Zimní lakování a odlakovávání s Bourjois

by - 05 února

Krásnou středu vám všem,

dnes mám pro vás jen takový rychlý lakovací článek. V poslední době jsem vyzkoušela několik odstínů laků Bourjois 1 seconde gel texture. Laky Bourjois jsou pro mne poměrně drahá záležitost, flaštička o objemu 9ml stojí přes 200Kč a to se mi zdá celkem dost. Když si vezmu, že to se dají levněji sehnat laky China glaze nebo si koupit na ebay OPI, které mají 15ml....
Když ale upustím od ceny, nemůžu ani říct, že by mne nějak zvláště nadchlo jejich balení. Rukojeť štětečku se mi zdá příliš dlouhá, ale pravdou je, že se v ruce drží dobře a dobře se lak nanáší.
Laky samy o sobě se velice hezky rozlévají po nehtu, jsou klasické, středně husté konzistence a kryjí už v jedné vrstvě. Já dávám ale vždy dvě vrstvy barevného laku, které můžete vidět i na fotkách.  Co mne ale překvapilo ještě více, tak je výdrž laků. Nevím, zda je to tím, že moje nehty jsou teď v relativně dobré kondici a zda je to používáním podlaku a nadlaku (Jordana Diamond boost hardener a nadlak Essence Better than gel nails nebo Vytvrzovač laků Four seasons), ale musím jim přiznat perfektní výdrž. Když jsem neměla čas, vydržel mi tento lak na nehtech týden úplně bez problémů a pořád vypadal krásně.
Jak uvidíte na fotkách, barvy samy o sobě nejsou nic moc unikátního, snad jen Violine hypnotique se vymyká, ten je opravdu překrásný a za něj bych byla ochotná tu částku dát, ale jinak jsem ráda, že jsem je dostala na akci s Cosmopolitanem :). I když na druhou stranu, možná právě klasické krémové barvy jsou to, do čeho bude většina lidí ochotna investovat více, schválně mi dejte vědět, jak jste na tom vy, zda si dražší laky kupujete :).....




vlastnosti:

+ pigmentace a krytí v první vrstvě
+ dobrá výdrž
+ příjemné textura laku
+ široký štěteček
- všední barvy
- cena
- balení

Violine hypnotique - krásná temně fialovovínová barva se třpytem. Ve stínu vypadá úplně nenápadně, ale jak vylezete na sluníčko, rozehraje svou třpytivou šou. Do téhle barvy jsem se naprosto zamilovala. 




Rouge in style - krémová neutrální červená, no možná v ní vidím modrý podton, pokud se pozorně zadívám. Červené laky mi obecně přiliš nelichotí, ale musím uznat, že tohle je krásná barva.

 
In the navy - jsem modrofil, takže je jasné, že tahle středně modrá krémovka, se mi bude líbit. Opět nic unikátního, přesto krásný odstín.


Turquoise block - krásná světlejší tyrkysová s větším podílem zelené, než modré, vlastně nebýt názvu, tak bych řekla, že je to spíše mint barva, co myslíte? :) Každopádně také krásný odstín, který mám ráda hlavně na jaře a v létě.

 
Rose cupcake - středně růžová, krémová barva. Vhodná na každou ženu a k jakékoliv příležitosti. Krásně studená a bude lichotit všem odstínům pleti, opět nic unikátního, ale pěkná :). Na fotce vypadá tmavší.
 

Laky mají opravdu příjemný tvar a šířku štětečku, se kterým se mi dobře lakuje.


 
Další věc, o které bych se ale chtěla zmínit  a která stojí za to, je odlakovač 1 second. Nikdy jsem si
 nemyslela, že tento typ odlakovačů bude bůhvíjaký zázrak, musím ale přiznat, že tento odlakovač předčil má nevalná očekávání. Odlakování s ním je rychlé, jednoduché, praktické a navíc zároveň ošetřuje nehty. Vím, že teď zním jako reklama na tento zázrak, ale je tomu skutečně tak. V plastové flaštičce je molitan, který je nasáklý odlakovačem a olejíčkem na nehty a uprostřed toho molitanu je díra na prst. Vy jen jednoduše otevřete, strčíte prst dovnitř, chviličku počkáte, nehtem maličko zapohybujete v molitanu a voilá, lak je pryč! Žádné tamponky, žádná alobalová metoda na třpytky. Je to vážně boží! Navíc, vždy jsem po odlakování mívala suché nehty, čehož jsem se díky tomuto odlakovači zbavila, obsažený mandlový olej je totiž dokonale ošetří. Abych řekla pravdu, lepší kondici mých nehtů přisuzuji právě tomuto zázraku, protože nehty vůbec nevysušujete a tak se netřepí a jsou pevnější. A teď přichází ta hlavní nevýhoda, kterou je cena, stojí to totiž 300Kč a nevím zatím, jak dlouho to jedno balení vydrží. Já ho mám asi měsíc, ale uvidíme, jak dlouho bude funkční.....
 
Zajímalo by mne velmi, jestli má někdo z vás s tímto odlakovačem zkušenosti a jestli na vás taky působí tak zázračně?
 
 


 
 
P.S. recenzi na tyto produkty, i když jsem je nekupovala, píši zcela ze své vůle, nebyly poskytnuty k účelu recenze, ale líbí se mi a tak se s vámi ráda podělím o zkušenosti :)

You May Also Like

54 komentářů

  1. ja mam s laky od bourjois taky skvele zkusenosti, stetecek je super a barvy krasne, ale jak rikas, jsou dost drahe, a proto si radsi vetsinou koupim vic horsich laku. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost s takovým odlakovačem nemám a je to snad poprvé, co o něčem takovém slyším. Určitě je to zajímavé. Hrozně se mi líbí barva laku 31 Violine hypnotique. To je naprosto božská barva! :) Já mám od Bourjois deosprej, který jsem si koupila hlavně kvůli tomu, že mě zajímalo, jakou má výdrž a také díky tomu, že je bez hliníku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velice mě zaujal odlakovač, pecka! Kdysi dávno jsem podobný styl měla také. Ale asi v polovičním balení. Po odlakování nějakého více pigmentového laku (rudé, černé) mi začal barvit prsty. Takže člověk to musel vatových tampónem očistit. Větší životnost byla i když jsem do lahvičky přilila jiný odlakovač. Plnil nadále svojí funkci. Zajímá mě výdrž tohoto produktu.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se ty barvičky líbí a vždycky Bourjois laky v DM okukuji, ale tolik peněz bych za lak taky nedala.

    OdpovědětVymazat
  5. Peťka, daj vedieť, ako dlho Ti vydržal odlakovač. Lebo ak je taký super, ako hovoríš a ešte aj dlho vydrží, tak si ho pôjdem určite kúpiť :-)
    Ináč laky sú pekné, najkrajší je Violine Hypnotique jednoznačne.

    OdpovědětVymazat
  6. Laky jsou krásné, ale jak říkáš, opravdu drahé..já osobně dala za lak nejvíce 90,-, protože mi přijde zbytečné vyhazovat víc za lak, když ho nalakuji tak 3x a pak mi lahvička stojí v krabici mezi ostatními. Ale u toho odlakovače by mě zajímalo, když tak perfektně funguje, co se pak stane s tím odlakovaným lakem? jestli se rozmělní nebo zůstane přilepený na té houbičce? přece jen, odličovací tampony vždy vyhazuju lakem obarvené, takže bych měla obavy, že se laky na houbičce navrství a pak budu mít místo odlakovaných nehtů, obarvené celé prsty :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odlakovač by mne také zajímal. Kdysi měla kamarádka odlakovač také v kalíšku, ale samozřejmě to byla jiná značka, určitě něco levnějšího z drogerky. Ten teda nefungoval vůbec, už tak po 3 prstech ta barva byla všude. Nalepila se na tu pěnu vevnitř a hrůza. Od té doby kolem tohoto systému odlakovávání chodím obloukem a beru radši klasické vatové tamponky, které člověk mění dle potřeby. Navíc to i vyjde o dost levněji. 300,- za nějaký kalíšek bych nedala, pokud bych neviděla na vlastní oči, že funguje a vydrží několik měsíců bez problémů. Prostě nevěřím, že stáhne třeba i třpytkaté laky, aby pak nebyl na vyhození, protože pochybuji, že třpytky se v něm rozpustí nebo ztratí. Ale třeba se mýlím.

      Vymazat
  7. Krásný článek :-)..Chci se zeptat jestli se dá koupit odlakovač i v nějaké drogérii a nebo jenom přes internet? :-) Terka :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, vždycky jsem si u těcho odlakovačů říkala, jestli když odlakováváš třeba červený lak, tak jestli ten molitan nezůstane zbarvený a tudíž pak zapatlává celé prsty kolem dokola?

    OdpovědětVymazat
  9. Farby sú trocha obyčajné, ale naozaj krásne! :) Len škoda tej ceny... Aj ten odlakovač je hrozne drahý. :/

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  10. Najviac sa mi páči odtieň 34, ale zdá sa mi to za lak celkom dosť ...a o tom odlakovači som už čítala na viacerých blogoch, ale vyzerá super :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Od Bourjois jsem zatím žádný lak nezkoušela, takže široký štěteček je pro mě příjemné překvapení, navíc i odstíny mají opravdu krásné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ten odlakovač vyzerá super, presne niečo takéto hľadám! :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, ja laky Bourjois moc rada nemam a predevsim tyto Gel laky, nikdy mi uplne neuschnou a pak se mi i treba za 3 hodiny do laku neco obtiskne, ale je fakt, ze jsem nepouzivala top coat, zkusim to s nim a treba to bude lepsi. Mam ten vytvrzovac laku od Four Seasons, sice desne smrdi, ale lak pak opravdu tyden drzi! Co je fajn, tak maji intenzivni barvy a staci jen jedna vrstva, vydrz mi prijde docela dobra, urcite lepsi nez treba obyc levne drogerkove laky. Ale napriklad lak od Bourjois, ktery slibuje 10 dni vydrze, tak to ani nahodou. Barvy maji krasne, ale to obtiskavani jim nemuzu odpustit. Mam jich doma asi 20, ruzne "modely", ale proste po nich sahnu jen kdyz uz jiny nemam. Nejradsi mam China glaze a Sally Hansen. Na tento odlakovac jsem uz koukala v Nemecku v Kiko, ale nevedela jsem, co to je. Urcite se po tomto od Bourjois podivam, pokud nevysusuje, tak to bude super! Mam ted klasicky od Peggy Sage, kupuji ho po 1,5 l protoze ze vsech odlakovacu byl zatim nejlepsi, ale i tak trosku vysusuje, ale s odlakovacem s Dm se to neda srovnat, po tom z DM mne uplne bolely nehty, hned jsem ho vyhodila a to nebyl ten uplne nejlevnejsi. Nevim jak v CR, ale u nas mame i sprchove gely Bourjois, ty jsou uuuuzasne!! Krasne voni a maji luxusni rozkosne baleni! Pak mam taky i micelarku Bourjois a ta neni spatna, ale ze bych z ni radosti silela to take ne :-) LV

    OdpovědětVymazat
  14. Já si myslím, že dražší laky jsou skvělý nápad na dárek, pro lakové maniačky, mezi kterými také jsem a také mi drahé laky dělají ohromnou radost :D. Sama se ale snažím šetřit, takže nejvíc podléhám různým akcím :D :). Máš pravdu, že tyto barvy jsou celkem všední, myslím, že bych doma našla každému z nich nějaký podobný :).

    OdpovědětVymazat
  15. ten odlakovač 1 second prodávají od jiných firem normálně v DM za pár korun a fungují stejně.
    Jinak ta vínová barva je nádherná, tu bych brala také. Ještě se mi moc líbí ta modrá, jako barva, ale jako modrý lak na nehty ne, protože modrá na nehtech se mi vůbec nelíbí. Ale barva je to nádherná, třeba bych v takové brala tričko:-)

    OdpovědětVymazat
  16. tak to už sú kvalitnejšie laky než tie moje :) zelený mám v rovnakej farbe... na mňa sú tie farby až moc výrazné.

    http://silviasimagination.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Odlakovač jsem zkoušela z kamarádky a je neskutečný ! Opravdu je to zázrak :), ale bohužel (z pohledu studentky) pro mě šíleně drahá záležitost, radši si koupím Sleek paletku, která mi bude dělat radost hooodně dlouho :).

    OdpovědětVymazat
  18. No ty laky jsou naprosto úžasné! Ty barvy!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Laky Bourjois si kupuji dlouho, jsou fajn, také mi vyhovuje výdrž a i ta konzistence je taková jiná:) Tohle jsou krásné odstíny:)
    Haha, čtu a píšu postupně a k tomu prvnímu laku jsem ti teď chtěla napsat, že je dělaný jak pro Tebe a teď čtu, jak sis ho zamilovala:)))

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné barvy, hlavně ta violine hypnotique :-O
    A Peťo, nebyla jsi v úterý v Budějovicích?:-) Zdá se mi, že jsem tě viděla v H&M:)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc krásné laky :) Určitě je taky zkusím vypadají opravdu skvěle ;)

    http://ilonastrejcova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. ja mám len jeden lak od tejto značky, dostala som ho od priateľa na vianoce a ked som si pozrela niečo bližšie o tom laku a uvidela tú cenu - skoro som ho poslala naspať do obchodu aby to vrátil kedže ja som si nikdy nekúpila taký drahý lak :) ja mám odtieň 11 rouge in style a zbožňujem ten odtieň :) stetček mi príde až veľmi krátky na moje dlhé nechty takže sa mi niekedy ani nechce lakovať si s ním nechty :) ale inak tá mint farba je krásna :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, mne se velmi líbi ten burjois 1 Seconde Violine hypnotique, ale bohužel nevím , kde ho sehnat. Nemůže mi někdo poradit? Díky moc Veronika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, maji i ve vybranych DM, treba na Chodove v Praze :).

      Vymazat
  24. To by mohli mít na dny Elle v Sephoře opět nějakou akci na Bourjois a hned bych si udělala zásobu :) za lak je to opravdu pálka, i laky od Sally H. stojí již od 100kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Sephore ted zrovna probiha akce 25% na Bourjois, zrovna dnes jsem to tam videla!

      Vymazat
  25. Já mám Bourjois moc ráda..jejich laky jsem tedy ještě nezkoušela, ale tvářenky co mají jsou super :)! Mimochodem - v poslední době jsem nadšená z Color Boostu - rtěnky v tužce.. to je vážně nej objev za poslední dobu :) Zkoušela jsi Peti?

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Péťo,

    moc ráda sleduji Tvůj blog i videa. Obdivuji kolik odstínů laků, rtěnek, laků na nehty máš, ale je pravda, každá z nás má jinou úchylku. Já například parfémy a vůně... ráda zkouším jiné, k těm nejoblíbenějším se vracím. Projížděla jsem veškerá Tvoje videa, ale žadné na téma mé parfémy jsem nenašla.. ber to třeba jako typ ;)

    Jinak k tématu kosmetiku Bourjois miluji a používám ji od svých let, kdy jsem začala s líčením (15) teď je mi 20. Používám make-up, tvářenku, rtěnku... no prostě Vše! a tělová kosmetika není také vůbec špatná - ty jejich voňavé sprchové gely - to je pomazlení! Lak ne nehty od nich je sice nákladnější, ale za ten luxus, kdy mi vydrží na nehtech až 10 dní a přežil i dovolenou u moře a každodenní máchání, to si myslím, že za to stojí! Se štětečkem se mi aplikuje dobře.
    Nyní už má zálusk na nové stíny, které Bourjois má - možná už jsi o nich slyšela, jsou jakoby malinko mazlavé, matné a přitom s trochou lesku, dělají nádherné líčení - to my milovnice kvalitní kosmetiky, přece musíme zkusit! :)

    Měj se krásně a děkuju za tvá videa.

    Tvá oblíbenkyně a jmenovkyně Péťa :)

    OdpovědětVymazat
  27. líbí se mi tyrkysová a růžová, ale štve mě to balení, laky mám v krabičce od Senzaboxu a tenhle tam prostě nenarvu, jak je vysoký :D a zaujal mě ten odlakovač, mám teď jeden klasický, ale olejový ze zahraničí a je to super, nemám pak vůbec zničené nehty... možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  28. Takovou lahvičku má i Flormar a mně to dlouhé držátko taky nevyhovuje - ze skladovacích důvodů - lak mi v šuplíku leží, zatímco ostatní v pohodě stojí. Barvičky jsou to pěkné, i když je pravda, že asi ne neobvyklé. Takhle drahý lak bych si nekoupila, vždy se snažím vychytat slevy i na laky, které normálně stojí do 100 Kč. O tom odlakovači bych byla ochotná uvažovat, pokud by měl opravdu tak super účinky na nehty a něco vydržel, protože mně se nehty lámou úplně stejným stylem, jako tu kdysi popisovala Péťa, a nic mi na to nepomáhá.

    Péťo, všimla jsem si, že teď přispíváš nějak enormně často - koukala jsem trochu dozadu na data příspěvků - 6x za týden! Všechny jsme určitě rády, ale musíš taky někdy odpočívat a ne jen tvořit pro blog. ;-)

    Mouni

    P. S. Včera jsem čuměla jako puk na příspěvky od maminky a dcery. Si asi nikdo neumíme představit, co všechno se k tobě může dostat za zprávy/e-maily. Odpověděla jsi pěkně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snazim se :),ale dlouhodobe na takove prispivani asi cas nebude :). No to mas teda pravdu, lide si asi mysli, ze si vymyslim a muzu ti rict, ze ja bych tomu taky snad ani neverila, dokud to nectu a nevidim na vlastni oci. Myslim, ze si to lidi fakt vubec neumi predstavit, kdyz to pak reknu na hlas, tak se do me jeste trefuji, ze knouram a ze jsem s tim musela pocitat :). A to ti reknu, ze maminka s dcerou jsou slaby odvar a kdyz ti povim, ze pani mi napsala za ten vecer x mailu, tak to ma pak clovek o zabavu postarano :). Nekteri lidi si mysli, ze mail je chat a ze mam cas si s nimi cely vecer psat :D, je to nekdy na bednu.

      Vymazat
  29. Naozaj nádhera. Cena je teda naozaj zbytočne vysoká, ale keďže nie som nechtová maniačka a nepotrebujem každý druhý deň inú farbu, tak by sa mi možno aj takáto investícia do kvality oplatila.

    OdpovědětVymazat
  30. Podobné odlakovače používam už roky, noci je vždy ťažké ich v obchodoch nájsť. Po čase sa tá špongia však nasiakne farbami a farbí nechty. Preto mám vždy viac kusov. Napr. jeden na svetlé laky, jeden na tmavé. Prípadne jeden na dočistenie…

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoooj,

    tak Bourjois naprosto miluju =o) a povídá se, že je to levnější odrůda Channelu...!

    Laky celkově nemusím výrazné, pouze nude barvy, průhledné a s jemnými třpytkami a za lak jsem ochotná dát max. 130 Kč a to za Barry M... a celkově mám doma laků cca 15, takže oproti tobě jsem jak chudá příbuzná =o)

    Jinak od Bourjois doporučuju vyzkoušet trio stíny, naprosto dokonale pigmentovaný, to samý stíny Ombre Stretch a toto doplnit řasenkou Volume Max definition (růžová a má umělý kartáček) řasenka udělá krásný řasy, perfektně oddělí, prodlouží a zahustí, navíc jsou krásně natočené. Ale zase musíte mít rádi umělý kartáček =o)

    No a co se odličování týče, používám čistící gel a dvoufázovej odličovač a opět bych mohla óchat a áchat! Od obojího mám už několikáté balení...

    A dál maj naprosto dokonalej rýžovej pudr, kterej vydali ke 150. výročí založení firmy, pleť zmatní, rozzáří a nádherně voní...
    Je to limitka a mají ho třeba tady: http://www.wantedkosmetika.cz/wanted-cz/eshop/1-1-Bourjois/0/5/413-Bourjois-sypky-ryzovy-pudr-Poudre-De-Riz-De-Java

    Já taaaak miluju Bourjois!

    OdpovědětVymazat
  32. Ten prvy lak je bozsky, presne podla mojho gusta :)
    Konkretne s tymto odlakovacom nemam skusenosti, ale par rokov dozadu, som mala jeden velmi podobny, bola to strasne dobra vec, ale len na par pouziti, pretoze po case sa v tej spongii nahromadili zvysky laku a bolo to priserne, cele prsty som mala zapatlane.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  33. tak kozmetika od Bourjois je celkovo drahá...ale tak je to kvalitná kozmetika takže sťažovať sa nemôžme :/ a tieto laky sú pekné ale na mňa až veľmi farebné ...ešte tú 34 a 11 by som sa na nechty dala ..

    Be perfect is simple

    OdpovědětVymazat
  34. Ja jsem asi konzerva, protoze mne vsechny barvicky pripadaji uzasne a rozhodne ne vsedni:) ale kdybych mela jit jenom do jednoho, asi bych taky zvolila ten prvni, vinovy, je peckovni, popremyslim o jeho koupi:) co se tyce tohoto typu odlakovacu, tak to je pro mne ekvivalent pekla. Pravda, tento konkretni jsem nezkousela, ale ty ostatni mely bud "ridky" molitan, ktery nehty jenom tak smrdlal a dalsi odlakovace tohoto typu rychle vyschly:( takze i kdyby slibovaly buhvico, ja je v obchodech uplne prehlizim...

    OdpovědětVymazat
  35. Odlakovač je super a prodávajího již v drogeriích. Potkala jsem ho v DM.

    OdpovědětVymazat
  36. Já mám naprosto stejný názor a zkušenosti, jako Anonym č. 8 :). Taky bych ráda věděla, jak dlouho odlakovač vydrží. Napiš nám to tady Péti, až přestane fungovat. Myslím, že nás zvědavců tady bude více.Co se týče laků, mně se takové odstíny moc líbí. V jednoduchosti je krása. Za tuto cenu bych si je ale nepořídila. Raději si koupím více levnějších laků.

    OdpovědětVymazat
  37. Mají nádherné barvičky :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peto, diky za dalsi info...ja jsem tak rada, ze tohle za me nekdo udela, odzkousi novinky atd. ;) strasne mi to pak ulehcuje vyber...jinak zaujala me zminka, jak se odlakovavaji trpytky pomoci alobalu? :) takova rada by se mi hodila, protoze jsem dostala jeden moc pekny lak se trpytkama, a nakonec jsem ho musela odpilovat :( M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co takhle zkusit Google? To vám musí Petra všechna cpát až pod nos?

      Vymazat
  39. Ahoj Peto, diky za dalsi info...ja jsem tak rada, ze tohle za me nekdo udela, odzkousi novinky atd. ;) strasne mi to pak ulehcuje vyber...jinak zaujala me zminka, jak se odlakovavaji trpytky pomoci alobalu? :) takova rada by se mi hodila, protoze jsem dostala jeden moc pekny lak se trpytkama, a nakonec jsem ho musela odpilovat :( M.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj:) .. chtěla bych se zeptat jestli by jste nenatočila video nebo nenapsla článek .. jak se oblékat v 15.. Je mi 15 a vůbec nevím jaký si mám vybrat styl oblékání:( .. Jestli by jste mi poradila byla bych moc rada:)
    Předem moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jak dlouho vydrží ten odlakovač???

    OdpovědětVymazat
  42. líbí se mi jen ten matný červený, ostatní už bych nenosila ani si nepořídila

    OdpovědětVymazat
  43. ty laky vypadají krásné... já jsem spokojená i s levnějšími od rimmelu ale nad těmito budu minimálně uvažovat- myslím ty základní barvy. Peti díky za recenzi

    OdpovědětVymazat
  44. Holky, jak může Peťa vědět, jak dlouho odlakovač vydrží, když jej má teprve krátce...a hlavně: někdo si odlakovává nehty častěji někdo méně. Tip pro Petru: dělat si čárku za odlakování... počet odlakování bude určitě výstižnější hodnocení, než počet týdnů :-)

    OdpovědětVymazat
  45. To jsou nádnerné barvy! Určitě si je pořídím,dík za tip! :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  46. Babička má stejný odlakovač, ale od jiné značky. Laky bych strašně ráda zkusila, ale 200 za malou lahvičku........ Na to fakt nemám.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!