OOTD - "modrý křivák"

by - 01 února

Krásné sobotní dopoledne,

dnes mám pro vás další outfit z uplynulého týdne. Na začátek musím poznamenat, že samozřejmě na to nosím ještě kabát a šálu ;).
Přiznávám se vám dobrovolně k tomu, že pro nadcházející jaro (no dobře, to jsou možná trochu předčasné úvahy, vždyť zima právě začala), budu mít asi slabost pro různé druhy bundiček a to hlavně křiváků a džínových. Minulý týden jsem si v HM koupila perfektní džínovou bundičku ze světlého denimu a ještě se poohlížím po stejné, klasického střihu, z denimu tmavého. Podle mě to je nestárnoucí kousek a dá se skvěle kombinovat. Hrozně se mi líbí na letní květované šaty a k tomu nízké kovbojské kozačky. Stejně to mám i s bundičkami typu křivák. Podle mě vypadají super ke všemu a k šatům nebo sukni, je mám vůbec nejraději. Klasikou v mém šatníku je černý křivák, který mám z CA, jenže i když je to nejmenší velikost, nesedí mi úplně tak, jak bych si představovala. Zato tento modrý z Choies sedí bezvadně! Za body na nákup jsem si vybrala právě modrou variantu, protože jak víte, modrá je dobrá a je to má nejoblíbenější barva. Tentokrát jsem zkombinovala s tlustými punčochami, kotníčkovými kozačkami a černými šaty z HM. Tyhle šaty jsou bavlněné a jsou bezvadně pohodlné a na běžné nošení, myslím si, že budou skvělé i na jaře a v létě, právě díky materiálu. Teď, na zimu jsou docela tenké a bez dlouhého kabátku a něčeho teplejšího na ně, by se vzít nedaly. Líbí se mi na nich ale krajková záda s detailem zipu a sklady na předním díle. Příště si ovšem budu muset vzít tmavěji tělovou podprsenku a ustřihnout cedulku :D, budiž mi omluvou, že v této zimě jsem bundičku nikde nesvlékala, jen jsem vám chtěla ukázat detail krajky na fotce, tak mi to snad odpustíte :). Na mém jarním wishlistu je tedy ještě takhle pěkně padnoucí křivák v černé, možná znovu využiji stránky Choies, i když musím podotknout, že objednání tam je dost velká sázka do loterie, protože někdy je velikost S naopak obrovská a někdy je střih i materiál moc hezký a jindy je strašný, takže opravdu těžko radit. Tahle bundička je fajn, ale zase materiálem je ta z CA lepší, tak teď babo raď, zda riskovat, či nikoliv......
Co se týká makeupu, tak na pleti nula, na rtech také nic, pouze hnědé stíny na víčku a spodní modrá linka, dokonce nemám ani korektor, což je vidět, tím spíše, že potom už mi byla pěkná zima, čímž se moje oční okolí stává ještě podstatně modřejší :D......
 
Co říkáte na klasické bundičky typu křivák a džíska, stále nosíte a máte ve svém šatníku? Líbí se vám dnešní kombinace, či nikoliv?
 

boty - Persunmall
punčocháče - Fiore 100 DEN
šaty a kabelka a spona do vlasů - HM
křivák - Choies
řetízek se jménem - Mynamenecklace
náušnice - zlatnictví v JH
lak -She 030
 






 
P.S. omluva za fotky, je to šedé, ale v tom počasí, jaké je v posledních dnech, to asi jinak nejde......
 

You May Also Like

82 komentářů

  1. Odkud to srdíčko prosím?? :) je bezvadný!

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, máme stejné šaty, akorát já mám červené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi líbily, ale ten odstín mi vůbec nešel..... :)

      Vymazat
    2. Cerna ti pripada lepsi? No nevim.. Posledni dobou dost jednotvarne

      Vymazat
    3. jo pripada, ten odstin cervene mi vubec neslusel. Jinak si dovolim poznamenat jednu vec, kdyz nosim barvy, tak je to moc barevne a jak od kolotocu, kduz si vesmu cernou, tak jsem jak na pohreb, proste bramboracka je moc bramborova a to kyselo je moc kysely, co :)....

      Vymazat
    4. Ze ti ta cervena nesedela, je jina vec. Cerna ti nesedi taky a je te pro ni skoda. Ja hlasuju pro navrat ke kolotocarum :D No, nikdy se nezavdecis vsem :D A kdyz jsi to nakousla, tak opravdu je te cerne moc. Ale nic si z toho nedelej celocerne outfity podle me neslusi nikomu ;)

      Vymazat
    5. Jo, tak ze mi cerna k obliceji nesedi, to vim :), je na moc tvrda, to jsem rozebirala uz ve videu o barevne typologii. Jenze co si budeme povidat, ono proste na tu zimu se kombinuje nejlip. Vezmi si, kdybych si ty saty koupila cervene, tak na to uz bych si asi modrou bundicku nevzala a co na to, jedine zas cerny svetr max. sedou, takze to bych si moc nepomohla :). Ja se k barevnejsim vecem urcite zase na jare vratim ;), mam barvy rada.

      Vymazat
    6. No neviem, podľa mňa to vôbec nieje čierne, mám rada práve takýto druh kombinácie, keď je väčšina outfitu čierna ale je tam jeden farebný akcent, ktorým je v tomto prípade krásna modrá ktorá to celé oživí. Takže Peti je to super nič si nerob z takých názorov. Mne je napríklad tiež blbé nosiť v zime plejádu farieb, to sa naozaj viac hodí k jari a letu :)

      Vymazat
  3. Nebyla ti zima ? :D Jinak sluší jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla sis vůbec první větu? Já snad zešedivím, to je pořád dokolečka

      Vymazat
    2. Aneta si vas dobira ;)

      Vymazat
  4. Ahoj, tento outfit je moc fajn, akorát se mi nelíbí líčení, vím, že ráda experimentuješ apod, cože je fajn, ale nechápu proč alespoň z větší část nenosíš TO líčení, které ti perfektně sedne a jsi v něm nejkrásnější :) Btw poslední dobou mi příjde, že máš o hodně lepší outfity. Ubrala si trochu té infantilnosti, ale přesto je to dívčí a šik. Rozhodně se posouváš dál a to je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu říkám tzv. urážecí kompliment jak vyšitej. Pochválit, ale neopomenout dotyčnou přece jen trochu shodit, aby "si teda zase nemyslela".

      Vymazat
    2. Tak to není, asi to vyznělo hrubě s tou infantilností, to se omlouvám. Jinak si myslím, že na tom není nic špatného. Hezký večer. :)

      Vymazat
  5. Opět moc pěkné, mě by se líbila k tomu krásně modrému křiváku i pouzdrová sukně ke kolenům a třeba černý roláček a nějaký krásný šperk.............., ale jako vždy fakt moc hezké................

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tak přesně tohle jsem zkoušela a určitě to bude jeden z následujících outfitů, taky se mi to moc líbilo ;).

      Vymazat
  6. veľmi pekný outfit :) máš super postavu, tak na tebe bude všetko vyzerať dobre :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  7. Petruško já Tě tedy velmi obdivuji, že v téhle zimě dokážeš jít jen do bundičky a ještě si jí napůl sundat...já mrznu i v kabátu a rukavicích:D...jinak spíše džísky, křiváky, řekněme, že jsem nenašla asi ještě ten "TO JE ON"...a kombinace velmi pěkná!:))
    Anne4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude chodit v téhle zimě jen v bundičce :D To jako vážně?
      Btw. Kdybych viděla takhle oblečenou holku, tak ji nebudu obdivovat, ale spíš si klepat do hlavy a litovat jejího zdraví. A je pravda, že už jsem pár takových viděla a na zastávce mhd se klepaly zimou a stěžovaly si, jaká je jim zima...

      Vymazat
    2. Holky holky, vy vážně nečtete?? Hned v první větě Péťa píše, že přes to samozřejmě nosí šálu a kabát...

      Vymazat
  8. si krásná žena

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné. Ten křivák je skvělý, modra ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Znovu si sa krásne obliekla :) A dodala si mi inšpiráciu čo si dnes oblečiem. Nádherná kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  11. velmi pekny outfit, ale nabuduce ciernu podprsenku pod ciernu krajku ;) a bude to dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten křivák je úžasnej, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jak to děláš že jsi čím dál krásnější?? A outfity lepší a lepší!

    OdpovědětVymazat
  14. Tak krivak bude letosni jaro jeden z trendu takze si ho taky budu porizovat:-).Ta modra barva je uzasna,ja se priznam,ze cernou se snazim na jare a v lete omezovat takze taky pujdu do nejake svetle modre,prece jenom tmavych barev si ted uzivam vic nez dost takze se tesim az budu moct nosit barvy:-).

    OdpovědětVymazat
  15. Křivák je moc pěknej, ačkoliv moje barva to zrovna není, ale to je jen můj problém, tobě sluší :). Jenom bych asi odstřihla ty šílený věci z jezdců u zipů, vypadal by pak imho mnohem líp :)

    OdpovědětVymazat
  16. pěkný :) koukám, že se na jaře bude nosit modrá barva a ty nám jí zde ukazuješ v předstihu :D

    OdpovědětVymazat
  17. Musím tě pochválit! Opět dokonalý outfit a ten modrý křivák k tobě úplně jde :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Veľmi pekné :) Takéto bundičky sa mi veľmi páčia :)) A vyzeráš fakt úžasne :)))

    OdpovědětVymazat
  19. Bohužel křivák mi teda osobně přijde vážě strašný. Nemám ráda věci, které už na dálku křičí, že jsou levné a nekvalitné. Ta bundička uplně křičí "jsem z levné umělotiny". Dají se koupit i koženkové bundičky, které nejdou skoro od té pravé kožené poznat. Za mě tedy bohužel ne, opravdu ta bundička působí levně, promiň :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas s Tvým názorem... taky mi přijde strašný... Takový křivák bych si na sebe nevzala. A máš pravdu, že se dají koupit bundičky z umělé kůže - a taky levně.

      Vymazat
  20. ten křivák je naprosto fantastický! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Koukala jsem na eshop, a tam se mi bundička vůbec nelíbila. Na tobě ale vypadá vážně hezky :))

    OdpovědětVymazat
  22. Hezký outfit! ten křivák se mi moc líbí! outfit je super ženský :)

    OdpovědětVymazat
  23. právě se tu láduju punčem a když vidim tu tvojí postavu mam chut ho zahodit a vzít si do ruky radči činky :-D ale bohužel jsem v práci :-/ moc pěkný a na skoro nula make up super :-)

    OdpovědětVymazat
  24. možná by ten křivák byl lepší v nějaké neutrální barvě, alespoň k těm šatům :) ale to je jenom můj názor :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten křivák skvěle rozjasnil celý outfit, povedlo se ti to! Jinak já mám doma jednu džínovou bundičku a miluju jí! Už aby bylo jaro a já ji mohla opět vytáhnout ze skříně :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já se přiznám, že cpaní křiváků do módy absolutně nesnáším. :D Jsem zarytá rockerka a křivák mám ten "pravej" - za několik tisíc, koženej a těžkej. Místo zimního kabátu, ne jako bundičku. A trhá mi srdce, když dojdu do obchodu a tam jsou koženkový křiváky se cvočkama a v různejch barvách, nebo když vidím holky, jak to kombinují se sukněmi. Ale ty jsi krásná jako vždy a je fajn, že nosíš co se ti líbí a v čem je ti dobře, to je taky důležitý. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Agát,presně vím o čem mluvíš.Taky jsem si prosla obdobim "nemam rada tahani rocku a punku do mody".Proc by mel nosit ciro nekdo,kdo nikdy neposlouchal punk?Kdo vubec netusi,kdo jsou EE nebo NVU?Jenze proc by nemohl?Je to jenom moda.Krivak je jen strih a ciro jen uces.Taky nosim v lete pudrovou krajkovou sukni,prestoze nesnasim romanticky oblbovani typu "to je nadhera,jak sumi ten vitr a jak sviti mesic".

      Vymazat
  27. Peti, jak se ti chodí v botách na podpatku na sněhu?? já bych se asi přizabila. Markéta

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to docela hezky... Jen tedy přesně nechápu, k čemu je dobré brát si pod kabát křivák (což je pro mě prostě bunda), raději mám asi svetr. Ale to je samozřejmě každého věc. :)
    Hlavně nám u toho focení nezmrzni... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to nosim prave rada, treba i tricko s dl. rukavem a na to bundicku a na to kabat :).

      Vymazat
  29. Ten křivák je pěkný, ale sama bych ho asi neoblékla. Je tam příliš mnoho zipů na můj vkus. :D

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkné. Akorát já bych bundičku a na to ještě kabát mít nemohla přijde mi to zvláštní :-) ani bych to pod kabát nenacpala. Takže se těším na jaro :-) Sara

    OdpovědětVymazat
  31. Wau tak ten je úžasný!! A páči sa mi že si to skmbinovala už len z čiernou ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Slusi, Peti, saticky mam doma stejny:-)

    OdpovědětVymazat
  33. dokonalé ako vždy :) a tá bunda krásne oživila to šero :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ta kombinace modré a černé je úplně super. Strašně se mi tenhle outfit líbí a musím říct, že tahle modrá ti fakt sedne :))

    OdpovědětVymazat
  35. džínovou bundičku bych si také ráda pořídila. nějakou klasickou koženkovou bundičku také ano, ale vyloženě křivák ne. dříve se mi hodně líbily, ale už mě to nějak přešlo :)

    OdpovědětVymazat
  36. Nádhera! Moc se mi líbí ty fotky ve "sněhové" krajině, k tomu pozadí mi vyloženě pasuješ, vypadáš jako sněhová královna :) !
    Bundička je výborná :) !

    OdpovědětVymazat
  37. Krásná jako vždy! :)
    Budu ráda,kdžy navštívíš můj blog:http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. outfit je velmi pekny, ale ta farba bundicky je hrozna aspon pre mna. ale tak hlavne ze sa tebe paci...:) Hana

    OdpovědětVymazat
  39. Tak presne takýto štýl obliekania môžem :-) Nevýraznejší outfit a jeden veľmi výrazný prvok, na ktorom je celý outfit postavený :-) Super!

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, celkový outfit bez křiváku je pěkný. Křiváky se mi celkem líbí, ale tenhle se mi zrovna nějak nezamlouvá, líbí se mi maximálně modrá barvička, která bude dobrá na to jaro :) Ale jinak mi strašně připomíná ty bundičky, které prodávali větnamci v roce cca 2005 - napodobenina kůže, límeček a celkově podobné. V té době to měl snad každý, občas se teda ještě někdo objeví kdo jí nosí, ale za mě palec dolů. Pěkný make-up. Lucka

    OdpovědětVymazat
  41. Máme stejné šaty, jsou šíleně moc pohodlné, chválím volbu! :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Na to, že poslední dobou tu vidím stále stejné věci (vážně není myšleno rýpavě nebo zle - nikdo z nás nemá na každý den něco nového) v černé barvě, tak to vždycky skvěle něčím oživíš a ta bunda navzdory své barvě (po které bych já ani nesáhla) - tak super! Fakt pěkné ;-) O tom to je, mít doma věci, které když vhodně oživíš a nakombinuješ, tak celek působí jako úplně nový komplet, protože člověk se nejprve nezaměří na detaily. Já takhle střídám třeba kabelky, punčocháče, svetříky. Kabát mám jen jeden a už je trochu v rozkladu :-D

    OdpovědětVymazat
  43. Hezký outfit :) ... a na to že nejsi namalovaná ti to moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  44. mně se popravdě ten křivák moc nelibí, zrovna u křiváků jsem na takovou tu nudnou (černou) klasiku..
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  45. Sluší, jako obvykle.. Taková oběť, zase jsi kvůli nám třepala zimu:)) Ale krásný detail, mám ráda takové krajkové detaily, je to pěkné:)
    Ta bunda se mi líbí, odstín teda mazec, ale vypadá to skvěle. Mám ráda tyto střihy bund, dokonce i já se svou nedokonalou postavou, si je občas vezmu na sebe:)

    OdpovědětVymazat
  46. Křiváky miluju taky, je to závislost, jednou s nima začneš a neskončíš :D
    Moc ti to sluší, hlavně ty šaty jsou super!

    OdpovědětVymazat
  47. Ten křivák je rozhodně super!!! :)

    OdpovědětVymazat
  48. Krivak pusobi levnym dojmem, nevim ale ja bych v necem takovem na ulici nevylezla jeste k tomu ta modra no hruza, a priste tmavsi telovou a ne tmaveji telovou och ten cestin ze? :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Péťo :) moc hezký oufit,akorát že mně by byla zima i na to focení :D
    mohla bych se tě na něco zeptat,prosím? Kolik měříš a vážíš,a jestli ti to nevadí,tak jaké máš míry,kolik cm máš přes stehno v nejtlustším místě a nad kolenem a jakou velikost kalhot nosíš v TW? Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ježiš to já vůbec nevím jaké mám míry přes stehno :D....ale jinak, pokud se nic nezměnilo, tak mám cca 82-58-85 a měřím 165cm ;). Váha jak kdy, ale cca 47-8 :).

      Vymazat
  50. Peti, že se nestydíš..! Takových chyb v článku..:(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nestydím, možná by bylo lepší mě na ty chyby upozornit, byla bych ráda, než se tu pohoršovat ;)

      Vymazat
  51. Miluju křiváky. Mám "pouze" 2 - černý a takový starorůžový a nemůžu se dočkat, až je zase vytáhnu :) Tvůj je super. Škoda, že mě modrá moc nesluší :(

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Kombinace je naprosto skvělá, přesně můj styl :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Bílá podprsenka pod černou krajku ?? To opravdu není vhodné.
    A co takhle nafotit nějaký reálný zimný outfit hodící se k současnému počasí?

    OdpovědětVymazat
  54. Peti opravdu by bylo super kdybys natočila nějáké video o tom jak nakupovat na ebay a v zahraničních obchodech vůbec. Myslím že by to spousta čtenářek ocenila :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Péti nádhera...strašně ti to sluší. A ty šaty z HM jsou božský.

    OdpovědětVymazat
  56. Křivák v týhle barvě je hroznej, promin. Třeba sáčko v týhle barvě by bylo perfektní.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!