15 Weird Facts TAG - Video

by - 21 září

Krásné ráno,

tak video se přes noc zpracovalo, tak ho konečně můžu vložit, i když si vůbec nejsem jistá a neodvažuji se odhadovat, jestli ho vůbec dokoukáte do konce a jestli bude vůbec někoho bavit, protože je možná malinko trapné a tak vůbec, no posuďte sami....:).

Mějte všichni fajn den!


Edit: Protože následující video mě moc pobavilo a potěšilo, musím sem dát na něj link :) a jen tak mimochodem, pokud ještě neznáte Karču z blogu Plum Foolery, určitě ji běžte navštívit, protože kupříkladu poslední její post je naprosto báječný a určitě se pobavíte!
Její video můžet zhlédnout TADY.

You May Also Like

72 komentářů

  1. Dokoukano do konce:-)hezke bavila jsem se:-)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  2. dokoukáno =) sranda video, chválím ;)

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem dokoukala a musim přiznat, že ve spoustě bodů se shodujeme. Jo a taky jsem se docela zasmála u koštěte s pavoukem...:))

    OdpovědětVymazat
  4. Právě jsem to dokoukala a bavilo mě to moc:)

    I já mám fobii z pavouků(zrovna dnes byl jeden ve dřezu a já málem dostala infarkt), nemám ráda výšky(nesnáším mosty) a už vůbec nestrpím bordel(také hygienička).

    Na "vycpávkové" slova jsem alergická, ale mě se zdá, že je zas tolik nepoužíváš,přijde mi, že se Tvůj projev zlepšil (pamatuji si video,kde jsi hodně opakovala "jako").
    Na druhou stranu, slovní obrat s hitparádou jsem si moc oblíbila, dokonce jsem se tuhle přistihla, že i já ho používám:)

    Chihi, takže tak:)

    A na závěr doplním, že vypadáš v dnešním videu jako Nikol Kidman, sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. Dokoukáno, super video! Fakt jsem se pobavila a to s těma kolíčkama dělám taky :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec to nebylo trapné, dokoukala jsem až do konce jako vždy :) jen asi ted přijdu pozdě, ale neva

    OdpovědětVymazat
  7. Samozřejmě, že dokoukáno tvoje videa jsou skvělé všechny a je supr, že to není všechno jen o kosmetice :) I tohle byla úplná pecka já jsem se u něj i zasmála :D Jak si říkala, že to jak si říkáte s manželem radši nebudeš ventilovat :D to mě pobavilo :)))

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Dost vtipný video :)) bavilo mě a dokoukala jsem ho až do konce, i když se mi to u těchto 20 min videí tak často nestane :)

    Jo a OT, strašně moc ti to v tom videu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. koukala jsem až dokonce a super. některé ty věci mě nopravdu pobavily :D jednoduše mám tvoje videa ráda, těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bavilo mě to a moc! :DD U Grizzlyho jsem se hrozně zasmála a vůbec mi to nepřipadalo trapné. Jsi hrozně šikovná, talentovaná, inspirativní a nestačím se divit, čím vším jsi mi podobná. :) Ty kolíčky, ta hygiena, strach z výšek,.. no je toho víc. A hitparádou jsi mě pěkně nakazila! :DD :*

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mám dokoukáno až do konce:-) Moc se mi to video líbilo, nasmála jsem se u toho a musim uznat, že některé věci máme stejné:-) Video na to asi neudělám, páč jak jsem řikala, strašně se stydím:D Tak ale napsat bych to mohla:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Hej mistře basu je i moje úchylka!

    OdpovědětVymazat
  13. Náhodou mě to bavilo hodně! A vůbec si nemyslím,že to bylo divné.Super nápad jen tak dál! Mám ráda tvé videa :)

    OdpovědětVymazat
  14. TY si tak vtipná ...bavíš ma :) no a tie kolíčky na šnúre to občas robím aj ja :)
    Já zase musím spať vždy pri tej strane kde je najbližšie stena od baráku alebo pre to že zaspávam otočená k stene a ja ani neviem pre čo ...
    No a reakcia na video ...toto bolo vôbec to najlepšie od teba ...a si moc pekne nalíčená ..no krása ...teším sa na ďalšie

    OdpovědětVymazat
  15. To neni zadna hitparada :DDDDDDDDDDDDDD Tak tu som sa velmi zasmiala!!!:))))

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Nejlepší video, fakt jsem se bavila Peťko! :) A nejvíc mě pobavilo to s tím pavoukem a jeho smrtelnou křečí. :D A musím říct, že můj manžel dělá to samé s tím pitím a postelí. :D
    Já bych to taky chtěla natočit, ale nemám kameru a mám hroznej foťák. :(

    OdpovědětVymazat
  17. dokoukáno....moc mě tahle videa baví, byla to sranda. Ráda bych se koukala na takováhle videa častěji =D

    A ještě k těm slovům co často říkáš, tak u jednoho videa jsi stále říkála "v globálu..." =D

    Mám na tobě ráda že jsi upřímná a nestidíš se ukázat ve videiích i svoje nedostatky, což většina lidí by nedokázala. =)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak jsem to dnes natocila a dam ti to asi jako video response:-) Desne jsem se u toho nataceni pobavila...sama sebe. Vim ze to je hruza, ale fakt jsem se smala svym vtipum :D

    OdpovědětVymazat
  19. Dokoukala :) a se zaujetím ;). Taky jsem měla černouška...jmenoval se Jája...ale můj brácha mi ho za tu dobu, co jsem byla na Islandu zlikvidoval...ano, můj 22 letý bratr...vlastně tenkrát 18ctiletý...s ním v opilosti s kamarády mlátil o zeď a Jája už nešel dát dohromady :(. Docela hodně jsem ho seřvala, pač Jája byl citová záležitost...byl to můj domácí kamarád...hrála jsem si s ním na školu, na pikolu...no prostě dětská léta :)

    Ve videu jsi skvělá - upřímná, odhalila si nám zase kousek sebe ;).

    OdpovědětVymazat
  20. Jéééj :D Perfektné video :D Neskutočne som sa bavila a s chuťou som si ho pozrela. Páči sa mi dokonca aj tento tvoj "retro" look :)
    A s tými pavúkmi, top máme rovnaké. Ako si ho nosila na tej metle, to ma pobavilo. A aj ja mám slová, ktoré často hovorím a chcem sa ich zbaviť :D

    Viac takýchto videí!

    OdpovědětVymazat
  21. Dokoukala, pěkné ;-) A líbí se mi, že pavouky nezabíjíš, i když se jich bojíš. Mám pro ně slabost a vždy mi je hrozně líto, když je někdo zabíjí jen kvůli tomu, že se mu hnusí. Často je tak u druhých na návštěvě zachraňuji :-D

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. haha to je super video! :D
    Jinak jak jsi se ptala na ten můj lak tak je to Essence - 79 viva la green (je na něm červená cedulka new takže počítám, že je to z nejnovější kolekce) a je opravdu krásný také jsem si ho zamilovala :)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Nedokoukáno, já si prostě nezvyknu na pražský přízvuk.

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. dodíváno :D:D já se do toho počítače na tebe culím a směju od začátku do konce :D jsi super !!!! kožich mě pobavil :D

    OdpovědětVymazat
  26. To video se ti strašně moc povedlo! Moc mně to bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  27. Video je super ! :) A pobavilo mě ! :D

    OdpovědětVymazat
  28. Úžasný video! Zase jsem se o tobě dozvěděla víc :).Vždycky když přijdu na tvůj blog a vidím tam přidaný video, tak první co udělám je, že se kouknu jak je dlouhý a mám vždycky strašnou radost, když má třeba 15 minut a víc:D. Hrozně mě baví:)).
    Řeklas toho hodně, v čem jsem stejná jako ty. Třeba s fóbií k pavoukům, akorát bych řekla, že já jsem na tom ještě hůř. V životě bych nedokázala to co ty, s tou násadou od koštěte, hrozně bych se bála, že na mě vleze, nedokážu se k nim ani přiblížit. Dál ty výšky a to, že když jsem nervózní tak mluvím,mluvím,mluvím :D.
    Fakt krásný video, zasmála jsem se :), je to pěkná změna.Moc se těším na další.

    OdpovědětVymazat
  29. to videlo bolo super! to bolo 18minutové usmievanie sa (a nie len také pousmievkávanie, to bol riadny úsmev so zubami! :D). Fakt mám tieto tvoje videá rada a ako som už spomínala, ide z teba neskutočne pozitívna energia, že ešte aj teraz keď toto píšem tak sa usmievam :D máš nákazlivý úsmev asi ;)
    a ružové obdobie som mala aj ja..teda v kombinácii s čiernou a mojimi čiernymi vlasmi som pôsobila dosť ako emo, takže za to sa tiež hanbím :D

    OdpovědětVymazat
  30. Jak se jmenuje přestě ta písnička mistr saxsobí? ;D Můžeš i odkaz :))) jinak dokoukáno až dokonce a vůbec to nebylo trapné! ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Dokoukala jsem a bylo to super video!:)A pokud jde o ty kolíčky, tak to dělám taky:D

    OdpovědětVymazat
  32. @Noogeta: moc děkuju a jsem ráda, že nejsem sama, co se hygieny a pavouků týče, neb rodina ze mě z těchto důvodů dělá pomalu blázna :D….jinak jsem ráda, že to říkáš s těma vycpávkama, opravdu se snažím to neřikat,ale zjistila jsem, že podvědomě nahrazuji slova, kterých se chci zbavit, zase jinými výrazy, takže je to prašť jako uhoď :D…..
    @Mio, tak to jsem ráda :D, hitparáda je fakt moje oblíbená a moc mě těší, že máme tolik věcí společných, protože ty jsi nejen krásná,ale taky strašně milá a sympatická, takže mi to ohromně lichotí! :)
    @Kate: určitě napiš! A chápu, já se taky stydím, ale dá se to překonat :D, kdyžtak štamprdli a šup natáčet, hihi :D……
    @ Pažitka: vážně? Jé,tak to je fajn,já totiž nikoho neznám,kdo by rád Haničku :), manželovi už s tím občas pěkně lezu na nervy….
    @Alica: moc děkuju a vážně spíš u stěny? Jé,to já zas u stěny nemůžu, protože se právě bojím těch pavouků :D….
    @Dashdusha: moc děkuju a škoda špatné techniky, moc ráda bych se koukla…:)!
    @anonymní 12:16: moc děkuju a jo,to máš pravdu, to si i já pamatuju, v globálu, celkově, docela, trošičku, no možná bych toho našla ještě víc :D….
    @ PlumFoolery: to tvoje video je jedním slovem boží, pobavila jsem se taky :D!
    @ Superterik: :D chudák Jája…..ale obávám si, že i John a Hafuša už jsou někde zlikvidovaní, ani nevím, nakonec už by jim bylo 30, takže bych se ani nedivila :D….
    @Eli: děkuju a taky mi přijde zbytečné je zabíjet jen tak, něco jiného je teda moucha nebo komár, tam nemám slitování, i když se přiznám, že je to fakt i tím, že se jich bojím a bojím se k nim přiblížit :D….
    @ - angellovely-things -: moc děkuju, mrknu na něj, je nádhernej!
    @ Katy Stunning: chápu a omlouvám se za něj, to je to vážně tak poznat?! :)
    @Danie: jé,to je pěkný,vážně? :D děkuju!
    @Lenčaa: moc děkuju, to mě moc těší a vážně obdivuju,že se na mě vydržíte koukat, já se kolikrát nemůžu ani vidět, zvláště tady :D!
    @Hell: moc děkuju, ani nevíš, jak ráda tohle čtu, to je jediné, o co mi jde, prostě dělat to, co mám ráda a když se někdo u mého blogu i pobaví,jsem potom v sedmém nebi, myslím, že problémů má v dnešní době každý dost a tak je potřeba se občas odreagovat :)…
    @anonymní 15:42: jmenuje se mr. Saxobeat a je od Alexandry Stan http://www.youtube.com/watch?v=sS76eS34Y0c&ob=av2e


    Chtěla bych vám všem moc poděkovat a zároveň se omlouvám všem, koho jsem připravila o 18 miut života, já jsem byla přesvědčená, že to vážně ani pomalu nikdo nedokouká a moc vám všem za to děkuji! Jsem hrozně ráda, že píšete, že video působí pozitivně, to mě moc těší a jak jsem psala výše, to je jedinů můj cíl, aby blog byl zábava, protože svých starostí má úplně každý člověk dost a tak je potřeba se trochu odreagovat. Určitě budu moc ráda, pokud i vy tenhle TAG sepíšete a hodíte sem třeba odkaz na vaši patnáctku :D! Moc vám děkuju!

    OdpovědětVymazat
  33. Urcite se podel, udelas mi tim radost:D A s tema detma jsem fakt rada ze v tom nejsem sama. Vzdycky se stydim k tomu priznat, ale proste....tak to je :D

    OdpovědětVymazat
  34. Ty jsi taak milá,vtipná a máš velice příjemný hlas.Video super!

    OdpovědětVymazat
  35. Týjo, já se náhodou vážně bavila!:) a rozhodně si mě inspirovala, taky se teď musím zamyslet nad vycpávkovejma slovama, používám je snad pořád :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peti ten účes ti moc sluší a to video je opět super :)

    OdpovědětVymazat
  37. Konečně nějakej kolíčkovej a patkovej maniak (Já okrajuju sice jen ty z chleba, ale klidně si je vybojuju :D). Navíc jsi snad první blogerka, které nebyla ve Starbucks. Jen tak dál!
    Bylo to fakt vtipné a příjemné video.

    OdpovědětVymazat
  38. dokoukala, bylo to super:) fobii k pavoukům mám taky, blé

    OdpovědětVymazat
  39. Dnes jsem tvůj blog objevila přes Miu! Máš skvělé videa a jsi neuvěřitelně krásná! Těším se na další příspěvky:)

    OdpovědětVymazat
  40. Jsi úžasná, moc děkuju O:)

    OdpovědětVymazat
  41. Něco z toho mě fakt hodně pobavilo :D
    Rozhodně mi video nepřijde nudné :)

    OdpovědětVymazat
  42. já jsem se výborně pobavila :) s těma pavoukama souhlasím.. nemám je ráda od té doby, co jsem se probudila a na stěně u postele asi 30cm od mé hlavy lezl takovej ten hnusnej tlustej černej. blééé
    a taky umím hýbat ušima :D nebo spíš mi to jde jenom jedním :D

    OdpovědětVymazat
  43. Takové ty věci jako strach z pavouků, výšek, okrajování patek apod., to si myslím, že je celkem běžné, ale že tedy se najde i někdo jiný, kdo musí mít kolíčky ve stejné barvě (já osobně je i vždy dávám ve stejné barvě oblečení, červené kolíčky k červenému tričku atd.) to by mě nenapadlo ani ve snu. A co jsem tak letmo koukala na ty komentáře tady, je nás, kolíčkových maniaků, víc :D Jinak, není to tedy můj zlozvyk, ale můj taťka nejen že okrajuje pouze patky, ale on prostě okrajuje celou tu kůrku z chleba, takže vždy odkrojí patky, pak si ten chleba postaví a ze všech čtyř stran z něj odkrojí kůrku a nechá tam jen obdélníček toho prostředku z chleba a to je teprve na ránu, takže zlatý okrajování patek :D Jinak video je moc pěkné, nejvíc mě pobavil kožich z medvěda :) A můžu se zeptat co to máš za rtěnku na sobě? Vypadá jak od Elfu Runway Pink...

    OdpovědětVymazat
  44. Tu úchylku s kolíčkama má můj muž taky. A já ho škádlím tím, že mu je přehazuju :-) O pavoucích mi nemluv, jak jde o hmyz, stává se ze mně hysterka. Ty jsi tedy pěkný pedant s tím úklidem, já jsem v tomhle uvolněná a např.neumyté nádobí mně vůbec nerozhází. Pěkné video, občas je dobré se zastavit a trochu o sobě přemýšlet, i co se týká těchhle různých "divností" :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Saxobeat! :D Jo ten prostřih se mi moc líbil..! Úžasný video a chci vidět jak stříháš ušima! :D :)

    OdpovědětVymazat
  46. To video je skvělý...To s tou dezinfekcí mám taky, nosim jí pořád v kabelce..Já pracuju v bance a jednou tam přišel takový zvláštní pán, strašně páchl a smrděl, něco si chtěl napsat na papír a vzal si do ruky "mojí" propisku!!..Když odešel, tak jsem nemohla přestat zírat na tu propisku, jako kdybych ji chtěla zhypnotizovat..nakonec jsem vzala papírový ubrousek, vzala propisku a vyhodila jí do koše :-DD Samozřejmě nenápadně :-DD

    OdpovědětVymazat
  47. Mohu se optat co to je báze pod make-up?

    OdpovědětVymazat
  48. Video jsem dokoukala celé a moc mě pobavilo! :) Já taky pořád dezinfikuju. :D Jsi ale moc milý člověk :ú

    OdpovědětVymazat
  49. Tak taky dokoukáno až dokonce. Pobavila jsem se. S těma patkama od chleba, rohlíků i štrůdlu to mám stejně. Když jsem byla malá a šla jsem pro chleba, tak jsem ho přinesla okousaný z obou stran (fuj, haha). Aspoň v tom nejsem sama. Tvoje videa nemají chybu!

    OdpovědětVymazat
  50. Dopozerala som to bez problémov a dobre som sa pobavila. S pavúkmi to celkom zvládam, horšie sú hlodavce. Radšej nech mi padne zo stromu na hlavu had, ako má predo mnou prebehnúť myš alebo potkan. A chrobáky - mne raz vletel do vlasov chrúst a to som predviedla takú tanečnú zostavu, za ktorú by sa nehanbili ani v Lord of the dance:-)))
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  51. Pobavilas :D Ted už nevím čím vším, protože to bylo dlouhé, ale smála sem se. Jo, tomu jak otočilas ten obraz, když mluvilas o strachu z výšek. A taky tomu koštěti s pavoukem, udělala bych to samé! Já jednou seděla na záchodě (ehm:D) a chtěla jsem si utrhnout toaletní papír a tam pavouk!! Nedokážeš si představit, jak sem s holým zadkem vyletěla :D:D:D:D:D:D A celej den sem nešla na záchod, dokud nepřišel tatínek domů a nezabil ho :D Takže tak.

    OdpovědětVymazat
  52. :-D teda Peto, vyborne video :-), smala jsem se nekolikrat a rozhodne jsem se dokoukala do konce a trapny to nebylo :-). Byla to prijemna zmena! Velka pochvala!! A aby to nebyla zas tak velka zmena, tak se zeptam: co to mas prosim na rtech za rtenku :-D, vypada skvele!
    Johana

    OdpovědětVymazat
  53. Taky dokoukáno :-) A i když teď šetřím každou minutu, ani chvilku jsem nezalitovala, že jsem strávila 18min nad jedním videem ... :-)

    OdpovědětVymazat
  54. super video, hrozně ráda tě poslouchám :-) a nejvíc mě dostalo tohle: "....takový to pěti centimetrový hovado..." :-D celkově celá část o pavoucích je super (ne že bych tím chtěla nějak shazovat tvé fobie, vůbec ne, sama nějaké mám, ale tvé podání bylo úžasné :-))

    OdpovědětVymazat
  55. Skvělé video...moc jsem se bavila, je fajn narušit občas kosmetický "stereotyp" nějakou novinkou.

    OdpovědětVymazat
  56. @Elli: i já jsem překvapená, kolik je nás tu kolíčkářů :D a s tím okrajováním celého chleba, to je tedy síla :D, to by mě manžel asi zabil,haha :D
    @Alya: tedy, ještěžě manžel mi kolíky nepřehazuje, to bych asi nepřežila, haha .D
    @Petra P.: ted jsi mě pobavila :D, ale já tě chápu, člověku se začnou honit hlavou různé věci a prostě to musí udělat :D, já bych udělala to samý nebo bych to šla něčim desinfikovat,jak se znám:DDD....
    @anonymní 20:14: báze pod makeup je většinou průhledná nebo jemně zabarvená hmota nebo krém a je to prostě podklad po makeup, který má za úkol srovnat nedokonalosti pleti a plet připravit na nanesení makeupu, makeup se pak lépe roztírá na pleti a vypadá víc sjednocený a plet hladší, já rozhodně doporučuji, bez báze si makeup vůbec nedávám, protože jsem měla vždy šupinky a nemohla jsem ho nosit, až od té doby,co mám bázi, tak ej výsledek dobrý :), fajn je třeba ta klasická od Dermacolu satin,ale nejsem si jistá, jestli bude úplně vhodná pro mastnou plet, tam bych volila spíš něco jiného, nějakou méně mastnou...
    @DanaTN: Danuš :D, tak když je jednou za pět let sezona chroustů (je to jednou za 5 let?, nejsem si ted jistá), tak se bojím pomalu vycházet, takže tě úplně chápu, chrousti jsou prostě hnusní :D a co se týká hadů, ty mi taky nevadí,ale manžel je pro změnu nesnáší :)
    @Johanko, moc díky, to jsem ráda :) a rtěnka je od NYX Matte Lip Cream v odstínu Tokyo

    Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, vůbec mě vážně původně nenapadlo, že byste to dokoukali, opravdu moc děkuji za všechny komentáře a jsem moc ráda, že se vám malá odbočka od kosmetiky líbila :)!

    OdpovědětVymazat
  57. mi chcem videt to s time prstama u nohy :DDD

    OdpovědětVymazat
  58. Náhodou je to super video ;). Možná to také zkusím, buď sepsat nebo natočit. Uvidíme ;). Každopádně tohle tvé video mě fakt pobavilo. Škoda, že jsi nehýbala ušima a ty prsty na nohou by mě fakt zajímaly :D. A fobie máme tak nějak podobné. A fakt jsem málem chcípla u toho, jak jsi říkala, v čem chodíš spát... :D Supr super.

    OdpovědětVymazat
  59. sotva dokoukám video, zapnu óčko a co myslíš že hrají? :D Mr.Saxobeat :D

    OdpovědětVymazat
  60. Ještě jsem si teď vzpomněla...jak jsi mluvila o tvém palci a malíčku, tak já to mám taky...vždycky jsem si z toho dělala srandu, že lidem můžu ukázat paroháče nohou :-DDD

    OdpovědětVymazat
  61. Super video, jedno z tech u kterych jsem se tady na Tvem blogu nejvic pobavila a navic Ti ten retro make-up silene slusi!!! Vypadas jak Zuzana Norisova v Rebelech ;) Moc se mi libi, jak se umis rozpovidat a vypravet, to ma nekdo dar..ja ze sebe pred kamerou nevymacknu ani slovo ;) Jen tak dal Petul!

    OdpovědětVymazat
  62. :D:D máš moc příjemný projev a s těma kolíčkama to máme stejně, já dokonce nemůžu přežít ani když mi barva kolíčků neladí s tou pověšenou věcí :D:D

    OdpovědětVymazat
  63. jé tak to je super ty ješ krajíčky z pečiva a ja to všetko vyhadzujem lebo nejem kôrky, z rohlíkov tie konce a z chleba patky :-D

    OdpovědětVymazat
  64. a tie kolíčky sa vyriešili samé, už nemám čas pri malom dieťati, a ešte som musela donedávna mať v skrini jedným smerom veci aj ramienka dozadu otočené

    OdpovědětVymazat
  65. SUPER video :-) jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  66. Video je fajn, určitě je dobře, žes ty videa oživila nějakým "divný" jak ty říkáš... které ale vůbec divné neni! :-) Líbilo se mi :)

    OdpovědětVymazat
  67. každým novým videem se nestačím divit, jak jsi mi podobná... rodina a přítel mi za moji pořádkumilnst nadávají. musím třeba 3x týdně vytřít, protože ten prach tam prostě je, ale asi ho vidim jen já =D... výšky nenávidím. mám hrůzu jen vylézt na posed a ani na něj nevylezu, párkrát jsem se tomu nepříjemně s přítelem rafla, když chtěl jít někam vysoko na výlet a já se šprajcla =(. no.. asi tak, jinak starbucks, taky jsem tam nikdy nebyla a neláká mi to. přijde mi líto dát 120 kč za kafe, stejně jako tobě...udělám tenhle post taky, dík za inspiraci, jen ne videem, ale jen textem, můžeš pak mrknout =)jsi skvělá

    OdpovědětVymazat
  68. to je luxusní videjko! opravdu jsem se pobavila! =) jsi moc sympatická,fakticky super! A ten ,,retro,, makeup ti moc sluší! Jo, a taky musím přiznat, že ,,Spěchám,, si taky někdy zpívám :D nejvíce při uklízení :D

    OdpovědětVymazat
  69. do konce jsem ho dokoukala a ty monterky me dost pobavily...Gabina

    OdpovědětVymazat
  70. :-D pobavilo mě to:-) ty tvoje kolíčky.. já mám fobii ze zvířat který nevidíme:-) roztoči, červíci, bakterie, nebo třeba i když něco lítá ve tmě.. nemůžu spát pod cizí peřinou, prostě mi vadí že je tam něco co nevidím - jednou za čas mě chytne takovej jako "fobickej záchvat" a likviduju savem, deratizuju, umejvám, vyhazuju, ... jsem schopná si savem umejt i hrnek.. jinak ale rozhazuju věci všude okolo, působím jako bordelářka ale všecko je skoro až sterilní:-) E.R.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!