60´natupírovaný účes ala Bridget Bardot

by - 04 února

Krásné úterý,

 
 s úterým samozřejmě tutoriál :). Dnes po dlouhé době účesový. Plesová sezona je v plném proudu a tak věřím, že se vám tento, tak trochu retro, účes bude třeba hodit. Je totiž úplně jednoduchý a myslím, že ho každá hravě zvládne sama doma :).




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
Na účes používám kulmu Cortex 2,5", kupovaná před lety na ebay.
Sprej na ochranu před horkem: http://www.oright.cz/
Tupírovací hřeben ze sady hřebínků z DM drogerie 48Kč
na sobě: košile http://www.choies.com
lak: She 185
líčení: paletka Sleek Garden of eden, rtěnka Milani Nude creme, tvářenka Sleek Suede
 
Music:
Jason Shaw -- BoogieWoogieBed
licence: 3.0
 

You May Also Like

37 komentářů

  1. Hezké :D jsi super, boží!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den,
    dcera Vás sleduje a teď je někde s kamarády, tak Vám píši. Dobré nápady.Dnes jsem zase koukala na nějaká videa. Už Vás sleduji asi týden.

    OdpovědětVymazat
  3. prosím, ještě to neznám, musí se vždy psát pod jménem ahoj, jako má dcera nebo tam můžu napsat něco jiného?

    OdpovědětVymazat
  4. No jsi hodná, že předáváš takhle lidem informace. Viď?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké :)
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Anna Adamovská4. února 2014 v 18:47

    Dobrý den, nevím zda je nutné posílat info, že jsem poslala zprávu na email. Kdyžtak, to nezveřejňujte. Adamovská

    OdpovědětVymazat
  7. Anna Adamovská4. února 2014 v 19:17

    prosím, odepisujte na správy, musím to vyřešit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazena pani Adamovska, nevim, jestli je to vtip,ale neni v me kompetenci ani silach resit Vase rodinne problemy, dekuji za pochopeni a preji fajn vecer.

      Vymazat
  8. Ahoj petruško,
    vím, že je to asi kravina, ale myslím, že ti dnes večer móžná napíše má mamka. Mohla by jsi jí prosím nějak vymluvit, aby mi Tě nezakazovala? 3la totiž k sobě do pokoje a je na mě teď naštvaná a řekla, že ti napíše :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Saro, asi mi psala, nejsem si jista. Neni v mych silach mamince neco vymlouvat,ale pokud je to ona, tak si myslim, ze ve 14 se ti opravdu nic nestane, pokud se podivas na video o liceni nebo ucesu :). Obavam se, ze by mela mit maminka strach z jinych veci na netu :).

      Vymazat
  9. Super, super-pro mě velmi postradatelné. Mám tě moc ráda

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkné video :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle tedy mohlo klidně zůstat v šedesátkách pohřbeno. Nelíbí. Netuším, k jakým šatům by se mi to líbilo, abych si nepřišla jako ze sixties skanzenu, nebo jako moderní popelka s nádorem na hlavě.
    Ale proti gustu...
    To je fakt jedna věc z mála, co se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádor na hlavě mě pobavil :-D Osobně se mi ale účes taky nelíbí, ten bobek na hlavě mi tam prostě přijde navíc..

      Vymazat
  12. Tady se to koukám zvrhlo v rodinné drama...

    Upřímně tenhle drdol nikdy nebyl mým oblíbeným, ale na nějakou akci bych si ho klidně vzala, protože je prostě jiný.:) Teď jen musím čekat, až mi dorostou vlasy (za nápad ostříhat se na mikádo bych si dala facku).

    P.S. Ty zelené stíny ti vážně jdou. Už aby bylo jaro, na to se úplně hodí.:)

    OdpovědětVymazat
  13. Super, me se tenhle uces moc libi, je to takove zenske, romanticke a prave mi to pripomina krasne zeny jak pises BB nebo CC jak jsem psala na facebooku.. Az budu mit dlouhe vlasy, teda delsi, tak si chci take poridit takovou kulmu, tak uces vyzkousim:)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi kocka jsi kocka:-).... no ja ted mam pro zmenu mikado, ale treba az zase vlasy dorostou pujdu do toho, 60 tky miluju:-).
    Ahoooj

    OdpovědětVymazat
  15. Nechci se nikoho dotknout, ale Peto tebe snad zacala sledovat nejaka zvlastni skola ci ustav mentalne narusenych, co?? Co to tu je posledni dobou za prispevky v diskuzi?? Je fakt nutne to zverejnovat? Dost to obtezuje, neni to prinosne a i to podle me znevazuje clanky, videa atd. At se jdou pubertacky vyradit jinam, kdyz jim to nebudes zverejnovat, tak by je to treba mohlo prestat bavit... Peto, fakt te obdivuju, ja bych na to nervy nemela a nekam bych je asi uz poslala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to blby, jenze kdyz to nezverejnim, tak mam na mailu 10 dalsich zprav, nevim, jestli si nekdo dela srandu, ale obavam se, ze je to mysleno vazne :\....

      Vymazat
    2. Aha, tak pokud je to mysleno vazne, tak tim vic je to horsi... No snad daji brzy pokoj a komentare se zase vrati na svou uroven...

      Vymazat
    3. taky doufam, protoze zrovna pod timto clankem si prijdu jak v nejake diskuzi na novinkach :(, nevim, kde se to tu vzalo....

      Vymazat
  16. Nezlobte se na mě, ale kde jste přišla na to, že Bridget Bardot nosila něco podobného? Bobík na temeni hlavy a veliký objem celkově jistě patřil k 60. létům, ale Váš výsledný účes vypadá spíše tak, že jste se nemohla rozhodnout, zda chcete styl "a lá šedesátky" nebo něžné lokny. Tohle se dle mého názoru opravdu nepovedlo.

    OdpovědětVymazat
  17. Áááách! Mě se to moc líbí! Vážně moc! :) Jednoduché a super.. jen se trochu bojím, že na to budu mít málo vlasů, ale zkusit to musím. Díky za to, že z takové prkotiny umíš udělat super účes a to v minimálním čase, takže to člověku něco dá a nemusí na to koukat půl dne! (Mě samozřejmě tvá půlhodinová videa jinak nevadí, ale tyhle návody do pěti minut jsou nejlepší :D).

    OdpovědětVymazat
  18. Bridget Bardot? Neznám...:(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještě jednou a výrazněji: BRIDGET Bardot? Neznám...:(((

      Vymazat
    2. Vtip je v tom, že to nebyla Bridget, ale francouzsky Brigitte Bardot :)

      Vymazat
  19. Účes je pěkný, o tom žádná, ale já jako milovnice 60tých let si dovolím napsat, že takové účesy se moc nenosily. Natupírované drdoly a vršky hlavy ano, ale k tomu vlny určitě ne. V celkovém dojmu to působí tak nějak přeplácaně.

    OdpovědětVymazat
  20. Lokny jsou z té kulmy úplně nádherné. Já bych si ale asi buď udělala celou hlavu jen loken nebo jen trochu zvlnit vlasy a huču víc do šířky. Bardotka mívala vlasy kolikrát jen ledabyle seplé a byla nádherná a někdo se může snažit dělat rádoby účesy a stejně bude neslaný nemastný. Bez jiskry to nikdy nebude mít šťávu. Ale určitě děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  21. Super účes, jen jediná chyba je, že k mému obličeji se prostě nehodí. Tobě ale sluší ;). Obecně bych řekla, že jsi takový 60´s typ ;). A moc hezké stíny na očích, tuhle paletku od Sleek si plánuju pořídit, takže ne, že mi ji vyprodáš :D

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den, děkuji za inspirativní blog. Mohu se zeptat, jaká je Vaše profese a jakými "triky" si udržujete tak štíhlou postavu? Děkuji za odpověď.Příjemný den, Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, Mirko, mrknete na video a clanky o pohybu a zivotnim stylu,mluvim tam o cviceni i jidelnicku ;). Profese, no v podstate by se dalo rict, ze uplne neco jineho nez ted delam :), projektovani staveb v krajine :).

      Vymazat
  23. Moc ti to sluší Peti :)

    OdpovědětVymazat
  24. jednoduchý a krásný :) mohla bys třeba zkusit i jiné její účesy :)

    OdpovědětVymazat
  25. No nektere ty komentare tady mi vazne berou dech.. asi se nikdy neprestanu divit, jak jsou nekteri lide debilni.. :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!