7 Makeup Facts about Me - Video

by - 07 září

Krásný den všem,

dnes tu mám TAG, který v poslední době oběhnul docela dost blogů a protože i já jsem byla nominována, rozhodla jsem se udělat na toto téma video, omlouvám se za kvalitu, nevím, čím to je, ale vypadá to na youtube nějak hrozně nekvalitně a přitom v počítači je to v pořádku. Mějte fajn den a budu moc ráda, pokud budete v TAGu pokračovat, at už v komentářích nebo u sebe na blogu :-)!


You May Also Like

42 komentářů

  1. tieto tvoje videá zbožňujem ..pre to, že sa vždy tak skvelo vyjadruješ a všimla som si, že často používaš slovo docela...čo je fakt zlaté...no a čo sa týka videa tak tiež mi nerobí problém ísť nenalíčená trebárs aj do práce...stačí mi naozaj len make up na zakrytie nedostatkov a líčka a som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, to je paráda, že jsi to pojala ve formě videa, protože tvoje videa jsou super.
    V něčem se shodneme, v nečem zase vůbec. Já třeba skoro vůbec tvářenky nepoužívám a mám dvě jen na zvláštní příležitosti. Ale zase souhlasím s drahou dekorativkou. Přijde mi to jako zbytečné vyhazování peněz, když ta levnější udělá stejnou službu. A taky mi nedělá problém vyjít ven nenalíčená. Vlastně mi spíš dělá problém se nějak víc nalíčit a někam jít :).
    A musím říct, že v tomhle videu ti to enormě sluší. Vážně! Jsi krásně jemně nalíčená ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video,hrozně moc mě baví tvoje videa ! Mám,taky moc ráda lesk Stay with me od Essence,je to snad jediný lesk,který mě pořádně hydratuje rty :)

    OdpovědětVymazat
  4. všechny tvoje videa si hrozně ráda pustim a tohle zase patří mezi ně :-) umíš o tom vždycky tak poutavě mluvit.. už se těším zase na další

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé video. Mám rada túto anketu, aj ja som si ju asi pred 2 týždňami urobila :) Prekvapilo ma že chodíš nenalíčená (milo) a aj to že nepoužívaš drahú kozmetiku :)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Zase krásné video. S těma pudrama jsem na tom stejně, taky nemám ráda, že zvýrazňují třeba jemné chloupky a vrásky.

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj blog mám čím dál raději ;-) Máš pěknou pleť, s takovou bych ráda chodila nenalíčená :-) A jaké používáš nalepovací řasy? Ještě jsem to nezkoušela, ale třeba na ples by to mohlo na mě vypadat dobře.

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Je hrozne fajn ze si to pojala takhle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju Tvoje videa :))).. Skvěle mluvíš o všech produktech, hned je chci taky vyzkoušet! Už jsem na nich tak trochu závislá :)))


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. http://lost-in-the-memories.blogspot.com/2011/09/7-make-up-faktu-o-mne.html
    :))

    OdpovědětVymazat
  11. super video :))

    http://lavendergrove.blogspot.com
    POZOR SÚŤAŽ o super darček... zapoj sa!!

    OdpovědětVymazat
  12. máš neskutočne príjemné a sympatické vyjadrovanie :) niektoré momenty som sa pristihla, že som sa normálne usmievala do monitoru, čo sa mi pri takýchto videách nestáva často :D ja by som pokojne privítala aj nejaké to video, kde by si ukázala ako prebieha tvoje líčenie, lebo síce si spomínala, že sa nie vždy maľuješ, no na tomto videu sa mi páči ako máš spravené lícne kosti (či to máš také prirodzene?) a obočie, s čím mám ja vždy neskutočné problémy :D

    OdpovědětVymazat
  13. Máš ten najkrajší makeup aký som kedy videla :O !

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně moc ti to sluší! Jinak souhlasím s Hell, uvítala bych nějaké další video o tom, jak se líčíš a moc bych tě chtěla poprosit, jestli bys neudělala nějaký post o těch nalepovacích řasách. :)) Kája

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle video se Ti neskutečně povedlo. A i téma mě moc bavilo. A úplně nejvíc super je Tvých 7 bodů :) Ztotožňuji se s Tebou (na všem) nejvíc na tvářenkách :)) Ty já také miluju :)

    OdpovědětVymazat
  16. krásné video :) několik bodů máš úplně stejných se mnou a pak mě zaujal tvůj názor na drahou kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já věděla, že opět budeš skvělá. Děkuji, že jsi pokračovala a že jsi video natočila :-) Jsi tu moc hezky nalíčená. Sluší ti to. A děkuji ještě jednou. Já jsem si říkala, jak to že mi stouply návštěvy ;-) Jsi zlatíčko zlatavé!
    Tak toč toč toč, moc ráda na tebe koukám. taky bych chtěla zase nějaké to líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, můžu se zeptat co používáš za make-up a řasenku? Monča

    OdpovědětVymazat
  19. Sakra tak ja jsem asi jedina bloggerka, ktera se obcas (cca jednou za tyden) pred spanim neodmaluje :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Máš nádherný prstýnek se sovou. :) To video se mi líbí, skvělý nápad. Tento řetězák si napsala/natočila nejlépe ze všech fakt!:) Tvářenky miluji, ale nekupuji je. Mám jednu s kuličkama a tu používám, ale chci si koupit nějakou z H&M v nejbližší době. :) Já si myslím, že se vyplatí dát více peněz do make-upu nebo pudru, ale lesky na rty a oční stíny do těch bych peníze moc nedávala. :D No já celkem moc za kosmetiku neutrácím a ani zrovn anechic, prostě si raději koupím triko místo toho abych si koupila rtěnku. TO co mám, tak to mám a vydrží mi to většinou dlouho. :)
    Přemýšlím o tom, že napíšu čkánek na toto téma. :)
    P.S.: Taky se těším u dalšího videa, ahoj :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ivča - parádní video, moc se mi líbí tvůj jemný make-up, taky to mám tak ráda. Aspoň u někoho jde vidět, že krásná neznamená čím víc zmalovaná, tím hezčí. Jinak jsem to já, jak jsem ti psala o tom Lushi, tak už mi to z Anglie dorazilo a dneska jsem poprvé zkoušela. Rehab uvidíme jak bude působit na moje vlásky, vůně je taková svěží, hezky pění a umývá, uvidíme. Jungle...no na něj jsem byla zvědavá, bála jsem se tří věcí, vůně, nanášení a rozčesání vlasů. Na netu v diskuzích mi přijde, že je polovina nadšených fanynek a polovina co ho zatracuje. Vůně mě ze začátku docela vyděsila, hodně intenzivní, ale začala se mi líbit, krásně nám voní pokoj. Nanášení bylo úplně jednoduché, vzala jsem vlasy do jedné ruky a prostě po nich přejela Junglem (asi mám výhodu, že je mám dlouhé, nebo opravdu nevím v čem to je, že jiné holky s tím mají problém :-) ). No a to rozčesání?? Paráda, žádné kudlení nic...Toť můj první dojem :-), uvidíme, jak se s Lushem zžijí moje vlasy :-))

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý video. Moc se mi líbí ten tvůj přirozený make-up. :) Já už thule "řetězovku" dělala. Je opravdu zajímavý zjistit, co lidi mají za zvyky nebo používají. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Peťo nakoupila jsi některé zlevněné výrobky v essence? Nechtěla bys o tom natočit video? :-) Vím, že už o výprodeji produktů essence bylo mnoho recenzí, ale strašně mě tvoje videa a zajímal by mne tvůj názor :-).

    OdpovědětVymazat
  24. @Alica: děkuju :D, ano a nejen docela, já m ám hroznou spoustu vycávkových slov, je to tragedie :D….
    @Jitulka: moc děkuju, tak to mne těší, přitom tohle líčení je fakt extra jednoduché .)
    @Eli, moc děkuji a co se týče řas, tak používám všechny možné, nejraději mám ale od Elfu a pak z DM drogerie Ebelin a jedny mám od Fingers ze Schleckera a ty jsou superpřirozené :)
    @Hell: jé, to moc děkuji, to je milé, to jsi mě potěšila :) a co se týče obočí a lícních kostí, já se obávám, že to takhle mám právě normálně :D, protože s obočím si nedělám nic, někde na blogu mám o tom článek, jen vytrhnu pár chloupků, co rostou mimo, případně shora zastřihnu a maximálně někde maličko dobravím, ale to v 99% případů ani nedělám :) a lícní kosti, já mám holt výrazné, buclatější tváře, takže to bude spíš tím,ale jinak na videu mám krajkovou tvářenku od Dermacolu v tom nejsvětlejším béžovém odtínu ;)
    @Kája: moc děkuji a určitě o řasách video udělám, ptá se na to dost lidí :)
    @Monča: můj nejoblíbenější makeup je od Lorealu Matte Morphose v odstínu 140 Natural Beige a řasenka Volume million lashes a ted ještě zkouším levnější od essence a také není špatná :)
    @Lucy: moc děkuji, jsi zlatá :) a úplně souhlasím, makeupy taky nekupuji ty nejlevnější, i když si myslím, že i mezi nimi se dá najít fakt dobrý, ale co se týče ostatní dekorativky, třeba stíny, rtěnky, lesky,to opravdu nemá cenu investovat moc peněz :) a určitě natoč také video, tvoje videa jsou super, ráda na ně koukám! :)
    @Ivča: moc děkuji a děkuji i za ten názor na Lush, s tím šamponem já jsem také spokojená,ale určitě to chce posoudit po delším používání, já ho používám asi zatím tři týdny a dobrý, ten jungle jsem zkoušela vlastně vzoreček od kamarádky a mně to s ním nešlo,jak jsem měla malý úlomek, tak jsem s tím ty vlasy nemohla pořádně přejet, ale určitě delší vlasy jsou taky výhoda, na kratší to jde přecejen hůř, tak budu moc ráda, když budeš zase posléze informovat,jak to vypadá, děkuju :)!

    A všem bych vám moc chtěla poděkovat za krásné komentáře, které mi věnujete, jste baječní a děljaí mi opravdu velkou radost :)!

    OdpovědětVymazat
  25. @anonymní 9:41: moc děkuju za nápad, já jsem bohužel neměla moc možností mrknout na ty slevy,ale mám nově dvoje stíny a řasenku Essence plus ještě něco od Dermacolu, takže jsem si řikala taky, že bych na to udělala video, děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, na tomhle videu Ti to sluší snad úplně nejvíc ze všech videí...
    Super naušničky a bundička, odkud?

    OdpovědětVymazat
  27. Ano ano ano! Prosím o video o nalepovacích řasách! Laura

    OdpovědětVymazat
  28. Jo, a moje make-up sedmička:
    1) Revlon Colorstay in Buff (150)
    2) HD pudr od elfa
    3) tvářenky a bronzery (máme stejnou úchylku:D)
    4) přirozené/růžové rtěnky/lesky na rty
    5) řasenka na obočí
    6) minerální korektor od EDM
    7) parféééééémy!♥
    Laura

    OdpovědětVymazat
  29. Opat skvele video:) Uz sa strasne opakujem:)

    Inak pozyvam ta moju prvu giveaway - parfum CK!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. Práve som spravila takýto článok :)

    OdpovědětVymazat
  31. Opět jsme nebyla zklamána a další super video od Tebe. Myslím si, že formou videa e to dost originální, protože jsem to zatím u všech viděla jen napsané a to včetně mě, protože já asi na videa prostě netroufnu, strašně se stydím a mám pocit, že mám hroznej hlas:D

    Jinak mám taky moc ráda značku Essence a Dermacol. Od Dermacolu, jak už jsem psala u sebe na blogu mám nejradši make-up s kaviárem, přijde mi dost praktický, když je u něho zrcátko a korektor a hlavně po něm nejsem vůbec lesklá:-) A spoustu jiných věcí.

    Jak už psala Shaki, taky bych chtěla nějaké video o líčení:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Krásný video! Máš horzně příjemný hlas a kromě toho je opravdu báječné slyšet beauty videa s češtinou :)
    Můžu se zeptat jaké máš zaměstnání? Je to něco s kosmetikou nebo módou?
    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, takže moja sedmička:
    1) ceruzky a gély na na obočie - tvar je dobrý, ale mám ho strašne svetlé, takže musím pomáhať
    2) riasenky - riasy svetlé, musím dofarbovať :-)
    3) balzam na pery - bezfarebný, výživný, voňavý
    4) očná linka - musí byť - rada zvýrazňujem oči
    5) béžové očné tiene
    6) najradšej make up + púder 2in1
    7) parfémy, laky na nechty

    Dekoratívna kozmetika - tiež všetko bežná drogéria, skúšala som aj drahšiu, ale môj názor je, že takmer vždy platíš za značku.
    Ale zase musím povedať, že pleťové krémy a parfémy si doprajem drahšie. A dnes som si kúpila lak na nechty, ktorý som videla u Teba a úplne si ma naň navnadila - ,,železnú morskú pannu". Je dokonalý.

    Dana TN

    OdpovědětVymazat
  34. Jsi nádherná :) Video je fakt super ! Moc se mi líbí a moc se mi líbí také tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
  35. Tvoje videa nejde nekomentovat:D jelikož nemám blog, napíšu svou 7 sem :-) jestli teda nevadí
    1. Opravdu vždy se poctivě odlíčím, neusla bych, i když přijdu z brigády v noci či z nějaké akce s přáteli.
    2. Občas si koupím věci, u kterých vím, že je občas ani nepoužiju, ale líbí se mi na oko.
    3. Byla bych schopna hodně utratit(ale právě za značky jako ty) vždy se musím krotit a uvědomit si, kolik to stojí úsilí a co všechno mě bude čekat ještě koupit. Ale být strašně bohatá, tak..:DDD
    4. Když jdu do školy, malování věnuju deset minut, když někam jdu, hodinu.
    5. Miluji stíny a všechny možné barvičky, ale stíny nepoužívám určitě každý den.
    6. Na obličej používám ochraný krém proti chladu od Astrid pro batolata(za 40Kč) pod make-up to nejlepší pro mě.
    7. Strašně se mi lbí namalované rty, ale namaluji si je jednou a po hodině už je neupravím :-)

    Snad to nebylo moc dlouhé a nevadí, že jsem to napsala sem :-)

    OdpovědětVymazat
  36. @Noogeta: moc děkuju :) a bundička je ze slev z New Yorkeru, chtěla jsem jí sice ještě před létem ke květovaných šatům, ale nechtělo se mi za ní dávat kolem tisícovky, tak jsem si počkala :) a náušnice jsou myslím z Takka, už je mám hrozně dlouho :)
    @Laura: jé, tak Revlon Colorstay mám i já moc ráda,ale nosím spíš v zimě :), mám odstín Ivory :) a určitě video o řasách bude, nevím,jestli teda ukážu nebo povím něco převratného,ale pokusím se :), moc děkuji za komentář :)!
    @Kate: moc děkuji za komentář a určitě se nestyd s videi, já se sice taky stydím,ale vždyt o nic nejde nakonec, je to jen zábava a když nejde o život, tak jde o prd :D...a ten Dermacol makeup taky mám a je super :)!
    @Natalii: moc ti děkuji a jsem osvč a můj obor jsou obchod a služby, takže to ne, ale trošku společného to taky má :)
    @DanaTN: moc děkuji za komentář a jsem moc ráda, doufám, že se ti lak bude dobře nosit :), jinak na parfémech se přiznám, taky nešetřím, protože ty levné vonavky z drogerie bud vůbec nevydrží vonět nebo rozloží do něčeho ošklivého, to já také raději nějakou kvalitní a co se týče pletovky, ted právě testuji jeden krém od Lush a předtím jsem testovala UNT, jinak ale používám Excipialy a Niveu, takže jsem zkusila takovou tu střední třídu a určitě bude recenze, docela jsem spokojená :)
    @Simčo, moc děkuji, jsi zlatá :)

    A ještě jednou vám všem moc děkuji za krásné komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  37. @Mell:moc děkuji za krásný komentář a jsem ráda, že jsi napsala svoji sedmičku a musím říct, že i tvoje body jsou mi hodně blízké, vlastně se s nimi docela ztotožnuji :D, třeba s tou délkou líčení a věcmi, které vím, že moc nevyužiju,ale stejně si je koupím, protože se mi líbí :D....a na ten krém od Astrid jsi mě docela navnadila, musím se po něm podívat, mám hrozně ráda tyhle levné vychytávky :), díky!

    OdpovědětVymazat
  38. Je dobře, že nechodíš spát nalíčená, jelikož mi slečna ze studia krásy, kde jsem kdysi byla na konzultaci říkala že ten kdo chodí spát nalíčený, tak zestařuje sám sebe - jak jsi říkala, máme zanesenou pokožku, oči máme hrozně unavené, protože si neodpočinou atd. ted to třeba nejde poznat, ale jak nám bude víc, tak by se to na nás prokázalo . . zas teda ještě mi říkala, že make-upy nebo aspon pudry by se nosit měly, protože nám chrání pokožku před těmi vnějšími hnusy .. když si ji ráno vyčistíme, měli bychom si dat make-up, což by byla taková ochraná vrstva a večer bychom ho smyli i se vším bordelem, který by se nám jinak dostal do pokožky.. ale já ho taky moc nepoužívám, protože se mi nechce ráno brzo vstávat, abych ho na sebe napatlala =D

    OdpovědětVymazat
  39. Krásny večer - ja teraz ako pleťovku používam Sanoflore, prišla som k nej, keď som len tak surfovala po webe a veľmi ma zaujala. Na Slovensku toho od nich nie je veľmi veľa v ponuke, ale už som si našla trojicu, na ktorú nedám dopustiť.
    1. Odličovacie rastlinné mlieko
    2. Ako pleťovú vodu používam ich Kvetovú vodu s Bio Ružou
    3. Keďže mám zmiešanú pleť, tak teraz v lete som si zamilovala ich Sviežu emulziu proti nedokonalostiam pleti.
    A presne tak ako píšeš, do kvalitného parfému sa oplatí investovať.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  40. Já ty tvoje videa taky děsně žeru, vlastně žeru celý tvůj blog :) Sleduji jich hodně, ale ten tvůj mě baví nejvíc :) Jsi strašně příjemná, zábavná a sympatická, líbí se mi jak se vyjadřuješ, tvoje příspěvky jsou užitečné a milé :) Co ale nejvíc oceňuji, je tvoje komunikace s čtenářkami tvého blogu. Člověk má pak hned pocit, že ty komentáře nepíše jen tak do prázdna a ví, že třeba i dotyčnou blogerku potěší. Já vím, že se nedá odepisovat úplně na všechny příspěvky, ale jiné blogerky kolikrát neodpoví, ani když se jich někdo v komentářích na něco ptá, natož tak, aby napsali něco jiného.

    Těším se na video o tvých oblíbených výrobcích, určitě jej udělej :)

    OdpovědětVymazat
  41. Peťulko jsi skvělá, skromná, milá, věčně se usmíváš, fakt k tobě chodím raději a raději... naprosto jsi mě rozesmála u videa z chorvatska =) super, svývh 7 bodů mám u sebe, tak se mrkni =)
    http://payushka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. Bezbarvou bázi od Dermacolu taky miluji :))) pleť je po ní jemná jak dětská prdelka :D Moc sympatické video ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!