🙅🏻‍♀️ PILLOW TALK 🙅🏻‍♀️ | ROPA V MAKEUPU, NEBEZPEČNÁ SÉRA NA ŘASY A NEJVĚTŠÍ KOSMETICKÉ MÝTY

by - 20 května

 



⬇️ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ⬇️ KOLEKCE REVOLUTION x PETRA: XO BEAUTY: https://bit.ly/xoxopetra https://bit.ly/xoxopetrask Kamenné prodejny: drogerie Rossmann drogerie DM Česko a Slovensko i online: https://bit.ly/xoxopetradm NOTINO: https://bit.ly/xoxonotino http://www.notino.sk ŠTĚTCE PETRA x DERMACOL: https://bit.ly/plhxdermacol ŘASY PLH BEAUTY: https://bit.ly/PLHlashes ŘASY NA NOTINU: https://bit.ly/notinoPLHlashes MERCH http://bit.ly/merchpetralovelyhair top: New Yorker nehty: Nani nails 121 Innocent použité produkty: * It Cosmetics v Douglasu https://bit.ly/3fCZ2qt * Dermacol Satin https://bit.ly/3u0vesJ * Too Faced Born this way powder seashell https://bit.ly/3tZBDo8 * Sephora Microblading Brow Pen nutmeg https://bit.ly/3hGbM1X * ABH Brow gel https://bit.ly/3oA9aUS * NARS soft matte complete concealer light 1 https://bit.ly/3oGqAz9 * Benefit Fourscope https://bit.ly/340Q4h9 * Benefit Hool glow https://bit.ly/2SdhNIY * Too faced Teddy bare https://bit.ly/3wqLkOb * NYX Epic wear liner deepest brown https://bit.ly/2Sdcjhn * KVD Lash primer https://bit.ly/2T7g48v * KVD Go big or go home https://bit.ly/2QC34qz * Sephora Glossed vinyl 14 https://bit.ly/3f2GpwL * Benefit Super setter https://bit.ly/2QGsqDK * PLH Beauty She said yes! http://www.lovelyhair.cz/ *toto není sponzorované video

You May Also Like

1 komentářů

  1. Proč někteří dělají takový chytráky? Přitom zrovna oil slugging s vazelínou doporučují snad všichni dermatologové/znalci. Jasně, asi ne pro všechny, ale tak je to se vším. Já mám suchou pleť a občas to dělám a měla bych častěji! Já to třeba dávám na tváře a pod nos, kde mám tu tvář nejsušší.

    Btw nekoukala jsi někdy na Holika Holika Good Cera. Myslím, že by ti to mohlo sednout :)! Docela by mě zajímal tvůj názor.

    6 KROKŮ KE KRÁSNÉ PLETI 🧚‍♀️ | SKINCARE | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!