Hairburst | zázrak na vlasy?! - recenze a výsledky užívání

by - 02 února

Krásné dopoledne vám všem,

na tento článek už se připravuji dost dlouhou dobu a do dnešního přípravku jsem vkládala velké naděje.
Vy, kdo mne sledujete, víte, že na podzim a i v létě, jsem měla docela problém s padáním vlasů. Pokud člověka něco takového potká, příčin může být samozřejmě mnoho, od různých chorob, po špatnou dietu, rychlé hubnutí a v neposlední řadě stres. Právě poslední jmenovaný faktor je i hlavní příčinou mého trápení. Ačkoliv se mi hůře vstřebávají živiny, tak to nemá takový vliv jako právě akutní stres. Na čem se projevuje u mě jako první, jsou pleť a vlasy. Naskáče mi pár pupínků, vlasy se začnou více mastit a padat. Schválně mi dejte vědět, zda i vy, když máte stresovější období, tyto příznaky pociťujete. Ze svého okolí a od kamarádek ale vím, že většina žen to má stejně.
Ale k dnešní recenzi. Na instagramu a obecně sociálních sítích se to jen hemžilo oslavnými recenzemi na vitamíny na vlasy značky Hairburst, které vychvalovaly do nebe nejen blogerky, ale i ostatní uživatelky. Většina z nich pěla ódy na pevnější, delší, hustší a rychleji rostoucí vlasy, některé blogerky dokonce Hairburstu přisuzovaly zacelení konečků vlasů.....no, já na tyhle zázraky po zkušenostech příliš nevěřím. Nakonec, kdo zná fyziognomii vlasu, těžko může uvěřit tomu, že se někomu po měsíčním užívání zacelí roztřepené konečky.....taková recenze, jak to říci slušně, trošku smrdí. Každopádně zastoupení Hairburst mne oslovilo asi před třemi lety s tím, abych kúru vyzkoušela, tenkrát jsem odmítla, nicméně vloni nastal pro mne ten správný čas a problém s vlasy mne dohnal k tomu, že jsem se jala ten zázrak vyzkoušet!

Tobolky beru nyní již cca 5 měsíců, polykám jednu ráno a jednu večer, dle návodu. Tobolky jsou na spolknutí pohodlné, nejsou to takové ty tvrdé a to já mám s polykáním prášků dost problém ☺.

Co se týče složení, jsou bezpochyby nabité prospěšnými látkami a vitamíny, které zajisté nikomu neuškodí. To je i důvod, proč nepovažuji vitamíny za zbytečné, i když bychom samozřejmě mohli polemizovat o tom, kolik účinných látek se reálně vstřebá a o tom, že zdaleka nejlepší forma takových zdraví prospěšných látek, je ta přírodní v potravě.


Vitamíny a minerály důležité pro zdravé bohaté vlasy


Vitamíny B-komplexu- nejdůležitější vlasové vitamíny, které zabraňují vypadávání vlasů, chrání před UV zářením. Nedostatek těchto vitamínů se projevuje výskytem lupů a zvýšené maštění vlasové pokožky. Zdroj: všechny tyto vitamíny jsou obsaženy v přípravku Pangamin, dále je můžeme najít v luštěninách, obilninách a vnitřnostech, také ve vajíčku a mléčných výrobcích, květáku, hroznech.
Vitamín A- pomáhá redukovat nadměrnou funkci mazových žláz. Zdroj: Mrkev, rybí tuk, játra, zelí, brokolice, kukuřice.
Vitamín C– důležitý antioxidant nejen pro zdraví vlasů, ale celého těla. Zdroj: Černý rybíz, zelená a červená paprika, brokolice, kiwi, jahody, kedlubny, pomeranče, čínské zelí, mandarinky.
Vitamín E- dodává vlasům hebkost. Zdroj: máslo, mléko, soja, burské oříšky, olej z pšeničných klíčků.
Vápník - základní prvek pro zdravý růst vlasů. Zdroj: mléčné výrobky, ryby, ořechy, čočka, pivovarské kvasnice.
Selen – podporuje rychlý růst vlasů, zabraňuje vypadávání. Zdroj: Schizandra, kukuřice, dýně, dýňová semínka, syrovátka, luštěniny.
Křemík – posiluje vlasy a zabraňuje jejich vypadávání. Zdroj: Banány, rozinky, čočka, luštěniny, pečivo, bambus, rýže.
Zinek – Zinek slouží jako prevence proti vysušeným vlasům a mastné kůži. Zdroj: Hovězí a vepřové maso, játra, vejce, plody moře, v menší míře drůbež. Dále jej obsahují sýry, fazole, pšeničné klíčky, ořechy (zejména para ořechy), mandle, dýně a dýňová semínka.
Síra - síra je hlavní komponent struktury vlasů, proto je dobré ji doplňovat. Zdroj: cibule, česnek, vejce, chřest, mořské ryb a mléčné produkty.
Draslík - podporuje zdravý růst vlasů a prokrvuje vlasovou pokožku. Zdroj: avokádo, fazole, brambory, rozinky, jogurt.
Mangan - působí proti pomalému růstu vlasů. Zdroj: cereálie, vejce, avokádo, ryby, kuřecí maso.
Jod - proti suchým vlasům a jejich vypadávání. Zdroj: ryby, řasy, jodizovaná sůl, česnek.
Hořčík - podporuje růst a chrání před lámáním a vysušováním vlasů. Zdroj: maliny, meloun, banán, ořechy, pšeničné klíčky.

Na následující fotografii vidíte můj progres co se týče růstu vlasů. Upřímně vám musím říci, že mne šokují opěvné recenze, které po jednom měsíci zaznamenávají 5cm nárůst vlasů, zastavení padání, zhoustnutí vlasů, zacelení konečků atd. a působí na mne "kapánek" nedůvěryhodně.
Každopádně, po prvním měsící užívání jsem nezaznamenala velkou změnu dokud jsem vlasy nevyfotila a nedala obrázky vedle sebe, nevím, zda to je tím, že na první fotce je prostřední část vlasů trochu zakroucená nebo zda jsem si to namlouvala, ale vidím docela hezký nárůst. Co se týče padání, tam jsem vliv nezaznamenala.
Po čtyřech měsících vidím však nárůst, který mi nepřipadá nějak extrémní a mám pocit, že je to nárůst přirozený, který by byl stejný, i pokud bych tyto vitamíny nebrala. Co se týče padání, malinko v tu dobu ustalo, opět nevím, zda to přisuzovat spíše vitamínům, nebo tomu, že pominul stres.....

Vlasy jsou vyfoceny vždy po umytí, bez jakékoliv úpravy, usušené pouze volně na vzduchu. samozřejmě je pokaždé trochu jiné světlo. Vlasy si nebarvím, ani jinak zvláště neupravuji, pokud je třeba, tak je přežehlím, ale nedělám to často, cca 1x týdně.

Nyní jsem v pátém měsíci užívání tohoto přípravku a jak víte, nechala jsem se před asi 14 dny ostříhat. Chtěla jsem vlasům ulevit a i když si myslím, že primárně jsem typ na delší vlasy, které mému obličeji, dle mého názoru, sedí více než kratší mikádo, jsem ráda, že jsem to udělala. Dlouhé vlasy jsem měla celý život a myslím, že jim zkrácení jen prospělo ☺. Co se týče padání, dále nepociťuji žádný velký rozdíl od minule a to ani ve kvalitě vlasů, které ale samozřejmě díky zkrácení vypadají trochu bohatší.
 Co se týče starosti a úpravy mikáda, je to docela pohoda, pokud potřebuji trochu vypadat, je nutné ho vyfoukat nebo přežehlit, ale jinak se vám přiznám, že na to prdím, nechám volně uschnout, prohrábnu nebo hodím do gumičky a je to ☺. Moc se s vlasy teď nepářu. Rozhodně si je ale nechám zase narůst na ramena, myslím, že taková délka mi jde nejvíce.

Jak bych tedy přípravek zhodnotila?

Nevím, zda je to mnou, že na mne nic nemá zázračné účinky, zda něco dělám špatně, ale každopádně za cenu 949Kč za 60tabletek vám nemohu přípravek s klidným svědomím doporučit. Mám dojem, že za tu cenu to nestojí. Proti mému názoru však stojí stovky opěvných příspěvků na sociálních sítích, tak si to přeberte sami a dejte mi určitě vědět, zda jste Hairburst vyzkoušeli, jaké to mělo výsledky a zda na tyto věci věříte ☺.

Hairburst sežene zde: http://www.hairburst.cz/


  • Produkt mi byl zaslán na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu.


You May Also Like

43 komentářů

  1. Peti ja ted beru curapil to znas? Zatim beru 2 tydny tak uvidim.Hairburst jsem nezkousela zda se mi to moc drahe. Nicmene na vsech tech recenzich na tyto vitaminy mi prijde podezrele prave to velke mnozstvi recenzi. Nejak se mi nechce verit ze by toto aktivne sami zeny posilaly. Spise to vypada na zaplacene recenze za testovani ucastnic a nebo to dostali zdarma k testovani. Take je rozdil pokud nekdo ty kvalitni vlasy uz mel v minulosti a ted ma treba jen horsi obdobi. Ja jsem nikdy dlouhe vlasy nemela. Mam je prilis jemne a nikdy nenarostou vice nez po ramena. Rada bych videla nejake recenze od lidi s takovymi vlasy jako mam ja a zda jim opravdu aspon trochu porostly. Pekny den ti preji Sara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Curapil teda neznám, ale mrknu na to. Ano, já to vidím podobně ;). Děkuji ♥

      Vymazat
  2. Velice rozumný názor:-) myslím ze máš pravdu .. tato recenze me opravdu bavila, jen tak dal. Mimochodem krátké vlasy ti sluší .. Měj hezky den:) Bára

    OdpovědětVymazat
  3. No, já mám hlavně ve zkouškovém velké problémy s padáním vlasů, to většinou brečím z toho kde mám vlasy. Vyzkoušela jsem desítky šamponu, přípravků, vitamínů a můžu říct že nejlepší jsou Haar Vital Komplex - das gesunde plus z DM. je tam 60 kapslí, stojí ani ne 60 kč a beru je už roky. Nemusí to vyhovovat každému, obsahuje to třeba zrovna něco, čeho mám nedostatek, ale na tabletky za několik stovek už kašlu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, tak se na ně schválně podívám, jaké mají složení,ale je mi líto, to bude určitě také stresem u tebe.....

      Vymazat
  4. Super článek. Obdivuji tě za pravidelné polykání prášků. To já jsem v těchto věcech někdy nepečlivá. Vlasy máš zdravé a hezké. Je to věčné téma. Myslím si, že vitamíny neovlivní genetiku. Moje řídké vlasy budou vždy jen řídké a jemné... :-) Možná dokáží zmírnit padání a vlasy jsou možná zdravější, ale za takovou cenu bych čekala větší zázraky. Možná kdyby jsi měla poškozené vlasy, výsledek by byl jiný. Ale je tu možná.....

    OdpovědětVymazat
  5. Děkujeme za podrobnou recenzi. Co se týká výsledku, myslím, že na každou to asi funguje jinak, na někoho vůbec, na jinou hodně, na tebe asi tak nějak středně... Já nic s vlasama neřeším naštěstí, ale dobré vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím a hlavně je to podle mě dáno geneticky do té míry, že stejně kdyby se člověk na hlavu stavěl, tak s tím tolik neudělá.....

      Vymazat
  6. Petro a zkoušelas Revalid? Mám tobolky i šampon a zdá se mi, že mi padají vlasy méně... Díky metabolic balance jsem zhubla 20 kg za 5 mesicu, takze to padaji s tim souvisi, to je jasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, kdysi jsem ho měla, možná je tu i na blogu recenze a hodně mi pomohl, ale to bylo tak nějak po dvacítce, tak otázka, zda by ted zabral.

      Vymazat
    2. No, mně je 40 a zabral :o) jsem taková tvoje postarší fanynka, jak jsem pozorovala na Instagramu kde se přiznával věk, byla jsem tam nejstarší (kdo sledoval živé vysílání, nebo ho přiznal :-D

      Vymazat
  7. super článek. Jelikož díky stresu mi vypadala většina vlasů (nyní když si udělám culík tak u "kořene" mám průměr 1 - 1,5 cm, což je dost málo), tak jsem čekala na tvoji recenzi tohoto přípravku. Jsem už zoufalá co se vlasů týče a nevím co brát nebo co dělat. Vlasy vyčesané nahoru nepřipadají v úvahu, jelikož jsou vidět vypadané pěšinky. Nosím vlasy v copánku nebo nízkém culíku, ale také to nevypadá vábně. Byla bych ráda za jakoukoliv radu od kohokoliv - ať účes, přípravek nebo sestřih.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuš, já to znám, já jsem díky tomu radikálně zkrátila, ale zda to pomůže a vlasy se "ozdraví", uvidíme :). o, tady je každá rada drahá, chce to dbát na výživu a snažit se omezit stres, což jde, co si budeme povídat, dost těžko......z přípravků bych doporučila šampony bez silikonů, mám ráda Bione a Milvu.

      Vymazat
    2. Tak vyzkouším Bione - Milva u mě nic moc :/ Zobu b komplex - ostatní doplnky taky na prdlačku :( Jinak používám na výživu vlasů arganový olej, kokosový olej, aloe,... ale vypadává to stále :/ Děkuji za radu a Bione vyzkouším ! :) P.S.: Jsi super! :)

      Vymazat
    3. Mě hodně na padaní vlasů pomohl MSM minerál, doporučuji vyzkoušet :)

      Vymazat
  8. Peti, já jsem již skeptik ohledně jakýchkoli vitamínů na vlasy. Snažím se kvalitně a dostatečně jíst a být v pohodě. :-) A ty krátké vlasy Ti neskutečně seknou, jsi v nich opravdu šik! ;-) Přeji krásný večer Tvá věrná fanynka Renata

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam skvelou zkusennost s Donna Hair Forte. Mam vlasy odbarvene na blond a rekla bych, ze i diky donna hair jsou celkem zdrave :) kdyz jsem mela znicene nehty ze zapekani pod lampou, tak jsem zkusila i Donna Nails a taky bych rekla, ze to pomohlo. A nejsem jejich obchodni zastupce, jen bych se rada podelila o zkusenost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, Donnu jsme taky brala a přišla mi vážně dobrá!

      Vymazat
  10. Na tuhle recenzi jsem byla opravdu zvědavá, zajímalo mě, zda jsem jediná, kdo nepozoruje při užívání žádné účinky. Na vlasy už jsem vyzkoušela kde co a recenze na Hairburst mě nadchly, tak jsem ho objednala. Užívám ho už šestý měsíc a každé ráno s nadějí čekám, kdy už ten 'zázrak' začne působit a uvidím nějakou změnu :D. O větším nárůstu nemůže být řeč, vlasy mi padat nepřestaly a kvalita se mi taky nezlepšila. Tak nevím, zda nedělám něco špatně... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, já myslim, že neděláš špatně nic, jak píšu v recenzi,ani na mě to nemá žádné výrazné účinky.....

      Vymazat
    2. Na druhej strane, tie vitamíny a minerály určite neuškodia - len má význam porovnať to zloženie s inými, aj lacnejšími výživovými doplnkami na trhu, prípadne sa poradiť s farmaceutom, lekárom a optimalizovat cenu/ výkon :)

      Vymazat
    3. ano ano, to naprosto souhlasím :)!

      Vymazat
  11. Podľa mňa je super zásobiť sa a prijímať výživové doplnky avšak netreba čakať zázraky.Ty máš vlasy krásne. Všetko to samozrejme súvisí so stravou, ,,genetikou" a vitamínmi. Raz keď človek nemá stravu bohatú na všetky živiny, nemôže čakať, že bude mať pokožku či vlasy v dobrom stave.

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som pred rokom vyskusala na padanie vlasov sampon Anaphase od znacky Ducray a zabral. Myslim ze uz po dvoch troch umytiach som videla rozdiel. Predtym bola po umyvani vana plna vlasov a s tymto zrazu minimum. Priznam sa ze som bola prekvapena tym ucinkom. Ale zase som ho pouzivala znova nedavno ked som chcela zastavit vypadavanie vlasov po porode a na to uz nezabral. Zavisi asi co je pricinou vypadavania.

    OdpovědětVymazat
  13. Když se dívám na složení přípravku, nepřipadá mi nikterak převratné a hlavně si myslím, že nestojí za ty peníze. Kdysi jsem si na Tvé doporučení koupila Donna Hair a mám pocit, že po něm vlasy skutečně rostly rychleji (i kamarádky mi v tu dobu komentovaly, že mi nějak rostou - a to vůbec nevěděly, že něco na vlasy beru), vliv na padání jsem ale zas tolik nepozorovala.
    Četla jsem recenzi prodejce tobolek na Tvém instagramu, mám pocit, že se cítí trochu dotčený, ale je fajn, že jsi napsala recenzi bez obalu.
    Mikádo Ti sluší, i když delší vlasy mi k Tobě asi sednou víc.

    OdpovědětVymazat
  14. No, nepomohlo a ani neublížilo, každopádně za ty peníze docela drahý špás. Mně na vlasy vždycky výborně pomohl Revalid tablety. Vždy jsem nasadila alespoň na měsíc tu intenzivní kúru, kdy je těch tablet přes den víc a následně dobírala půl roku 1-2 tablety denně tak, jak jsem si vzpomněla. Vlasy přestaly tolik padat a opravdu výrazně mi ze začátku povyrostly a méně se mastily. Nejvíc mi pomohla změna práce, ale i tak přikládám slušný účinek těm tabletám. A i když na to nejsou určeny, zlepšila se lehce i kvalita nehtů.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    na mě také tyto doplňky stravy nefungují...podle mě je celá alchymie těla v genech. Nechci zanevřít na všechny přípravky, protože jsem měla problém, že jsem byla pořád nemocná a začala jsem brát Wobenzim. Od té doby jsem ještě nebyla nemocná (beru ho 2 roky). Takže je to hodně individuální:o)
    A ještě jsem se chtěla zepatat, jestli plánuješ nějaké video?

    Měj se hezky;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, na Wobenzym jsem slyšela opravdu dobré ohlasy :)! Jinak video teď momentálně neplánuji, ale uvidíme do budoucna :).

      Vymazat
  16. tieto tabeltky som užívala, ale ako píšeš, tiež som nezaznamenala nejaký extra nárast, možno mi trošku zhustli ale vypadávať neprestali. na druhú stranu som ich mala lesklejšie a vypadali zdravšie a po nafarbení mi aj farba vydržala dlhšie. :) Peti, krátke vlasy sa ti neskutočne hodia! <3 xx


    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Petra,

    ďakujeme ti za tvoju úprimnú, aj keď možno trochu subjektívnu recenziu.

    V tvojom blogu píšeš, že ťa prekvapujú ospevujúce recenzie s 5 cm nárastom za mesiac, pričom nám z tvojej fotky príde, že aj tebe vlasy podrástli o dobré 3-4 cm za prvých 30 dní užívania (viď foto), čo je podľa nás veľmi slušný výsledok... Nárast je viditeľný aj po stranách pri ramenách. Je úplne pochopiteľné, že na každom z nás má Hairburst úplne iný účinok nakoľko sme každý iný.

    Od každej blogerky chceme úprimnú recenziu, ako aj od teba, tak na našej stránke www.hairburst.cz/recenze nájdeš len skutočné výsledky našich zákazníčok alebo blogeriek. Neupravené, neprikrášlené ani o 1mm. To však neznamená, že presne taký istý výsledok sa na 100% dostaví u teba alebo niekoho iného. Je to individuálne a záleží to od množstva faktorov ako je strava, stres, genetika a podobne.

    Faktom však zostáva, že produkt Hairburst obsahujúci 26 ingrediencií je len ťažko porovnateľný s konkurenčnými prípravkami z hľadiska zastúpených zložiek. Cena produktu zodpovedá širokému zloženiu a výsledkom.

    Mrzí nás, že v tvojom prípade nesplnil tvoje očakávania na 100%.

    S pozdravom tím Hairburst

    OdpovědětVymazat
  18. Co se vitamínů na vlasy týče, používám starý dobrý Biosil. Přijde mi, že dražší doplňky stravy dělají stejnou službu. Jinak moc chválím změnu šablony blogu. :-) Sama jsem před nedávnem na tuto šablonu přešla a velmi mi vyhovuje. Akorát se mi ještě nepodařilo přijít na to, jak přidat ikony vedle loga... Ostatní jsem nastavila bez problémů.

    Přeji krásný den a mnoho úspěchů osobním i pracovním životě.
    (osobně mi velmi chybí videa)
    S pozdravem
    Lenka :-)

    http://ulenkynamoment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Me se osvedcil tento pripravek na vlasy https://www.drogeriezde.cz/elkos-repair-kondicioner-na-poskozene-vlasy-300-ml.html . Ac jsem ani nedoufala ze tech 38kc je to smesne, ale dala jsem tomu sanci a opravdu predcil i drazsi vyrobky. Neuveritelne!

    OdpovědětVymazat
  20. Nedá mi to a zkusím objednat mama verzi ��... Kojení je na vlasech znát, navíc je trochu levnější, tak schválně ��

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím, že Hairburstu za několik stovek, skvěle konkuruje Biosil za 50,- Kč. Jinak pěkný blog; Díky, Eva :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuju za recenzi moc mi pomohla v rozhodovani se zda koupit nebo ne:) s tim kratkym sedtrihem jste moc krasna 🙂

    OdpovědětVymazat
  23. Také mi to přišlo nepravděpodobné. Zajímalo by mně zda jsou dobré ty medvídci co také každý chválí.. Jsou též celkem drahé a uvažovala jsem o koupi

    OdpovědětVymazat
  24. Také se mi ty recenze zdaly nepravděpodobné a ta cena šílená. Ale ještě vy mne zajímalo jak je to s těmi medvídky na růst vlasů. Prý se po nich zlepší i vlasy a pleť.. Potřebuji tedy hlavně na vlasy, ještě loni jsem měla krátké, hodně krátké a teď mám mikádo. Už chci dlouhé :-D

    OdpovědětVymazat
  25. Všechno fakes, jen reklama, brala jsem kdysi delší dobu přípravek, který stál na měsíc 1500kč - zázrak na vlasy hmm, už nevím jak se to jmenovalo, ale koupila jsem přes podobnou reklamu jako tohle. Žádný účinek, vlastně ano, nehty mám super, ale byly ještě lepší, vlasy - nic, žádná změna. Na vlasy si dávám cibuli, odštavním ji, smíchám bud s medem, nebo kokosovým či arganovým olejem. To je jediné, po čem mám vlasy lepší - jsou pevné, bohužel zápach z cibule je strašný, dělám hodně sport, denně jogu a když se zpotím, cítím něco jako hovězí na cibulce:-D Další věc je věk, do 30 jsem měla vlasy fakt dlouhý, po 30 + stres se mi vlasy nějak zhoršily, mám je jemné, naštěstí jen ty vlasy:-) neustále hledám řešení, masáže hlavy by taky měly být účinné.

    OdpovědětVymazat
  26. tak to asi zveřejněn nebude hahaha

    OdpovědětVymazat
  27. Díky za recenzi, tak to kouknu po něčem jiném.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!