OOTD - Mickey fandí Jardovi :)

by - 15 února

Krásné sobotní odpoledne,

tak musím konstatovat, že když včerejší outfit, respektive šaty, vzbudily rozruch, tak dnes to asi nebude s tímto outfitem lepší :D. Víte, co mě mrzí, že jsme tak strašně úzkoprsí a netolerantní, já úplně chápu a zcela respektuji, že má každý jiný vkus, vždyť to je dobře  a je to přirozené, ale psát například, že něco vypadá jak kdybych utekla z Bohnic? Proboha kde to žijeme?! Docela mě to děsí, protože na zahraničních blozích jsem si tak obrovské netolerance a nevůle přijmout něco jiného, nevšimla. Vážně jsme tak "zaprděný" národ? Mně, jako patriota, to docela mrzí. A už zase vidím, že někdo napíše, že se zaobírám anonymy, to vůbec ne, to je mi upřímně jedno, a takový komentář mne neurazí (prosím zdržte se reakcí na toto téma, je to zbytečné plýtvání energií vaší i mou :). Jde mi skutečně o tu podstatu, která mne mrzí, protože ať už chceme nebo ne, je to odrazem mentality v naší společnosti. A víte, co mě na tom mrzí nejvíc, že si obecně vůbec nedokážeme užívat života, i když jde třeba o takovou "blbost" jako je oblékání nebo makeup. Jen se podívejte na ulice, šedá, černá, džíny, zamračené tváře, špatná nálada. Co tak pozoruji, tak v zahraničí je úplně běžné, že se ženy upraví, na naše zvyky, výstředně a nikoho to nepobuřuje, nikomu to nepřijde zvláštní a nikdo nikoho neposílá k Chocholouškovi :). A tak mám pro dnešní den poselství, zkusme v sobě najít tu dětskou hravost, radovat se z maličkostí a nebát se vybočit z řady, život je moc krátký na to, abychom se zabývali tím, co retro šatům/ mikině s Mickey Mousem/ dosaď si, řekne "paní Nováková". Když se vám něco líbí, ale neměli jste doposud odvahu, jděte do toho, užijte si výstřelky, bavte se, oblékněte si něco bláznivého/barevného/infantilního, vždyť o nic nejde, je to jen oblečení. Nemusíme všechny chodit stejně oblečené, abychom náhodou neupoutaly pozornost, nemusíme ve 30ti ostříhat vlasy, nasadit důchodky a čekat na smrt, buďme tolerantnější k druhým, neodsuzujme, nemoralizujme a hlavně, snažme se udržet si dobrou náladu a nemračme se na své okolí :)!
Tak a teď už jen krátce k dnešnímu outfitu. Stejně jako minulou sobotu, i dnes je uvolněnější a volnočasový, určitě to není nic, co by si člověk vzal na pracovní schůzku, že :D. Ale myslím, že pro mladší ročníky, třeba i do školy, by se to určitě vzít dalo a v různých kombinacích vypadá tento vzor skvěle, já plánuji nosit v trochu umírněnější verzi než dnes s džínami a converskami nebo lodičkami :). Už delší dobu pozoruji, že v zahraničí frčel a frčí potisk Mickey Mouse, Minnie atd. a mně se to moc líbí. Podle mě je to vtipný detail a jak jsem psala výše, proč se někdy nevrátit do dětských let, třeba jen potiskem na mikině :). Pravdou tedy je, že původně jsem chtěla tričko nebo mikinu s Mickeym v nějaké neutrální barvě, třeba šedé, ale nemohla jsem nic sehnat, tak jsem sáhla po vínové a myslím, že to vůbec nebyla špatná volba. Mikinu jsem oblékla s tmavými punčochami a džínovými kraťásky. Účes je už víceméně taková sranda na fotku :).
A jako vždy hodím do placu otázku, zaznamenali jste popularitu těchto kreslených postaviček na oblečení, oblékli byste je nebo se před vzorem Mickeyho křižujete a nesmí vám přes práh? :)  


boty a kabelka - HM
punčochy - Fiore
mikina - Chicnova
rtěnka - Rimmel Kate Moss matte 111





Užijte si hokej, jestli budete koukat :)!

You May Also Like

130 komentářů

  1. Já takové věci mám ráda :))) Mám sama sice tričko Mickey :D tobě to moc sluší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, pro někoho je výstřednost i zrzavá barva na hlavě :D Bydlím v Ostravě a i když své město miluju, je mi někdy smutno z lidí. Netoleranci vidím skoro každý den, ale člověk si potom více všímá lidí, kteří mají odvahu a jdou do ulic i s něčím jiným, než triko-džíny-kecky. Jsem pro, ať si lidé nosí, co chtějí a co se týče oblečení u v uvozovkách starších ročníků - barvy sluší i mnohem starším dámám, a nejenom barvy, i potisky, sukně, boty na podpatku. Akorát bych si dala větší pozor na výběr velikostí, to by se mělo vyučovat už na základkách :D Na téma móda už toho bylo a bude napsáno tolik ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D... Mě prosím spoustu lidí komentovalo triko s otazníkem... s otazníkem :D... Prostě konec :D...
      Tohle si mi moc líbí - mikča, drdol... vlastně všechno :D

      I.

      Vymazat
  3. Moc ti to sluší Peti :) Zbožňuju Mickeyho, takže fandím a nos mikču častěji :))

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že v prvním části článku jsi to krásně vystihla! :) Líp by se to ani říct nedalo, máš absolutní pravdu :).
    Jinak Ti to opět strašně sluší :)). Jen tak dál (y).

    OdpovědětVymazat
  5. Mam s Mickym nebo s Minnie spoustu triček i mikinu a nosim je moc rada, at si každý mysli co chce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle outfit je boží! Hlavně ta poslední fotka

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi moc krásná Peti. Cokoliv máš na sobě, vždycky ti to velmi sluší. Ještě se mi nestalo, že by se mi nějaký tvůj outfit nelíbil. Vždycky to má něco do sebe. A tenhle styl je takový vtipný a hravý, nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, ty si můžeš vzít na sebe i pytel od brambor a vypadáš krásně. Snad inspiruješ i ostatní lidi, kteří si na tohle netroufnou;-)

      Vymazat
  9. Za tento přístup tě moc obdivuju ;) já hrozně nemám ráda když na mě lidi koukají, takže se oblíkám vetšinou do černé bílé a šedé občas vínové. Hrozně ráda bych se trochu odvázala, ale nemám na to bohužel :D Jediný úspěch je teď u mě, že jsem se odvážila si včera večer vzít áčkovou sukni (sukně vůbec nenosím) a rtěnku Milani Sangria, která je mimochodem naprosto božská,ta výdrž, barva a moc děkuju, že jsem ji díky tobě objevila :) Koupila jsem si ještě odstín Fruit punch a musím říct, že příjemnější rtěnu jsem na sobě ještě nikdy neměla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi prostě uplne neskutecna!!! :)) plna energie s neskutecnym pohledem na svět, na první fotce vypadáš na 18 :) krom toho ti to nesmirne sluši

    OdpovědětVymazat
  11. černá mašle a červené rty jsou top!!:) závidím krásné slunečné počasí, u nás je hrozně, a já bych už taak ráda vytáhla kraťasy a sukně :))

    OdpovědětVymazat
  12. Ten outfit je skvělý! Jak na začátku píšeš o tom,že v zahraničí se neřeší výstřední oblečení a u nás ano,tak v tom s tebou na 100% souhlasím!! Když si na sebe člověk vezme něco odvážnějšího,hned se na něj všichni dívají a pomlouvají ho.Já osobně se chci naučit si toho nevšímat a nasit to,co se mi líbí! :))) A Mickeyho Mouse bych si na sebe klidně vzala ;) .

    OdpovědětVymazat
  13. Veľmi pekne napísaný článok, a k tomu čo máš na sebe, za mňa len jedno veľké WAU! Neskutočne ti to pristane od tej mašličky vo vlasoch až po podrážky topánok! ;) Super!

    OdpovědětVymazat
  14. Taky si ujíždím na Disney postavičkách. Ta mašlička v těch vlasech tomu dává skvělý nádech =)

    OdpovědětVymazat
  15. Idealny vikendovy outfit, mne sa paci :)

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně Ti to sluší, ten účes je dokonalej...jen co mi nesedí jsou ty velké brýle...neměla bys svojí krásu schovávat za kus plastu ;))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, v tej prvej casti clansku si to celkom vystihla, ale ja by som k tomu dodala, ze to nie je uplne take jednoduche ako pises. na zapade sa tak casto nemenil rezim ako u nas. nas 30 rocnych vychovavali rodicia ktori vacsinu zivota prezili v socializme a tam sa vytrcanie z davu nenosilo, prave naopak bolo perzekuovane. a ti rodicia to na vacsinu z nas preniesli. ale uz na dnesnej mladezi vidno, ze v obliekani su svojski a odvazni (niekedy az moc). taktiez by som nasu socialnu a psychicku situaciu neporovnala az tak so zahranicim. kde na zapade su niekolko nasobne vyssie platy. tu si priemerna zena radsej kupi nieco cierne/sede ale univerzalne co jej vydrzi dlho, ako nieco waw co bude mat na jednu sezonu. asi tak. ale inak outfit pekny, mne sa to paci. Liza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím a ještě bych k tomu přičetla nechuť cokoliv změnit a rezignaci na vše. A na druhou stranu plno lidí si neuvědomuje, že my se tady máme pořád velmi dobře ve srovnání s jinými zeměmi.

      Vymazat
  18. Módu s Mickeym a Minnie miluju už tak dva roky. Všimla jsem si toho na Britney a pak se to nějak rozneslo na více celebritách. Taky Francisco Lachowski, model, předváděl svítivě žlutou bundu s potiskem Mickeyho. Já s tím nemám problém, naopak souhlasím s tvými názory. Trička i mikiny s Mickeym nebo jeho holkou mám, povlečení na postel i hrnek, zbožňuju to! Cítím se v tom super a je mi jedno, že malá pětiletá holčička od sestřenky stejně jako já běhá za vším, kde vidí tyto potisky. Užívám si to s ní a je sranda. Taky Ariel, malá víla, moje milovaná :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Napsala jsi to přesně. Na mne Češi vždy po návratu z Holandska působí ještě hůř......jejich energie je velmi zvláštní. Z většiny bohužel vyzařuje smutek, rezignace, odevzdanost, zloba až zášť. Je smutné vidět, jak se to podepisuje v mimice lidí. Jen děti, hodně mladí a zamilovaní na mne působí přirozeně a zdravě. Jsem tady 14 dní a těším se zpět do Holandska kde je svoboda, energie, radost. Ve všem, i v tom oblékání. Mickeyho nosím taky - v květnu mi bude šedesát. Přeji hezké dny a nenechte si vzít radost ze života.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně, to je naprosto výstižné a zároveň hrozně smutné, kolik lidí, kteří mají srovnání, se v této věci shodne a nejen Češi, stejné dojmy mají i cizinci. Lidem tady pravdu chybí radost ze života, motivace k čemukoliv, jenže ono se není na jednu stranu čemu divit, když u nás vše funguje, jak vidíme. Já se musím sama přiznat, že ten negativismus se šíří a ubíjí mě i z některých komentářů, kolikrát mám z něčeho radost, říkám si, dám to na blog a pak když vidím ty reakce, je mi kolikrát do breku, že je u nás tolik nešťastných a nepřejících lidí......

      Vymazat
    2. Chválím veselost outfitu a hlavně pěkný účes. Ovšem plně souhlim s tím jací převážně jsou lidé v našem státě. Taky mě to strašně ubiji. Závist, zloba, nepřejícnost, znechucenost. . . Ať se hlavně ten druhý nemá lip.

      Vymazat
    3. Peti, taky je mi kolikrát hrozně smutno z toho, jak někdo dokáže být v komentářích zlý (no spíše zlá)... Cítím to tak, jak to píšeš, že máš z něčeho radost, tak tu radost ukážeš na blogu na fotkách a hned Tě někdo bezdůvodně a pomstychtivě napadá... Nechápu to, já si sem chodím spravit náladu, pokochat se krásnýma fotkama krásné blogerky:o)), případně pro inspiraci, radu... A ani když třeba nesdílím stejný názor, nenapadlo by mě ubližovat, proboha... Vždycky mě ty zlé komentáře zamrzí, a to hodně, protože Tě mám ráda.

      Vymazat
  20. Já Mickeymu fandím, jen jsem ještě nenašla to správné tričko, které bych musela mít :) Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se tento outfit na tobě líbí, krásně dokáže zvednout náladu. Včerejší šaty byly krásné, jen si myslím, že až se trošku oteplí a budou se dát nosit bez punčoch, tak budou naprosto perfektní.

    OdpovědětVymazat
  22. Krásně si to napsala a plně s tebou souhlasím, každý ať dělá a nosí co chce, je to na každém. Já bych se asi neodvážila, ale mě se outfit celkem líbí ;-) Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  23. Mickeyho a Minnie nosím na tričkách, mám tak 4 a to je mi 29 let !!! :) Mám ráda mladistvé oblečení. Peti, přesně jak říkáš, přece nenasadíme ve 30ti důchodky !!! :D život nám v podstatě teprve začíná, oujeee :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :D! Mám známou, které je přes 50 a nosí tyhle věci úplně v pohodě, často cestuje do zahraničí a celkově si umí užívat života, to obdivuji, nebojí se toho a vypadá bezvadně :).

      Vymazat
  24. Presne viem o čom hovoríš, ja mám krátke vlasy celkom taký neobyčajný strih, jednu stranu mám krátku, na druhej mám vlasy dlhé a keď sedím v buse tak všetci na mna čumia ako keby som bola opica v zoo :DDDDD ale čo ja som spokojná mne sa to páči....ostatní sa môžu vieš čo :DDDDDD

    OdpovědětVymazat
  25. Naprosto s tebou souhlasím Peti, všechno je jenom o pozitivním přístupu....dřív jsem taky nechtěla vybočovat z řady.....(takové ty otázky, co na to lidi ve škole, co řeknou holky z vyššího ročníku....) ale od té doby co znám sílu myšlenek a pozitivity mě tohle netrápí a ani mě nenapadne něco takového řešit. A stejně je to i s makeupem....:) každý se s tím asi musí ěnjak vypořádat sám....a nebo by stačilo kdyby si každý hleděl svého...:) Jinak ti to sluší, nevím proč ne? ta mikina je boží :D jediné co, tak se mi moc nelíbí účes s mašličkou, ale bude to asi tím, že se mi z 90 % drdoly nelíbí....takže to u mě vlastně není nic neobvyklého...:) dík za pěkný outfit a hlavně za názor!! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadáš uplně suprově tak na 18 let! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Zrovna tu sedím v tričku s Minnie :). Outfit ti sluší, vypadáš mladistvě a plná enerige. Jen by se mi k tomu asi víc líbila áčková sukně. Třeba koženková. Jinak palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  28. Nezlob se na mě, ale podle mě prostě nemáš vkus (ano vím, že je to dost individuální záležitost). Zahraničními blogy se neřídím z jednoho prostého důvodu - ano, slečny se nebojí kombinovat a nosí strašně crazy věci, ale upřímně mi to přijde nevkusné, hrozné a nikomu to většinou neluší. Ne, opravdu ti tahle mikina nesluší (asi jako jediné tady se mi to nelíbí), přijde mi nevkusná a neslušící. Ono je sice strašně hezké, že se nechceš oblékat všedně a neoriginiálně, nicméně otázkou je, zda bys nevypadala lépe v něčem elegantnějším/slušivějším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je cokoliv crazy a kdokoliv, kdo se nebojí kombinovat nevkusný, tak z logiky věci plyne, že vkus mají jen lidé, kteří nosí černou a kombinují jí s nude! A to i v případě, že se jde do pubu na hokej :D
      Tohle ale podle mně přesně vystihuje ten první odstavec, nebo ne? A tohle je přeci blog, tak kde jinde, než na blogu by se holky neměly bát kombinací ať už na hranici vkusu?

      Vymazat
  29. mě se děsně líbí ten detail mašličky ve vlasech :)

    OdpovědětVymazat
  30. Máš úžasný styl a komentáře typu "vyšla si z blázince" jsou od lidí, kteří neumějí vycházet z davu a být originální!! :) Mickey mikina se mi ohromně líbí a tobě ta barva sekne! :) Chválím :)

    OdpovědětVymazat
  31. Naprosto tě chápu, bohužel už taková patriotka nejsem, možná jsem bývala, teď už moc ne :( Tenhle outfit je naprosto dokonalý, roztomilý a nutí mě se pořád usmívat :) kdybych měla postavu jako ty... :D ta mikinka je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  32. Někteří lidé jsou opravdu strašní.
    Tenhle outfit je naprosto bezchybný! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Taky mi hrozně vadí ta česká úzkoprsost.. Stačilo, když jsem si vzala do města červenou rtěnku a všichni se otáčeli, nechápu.. Máš svůj osobitý styl a moc se mi líbí jak se oblékáš a maluješ. Moc ráda tě sleduji, jsi taková moje inspirace :) Dříve jsem taky raději nosila takové oblečení, ve kterém vypadám ''bezpečně'' a nevybočovala jsem.. Ale začínám na to kašlat a oblékám si to, co se líbí mně.. A když lidé na mě koukají, tak se na ně začnu dívat taky.. Líbí se mi jak zmateně potom odvracejí pohled jinam :D :)

    OdpovědětVymazat
  34. Já ti fandím. Líbí se mi, jak se oblékáš, maluješ, upravuješ atd. A je mi jedno, kolik ti je, i kdyby ti bylo padesát, no a co? Navíc, pokud má někdo tak luxusní postavu, tak si to může dovolit. Když je něco pěkné, líbí se mi to, tak to ráda pochválím. A když se mi něco nelíbí, tak si pomyslím své, a nekritizuju. Upřímně se mi třeba nelíbí určité styly oblékání, určité rasy psů, určitý styl bydlení nebo určité styl stravování. Ale... proč budu kazit autorovi blogu náladu svými zpruzenými kecy, když jemu se to líbí a má radost? Jsem slušně vychovaná a tak si raději pomyslím své... Takže kašli na prudiče a užívej si svůj styl :)

    OdpovědětVymazat
  35. Peto nadherny clanek! Jsi skvela zenska:) a tedle styl miluji, sama nosim casto dzinove sortky a mikinu s micky mousem:)

    OdpovědětVymazat
  36. Mickey frčel už vloni a koupila si ho i moje mamka!!!! K tomu oblíkne pastělově zelený kalhoty a já sem pyšná, že mam mamku, která vypadá v 51 letech takhle a nebojí se barev. Jsou mi sympatičtí lidé, kteří dokážou experimentovat, jsou originální a neklepou si na čelo, když kolem nich projde člověk oblečený ne podle jejich gusta :)

    OdpovědětVymazat
  37. Teda :-) Spíš bych si to uměla představit s teniskami a bez mašle, ale proč ne. Taky nosím mikinu se zajícem a miluju ji, i když si na ni přijdu už kapku stará :-) Jinak ta netolerance je asi hlavně dána tou anonymitou na blogu. Tvůj blog sleduji už docela dlouho a poslední dobou ta atmosféra napadání docela graduje. Z očí do očí už by to nikdo asi neřekl. Ale že se lidi otáčejí a dívají...jen ať to dělají, ne :-) Naopak mi přijde, že je u nás v některých věcech tolerance až nadbytek - divadla, svatby apod. Člověk by měl mít soudnost a cit pro příležitost, jinak je kritika zcela na místě. Já jsem tedy z Prahy a nějaké velké netolerance jsem si nikdy nevšimla, nebo mi to je tak nějak jedno. Občas co vídám si i ode mě zaslouží minimálně pozvednuté obočí. A není to tím, že jsem zakomplexovaná. Chápu, že tady na blogu tě forma kritiky štve, ale zase si vezmi, že IQ tvých haterů je v takových hodnotách, že to ani za řeč nestojí :-) Akorát bych tedy jako některé místní přispěvovatelky netvrdila, že náš národ je tak hrozný...Samozřejmě záleží, v jaké společnosti se člověk nachází, ale ani tak si nemyslím, že tohle odsouzení je zrovna šťastné. Jinak chválím tvoje videa, na pauzu mezi učením ideální.

    OdpovědětVymazat
  38. Vtipný víkendový outfit :) A chválím za pozitivní přístup :)

    OdpovědětVymazat
  39. Mě se outfit líbí a tvůj popis "čecháčství" taktéž! :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Petro pleteš si úzkoprsost a nevkus, víš? Velmi často tyto slova zaměňuješ.. Musím říci, že ty možná jsi odvážná co se oblečení týče, ale nemáš vůbec žádný vkus tam je ten největší problém, pak se nediv, když tě lidé den co den kritizují co to máš na sobě. Jednotlivé kousky třeba v pohodě jsou, ale vkus ti chybí a máš problémy s kombinováním oblečení, tady je ten zakopaný pes, víš? Jednotlivé věci sami o sobě hezké jsou, ale tvé zkombinování je příšerné a proto je tolik lidí "hejtuje"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dosti odvážné tvrzení, že "tolik lidí hejtuje", ono to je zpravidla pár jedinců dokola, takoví sklaní hateři ;). Jinak viz první odstavec, nemáš vkus atd., to je individuální záležitost, každému se líbí něco jiného.

      Vymazat
    2. tak jasně, na blogu nepoznám kolik je to lidí, když jsou všichni anonymní, ale víš kolik máš haterů na omlazení, votoč vohoz a dalších podobných stránkách? Řekla bych, že to stoupá do tisíců, proto píšu tolik lidí hejtuje.

      Vymazat
    3. Obávám se, že to vypovídá více o těch lidech samotných než o mně ;). Navíc vím i to, že pro některé není problém založit více profilů, jen aby mě hejtovat mohli a to kolikrát i na blogu, ale jinak zmíněné stránky nesleduji, nehodlám investovat energii do takových lidí, ale že to budou tisíce, to dost pochybuji :D.....

      Vymazat
    4. No tak konkrétně na výše zmíněných stránkách si ukládají tvojí IP takže více profilů možných není a když se založí diskuze třeba o tvém blogu a je tam i 8 tisíc příspěvků během pár dní tak pochybuji že tam pořád píší jedni a ti samí, střídá se tam opravdu mraky lidí. Schválně si někdy vygoogluj svůj blog a přezdívkua uvidíš, kolik se toho dá najít.
      Nedávno jsem se třeba z jedné "plodné" diskuze dozvěděla, že když jsi byla mladá hned po škole, tak jsi byla těhotná, ale měla jsi komplikace a potratila a od té doby nemůžeš mít děti proto prý také tak ošklivě odpovídáš na lidi co se tě ptají jestli budeš mít děti apod :D
      Někdy si říkám, že ti lidé nemají nic jiného na práci než sledovat celý tvůj život a tvořit z toho jiný příběh.

      Vymazat
    5. Nojo, to dá přece rozum, když někdo anonymní na netu napíše, že jsem byla těhotná po škole a nemůžu mít děti, tak je to pravda :D! Že já blbec tu antikoncepci beru, když stejně nemůžu otěhotnět :D......Jinak na to můžu napsat snad už jen jedno, " Pomluvy vymýšlí závistivci, šíří je blbci a věří jim idioti" .

      Vymazat
    6. jasně to, jenže se pořád najde spousta lidí, kteří tomu budou věřit a s tím člověk nic neudělá.

      Vymazat
    7. Přikláním se tedy k tomu to názoru. Oblečení je OK, ale kombinace lehce "laciná". Vršek s postavičkou jasně, proč ale k tomu dál i ty vlasy? Chtělo by to trochu oživit, aby to mělo jiskru. Asi bych volila vlasy volně, kabelku mini na dlouhém popruhu, jen tak křížem....



      Vymazat
    8. ten dotycny anonym tu kazi pozitivnu atmosferu svojimi trapnymi komentarmi, tak laskavo si nechaj tu kritiku pre seba a neutoc tu na petru, neznasam takyto typ ludi ktori provokuju a este sa budu schovavat za to ze prejavuju svoj nazor......

      Vymazat
    9. Nevím, co je pravda a co ne, ale pokud žena potratí, tak je to to nejhorší, co se jí může stát. Ať už je to pravda nebo si někdo něco tak hnusného vymyslí, tak je to šílené. To už je ku.va soukromá věc ! Zkoušela jsem hledat nějaké ty hanící diskuze, ale asi to neumím hledat. Jediné co sem našla bylo k videu o antikoncepci a tam kdosi napsal: Ta má ale velkou žabí držku. Mazec, ale je to "jen" narážka na vzhled. Petře to nezávidím, protože pokud potratila, tak to v ní zůstane navždy :-(

      Vymazat
  41. Milá Pééťo, :-)
    jsi skvělá a velmi odvážná.... ale v outfitech i líčení máš styl...a máš cit pro detail.
    Líbí se mi Tvé inspirace, líčení, účesy i nevšední kombinace barev. Děkuji Ti za ně, sma bych to tak nezkombinovala a tady mi hezky poradíš a "navedeš" jak by to i šlo.
    Mrzí mě, že někdo háže nás po 30tém roce věku do starého železa a nejlépe do rakví....
    Nemůžu se dočkat až dotyčným anonymům (proč by to psali veřejně...že) bude 30 a více...asi se půjdou dobrovolně odstřelit:-)
    Mickey mouse je nevšední, ale velmi hezká inspirace. Vínovou barvu mám ráda, za mě palec hore :-) A riflové kraťase mě baví. "Dětské" postavičky jako Mickey, Sponge Bob, Garfield, medvídci,žirafky, atd...jsou u mě na programu dne na domácích oblečcích a na nočních tričkách a něco mám i na spodním prádle. Prostě se mi to líbí a nehodlám se omezovat kvůli jakýmsi "konvencím"...
    Neříkám, že bych něco takového nosila do práce, ale na nedělní pohodu je to pro mě jako stvořené:-)
    Pěkný zbytek víkendu Peťulko:-)
    PS: účes Ti moc sluší, mašlička je šmrncovní

    OdpovědětVymazat
  42. Užasně jsi to napsala! Myslím, že by se náš národ měl uvolnit. Všechni všechny jen kritizují za to, že vypadají rozdílně. Každý je originál a tím by měl zůstal. :) Obdivuju tě. Tenhle outfit se mi líbí od hlavy až k patě! :) Je super, sama vlastním mikinu s Minnie :D Moc se mi líbí ta poslední fotka! :D

    OdpovědětVymazat
  43. Na to že ti je 30let tak se oblíkáš jak nějaká holka co chodí na střední... podle mně ti tohle vůbec nesluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ked má postavu ako 15, čo môže peti kazdy závidieť, tak prečo nie:-) aj ja mám mickey mousove tričko :-) horšie ako vyzerať akože podľa niekoho infantilne, je sa tak správať, to nikoho netrápi ale potlac a tričku, podľa tej by súdil každý...nenechaj sa odradiť a nos veselé veci:-)

      Vymazat
  44. Chválím kabelku, brýle, mašličkový účes a krásné nožky :-) A hlavně ten pozitivní přístup! :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Péťo ber to tak, že ti škarohlídové jsou v menšině, jen si jich snadno všimneš, protože narozdíl od těch ostatních jsou to právě oni, kdo do světa nejvíce vykřikují svůj názor. Bohužel musím souhlasit s tím, že jsme v módě strašně nudní, šediví, snadno přehlédnutelní. A ten kdo vyčnívá, ten si to schytá. Já si to Paříže oblékla pestrobarevnou bundu, k tomu jsem doplnila rudou rtěnku a nikdo na mě blbě necivěl. Tady na mě koukají, jak kdybych byla zelený ufon s tykadlama.

    OdpovědětVymazat
  46. Ja som asi jediná na svete ktorej sa nehodia čierne pančuchy a na tom krátke šortky :( outfit je fakt krásny! :) ..
    a čo sa hokeju týka,držím vám palce keď sme to my už pokašľali ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z toho si nic nedělej, že jste prohráli. My to taky hrajeme hrozně.

      Jinak mikina s obrázkem dobrej nápad. Ale já moc Mickeyho nemusím, vždycky mi připadal jako hroznej "správňák". Já bych spíš brala třeba s Kačerama, ty jsem měla od Disneyho nejraději. Teď si brousím zuby na super tričko s Batmanem, už si plánuju co k tomu budu nosit.

      Vymazat
  47. Teď jsem si přečetla,že to ,že jsou lidi netolerantní co se týká oblečení je tím,že jsme žili v socialismu.Podle mně to tak není!Je mi 50+ a vždy jsem se oblékala hezky a barevně.Běžně se nosil větší výběr oblečení,sukně ,šaty,kalhoty,šortky-ty nosila dokonce už moje maminka!Píšu o vesnici a okresním městě blízko Prahy/Dnes opravdu většinou nevidíte nic jiného než kalhoty,bundy,trička,sportovní boty.Teprve tak v posledních,řekněme dvou letech se mi zdá,že je vidět první vlaštovky ,že se opět ženy začínají oblékat více žensky.Nemyslím,že je to proto,že by je někdo odsuzoval,spíš to považuji za pohodlnost a málo odvahy.Petra si obleče šaty a některé z nás to považují za výstřednost!Je to jen můj názor.Stáńa

    OdpovědětVymazat
  48. Milá Petro,

    obvykle nereaguji na žádném blogu, ani na tvém, ale dnes musím.
    Na Omlazeni.cz jsem narazila na diskuzi ohledně tvých štětců, nevím kde je pravda, ani kde se stala chyba (žádné tvé štětce nemám), ale celá situace mi přijde velice trapná. Nechápu, proč má někdo neustále potřebu poškozovat druhé lidi a zbytečně rozmazávat takto banální situaci. Bohužel, někdy se najde člověk, který si myslí, že u každé věci platí za málo peněz - hodně muziky. Což samozřejmě pravda není. Chtěla jsem ti tímto vzkázat, že jsou i lidé, kteří se celé situaci smějí a nikterak je neodrazuje několik nevhodných komentářů a sáhodlouhý článek na internetu.
    Ráda bych také řekla, že mi dávno není 20, přesto se nechávám inspirovat - hlavně účesy. Také mám ráda recenze, byť mohou být i neužitečné (každý máme jinou pleť). Dost oceňuji, že předkládáš své zkušenosti ostatním s milým přístupem a nadhledem.
    Upřímně hodně obdivuji, že do blogu vkládáš tolik své energie, času a pak se zde objeví tak sprosté komentáře (jakéholiv charakteru), že mě to mrzí i za tebe.
    Do dalšího blogování ti přeji hodně sil, co nejvíce čtenářů, dobrých nápadů a také, ať se ti daří i v osobním životě.

    Tvoje čtenářka

    OdpovědětVymazat
  49. Disney postavičky sú vždy populárne:-) a táto mikina je super! Zaujala ma kabelka, ktorá je elegantná, jednoduchá a vhodná snáď ku všetkému, veľmi pekná.
    Hosťujem GIVEAWAY na svojom blogu:-)
    ziriane.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj outfit se mi líbí.
    Chtěla jsem se ale vyjádřit k článku. Tvrzení, že jsou "takoví" jen Češi mi přijde zvláštní. Pokud vím, tak blog vedeš v češtině a zkušenosti s blogováním v zahraničí nemáš, tak jak víš, že v zahraničí by ti hateři nepsali takové komentáře?
    Žila jsem chvilku v zahraničí (Německo) a mám zkušenost, že i tam umí být lidé zlí a urýpaní. Naopak tady v ČR se mi to nestalo, což může být tím, že se obklopuji jen těmi "fajn" lidmi. Dokonce se mi ale stalo, že jsem si podle tebe učesala účes "mašle", což je podle mě docela extravagance, a spousta lidí mi to pochválilo. Několikrát se mi dokonce stalo, že mi nějaké oblečení pochválila třeba úřednice v bance nebo prodavačka v obchodě.
    Myslím, že k těmto negativním, ošklivým reakcím vybízí anonymní prostředí internetu, ale nepaušalizovala bych to pouze na ČR. (Mojí kamarádce, která měla blog, v Německu taky psali lidé nehezké komentáře.)
    Nemyslím to nijak zle, ale nemám takové paušalizování ráda. Přijde mi to jako tvrzení, že všichni Američani jsou tlustí, atd.
    Hezký den.
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  51. Peti, ale ono nejde o tu úzkoprsosť, ale pravdou je, že Mickey Mouse sa nehodí pre ročníky 15+ :/ proste to vyzerá strašne trápne, nevravím, že máš chodiť ako dôchodkyňa, ale toto by som zo šatníku 34 ročnej ženy vážne vyradila ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jednak je mi 33, neze by to byl takovy rozdil, jen pro uplnost a pak naopak co vidim outfity na blogerkach, ktere sleduji a ty jsou ve vetsine kolem 30 nebo 30 plus, tak takove veci hojne nosi :).

      Vymazat
    2. Aha, to prepáč potom :) len vyzerá to proste vtipne, aj na 20 ročnej, je to hrozne infantilne

      Vymazat
  52. Úžasný outfit!!! :) Strašně ti to sluší! :) A hokej sleduju! :D ♥

    OdpovědětVymazat
  53. Peťi, mě se včerejší outfit hrozmě moc líbil, protože tě podle mě skvěle vystihuje. Tento se mi líbí také, je svěží, mladistvý, svobodný a svým způsobem i divoký. Odvahu bych na něj ale asi partně neměla, češi jsou totiž opravdu hrozně úzkoprsý maloměšťácký národ, který druhého hned odsoudí a blbě zírá :D ... což je podle mě obrovská škoda. Každopádně se nenech nikým odradit a nos si co chceš, ať si ostatní trhnou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/limitky-produkty-essence-jaro-2014.html

    OdpovědětVymazat
  54. Tenhle outfit je absolutně skvělý a moc ti sluší! Já sama mám tyhle roztomilý postavičky ráda a ať si každý říká co chce, mě se to prostě na všech líbí :)

    OdpovědětVymazat
  55. Hezkej sloh nahoře, tvoje outfity i líčení se mi líbí, je to super, ale škoda že nejsi mladší, tohle už se prostě ke třicítkám nehodí...

    OdpovědětVymazat
  56. Já si myslím, že ti to moc sluší :) Není pravda, že když je člověk dospělý, tak si nemůže obléknout nic s Mickey mousem... Tvůj outfit je jen na tobě. Pokud se cítíš dobře, tak to okolí může být jedno. Navíc je ta mikina fakt hezká a vypadá pohodlně. Máš pěknou postavu a já si myslím, že bys kraťasy měla nosit rozhodně častěji. Je mi 16 a vážně si myslím, že je lepší, když má člověk 30 a mikinu s potiskem kreslené postavičky, než třeba každý kus oblečení v jiné barvě. Dnešní outfit se mi rozhodně líbí a to i barevně. Nenech se vytočit komentáři lidí, kteří beztak sedí u počítače v něčem strašném a jen soudí ostatní a stejně ti závidí, že ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  57. Peťulko, ten článek je skvěle napsaný, naprosto s tebou souhlasím. Taky mě ubíjí, jak jsou lidé závistiví, pomluvační a nedokáží si ničeho vážit. Moc ráda tvůj blog sleduju, nebíjíš mě energií, mám z toho prostě radost. Jsi moc sympatická a inspirativní.
    PS: tak jdu na ten hokej - synové a manžel už sedí v obýváku s vlaječkami na tvářích...
    Petra

    OdpovědětVymazat
  58. Já nosím triko s Mickey Mousem a jeho láskou:-D Je mi skoro čtyřicet a je mi jedno jestli někomu vypadnou oči z důlků.Ono někdy stačí mít výraznou rtěnku a už jsou to pichlavé pohledy jako jestli jsem normální...no asi nejsem,ale to vůbec nevadí:- Smích a radost ze života nám prodlužuje život a tuží zdraví..A proto Tvůj veselý outfit mi vykouzlil úsměv na tváři...moc se mi to líbí Petruško,sluší Ti to jako vždy..

    OdpovědětVymazat
  59. ahoj Péťo,
    než se vyjádřím k Mikymu musím ti napsat, že mě osobně si opakovaně přesvědčila v tomto krásně, s nadhledem napsaném článku o své inteligenci, o svém vtipu, je vidět, že to máš v hlavě srovnané, život bereš s humorem, nadsázkou a vtipem ti daným........... jo a na zlé, hloupé a urážející komentáře poškozující tvoji osobu se vykašli, tedy na rovinu, já bych je ani nezveřejnila, proč se ti má nějaká nešťastná husa šťourat v soukromí. Tvůj upřímný pro mě od srdíčka napsaný článek mě dostal, komu čest, tomu čest.
    A to oblečení to je fakt paráda, opět ti to moc sluší a dle mého názoru je to veselé a vkusné, proč ne! Prostě si měla chuť se takto obléknout a já ti tleskám.............................
    A my ostatní buďme tolerantní, veselé a taky barevné.................Péťo díky za to, že jsi a tohle děláš.........držím palce........ na hlupáky kašli.................jsi fakt dobrá, nenech se odradit a otrávit........................tvoje fanynka, která jde zítra taky do barev

    OdpovědětVymazat
  60. já sama takový věci nenosím, ale na tobě se mi to líbí a s tou mašličkou ve vlasech je to supr! :D :))

    OdpovědětVymazat
  61. Jé,to je pěkné a hravé a jako vždy moc sluší,líbí se mi takový ,,oddych"a taky si tak občas vyjdu,není třeba se brát pořád vážně.Je fakt,že my jsme v modě hrozní zaprděnci a nedokážeme pochopit,že si někteří s módou rádi hrají a nebaví je uniforma,nehledě na to,že tím člověk vyjadřuje svou osobnost..šaty dělají člověka.!já občas taky vyvětrám něco ,,ulítlého" a reakce jsou různé..ale jednou mě překvapila jedna starší paní,co mi oděv pochválila a řekla,že musím nakupovat v zahraniční,že tady nic takového nevidí:-Da život je moc krátký na to,aby jsme se báli něco nosit,jen proto,že je to asi pro druhé špatné,nevkusné apod.a když člověk věří v sobě sama - nezajímá ho ,co si myslí ostatní a koneckonců,když tomu člověk věří a umí to nosit uvěří tomu pak i to okolí!buďme sví lidi!s pozdravem Nika

    OdpovědětVymazat
  62. Moc pěkné! Já sama bych asi na Mickeyho neměla kuráž :D Ale zdá se mi, že ti ta mašle ve vlasech možná zbytečně až moc prodlužuje obličej, ale je to pouze můj názor, hlavně jak se to tobě líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  63. Ta mikina je krásná :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  64. Předně posílám pozdrav z Anglie :). Co mohu takto s odstupem říci je, že tady je to opravdu svobodné. Ve všem. Není tu výjimkou potkat osobu s neonově růžovou barvou vlasů (potkala jsem skutečně i 60letého pána, co měl hlavu vyholenou a nechané jen 3 ostrůvky dlouhých vlasů obarveno na neonově růžovou!!!), ženy všeho věku se tu čančají a parádí a starají se o sebe. Záleží jim, jak se prezentují a chtějí být za každé situace "šik". S make-upem i volbou oblečení jsou občas bláznivý, ale jak již bylo řečeno, žijeme jen jednou. Osobně si to tu užívám a konečně jsem se naučila nosit sukně a trošku se odvázat. Tady totiž opravdu nikoho nezajímá zdali máte 90 kilo, je Vám 16 let a máte minikratásky a tričko pod prsa. Ne, oni se za takovou holčinou neotočí, nehodnotí ji a hlavně ji nekritizují. Je to její volba, její styl života. Starají se tu o sebe. Samozřejmě, že jako tu potkáte nádherně upravenou ženu, potkáte i opravdu nevkusně a nehezky upravenou ženu. Myšleno tak, že linka na horním víčku (či ona linie značící obočí) by mohla končit na patě, červenou rtěnku lze použít místo zubní pasty a tvářenku nanést způsobem, že i slepý by dokázal označit, kde je nanesena. Vše nejlépe na jedné osobě. S doladěním outfitu je to na podobné vlně. Ale nikomu tu do toho nic není a tak slečně nikdo nebere sebevědomí, nekritizuje ji a ona si spokojeně žije dál. Ano, někdy je potřeba podívat se do zrcadla otevřenýma očima či si nechat pomoci. Ale ne se nechat omezovat! No a tak, takže nebuďme tak usedlí, vnesme trochu barev do ulic a nestyďme se za to, že si chceme hrát! Dětská radost je to nejupřímnější, co v nás zůstalo. Čistá dětská radost z maličkostí je krásná věc a pokud ji máte třeba z toho, že si vezmete klobouk a budete si připadat krásně elegantní, vyjdete z domu s fialovou rtěnkou či si konečně vezmete ty nové holínky a budete skákat do kaluží, tak krucinál PROČ NE?! :)) Nejsem zastáncem odkazováním na weby a tak různě, takže pokud by někoho mé postřehy z Anglie zajímaly, blog najdete v profilu :))

    OdpovědětVymazat
  65. Tak Peto priznam se,ze vcerejsi outfit se mi moc libil,toto uz ne asi tim,ze mi to pripomona styl Mylie Cyrus a tu ja teda rada nemam jak se vulgarne posledni dobou chova se mi nelibi ani trochu...vcerejsi outfit,tedy jakoby sedestakovy se mi libil i tim,ze se mi zda,ze tehdy byly zeny jeste damy,dneska uz se to moc nevidi a tento dnesni outfit to ve mne evokuje,nevim proc ale je tomu bohuzel tak...ja mam nejradsi elegantni,sexy,sofistikovany styl a takto se taky denne oblikam,pro mne je ten,kdo jde jeden den ve stylu hip hop a druhy den urban a treti den jak z sedesatych let nekdo,kdo se proste hleda a opravdu nema styl,nevi kam kudy a vubec to neni o zavisti,je to jen nazor...ja jsem treba vzdycky mela zato,ze mas taky rada elegantni,romanticky styl a ten ti podle mne slusi nejvic ale to,co nakonec nosis nebo ne je tvoje vec,delas blog takze musis pocitat s tim,ze ti tady lidi budou psat i skaredy veci,to je normalni,bez se podivat na diskuze na blesk,cz co tam lidi pisou nebo na nektery modni diskuze jak lidi nadavaji nebo neco negativne komentuji a tak je to vsude,v Cechach a i v Holandsku,neverte tomu,ze jen v Cr jsou lidi negativni-neni to pravda,ja jsem se naucila,ze vsude jsou lidi zarlivy a jsou to hlavne zensky ktery takovy jsou a nedokazou se prerust pres to,ze nekdo vypada lip nez ony,tady u nas na vesnici v Geelu,v Belgii,jsou zensky ktery nikdy nevidely rasenku a kdyz jdu myho syna vyzvednout ze skoly tak vim,ze mne ostatni zensky pomlouvaji,ze jsem vzdycky nalicena a vzdycky hezky oblecena a potom se dozvidam kde na to jako beru a co jakoze delam za praci apod.Je to hoodne neprijemny a v tomto zensky proste nechapu,ja na nikoho nezarlim-naopak se rada inspiruji a rikam si co mne to prinese,jak mne to obohati abych vypadala treba lip...za mne se zensky musi naucit mit vic sebevedomi a byt vic tolerantni k ostatnim zenam,vic v tom neni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem toho nazoru, ze neni nutne drzet se urputne jednoho stylu, ja mam rada prave tu zmenu, jeden den retro, druhy den zase jinak. Rozhodne to neznamena, ze bych nevedela, co mi slusi nejvic a v cem se nejlepe citim :). I kydz mam rada romanticke a elegantnejsi outfity asi nejvice, neznamena to prece, ze si ve volnem case nemohu vyjit v mikine a diky tomu najednou nevim, jak se oblekat :). Zaroven, mam blog a i proto rada vice experimentuji, protoze chci,aby prispevky byly ruznorode ;).

      Vymazat
  66. Můj názor na věci s pohádkovou tematikou)) Péti, ty to umíš zkombinovat a nosit) sluší ti to ) Hlavně se mi líbí výběr účesu k celkovému outfitu) a občanku ve městě každému ukazovat nemusíš, vypadáš na 15) a nepracuješ v bance nebo na ministerstvu tak co))
    Ale když kolegyně přišla na jednu akci v tričku s vyobrazením kuřátka)) tak to jsem teda nepochopila doted), kyprá ženská, prsa 6)), věkově sice skoro stejná kategorie jako ty (ale tobě je 3O a vypadáš na 15 a ji je 35 a vypadá na 45) k tomu neupravené vlasy a trekova obuv.... zkratka při vzpomínce na to kuřátko i po půlroce mi naskakuje husí kůže)

    OdpovědětVymazat
  67. Promiň, ale ten outfit je fakt strašnej. U někoho, komu je 30+ bych už v oblékání čekala nějakou úroveň. A nejhorší faux pas jsou šortky (mimochodem letní) s těma černýma punčochama! Nechápu, kde na tyhle "trendy" chodíš, ale tohle už snad nenosí nikdo, protože každý ví, že šortky jsou prostě na léto a tím, že si pod to vezmeš silonky nebo teplé punčocháče z nich zimní záležitost fakt neuděláš!
    O mikině radši nemluvím, něco tak strašnýho a nevkusnýho jsem dlouho neviděla. Ono všeobecně nemáš vkus a jsi jak od kolotočů.

    OdpovědětVymazat
  68. Ja fakt nechapu mentalitu nekterych ceskych lidi....Moji mame je 39 a taky nosi tricka s potisky.Kdyz se to nekomu libi tak proc by to nemohl nosit?Kvuli veku? :D Proc by si Peta nemohla vzit mikinu s Mickym kdyz nektere 16ti lete slecny se oblekaji jako stare babky ;)

    OdpovědětVymazat
  69. Ta posledni fotka je uzasna! Jsem take za vetsi toleranci a to nejen v oblekani, ale pochybuju, ze se to nekdy v CR zmeni, proste to je takova ceska mentalita a snad i tradice, vse se musi zkritizovat. Mne se treba ty tve vcerejsi saty take moc nelibi, ale to je tim, ze proste nemam rada limecky, pusobi na me hrozne antisexy, ale urcite bys me na ulici zaujala a to v dobrem slova smyslu. Jsem za stridani ruznych stylu a ty jsi Peto hrozny chameleon, pokazde jina :-) a ve vsem dokonala!! A dnesni outfit je bomba, moc se mi to libi a slusi ti to a ta masle je super! Jinak Mickiho mam jen na pyzamu, ale moc se mi libi! LV

    OdpovědětVymazat
  70. Mě osobně se líbí snad každý Tvůj outfit :) ! Umíš všechno tak krásně zkombinovat a oživit!
    Tenhle dnešní je vyloženě roztomilý! :)) Jinak také mě štve jak se lidi dívají na ty kolem! Jen si holka vezme něco více originálního už je to prostě pobuřující, nechápu to a je to velká škoda protože takhle se pak každý bojí oblíknout si to, co se mu líbí :/...

    OdpovědětVymazat
  71. Souhlasím s tím prvním odstavcem, taky mi hrozně vadí netolerance lidí a to nejde jen o oblečení..
    Pak ale zírám na tu poslední fotku, kde jsi ve výskoku - jak se tohle dá vyfotit bez rozmazání?!

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj! Zrovna dneska jsem si shodou okolností oblékla tričko s Mickey Mousem, které mám už několik let - tak 6 nebo 7. Poslední dobou jsem ho dlouho neměla na sobě a dneska jsem nevěděla co k neformální sukni. Jinak ho nosím k džínům. Má světle šedou barvu a tenkrát se mi prostě líbilo. Neformální potisky mám pak třeba ještě motýlkové, kytičkové s nápisem, před Vánoci jsem koupila v NewYorkeru tričko s hranatými smajlíky, co mají všechny možné výrazy, a je tam snad napsáno Keep smiling. Péťo, v úvodu jsi to napsala přesně! Mouni

    OdpovědětVymazat
  73. Ja jsem velky zastance extravagantni mody a tomuhle moc fandim. Jen bych jako boty zvolila conversky :)

    OdpovědětVymazat
  74. Milá Petro,
    z tu dobu, co sleduji tvůj blog (bude to v květnu dva roky), je to dnes tvůj nejlepší článek, který se týká životního postoje a módy. Je v něm nadhled a rozum. Vážím si tě. Chci tě podpořit v tvém postoji. Zůstaň taková, jaká jsi. Dělej věci tak, jak je děláš. Kombinuj oblečení dle svého vkusu, protože to je tvůj styl. Móda je opravdu hra, má být zábavná, rozverná a má nás bavit. A ty ji tak bereš, a to je dobře. Jsi inspirací pro mnoho dívek a žen. I já ráda chodím na tvůj blog, protože módu a kosmetiku miluji. A mám ráda tvoje dlouhá "kecací" videa, recenze kosmetiky, které mi zpříjemní chvíle na mateřské. Tvůj blog je pro mne jedinou OÁZOU světa módy a kosmetiky... Moc ti fandím. Působíš na mne tak upřímně a mile, že mne mrzí, že jsi nebyla mou spolužačkou na gymplu. Bylo by to bezva!

    A k tématu. "Infantilní obrázky" na oděvech? Před pár lety jsem četla, že by je neměly nosit ženy nad 30 let. Ale proč ne? Když jsem si před pár lety vzala do práce tričko se zebrou, studenti byli nadšeni, že je neučí nějaká zatrpklá šedá myš...,bylo to příjemné zpestření. Jsem pro. "Nestrárněme" zbytečně brzo! Zůstaňme duševně mladí a užívejme si oblékání - je to přeci jen hra.
    Účes super!
    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  75. ahoj petka, mam tiez 33 rokov, pre mna si obrovska inspiracia , osobne sa mi paci ze dokazes byt ocarujuca v kazdom v jednom style, ktory si vytvorila ci uz v obleceni alebo liceni. Mas velky talent a cit pre kombinovanie farieb, vzorov, vies zaujat svojou originalitou, kazdy jeden outfit je iny a zaujimavy. tie negativne komentare si nevsimaj su to zavistlive osoby ktore ti zavidia tvoj uspech a popularitu, nie su schopne vytvorit nieco take ako ty tak kritizuju ..... osobne radsej nekomentujem ked sa mi nieco nepaci... ja byt tebou by som zacala provokovat este viac, som velmi rada ze existuje taky pozitivny clovek ako ty ktory si ide za svojim cielom, robi to co ho bavi..... vzdy sa budem tesit na nove prispevky od teba, licenie , styl obliekania..... janula

    OdpovědětVymazat
  76. Peto,tady mi mluvis presne s duse,na ulici sedivi,zamraceni lide a kdyz jdu s usmevem na rtech,podpatky klapou,dlouhe zrzave vlasy vlaji,pogazuju zi z vesela zarivou kabelkou a mam radost ze zivota,tak jsem rposte divna:-) no co,ja nehodlam zivot provzdychat a videt vsecko cerne...a muzu rict,ze je az.prilis velke procento lidi mezi nami,ktere dokaze nastvat dobra nalada jinych:-) a naprosto s tebou souhlasim,jak si chce clovek trochu zablbnout a vzit si neco zajimaveho,pomluvy a kritika ho neminou...bud porad stejna,stejne inspiativni a uzivej si sve schopnosti zarit:-)

    OdpovědětVymazat
  77. Naprosto s tebou souhlasím proč bych si nemohla nosit to co se mi líbí .Outfit je naprosto úžasný . Mickey mouse mám moc ráda a tebe taky :-) .

    OdpovědětVymazat
  78. Peti, super! U me Mickey teda nikdy neprobehl a asi ani neprobehne ale hrozne se mi libi, jak dokazes skombinovat nektere veci a ze mas vicemene svuj originalni styl oblekani. Libi se mi to treba mnohem vic, nez super moderni hadriky nekterych lidi, ktere maji na sobe nejmodernejsi a nejznackovejsi obleceni, jez ale absolutne nic nevypovida... je to jenom drahy kousek obleceni, ktery ale ve finale pusobi lacine, protoze si ho lide na sebe navliknou jenom proto, aby se mohli vysvihnout s necim znackovym. Jsem unesena z nekterych tvych kombinaci, ve kterych spatruji prvky francouzskeho sarmu a romantiky (a na to ja slysim:))
    Co se tyce oblekani Cechu, tak s tim s tebou asi souhlasim. Myslim, ze Cesi maji hlavne problem s rozlisovanim originalniho a nevkusneho (napr. pruhledne leginy s vzorovanymi kalhotkami a absenci sukne ci dlouhe tuniky)...

    OdpovědětVymazat
  79. Ono nejde asi ani o toho mickeyho, ale mě přijde divná kombinace letní šortky - černý punčochy - elegantní boty a kabelka - dětská mikina...

    Zas jako potiskový trička proč ne když se to někomu líbí, ale radši bych je zkombinovala s džínama a converskama.

    A nevim teda, asi su divná, ale jsem opravdu ráda, že si moje mamka ve věku 50+ nekupuje infantilní trička, to už mi přijde fakt ujetý :-)

    OdpovědětVymazat
  80. Prosím mohla by si mi dať na teba email nakoľko by som sa chcela s tebou o niečom súkromnom porozprávať ...alebo môj email je g.podhorska@gmail.com a tam mi prosím napíš budem veľmi rada ďakujem;)

    OdpovědětVymazat
  81. Prosím mohla by si mi dať na teba email nakoľko by som sa chcela s tebou o niečom súkromnom porozprávať ...alebo môj email je g.podhorska@gmail.com a tam mi prosím napíš budem veľmi rada ďakujem;)

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Peti,

    pokud by tě ještě ,,honila mlsná" na šedou mikinu s Mickey, tak jsem ji viděla v Mangu :) Jinak pohodový outfit.

    Tea

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Peti :), ten outfit je super :) Sluší Ti :). Mě se Mickey mouse líbí :), měla jsem takovou mikinu a klidně bych si koupila další :). Ten úvod jsi napsala moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  84. Tak se konečně taky přidám a něco okomentuju, když to tu sleduju už takovou dobu. Přidávám se (bohužel) na stranu těch, kterým tento outfit nebo spíše jen mikina připadají infantilní. Nicméně, musím poznamenat, že většina Tvých outfitů se mi líbí, mám nasledovány skoro všechny a často se jimi inspiruju. "Psycho" cardigan se mi moc líbil a také mi hodně utkvěla saténová rudá sukně, která tu proběhla na podzim. Tomu dnešnímu bych vytkla, že se snaží spojit dva rozdílné outfity a k mikině s tímto vzorem by sedly více tenisky (a zbytek nechat) a nebo naopak - vynechat mašli a mikinu a nechat si elegantní boty a doplnit to třeba pohodovým svetrem. Stále to beru ale tak, že tohle na sobě nemám já, ale Ty a proto pouze vyjadřuju názor. S tím úvodem článku bych úplně nesouhlasila a myslím, že toto všechno záleží na příležitosti a místě. Jakožto vysokoškolačka musím uznat, že většina studentek se obléká hezky (barevně, nápaditě, elegantně nebo sportovně...), ale najdou se i výjimky v podobě holek, kterým je to jedno nebo nedbají na svoji postavu a narvou se do nejtenčích legín. Ani většina učitelek se neobléká špatně (podotýkám učitelek, ne učitelů - to je kapitola sama pro sebe). Zatím bohužel nevím, jaký dresscode panuje v českých firmách, nicméně, ulice mi tak šedé taky nepřijdou. Čechy bych jako úplně zaprděné teda nehodnotila a kdo vyleze v něčem křiklavém do ulic, tak musí počítat s tím, že se za ním lidé budou otáčet. Jiným příkladem je včerejší "vesnický" ples, kterého jsem se zúčastnila - někdo má velmi povedený outfit, jiný je obyč a další úplně ignoruje nějaké společenské "normy" a narve se do těch nejužších a nejkratších šatů, které doma najde, pajdá celý večer na podpatcích 15cm a více, na kterých neumí chodit a pak se nadává na okolí, které ho pomluví. Toliko k oblékání z mé strany.
    Jinak bych chtěla přidat ještě malou poznámku ke kritikám a "hejtování". Jako blogerka si na pranýři a musí se s tím počítat, ale přiznám se, že já bych asi tolik kritiky neunesla a dřív nebo později s tím praštila. Na můj vkus se tím zaobíráš zbytečně moc (i když bys řekla, že to tak není) a proto, prosím, mysli na to, že nikdy se nezalíbíš všem a není třeba si kvůli tomu dělat vrásky. TVŮJ blog je jen TVŮJ, obsah tvoříš TY a komu se nelíbí, tak sem (pokud má rozum) neleze a pokud ne, tak bohužel bude kritizovat. Prvním cílem takové kritiky je často Tvoje REAKCE a už z toho principu bych nikdy na nic z toho nereagovala. Chápu, že to může být těžké. Druhým cílem je vyventilovat vlastní nespokojenost s některým aspektem života a úspěšná a tím pádem pro některé nesympatická osoba je pro některé vhodným terčem. Bohužel, takový člověk často nemá dostatečně vysoké IQ, aby mu došlo, že je něco v nepořádku s ním a ne s Tebou. Takže to je druhý důvod nereagovat. Tvoje fanynky Tě budou sledovat dál a ti druzí to časem vzdají, když se nedočkají žádné reakce.
    Mnoho štěstí do budoucna v blogování. Em :)

    OdpovědětVymazat
  85. Mickey na oblečení je super a líbí se mi i na tobě :-) Mám s ním i s Minnie jedno delší tričko,které mám snad od 8 let po sestřence,dřív to byly skoro šaty,dneska v 18ti nosím bezva trčiko :-D A pořád je jako nové a v kurzu!

    OdpovědětVymazat
  86. Tohle je nádherný outfit a strašně ti závidím tu mikinu!Mám doma sice 2 s mickey mousem, ale tahle je nádherná! A ty boty jsou taky krásné.A poslední fotka je moc povedená!:)
    luciich.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Zde krásný příklad, jak je Petra nevyzrálá a stylizuje se do mladých holčiček. Snad z toho Petro brzy vyrosteš, je to už velmi trapné.

    OdpovědětVymazat
  88. Takovou mikinu jsem nosila když mi bylo 8 let, a teď když je mi 22 bych si ji klidně vzala znovu, ale v jiné kombinaci. Tvoje kombinace se mi prostě nelíbí, a nejhorší jsou ty šortky s punčochama. A ta mašle ve vlasech taky za mě ne.

    OdpovědětVymazat
  89. Moc se mi líbí úvod tohoto článku a celkově outfit je super, hrozně se mi líbí i jak máš tu mašli ve vlasech, vážně skvělý :)! Je to sice něco jiného než tvůj typický romantický styl, ale proč ne :)).

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Peti, mě táhne na 30 a taky nosím trička s dětskými potisky, klidně i ke sportovnímu sáčku, a je mi zcela jedno, kdo si co myslí. Co se týče české společnosti, tak je mi z ní nablití, všichni jsou důležití jako p...l, jenom kritizují a stěžují si, ale sami se na nic nezmůžou. Osobně českou patronkou nejsem a nikdy nebudu a rozhodně do této společnosti neporodím své dítě, ať se z toho třeba všichni p....u. Přeji pěkný den Jana

    OdpovědětVymazat
  91. Vypadáš fantasticky, nenech se nikým rozhodit :) S tvými názory souhlasím, jen v sobě nemám tolik odvahy vytáhnout takovéhle kousky..právě kvůli reakci okolí...

    OdpovědětVymazat
  92. Milá Péťo, mate sice ve všem co píšete pravdu, ale některým lidem to prostě nedojde. Ať uděláte cokoliv, jsou tací, kteří si pokaždé něco najdou. Tak to zkrátka chodí. Ale netrapte se tím, vy jste jiná, pokorná a přející, vždy se těším na nová videa a články. Hodně sil do další práce.....přeji. Sylvie. P.

    OdpovědětVymazat
  93. u nás se za mnou ohlíží, i když mám jen červenou rtěnku, takže se ničemu nedivím :) jinak ta mikča je super, přijde mi roztomilá:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoooj, nějaké takové tričko s postavičkou bych neměla problém si vzít, líbí se mi to a pořád na tom ujíždím např. na dárkových taštičkách apod. :D
    Tvůj outfit se mi zdá pohodovej, ale nepasuje mi k tomu rtěnka, dala bych spíš lesk a účes bych také vyměnila - pokud za "rošťandu", tak třeba copy :)
    A v tom je právě to kouzlo módy, že mně i tobě se to líbí trošku jinak! :)

    OdpovědětVymazat
  95. Mě se ta tvá hravost a originalita líbí, tím jsi jedinečná a morousové ať táhnou...Pamatuji si, že jako malá jsem nosila křiklavě růžovou mikinu s bláznívým pogumovaným potiskem postaviček. Měla jsem ji moc ráda, i když se pak potisk časem začal odlupovat a rýhovat. .. Těším se, s čím dalším příjdeš příště :))

    OdpovědětVymazat
  96. pro mě za mě, ať si člověk nosí co chce, KDYŽ mu to sluší, sedne a nikoho tím vyloženě nepohoršuje ( a tím pohoršením teď myslím, když někomu kouká pomalu celá zadnice z kalhot atd. )

    já jsem měla éru těchto kreslených postav někdy mezi devátou třídou a prvákem. to bylo i plno oblečení v tímto potiskem v NY, a tak jsem měla tričko s Minnie, s Tweetem... no milovala jsem to :D

    OdpovědětVymazat
  97. ahoj, líbí se mi šortky s punčocháčema, líbí se mi mikina a kupodivu i drdol s mašlí, ale nelíbí se mi, že je to vše takto u sebe... a to je možná důvod, proč hodně lidí tento outfit soudí. jak píše holčina nade mnou, mikča super, ale chtělo by to tu minie odlehčit něčím rebelštějším. nebýt perfekcionista a protřepat vlasy stylem - hřeben jsem neviděla už hodně dlouho a viděla bych to spíš k dlouhým jeansům... asi by to nebylo nic světoborného, ale určitě by to bylo zase něco jiného.
    jo a řeči, že šortky k punčocháčím nejdou,... no tak o tom si myslím své. obzvláště tuto zimu (jaro) bych to vůbec neřešila. trapné jsou plátěné kraťásky, přes které prosvítají silonky v -10°C a 15cm sněhu... to je teda mimo mísu. akorát by se mi k nim víc líbily trochu víc punkové boty.... :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, tvá videa pouze sleduji, pravidelně čtu články, ale kromě tohoto článku jsem nikdy předtím nekomentovala. Mám pocit, že k tomuto se vyjádřit musím. :D
    Je mi sice "jen 17", ale nesouhlasím se slečnou výše, který píše, že by se Mickey neměl nosit nad 15+. A vůbec, je opět jasné, že na tom se ne všichni shodneme. Líbí se mi tvůj optimismus a naprosto souhlasím s postojem vůči oblékaní u čechů.
    V téhle době je skoro těžké držet se toho, být sám sebou. Lidi jsou, hlavně u nás, hodně kritizování. Přes to všechno je ale důležité držet se toho, co máme my sami nejraději, a neřídit se nějakými "pravidly co nosit, a co ne". Viz mikina s Mickeym. Moc ti sluší Peti. :)
    Kdyby jsme všichni byli jen kopie, co se bojí trochu se odvázat, společnost by už nebyla tak pestrá.

    OdpovědětVymazat
  99. jéé, mikinka je úžasná! podobně hravé outfity mám moc ráda <3 abych byla upřímná, Mickey není zrovna moje parketa, ale potrpím si spíš na pejsky a kočičky :D
    a ta mašlička je roztomilá, úplná třešnička na dortu! :))*

    OdpovědětVymazat
  100. podľa mňa by to vyzeralo lepšie, keby mikinka mala trochu iný strih (bola by dlhšia, vačšia) a k tomu nejaké tie conversky :) tie topánky sa mi k tej mikinke nehodia, ani kabelka. Inak sa mi páči tento volný štýl :) s tým koľko máš rokov to nemá nič spoločné, pretože si to možeš dovoliť, tvoju postavu nemajú ani 20-tky, tak ich to serie :D

    OdpovědětVymazat
  101. Hrozně moc vám všem děkuji za komentáře, asi nezvládnu jednotlivě odpovědět,ale děkuji moc za návrhy na další kombinace a také děkuji všem, kteří pochopili, co mám prvním odstavcem na mysli :).

    OdpovědětVymazat
  102. Peti, uplne zlate je to tricko, a vobec cely zjav, vyzaruje radost a pohodu. Ja ma v skrini tricko s Hello Kitty, a ked ma v nom moj ex videl, tak noo... nic pekne to nebolo. Ale ostalo mi trickooo. :D . Tak som rada, ze je viac takych ludi, co sa neboja vyjst zo šedi, a je mi luto tych co sa okradaju o radost z farieb. Nevravim, ze mame chodit ako duhy s koncatinami. Ale ved je tolko moznostiii. A ti co musia silou mocou povedat, ze sa im nieco nepaci... to nechapem uz vobec. Pokial viem, nikoho nasilim nenutis sledovat tvoj blog :D . Nenechaj sa odradit, len tak dalej si super

    OdpovědětVymazat
  103. Mikca je super :) akorat bych k vymenila kabelku za nejakou pres raneno sportovnejsi a treba cervene converse nebo jine tenisky spis sportovnejsi doplnky :))
    Jo a kdo by chtel tak na FB strankach KIK maji uzasna 3 tricka s motivem disney ja pro ne bezim do obchodu protoze jsou boziii ;)
    Jinak vypadas uzasne ne ze bych chtela rict, ze jsi stara to vubec ale na tvuj vek matec :D proste dvacitka :D
    Mej se krasne Léňa☆

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Peťo, můžu se zeptat kde si koupila tu mašli co máš ve vlasech? :O
    Předem děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!