Vlasy - aktuální péče, styling, ofina, šampony, masky, náčiní atd :)

by - 12 února

Krásnou středu vám všem,

tento týden jsem měla doposud enormně málo času na blog, takže netradičně kecací video dnes,  ve středu :). Uvidím, zda do konce týden ještě zvládnu tutorial nebo si dáme až víkendové video. V poslední době jsem dostala několik dotazů na to, jaké používám olejíčky na vlasy, šampony, barvu atd......abych pravdu řekla, ani s jednou věcí to příliš nepřeháním, vlasy nebarvím, jen jsem sjednocovala ombré přelivem od castingu č. 513, který mi v koncích docela dobře drží, takže další přelivování neplánuji, protože tím jsem se dostala zpět na svou původní přirozenou barvu, což byl můj záměr :). Ani s péčí to úplně nepřeháním, po umytí si kondicionér či masku dám vždy, ale olejíčky do konců občas vynechám. Ve videu také najedete tip, jak zastřihnout ofinu a jak si ji vytvarovat :), prostě taková vlasová směs, doufám, že se vám bude video líbit a že jím zodpovím všechny dotazy ohledně vlasů.
 


 

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: She 185
líčení: http://www.petralovelyhair.com/2014/02/2-x-fotd-s-garden-of-eden.html#more
na sobě: svetr Gate, stříbro dárek od mamky
účes: https://www.youtube.com/watch?v=3mE3-XZcdqA

kulma Cortex 2,5" http://www.ebay.com
O´right http://www.oright.cz
Konická kulma Remington pearl wand Ci95
Aussie http://www.aussiehair.com/uk/ věnovala společnost Procter@gamble -- dovozce Aussie do ČR


You May Also Like

30 komentářů

  1. Ahoj Peťo :), moc skvělý video :) Díky za inspiraci :). Já jsem si teďka objednala sadu na vlasy Keratin Forte (šampon, kondicionér a péče) a musím říct, že mám po ní pevné, lesklé a narovnané vlasy, takže jsem ráda, že jsem do tohohle investovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    co se týká suchých šamponů, tak ten "prach" na vlasech, to je ta druhá strana "umytých vlasů" suchým šamponem.
    Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simco, aha diky, to jsem nevedela, ze to delaji vsechny tyhle sampony :).

      Vymazat
  3. Ahoj Peti, opět úžasné video! Chci se zeptat na olejíčky, z videa jsem pochopila, že je potom už z vlasů nevymýváš. Pochopila jsem to dobře? :D Mám dlouhé, ale strašně suché vlasy a tak bych to ráda vyzkoušela. Moc ti to sluší a moc děkuju za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petruš, já používám suchý šampon Batiste a Frotte a jsou skvělý ale mám je přímo na blond vlasy..Někde jsem četla že na tmavých vlasech jde hodně vidět prach...takže to bude tím.Jinak je to dobrá záchrana na poslední chvili. Šári

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky dobré zkušenosti s Batiste. Jen se v ČR blbě shání. Kdyby někdo hledal - podařilo se mi šampon najít na http://www.xantea.cz/tagy/batiste/

      Vymazat
  5. Aussie Volume je v současnosti také mým nejoblíbenějším šampónem :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petro,

    mám takový dotaz, asi 3 měsíce používám šampón a balzám Balea, vlasy mě začaly plihnout a mastit se, byly jako bez života. Použila jsem šampón se silikony a vlasy se vrátily do normálu, nemáš zkušenost s tím, že se šampóny musí střídat, příp. nestalo se ti něco podobného?
    Jinak na konečky mám fakt vychytávku Dusy Haar Spitzen Fluid - stojí asi 200, doporučila mi ho kadeřnice a konečky se vůbec netřepí. Opravdu ho vyzkoušej (až třeba dopotřebuješ tu svoji maxi zásobu :-D)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. hm, šampony bez silikonů, nasahat si moc do vlasů a nenosit čepice :)

      Vymazat
  8. Taky dávám veškerou"výživu"od půlky vlasů ke konečkům. Jediný suchý šampon co mi nedělá viditelný prach je obyčejný "pudr"amica. Péťo potřebuji se zeptat na něco ohledně vlasů z e-shopu Lovelyhair, budu objednávat. Mohu pisnout dotaz na e-mail, co je uvedený v kontaktu? Dik za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Reny, samozřejmě, směřuj dotaz ohledně eshopu na info@lovelyhair.cz :), děkuju.

      Vymazat
  9. Hezké video :). Chtěla jsem se zeptat, takže Aussie je tvůj nejoblíbenější šampon? :) Škoda, že si tam neřekla víc šamponů, který ti vyhovovali nebo tak :). Já mám v plánu si Assie pořídit, ale ještě přesně nevím jakou tu řadu :( a chtěla jsem se zeptat, jestli se ti po Aussie mastí vlasy rychleji, víc nebo míň ? :) Tu 3 minute asi zkusím, docela si mě nalákala. :) Díky předem za odpověď. Sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, není, ale z drogerky je fajn, jak jsem říkala ve videu :). Maska také fajn,ale znám lepší, třeba Absolute repair od Lorealu nebo macadamia natural oil :). Vlasy se mi mastí normálně po Aussie :).

      Vymazat
  10. Péťo, prima video! Taky pak doma klouzeme po tom bezoplachovém spreji, už na to dávám majzla je to pak na zabití:-). Já mám doma kulmu od Remingtonu s takovou klipsnou, která drží při natáčení pramínky vlasů, ale koukala jsem, že spíš se teď hodně všichni přiklání ke kónickým, jsou tedy lepší na vlny i obsluhu, tušíš?? Dík! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že ty konické a vůbec bez klipu jsou o dost lepší, lépe drží vlny a neničíš tolik vlasy, já jsem od té doby klasickou kulmu nepoužila, tyhle jsou fakt lepší :).

      Vymazat
  11. Já šampón a masku od značky Aussie taky zkusila. Hezky mi voní. Ze začátku jsem byla nadšená, ale asi po 9dnech se mi začaly mastit vlasy. Jen jsem se umyla, už byly mastné.Koupila jsem si obyčejný citrónový šampón asi za 30Kč a hned jsem měla vlasy jak z časopisu. Takže u mě má Aussie navždy dveře zavřené
    Každému vyhovuje něco jiného no....................

    OdpovědětVymazat
  12. Hezké video :-) s těma "zaprášenýma" vlasama v tom nejsi sama, mam uplně to samý, podle mě to prostě bez toho nejde. Proto se tomu co nejvíc vyhíbám a radši si umyju vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  13. A nějaký tip na lesk na vlasy ve spreji?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla kdysi asi dva přípravky na lesk vlasů a po obou se mi vlasy strašně mastily :(....

      Vymazat
  14. Jsem zvědavá, co používá na vlasy VÝTĚZka z minulého článku:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neviem, či si to niekto všimol, ale VÝťazka má číslo 143, nie 142, ako bolo uvedené v podmienkach... zrejme preto, že č. 142 píše, že Valentína neslávi?

      Vymazat
    2. když jsme soutěž uzavírali, tedy včera ráno, tak měla komentář č. 142, nevím, jak je to možné, ale je vidět z print screenu, že tomu tak opravdu je :), asi někdo ještě přidal koment, než Míra komentáře uzavřel ;)....

      Vymazat
  15. Ahoj, pěkné videjko, něco určitě vyzkouším. Už delší dobu přemýšlím o té kulmě Remington, ale nevím, jestli na moje dlouhé vlasy nedělá moc malé lokny... Jinak k Tangle Teezeru. Je určitě super, sama ho mám, ale.. Vidím, že máš cca stejně dlouhé vlasy jako já, tak bych jen chtěla říct, že česání nebude až tak pohodlné. Jelikož nemá rukojeť, tak se tím špatně češou dlouhé vlasy, protože musíš hodně ohýbat ruku a různě se nakroucet (fakt je těch pár cm rukojeti znát). Doporučovala bych teda spíš kartáč Dtangler - je to stejný princip jako u Tangle Teezeru, ale navc má rukojeť a maximálně mi tím vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. moc pěkné video! tyhle vlasové já můžu ♥ Peťulko, jenom.. prosím Tě, neměla by jsi nějaký přesnější odkaz, kde sehnat tu kulmu od Cortexu? ebay mi ji nějak neukazuje :(

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Péťo, mám hodně jemné vlasy a drží mi pouze lak na vlasy Oriflame Ultimate Style Hairspray Hold stupeň č.5 - zkus ho, zajímalo by mě, co na něj řekneš v porovnání s Taftem. Díky

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, zkus suchý šampon od Oriflame - ten vlasy nazapráší - narozdíl od ostatních, které jsem zkoušela.
    Vím, že Oriflame nemáš ráda, ale lak na vlasy silně tužící a ten suchý šampon mají dobrý.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, super video. Za sebe můžu doporučit regenerační masku wonder, na kterou nedám dopustit. Jinak remington pearl kulmu mám taky a jsem s ní moc spokojená. Máš super videa a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!