OOTD - red polka dot blouse

by - 20 února

Krásné čtvrteční odpoledne,

tak na začátek tu mám takovou technickou nepříjemnou věc. Dneska si se mnou zahrává upload a nedaří se mi nahrát video na ÿoutube, takže se obávám, že to budu muset zkusit znovu přes noc, snad to opět x krát nevypadne. Rozhodla jsem se tedy, že to maličko prohodím a dneska si dáme outfit a zítra ráno, doufejme, bude ready video. Mimochdem je o světlých korektorech, jejich aplikaci, barvách, technice nanášení atd, tak doufám, že se vám bude hodit :).
 
K dnešnímu outfitu. Je to strašně zvláštní, protože já nejsem úplně velký fanoušek červené, vlastně dřív jsem ji vůbec nechtěla nosit, ale poslední dobou jí čím dál víc přicházím na chuť a čím dál víc ji nosím. Červená je skvělá v tom, že se bezvadně kombinuje se všemi základním, neutrálními barvami, ale vypadá dobře i v bláznivých kombinacích jako je třeba červeno-fuchsiová, červeno-fialová nebo červeno-modrá a pochopitelně nejraději ji mám v nesmrtelném námořnickém triu barev národní vlajky :). Halenka, kterou mám na sobě je výrazná nejen barvou, ale také střihem, proto jsem volila už jen černé doplňky, aby halenka  vynikla sama o sobě co nejvíc. Přiznám se vám, že když jsem ji úplnou náhodou zahlédla na ebay, tak jsem se do ní zamilovala na první pohled. Tento střih je ideální pro drobné postavy, protože v horní části těla přidá trochu na objemu, takže pokud máte prsa po tatínkovi jako já, nezříkejte se volánků a nabírání. Co na ní miluju dál jsou samozřejmě puntíky, jsem do nich blázen a puntíkatý mám i hrneček na čaj a snídaňovou soupravu a sukni a další dvě halenky :D.......prostě puntíků není nikdy dost.
Účes i líčení jsem také zvolila relativně klasické, hladký drdol, černou linku a rudé rty.
 
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli i vy milujete puntíky, jestli se vám dnešní outfit líbí a zda také tak rády jako já nosíte halenky.....
 

boty - Persunmall
džíny, kabelka, kabátek - HM
pásek - ebay
halenka - ebay (brala jsem si S)
brýle - DM drogerie
rukavice - po mamce
rtěnka - Essence Stay matte lip cream Silky red
lak - Nubar Sexy red
 


fouká větříček a je pěkná zima :D.......






 
Mějte fajn čtvrtek a uvidíme se zítra na videu


 

You May Also Like

130 komentářů

  1. Pekný deň, ste krásna žena, no stále ste čím ďalejm tým štíhlejšia. Ale už to nie je o štíhlosti ale o príliš veľkej štíhlosti, dúfam, že ste v poriadku. Môžem sa opýtať akú máte výšku a koľko vážite?
    Prajem Vám všetko dobré.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný den, Lucko, děkuji vám a také přeji vše dobré :).

      Vymazat
    2. Strašně ti to tady sluší :) hrozně se mi líbí, jak je všude stejný odstín červený, rtěnka, halenka, pásek i nehty :) fakt krása :) A taky miluju puntíky :D

      Vymazat
    3. Ptát se ženy na váhu je krajně netaktní...

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Ale no tak, jděte už s těmi otázkami ohledně váhy do háje :D

      Vymazat
  2. Strašně moc ti to sluší Peti :)... A taky zbožňuju puntíky :D :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já puntíky nerada :/ ale jinak ti to moc sluší!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. No Míra je šťastný chlap, že má vedle sebe takovou kočku! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, máš moc krásnou halenku, červená je Tvoje barva!;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Me se to dneska libi a moc! Libi se mi i tva postava a nevidim v ni nic "nemocneho". Kazdy ma nejakou stavbu kostry a proto to na nekoho mozna pusobi timhle zpusobem, ale neni to treba resit, kdyz sama vis jak to je.

    OdpovědětVymazat
  8. slusi ti to moc! ja cervenou miluju a puntiky take :) ale jsi opravdu hubena az moc, vypadas jako anorektik, tak snad jsi zdrava a v poradku a mas jen dobre spalovani :) pekny den a dej si cokoladu! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Halenka je krásná! Já jsem taky nemohla dlouhou dobu přijít na chuť červené barvě, ale ono taky záleží na odstínu té červené. Puntíky mám moc ráda, mám jedny retro bílé šaty s červenými puntíky a opravdu ráda je nosím. Chválím rtěnku! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty fotky vznikly před Palladiem!! žejo?! žejo?! :D Verča

    OdpovědětVymazat
  11. Prosím, udělejte podrobný návod, jak si objednat věci (boty, halenky, šperky atd.) ze zahraničních, nějaká doporučení, rady. Děkuji. Marcela :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Naprosto nádherné! červenou zbožňuju, ale jsem teda spíše fanoušek pruhů než puntíků, ale tato halenka se mi moc líbí...a tobě moc sluší, vypadáš v ní mladší. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné :-) sluší ti to, puntíky miluju a červenou ještě víc ;-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten outfit je nádherný a moc ti sluší! :-* Doma nic puntíkatého nemám,ale puntíky ráda mám...což je divné :D ... je to asi proto,že jsem u nás v obchodech nenarazila na nic,co by mě zaujalo.A halenky nenosím,ale chci začít :).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo, s červenou to mám poslední dobou podobně, dříve jsem ji vůbec nemusela, dnes čím dál víc ráda "vyvenčím" i červené šaty nebo – a to ještě raději – červenou jen jako akcent k šedé :) Puntíky ani komentovat nebudu, miluju je. Jen těch volánů je na mě v tomto případě moc, proto se mi líbí nejvíc fotka v kabátku. Jsi mi poslední dobou velkou inspirací :) Měj se hezky Baara

    OdpovědětVymazat
  16. wau ta blúzka je úžasná :) dokonalý outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Taková halenka by se mi moc líbila ve fialové! :))

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle outfit Ti opravdu sekne:) Já na puntíky moc nejsem, jediné co mám v tomhle puntíkatém designu jsou letní modré šatičky s bílými puntíky a když si takhle vybavuju minulé léto, tak jsem je ani jednou neměla na sobě, tak letos se snad polepším:) Halenka je krásná, neskutečně Ti to sluší:) Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Tohle ti fakt strašlivě sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Petí Tobě prostě sluší všechno!! :) pěkná halenka, parádní outfit jako všechny tvoje.

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, nechápu, proč ses dřív červené vyhýbala. Vypadáš v ní bombasticky a červená ti neuveřitelně sluší. Každopádně já mám červenou moc ráda, ale v posledních letech jsem na červené věci v obchodech vůbec nenarážela a vlastně dodnes s tím mám problém. Skoro nikde nic červeného není. Přitom sluší jak brunetkám, tak černovláskám a blondýnkám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Petro, předně musím říct, že Ti to moc sluší :) Halenka je střihem i vzorem taková retro a přestože nejsem fandou retra, ve Tvém podání mě to okouzlilo.

    Dnes jsem si na FB všimla několik opravdu blbých komentářů a už mi to nedá - to je neuvěřitelné, jak jsou některé ženské drzé, a jak nejapně se ptají! Já jsem bývala taky velmi hubená, prostě mi metabolismus jel naplno, a těch řečí, ať se jdu najíst, kolik vážím, jestli nemám nějakou poruchu... :/ Pletou si drzost a neomalenost s kritikou, protože jak někomu pomůže v "růstu", když mu řeknou: "Vypadáš nezdravě hubeně." ? Co od Tebe očekávají? Že si řekneš "teď" a tělo začne fungovat jinak? Navíc na věk a váhu by se skutečně nikdo ženy ptát neměl, pokud to není její lékař. No, konec výlevu :) Děkuji za to, že pro nás děláš blog, děláš to skvěle. Doufám, že tě ti burani, kterých je plný internet, neodradí a nevezmou ti ani na chvíli Tvůj nakažlivý optimismus.

    Přeji krásný zbytek dne!

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svatá pravda- pořád jen boubelky jsou diskriminovaný, ale když se tě někdo neustále ptá jestli jíš a nejseš nemocná, tak to je v naprostém pořádku. Kdyby tak lidi měli víc empatie. Pro ty co nemůžou přibrat, je to stejně nepříjemné jako kdyby se boubelky někdo ptal, jestli vůbec zdravě jí a jestli cvičí...

      Vymazat
    2. Taky musim souhlasit.Peťo jsi hodně štíhlá, ale určitě nevypadáš nezdravě. Já to měla taky tak,a poslouchala jsem stejné řeči. Pak jsem v těhotenství přibrala 22 kg a 10 kg mi zůstalo a všichni říkali, jak je to dobře. Já ale začala cvičit, protože nevim co je zdravě vypadajícího na 10 kg tuku navrch,který se všude třese. Teď jsem těsně před druhým porodem, nabrala jsem zas hodně, ale do konce roku budu určitě zase šik kočka jako ty. Jinak ten dnešní outfit je dokonalý,halenka nádherná. Přesně něco takového bych si taky přála. Škoda že v takových věcech jsem negramot a na ebay a podobně nakupovat neumim, nebo spíš mám strach abych všemu dobře rozumněla a blbě nenalítla. Přeju krásný den a na korektory se moc těším, co nevidět tvé rady určitě využiju, protože obří kruhy se mi určitě nevyhnou aniu druhého potomka :-) Vendula S.

      Vymazat
    3. Sandro, moc děkuji za komentář a naprosto souhlasím, napsala jsi to zcela výstižně :)!

      Vymazat
  23. Moc Ti to sluší, Péťo :-)
    Umíš oblečení i doplňky velmi vkusně kombinovat. Lbí se mi, jak si vyhraješ s detaily-lak na nehty, rtěnka, účes...paráááda:-)
    Na červenou si osobně moc netroufám, ale Ty jsi v ní kočka. Sedí Ti jako ulitá a s puntíkama to byla rozhodně trefa do černého.
    Kabátek je úúúúžasný, takový střih miluju. Krásný, ženský, super:-)
    Snad jsi moc nepromrzla.... Bylo by škoda to kvůli focení odstonat....
    Pěkné odpoledne
    ze zlobícího uploadu si nedělej hlavu, svět se nezboří :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Petra, nádherný outfit, tá červená ti veľmi pristane. Líčenie tiež na jednotku. Prajem krásny deň!
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat
  25. mám to s tou červenou úplně stejné..taky jí poslední dobou přicházím nějak na chuť :D

    OdpovědětVymazat
  26. Outfit se mi líbí a červená ti sluší, ale pokud mám něco vytknout, tak bych nedávala už červený pásek, protože pak už je to takový prvoplánový i s těma nehty, já bych tam prskla černý kožený:)

    OdpovědětVymazat
  27. Tady Ti to opravdu moc sedne! Je to až k nevíře, že Tobě padne snad všechno. Jasné, mně se třeba ne vše, co na sobě máš, líbí, ale tak sto lidí - sto chutí.
    Já si minulé léto velmi oblíbila bílou. Vždy jsem se jí vyhýbala, protože jsem v ní vypadala jako ředitelka vápenky :-D ale asi jak stárnu, přijde mi, že už se s tou mou vybledlostí není tak zlé, a tak jsem si nakoupila pár bílých romantických halenek, tílek... Skvěle se mi kombinují a jsem z nich nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Petro, červená ti moc sluší :) Halenka je krásná, taky jsem po ní pokukovala na ebay. Můžu se zeptat z jakého je materiálu? Je příjemná na těle, nebo je to umělotina? Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo,
      též bych se ráda zeptala, jak je to s materiálem této halenky. Díky za odpověď. A sluší Ti to! ;o)
      Šárka D.

      Vymazat
    2. Ahoj, tak jsem se koukala a není tam přesné složení, jako určitě to není žádný extrakvalitní materiál,ale na těle je příjemný,ale bude to dost umělina.

      Vymazat
  29. Tak tenhle outfit je opravdu úžasný. Podtrhuje ženskost. Právě ta ženskost mi v současné módě chybí. To jsou samé oversize trička, parky,.... a prostě to není ono.
    http://phpetule.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Tady není co komentovat. Jsi dokonalá a červená ti velice moc sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. proč nosíš černé kalhoty, které ještě více zeštíhlují? Není příliš lichotivé, bélé by byly daleko efektnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílé kalhoty v zimě nosí akorát tak manekýny ze sociálky a jim podobné-

      Vymazat
    2. Nevím kdo je manekýna ze sociálky a kdo tedy nosí černé? Manekýny blogerky? Odbornice!

      Vymazat
    3. Bílý kalhoty? V týhle blátivý sračce? Dej si facku. Co je špatnýho na štíhlejch nohách a od kdy? Domyslet si, jak vypadá manekýna ze sociálky není zrovna raketová věda.

      Vymazat
  32. Takový styl oblékání ti moc sluší a úplně tě to rozzářilo! Skvělá kombinace! Víc takových krásných outfitů :)

    OdpovědětVymazat
  33. Jéžíš márjá.... ta halenka je nádherná a ty taky! Opravdu NÁDHERA. Vše je krásně sladěné a já červenou miluji, takže tu halenku dost závidím... :-) Prostě mi tenhle outfit vyrazil dech!

    OdpovědětVymazat
  34. Ta červená ti strašně moc sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Peti,tady ti to nezkutečně sluší!!

    OdpovědětVymazat
  36. Peti tady ti to nezkutečně sluší!

    OdpovědětVymazat
  37. Outfit je fakt šmrncovní a moc ti to sluší. A co se týče váhy, tak se už nějakou dobu zabývám syrovou stravou a musím říct, že všichni jsou tlustí a když vidí někoho normálního, jako je tady třeba Peťa, tak ho hned napadají a mluví o extrémech. Jedině každý sám má klíč k tomu, co je dobře ohledně jeho těla, nesnažte se to napasovat do nějakých tabulek podle výšky a váhy.
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak!!! Sama jsem sice tlustá, ale Petra má podle mě pěknou postavu a co bych za ni já dala. Anorektičku jsem už v životě viděla a do toho má Petra docela daleko. Krom toho proč jí to stále někdo musí říkat? Věřím, že je to stejně nepříjemné jak keci, že je někdo tlustý. Zajímala by mě postava těch kritiků. Vždy je co zlepšovat, tak hybaj ven a makat a pak teprve kérujte do Petry.
      Úplně mě dojala na FB jedna na ježka ošmajzaná kravěna, obarvená na kačátkovou žluť, co tam do ní vyrejvá.

      Vymazat
  38. Tady vypadáš tak na 20! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Dokonalá kombinácia ! Sekne ti to :))

    OdpovědětVymazat
  40. Teda Péťo dneska je to EXTRÉM!
    Nádhera! Já nemám co bych vytkla! Ty červené rty, červená košile, kabátek, hrozně Ti ta barva sluší, jsi krásně výrazná a já jen a jen obdivuji Tvou nádhernou postavičku a účes Ti také skvěle padne! :) Když tak koukám na ty fotky přijdeš mi slavná! :D Jak celebrita prostě a Ty už k ní nemáš daleko, přijde mi že Tě musí na ulici poznat snad každá holka :D . Nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Dokonalost! Jeden z nejlepších outfitů, které jsem u Tebe viděla! Halenka je naprosto úžasná, barevně Ti moc sluší, fakt paráda:-)

    OdpovědětVymazat
  42. krásny outfit :) ladné nôžky :) normálne rozmýšľam,že si niečo v červenej zaobstarám ... a okrem toho sa mi veľmi páči účes :))
    P.S teším sa na video

    OdpovědětVymazat
  43. No tak tady vypadas dokonale,fakt moc hezka halenka,k tomu ta rtenka a jeste ladis i s tramvaji-no super:-).

    OdpovědětVymazat
  44. No tak toto ti naozaj pristane! Si strašná kočka! Chlapi si za tebou určite mohli nechať krk vykrútiť :) Je super, že si si našla cestu k červenej farbe, lebo sa ti naozaj hodí :) Ja práveže v poslednej dobe nosím červenú pomenej, a ani netuším prečo. Bodky sa mi tiež páčia, aj volániky, ale ja sa v tom nejak necítim dobre.

    OdpovědětVymazat
  45. Péťo vypadáš nádherně.
    Dovolím si jednu úsměvnou historku z dnešního pobytu ve studovně. Přišla skupinka 4 holek, každá si otevřela nějaké internetové stránky (asi facebook) a místo toho, aby dodělávaly nějaké seminárky či diplomky, začaly drbat: Lucka je moc hubená koukej! Hmm máš pravdu a koukej Dáda přibrala, to je co? (podotýkám, že jsem nešpehovala, ale bylo to slyšet na celou místnost) V takovém duchu se to neslo celou jednu hodinu!!! A tak jsem si řekla, jen doufám, že taky nemám takové kamarádky!! A ty určitě taky nemáš ;) Tak si hlavně z těch internetových připomínek nedělej těžkou hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  46. Dnešní outfit je moc krásný, jen mě tedy velmi dráždí fejk kabelka a sama sebe se musím ptát co tě k tomu vede podporovat padělání?

    OdpovědětVymazat
  47. Tahle červená ti moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Mám pocit že jste celebrita..nezastavují vás lidé na ulici?:O:D..hezký outfit:)

    OdpovědětVymazat
  49. Fotky v halence jsou fakt krásné a halenka ti, Péťo, fakt sedne. Mně se puntíky líbí, ale mám jen puntíkatý deštník z IKEA (růžový s bílými kruhy (tzn. ten ze starší řady) - aby rozzářil ponurý dav černých, tmavě modrých, hnědých atd. deštníků :-) ).

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  50. tento oufit je moc povedný, strašně ti to sekne a ten výraz na fotce s momentkou je skvělej:)!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  51. Nie len ty si sa zamilovala na prvý pohľad. Tá halenka je vážne krásna, zaujímavá a nevšedná. Veľmi pekný outfit.

    OdpovědětVymazat
  52. Outfit se fakt povedl, ale ještě víc se už těším na korektorové video :)

    OdpovědětVymazat
  53. Musim rict, ze toto je vskutku povedene :)

    OdpovědětVymazat
  54. Peti, vy jste jak lunt, snad ještě víc jak jindy... moje babička by Vám vrazila řízek do ruky... Ale kočka veliká, vo tom žádná... :)

    OdpovědětVymazat
  55. Tak k tomu nemám slov...... já to otevřela a jen ze mě vyhrklo ....jééééééééé.....to je krásná halenka.... a to tedy je.....červená ti moc sluší a prý ženy v červeném dráždí muže........ale ty je asi dráždíš i v jiné barvě.......moc hezké

    OdpovědětVymazat
  56. Moc ti to sluší! Puntíky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nemůžu si pomoct, ale vážně jsi na těchto fotkách nádherná !
    Outfit ti krásně sedne a červená i puntíky ti moc sluší ! Strašně se mi tento outfit líbí asi nejvíc ze všech co jsem zatím viděla :)
    Hned jak jsem ho viděla na fb, tak úplně WOW !
    Krásně ti vynikla tvá nádherná postava !
    Já teda halenky moc nenosím, protože jsem spíš sportovní typ :) .. Mně by moc neslušely, protože já mám doslova prsa po tátovi, nemám žádné ! :D

    OdpovědětVymazat
  58. Nádherné :-), koukám, že mám stejný kabátek.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  59. A já mám tu červenou na tobě snad ze všech barev nejradši, když tak nad tím přemýšlím:). Outfit je skvělý jako vždy, za mě určitě jeden z těch top. Na putníkách taky docela ujíždím, ještě společně s květovanými a jinými romantickými vzory, a tahle halenka mi do oka padla hned. Je to zkrátka a jednoduše krásné:).

    OdpovědětVymazat
  60. Péťo, naprostá nádhera, absolutně není co vytknout...vše je dokonale vyvážené, šik a přitom pořád hravé a maximálně ženské. Miluju, když máš výrazné rty. Dnes plný počet bodů!!!

    OdpovědětVymazat
  61. Ach :3 mám 15 a chcela by som vyzerať ako Ty :3 tento štýl líčenia aj učesu a celkovo ti to strašne pristane :33 Začínam mat komplexy :)

    OdpovědětVymazat
  62. Fotka kde fouká vítr a je zima je absolutně nejlepší ze všech :D Strašně moc ti ta červená, ale i ostatní barvy sluší?

    OdpovědětVymazat
  63. Peti, i když jsem tě v minulosti párkrát trochu kritizovala, tak dnes teda musím napsat, že opravdu hodně velká paráda!! Nádhera, moc ti to sluší, červená je přesně tvoje barva! Jen tu kabelku já prostě nemůžu :-( Už na dálku řve, jak je nekvalitní ... v tvém věku už bys snesla jednu opravdu hodně kvalitní luxusní univerzální černou kabelku, která ti vydrží léta.

    OdpovědětVymazat
  64. Halenka opravdu úžasná, přesně můj styl :) ale to ty Petro vždy :) myslím že si ji taky budu muset objednat, jen ji asi budu muset zabrat, jsem hrozne malinká ;) :D moc tě obdivuji Julie

    OdpovědětVymazat
  65. ale hovby jasné že nie je chorá .... len má takú postavu .... veď ale to je super že sa nemusí zaoberať chudnutím a môže sa obliecť tak ako chce.... aj ja by som chcela schudnúť... vlastne som už aj schudla a vážim síce 55 kíl za čo som rada :) ale ono ja som spokojná s váhou ale ja mám tak postavu že brucho mám síce v celku chudé ale stehná nie :( a to ma štve .. a tak si ani nemôžem dovoliť si dať na seba košielku a zagabať ju do gatí ..... a preto závidím petre jej postavu že ona si to môže dovoliť ... a mne sa nezdá že by bola chudšia a chudšia .. podľa mňa je stále rovnako chudá ako bola :D ... ale tak samozrejme ja ju nepoznám ani nič ale tak aspoň z fotiek a tak ... veď ona bola vždy chudá .... :) PS: tá košielka je krásna a tá kombinácia sa mi strašne páči :) .. a ešte jednu vec ti závidím a dúfam že aj ja to docielim :) úsmev ... fakt je strašne super že si si dala ten strojček proste máš krásne zuby :) .. aj ja mám strojček tak dúfam že to potom bude vyzerať aspoň z polovice tak dobre ako to máš ty :) ja ti ďakujem za inšpiráciu a želám pekný deň peťa :)

    OdpovědětVymazat
  66. Teda Peti, moc ti to sluší! Líčení k tomu oblečení vypadá skvěle....víš jak zaujmout! :) Možná se mi moc nelíbí ty sluneční brýle, ale to je na každém.. ;)
    Mohla bych mít jeden otravný dotaz? Prosím jak jsi v bloggeru nastavila do článku odkaz další informace, díky kterému příspěvěk můžou čtenáři rozbalit?....Teda ten odkaz mi tam jde dát taky, ale nefunguje....nevím jak je to možný....nevíš náhodou co zaškrtnout v nastavení? Předem díky, ale pokud nebudeš vědět, nebo nebudeš mít čas, nebo cokoli, chápu to....jen jestli je to nějaká prkotinka, tak by mi to moc pomohlo.... Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nahoře když píšeš článek je v liště ikonka na zalomení s odkazem :).

      Vymazat
  67. Moc ti to sluší! Vše super super super, nádherný outfit, úplně tě ta červená prozářila a ta halenka je úžasná!! :)

    OdpovědětVymazat
  68. Puntíky jsou skvělý! Ale když jsem si koupila puntíkovanej svetr,t ak mi moje babička (mám hrozně moderní babičku, někdy až lituju, že není ta staromódní :D), že jsem na to už moc velká! (je mi 19 :D)

    OdpovědětVymazat
  69. Tak zladiť sa s okoloidúcou električkou, to už chce vážne profíka!:D Krásna si v tej červenej Peti, a tá "zmrznutá" fotka je TOP!:-))

    OdpovědětVymazat
  70. Ta halenka je nádherná, ale celkově mi dnešní outfit přijde celkem nudný, myslím, že to dokážeš lépe :)) hlavně mi vadí poslední dobou to přehnané ladění všech detailů - stejná barva pásku, nehtů i rty.

    OdpovědětVymazat
  71. Peto, tento outfit je dokonalyyyy, moc ti to sekne:-).

    OdpovědětVymazat
  72. Ja puntiky nemam rada, jelikoz je milovala moje mamka a jako malou me do nich porad oblekala :-D Ani prouzky nemusim, nejradeji mam kvetinove a zvireci vzory. Uz se moc tesim na to video, ted zrovna se o to pouziti korektoru vice zajimam, videla jsem jiz nekolik videii a muj oblibeny Nyx As If mi dochazi, tak se rozhoduji, ktery si poridit, premyslim o nejakem tekutejsim, no uz se moooc tesim na tve rady! A cervena ti slusi! LV

    OdpovědětVymazat
  73. Péťo, ta halenka ti sekne! A kabátek zrovna tak. Určitě nos červenou častěji, úplně v ní záříš :)
    A jinak, ta tramvaj ti k outfitu pěkně ladí :D

    OdpovědětVymazat
  74. tak to je naprosto boží, co víc k tomu dodat! puntíky jsou prostě nejroztomilejší :) J.

    OdpovědětVymazat
  75. Ať žijou puntíky:) opravdu moc pěkné. Jo a jestli vy máte prsa po tátovi, tak v tom případě mě už rostou dovnitř:D
    Ještě bych ráda napsala, že se přece vůbec nemusíte omlouvat, že se vám dnes nepodařilo nahrát video. Vždyť nám nic nedlužíte. Naopak mi bychom měli děkovat Vám za Váš čas.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, krásné, krásné, krásné. To by se mi taky moc líbilo.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  77. Moc ti to slusi, v te cervene jsi jak panenka.

    OdpovědětVymazat
  78. Krásna si! A tá blúzka je pefektná! Ja naopak zbožňujem červenú! :) Veľmi pekné :) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  79. Ta první fotka s tou šalinou v pozadí je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  80. Krásný model, halenka je úžasná. Puntíky mám ráda, ale popravdě mám jen jedny puntíkaté letní šaty F&F ... budu muset oživit šatník :)

    OdpovědětVymazat
  81. krásná mladá dáma! v Praze určitě nepřehlédnutelná v té červené!

    OdpovědětVymazat
  82. ... jo a bych to ještě doplnila, halenky mám docela ráda, ale nějak bohužel málokdy seženu takovou, aby mi perfektně sedla ... a ve finále vždy sklouznu k tomu, že tričko je přece jen pohodlnější :) což je velká škoda, v našich ulicích chybí pěkně upravené ženy, všude samé rifle, trika, sportovní bundy, botasky :(

    OdpovědětVymazat
  83. košile vypadá zajímavě! já červenou moc nemusím, spíš tmavě rudou, vínovou, ale takhle je hezká :)

    OdpovědětVymazat
  84. Ta halenka je naprosto super!!!!!!! Hlavně moc sluší =)

    OdpovědětVymazat
  85. Vaše nohy by měly být nominovány na nejkrásnější nohy ČR! :) Na to, jak jste malinká, tak máte krásně dlouhé nožky :)

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Peti :) outift mily, nie moj styl ale ty si zlata baba a hodi sa mi to k tebe :) jedine co mi "vadi" na tvojich outifitoch je ze na mna tie pozy posobia strasne neprirodzene, napr ta fotka v tom kabatiku, stojis tam tak stroho, bez emocii ako socha, nemyslim to zle :) len by som prijala troska uvolenejsie fotky, mozno fotit pocas toho ako chodis...neviem :) proste, mam z toho pocit ze si na tych pozadh stuhnuta s "umelym usmevom"...neber to naozaj v zlom, tak to na mna zial posobi :)
    Topanky chcem! Hladala som ich na tej stranke ale nenasla som cize asi ich uz nemaju a nikde inde ich neviem najst, su nadherne nadcasove :))))) zavidim ti ich (v dobrom) :) vela stastia! A snad nabuduce tie fotky budu menej strohe (pre mna)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, Péťo, moc Ti to sluší. Já moc puntíky nemusím, protože mi nesluší, ale Tobě moc. A co se týče halenek, tak ty přímo zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  88. Ta první fotka s tramvají v pozadí naprosto geniální - tu bych poslala do nějaké fotografické soutěže! kdo tě vlastně fotí??!
    Jinak hodně se tu dnes probírá ta váha, poruchy příjmu potravy, "nezdravě hubené" slečny... nedá mi to píši odkaz na sdružení, které pomáhá lidem s poruchami příjmu potravy (anorexie, bulimie, přejídání) mrkněte na www.anabell.cz - nabízejí různé služby od prevence až po psychoterapie. Některé služby zcela zdarma, za jiné si musíte zaplatit - třeba za nutriční poradenství. S poruchou příjmu potravy má potíž každá dvacátá žena - předpokládám, že by se tedy tento odkaz mohl hodit :--)

    OdpovědětVymazat
  89. Tak tohle jsi trefila dokonale, všechny palce vzhůru. Co se týče oblečení, tak máme hóóódně odlišnej vkus, ovšem toto. Od hlavy až na zem perfektní. A jestli někdo napíše, že ti to nesluší, tak kecá.

    OdpovědětVymazat
  90. Ten outfit je úžasný!!! :) A halenka taktéž! ♥

    OdpovědětVymazat
  91. Moc ti to oblečení šluší, závidím ti tvoji odvahu v oblíkání :-)

    OdpovědětVymazat
  92. Mira je hodne velkej borec na foceni! :) a Peti, mohla bys sem dat odkaz na ty kalhoty prosim? Jsou to tyto?

    http://www.hm.com/cz/product/08365?article=08365

    OdpovědětVymazat
  93. Tak já také tento outfit hodnotím jako jeden z nejlepších, hrozně ti to sluší... Aby si Míra pořídil zbrojní pas :-) :-) :-) Každopádně k tvé postavě, nepatřím mezi štíhlé, ale jako zdravě myslící žena, mohu jen říct klobouk dolů a polichotit ti, ty co dělají opak a zbytečně to kriticky hodnotí, si bohužel asi léčí komplexy.
    Pěkný večer Tobě i Tvemu velice sympatickému manželovi Lůca

    OdpovědětVymazat
  94. je to krasne fakt :) a to, ze si taka stihlucka, podla mna kazda by taka chcela byt :D aj ja som dost stihla a chcela by som trosku pribrat, ale nedari sa.. takze ci si taka od prirody alebo vlastnym pricinenim, udrziavaj si to, ale chudsia uz nebud :D tak ti to pristane ako to je teraz :)

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Péťo, moc pěkný outfit, nefotili jste ho náhodou v Praze? :) Letěla jsem na bus a mám pocit, že jsem vás tam potkala, když jste vycházeli z OC Smíchov :))

    OdpovědětVymazat
  96. hrozně moc vám všem děkuju za komentáře, jsem opravdu moc ráda, že se outfit líbí, je to totiž styl, ve kterém se já cítím nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  97. Vsadím se, že většina kritiček Tvé postavy sama váží min. 80 kilo. Nic si z toho nedělej, vypadáš perfektně a máš bezva styl

    OdpovědětVymazat
  98. Krásna jednoduchá kombinácia ! Pre teba veľmi lichotivá

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Peti,vypadáš opravdu úžasně :) ale musím pochválit i fotografa..fotky jsou perfektní?

    Nevíš prosím, jak manžel dělá ten efekt rozmazaného pozadí?Popř. v čem fotky upravuje?Díky :)

    OdpovědětVymazat
  100. Tak na tuto halenku koukám na EB už asi rok, ale pořád váhám, právě proto, že nemám prsa po tatínkovi, ale po Pamele Anderson a bojím se, že už by to bylo moc :-) Ale Tobě náramně sluší a hned bych ji šla objednat, kdybych nebyla tak vyvinutá :-)

    OdpovědětVymazat
  101. to to fakt nikdo nevidíte ty nohy dyk je má jak malé tele ty kolena děs

    OdpovědětVymazat
  102. nikdy jsem nebyla fanynka puntíků (ani nevím, kde vlastně vznikla moje averze :D), ale v poslední době jsem jim docela přišla na chuť a puntíkatá trička pomalu začínám vytahovat ze skříně, kde byly dlouho zastrčený :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!