Color Club High Society

by - 20 září

Krásné i když upršené odpoledne všem,

měla jsem v plánu nahrát video, ale bohužel ještě nějakých 200min., než se to nahraje na youtube, takže prozatím přidávám můj momentální lak, který jsem vám ještě neukazovala. Je to Color Club odstín High Society. Laků CC moc nemám, ale pár kousků přecejen vlastním. Tyhle laky mi přijdou vodovější konzistence než třeba OPI nebo Chiny, ale samozřejmě určitě zase záleží na zvoleném odstínu. Musím tedy říct, že i když konzistence je vodovější, lak spolupracuje dobře a plně kryje ve dvou vrstvách, díky konzistenci také schne v docela slušném čase. Odstín je béžový, řekla bych s chladnějším podtónem a proto ho mám moc ráda, protože bych řekla, že dokonce i mojí pleti relativně sluší. Obecně můžu prohlásit, že béžové, hnědé a taupe odstíny jsou na podzim moje oblíbené, mimo vínové klasiky a tmavě modré či fialové. Jak se tyto barvy/nebarvy líbí vám?

You May Also Like

38 komentářů

  1. Taky mám ty barvy ráda... teda moc je nenosím na léto, ale jinak jsou hezký.... jinak těšim se na to video =)

    OdpovědětVymazat
  2. krásna farba, taka jesenna, musim si podobnu zaobstarat :)

    OdpovědětVymazat
  3. barva laku vypadá moc dobře, líbí se mi barvy od takové béžovo-tělové až po tmavé /šedé, hnědé/

    waste-another-day.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, mě hlava nebere jakto, že se ti nehty nelámou a máš je tak krásné a dlouhé? :D

    OdpovědětVymazat
  5. ta barva je hrozně zvláštní. nemůžu se rozhodnout, jestli se mi líbí (to bych ji musela vidět naživo), ale každopádně je zajímavá :)
    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  6. kde jste tenhle lak koupila ta barva je užasná:-)

    OdpovědětVymazat
  7. farba sa mi strašne páči, o tejto značke lakov som ešte nepočula, takže určite niekedy vyskúšam ;-))


    simply-cherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. krásná barvička,takový můžu. právě se chystám lakovat nehty a po téhle fotce jsem dostala náladu na nějakou podobnou :-) tak se pokusím něco najít. díky za inspiraci. já věděla že se sem mám jít podívat :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Idealni barva na podzim. Ja tomu rikam odstin blato...ale nemyslim to vubec ve zlym. Mam You dont know jaccques od OPI a sice je to tmavsi, ale porad blatova barva :D Jinak 200min nahravani?!! Wow...me to trvalo dneska 40 minut a uz to jsem si rikala jaka je to doba :D Jinak kde se daji CC laky sehnat, prosim?

    OdpovědětVymazat
  10. Barva je hezká, taková zvláštní. K tomuhle deštivýmu temnýmu dnu je jako dělaná :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já takovouto barvu také vlastním, mám ji, ale od Essence. Je to jedna z mých nejoblíbenějších barev. Zdá se mi elegantní a ničím nemůže urazit.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná barvička a chtěla bych se zeptat - jak je to s takovýma odstínama laků a délkou nehtů? Vím že třeba červené by se měly nosit spíš na kratší ale tady k těm odstínům jsem ještě na doporučenou délku nenatrefila :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta barva vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná farba. Ja zbožňujem telové farby lakov ako je ružová, béžová, potom šedá a ešte aj klasická francúzska manikúra a polopriesvitné laky s farebnými odleskami. Počas jesenných mesiacov nastáva moje ,,obdobie temna" a to sa neviem nabažiť tmavofialovej, baklažánovej a dokonca aj čiernej farby. Jediná farba ktorú na nechtoch nikdy nenosím je červená, sama neviem prečo, proste sa s ňou necítim dobre. Teraz mám nechty nalakové s Iron Mermaiden od Catrice, inšpirovala si ma ty, ako som už raz písala. Úplne som sa do neho zamilovala, a teraz pod umelým osvetlením počas písania hádže šedoružové odlesky. Paráda. Pekný večer.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  15. Ten jsem měla půjčený od Dajánky a dost se mi líbil

    OdpovědětVymazat
  16. pekná farba:-) a pekné nechty:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímavá barva. Pěkně se leskne. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem na ty výraznějši barvy a sytější.:) ale tenhle je hrozně příjemnej..:) Jen kdyby v něm byly třpytky nebo tak :D

    OdpovědětVymazat
  19. Veľmi sa mi páčia takéto tlmené farby, hlavne v jeseni a zime :DD To mi pripomína, že si nejaké také farby musím kúpiť, lebo ich mám málo. A už som chválila tvoje nechty (asi áno, ale musím sa opakovať) :D krása :)

    OdpovědětVymazat
  20. Už se těším na video:))

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, zajímavá barvička :-) Sice osobně preferuju syté, výrazné barvy, ale asi si nějaký takový pořídím - díky za inspiraci :-))

    OdpovědětVymazat
  22. Ja som si podobny odtien kupila od Elf, myslim, ze to bol odtien Desert Haze,velmi prijemna konzistencia. Ja mam ale pokozku velmi bledu a zda sa mi,ze takyto odtien vytahuje cervenu farbu. Mne nepristane,ale kazdopadne posobi velmi elegantne :)

    OdpovědětVymazat
  23. Barva je moc pěkná. Na podzim mám ráda tlumené odstíny barev jako je třeba takhle béžová. V létě naopak hodně barevné :)))

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se líbí takhle na nehtech. To si aj řeknu, že bych si jí taky pořídila, jenže.... stojím v obchodě před regálem a stejně dám přednost něčemu veselejšímu. Je to se mnou hrozné :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tahle barva je můj šálek čaje:)

    OdpovědětVymazat
  26. Vypadá naprosto skvěle....na druhou stranu....který lak by na tvých nehtech nevypadal nádherně!

    OdpovědětVymazat
  27. @Iva: děkuju :) a popravdě, to já sama nevím, je teda fakt, že nehty mám od přírody dobrý, s těmi jsem spokojená jako s jednou z mála věcí opravdu plně :D….
    @PlumFoolery: tak ten OPÍk je taky úžasnej, myslím,že ho mám taky,ale nejsem si ted úplně jistá .D, jinak já nakupuju všechny laky na ebay :)
    @anonymní 19:20: já se přiznám, že tyhle doporučení nějak moc neřeším a neznám, protože mám dlouhé nehtové lůžko, takže i červenou nosím na, pro někoho, delších nehtech, ale myslím, že pokud to nejsou nějaké drápy, ale délka přiměřená a lichotící ruce, že to vypadá dobře vždycky :)
    @DanaTN: tak to jsme na tom úplně stejně, i já se s nadcházejícím podzimem vyžívám v tmavších barvách :) a co se červené týče, já ji nosím, ale mám pocit, že mi moc nesluší,ale zase si říkám, že je to taková klasika, že si ji občas dám, abych si odpočinula od ostatních barev, ale rozhodně to není moje nějak zvlášt oblíbená barva co se mých nehtů týče…..
    @Anduška: taky bych řekla, když úplně vyblednu, nevypadá moc hezky….:(


    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a jsem ráda, že se barva líbí, je to moje oblíbená :)!

    OdpovědětVymazat
  28. krasna barva :)

    http://thuy-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. a máš na e-bay nějkého stálého prodejce od kterého nakupuješ ? Jinak ta barva je úžasná !!! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Lak je naprosto famozni!:) Musím ho někde sehnat. Neznám barvu, kterou bych si na nehty nedala. Poslední dobou u vede zelená modrá a žlutá. Ale klasika jako červená, velmi tmavá hnědá je vždy nejlepší. A myslím, že nude laky, nevím do jaké jiné kategorie bych ho strčila:) patří taky...M*

    OdpovědětVymazat
  31. Jak to děláte, že máte tak krásně nalakované nehty? Ne uplně do krajů, tak pěkně pravidelně a vubec ne přetažené a hlavně tak rovnoměrně. :) Já jsem snad uplně levá. :( Hezký den, Karol. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!