Rtěnky Sleek - recenze a swatch na rtech

by - 27 února

Krásný čtvrtek vám všem,

 
už dlouho vám slibuji ukázku reálných odstínů rtěnek Sleek, v dnešním videu je konečně uvidíte. Ovšem, věděla jsem, proč to odkládám, rty dostaly opravdu zabrat a udělal se mi z toho opar.
 
Dejte mi vědět, který odstín je váš favorit, nemusí to být jen ze Sleek rtěnek, ale zajímá mě, jaké nejvýraznější odstíny si dovolíte a v čem byste vyšli ven.
 
Jinak prosím omluvte preciznost nanesení, rty mě pak už dost pálily a dělat se ještě s konturkou, to už by byla asi opravdu hrůza při tom množství, myslím, že pro ilustraci barvy to postačí :). A nezapomeňte, že výslednou barvu a efekt ovlivňuje barva vašich rtů a pleti, tudíž odstíny vypadají na každém trošku jinak.


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: Milani Popping pink
řetízek se jménem: http://www.mynamenecklace.com
džínové bolerko: http://www.ebay.com/itm/111254532615?var=410266394350&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
líčení: Milani brow kit - medium brown, černá gelová linka + umělé řasy Ardell demi wispies, na tvářích Milani XL bronzer 02 fake tan



You May Also Like

76 komentářů

  1. V tom videu ti to strašně sluší! :) Všechny barvy jsou krásný, ale nejvíc se mi líbí Fuchsia :)

    http://lights-oflife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Peti já tě obdivuji! :) pro mě jednoznačně favorit plush, je nádherná... ale tobě samozřejmě sluší všechny ;) :)

    OdpovědětVymazat
  3. máš hezkou halenku......a ty rtěnky......to je paráda

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě 1 a 3 k tobě vůbec nejdou. Jinak krásné odstíny, vybrala bych si :)

    OdpovědětVymazat
  5. Keby že mám všetky tieto rúže, tak do smrti už žiadne iné nepotrebujem :D:D a tebe to Peti veľmi sluší :)) máš nádherné nalíčené oči..môžem vedieť akými tieňmi?:))

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, tvoje pery dostali naozaj zabrať. Si zlatá, že si sa tak obetovala :) Najviac ma oslovili Candy Cane, Mystic a Stileto :) Ale pri pozeraní videa som s tebou súcitila, lebo na tých perách bolo vidieť, že ich máš prekrvené z toho líčenia a odličovania až až. A ako si aj sama písala, tak každý odtieň ukáže ináč aj podľa farby pier, tak ja som si aspoň pozrela ako by to vyzeralo na mojich, pretože práve keď si ukazovala tie odtiene, ktoré sa mi najviac páčia, tak si už mala pery v odtieni ako ich mám ja bežne :D
    Inak musím pochváliť účes! Ja si to takto pekne pozapletať neviem, niekomu inému áno, ale sebe... A líčenie očí je krásne. Oči máš ako bábika - viem, že k tomu dojmu prispievajú mihalnice, ale naozaj ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aha..už som si prečítala :D Milani brow kit - medium brown, že? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tý jo nádherné barvičky jsou všechny :) Nevím kterou bych si vybrala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Je skvělý je všechny takhle vidět "naživo" :) Já měla objednanou Smother a k ní glittrovou tužku (obojí jsem na českých eshopech neviděla) a Česká pošta mi balíček úspěšně ztratila a ani po téměř 2 měsících tu není :( Naštvaná jsem teda dost. Nad tou Mulberry jsem taky přemýšlela, na podzim musí být úžasná :)
    A líbí se mi i Stiletto a Mystic. A O.M.G. mi připomíná nějakou dobu, možná 50. léta? Jedno období se takhle oranžovočervená rtěnka hrozně nosila a je taková úplně retro :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Smother by ti slušela :)! Ostatně jako tobě každá rtěnka :D.....a z těch červených bych určitě doporučila Stiletto, Mystic miluju .)!

      Vymazat
  10. Také musím pochválit líčení, moc ti to dnes sluší! Jinak jsem si rtěnku Sleek také pořídila, ale šíleně mě vysušovala, nedalo se to vydržet, tak šla o dům dál :(

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné představení rtěnek. Díky za ně, ohromně se mi hodily. Moc se mi líbí O.M.G. ale asi zvolím zase Milani. Přece jen jsem z ní nadšená. I když opálená nejsem nikdy, oranžovou nosím a docela boduji.

    Tak ať máš rty brzy zase v kondici!

    OdpovědětVymazat
  12. peti super video, můžu se zeptat, jakou paletkou stínů jsi nalíčená? Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno je VŽDYCKY vypsané na konci článku.

      Vymazat
    2. a já jsem si to jako VŽDYCKY přečetla, bohužel po vygooglování mi vyjela paletka na upravování obočí. tak se VELMI omlouvám. Katka

      Vymazat
    3. Ahoj Katko, to je v poradku, oci mam skutesne nalicene touto paletkou na oboci, obsahuje totiz moc pekne a pigmentovane s tiny. Dva matne na oboci a jeden se shimmerem rozjasnujici pod oboci. Hnedy stin jako hnedy stin :).

      Vymazat
    4. moc děkuju Petro:) Katka

      Vymazat
  13. Já sháním nějakou výraznou růžovou, skoro až neonku. Viděla jsem jednu pěknou u Shannonxo na youtube a moc se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amped je neonka :),ale jinak ona měla myslím Stupid love od Melt cosmetics.

      Vymazat
  14. Dnes ti to moc sluší! Andrea

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělé video. Můžu se Peti zeptat, když se ti udělá opar, co používáš, aby co nejrychleji zmizel a tak? :) Děkuji. Simča

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti :), skvělý video, moc se mi líbilo :). Dneska Ti to moc sluší, ty řasy jsou luxusní :). Zajímalo by mě, jaktože že barva rtěnky a výsledná barva na rtech se někdy tak moc liší :)

    OdpovědětVymazat
  17. skvělé video :-)) moc ti to slušelo a mě se nejvíce líbily ty korálové barvy :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Škoda že jsi neudělala i fotky, které by si dala na blog to by bylo podle mě o dost lepší. Často si swatchové fotky ukládám, ale takhle nemohu no. Jinak, že si dáváním x rtěnek uděláš opar? To opravdu ne, ten se tímto fakt nedělá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak si to zkus, to se teda udela z toho opar jak prd ;), jak ty rty vysusis a dres ;).

      Vymazat
    2. Takhle opar opravdu nevzniká. Něco si o tom zjisti ;)

      Vymazat
    3. Ale udělá, udělá! Když už máš jednou ten virus v sobě, stačí oslabená imunita, nebo lokálně poškozený povrch sliznice a máš ho jak z praku.
      No jsem zvědavá, s čím se slečna vytasí, zda to bude nějaká přechytralá medička, co jedva prolezla prvák, nebo něco načetla v časopisu. Se pobavím.

      Vymazat
    4. Nepouzivej mrkaci smajliky, je to desne ironicky

      Vymazat
    5. Opar se dela na uplne jinem podklade, nez je vysuseni rtu. S tim to skutecne nema nic spolecneho ;)

      Vymazat
    6. Opar je virové onemocnění, takže to od střídání rtěnek nemáš ;).

      Vymazat
    7. A jak se teda dela, chytry 18.Anonyme? Je to virova infekce, tim jak si rty dre odlicovaci vodou se ti udelaji na rtech mikroskopicky prasklinky a mas ho hned. Moje mama ma opar i kdyz se vytoci a to si nemusi na pusu nic davat. Ten virus mas v sobe a pokud si podrazdis citlivou plet kolem pusy, je docela snadny aby vyskocil. Nepis kdyz nevis. T.

      Vymazat
    8. Nechci být rýpal, ale opar je virové onemocnění, takže by se ti z časté výměny rtěnek udělat neměl :)
      Doufám tedy, že mě neukamenujete :)
      Jinak moc pěkné video, mám ráda, když se rtěnky ukazují přímo na rtech a nejen na ruce :) A Sleek jako takový mě hodně táhne, zatím jsem se udržela a koupila si jenom jednu paletku, ale určitě u toho neskončím :D A díky tobě mám aspoň představu o tom, co si vyberu :)

      Vymazat
    9. Jéžiš, tady je zase vševědů :D.....samozřejmě, že opar sám o sobě není ze rtěnek. Ale když rty 20x po sobě setřeš micelárkou a vysušíš, tak mně se z toho opar udělá. je to běžný jev, virus oparu máš v sobě a když je nějaká disharmonie, tak se aktivuje. Mně se udělá opar i když se po někom napiju nebo když je třeba mráz a vítr a fouká mi déle na pusu. Prostě to tak je, kdo na opary netrpí,asi to nechápe, kdo je měl někdy častěji,tak ví, že to aktivují různé věci ;).

      Vymazat
    10. Musím se slečny/slečen anonymních zastat. Dělám několik let v nemocnici na infekčním, takže toto mám v malíčku a opravdu tím, že si rty třeba i 30x odlíčíš, vysušíš a opět nalíčíš a zase odlíčíš opar neudělá.

      Vymazat
    11. Já se nechci hádat s odborníkem, ale sekundárních příčin vzniku oparu na rtu je opravdu mnoho, mimo jiné i stres, slunce, menstruace, každé tělo reaguje jinak. Samozřejmě se zde nebavíme o primární infekci virem herpes ;).

      Vymazat
    12. Jezis fakt nemrkej !!! ;))))))))))))))))))))))))

      Vymazat
  19. To bolerko je krásne a svedčí ti a páči sa mi líčenie očí...krásne na tom videu vidno, ako ti viac seknú tie chladnejšie stredne tmavé odtiene...mne by sa asi na sebe najviac páčila Plush.

    krasavnutri.blogspot.sk - farebné a imidž poradenstvo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju, takove liceni mam na bezne noseni nejradeji,akorat bez umelych ras :)

      Vymazat
  20. Na videu ti to moc sluší Péťo! Video je super, konečně vím, který odstín si objednám :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peľka, pozdrav zo Slovenska :) chcem sa opýtať ako zistím aký typ som ? studený alebo teplý resp. neutrál ??? Rúže sú super ... vďaka Tebe som si na ne zvykla a môžem ích len odporučiť ... kvalita za dobrú cenu a široký výber farieb ... vopred ďakujem za vyjasnenie :) Asslanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jestli jsi neviděla moje video o barevné typologii,tak an něj mrkni, o všem tam mluvíma ukazuji jak se to pozná :). A to mě moc těší :)!

      Vymazat
  22. hezke video, za me vede Amped a Mystic. Amped uz od tebe mam a je fajn a Mystic uz na me take ceka :-) Mam rada fialovoruzove barvy. Jinak je pekne videt, jak ty vyrazne barvy krasne rozsviti oblicej! Driv jsem nosila nude, ale ted jsem presla spis na takove az neonove ruzove a myslim, ze je to zmena k lepsimu! Nude jsem od te doby nemela :-) LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem moc ráda a vid, já se dřív barev také celkem bála,ale ted čím zářivější, tím lépe :), alespoň to zvedne náladu....

      Vymazat
  23. Ahoj, já jsem si už kdysi objednala tři rtěnky a bohužel se mi ani jedna nelíbí. A ke všemu hodně vysušují. Takže rty musí být před aplikací naprosto dokonalé. Takže za mě teda néé. Jsem poučená, že rtěnku si budu raději vždy vybírat "naživo". Miriam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no to je jako s každou kosmetikou ;), záleží na konkrétní pleti a podkladu :). Mně tedy trochu vysušují pouze ty matné, což je normální, proto pod ně balzám, ty hydratační vůbec.

      Vymazat
  24. V tomto videu ti to tak svedčí! Nádherný účes aj líčenie :) Ja mám momentálne najradšej také berry farby, s kvapkou fialovej :)

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné video :) Pár jsem si jich tam vyhlídla :) Tobě ať se brzy vyléčí opar..:(

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, Péťo, strašně moc tě obdivuji jsi úplně nejlepší.V každém videu ti to moc sluší.Musím se ,ale ze zeptat jaký je tvůj e-mail už jsem t ipsala ale nevím jestli byl správně protože mi nepřišla odpověď. Děkuji Nela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Neli, email je nahoře pod ikonkou ;), mám toho ale strašně moc, takže chvíli ttrvá, než odepíšu a pokud jsou to dotazy ohledně nakupování na ebay nebo poštovného z různých eshop, tak na ty z časových důvodů neodpovídám, děkuji za pochopení :).

      Vymazat
  27. Péti zamilovala jsem se do tvého laku na nehty, na léto bude úžasný :) Mohu se zeptat kde jsi ho sehnala ? Na Milany stránkách ho nemohu najít :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, určitě ho budou mít, je to novinka a já ho mám právě od nich :), poslali mi ho s Jordanou texture laky.

      Vymazat
  28. Petí, děkuji za úžasné video a přeji brzkou revitalizaci tvým rtům =)
    Myslím, že moje peněženka zapláče, protože jdu hned objednávat, mám jich napsaných 7, tak :D snad to aspoň trochu zredukuju, ale odstíny vypadají opravdu úžasně.
    Jinak ti to opět velice sluší a bolerko je úchvatné.

    Hezký večer, Lája.

    OdpovědětVymazat
  29. Super video taky mám v plánu si nějakou vybrat:-)Peti nechcete udělat nějaké video na téma svatební host :-) za chvíli jdu na svatbu za světka a přemýšlím o líčení:-) Ps: už od Vás mám štětce na oči a makeup a jsou naprosto úžasné!doporučuju všem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, moc Vám děkuji! No, o tom jsem zatím moc nepřemýšlela, ale je to zajímavý nápad, vloni na jaře jsem měla "svatební" týden, něco málo zde: http://www.petralovelyhair.com/2013/05/na-svatbu-jako-host-nebo-svedek-ootd.html

      Vymazat
    2. Děkuji už se na to jdu mrknout :-)

      Vymazat
  30. Kéž bych měla odvahu nosit alespoň polovinu těch barev :D

    OdpovědětVymazat
  31. no konečně, těšila jsem se, až někdo swatche na rtěnky sleek udělá!:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  32. Ty barvy! :) Nikdy jsem nebyla na ty fialové odstíny,přiznám se,taky se jich trochu bojím,aby se na mě lidi nedívali,jak na debila,protože jsem strašná bledule a celkově výrazných rtěnek se bojím,ale tato fialové mě okouzlila :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, mohla bych se zeptat.. jsou rtěnky od sleeku také parfémované?
    Předem moc děkuji za odpověď..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, já z nich necítím, spíše jsou jemně cítit jako klasický balzám, parfémované mi určitě nepřijdou :)

      Vymazat
    2. Dobře děkuji, já myslela spíš, jestli to není nějak podobně jako u rtěnek od milani;) k ním jsi psala, že mají bezvadnou
      melounovou vůni:)) tak jestli to není nějak podobně? Děkuji:))

      Vymazat
  34. Moc vám všem děkuji za vaše komentáře a reakce :)!

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo, máš můj obdiv, že i když jsi věděla, jak to pro tebe bude nepříjemné a uškodí ti to, šla jsi do tolika swatchů najednou! Příště si to snad radši rozlož, ať z toho nemáš opary a zbytečně netrpíš. Ty rty jsi měla za chvilku fakt hodně podrážděné. Mě to úplně pálilo za tebe. "Nejlepší" je, když se pak ještě musíš s někým dohadovat, jestli z toho můžeš nebo nemůžeš mít opar. Každý jsme přece jiný...Ať už tě netrápí ani opar, ani zuby! :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  36. Bezva!!:)) teď jsem objednala mamince k narozeninám jeden kousek sleek rtěnky Liqueur a paletku stínů také od sleeku - I Divine Au Naturel :)) jsem natěšená.
    Jen jsem se chtěla zeptat. Balíček si budu muset vyvednout na poště, nebo mi ho pošta doveze domů? jak to máš udělané peti?.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pošta by měla vždy doručovat domů a až při nezastižení adresáta ukládat balíčky na poště, ale spousta lidí má zkušenost, že byli doma, nikdo na ně nezvonil a automaticky našli ve schránce oznámení o nezastižení. To je ještě lepší varianta, někdy se i stane, že ve schránce najdete až opakovanou výzvu, někdy ani to ne a prostě smůla. :-/ Mouni

      Vymazat
    2. Ahoj, pošta ti balíček doručí doma, pokud doma nebudeš, tak bude k vyzvednutí na poště následující den od toho, kdy ti bylo odesláno potvrzení o odeslání balíčku :). A kdyžtak bych prosila tento typ dotazů an email eshopu, tam je reakce na dotaz rychlejší ;).

      Vymazat
  37. A myslíte, ž když si budu muset balíček vyzvednout na poště, tak že mi ho dají, když mi ještě nebylo 15?.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to si myslím,že možná ne, protože budou chtít občanku nebo možná podpis zákonného zástupce?

      Vymazat
  38. můžu se jenom zeptat, co znamená to "swatch" ?? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  39. Mám rtěnky Coral reef a Papaya punch a díky videu jsem si vyhlédla tři další barvy:-). Až v poslední době si začínám doopravdy uvědomovat, kolik práce ti musí blog dát. Držím palce:-).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!