Zimní lakování s S-he stylezone

by - 17 února

Krásný pondělní večer vám všem,

na podzim jsem vám ukazovala krásné a musím říci, moje oblíbené, laky od značky She a protože se mi laky moc líbily, pustila jsem se do dalšího testování, tentokrát pro mne, více zimních barev a také některých neutrálů, vhodných na každou příležitost.
Na úvod musím podotknout zas a znovu, že ten obal se mi moc nelíbí, ale vem to čert, hlavně když bude dobrá náplň, že :).
Dnes bych vám tedy ráda ukázala dalších 6 odstínů, čtyři jsou pro mne vesměs zimní záležitost a dvě červené celoroční.
Na všech fotkách, kromě jedné, mám podlak, nadlak a dvě vrstvy laku barevného. Laky She naleznete v DM drogerii a stojí kolem 70Kč mám takový pocit, ale kolikrát bývají zlevněné, zvláště některé odstíny, takže to chce vychytat, za 70Kč asi žádná extra výhodná koupě, ale ve slevě bych do nich určitě šla :).
Laky mají klasický, avšak maličko užší štěteček, než býváme zvyklé od jiných výrobců, což může být spíše na obtíž, protože je nutné nehet přetřít několika tahy, zatímco s širším a plošším štětečkem je lakování pohodlnější. Co mne také trochu nepříjemně překvapilo, že všechny odstíny, které dnes uvidíte, jsou vodovější konzistence a tudíž je trochu problém nalakovat je opravdu přesně, protože ze štětečku docela odkapávají a rozlévají se hned i ke kůžičkám. Pochválit ovšem musím rychlost schnutí, i přes vrstvu nadlaku a podlaku schnou relativně rychle, takže jsem se nemusela bát otisků látek a pod.
Co se týká výdrže, hodnotila bych ji spíše jako průměrnou, její délku můžete zcela jistě ovlivnit právě nadlakem a podlakem (já používám Jordana Diamant hardener a nadlak Four seasons vytvrzovač laků nebo Essence Better than gel nails, který je top co se lesku a výdrže týká). Já nehty přelakovávám poměrně často, takže s výdrží jsem spokojená, ale vy, kdo lakujete jednou za týden, bojím se, že v perfektním stavu déle jak 3-4 dny tento lak nevydrží a bez nadlaku už vůbec ne.
Nicméně, co hodnotím velmi kladně, je velmi široký výběr odstínů a nepřeberná škála barev, ze které si vybere každý :).
 


Já jsem si vybrala zimní laky v modrofialové, fialové, holografický růžový, zmrzlý stříbrnorůžový a jeden klasický červený a jeden zářivý červenooranžový.


vlastnosti:
  • obrovský výběr barev
  • krásné a trendy odstíny
  • přijatelná cena
  • rychlé schnutí
  • tekutost a vodovost
  • užší štěteček
  • nevhodný tvar držátka štětečku
  • obal

Laky mají užší, klasický štěteček. Víčko se nedrží díky hranatému tvaru úplně pohodlně.

 
180 - opravdu krásná a řvavá červenooranžová, bude perfektní v létě.
 
 
185 - červené laky mám ráda, avšak málokterý odstín mi sluší a řekla bych, že tento je přesně trefa do černého, teda červeného. Studená krémová a klasická červená, z tohoto odstínu jsem nadšená, protože najít ten správný červený lak není úplně nejjednodušší věc :).
 
 
030 - můj další favorit z dnešních barviček, krásná, zmrzlá růžovostříbrná. Docela unikátní barva, vypadá perfektně na bledých rukách a překvapivě dobře drží. Mám zkušenost, že u tohoto typu laků se hned oprýskají konečky, což se tady nestalo a to i když ho mám bez nadlaku. Jediná nevýhoda je, že trochu pruhuje.
 
 
155 - abych byla upřímná, v lahvičce se mi líbila o dost víc, holografický efekt je malý a ani barva mne nenadchla.....ale musím jí uznat, že na to, že je to holograf, tak také dobře držela.
 

 233 - krémová, studená fialová, co víc si přát :). Taková barva se mi bude vždycky líbit, i když není ničím unikátní....


260 - modrofialový chameleon, obsahuje fialový shimmer a na slunci se překrásně třpytí, pro mne ideální zimní lak v ideální kombinaci barevných tónů.


 

 
Jak jste spokojené s laky S-he? Zkušenosti se totiž dost různí, někdo je má rád a někdo je naopak úplně zatracuje....líbí se vám některý odstín z mého výběru?
 
 

You May Also Like

45 komentářů

  1. Já značku S-he v drogériích většinou přehlížím,ale tyto laky mě velice zaujaly,takže minimálně na ně se juknu :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě tyhle jejich laky jsem vůbec nezkoušela a ani mě nijak nelákají :) Ale teďka vidím že mají fakt pěkné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, zdá se mi to nebo laky dělají šmouhy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen ten stříbrnorůžový pruhuje, jinak šmouhy nedělají

      Vymazat
  4. Ta zmrzlá růžová se mi fakt moc líbí! Já osobně moc laky S-he nemusim, protože se mi nelíbí lahvičky, jsou podle mě drahý a moc nevydrží... Od této značky mám pouze bílý lak, který není úplně špatný, ale je tekutý a vydrží tak dva dny... Takže za mě spíš ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo,jak jsem psala, ve slevě ok,ale jinak žádné terno :)

      Vymazat
  5. She 233 - ten fialový!!! Tak od této značky nemám nic, většinou čtu jen to, že jsou produkty nekvalitní, ale teda na tento lak mrknu!!:)

    OdpovědětVymazat
  6. dnes v DM viděny některé odstíny za 19,90!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já si nemůžu pomoct.. Ať to má sebehezčí barvu, nepřekousnu ty obaly.. přijdou mi tak ošklivé, i že kdyby v nich byl zlatej brokát, tak to stejně nekoupím :-( Své sbírce kosmetiky bych něco tak ošklivého nemohla udělat. :D ale je fakt, že některé odstíny nejsou špatné! Nicméně přes ten design u mě vlak nejede..

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo máš email???Mimochodem moc krásné fotky :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, tak ty vypadají skvěle. Zakázala jsem si nakupovat, ale jeden, dva, tři láčky ještě zvládnu :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ten tvar mi taky hrozně vadí :( Ale barvičky jsou to fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj peta, ja som vyskusala striebornoruzovy, velmi sa mi pacil na tvojich nechtoch a musim povedat, ze som velmi spokojna. Je krasny,vydrz je prijatelna. Kupila som v dm min.tyzden za 20 kc:)
    inak tvoj blog som objavila iba nedavno a uz som sa stala na nom zavisla:) budem sa asi opakovat, ale to co robis,robis fantasticky a so srdcom na dlani. Dakujem a moc ti fandim. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, moc moc dekuju, to jsem rada, ze jsem dala dobry tip :).

      Vymazat
  12. Mě se ten holograficky ruzovy libi nejvic :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám od She tři laky a s barvami jsem opravdu spokojená, ale teda výdrž nic moc. Možná mám špatné nehty, nevím, ale třeba laky od Rimellu mi vydrží na nehtech podstatně delší dobu. Malý štěteček je opravdu nepohodlný. Teď jsem si koupila jeden krásný odstín modré v DMku a dala jsem za něj něco do 20Kč, takže za mě opravdu super kup! ;) Jinak fialová a růž-stříbrná jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  14. Nechci dělat haló, jen jsem zrovna četla "aféru" s vytvrzovačem Four seasons, tak se na to jen jukni, jestli budeš mít čas, já bych ho tedy nepoužívala, ale nechci tě poučovat, jen upozornit, je to na každém, jestli mu to vadí nebo ne :) (http://navlastnikuzi.blogspot.cz/2014/02/panika-jmenem-four-seasons.html)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak 233 si píšu na seznam :) Miluju takové odstíny fialové :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty laky vypadají fakt dost dobře! To bych do She vůbec neřekla! Budu se někdy muset po nějakém podívat - díky za tip :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  17. Metalické odtiene a tmavo fialový je úplne super!:-) Ešte som Essence laky neskúšala, ale Catrice sú moje najobľúbenejšie z drogérky! Peti máš veľmi pekné dlhé nechty!
    Pozývam na GIVEAWAY:-)

    http://ziriane.blogspot.sk/2014/02/100-blog-post-thank-you-and-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíce mě zaujal ten holograf, ten se mi vážně líbí. Jinak od She mám snad lak je jen jeden a to ještě v té starší kulaté lahvičce, ale musím říct, že drží slušně. Z této "nové" kolekce ještě žádný nemám, tak uvidíme zda to 233-ka změní :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  19. Připojuji se k nadšení, co se té 030 týká, "zmrzlá" fialovo-šedá je naprosto perfektní odstín, použila jsem i jenom na konečky nehtů jako francii a je to nádhera. :) /Ale nebýt Petina reportu již před pár týdny, tyto laky bych v drogerii úspěšně ignorovala, obal se mi více než nelíbí/.

    OdpovědětVymazat
  20. Připojuji se k nadšení, co se té 030 týká, "zmrzlá" fialovo-šedá je naprosto perfektní odstín, použila jsem i jenom na konečky nehtů jako francii a je to nádhera. :) /Ale nebýt Petina reportu již před pár týdny, tyto laky bych v drogerii úspěšně ignorovala, obal se mi více než nelíbí/.

    OdpovědětVymazat
  21. Připojuji se k nadšení, co se té 030 týká, "zmrzlá" fialovo-šedá je naprosto perfektní odstín, použila jsem i jenom na konečky nehtů jako francii a je to nádhera. :) /Ale nebýt Petina reportu již před pár týdny, tyto laky bych v drogerii úspěšně ignorovala, obal se mi více než nelíbí/.

    OdpovědětVymazat
  22. Přidávám se k nadšení z té 030, "zmrzlá" fialovo-šedá je úžasná. Použila jsem ji jen na konečky nehtů jako francii a je to perfektní :) Nebýt ovšem Petina doporučení před pár týdny tady, tak o ní netuším, kvůli obalu tyto produkty v drogerii obcházím obloukem, vůbec se mi nelíbí a nejsou praktické.

    OdpovědětVymazat
  23. Laky She väčšinou nekupujem, aj keď odtiene majú krásne, to sa musí nechať :). Zdajú sa mi však pridrahé vzhľadom na kvalitu, fakt sú dosť vodové, treba aj 3-4 vrstvy a výsledok aj tak dlho nevydrží. Dizajn by mi až tak nevadil, predsa, ako tvrdíš, obsah je dôležitejší, mňa ale na nich vytáča, že keď ich raz otvoríš, nikdy ich nezavrieš do rovnakej podoby... aspoň mne to nejde, proste vrch nedolieha :D. Nedá sa ale povedať, že sú úplne zlé, navyše tieto odtiene sú naozaj krásne a vybrala by som si aj ja... ale radšej by som si asi kúpila niečo od Essence :).

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se od nich vždycky časem urve to bílé hranaté víčko a zbude tam jen takový bílý váleček. Když nasasím zpět to hranaté, pak už se protáčí a lak nejde otevřít. Teda jde, ale tak leda zubama za ten váleček, nebo když ho člověk omotá do hadříku a hodně zabere. To mě na těch lacích neuvěřitelně irituje!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc se mi líbí ten do růžova a pak ten poslední vypadá tak strašně pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  26. mě se nejvic libí ta 030...je opravdu krásně mrazivá.asi jsi jí koupim, ikdyž laků už mám dost....no jo nedá se nic dělat..:))Šárka

    OdpovědětVymazat
  27. mám doma jeden, narazila jsem na něj v drogérce ve slevě, takže mě vyšel jen na 20,-. Zatím jsem ho použila jen jednou a to jsem ho ještě přelakovala matujícím lakem od flormaru, takže kvalitu moc neposoudím, ale jinak se na všem dost shoduji s Tebou, hlavně se fakt špatně drží při lakování, ale za těch pár korun mě to tolik netrápí a ta barvička mi to vynahradí :)

    OdpovědětVymazat
  28. Barvy krásné, ale mě vydrží vždy jen chviličku :/

    OdpovědětVymazat
  29. Měla jsem je kdysi, než předělali obaly, a taky byly nic moc. Takové řídké, chtělo to moc vrstev, aby to jakž takž vypadalo a hned se to oprýskalo. Teď jak vidím ten obal, tak jdu obloukem kolem a zkoušet je nehodlám :D Jinak se mi u tebe líbí ten fialový odstín :)

    OdpovědětVymazat
  30. Super článek, já jsem si díky Tvým článkům začala lakovat nehtíky čím dál víc, nakoupila spousty nových laků, v létě se mi moc líbily pískové laky od Gabrielly Salvette. Jenže mám pocit, že častým odlakováváním nehtů se mi začaly hrozně štěpit - třepit, proto jsem chtěla poprosit o radu, jestli třeba používat nějaký lepší odlakovač, hodně si chválila ten od Borjouis s mandlovým olejem nebo co s tím ?? Díky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ten odlakovac s olejem je dobry, protoze tolik nevysusi nehty,ale steci i nejaky jemnejsi odlakovac, treba Sally hansen z DM a po odlakovani natiram nehty olejickem,abych je hydratovala :).

      Vymazat
  31. Laky od s-he mám celkem ráda kvůli barvám,ale nepatří k těm nejoblíbenějším ... hned se mi totiž sloupnou

    OdpovědětVymazat
  32. Nejvíc se mi líbí asi ten modrý a fialový. I ta 030 je moc pěkná.. Trošičku mi připomíná můj lak od Rimmelu Euphoria, ale ten bude asi více dorůžova
    Máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  33. 155 - to je nádhera :)) abych pravdu řekla, od She nemám ani jeden kousek, ale některé laky mě moc lákají :))

    OdpovědětVymazat
  34. Já jsem nějaké laky od S-he měla, ale ještě v té staré podobě. Jsou řekla bych průměrné. Zaujal mě odstín 155.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj proč si teď dlouho nedělala make-upove tutorialy ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, vzdyt bylo v patek a prave ted je online dalsi?! takze trochu nechapu, delam tutorial kazdy tyden.

      Vymazat
  36. Já jsem si od této značky koupila 2 - černý a bílý praskací. Praskací v pohodě, ale ten černý hrozně řídký a hodně špatné krytí. A za tu cenu si raději koupím 2 laky od Essence, které jsou nesrovnatelně lepší. Takže za mě tyto laky ne :) i když kamarádka má jeden, moc pěknou barvu, a kryje jí dobře. Tak nevím, jestli jsem špatně vybrala nebo záleží na barvě..

    OdpovědětVymazat
  37. Tá 030 je dokonalá ... premýšľam že si ju pôjdem kúpiť :)
    http://www.youtube.com/watch?v=17j5QzF3kqE

    OdpovědětVymazat
  38. Mě se líbí i ta 155, všechny jsou pěkné....škoda že tomu lakování moc nedávám...:D Jen mám jeden hloupý dotaz....Jak se produkty liší od jiných když jsou holografické? Docela často na to narážím, ale nikde nemůžu najít nějaké uspokojivé vysvětlení :D Díky moc za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Krásné barvy, já musím říct, že mě zklamal ten obal, když jsem lak utahovala, tak se víčko začalo protáčet a nakonec se mi ten uzávěr rozdvojil :D, ale mám i čistě bílý a krásně kryje, takový jsem třeba u jiné značky z drogerky nenašla. Super článek Peti :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!