Na ples od hlavy až k patě - od líčení, přes šaty až po vůni

by - 24 února

Krásný pondělní večer vám všem,

 
plesová sezona je stále ještě v plném proudu, i když venku už to vypadá opravdu jarně a tak jsem si říkala, že by bylo fajn přispěchat ještě, s možná poslední, plesovou inspirací. Dost často se mne také ptáte na plesové líčení a podobně. Přiznám se, že ačkoliv miluji třpytivé stíny, letos dávám přednost těm matným a to i na večer a dokonce i matným rtěnkám. Takové líčení mi přijde "sofistikovanější" a více podtrhující přirozený půvab ženy, na celý postup a použitou kosmetiky se můžete podívat tady na blogerkách.cz. Navíc k šatům, které jsem si vybrala na nadcházející ples se podle mne elegantní matné líčení hodí více.
 

Co se týká šatů samotných, mám na ples ráda dlouhé splývavé střihy a vínová barva je na večer má oblíbená. Myslím si, že zrovna toto je střih, který by slušel i plnějším postavám, schová totiž objemnější boky a opticky postavu prodlouží, zvláště pokud šaty doplníte vyššími podpatky. Navíc se mi moc líbí zajímavé řešení dekoltu a vázanka za krkem, krásně splývá po výstřihu na zádech a určitě bude vlát při tanci jako mi vlála ve větru při focení (u kterého jsem trošku mrzla :D).
 
 
Jistě se mnou budete souhlasit, že dokonalý model by měl završovat účes a samozřejmě také dokonalý parfém. Co se týká účesů, většinou na plesy preferuji různé druhy drdolů nebo jinak stažené vlasy. Jsem hrozně nervozní, pokud mám vlasy rozpuštěné a vadí mi, když se při tanci motají  úplně všude a člověk je musí pořád rozčesávat a upravovat. Mnohem lepší je klasický drdol s vycpávkou. Pokud ho chcete učinit více slavnostním, doporučuji přidat buď nějakou ozdobnou brož nebo třeba zaplést po stranách francouzské copy a z těch pak utvořit drdol. Vypadá to zajímavěji a také to mnohem lépe drží, ostatně toto je varianta účesu, kterou nosím enormně často, protože je velmi pohodlná a vydrží celý večer. Jediné, co jsem dneska nestihla vychytat je manikúra, běžně bych volila na nehty vínovou a ne růžovou, ale snad mi to odpustíte, prostě není pokaždé čas přelakovat nehty ;).
 
 
Třešničkou na dortu celého looku je nejen bižuterie - já jsem vybrala náušnice v barvě šatů, ale pro mne je to právě také parfém. Docela často se mne ptáte na to, jaké vůně používám a zda udělám nějaký článek či video na toto téma. Musím předeslat, že neoplývám velkou sbírkou. Mám na běžné nošení jednu, dvě obyč vůně z drogerie a pak dvě lepší. Jednou z těch nových a momentálně nejoblíbenějších je nová limitovaná vůně od Niny Ricci La tentation. Kdyby mi někdo šil vůni na míru, tak by to byla tato. Je to nádherná, sladká vůně. Jestli máte rádi sladké, cukroví a něžné vůně, které podtrhují ženskost, tak tohle se vám bude moc líbit. Vůně obsahuje italský bergamot, kůru grapefruitu, maliny, mandle, citron, bulharskou růži, santalové dřevo. Já z ní necítím nic konkrétního, tedy vůni, kterou bych mohla popsat, ale připomíná mi vanilkové košíčky s ovocem. Co považuji také za velké plus je to, že vůně na mně dobře drží. Když se navoním ráno, ještě odpoledne ji cítím. Já si ale tuhle sladkou slečnu šetřím spíše na speciální příležitosti.
 

  
Použitá kosmetika:
  •  Dermacol satin base
  •  Astor Skin Match  100 ivory
  •  Catrice camouflage cream 010 ivory
  •  Maybelline Fit me pudr 125
  •  Milani XL bronzer All over glow
  •  báze Urban Decay Sin
  •  Milani Brow fix 02 medium
  •  Essence eyeliner pen waterproof 01
  •  Jordana Best volume mascara
  •  Sleek  Plush lipstick
  • Ardell Demi wispies + Ardell Lash grip
  • štětce Petralovelyhair a Sigma

Šaty mám v barvě claret a děkuji za ně eshopu Oarry.com, který mi šaty věnoval. Jsou šité na míru a myslím, že tentokrát sedí bezvadně  a i materiál je velmi příjemný.






Zkoušeli jste, máte doma nebo se chystáte vyzkoušet tuto vůni? Jaké je vaše nejoblíbenější?




Přeji všem krásný zbytek večera a doufám, že mi dáte vědět, jestli se vám dnešní plesový outfit a líčení líbí nebo to není váš šálek kávy :).....

 
 

You May Also Like

100 komentářů

  1. Presne takto si predstavujem ideálne šaty a líčenie na ples, žiadne prečačkané róby a zložité očné tiene. Nádherné :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera: fotky, líčení, účes ... jako vždy! Peti, mohu mít dotaz, jakým objektivem je to foceno?! Děkuji =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy máte pevnou 85mm? Prosím, které fotky jsou s ním focené? Právě uvažuji nad jeho koupí a opravdu se mi jeví moc sympaticky! A tvoje/vaše fotky vždycky vypadají tak skvěle! Moc se mi líbí, že si dáváš záležet i na tom, jak fotky vypadají. Blog díky nim, dle mého názoru, totiž poskočí hned o nějaký ten level výše.

      Moc chválím Míru, pokud ty fotky fotil on. Protože je moc šikovný a opravdu musím uznat, že to s foťákem umí.

      Jinak ten parfém od Niny chci alespoň vyzkoušet. Jsem asi nejnáročnější člověk co se parfému týče... Všechny mi prostě tuze nevoní, ani ty dražší a ani ty levnější. Jsem asi divná. ☺ Ale podle složení, které jsem si četla by mi konečně snad mohla tahle sednout!

      A ty opět vypadáš jako panenka. Moc se mi dneska líbí líčení. Přijde mi hrozně nenucené, jemné, romantické a něžné. Stejně tak s účesem i když přiznávám, že se mi na tobě líbí spíše rozpuštěné vlasy s ofinkou. ☺ Akorát šaty, ty se mi moc nelíbí. Ale já celkově moc nemusím dlouhé šaty a ty dnešní, co máš na sobě mají na mne až moc klasický střih. Nicméně všechno ostatní je jako vždy dokonalé!

      PS: Mockrát Ti děkuji za tvou odpověď v e-mailu ohledně švadleny. Už ji pravidelně zásobuji. ☺

      Vymazat
    2. Míšo, to já moc děkuju, že jsem dobře poradila :). Tou 85mm je foceno vše kromě parfému a jedné fotky, kde je vidět více lesa jo (obličej ne, to si fotím sama jiným fotákem), vše fotil Míra a teď se tou chválou asi nevejde do futer :D......

      Vymazat
  3. Jsi tak krááásná.. a ty šaty :O :)

    OdpovědětVymazat
  4. nonééé mira se uplně zlepšil, chválím fota!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně nafocené a nová Nina Ricci, voní hezky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voní úžasně viz popis, trošku jako vanilkové košíčky s ovocem, já tyhle vůně můžu :)

      Vymazat
  6. krásna farba šiat a krásny strih :) neuveriteľne ti sedia :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj , velká pochvala pro Míru :-) fotky jsou nádherné !!! Nejkrásnější ten flakón jak na něho dopadá to slunce :-) božíííí

    OdpovědětVymazat
  8. Tady si někdo vyhrál, při focení parfému:)) Mám stejný, jen růžovou verzi.. Líčení nádherné, účes také, jen ty šaty se mi moc nelíbí, jsou takové... Nevím jak to napsat, nepřijdou mi kvalitní, nic moc no. Střih pěkný, ale kvalita látky, to zpracování... Ale ostatní perfekto!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to určitě by se daly sehnat kvalitněji zpracované i materiálem, ale asi taky za jinou cenu se bojím, ale musím se přiznat, že ono je to i vyžehlením, teda spíše nevyžehlením .(....já tento typ šatů prostě neumím vyžehlit, asi to chce vzít napařovačkou, mamka mi to vždy vyžehlí krásně, ale já to neumím a to ty fotky i šaty trochu kazí....

      Vymazat
  9. tie fotky sú skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow ty šaty vypadají nádherně :) To líčení je pěkné moc ti sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. mas nadherny make-up.. velmi ti svedci..uz na FB sa mi pacil.. na satach sa mi paci to, ze pekne zvyraznia postavu..:)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  12. Příspěvky většinou nekomentuji ale musím říct, že to líčení je naprosto úžasné!!
    Monika

    OdpovědětVymazat
  13. Bože ty jsi krásná! Čím dál víc. :) A jelikož se zajímám o focení, tak musím pochválit i fotky. Nádherné!! Ten les tomu dodává takové zvláštní kouzlo. Opravdu krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné líčení, šaty bomba a ty fotky jsou naprosto dokonalé!!! V lese a ještě s tím flakonem vypadáš jako bys přišla přímo z pohádky, prostě nádhera... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nádhera. Můžu vědět, kde se ten parfém dá koupit? Osvědčené české e shopy ho nemají:-( Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má ho Sephora, Douglas Fann, normálně i síť drogerek vybraných by to měla mít :). Na netu jsem nehledala, byl to dárek :).

      Vymazat
  16. Nemůžu si pomoci, ale šaty mi přijdou ušité blbě, . Dělají ti příšerně úzký pas a tím pádem neúměrně velkou zadnici. Vypadáš tak trošku jako Kim kardashian ve štíhlejším provedení, ale se stejnými proporcemi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi nedělaj ty šaty, to já fakt mám neúměrně úzký pas vůči bokům ;)

      Vymazat
    2. Já tedy souhlasím s anonymem... Vždyť z blogu tvoji postavu známe ;). Taky jsem se u té fotky, kde jsi zezadu, trochu zarazila...opticky ti to dělá prostě zadek jak valach (a ten opravdu nemáš), tudíž ani nechci vidět, jak by v nich vypadal někdo silnější postavy :). Zbytek je ale super, sekne ti to :).

      Vymazat
    3. Holky, trochu me desite, jestli tohle je zadek jak valach, tak se trochu bojim, ze je s nami neco v neporadku. Vynecham z toho ted uplne saty, jo. Nedavno se na facebooku nekdo narknul, ze pry svou postavou propaguju anorexii,ale ja se spis bojim, ze to je tim, ze lidi uz jsou vsude zvykly na dokonale modelky, ze normalni tvary jim prijdou moc. To stejne s pleti a vraskami, vzdyt mi bude 34, to si fakt nekdo mysli, ze je normalni mit plet bez vrasky, pupinku nebo chloupku.....ted nereaguji konkretne na vas,ale tak me proste napada, jestli nejsme uz moc zblbly tou umelou krasou.....

      Vymazat
    4. Tak v tomhle s tebou Péťo souhlasím, ale myslela jsem to jinak. Mně vůbec výrazné křivky nevadí, naopak. Sama nejsem zrovna vychrtlá a líbí se mi typ postavy, co má například Beyoncé - prostě pořádný zadek a stehna :). Tohle jsem ale spíš myslela tak, že ty šaty (podle mého oka) postavu už trošičku nepřirozeně deformují, při pohledu zezadu mi to připadá, jak kdybys měla krinolínu. Ono se mi to špatně vysvětluje :)... jde v neposlední řadě i o to, že vím, jakou máš postavu a tohle je fakt práce šatů. Pak si člověk představí, jak moc předimenzovaně už by to vypadalo na něm, když ten větší zadek v reálu doopravdy má. Takže jsem to myslela i v souvislosti s tvým výrokem, že je to i pro plnější postavy, což možná při pohledu zepředu dejme tomu, ale jinak bych takové šaty doporučila spíš chlapeckým postavám, protože ony ty tvary naopak pěkně vytvoří :). Rozhodně si ale nemyslím, že je špatné mít velký zadek, to určitě ne, spíš je třeba ho s rozumem oblékat ;) (s tím sama bojuju, tak třeba proto se na to tak zaměřuju). A celkově jsem nechtěla dělat z komára velblouda, to byla spíš taková poznámka, kterou jsem si možná mohla nechat od cesty (a teď to ještě rozebírám jak největší světový problém :D). Objektivně vzato ti ty šaty ale fakt sluší, jsi v nich jak sněhurka v tom lese a s ,,jablíčkem" v ruce :).

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    6. já tě úplně chápu :), ale trochu se bojím, jestli to fakt není spíš tím, že v džínách a opnutý věcech, hlavně, když jsou to bokovky, tak se právě ten rozdíl mezi pasem a zadkem ztratí, vlastně pas nevidíte, ale třeba kdybych se otočila v téhle sukni,tak mám valacha taky, jelikož mám proti pasu fakt "velkej" zadek, akorát normálně tu disproporci v oblečení schovám a v těch šatech vynikne :D http://www.petralovelyhair.com/2013/08/2x-ootd-do-horkych-dnu.html
      Ovšem varianta, že za to můžou ty šaty se mi líbí o dost víc, to přiznávám, akorát jim nechci křivdit :D.......

      Vymazat
    7. Jé, tento OOTD jsem ani neviděla, ten druhý je nádherný. A jak vidím, tak ani tobě se nedaří shodit ten špek hned nad kolenem, já tomu říkám ovar :-)

      Vymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Hotová princezna! Tady ti to neskutečně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělý makeup, úžasné šaty a nádherná žena:)

    OdpovědětVymazat
  20. Wow! Si krásna! :) Ako ozajstná víla! ;)

    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Nadherny outfit, ktory ti dokonale padne, licenie excellent, ale fotky manzel zvladol uplne profi, su krasne situovane a podtrhuju cely model, bolo mi potesenim zhliadnut ich

    OdpovědětVymazat
  22. Petro, na fotkách ti to neskutečně sekne, v těch šatech máš krásnou ženskou siluetu, ačkoliv nevím, kde se ti ty boky vykouzlily;), vlasy i líčení jsou také naprosto dokonalé a celkově musím říct, že jsi vážně kost!!!! Ještě k tomu líčení a vlasům, kdyby sis otevřela nějaký salon, tak věřím, že dveře by se netrhly:). Hodně štěstí v další práci, Veronika

    OdpovědětVymazat
  23. Líčení i účes nádherné, moc ti to sluší. Barva šatů také. Jen u těch šatů mi přijde divně řešené to cosi na prsou, tak nějak to úplně nesedí. Jinak Míru musím určitě pochválit za nádherné fotky parfému, to byste měli poslat výrobci Nina Ricci, určitě by odkloupil:-) .....dělám si srandu samozřejmě, ale fotky jsou to skutečně krásné.

    OdpovědětVymazat
  24. Týjo :-O to jsou nádherné fotky,jak z nějaké reklamní kampaně a jsi na nich nádherná... <3

    OdpovědětVymazat
  25. Krásna si!! Všetko je úplne super!! :) Aj keď trošičku sa ti na foto odlepujú umelé riasy, ale to je drobnosť, inak si fakt krásna :))) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  26. Naprosto perfektní a originální! Líbí se mi vše hrozně moc a šaty ti sedí dokonale. Fotky úžasnééé!! :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Naprosto úžasné líčení. Rovněž šaty i drdol se mi moc líbí. Povedené fotky.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherné fotky! Moc ti to sluší. Klára

    OdpovědětVymazat
  29. Dneska budu stručná: PERFEKTNÍ FOTKY - MĚLI BY VÁM OBĚMA SLUŠNĚ ZAPLATIT ZA REKLAMU!!!
    Mia

    OdpovědětVymazat
  30. Nina Ricci flakónik je úžasný!:-) Peti opäť zase líčenie očí, najlepšie, veľmi sa mi páči ako si použila hnedý matný odtieň do záhybu oka, úžasne Ti oči prehĺbilo.
    Pozývam na Giveaway na mojom blogu:-)
    http://ziriane.blogspot.sk/2014/02/100-blog-post-thank-you-and-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťi, vše je naprosto nádherné, hlavně jsem teda na větvi z té rtěnky :-)! Jo, jenom jsem ti chtěla napsat, že jak máš na začátku napsaný makeup Match perfection od Astoru. Asi jsi se překlepla a místo Rimmel jsi napsala Astor. Jen jsem ti to chtěla napsat. Neber to jako rýpání nebo tak, nemyslím to ve zlém :-) Adéla.

    OdpovědětVymazat
  32. přesně takovou inspiraci jsem potřebovala na svůj páteční maturiťák! děkuji! :-)))))

    OdpovědětVymazat
  33. Péti, nádherné šaty, bezva líčení! Jsi kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  34. nádherné fotky, míra fotí vážně nádherně!:) jinak i moc krásné šaty
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  35. Bádheré líčení i fotky!!
    Můžu se zeptat, co za stíny jsi použila, v popisku totiž chybí... děkuju, si kočka!! :)
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  36. a mě se ten lak zrovna líbí! myslím že se hodí k rtěnce a celý outfit zjemňuje :) můžu se zeptat co je to za značku a odstín?

    OdpovědětVymazat
  37. červená ti vážně moc sluší..........moc krásné

    OdpovědětVymazat
  38. Tak to se opravdu povedlo :) Moc ti to sluší. Šaty, líčení, účes... vlastně všechno je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  39. Šaty jsou nádherné, moc Ti sluší. Taky mám ráda jednoduchý styl, ale dlouhé jsem nikdy neměla (krom maturáku, z půjčovny :), nějak se v nich necítím a spíš vždy šáhnu po krátkých. Účes a make-up perfektní! Tu voňavku musím někde vyzkoušet, zajímá mi, jak voní :) Málokdo se může pyšnit takovou postavou jako ty, proto považuji za zcestné, že ti šaty dělají "širší pozadí", to teda nevím, co pak mají ostatní ženy. Samozřejmě, že šaty tohoto střihu zvýrazní úzký pas, proto se asi někomu zdá, že dělají širší zadek, ale je to přirozená ženská silueta. Tak díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  40. krásná modelka,... outfit ... nádherné fotky....

    OdpovědětVymazat
  41. Probouzející se les ze zimy a ty, v zářivě jasných barvách, to je opravdu ohromující kombinace. Úžasně nafoceno a tobě to neobyčejně sluší! :)
    Uvedený parfém neznám, na sladké vůně si nepotrpím, miluji svěží květinovo-ovocné vůně. Mým oblíbencem je Eternity od Calvin Klein. Voní snad všem, koho znám :)

    OdpovědětVymazat
  42. Petrusko, vubec nikdy uz se netrap anonymnima komentarema ! boze mas nadhernou hubenou postavu, dokonalej oblicej a zuby i krasne vlasy, to stve ty zavistivce!! Ani jim neodepisuj, je to odpad spolecnosti a nemocny lidi.

    OdpovědětVymazat
  43. Bohyně!..a to líčení tak to je něco nádhernýho. o fotkách ani nemluvě....já scu takyyyyy...

    OdpovědětVymazat
  44. Děkuju vám všem hrozně moc za komentáře, tak to jsem moc ráda, že se vám fotky líbí, to Míra bude v sedmém nebi :D......

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, moc krásné fotky! :) chtěla bych se zeptat, jak máš udělanou oční linku....máš tu linku jakoby přetaženou, že pokračuje i v očním koutku a až pak taháš ten ocásek? Já si vždy udělám linku, ze předu to vypadá přenádherně, pak to zkontroluju z boku a vypadá to dost pofidérně :D :( jako vytváření linek už mám v malíku, ake furt nemůžu vychytat ten tvar :/

    OdpovědětVymazat
  46. V našem městě si vzít dlouhé šaty na ples je totální prohřešek, který se bude řešit ještě dvacet let. Takže jsi mě teď povzbudila, abych si vzala pěkný dlouhý šaty a konečně se mohla cítít jak princezna. Na lidi okolo se vykašlu a kdyžtak se odvolám na tebe, že taky nosíš dlouhé šaty na ples:D Jinak ten parfém vypadá naprosto luxusně. Škoda, že téměř vždycky to nejlepší je limitovaná edice.

    OdpovědětVymazat
  47. To to líčení je na ples velmi nudné. Takto nalíčené oči jsou vhodné na denní nošení. Ples si žádá více fantazie a zajímavější líčení očí včetně lesku a třpytu, jemného. To samý ty náušnice - hrozná nuda. Vyčesaný účes vyloženě volá po delších výraznějších náušnicích.
    Pokud Ti šlo o zvýraznění přirozeného půbavu, tak bys musela použít jinou rtěnku, která není takto blbě uměle rúžová.
    Nějakou která má přirozenější tón barvy.

    Tento střih šatů Ti zezadu opravdu nelichotí. Jak už tu někdo píše.
    Za mně jako celek nudně průměrné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si naopak myslím, že v jednoduchosti je síla - a pokud má někdo tak hezké rysy, jako Péťa, tak na sebe nemusí plácat třpytky a lesky horem dolem, stačí jemnost a zvýraznění toho pěkného v obličeji. To se tady povedlo.
      Šaty jsou moc hezké, mně se zvýraznění pasu líbí, a předpokládám, že by se líbilo i mnoha mužům.

      A k vašemu komentáři - fascinuje mě touha za každou cenu druhého shodit. Pokud máte potřebu se vyjádřit, ač negativně, zcela jistě to jde udělat i lepší formou. Už jen z první a druhé věty předpokládáte, že si z vašeho názoru každý sedne na zadek a bude ho brát za bernou minci. Lze napsat - není to můj styl, já bych se oblékla a nalíčila jinak. Ale v celém odstavci vše zkritizovat a nic nepochválit, to o vás svědčí pouze to, že jste si někde potřebovala ulevit. Doporučuji více pozitivního přístupu v životě, pak nebudete potřebovat anonymně někde plivat jedy a skrývat to za dobře míněnou kritiku.:-)

      Vymazat
    2. Mně fascinuje Tvůj pomýlený názor na moje touhy.....: )
      Prezentuju svůj názor na outfit a celek nic víc nic míň. Chválení tu snad není povinné, nebo ano ?? : )))))
      Za doporučení do mého života úctivě děkuju ale s dovolením se budu nadále řídit vlastním rozumem....: ) Howgh.

      Vymazat
  48. Nádherné šaty a co se týče postavy tak mě se naopak libí ten útlý pas oproti boků. :) Sluší ti to. ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Jste velmi pohledná, ale na 34 let nevypadáte. Tipovala bych věk tak 45+. Ty šaty vás mladší nedělají, jen zvýrazňují vaše nedostatky. Myslím, že ve vašem věku už nějaký ten šál přes paže a ramena, dlouhé rukavice atp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, ukazte nam nejakou Vasi fotku, at se poucime... :-) Ve 34 letech dlouhe rukavice a sal... No.. a po te 40tce uz radsi nevylezat z domu, ze?? Ach boze :-D

      Zadne nedostatky nevidim, Petra zadne totiz nema. Mne se to moc libi, jak saty, tak liceni a fotky jsou vazne krasne. Pripadas mi tam jako lesni vila.

      LV

      Vymazat
    2. Já jsem si říkala, po 30 důchodky a po 40 už se asi rovnou odstřelit :D podle paní Zuzany, ale ona má vůbec vtipné komentáře ;).....

      Vymazat
    3. Peťo, nevšímej si takových "blábolů" ( viz Zuzana)! Je to fakt hrůza, co některé ženské (ze závisti) nevyplodí za nesmysly! :0/

      Vymazat
  50. Krásná modelka a nádherné fotky - nemůžu si pomoct, ale připadáš mi jako Sněhurka, jak jsi v těch krásných šatech, ten les okolo tebe... :)

    OdpovědětVymazat
  51. krásné fotky Míro !!
    karolína f.

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, moc moc moc Ti to sluší, podle mě Ti ty šaty krásně zvýraznily postavu, ta barva Ti pěkně sedla, a v tom lese vypadáš nádherně... Za mě prostě palec nahoru:o)) A podruhé palec nahoru za fotky, prostě úžasné... A ten parfém v mechu, tak to je úplná pohádka... Myslím, že Míra může být nadMíru spokojený - jak se svou prací (fotkama), tak se svou nádhernou ženou:o))) Mám vás moc ráda, hezký den:o)

    OdpovědětVymazat
  53. vše krásný, jen fotit šaty na ples v lese je trochu sranda :D

    OdpovědětVymazat
  54. Bože, to je dokonalý ... ten účes,šaty a líčení .... je z toho cítit magie :D ;)

    OdpovědětVymazat
  55. Krasne saty, liceni, uces i fotky! Dnes jsem te videla ve meste a moc ti to sluselo! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Už při první fotce jsem přišla o slova. Jsi tak nádherná, že to snad ani není možné. Naprosto bez chybičky :) Terka

    OdpovědětVymazat
  57. Tak tohle se ti Péťo fakt povedlo. Šaty jsou krásné, účes a líčení to skvěle doplní. Některé tvoje líčení je na mě občas moc, ale tohle je nádherné. A Míra krásně fotí, ale to už tady všichni víme :)

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, moc ti to sluší!! Fotky jsou úžasné, ta kvalita je úžasná.. Fakt povedený článek! :)

    OdpovědětVymazat
  59. jsi sice krásná všude, ale na té fotce jak držíš tu voňavku a díváš se nahoru tam máš takové velké očka, a jsi tam uplně taková jemná a roztomilá:))

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, ty šaty jsou nádherný a vůbec, prostě taky se mi zdá, že Ti to celkově sluší čím dál víc. Mimochodem, jak je možný, že dokážeš tak krásnou přesnou linku fixem, já se s tím plácám půl hodiny a pak mám stejně na každým oku jinou :D A ještě se chci zeptat, snad to není moc osobní, je by mě strašně zajímalo, jakou máš porprsenku, jak jsi to vyřešila u takovýchhle šatů, to máš normálně nějakou takovou tu bez ramínek ?

    OdpovědětVymazat
  61. Krasne fotky. Saty nejsou uplne muj salek kavy,ale slusi ti. I kdyz bych si na tobe dokazala predstavit trosku jiny strih. Liceni krasne. Vune Nina Ricci Nina sbiram a i na tuhle jsem v Sephore koukala,ale na me je strasne sladka. A na to abych si ji koupila do sbirky jen kvuli flakonku pomerne draha, ale obavam se,ze neodolam. Limitovana edice.. co na to rict=D

    OdpovědětVymazat
  62. Prý 45 let :D. No to jsem se zasmála. Krásné líčení, moc se ti povedlo. Jinak já bych tedy zvolila jiné náušnice, třeba nějaký větší broušený černý kamínek a aby to hezky ladilo, tak třeba prstýnek (jako set), ale tak, to je jen má představa. Každopádně moc hezký článek a krásné fotky. Tleskám a ještě jednou se jdu podívat na to líčení, je nádherné!

    OdpovědětVymazat
  63. Peťo, já jsem úplně vedle z toho, jak božsky vypadáš!!! A ta rtěnka...lepší odstín jsem na tobě snad neviděla:)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, pěkné šaty, zajímavý nápad fotit v lese, super fotky jako z pohádky. :-) Sladké vůně mám taky ráda, asi spíš květinovo-ovocné, uplně cukrátkové ne. Opakovaně jsem si koupila třeba Kylie Minogue - Sexy Darling, Christina Aguilera - Royal Desire, Puma - Flowing, Nike - Up or Down, C-THRU - Emerald, Moc mi teď voní Avon - Perceive. Znovu si klidně pořídím i Beckham - Intimately, Christina Aguilera - Inspire. Měla jsem ráda Gabriela Sabatini - Temperamento, ale už to není k sehnání. Mouni

    OdpovědětVymazat
  65. Máš krásnou atmosféru fotek. Co se šatů týká, úplně se mi nezdá ten styl - přijdou mi takové málo ženské a ty si můžeš určitě dovolit zdůraznit přednosti ;) v tomhle se člověk tak nějak ztratí, trochu dají pas, a pak hups - jen válec až na zem. I celkově ten střih a ušití se mi nějak nepozdává - to vázání nahoře je takové...nepadnoucí? Ale barva pěkná, červená je skvělá :-)
    Za mě by to příště mohlo mít trochu "odvaz" ale vím, že i takové šaty máš (např. tuším, že jsi prodávala nějaké modré kostičkované asi ze svatby? jen mi byly malé :-/ jinak bych je brala hned ). Takže zase chápu, že člověk rád udělá změnu a někdy jde rád "seriozně".

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peti,
    ty nemáš napařovačku? Brouku, nemusíš mít nijak drahou, já mám napařovačku z Kauflandu za 350,- a už ji mám 1,5 roku.
    A bomba.Svůj účel splní. Šaty pěkný, já bych si je neoblékla, mám ráda zahalená záda a trošku ramena.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  67. Já s napařovačkou strašně nerada žehlím, takže mám klasickou ETU :).

    OdpovědětVymazat
  68. Óóó, to je tak dokonalé :) Hlavně ten účes je perfektní, ikdyž já naopak preferuji rozpuštěné vlasy, protože drdoly mi moc nesluší.

    OdpovědětVymazat
  69. Nádherné od A až po Z!! :) To si ani nedovedu představit co to celé dá práce, máte můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  70. Peťo, kolik máš pas a boky jestli se mohu zeptat? Já 61-89 a tyhle šaty bych si asi nevzala:)

    OdpovědětVymazat
  71. Nevím co je na vyzáblí postavě v barvě kosti krásného?? Nevidím na tom nic sexy,naoak pro mě,jako pro chlapa je to odpuzující....žádné ženské tvary, jen tuna líčidel,ale moje přítelkyně to žere.....!! :-(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!