Sleek Matte me ultra smooth lip cream - recenze a odstíny

by - 31 srpna

Krásné nedělní odpoledne,

dnes mám pro vás rychlou recenzi na moje, v poslední době, hodně oblíbené, matné lip creamy. Kromě úžasné výdrže, matného finiše a lehké textury, se mi moc líbí všechny barvy. Vypadají báječně i na světlé pleti a rtech vás budou zdobit celý den.
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

líčení: Catrice Velvet matt stíny 020 pink up girls, 030 jump up and brown, Sleek Matte me petal
nehty: Catrice Must have STEELetto
košile: vietnamci
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
matné lip creamy v odstínech: petal, birthday suit, party pink, bring pink, fandago purple, rioja red
(odstín Birthday suit bude na eshopu také, ale momentálně byl v UK vyprodaný)
 

You May Also Like

20 komentářů

  1. tak já doma nemám žádnou, ale nějakou nude bych brala, ale tobé děsně slušela ta třetí od konce (růžová) a ta poslední (rudá), fakt nádhera. Jinak krásná elegantní halenka, nádherně sladěné nehty i rtěnka. Díky za krásné tipy, jen nevím, kde bych koupila, protože jestli vydrží celý den, tak jednu chci. Dík za krásnou a opět poučnou recenzi. jsi moc fajn, dobře se posloucháš.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní video, opět, protože tvá videa jsou všechna skvělá! Sleek kosmetiku mám moc ráda, já sama od ní teda vlastním jenom paletku očních stínů a konturování na obličej, ale i tak za mě palec nahoru a nepochybuju o tom že tyhle matná zlatíčka jsou taky super!
    www.eliska-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, jsi úžasná a dnes máš obzvlášť krásně nalíčené oči ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti vedela by si mi poradiť nejaký takýto lip cream napríklad z DM drogérie? Či si už nejaký mala a páčil sa ti ? Budem ti veľmi vďačná!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné odstíny..Jinak ti to moc sluší, Petro. Krásně nalíčené oči..

    OdpovědětVymazat
  6. Jéééj, to je skvelé, páčia sa mi skôr tie nude, ale tebe pristanú všetky.♥

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo,
    super video. Před několika dny jsem si pár matných mazátek na rty koupila takže přišla obvyklá věta " Už nic víc! " tomuhle ale zase neodolám. :-D
    Na tobě se mi moc líbí odstín party pink a birthday suit. Nejnositelnější ale nejnositelnější je birthday suit takže vsadím na jistotu a ráda si počkám. :-D
    Lucka P.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mam nude a červenou a také moc doporučuji, jsou skvostné :) jen bych prosila o radu nebo vychytávku, jak precizně nanést tu červenou, docela s tím bojuju :) díky za video, je super :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo, ty seš tak krásná a sympatická slečna! :) A to říkám jako holka, co český youtuberský scéně vůbec neholduje, k tvejm videím se budu ráda vracet. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ja tiež zbožňujem matné produkty na pery. Tie sú podľa mňa úplne najkrajšie. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péti,

    chtěla jsem se zeptat čím vyživuješ rty před nanesením matného lipsticku? Já používám obyčejná labela, ale i po nanesení mi matné rtěnky lezou do vrásek a rychle se mi smazává, kolikrát dokonce "cuckatí" v koutcích rtů :-/

    A ještě bych ti chtěla "vynadat", ptž mě tvůj blog a tvoje rady, tipy a recenze mě nutí každý den si tvůj blog otevřít, místo pracování, a každé ráno už neodcházím nalíčená jen s řasenkou a linkou na oči... Teď si každé ráno říkám "přeci neodejdu z domu bez nalíčeného obočí a alespoň nude líčení" :-D teď mi vypravení do práce trvá místo 20ti minut 40 minut :-D Děkuji za kvalitní tipy na kosmetiku a těším se na další videa :-)

    OdpovědětVymazat
  13. další věc, kterou si můžu přidat na wishlist :/ :D matný věci na rty jsou něco i pro mě! na ty světlejší odstíny sice u rtěnek nejsem, protože mi to nesluší, ale tady mám hrozné nutkání sáhnout právě po těch světlých/nude...

    OdpovědětVymazat
  14. Všechny jsou úžasné, ale přece jen o trochu víc mě dostaly výrazné barvy než ty nude. Strašně mě překvapila Brink pink, čekala jsem, že mi nebude slušet, ale je úplně boží! ;) Naproti tom mě trochu zlobí Petal, protože ať se snažím, jak chci, většinou se mi nedaří nanést ho v jednolité vrstvě, po zaschnutí mi dělá mapy, tak nevím, kde je chyba.

    OdpovědětVymazat
  15. Ve výrazných očích a světlých rtech jsi úplně nejvíc!!! :) Opravdu ti to moc sluší:). A ty lip creamy jsou naprosto boží, další přání na mém wishlistu :)
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  16. Ty mas takove stesti, ze ti slusi vsechny odstiny. Jsou krasne, tohle se jim povedlo a i cena je super.

    OdpovědětVymazat
  17. Objednala jsem si u tebe na eshopu odstín Brink Pink a je opravdu super a ta výdrž. Děkuji za recenzi a za to co děláš..

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky ty jsou krásné můžu se zeptat jsou lepive

    Anonymka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!