TAK NA TOHLE JSI UŽ STARÁ!!!

by - 17 června

Pěknou neděli všem, letní slevy jsou právě ted všude a to jak v obchodech, tak na netu. Já jsem se rozhodla jich využít a pořádně si užít nákupy na SheIn, což je eshop, který mám obecně moc ráda.





líčení: oči Revolution Reloaded Iconic division, UD Electric na spodní lince, řasy PLH Beauty, rty Kylie cosmetics So cute lipsgloss lak: Trend it up nail foundation 040 halenka: NA-KD SLEVOVÝ KOD -20%: 618BS59 SHEIN: https://goo.gl/TGXfcb SLEVOVÝ KOD -15%: https://bit.ly/2LAEH50 "petra15" * z kódů nic nemám, nejsou affillliate, jsou pouze pro vás * toto není finančně sponzorované video, některé kousky jsem si koupila, jiné jsem si mohla vybrat výměnou za recenzi vlasy: Milk and blush http://bit.ly/2mMePse quad weft ombre spaced out s kodem "petra5" máte 5% slevu eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz ŠTĚTCE BÍLÉ: https://www.dermacol.cz/dekorativni-k...

odkazy: Shein site : https://bit.ly/2LAEH50 https://bit.ly/2slw9GC (Shein Palm Leaf potisk šaty ) https://bit.ly/2LCXSvj (Shein Palm Leaf potisk šaty) https://bit.ly/2ky9JhW (Shein dvoudílná modrá pruhovaná sada ) https://bit.ly/2kvtRRC (Shein dvoudílná růžová pruhovaná sada ) https://bit.ly/2xsNG5c (Shein Botanický potisk dvoudílné sady ) https://bit.ly/2ISXdE2 (Shein Sequins gold Šaty ) Shop SheIn here: https://goo.gl/TGXfcb vínový set: https://goo.gl/2GhBh3 kostkované šaty se střapci: https://goo.gl/Zvvfzh overal madeira: https://goo.gl/78Cp8g pruhovaný overal: https://goo.gl/WHRBgJ lila halenka na jedno rameno: https://goo.gl/aHDFGe černobílý set: https://goo.gl/Zh1cPt zlaté queen tričko: https://goo.gl/BCr7V3 tričko rainbow: https://goo.gl/Pvv8A9 tričko guilty: https://goo.gl/hZnLkn šaty s banánovými listy: https://goo.gl/Xy8Bvd

You May Also Like

1 komentářů

  1. Petro já Vám do toho nechci kecat, ale ještě nikdy jsem se nesetkala s kouskem oblečení (který je z e-shopů) a neměl vadu. Podle mě je lepší nakupovat v klasickým obchodě, i tam se to dá sehnat za lepší cenu a vím, co kupuji. Nemyslím to zle, ale je to tak.

    Jinak se mi líbí přesně to, v čem jste se sama cítila. A úplně nejvíc se mi líbí komplet posetý perličkami. Ten Vám sedí perfektně.

    L.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!