Catrice Lips (Lipstick & Lipgloss)

by - 06 září

Krásné úterý,

dnes tu mám konečně slibovanou recenzi na úlovky Catrice z Chorvatska. Koupila jsem si čtyři rtěnky a jeden lesk.

K rtěnkám můžu říct snad jen to, že jsou skvělé, jsou hydratační, nevysušují a měli na výběr překrásné barvy, nejradši bych si jich koupila ještě víc, protože, jak víte, jsem rtěnkový a tvářenkový maniak, ale myslím, že bych to nestihla spotřebovat už tuplem :). Vybrala jsem tedy dva odstíny, které vím, že unosím a to nude a růžovou a potom dva netradiční, které v mojí sbírce chybí - výraznou malinově růžovou a oranžovou. Všechny tři s černým obalem jsou z řady Ultimate Color a jedna se stříbrným - ta malinová je z řady Ultimate Shine a musím říct, že ta je skoro jako hodně pigmentovaný lesk, vysoce hydratační a velmi příjemná na rtech, ale to jsou opravdu všechny. Musím vyzdvihnout i velmi kvaltiní, bytelný a na pohled pěkný obal rtěnek. Výdrž není extrémní, spíše takový průměr, ale v poměru cena/kvalita/ výběr barev si myslím, že nákup těchto rtěnek lze jednoznačně doporučit! Já jsem z nich nadšená, navíc velmi příjemně "rtěnkově" voní :).

zleva doprava:     010 Be Natural,    130 Frozen Rose,    050 Princess Peach,    150 Berry Pink



zleva doprava:     010 Be Natural,    130 Frozen Rose,    050 Princess Peach,    150 Berry Pink

010 Be Natural


130 Frozen Rose


050 Princess Peach


150 Berry Pink



Další věc, kterou jsem si pořídila je lesk z kolekce Color Show, strašně dlouho jsem sháněla nějaký červenorůžový lesk, který by byl tmavý a pigmentovaný dostatečně, ale ne zas tolik, jako červená rtěnka. Já osobně jsem příznivcem lesků hutnějších, lepivějších a krycích a musím říct, že pokud tyhle vlastnosti nemáte rádi, určitě si tento lesk nekupujte. Já jsem ale opět nadšená, bezvadně kryje, hydratuje, má perfetkní pigmentaci, krásnou barvu a výborně se nanáší delším houbičkovým aplikátorem. Plusem je i velmi příjemná vůně a dlouhá výdrž. Nemám, co bych vytkla!

Odstín 060 Little Red Dress


Závěrem bych řekla, že co se týče Catrice kosmetiky, je podle mne velká škoda, že se k nám máloco dostane, jeví se mi jako kvalitní značka a stálá kolekce mi přijde opravdu povedená a když pominu úlety typu Papageny, myslím, že určitě stojí za vyzkoušení.

You May Also Like

40 komentářů

  1. Nádherný barvičky, ani se nedivím, žes neodolala :-))

    OdpovědětVymazat
  2. U nás mají od této značky pouze laky. Oranžová a malinová jsou moc pěkné! Mají opravdu pěkné odstíny barev.

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne barvy a hlavně super názorný post, takové mám nejradši!

    OdpovědětVymazat
  4. Hm, berry se mi líbí moc:) Celkově se mi všechny odstíny zdají pěkné.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty poslední dvě rtěnky vedou :) a i nejvíc sednou na Tvých rtech :). S touhle značkou jsem se nikdy nesetkala...takže ani vůbec nevím, kde by se dala koupit...

    OdpovědětVymazat
  6. Berry Pink vypadá na rtech úplně skvěle!

    OdpovědětVymazat
  7. Jediné, co se mi z těchto produktů nelíbí je ta první rtěnka (Be natural). Asi proto že opravdu nejsem milovníkem nude tónů na rtech. I když s výrazně nalíčenýma očima to vypadá dobře. Ovšem ne na mě.
    Ale naprosto mě do srdce zasáhly barvičky Princess Peach a Berry Pink. A Berry Pink ještě asi dvojnásobně :D. A ten lesk už raději ani nekomentuji, protože bych se tu začala rozplývat jak máslo na horkém toastu :D.
    Nádherné úlovky. O Catrice jsem zatím moc neslyšela, ale co jsem slyšela, tak byla jen samá chvála. Tudíž je i mně líto, že se sem k nám dostane jen drtek z produktů. Asi jdu hledat nějaký fajn e-shop :)).

    OdpovědětVymazat
  8. fíha, ten lesk je mega pigmentovaný, to je snad spíš tekutá rtěnka. a pak se mi ještě líbí ta malinová rtěnka, ta je krásná.

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, přesně takový odstín jako je Berry Pink hledám už roky! :)
    Nádherná!!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný barvičky. Mně nejvíc líbí ty první dvě, a to z toho důvodu, že takové bych nosila i já. Jinak tobě samozřejmě sluší všechny odstíny. Mně se Catrice také líbí a mrzí mi, že jí tu nemáme. A další věc, co mi mrzí, že nemáme, jsou krémy na ruce od essence a péči o nehty a ruce od P2.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten princess peach je uzasny!Teraz si ma celkom ale zmiatla, lebo na jednej stranke na tieto ruze bola strasna recenzia - ze sa roztekaju dlho nevydrzia a dokonca ze vysusuju. To ma celkom odradzalo, ale uprimne teba beriem za vacsieho kozmetickeho guru cize si necham poradit a vyskusam:)
    dakujem!

    OdpovědětVymazat
  12. Frozen Rose je perfektný. .)

    OdpovědětVymazat
  13. Já sem u nás objevila jenom malej stojánek se zbytkama, co měli v drogérce, škoda, do takové rtěnky bych taky určo investovala! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš vážně krásné rty :)) A s tou Berry rtěnkou vypadají dokonale ;)

    OdpovědětVymazat
  15. krásná recenze a dokonalé barvičky :)
    Chci taky tuhle rtěnku! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  16. to jsou krásné barvičky o té značce jsem ještě neslyšela!:))

    OdpovědětVymazat
  17. tak to vypadá teda úžasně ! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Rtěnky já vůbec nepoužívám, takže nic pro mně :)

    OdpovědětVymazat
  19. Princess Peach je nejbožejší ♥ Doufám, že seženu i v ČR!

    OdpovědětVymazat
  20. Be natural je úžasná!:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Všechny jsou super. Máš zatraceně krásnou pusu, to Ti pak sluší každá barva :)))

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj. Trošku otázka z boku.
    CHtěla jsem se optat, jak se staráš o clipy že je máš furt tak pěkné. Já je mám koupené od Vás ani ne měsíc a už jsou takové jakkdyby ,,roztřepěné,,:( a jestli je žehlíš a na kolik stupnu? děkuji za odpověd

    OdpovědětVymazat
  23. Krásně šťavnaté barvičky. Princes peach je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  24. ja mam tiez ten princess peach, je super!

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherné barvičky! Takové mňamózní :D.

    OdpovědětVymazat
  26. ta Berry pink vypadá vážně skvěle:) člověk by se měl i chuť zakousnout:D

    OdpovědětVymazat
  27. @biancaprincipessa: tak ono to je asi dost individuální, každému vyhovuje něco jiného, ale mně osobně se neroztékaly ani v tom Chorvatsku a určitě nevysušují, naopak, tak nevím, nechci mystifikovat,ale já mám s nimi zkušenost fakt dobrou....:)
    @anonymní 20:29: Ahoj, tak to mne moc mrzí, ale je to samozřejmě jako s vlastními vlasy, neb jsou to vlásky lidské, když je budu žehlit každý den na vysokou teplotu a vysušovat, tak si je zničím, to tak bohužel je. Já je žehlím na co nejnižší teplotu a rozhodně není dobré je často mýt, tím se také vysušují, já je myji tak jednou za 3 měsíce, dávám na ně hodně masky a po umytí tekuté krystaly nebo Orofluido, před každou tepelnou úpravou používám ochranu před horkem a stejně jako vlastní vlasy, snažím se neupravovat je tepelně příliš. Pokud se vlasy úpravami poničí, tak doporučuji zažehlit do nich znovu keratin a budou zase úžasně hebké :). Jinak dotazy tohoto charakteru jsou lepší na email, tam je reakce rychlejší :).Děkuji a krásný den :).

    Všem vám moc děkuji za komentáře a jsem moc ráda, že se rtěnky líbí, i já jsem z těch barev nadšená :)!

    OdpovědětVymazat
  28. mám doma 020 maroon a to je tiež velmi pekná farba. ale robím si aj zálusk na frozen rose. Ale v DM už na mna čudne pozerajú kad tam chodím skoro každý den :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Všechny vypadají moc pěkně a šťavnatě. :) Mě by se nejvíc líbila Be Naturel a Frozen rose.
    Peťko můžu mít takovou drzou otázku, kolik ti je let? :)

    OdpovědětVymazat
  30. ja mám tiež ten oranžový a je skvelý takže tiež som s ním spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Rtěnky vypadají dost luxusně! A jsou to moc krásné barvy, jenže mě přijde, že já takové mít prostě nemůžu, asi jsem ještě nenašla barvu, co by mi slušela:D:/

    OdpovědětVymazat
  32. V momente mám chuť ísť kupovať! :D Krásne farby, ten tmavý ružový sa m najviac páči a uvažujem aj o kúpe oranžového :)

    OdpovědětVymazat
  33. všechny ty rtěnky mají skvělou barvičku! docela mě štve, že v našich drogériích není zboží od catrice k dostání :/

    OdpovědětVymazat
  34. Moc vám všem děkuji a musím potvrdit, že ty rtěnky jsou vážně úžasné :)

    @dashdusha: to není vůbec drzá ani tajná otázka :D, v červenci mi bylo 31 ;)

    OdpovědětVymazat
  35. rtěnky nikdy nepoužívám. mám jich doma pár, ale nepoužila jsem je víc jak párkrát. mám raději lesky. ovšem rtěnky od Catrice mě zaujaly a dneska jsem si koupila Pink me up" odstín, je to taková trochu tmavší malinová. nejsem ani na tmavé barvičky na rtech, ale tahle mě jednoduše zaujala. musela jsem si jí koupit. trochu mi díky ní zežloutky zuby - je to takový ten efekt který zpsůobí tmavá rtěnka, znáš to. nevím, co s tím a vadí mi to. ráda bych ji nosila. a zadruhé zatím nevím, jak nalíčit oči, abych nevypadala jak prostitutka, protože si běžně líčím oči docela výrazně a rty naopak jen světlým leskem :) nemáš tip?
    jinak musím souhlasit, že rtěnky od Catrice jsou super. na to, že jsem je nikdy neměla ráda, si určitě brzy zajdu pro další. bude to nude odstín. chtěla jsem ho, ale řekla zaváhala jsem a nezvala ho. chyba! půjdu pro něj a nejspíš vezmu i Berry Pink, který máš ty, líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  36. Princess peach jsem měla dneska v ruce:-). Nakonec jsem si ale vybrala Sweet coraline a Matt about pink. Miluju jaro:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!