43. vlog - tiskovka Bourjois, focení do Burdy

by - 29 května

Krásné nedělní odpoledne,

úplně jsme zapomněla na to dát na blog poslední vlog ☺. Tentokrát vás s sebou vezmeme na tiskovku a focení do časopisu Burda.


You May Also Like

5 komentářů

  1. Péťo, nemohu si pomoct, ale co to máš za manýry, že se ve 30 pohřbíváš??? Co pak budeš dělat v 50, 60, 70??? Trochu života do toho umírání, vždyť máš celý život před sebou a věk není o čísle, ale o tom, na kolik se cítíš... :-)
    Jinak Ty pruhované šaty Ti moc sluší a byli jste krásně s Mírou sladění :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pravda peto,ze na to ze ti tvoj vek nevadi, a ze si aj tocila video o tom, ako je po 30. Najlepsi vek mas stale take blbe pripomienky ohladne starnutia.tak bud si normalne bezne dievca ako o rada o sebe tiez hovoris alebo si umela dokonala barbinka.ak si to prve tak si mozno treba aj uvedomit ze ta snad nesleduju len teenagerky ale aj ludia veku starsieho od teba a ako to potom na nich vplyva,ked mas taketo reci o "pokrocilom veku".
      Vy bloggerky mate obrovsku OBROVSKU silu formovat zensku mentalitu,a tym aj zodpovednost.mali by ste ju formovat spravnym smerom k sebaprijatiu takych ake sme.
      Este mam jednu myslienku po pozreti, ci je ozaj treba otravovat ludi v dopravnych prostriedkoch tym ze ich tocis( v pozadi)na kameru,ja byt tymi zenami za tebou tak ti urcite poviem ci je fakt take zaujimave pre followerov vediet ze si v elektircke,podla mna je to nielen stupidne ale to aj urcite obtazuje ludi.nehovoriac o tom, ze mas mat povolenie.musia si buchat na celo ked to vidia a pocuju.videa budes mat ozaj zaujimave aj bez toho,ked ho tocis z akcii na ktore sa vacsina z nas nikdy nebude mat moznost dostat nie?
      Inac na tu burdu sa tesim,dufm ze ju nepresvihnem tie fotky vyzerali super, uz ked si ich tu predtym davala.bol to uzasny napad, ze ta angazovali

      Vymazat
  2. Petro,jste jednou z mých nejoblíbenějších blogerek.Je mi 64 let.Mám tmavé dlouhé vlasy,které nosím většinou rozpuštěné.Jediné omezení v tomto věku vidím v tom,že už se nemůžu líčit třeba tak jako Vy.:-)Věřím,že promluva o věku nebo o vlasech nad 40 let byla vedena jen v nadsázce.:-)Těším se na Vaše další videa a články.

    OdpovědětVymazat
  3. máš hrozně hezký boty ve videu, můžu se zeptat kde jsi je sehnala?:))

    OdpovědětVymazat
  4. Petruš jsi strašně šikovná blogerka :):-):-):-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!