Konturování pro oválný a kulatý obličej s L´Oréal Paris

by - 09 května

Ahoj a krásný den vám všem,


dnešním videem bych chtěla ukončit mou malou konturovací sérii. Doufám, že se vám bude líbit i líčení na jiných typech obličeje, než je právě ten můj ☺. Oválný a kulatý typ obličeje je nejčastějším tvarem a tak věřím, že většina z vás se podle tohoto videa identifikuje a bude moci návod na konturování použít v praxi ☺.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

* toto video sponzoruje L´Oréal, děkuji za poskytnutí modelek, prostor a produktů na líčení

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
* Loreal Infallible makeup 120 Soňa, 200 Hang
* Loreal Infallible Sculpt Contouring palette 01 Soňa  a 02 Hang
* Loreal Infallible Sculpt Blush oči + tváře 101 Soňa a 102 Hang
* Loreal Color riche Eva´s delicate rose Soňa
* Loreal Color riche JLo´s nude Hang
* Loreal Sculpting brush

music:
NCS music youtube
Syn Cole - Feel good (radio edit)
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

You May Also Like

11 komentářů

  1. Peto moc te obdivuji, mam rada tvuj blog a vim, ze jsi sikovna "vizazistka". A prave proto si tohle konturovaci kit nekoupim. V tomhle I predchozim videu me prekvapilo jak moc je vysledek konturovani neprirozeny. Kdyz uvazim, ze jsi ai tak 100x sikovnejsi nez ja, ja bych dopadla naprosto tragicky. Pamatuji si, ze na me v estee Lauder zkouseli podobnou paletku a vysledek byl lepsi, takze mozja je to materialem a konzistenci.skoda..Dana

    OdpovědětVymazat
  2. Mě je fuk jestli je to reklama, ale tohle video vítám a jsem ráda za každou radu ohledně konturování. To duo mám doma a zatím se nemůžu rozhodnout jestli mi vyhovuje...:) Spíš s ním asi ještě neumím pracovat.
    Díky za video Peti.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásné a poučné video, které má světu co říct. Jsi fakt schopná a šikovná kočka. Je vidět, že svému "koni", to už není jen koníček, rozumíš a máš nám (světu)stále co říct, poradit. Já osobně ti ve všem věřím. Blogy na nichž si některé tvé kolegyně zakládají svou kariéru tím, že pomlouvají a soudí práci ostatních (tedy i tvoji), jsou hloupá, ubohá, a ztráta času. Nechápu co si o sobě myslí, že "mají patent na rozum"? A soudit vyjadřování a slovní zásobu někoho, když sám jsem ještě na daleko nižší úrovni, no vlastně právě proto. Já když to tak poslouchám a sleduji tak mě to vždy rozesměje a pobaví, pro úsměv na tváři si pustit proč ne, ale jinak fakt ztráta času. Bylo by fajn, kdyby se zmohly i na něco jiného, tohle nás ničím neobohacuje, myslím, že jsme schopni si svůj názor na člověka na základě jeho vystupování a vyjadřování udělat sami i bez jejich pomlouvačného, nesolidního soudu. Ale jak říkám "pro pobavení" a "k smíchu" dobrý. Nenech se zdeptat hlupáky, neboť jak známo "chytrý člověk pochopí, hlupák se cítí ohrožen".

    OdpovědětVymazat
  4. Opět krásné, poučné video, které má světu co říct. Jsi opravdu moc šikovná a schopná kočka.
    Jen tak dál, je vidět, že víš o čem mluvíš, vyznáš se, a já osobně ti moc ve všem věřím. Taková tlachací, pomlouvačná videa, hanící práci druhých (tedy i tvojí), přičemž dotyčný člověk sám nic nevymyslí, a zakládá si svou karieru na tom, že pomlouvá a soudí práci lidí schopnějších (no, na jednu stranu je to logické, blbům se nezávidí, jen nevím, kdo mu na to dal papír s razítkem kulatým???), přičemž sám ničeho jiného není schopen, nic nevyrobí, nevymyslí, nic jiného nepředvede, jen cizopasí na jiném, by měla být zakázána. Ale my sledující, kteří máme všech pět pohromadě si svůj názor uděláme. Někdy není od věci pro dobrou náladu si takové tlachaly a soudce pustit,(já jím říkám "ti spravedliví") je to nesmírná sranda, jejich slovní zásoba a větná spojení i soudy fakt pobaví a rozesmějí.
    Nenech se otrávit a pokračuj, jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím ... no upřímně konturování jsem nepropadla a když to vidím, je to ztráta času ... přirozeně mám tmavši vršky čela i strany oproti středu obličeje, proto tu potřebu asi nepociťuji ... ale nikomu to neberu :-) ... každopádně přínosné video :-) P.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. To konturování slečny nahoře mi dost pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala si si krásne modelky a najmä prvá má krásne črty tváre :)
    Drews Beauty

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!