Back to School Makeup Tutorial - Video

by - 12 září

Krásný večer všem,

na youtube se to hemží Back to School Tutorialy a vzhledem k tomu, že jsem si nedávno koupila něco málo od Essence a Dermacolu, říkala jsem si, že bych mohla také udělat takový jednoduchý "drogerkový" look vhodný do školy, práce a na denní nošení, takže tady je :)....Vím, že spousta z vás už do školy chodí, ale někteří začínají až od října, tak snad není název úplně mimo :).

 Bohužel opět nevím, z jakého důvodu nejde momentálně video vložit, později to zkusím znovu, ale na youtube na mém kanálu nebo ZDE funguje normálně.


P.S. děkuji vám všem za krásné komentáře a hned jdu odpovědět :), mějte fajn večer!

You May Also Like

38 komentářů

  1. Moc pěkné líčení. Mám ráda takovéhle jemné odstíny na den. A navíc tobě to vážně sedne ;).
    Jedno z dalších inspirativních videí ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Super, díky za takové video, určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak pro tu rtěnku si poletím hned jak to půjde, doufám že ji ještě budou mít.. a strašně ti to líčení sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Povedený video :) opět si mě inspirovala ;))

    OdpovědětVymazat
  5. další super video. ;-) opravdu ti to sluší. ale tobě sluší jak tohle jemné líčení, tak i výraznější :-) pro mě jenom nezvyk, první si líčit oči a až pak dávat make-up, ale to záleží na každé a nic to nemění na tom, že líčení se mi moc líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení je super :) Já osobně sice nemám ráda třpytivé stíny na běžné nošení, ale myslím, že takové líčení může být klidně i na večer :) Jinak celkem mě udivuje tvůj postup při líčení, už jsem ho u tebe viděla ve videu, kde si se snažila nalíčit za 5 minut a myslela jsem, že si to tak přeházela jen v té rychlosti, ale asi se tak líčíš běžně :) Já vždy začínám, make-up, korektor, pudr a až pak jdu na oči a rty. Ani sem zatím neviděla nikoho, kdo by to dělal jinak, tak je to takový nezvyk trochu :) Jinak nechtěla by jsi udělat i návod na líčení, který máš ve videu o konturování obličeje? :) Jo a tu rtěnku od essence já už mám doma :) Kupovala jsem ji na základě jednoho z tvých videí, ale trochu mě zklamala. Složení je příjemné, ale rtěnka nic moc nevydrží, navíc já mám od přírody rty hodně červené a ta rtěnka až tak nekryje, takže výsledná barvička není až tak super jak u tebe, ale taky se dá. Za tu cenu, dejme tomu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Po delší době jsem se dostala na Tvůj blog a jsem zase hrozně nadšená. Jsi ÚŽASNÁ! Tohle video je skvělé, make-up facts jsou bomba a i další příspěvky. Záříš jako hvězda O:) Děkuju za nekonečnou inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  8. No, musím říct, že tohle video je skvělé!
    I když já do školy preferuji spíše stíny, které se blíží nude barvám, tedy nijak výrazné barvy, světle hnědá linka, řasenka, trochu pudru a šup na autobus, musím říct, že něco podobného rozhodně zkusím.
    Ale já, stejně jako holky, při líčícím rituálu nejdřív patlám krémy a pudry na obličej a pak jdu na oči. Je mi sice jasné, že takhle lépe zamaskuješ případné skvrny od stínů, nebo popadané třpytky na tvářích, ale mám takový pocit, že já bych to takhle prohozeně neudělala...
    Zvyk je zvyk... :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mám moc ráda Tvoje videa, jsou inspirativní a Ty jsi opravdu moc milá a pěkně se Tě poslouchá! :) JEN TAK DÁL!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak toto je naprosto skvělé :-) Jednoduché a krásné.
    A taky tedy první dávám makeup, ale každý nějak :-) Každému to jde lépe jinak.
    Musím trénovat linku, takhle krásně jí neudělám, ale koukala jsem, že máš krásný štěteček, v tom to asi také bude, viď?

    OdpovědětVymazat
  11. super líčenie, a konečne som viedla gelovú linku v akcii

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné video, tohle běžné denní líčení ti moc sluší. :) Já se teda musím přidat k holkám - taky oči líčím až po make-upu a tvářích, ale tady jde jen o zvyk. Jinak ta nude rtěnka se mi moc líbí. Tušíš kolik tě stála? :)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je naprosto úžasné! Jen si musim skočit do Rossmanna pro stíny a rtěnku:D Mimochodem ta rtěnka je boží!:-) Už se těším na další videa:-)

    OdpovědětVymazat
  14. To líčení je super a moc ti sluší :-)
    Jinak já zase narozdíl od holek postupuju stejně jako ty - nejprve nalíčím oči a až potom nanáším make-up. Je to lepší když mi pod oči napadají stíny a já pak nemusím pracně předělávat make-up :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mě to přijde až moc přirozené- k takto nenápadným očím bych dala o něco tmavší rtěnku, ale oči jsou vystínované moc pěkně. A jinak moc gratuluju k VS výhře;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásně si se nalíčila:-) Jinak mě taky dost překvapil ten tvůj postup, ještě jsem to neviděla:-D Ale když ti to vyhovuje:-) Já si první sjednotím pleť - make-up, korektor, pudr a pak teprve oči atd.

    OdpovědětVymazat
  17. Díky za to video, vypadá to moc hezky :) Jednoduchý look do školy, paráda.

    OdpovědětVymazat
  18. kvůli tomu postupu vypadáš, milá petro, jako obrácená panda - okolo očí bílo, a čelo, tváře, brada tmavší.

    OdpovědětVymazat
  19. Něco na tý pandě bude, sledovala jsem video s přítelem a ten hned řikal, že vypadá jak když se opaluje jenom v brýlích :D

    OdpovědětVymazat
  20. @Elli Lightning: děkuju a návod udělám, už to mám i natočené,jen sestřihat :), jinak s tou rtěnkou, ono strašně záleží na barvě pleti a rtů, protože jednak nude barva je pro každého úplně jiný odstín a potom je fakt, že není extra krycí,ale jak jsem říkala, je spíš taková jako balzám,ale zase pěkně hydratuje a nemá po ní člověk suché rty a mně právě ta barva úplně přesně sedla :),ale ono cokoliv říct obecně o kosmetice moc nejde, každému sedne něco úplně jiného ;)
    @Shaki: ten štěteček je od Essence za asi 39Kč a je úplně super, jak je zkosený, nemůžu si ho vynachválit,na gelové linky je fakt úžasný!
    @Limett: děkuju a ta rtěnka stála kolem 50Kč myslím :)
    @anonymní 16:27: kvůli tomu postupu, milá anonymní, to opravdu není, chodím celé léto ve slunečních brýlích, nevylezu bez nich ven, takže okolo očí mám světlejší kůži ve skutečnosti, nikoliv díky nalíčení a makeup si těsně kolem očí patlat nehodlám, neb vysušuje a prohlubuje vrásky
    @anonymní 17:09: přítel má pravdu, vážně se opaluju jen v brýlích, nesnesu ostré světlo na oči ;)

    Děkuji všem za krásné komentáře a co se týká postupu při makeup, já jsem dřív také dělala prvně makeup a pak až oči,ale vadilo mi,jak mi třeba stíny nebo řasenka nebo gelová linka občas padaly pod oči, takže jsem pak musela makeup předělávat a měla na něm černé nebo barevné šmouhy, takže jsem to zkusila obráceně a tenhle postup mi z tohoto důvodu vyhovuje víc,ale jinak je to podle mého úplně jedno :), spíš bych to brala, co komu víc vyhovuje :)....

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní 16.27

    V tom případě doporučuji koupi světlejšího makeupu, samoopalováku, nebo prostě čekoholiv, co by zamaskovalo ty svatozáře okolo očí. Nechápu, jak můžeš líčit nevěsty, když se sama líčíš jako vosková figurína.
    Pro Petřiny obránce: ne, nezávidím jí. Nenalíčená mi přijde vyblitá až ošklivá, když se namaluje, tak je hezká, ale všeho s mírou. Použít na jednoduchý look 10 produktů... Pak to bude na výraznější look 20, ne? Z vystupování je vidět, že má Petra v hlavě jen šminky a není moc chytrá. Hlavička vymetená a krása umělá, co bych tedy záviděla?

    TAK, PUSŤTE SE DO MĚ!!!

    OdpovědětVymazat
  22. super!skvěla inspirace:)chtela sem se zeptat, mám strasne rada tvoje videa, a moc me pomahaji, nemas v planu udelat video jak si malujes linky na ocich?nikde sem nic nenasla zde ale mozna blbe hledam:)mas je totiz vzdy tak pěkně udělané,a me to nejde niky:(a tak nevim jestli sem truhla a neumim to:D nebo to delam jen spatne:)

    OdpovědětVymazat
  23. Petruško koukala sem, že si vyhrála taky a strašně moc ti to přeju! :) Jestli si to někdo zaslouží, tak určitě ty!! ;)

    OdpovědětVymazat
  24. @anonymní 18:16: jejda, už zas? :D...poslední výkřik mluví za vše, jen to chtělo více vykřičníků :), myslím,že o nic jiného tu nejde, než o to se hádat,vid ;). Jinak díky za radu se samoopalováky,ale jsem natolik světlá, že bohužel na mně všechny vypadají dost nepřirozeně, když nejsem opálená a ten rozdíl to bohužel stejně nezamaskuje, zkoušela jsem to, myslím ale, že s tím můžu žít, jsou horší věci, že, třeba ta hlavička vymetená :D....
    @Iluskaaa: moc děkuju :)! video o linkách jsem vážně ještě neudělala a děkuji za tip, určitě ho udělám, i když nevím, jestli bude prospěšné, já začínám většinou ve vnitřním koutku a jedu do středu oka a pak od vnějšího a zase jedu do středu oka a prostě to nějak pospojuju, ono to chce asi jen praxi a najít si svůj způsob, co člověku nejvíc vyhovuje :), mně se osvědčilo opřít si loket, pokud se klepe ruka a kdyžtak jet tu linku po malých částech a pak ty kousky pospojovat :) a určitě to chce taky tenký štěteček nebo nějaký dobrý hrot u linek tekutých, tužkou se mně osobně na horním víčku dělají blbě, fixu jsem zatím nezkoušela, ale prý je taky fajn :).....
    @Skodulka: moc děkuji, jojo,vyhrála, jsem moc ráda a určitě hned vyzkouším a udělám recenzi, Ina je moc štědrá a já jsem měla velkou radost :)!A strašně se mi líbilo,jakou radost jsi měla z výhry ty, líbí se mi, že ta reakce byla tak pěkně upřímná :)!

    OdpovědětVymazat
  25. Paráda, díky tomuhle videu jsem konečně pochopila to základní stínování. :)
    Díky Peťulko !
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  26. Peťko tak tohle líčení se mi moc líbí!! A tuhle rtěnku od Essence Nude nikde nemůže sehnat, všude je vyprodaná a mě se tak líbí! :) A kde kupuješ ty štětečky na stíny?

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní 18:16

    Koukám, že chápavá moc nejsi... Poslední věta vyjadřovala, že na jakoukoliv kritiku tvé nohsledky reagují, že ty jsi přece nejkrásnějšííí a nejúžasnějšííííí a kritička je šeredná a tlustá a závistivá. Hádat se nechci, pouze jsem vyjádřila svůj názor a tvé obránkyně ať se do mě pustí, jak je jim libo. Měj se, roztomilej vlásku!

    OdpovědětVymazat
  28. Anonynymní21:21: Nechci říkat, že ji závidíš nebo tak, ale musím na tebe reagovat. Tohle je blog o kosmetice a módě. A protože Peťka má ráda šminky, tak to znamená, že má v hlavě vymeteno? Ale prosím tě! Když je tohle blog o kosmetice, tak snad nečekáš nějaké filozofické kecy a jestli ano tak jdi na jiný blog. A nechápu proč všichni v České republice tak ty blogy řěšíte? Někdo sbírá známky, někdo kreslí a někdo prostě bloguje. A myslím, že je naopak hloupé hodnotit inteligenci podle, že je někdo hezký a jeho záliba je kosmetika.
    Eliška

    OdpovědětVymazat
  29. Anonymní 18:16:

    Mě spíš příjde, že jediná nechápavá jsi tu právě ty. Pokud jsi si všimla, nikdo tu nestojí o to, aby jsi urážela něčí "výtvor". Tím výtvorem nazývám právě tenhle blog. A ještě jako anonymní? Promiň, ale když už chci vyjádřit svůj názor, tak si za tím stojím, nestydím se za nej a nemusím se vydávat za anonyma. Nikdo o Tobě netvrdí, že jsi šeredná, tlustá a závistivá, ale mohla by jsi se trošku ovládat. Ano, myslím si, že negativní komentáře špatné nejsou, ale všeho s mírou! Chápu, že někomu člověk přijde sympatický a jinému ne, ale přece se tu nemusíte vyjadřovat o tom, že Peťka vypadá jak obrácená panda a podobné výlevy. Jediná hlavička vymetená jsi tu Ty a doporučuji Ti se nad sebou zamyslet. Mě osobně se tenhle blog moc líbí, je pro mě hodně inspirativní, pěkně se čte a Peťka je pro mě milá a sympatická slečna. Pokud budeš mít na srdci nějaké podobné výlevy typu obrácená panda a podobné kraviny, běž si to vylít na někoho jiného a neotravuj nás tu všechny Tvými hloupými komentáři, protože tu na ně nikdo není zvědavý. Pokud jsi to pochopila, tleskám Ti.

    OdpovědětVymazat
  30. @Zuzka: moc děkuji, ono na tom fakt nic není :)
    @Dashdusha: já mám štětečky od sigmy, jsou super, mrkni na www.sigmamakeup.com a i jsem je všechny ukazovsla v jednom videu, název je myslím makeup brushes, tam jsou vidět dobře zblízka, vážně si je nemůžu vynachválit!
    @anonymní 20:10: ale to víš, že se nechceš hádat, proto ty výkřiky a pejorativní narážky, nemá cenu se s tebou bavit, odkázat tě můžu asi jen sem, tam si pod článkem pindej,co je libo:
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/06/v-realu-clovek-na-internetu-anonym.html
    @Eliško a Kate, moc vám děkuji, holky, naprosto s vámi souhlasím a nemám, co bych dodala,ale je to zbytečné, jde prostě jen o to kohokoliv vyprovokovat, pořád dokola jeden prudič, už je to vážně otrava :)....

    OdpovědětVymazat
  31. Skvělé video :) i když pro mě je tohle spíš už večerní líčení, ale určitě ho co nejdříve zkusím. Rozhodně si koupím ten krém od Dermacolu a tu rtěnku (na kterou jsem se tě už ptala :)), takže díky za tipy a jen tak dál!
    P.S. všem se stejně nikdy nezavděčíš, kašli na anonymy :)

    OdpovědětVymazat
  32. tyhle tvá videa mám moc ráda, sluší ti to, jsi krásná a jsi pro mě inspirací :)

    OdpovědětVymazat
  33. šikovná a prosím jak se jmenuje ta písníčka?

    OdpovědětVymazat
  34. Krásný a inspirativní video..stejně jako všechny tvoje ostatní :)..jinak já si nemůžu pomoct..ale mně se ten styl "obrácená panda" (výraz jsem si vypůjčila :D)líbí..a sama se ho snažím..marně..docílit :D..
    Klára

    OdpovědětVymazat
  35. @Vanda: moc děkuji a přiznám se, že já jsem takový "extrémista", já se bud nelíčím vůbec nebo když už, tak si dám i makeup, stíny, linky, i když někdy si dám taky jen stíny na víčko a řasenku, tonovací krém a rtěnku no a ovšem tvářenka musí taky být :D.......
    @Mirabelle: moc děkuji, i já k tobě chodím moc ráda! :)
    @anonymní 16:59: děkuji a písnička je mr. saxobeat alexandra stan, poslední dobou ji hodně hrají,takže si ji pořád zpívám :D...
    @Kláro: děkuji moc, panda se od včerejška stala mým oblíbeným zvířetem :D, ale je fakt, že panda efekt, ten jsem tady zminovala už někdy v létě na dovolené, protože ten mě provází celé léto :).....

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!