Fajn kosmetické produkty do stovky :)!

by - 23 února

Krásnou slunečnou neděli vám všem,

dnes to nebude nic pro příznivce dražší kosmetiky, ba ani střední třídy drogerkové kosmetiky. Dneska totiž zabrousíme do těch úplně nejlevnějších vod a já vám ukážu opravdu hodně levnou kosmetiku, která svou práci odvádí slušně :). Záměrně jsem v každé kategorii vybrala vždy nejlevnějšího zástupce, který mi svými vlastnostmi vyhovuje :). Budu moc ráda, když i vy nám všem v komentářích dáte nějaké další tipy.
 


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
 
Produtky, o kterých mluvím:
* Essence long lasting lipstick - Dare to wear, Natural beauty, Wear berries
* Jordana oil free foundation - 01 natural http://www.jordanacosmetics.eu
* pudr Essence All about matt! a NYC Smooth skin powder translucent
* korektor Catrice camouflage cream 010 ivory
* Maybelline Colorama 301 a Jordana rose silk http://www.petralovelyhair.com/2013/12/jordana-pudrove-tvarenky.html
* Essence Stay matte lip cream silky red a smooth berry
* Flormar lip liner č. 218 a 217
* Ziaja Kozí oční krém a pleťový krém oliva http://www.ruzova10.cz
* Jordana laky na nehty Hot red a Island fuchsia http://www.jordanacosmetics.eu
* stíny Essence Nice´n frosting a Jewel up the ocean, Regina č. 1 a 4, paletka Essence All about nude - 01 nude
* Essence long lasting eyepencil 01 black fever
* Essence Maximum lenght mascara
* Balea body milk - DM drogerie


You May Also Like

62 komentářů

  1. Super video! Po těch rtěnkách od Essence se musím kouknout, mají hrozně pěkné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Video si určitě pustím, ale úplně mě zarazila úvodní fotka. Někdy vypadáš tak krásně a svěže a někdy úplně staře a unaveně, jako teď. Asi to bude sluníčkem, že nesvítilo, ale fakt jsi nehezká :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak by som si o niekom aj myslela, že je nepekný, tak mu to nebudem hneď vešať na nos, jedine v prípade, ak by som tu dotyčnú osobu nemala veľmi rada a chcela ju tak trochu podpichnúť, a možno ani tak nie...ale koľko ľudí, toľko chutí...ja keď som zbadala tu fotku, tak som si pomyslela, že ako neskutočne krásne vyzerá...

      Vymazat
    2. Sluníčkem to není, kolikrát jdu kolem zrcadla a říkám si to stejné :D, ale co nadělám, každý nemůže být krasavice inteligentní, že :).....

      Vymazat
    3. Tak tohle nepochopím nikdy, jak může být někdo tak neomalený křupan a psát takové komentáře. Jak nehezká! Peťka je krásná, originál, jako každá žena, která o sebe dbá. Navíc je moc milá, já už opravdu nevím, co furt mate. Nebuďte otravní. Peti, jsi zlatá baba, takové sluníčko, pa. Sisi.

      Vymazat
    4. Bohuzel ty tmave rtenky fakt nejsou ono. Zvyraznuji vrasky kolem pusy :(

      Vymazat
    5. ja se omlouvam, ze budu nesouhlasit,ale koukla jsem na video v HD a fakt tam vrasky nevidim, prijde mi, ze nekteri uz fakt nevi, do ceho by sily, tedy spise nektere :).

      Vymazat
    6. Náhodou mě se ty výrazné rtěnky na tebe víc líbí než ty nude :))

      Vymazat
    7. Slečná má evidentně nějaký problém :-)

      Petro, myslím, že se svým rozumem si z toho nic neděláte a taky počítejte s tím, že čím víc popularity - tím víc závisti a nepřejícných lidí... - že by nějaká konkurentka, které se nedaří? :-)))

      Vymazat
  3. pred 14 dny jsem si koupila mou prvni vyraznou rtenku a rozhodne jsem neslapla vedle!:-) koupila jsem od NYC Expert last lip color - 432 Red Rapture - slibuje 6 hodin, ja bych rekla 3 hodiny:-) :-|. Lak taky od NYC Quick dry nailpolish 3193 (doufam, ze je to fakt jeho nazev:-D) - vydrzel mi tyden bez nadlaku jen se 2 odrenymi nehty na spicce:-) .. zitra jdu pro dalsi odstiny rtenky i laku - vazne doporucuji!!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj! Video je skvělé a moc by mě potěšil nějaký ten článek a recenze rtěnek od Essence. Já mám taky 07 Natural Beauty a jsem s ní moc spokojená a zajímaly by mě další barvičky, které máš ráda, které doporučuješ atd. Krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
  5. To video je úžasné :) Essence je za tu cenu doopravdy dobrá i když se jim občas docela dost věcí nepodaří. pěkný video sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tie očká máš v tomto videu krásne :)) Ďakujem za tipy :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě v seznamu chybí tekuté oční linky Miss Sporty, ty jsou super. Ale jen když mají štěteček, ne ten divný gumový aplikátor, který tam občas dávají.

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle video se mi moc líbilo a bylo pro mě velmi užitečné. Jsem studentka a tak si nemůžu dovolit moc drahou kosmetiku, ale jsem zastáncem toho, že i levné věci jsou kvalitní. Některé věci, které jsi ukazovala ve videu mám taky - třeba oba dva pudry, lip cream od Essence (mám dokonce tři odstíny), tužku od Essence, od Ziaja nemám sice tento oční krém, ale jiný obyčejný pleťový. Moc ráda bych vyzkoušela něco od Jordany, je škoda, že se tato značka neprodává v drogerii. :/...ještě jednou fakt povedené video. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné video, jako vždy :) Děkuju za tipy

    OdpovědětVymazat
  10. Bože..některý Anonymní komenty mě nepřestanou rozsekávat...Já když jsem třeba poznala tenhle blog, tak jsem si myslela že je Péťa středoškolačka stejně stará asi jako já(mě je 19)Hrozně mě šokovalo, když jsem zjistila, že to tak není.Kdybych si to nepřečetla, myslím si to doteď.
    Fajn video Péťo, tu natural beuty od E. mám taky, ale strašně mě vytáčí ta výdrž...Hrozně bych chtěla nějakou rtěnku která fakt vydrží. Nemohla bys někdy udělat nějaké video na dlouhotrvající rtěnky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kup si od Nars Semi-Mate, ty jsou úžasné.

      Vymazat
    2. Děkuju hrozně moc. No obecně matné rtěnkysamozřejmě moc nehydratují, ale dobře drží......nejlépe asi nějaký lip stain, pokud chceš opravdu dlouhou výdrž, ale s tím nemám moc zkušeností, já raději po jídle poupravím :).

      Vymazat
  11. ty Essence rtěnky jsou perfektní, už mám pátou a obávám se, že Wear berries bude taky brzo moje :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peťo, ten Jordana makeup mi faaakt láká, nejsem úplně bledá jako ty...
    Neviděla jsi náhodou od Jordany ten druhý odstín? Můj makeup je ten nejsvětlejší, ale o "kapku" tmavší :-D ach jo, to se blbě popisuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, ono se to dost těžko takhle radí :D, viděla jsem ho, je také s růžovým podtónem a je maličko tmavší než ta 01, pořád je to odstín pro bledule teda :)

      Vymazat
  13. Ahoj Peti, super video...:) a chtěla jsem říct, že ten korektor Catrice tu paletku s těma 5 odstínama jsem pořídila za 89,90 Kč v Rossmannu a ty si říkala, že ho nemůžeš zahrnout do toho videa, že je dražší. Tak jsem jen chtěla upozornit, že v tom Rossmannu ho mají za takovou cenu..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, tak to já si tam zajdu, moc mi vyhovuje ten světlý odstín, mě stala určitě přes 100,ale mám ji už déle :)

      Vymazat
  14. Úžasné video Peťi, se spoustou produktů souhlasím a za některé bych dala i ruku do ohně, jak jsou božské. Hlavně ty rtěnky od Essence jsou fantastické. A jak už někdo psal na FB, tak i já můžu doporučit řasenku od Miss Sporty v žlutém obalu, ta mě neuvěřitelně překvapila!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  15. Pekný video Peťo, a jinak ten lip cream od Essence mám taky mám Silky red a Soft nude a jsou fakt parádní, a ty rtěnky od nich také já mám 01 Coral calling a je to úžasná barvička už se chystám na další barvičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý bude končit, tak pospěš do zásoby :).

      Vymazat
    2. Peti, co bude končit? Snad ne tyhle úžasné rtěnky? :O

      Vymazat
  16. Mám ráda lesky od essence :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tebe neni blbé komentovať každý článok v každom blogu a hneď písať link na svoj blog ?? všímam si to zakaždým, keď si niečo idem prečítať. Keby si aspoň normálne komentovala a nie typu "vyzerá to fajn, vyskúšam " ... " ešte som to nevyskúšala" .... Ani si to podľa mňa neprečítaš ( nechcem uraziť ak to nie je pravda) ,ale príde mi to trošku trápné :)

      Vymazat
  17. Jee, tak na ty rtěnky od Essence jsem už na svém blogu recenzi psala a zrovna Wear Berries mám taky a je krásná, jen teda výdrž hrozná. Odstín Femme Fatale drží poměrně dlouho a Colour Crush takový průměr, ale odstín je krásný. Hodně mě láká ten makeup od Jordany a stíny od Reginy. Super video!

    OdpovědětVymazat
  18. Rtěnky od Essence mám taky, jsou fakt super :-) A dnes mi přibyli do sbírky domácí tónované balzámy také za pár kaček :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/2014/02/diy-n6-domaci-balzamy-na-rty.html

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den, omlouvám se, že mimo téma, ale je tato paletka :http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK/0/5/101-Paleta-ocnich-stinu-SLEEK-I-Divine-Ultra-Mattes-V2 zcela matná? není tam ani žádný shimer nebo něco podobného?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, je uplne matna, zadny stin neni se shimmerem, ultra mates paletky jsou vsechny zcela matne :).

      Vymazat
  20. Pěkný video. Ještě k těm make-upům do stovky...nyní je trvale slevněnej v DM Imperial make-up s orchidejí od Dermacolu a mají ho za 99,- ;-). Na sušší pleť je opravdu supr. Paletku od Essence mám taky a souhlasím s kladnou recenzí :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, zkus norkový krém. Stojí cca 60k a jestli máš suchou pleť a máš raději hutné krémy, mohly by ti sedět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se s odou na norkový krém...zkoušela jsem všechny varianty...
      Hydratační - podle me ideální na den (pro suchou plet)...pro smíšenou spíše krém noční
      Výživný - skvělý krém na noc pro suchou plet, druhý den má člověk tvářicky jak detskou prdelku =D
      Mastný - ze všech tří krémů nejméně hutný, vstřebává se rychle...je skvělý v zimě jako univerzální denní/noční krém =)

      Vymazat
    2. Ja ho znam, zkousela jsem ho a je fakt super, akorat je tedy na me hodne navoneny a tim padem trosku drazdivy. Nepouzivam ho ale kvuli zpusobu vyroby. Norkovy se nejmenuje nahodou, sice jsou primarne chovani za ucelem ziskani kozesin, ale to mi samozrejme take vadi, kozesiny nenosim a vetsinou ani kuzi. Jsou jine alternativy a dalsi baleni uz kupovat nebudu ;).

      Vymazat
  22. dobrý den,

    někde jsem četla, že budete doplňovat paletky sleek na eshopu,mohu se zeptat kdy?
    Děkuji a moc hezký blog a jste mi velkou inspirací, počet návštěv drogérií a nákupů kosmetiky u mě vzrostl o 300% :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, melo by to dorazit kazdym dnem :). Vzdy informujeme na nasem facebooku ;). A moc Vam dekuji, to mne moc tesi!

      Vymazat
  23. Petíííí ty jsi zapomněla na laky od GS Stars, teda aspoň u nás v Brně stojí 74,90 :)
    A paletka all around s korektorama od GS u ná taky stojí myslím že 89,90 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezapomnela, brala jsem nejlevnejsi dobrou variantu :), ale GS samozrejme miluju :). Ja tu paletku prave kupovala a stala pres 100, asi je ted levnejsi :).

      Vymazat
    2. Tak to potom jo :) Taky miluju GS :)

      Vymazat
  24. Je, tak tohle video me fakt potesilo, Peti :)
    A na tu recenzi rtenek od Essence se taky moc tesim...
    Magda

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné líčení, zejména ty oči, stínování je super. Možná není bordó úplně Vaše barva, ale tohle se opravdu povedlo.
    Jinak rtěnky od essence mám doma čtyři a souhlasím, že za tu cenu super.
    Krásný den Didee

    OdpovědětVymazat
  26. opět Ti chybí vrchní část hlavy, amatérské....

    OdpovědětVymazat
  27. špatmě aplikovaná rtěnka na ústech....to si první blogerka nemůže dovolit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tady mi chybí na začátku věty velké písmeno.. to by si neměl profi anonym dovolit :-)))

      Vymazat
  28. Dobrý den Petro, opět Vás velice chválím za přínosné video. Chtěla jsem se Vás zeptat, zda byste nemohla udělat recenze na make-upy pro citlivou pleť. Již šest let experimentuji s novými make-upy a opět jsem se vrátila k zlatému starému Aknecoloru z lékárny. Vyzkoušela jsem od Lorealu, Mary Kay, Chanel, Astor, ale vždy jsem se po týdnu užívání po nich osypala především na čele. Předem Vám velice děkuji za reakci a přeji prosluněný den. S.

    OdpovědětVymazat
  29. Hezký den přeji,
    dříve jsem o Baleu ani nezakopla a po upozornění zde na Balea tělové máslo s kakaem, se rozhlížím i po levné kosmetice. Laky Jordana nemám ani jeden, ale asi zavítám v březnu na veletrh a něco si pořídím. Od GS laky jsem si už nakoupila. Řekla bych, že co jsem našla tyto stránky (cca 2 měsíce), jsem už pár kaček ušetřila. Takže děkuju moc, videa jsou pro mě velkým přínosem.

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuji za tipy. Tvá videa si ráda pouštím, vždy mi zpříjemní den. Zaujaly mě ty pudry.

    OdpovědětVymazat
  31. cita sa to "esens" bez E na konci :)

    OdpovědětVymazat
  32. Souhlasím s Essence rtěnkami, za tu cenu je to výhodný kauf, skvělé balení, výběr barev, konzistence a výdrž taky slušná. Přidala bych ještě známé odličovací tamponky z Lidlu (nekupuju jiné) a i jejich odličovací ubrousky, které využívám na setření make-upu, který si míchám na hřbetu ruky. Stojí málo a svůj účel plní. Pak mě mile překvapila tužka na obočí Dermacol. Je jemná, nemusím tlačit, abych vůbec něco nakreslila. Jediná nevýhoda je ta, že jak je jemná, rychle ubývá. Vytkla bych jí i kartáček, že to není spirálka, ale štěteček, ale stejně si ji koupím znovu.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péti :)
    Tvoje videa opravdu zbožňuji, jsi tak strašně mooc pozitivně naladěná a srší z Tebe tolika energie. Je to úžasné! :)
    Do kategorie make-up do 100,-Kč mě napadá ještě od Dermacolu Imperial (stojí 99,-Kč v DM) a od Dermacol Cover(i když já ho používám jen jako korektor), ale to si nejsem jistá, ale myslím, že jsem ho také viděla za 99,-Kč, ale jak píšu nejsem si jistá. :)
    Těším se na recenzi o essence rtěnkách! :) Jsi super.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peti:-)
    Já si kosmetiku do stovky kupuju, dá se říct běžně. Je mi 15, takže myslím, že nic dražšího v mém věku ani nepotřebuji. Ale snad se to časem nějak zlomí :D Teď jsem si ale říkala,že bych mohla zainvestovat do make-upu. Mě se zdá vždycky make up dobrý asi prvních 14 dní a potom jakoby se s ním něco stalo :/ navíc mám citlivou, problematickou a suchou pleť. Což mi taky říká, že musím skouknout tvoje video o makeupech pro bledule :D ale kdybys měla nějaký tip, tak budu ráda za radu:-) kupuju si řasenku od miss sporty, takovou fialovou, jmenuje se tuším PUMP UP, nevím teďkom jistě, už ji nemám. Ta je naproato skvělá, má takový velký buclatý kartáček a dělá moc krásné řasy. Stojí tuším 89 nebo 99 ,č, ale často ji mívají v akci za 60 ;) takže úplné super :-) jinak moc pěkné video, některé výrobky mám taky a jsou fakt dobré :-) tak ahoj, Natalie

    OdpovědětVymazat
  35. To bylo super video. Essence používám taky strašně ráda. K těm lakům mě napadl od Maybelline. Drží podle mě celkem dobře a taky mají krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  36. To bylo super video. Essence používám taky strašně ráda. K těm lakům mě napadl od Maybelline. Drží podle mě celkem dobře a taky mají krásné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  37. A me tohle video, presnejc spis fotka videa na strance, uplne prastila do oci. Asi bych rekla, ze se mi na ni libis zatim nejvic ze vsech fotek co tu mas. Ta rtenka, oci usmev, vlasy.. Bomba! T.

    OdpovědětVymazat
  38. Peto trochu mě překvapilo, že jste zapomněla na firmu ryor...ty mají naprosto božský krémy a taky kolem 100,- a u dekorativky je super firma Alverde, mám za 99,- make-up - je krásně světlý a naprosto mi sedí, to samé pudry nebo tvářenka od Alverde. Napadá mě ješě že pár věcí od Dermacolu jsem kolem 100 a jsou taky naprosto super (krajkový pudr,laky na nehty, lesky)

    OdpovědětVymazat
  39. Paletku od essence all about nude v odstínu 01 nude mám taky...a nevím jestli mám jen špatný kus...ale z té paletky mám použitelné 2 nejtmavší stíny....ty první 4 nejsvětlejší..v tom bych mohla machat štetec asi hodinu a stejně bych na oku měla minimum...aplikací prstem je to cosi mááálo lepší..:-D pigmentace zkrátka katastrofální....:-D jinak super video....na těch rtěnkách od essence sem si vybudovala solidní závislost...:-D

    OdpovědětVymazat
  40. Výborne typy, essence ruže uplne milujem! znacku Catrice ešte viac..............

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!