OUTFIT | POSLEDNÍ LETNÍ DNY 🌞

by - 07 září

 Pohodové zářijové pondělí všem,

na tento článek jsem se moc těšila, protože už na instagramu ve stories jsem od vás dostala nespočet dotazů na šaty z dnešního postu. Já jsem si je pořizovala letos na jaře a to hlavně proto, že mne zaujal velmi pohodlný střih a barevná kombinace. Kdo mne sledujete již déle, tak víte, že jsem taková růžovka 😃, růžovou barvu prostě miluju a to hlavně pastelové a fuchsiové odstíny. Kromě toho mám ráda samozřejmě i modrou, lila, mauve, nude růžovou, bílou, taupe a šedou.....ale když mám náladu, vezmu si na sebe v podstatě jakýkoliv odstín a to jak na oblečení, tak v makeupu. Tyhle šaty ale spojují několik velmi užitečných vlastností, kromě krásných růžových odstínů volánků, mají také skvělou délku, jsou pohodlné, příjemné a dají se nosit jak s teniskami, tak s podpatky. 


Když vás přepadne studenější podzimní vánek, můžete na ně hodit džínovou bundičku. A co je také super, barvy rtěnky můžete střídat podle volánků, já jsem tentokrát sáhla po nude, protože jsem si nasazovala respirátor a také tenisky doladily spíše sportovní look, takže se mi výrazná rtěnka nezdála. K elegantnějším botám a kabelce ji ale klidně zvolte.



Džínovou bundičku mám už roky a stejně tak tenisky na platformě, přidají pár cenťáčků a jsou moc pohodlné. Obojí je z HM, ale myslím, že i v letošní kolekci najdete podobné základní kousky. Šaty jsem pořídila na SHEIN a brýle mám z C&A




Na instagramu také padl dotaz, jak jsem se na ten balík dostala....ono to dnes možná mezi dětmi není běžné, ale když jsem byla malá já, lezli jsme na stromy až vysoko do korun, skákali ze stohů slámy a vyhoupnout se na balík, bylo to nejmenší, rodiče o mně nevěděli celé dny 🙂. Stačí se chytit za provázky a odrazit, ale přiznám si, že v tomto případě mi trochu pomohl Míra, protože jsem si nechtěla šaty nějak poškodit 🙂....



Jak se vám dnešní look líbí a užíváte si poslední teplejší letošní dny? 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Pohodové pondělí i tobě s Mírou,Peťulko ❤️ Další krásný článek,no musím že mě pobavila informace,která je mimo jiné pravdivá a mě by to nenapadlo,a to je,že barvy rtěnek můžeme střídat podle barev volánků.Šatičky jsou úžasné tím,že jsou jednoduché,ale zároveň velice zajímavé,zaujmou na první dobrou ať už s keckami a džínovou bundičkou či vyloženě s letní obuvi a slamákem na hlavě,jedny šaty,spoustu kombinací,což je ideální 🙂 Moc hezké ❤️❤️❤️ (TeriSz81)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    na první pohled to jsou pohodlné šaty. Klidně bych si je pořídila i na doma, vypadají dobře, líbily by se mi i v dalších barevných kombinacích, např. v zelené. Bílé tenisky a džínová bunda jsou k tomu dokonalé:-)
    Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!