2x OOTD | maximálně vyletněno | džínový overal a top s Eiffelovkou

by - 26 června

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes mám pro vás jen dva rychlé letní outfity. Teplé počasí nám v posledních dnech opravdu přálo a já jsem toho řádně využila!
Sice jsem letos před létem nechodila na solárko, takže pěkně blbě chytám barvu, ale i tak jsem odhalila nohy a poměrně dost kůže. Jak nemám základ, tak se opravdu špatně opaluju a spíše spaluju, i když se namažu, proto je pro mne menší zlo si párkrát dojít na solárko a udělat si malý základ než se pak vystavit slunci úplně bílá a spálit se. Hlavně vám ale musím říci, že čím jsem starší, tím méně mě baví vystavovat se slunci, což je jistě dobře nejen z hlediska bezpečnosti a rizik, která opalování přináší, ale také stárnutí kůže. Navíc mi vždycky naskáče hrozně moc pih, což je kolem 20 roztomilé, kolem 30 vás to omladí a kolem 40 vám začnou říkat, že máte stařecké skvrny 😀. To je samozřejmě trochu nadsázka, ale pravdou je, že nezodpovědné opalování v mladších letech začínám pociťovat až teď a ty pihy už přes zimu tolik nemizí jako dřív. Takže kdo jste mladší a máte pocit, že je to pohodička, dávejte si na slunce pozor. Dříve se to totiž tolik neřešilo a ani nebyly tak vysoké ochranné faktory, je dobře, že dneska máme tolik osvěty a produktů, které mají kůži chránit. I když i na vysoké ochranné faktory a krémy na opalování obecně jsem četla negativní recenze a naprosté horor story, že obsahují karcinogenní látky a pod. Člověk už dneska pomalu neví, čemu má věřit, každou chvíli nějaká studie odhalí novou hrozbu, jednou zemřete, když budet pít mléko, podruhé, když vylezete na slunce, potřetí škodí máslo......nejlepší je asi zdravý selský rozum a jít zlatou střední cestou. Tedy, nemyslím si, že v našich podmínkách je třeba mazat se hned padesátkou od hlavy až k patě, nakonec vitamínu D je obecně nedostatek, ale také není fajn se na slunci smažit nenamazané celé dny, já třeba na nohy volím OF 12-15 a na dekolt a tělo většinou 20 nebo 30.
To jsem ale úplně odbočila od tématu článku. Vraťme se k outfitům. Oba dva byly velmi pohodlné a přesto mi přišly šik.
Overal z tenké džínoviny jsem na sobě měla v pátek a doplnila jsem ho sandálky s třásněmi. Na delší chození jsem pak s sebou měla placaté sandálky, které jste viděli na instagramu.



overal MissGuided
sandálky NAKD
kabelka vintage








Druhý look je úplně jednoduchý víkendový. Vlastně nebýt toho zajímavého topu, asi bych vám ho ani neukazovala. Hrozně se mi ale líbí a mám ho už v černé i bílé, tak jsem si říkala, že vám ho musím ukázat i na sobě, protože je vážně rafinovaný 😉......

top - ebay, hledejte pod heslem "eiffel tower top"
šortky - New Yorker
sandálky - Botovo







P.S. ne že bych běžně nosila takhle velké kouřovky na den, ale zrovna jsem točila včerejší tutorial a takhle venku v poledne to hází fakt blbé stíny že oči vypadají úplně tmavé, což nebyly😉, lak je od Mavaly Purple beach

Dejte mi vědět, zda vás některý kousek zaujal a co vy a opalovací krémy, jaký volíte faktor u nás a jaký třeba u moře😘



You May Also Like

23 komentářů

  1. Wau, vyzeráš neskutočne dobre! už mi je blbé to písať stále dookola, ale je to proste pravda ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Oba outfity nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Overal je super...jen škoda, že je to evidentně "mačkavý materiál", měli to soudruzi lépe vychytat :D Líčení krásné, botky taky-jen ty podpatky by byla moje smrt. Druhý model je efektní, ale nejde pod něj vzít podprsenka, takže si ho může dovolit málokdo :( I když z fotek mám pocit, že jí máš...při focení zepředu...zdá se mi to nebo ne? Hezký den Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko, moc ti děkuji :). On ten materiál zas tak strašně mačkavý není,ale bylo opravdu vedro a dusno v autě, tak za celý den už to bylo znát :). Jinak podprsenku pod tohle nalepovačku :). Krásný den!

      Vymazat
  4. Oba outfity vypadají skvěle a moooc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vis co jses...modelka :)
    Pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda, děkuju a já se prvně lekla, než jsem dočetla co je za těma tečkama 😀

      Vymazat
  6. Nádherné outfity. Ten overal vypadá hodně zajímavě, moc se mi líbí. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší, ty overlaky jsou prostě pro tebe to pravý ořechový. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jakou jsi, prosim, objednavala velikost toho topu? Je fakt bozi, akorat z Ebaye nikdy nevim a nechci sahnout vedle... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se líbí teda hlavně to líčení a vlasy:-D Jak ten dlouhý culík, tak pak ten drdol, tohle ti fakt moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti! Takze v prvni rade, oba dva outfity naprosto bozi, co taky u tebe jinak cekat nez vse na 1🤗❤ ze? Nicmene, k tomu druhymu outfitu jsem videla stories myslim na ig, jak jsi rikala, ze hodne lidi rikalo, ze trpis anorexii a ja nevim cim! Asi takhle, ted se te nechci nijak dotknout ani te urazit, ale treba za me, byla bych rada, kdybych az budu v tvym veku mela tak super postavu, a podle me nejsem jedina kdo si to mysli! 😘🤗 Takze za me 🔝🔝🔝. Co se tyce opalovacich kremu, ze zacatku leta kdyz nejsem tak moc na slunku pouzivam 10, pak si ji jednou vezmu na koupak na celej den a vecer dojdu domu spalena a ruda jak rajce a pak od te doby pouzivam 15 😀 nicmene k mori si taky tu 15 beru s tim, ze se vickrat natiram nez tady v cr, ale v zasobe vzdycky mam i 20, kdyz se spalim a na oblicej u more pak po spaleni davam klidne i 30. A posledni vec! Nevim jestli jsem to uz nekde nepsala, ale proc to nezopakovat: jsem MOC RADA, ze ses vratila!!! Je to super te sledovat!!!😘❤

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné! Vůbec nevypadáš na svůj věk!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Oba outfity jsou úžasné ♥ jsi prostě kočka! :)

    www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě vyhrál první outfit! Celkově se mi na tobě líbí vždycky modrá se zemitýma barvama :) A zvýrazní ti to k tomu vždy ještě duhovku a vynikneš v tom tak nějak přirozeně a celkově tě to osvěží :) Eiffel top mě nechává ale chladnou, zvlášť protože patřím mezi bohužel obdarované ženy, které bez podprdy nemůžou ani na záchod.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!