalá!!!
    Romana V.

    OdpovědětVymazat
  10. Když jsem viděla jenom tu halenku,tak mi to přišlo opravdu jako kýč. Ale když jsem to viděla s tou sukní,lodičkami a nevýrazným líčením úplně jsem se do toho modelu zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle ti, Peto, opravdu slusi. Halenka s "kamennou" aplikaci vypada skvele, celkem extravagantni a dodava ti stavu :-). Dle me ti takovy styl, da-li se to tak nazvat, perfektne sedi, mozna o trosku vic nez ten romanticky/diblikovsky. Hezky vecer :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Péťo, prosím Tě, mohla bys mi říct, copak je to za pěkný a velmi decentní lak na nehty? :) Díky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Není to můj styl, ale rozhodně neříkám, že se mi to nelíbí. Halenka je určitě moc zajímavá a když se kombinuje takhle jednoduše, jako si ji zkombinovala ty, tak si myslím, že to kýč není :)

    OdpovědětVymazat
  14. Výrazné náhrdelníky mám moc ráda,ale já osobně spíš na holé kůži(ne přes oblečení) :)

    OdpovědětVymazat
  15. Když jsem viděla jenom tu halenku byl to pro mě kýč,ale jak si to spojila s tou sukní,botami a líčením je to nádherné-zamilovala jsem se ( samozřejmě do outfitu :D) PS:promin jestli se Ti takovýhle podobný komentář oběvíještě jednou,ale jak jsem se přihlašovala na účet google tak se ten komentář ztratil bez toho popisku že čeká na povolení.

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se ta halenka moc nelibi ,prijde mi vhodna tak ke kolotocarum ale to je muj nazor :-) každy ma jiny vkus a ja ho respektuji. jinak ses Peti kočka! Přijdes mi nějaká jiná, taková ještě hezčí než obvykle - mozna to je vlasama, nevim :-) Kazdopadne máš krasnou postavu a oči.

    OdpovědětVymazat
  17. teda hrozně moc děkuju, abych se přiznala, nečekala jsem ani omylem kladné ohlasy, ale mně se ta halenka taky prostě líbí,nemůžu si pomoct, je zvláštní a je to sice trochu kýč,ale přitom je hrozně zajímavá :)....

    OdpovědětVymazat
  18. hele tohle je fakt parada, okamzite si ji jdu objednat! mas pravdu, je to prijemna zmena po vsech tech -ted nemyslim u tebe, ale obecne na 'fashion' blozich- cernejch skinny a cernejch topech, unylejch a nudnejch. je jaro, bude leto, tak proc si neudelat hezci den barvama, zejo!
    ja jsem fakt nadsena :)

    OdpovědětVymazat
  19. náhodu, mě se moc líbí.. tenhle outfit je podle mě jeden z těch nej, které na blogu máš :)

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, Péťo tohle je nádherný! Nekomentuji příspěvky často, ale tohle jsem musela.

    OdpovědětVymazat
  21. Oceňuju, že chceš rozbít tu šeď v ulicích a že si nosíš co se ti líbí :)
    To je hrozně fajn, že TY se v tom cejtíš dobře, TOBĚ se to líbí, tak si to zkrátka nosíš, ostatní ti můžou políbit...
    Nicméně mě se ta halenka teda nezamlouvá, přijde mi to trošku jako přeplácanej závěs z obýváků našich prababiček...

    Zajímalo by mě, jestli se třeba tahle halenka líbí tvému manželovi a jestli si do toho od něj případně necháš kecat? Dost dobře si nedovedu představit, že by se tenhle kousek chlapům mohl líbit :)

    Ale jak říkám - fandim ti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tim manzelem by me to taky docela zajimalo. Ja mam prave uplne jinou zkusenost nez Lenka, muj manzel se muze zblaznit nadsenim, kdyz si vezmu sukni a podpadky a celkove elegantni obleceni, takze bluzicka by urcite taky prosla.:-) Naopak se ani jemu ani zadnemu z mych ex se moc nelibili: dziny, tenisky, volny trika, mikiny atd.
      Lucka

      Vymazat
    2. Já jsem to myslela konkrétně na tu halenku, né na sukni a podpatky :)
      A shodou okolností příspěvek pode mnou je příspěvek od Míry - Péti manžela :))

      Vymazat
  22. Tohle je přesně typ halenky, který polovina lidí miluje a druhá polovina nenávidí. Tentokrát se ale přidám k táboru "nelíbí", protože tohle není můj šálek kávy :-) Na druhou stranu další OOTD, jehož část bude za chvilku na facebooku, už je dle mého gusta :-)

    OdpovědětVymazat
  23. ta halenka je naprosto úžasná, i v té modré variaci :-) moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se teda halenka moc líbí, jen bych z ní asi ty kamínky nějak odstranila, připadá mi, že to z ní dělá takovou trochu lacinou, jinak je úplně úžasná :) a celý outfit se mi také moc líbí ;)
    Katie

    OdpovědětVymazat
  25. ano, je to kýč, ale zajímavý a člověk s postavou a tak roztomilý jako ty si to klidně může dovolit, protože má dost zkušeností na to, to zkombinovat. takže ano líbí!

    OdpovědětVymazat
  26. Halenka by se mi líbila pro slavnostnější příležitosti, ale bez šperku a vysokého límečku. Pěkně jsi ji zkombinovala s černou sukní, silonkami a lodičkami.

    OdpovědětVymazat
  27. Móda výrazných náhrdelníků se mi líbí.
    Nezlob se, ale tenhle náhrdelník je fakt hroznej, vypadá jak "putovní" z tomboly:-)(krámy, které se doma nevyužijí, se dají do tomboly)
    Halenka se mi líbí, je zajímavá, jen nevím, kam bych jí nosila.
    Lenka H.

    OdpovědětVymazat
  28. Peti ahoj, já mám osobně výrazné šperky ráda. Nejsem sice žádný kus vysoké baby s výrazným hrudníkem, ale přes to se mi výraznost líbí. Takováta jednoduchá elegance, nenápadné šperky a nenápadné líčení, aby to náhodou někomu nebylo trnem v oku, to moc nemusím. Neříkám, vypadat jako od cirkusu a navěšat na sebe velké náhrdelníky spolu s velkýma náušnicema a prsteny s kameny přes půl prstu. Ale jeden výrazný a větší kousek vůbec neuškodí. Já třeba moc ráda v létě nosím i na denní nošení bižuterii. Myslím, že takové bižu náušnice i když sahají až skoro do poloviny krku, nejsou taková hrůza, jak si někteří myslí. V létě se to krásně třpytí a osobně si myslím, že bižuterie je nesmrtelná. Bohužel je mezi lidma zaveden takový trend, co se hodí na den a co na noc. A jak má na sobě někdo něco, o čem je někdo přesvědčen, že se hodí pouze na večer, už je zle a následuje fůra řečí, jak se to nehodí. Jinak outfit se mi Peti moc líbí. Náhrdelník to krásně doladí a zvýrazní. Krásný večer, Denča :))

    OdpovědětVymazat
  29. Já bych to tak nějak rozdělila. Halenku bez náhrdelníku, k černé sukni a k černým botám a když náhrdelník, tak na čistě bílém vršku. :-)

    OdpovědětVymazat
  30. I já se přidám, ke kladnému hodnocení. Halenka je velice zajímavá. Rozhodně patří mezi hadříky, které běžně na ulici nepotkáme. Tobě velice sluší, určitě se neboj ji nosit. Velice se mi líbí její střih, decentně vsazená krajka a jemný květinový vzor. Paráda! Ani kameny na tobě nepůsobí nijak zvlášť kýčovatě. Je skvělé, že umíš být sama sebou ;-).

    OdpovědětVymazat
  31. mně to nepřipadá jako kýč, já bych v tom vypadala teda dost děsně, ale na tobě se mi to líbí

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj...tak za mě halenka ano, ale bez toho náhrdelníku, to už mi přijde moc...teny bych si zase dovedla představit na nějaké jednoduché halence, třeba bílé, mentolové nebo pudrové, to by se mi asi líbilo víc, ale samotná halenka s jednoduchým doladěním za mě určo jo!

    OdpovědětVymazat
  33. wow tak tohle je hustý! :) super náhrdelník!

    OdpovědětVymazat
  34. Halenka se mi sama o sobě nelíbí, já bych si ji nikdy neoblékla. Ale na vás to je prostě krásné a bylo by i bez náhrdelníku. Mě osobně by se halenka líbila více s "obyčejným" výstřihem, ale takhle má své specifické kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  35. sukně krásná, boty taktéž...halenka není špatná, ale už je na ní něco navíc, v důsledku čehož působí poněkud bizarně... řekla bych, že je to asi ta krajka na úplném vrcholu toho límce - bez ní by byla mnohem elegantnější a sofistikovanější....plus teda ten náhrdelník... ten mi připomíná takové ty barbie šperky - náhrdelník, tiára plus kouzelná hůlka do ruky...

    OdpovědětVymazat
  36. Je to takové Glamour!!!

    OdpovědětVymazat
  37. Vyrazne nahrdelniky miluji, jen ne k prave takovym bluzkam. :) Ale Vam by to sluselo ve vsem ;).

    OdpovědětVymazat
  38. Po chvíli jsem v té halence našla kouzlo. :) A celkový outfit mi přijde parádní! :) Sukně i lodičky nádherné a máš úžasný vlasy! :) :)
    Přeji hezký den

    OdpovědětVymazat
  39. Péťo, je to takový styl, jaký občas nosí Miroslava Duma, je to taková "nadsázka" a na Tobě se mi to líbí moc! Stojáček dodává blůzce šmrnc a neutrální zbytek outfitu je přesně akorát. Takže trefa do černého. Jediná, ale opravdu jediná "maličkost" které jsem si všimla ve Tvém posledním videu, kde jsi měla žlutou halenku, byla průsvitná gelová ramínka u podprsenky, která já osobně nemám ráda, ale možná jsem jenom slepá a nic takové jsi neměla, nevím :o))))). Každopádně jinak se mi všechny Tvé outfity líbí a moc Ti sluší "ombré" vlasy :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, chce to číst infoboxy pod videem ;) Petra tam píše, proč gelová ramínka měla. Někdy stačí se jen trochu rozhlédnout a bude o "maličkost" míň.
      Daniela R.

      Vymazat
  40. S tou jednoduchou sukňou a lodičkami je to pekné, ale ja by som to nosila bez toho náhrdelníka. Inak výrazne náhrdelníky mám rada aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  41. Přiznám, že tenhle typ halenek není zrovna můj oblíbenej, já prostě nemám ráda oblečení takhle hodně ke krku, vzor se mi líbí, krajka je na tom krásná, ale mě se prostě nelíbí ten střih, ale to je asi tak všechno, co bych týhle halence mohla vytknout. Jinak chci říct, že Ti podle mě ty rozpuštěný vlasy strašně slušej, máš krásný vlasy, úplně Tě to tak nějak prozářilo nebo jak to mám říct... a sukni a lodičky bych Ti ráda ukradla :D

    OdpovědětVymazat
  42. Tak za mě halenka ano, dokonce i s kamínkama, ale palec dolů má sukně, tento typ kolové mini jsem nosila před dvaceti lety (bože, to už je let). Líbila by se mi k tomu trošku delší pouzdrová sukně. Jinak chválím odvahu a krásnou ženu :-). Andy

    OdpovědětVymazat
  43. Je to strašně přeplácané. V jednoduchosti ke krása. Zkus se neoblékat jako kolotočkářka a "teenka"

    OdpovědětVymazat
  44. nádherná sukně, takovou bych uvítala v šatníku :)

    OdpovědětVymazat
  45. ou tak to je jak na střelnici. Po dlouhé době se mi u Tebe z outfitu nic nelíbí. Ani vlasy nebo líčení mě nezaujaly. :-(

    OdpovědětVymazat
  46. Upřímně, já bych to takhle nenakombinovala, ale vypadá to přinejmenším zajímavě. :) Ale náhrdelník bych nosila zvlášť, třeba jen k bílé halence, či jen k tílku. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Žijeme jen jednou, tak proč nosit nudné outfity. Jste Petro nádherná inspirace nám všem ženám!!!Ruku na srdce, všem nám, které o něčem bláznivém jen v skrytu duše sníme. Je třeba se odvázat a hlavně nedat na NEGATIVNÍ názory ostatních. Je tolik různých kombinací a je krásné je zkoušet. Pokračujte, my se od Vás rády přiučíme!

    OdpovědětVymazat
  48. Mně se to líbí, proč ne :) Ale moc mi k tomu nesedí ta černá, přijde mi k tam barevnému vršku moc tmavá - trošku spodek na pohřeb či do divadla, vršek takový letně elegantní :) Líbily by se mi k tomu třeba tmavě modré úzké kalhoty, ale prd tomu rozumím :)
    Jinak ty lodičky jsou parádní, budu se muset po podobných podívat. Jen ne v Deichmannu, ze všech jejich bot mám hrozné puchýře :(

    OdpovědětVymazat
  49. Peti, tvoje outfity se mi většinou líbí, ale něco mi na některých pořád vadí.
    Tahle halenka, i když je trochu bizardní, se mi fakt líbí, zajímavost se jí upřít nedá.
    Koukala jsem na tvoje fotky opakovaně, i další outfity, a vadí mi asi ta krátká délka sukně, která to shazuje. Máš moc krásné nohy, ale někdy je míň ve finále víc. Líbila by se mi na tobě elegantnější sukně, úzká, ke kolenům a nebo k této halence kalhoty, elegantní se zvýšeným pasem.
    Tyhlety sukýnky či šaty do půlky stehen ve mně vyvolávají představu školačky na prvním stupni základní školy. A to přesto, že si to se svojí postavou můžeš dovolit. Jsi velmi krásná dáma a sukně patřičné délky by ti dodala jen na eleganci. Totéž platí i o některých upnutých kalhotech, např. ty růžové. Víc by se mi líbily volnější. Vypadá to prostě víc luxusně.

    Nechci tě kritizovat, je to jen můj názor. Každopádně jsi ale velmi inspirativní, tím co děláš, jsem tvoje věrná čtenářka:)

    Hezký večer,
    Zitka

    OdpovědětVymazat
  50. Mám pocit, že v poslednom čase ti to stále svedčí viac a viac :D Týmto outfitom ale určite vystupuješ z radu. Máš veľa takých "všeobecne páčivých", ale toto je ozaj odvážne. A musím povedať, že blúzka sa mi naozaj páči. Vyzeráš skvele :)

    OdpovědětVymazat
  51. To včerejší nádherné ombré byly clip-iny? :) Ach jaj, ale slušelo ti to.
    Tohle taky :)

    OdpovědětVymazat
  52. ake kolotoce ziadne kolotoce tam nevidim :D nevymyslajte...nahodou je to velmi pekne aj ta bluzka sukna nohy vsetko :)

    OdpovědětVymazat
  53. aaaa tak to je dokonalos! peti, rozumim ti v posedlosti krajkou a tady timto typem obleceni, taky to absolutne zboznuju :]. nevim proc, ale fascinuje me inspirace "aristrokratickymi" historickymi prvky a libi se mi vsechno, co trosicku pripomina saty princezen :D. navic mi to prijde feminine. takze za me perfektni, ale vim, ze 80% lidem to prijde hruza (coz ja nechapu:D). kazdopadne, za me palec nahoru, jsi v te halence nadherna.

    OdpovědětVymazat
  54. No tak tentokrát se mi to nějak nelíbí a bez urážky ale dělá tě to nějakou starou.. promin tentokrát se mi to nelíbí ale ty lodičky jsou pěkný

    OdpovědětVymazat
  55. Halenka bez bižuterie je pěkná, nebo přinejmenším zajímavá, ale s ní bych ji nenosila, na mě tyhle kamenové (no spíš je to umělá hmota, nebo sklíčko) náhrdelníky působí levným dojmem.

    OdpovědětVymazat
  56. Já se piřdávám k těm, co se halenka líbí. Je to výrazný prvek, ale s jednoduchým základem vypadá skvěle. Moc ti to sluší. :)
    Co se týče výrazných náhrdelníků, tak jich mám několik. Dokáží zdánlivě jednoduchý outfit pozvednout.

    OdpovědětVymazat
  57. Na mě je halenka taky moc, ale to by byla i bez kamenů, krajka, vzor, nabírané rukávy, prostě moc:) ale to neznamená, že ti to nesluší, hlavní je, že se ty cítíš dobře:)

    OdpovědětVymazat
  58. Moc hezká kombinace....elegantní....mě se to líbí moc. Lucka

    OdpovědětVymazat
  59. halenka se mi moc líbí, ale ten náhrdelník mi vůbec nepřipadá že by k tomu patřil(ani se hodil) já bych ho viděla spíš k černému roláčku nebo tak....hezky by to oživil a bylo by to zajímavé
    mimochodem- jsou to staré fotky nebo máš to ombre jen naa clipech?
    LollaP

    OdpovědětVymazat
  60. Kdybych tu halenku viděla samotnou, tak bych ji asi obešla a nevěnovala jí pozornost, protože by se mi nelíbila. Ale s těmi černými doplňky mi přijde moc hezká. Dneska už je v oblečení povoleno cokoliv. Mě se tvůj romantický, uhlazený a ženský styl prostě líbí.
    Kačka N.

    OdpovědětVymazat
  61. Tenhle outfit je hezký takový jaký je, celek bych řekla dobře ladí a taky sukně s botama :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  62. Halenka je psrávně šílená a hodí se k tobě.

    OdpovědětVymazat
  63. Ta halenka se mi teda vubec ale vubec nelibi :( Nebo aspon kdyz uz, tak ty kaminky dolu. Dorka

    OdpovědětVymazat
  64. Halenka vypadá velice zajímavě a neobvykle. Velice Vám sedí a ocenuji, že jste ji doplnila pouze jednoduchou sukní a napokazila tak celkový dojem.. Prostě opravdu povedený outfit !

    OdpovědětVymazat
  65. Jako vždy nádhera :-))

    www.my-dream-lifestyle@blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Já bych si s takhle výrazným kouskem asi neporadila, ale ty jsi to zvládla hravě :) Mně se to fakt líbí, oživí to celý ten model a kýčovité mi to nepřijde.. pěkně to rozbije tu nudnou šeď, která je všude kolem :)

    OdpovědětVymazat
  67. ANO, ANO, ANO!
    Přesně tohle je přece podstata fashion/beauty blogů. Nebát se a přijít s něčím novým, zkoušet nové kombinace i když se to může líbit jen menšině. Střídat exrtavaganci s klasikou. Tohle jsem ještě na žádném blogu neviděla a proto jsem z toho nadšená. Jen tak dál. Emilia V.

    OdpovědětVymazat
  68. Moc se mi to líbí nádhera ! A ..... to je důležité ! ...pokud někdo váží 3x tolik co TY, tak by v tom vážně působil kýčovitě, ale štíhlá, mladá si to může dovolit. Pro obézní a vrásčité to fakt není :-) - viz ty anonymky :-))

    OdpovědětVymazat
  69. Halenka je pekná, ale ja by som k nej vypla vlasy, obliekla džíny a nude lodičky.

    OdpovědětVymazat
  70. Velmi pekne ale musim suhlasit s komentarom nadomnou presne tak som si to predstavila aj ja dziny lodicky a hlavne vypnute vlasy ale ten hahrdelnik by som si dala dole je krasne urcite by som ho nosila do dakeho vystrihu na ozivenie dakeho jednofarebneho tricka pripadne bluzky...ale tunika je fakt krasna ale ten nahrdelnik je tam prehnany ...ale to neubera natom zeby ti to nesvedcalo ...

    OdpovědětVymazat
  71. Vůbec to není můj styl, asi bych se v tom necítila, ale mně se to MOC líbí. Halenka je naprosto skvělá, moc se mi líbí, vynikla super v kombinaci s černou, nepřijde mi to přeplácané a rozhodně si nemyslím ,že působí kolotočářsky. Náhrdelník opět není můj styl, ale já jsem z této kombinace unešená. Nechci působit vlezdoprdelsky, ale to je můj upřímný názor. Super!!!

    OdpovědětVymazat
  72. Vůbec to není můj styl, asi bych se v tom necítila, ale mně se to MOC líbí. Halenka je naprosto skvělá, moc se mi líbí, vynikla super v kombinaci s černou, nepřijde mi to přeplácané a rozhodně si nemyslím ,že působí kolotočářsky. Náhrdelník opět není můj styl, ale já jsem z této kombinace unešená. Nechci působit vlezdoprdelsky, ale to je můj upřímný názor. Super!!!

    OdpovědětVymazat
  73. Halenka se mi teda moc líbí:) Sluší ti, copak musí všechny české ženy chodit oblékané stejně hlavně aby to nebylo moc "výstřední" ?? Líbí se mi originalita a odvaha nosit takovýhle kousek, halenka je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  74. Když jsem prvně klikla na odkaz, trochu jsem se lekla.:D ale na tobě to vypadá dobře, krásně jsi to sladila!
    a chtěla bych se zeptat.. jakým objektivem fotíte? musí mít buď dobrou světelnost, nebo je ta první fotka doupravená.:D dík a odpoveď, těším se na ombre postup!
    Nikča

    OdpovědětVymazat
  75. Mě se líbí jak se Petra oblékla a především je fajn přirozený make-up a vlásky! Botky bych ale volila třeba nude, né černé.

    OdpovědětVymazat
  76. Nelíbí se mi, nenosila bych ji a ani by mi neslušela.
    Každopádně tobě sluší, vypadá to celé zajímavě a pokud se ti to líbí, proč ne!

    OdpovědětVymazat
  77. Halenka mi připadá nádherná. Potkat tě na ulici, tak se tutově ohlédnu :). Mám moc ráda tento viktoriánský styl, široké dlouhé sukně, vysoké zdobné límečky apod., takže pro mě je halenka opravdu nádherná. A je fajn, že jsi ji zkombinovala s jednoduchými prvky, protože sama halenka je již velkou parádou a kdybys k ní vzala třeba ještě barevnou sukni, tak by se to už zdálo přes čáru, ovšem takto ti dávám všech deset bodů :).

    OdpovědětVymazat
  78. Zdravim Petrus, ja osobne bych si na takovy kousek netroufla, ale vam proste sedi . Vy mate vyhodu, ze "prodate" na sobe i pytel na odpadky a budete vypadat skvele ! Halenka na mne nepusobi kycovite, je pekne a dominatne nakombinovana s ostatnim oblecenim :-) Romana

    OdpovědětVymazat
  79. Peti, tobě to tak sluší když se takhle usmíváš:)

    OdpovědětVymazat
  80. Péťo, já jsem asi blázen, já jsem měla pocit, že jsem dneska tady viděla nějakej další novej článek a on tu teď není, asi jsem blázen :D... sice si nemůžu vzpomenout, o čem byl, ale mám fakt pocit, že tu byl, ach jo, do bláeince se mnou, fakt

    OdpovědětVymazat
  81. Halenka je perfektní! přepestrý trup (jestli to takhle můžu nazvat:D) krásně tlumí nude rukávy a záda. Působíš na mě v tom jako sladkej bonbonek a musím na tebe pořád koukat :D někdo psal, že se mu to nelíbí v kombinaci se sukní a s rozpuštěnými vlasy. já nesouhlasím, přijde mi, že se vše krásně doplňuje, ale samozřejmě nejsem proti tomu, že i s džínama by to mohlo vypadat dobře:)
    Moc tě za tenhle outfit chválím, konečně něco nového na české módní scéně než jen džíny a sako (to samozřejmě nemyslím na nikoho zle:)
    ode mě máš dnes 10 bodů za outfit a 100 bodů za originalitu!

    OdpovědětVymazat
  82. Mně osobně se to také moc líbí, ta halenka je naprosto boží. Já osobně mám hrozně ráda zvednuté límce, vyšší límečky u košil apod... Navíc i barevně se mi halenka moc líbí... Ty nude rukávy a výraznější popředí, zahalené krajkou. Oňomňom ♥

    Jediné co by mi asi ale trochu vadilo, je barevná kombinace kamenů. Ten náhrdelník je tam super, krásně halenku doladil, jen je škoda že náhrdelník neudělali s nějakými pudrově růžovými kameny nebo čistě čirými.

    Mimochodem, tvůj blog mne natolik zaujal že jsem se ho snažila přečíst celý od tvých začátků. Skončila jsem u roku 2012 ale po zkouškovém se vrhnu na zbytek. :)

    OdpovědětVymazat
  83. tak ta halenka je na můj vkus dost výrazná, bez toho stojáčku a náhrdelníku by to bylo asi lepší :) jak se ale říká - proti gustu... ;)

    OdpovědětVymazat
  84. Mě osobně se halenka moc líbí. Navíc si myslím, že je nemožné potkat na ulici někoho, kdo by ji měl taky a myslím si, že je super být originální a lišit se od ostatních. Límeček se mi na halence naopak moc líbí. Přece nemusí mít každá halenky výstřih a přesto může působit žensky. :)

    OdpovědětVymazat
  85. Já čekala podle popisu kdoví co za kýč halenku, ale musím říct, že s tou sukní super, za mě rozhodně palec nahoru :))

    OdpovědětVymazat
  86. Peťul, máš tady ombré, nebo ne? :)

    OdpovědětVymazat
  87. Kdybych viděla tuto halenku na věšáku v obchodě asi by mě nijak nezaujala, ale když vidím Tvoje fotky, jak si ji sladila s krátkou černou sukýnkou, botky, punčochy, tak se mi to líbí :-D

    OdpovědětVymazat
  88. Úžasná, úžasný prostě nádhera tahle halenka je prostě krásná nevim ja jinejm ale mě se tahle halenka opravdu moc líbí :)!Ještě jsem se chtěla zeptat jestli tady máš clipiny já jsem byla včera u kadeřnice a mám to ustříhané snad úplně jak ty a to ne že bych se opičila, článek jsem objevila až dneska :D :).Fakt krásný :).

    OdpovědětVymazat
  89. Krásný akorát já bych ten náhrdelník odepla a šla... přijde mi to už trochu moc, ale důležité je že se to tobě líbí :) x

    OdpovědětVymazat
  90. Myslím si, že spousta lidí asi nezná nynější kolotočáře.. Toto neberu jako jejich uřážku nebo tak něco jsou na to zvyklí. Kolotočáři většinou nosí sportovní oblečení, které je pohodlné a vydrží v něm celý den - toto vím na 100%, jelikož se snimi velmi dobře znám...
    Tato halenka je otázka vkusu, mě se líbí, ale nenosila bych jí :) Mě osobně se u Vás Petro líbí, když máte u úsměvu pootevřenou pusu.. Jinak moc pěkné fotky.. Míša W.

    OdpovědětVymazat
  91. Krásný ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  92. ta halenka je skvela,len vlasy tam mas desne:(

    OdpovědětVymazat
  93. No ,tak listuju,hledám inspiraci a zjistuji,co vsechno jsem necetla a nevidela,tady ti opravdu sluší ty vyžehlený vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  94. No ,tak listuju,hledám inspiraci a zjistuji,co vsechno jsem necetla a nevidela,tady ti opravdu sluší ty vyžehlený vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  95. Péťo i v tak staromodní halence ty dokážeš vypadat sexy a moderně

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!