Essence + Dermacol - Video

by - 14 září

Krásné odpoledne,

dnes tu mám video o produktech, které si kupuji běžně v drogerii, a to od značek Essence a Dermacol, některé produkty jsem si hodně oblíbila a tak jsem se chtěla o svoje tipy podělit. Mějte krásný den!

You May Also Like

59 komentářů

  1. moc hezké video:)zase jsem o něco chytřejší díky tobe:D jinak od essence mam spousty vyrobků, a jsem nad míru spokojena:)btw:moc ti to slusi!))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Tvá videa ráda a děkuju za tipy ;-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Stejnou řasenku od Essence jsem měla a byla vážně výborná. Rtěnky mají moc hezké, jsou příjemné a krásně voní. Vůbec mám tu značku ráda, ještě jsem v ní nenarazila na něco, co by mi nesedělo :)

    OdpovědětVymazat
  4. krasne videa!!:o)urcite najlepšie videa na youtube.a inak essence značka sa aj mne osobne velmi pači::možno aj preto lebo je levna ale aj pre to ze je ta znacka dosť pigmentovana.

    OdpovědětVymazat
  5. od essence mám moc ráda stíny (taky jsem byla moc překvapená výrazným pigmentem) a laky na nehty. Rtěnky určitě vyzkouším, zaujaly mě ty barvy! od Dermacolu jsem si oblíbila zase korektor :)
    Fashion&Chocolate - >>Enter Giveaway<<

    OdpovědětVymazat
  6. Je super se dívat na produkty, které používáš, protože jsem taky sama bledule. Jinak by mě zajímalo kolik kosmetiky dohromady máš. Mohla by jsi někdy zveřejnit foto nebo video, haha. Takže zase palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  7. Bezva video, dík za tipy. Opět Ti to moc slušelo!

    OdpovědětVymazat
  8. Pro mě tedy hodně inspirativní video:-) Také mám moc ráda značku Dermacol, vlastním, tedy, bohužel už jen vlastnila, jsem také make-up Caviarl Long stay, ale už jsem ho dodělala a jelikož je opravdu drahý (360,--Kč), tak si ho teď prostě nemůžu dovolit a musim si sehnat nějakou lacinější náhradu:/ Mě osobně make-up dost vyhovoval, vůbec jsem se po něm neleskla, líbilo se mi moc praktické balení se zrcátkem a korektorem v jednom. Takže si ho určitě zase pořídim, až budu mít peníze.
    Co se týče tónovacího krému, tak mám ten klasický, mám ho nově v odstínu natural a taky ho mohu jedině doporučit, akorád se po něm trošku lesknu, přijde mi, že jsem po něm trošku mastná, ale není to tolik tragické.
    Já mám třeba od Dermacolu ještě odličovač na citlivé oči a taky ho mohu jedině doporučit:-)
    Co se týče Essence, tu mám taky moc ráda, akorád mě mrzí, že nikde nemohu sehnat tu rtěnku In the nude, jelikož je vyprodaná:/ A ty stíny se mi taky moc líbily, takže si je určitě časem taky pořídim:-)
    Já Ti moc děkuji za video, zase pro mě bylo velmi inspirativní a opět se budu těšit na další!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám essence veľmi veľmi rada, vždy mám nutkanie kúpiť si niečo od nich :D Počuj strašne by som chcela video o tvojej všetkej kozmetike a o tvojom šatníku prosíím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow,ty tvý řasy ♥
    In the nude je perfektní!
    Lesk Stay with me mám taky a až na ten aplikátor jsem spokojená :D

    A máš krásný náušničky a prstýnek <3 :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné video! Můžu se zeptat, čím máš nalíčené oči? Strašně se mi to líbí a Tobě to moc sluší:) Pro Dermacol tvářenku si brzy zajdu, úplně mě nadchly:) Kačka

    OdpovědětVymazat
  12. Že já se na ty videa vůbec dívám :D Ono to všechno vypadá tak nádherně vždy, že to prostě musím koupit, i když to zrovna nepotřebuji :) Na ty krajkové tvářenky se určitě podívám :) Make-upy od Dermacolu už mám vyzkoušené a nejsou vůbec špatné, nicméně já mám raději ty od Max Factor.

    Essence značku mám taky ráda, ať už stíny, rtěnky, lesky, tvářenky nebo rozjasňovače, všechno mají za super cenu a přitom se to dá srovnat i s daleko dražší kosmetikou. Akorát ty make-upy, korektory a pudry mají na mě moc tmavé, což je škoda :( A určitě od nich můžu doporučit i štětce, hlavně ten zkosený na linky je dokonalý a zvládne to s ním i takový antitalnet jako já :D

    OdpovědětVymazat
  13. Takže pro rtěnku In the nude si půjdu hned až budu moct :D a se stínama od nich sem spokojená, jako s žádnýma jinýma! Get Ready mám taky, jsou krásný, mají nádhernou barvu..! A nedávno sem si kupovala od nich quattro oční stíny a jsou super! Žádný stíny mi tak dlouho nevydrží jako ty jejich (bez podkladové báze!) a navíc mají krásný odstíny! Myslím že za ty peníze super! :)

    OdpovědětVymazat
  14. dlouho přemýšlím, jaký make-up a na caviar od dermacolu jsem už několikrát koukala, ale nevěděla jsem, jestli ho opravdu koupit, ale mám už jasno :) děkuji za recenze!

    OdpovědětVymazat
  15. Miluju tvoje videa ! :):D
    Pěkný fakt !

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi moc krásně nalíčená :). Já jsem blázen do kosmetiky essence, úplně jí miluju! Nejradši mám jejich laky, jsou levný, dobře se mi s nima lakuje, mají krásný barvy a stačí jedna vrstva. Dál jsem moc spokojená s těma mono stínama.Tu řasenku jsem ještě neměla, už jednou jsem váhala jestli si jí koupím a nakonec jsem odešla bez ní, tak zítra si pro ní poběžím a zkusím jí :). A ta růžová rtěnka taky vypadá moc hezky, určitě se po ní podívám. Asi jediný,co mi od essence moc nesedí jsou makeupy, tvářenky posoudit nemůžu, protože je nepoužívám.
    Děkuju za tipy, a těším se na další video! Jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
  17. super video! s Essence dekorativní kosmetikou nemám žádné zkušenosti a popravdě ani moc mě neláká, ale laky mám ráda :))) Naopak Dermacol mám moc ráda! Ale teda jako ukazuješ tu tvářenku nad kterou jsem dneska přemýšlela v Rossmannu mají jí ve slevě za 90,- :D sakra!!! odolala jsem, protože tvářenek mám tolik, že fakt už prostě ne, ale když jsem jí tady viděla v tom videu tak si říkám, že se pro ní zítra přece jen asi stavím :D :D jsem prostě jak posedlá těma zdravíčkama!! to už je nemoc fakt!!! :D
    PS. jsi opravdu zase moc krásně nalíčená :)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. ten tonovací krém od dermacolu mám taky light ale musím řict že je tmavý souhlasím s tebou.. a osobně ho právě nemám ráda také mám řasenku od esence je skvělá lepší jsem snad neměla.. a ty stíny od esence si koupil hlavně ten první odstín vypadá uchvatně =o ... jinak krásně řasy moc ti to tady sluší :) tvoje minule video (umělé řasy) mi mo pomohla děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
  19. Neskutečně jsi mě zaujala :)
    Přímo tě hltám i tvůj styl :)
    Já teprve začím s blogem pomalu ale už muj první příspěvek patří tobě :-*
    Dáváš velmi dobré rady jsi skvělá 1+

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezké video. Já raději používám tuhle levnější kosmetiku, protože při mé malé spotřebě se nevyplatí nějak moc investovat.
    Z tohoto co jsi ukázala mám jen lesky z kolekce Stay with me a musím s tebou souhlasit. Výdrž i krytí jsou bezva a v porovnání s cemou je to nadstandart. Ale musím na druhou stranu říct, že mě aplikátor vyhovuje,protože dokonale pasuje na moje rty. Mám zatím jeden (odstín 03), ale plánuju si pořídit určitě další.
    Jinak teda tvářenky ani make-upy moc nepoužívám, jen svátečně, takže to co mám mi bohatě stačí. Ale co mě zaujalo jsou ty tónovací krémy. To bych asi potřebovala, takže se určitě při návštěvě drogerie na nějaký mrknu.
    Stíny od Essence nějaké mám a jsem také spokojená. Jak říkám, za tu cenu jsou super. Kdyby byly dražší, tak by to asi až taková hitparáda nebyla, ale takhle proč ne ;).
    Jo, a moc ti to v tomhle videu opět sluší.. Můžu se zeptat, máš nalepené řasy? Protože jindy je míváš kratší ;).

    OdpovědětVymazat
  21. moc pěkné video! Dermacol mám také moc ráda. Tónující krémy také používám a od Essence souhlasím s tím leskem, je vážně báječný!

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju tvoje videa! a vždycky tvůj make up obdivuju, neuvěritelne ti to vzdy sluší! :) a drogerie mem rada mám rada ceny a tak prijde mi zbytecny utracet moc..:) ´dekuju za inspiraci a tesim se na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tu řasenku mám taky a je vážně úplně úžasná :)
    Jinak na tvůj blog jsem narazila nedávno a strašně se mi líbí tvá videa a outfity ;))
    Markét :)

    OdpovědětVymazat
  24. Pro tu rtěnku taky musim brzo skočit :-D pěkný video, moc se mi líbí ten make-up s korektorem, ale mám docela mastnou pleť, tak se nechci hned lesknout jako čuník :D

    OdpovědětVymazat
  25. Teda doufam, ze Tvuj manzel nebude zarlit a ze mi to promine, ale ja Te miluju! ;-) Miluju tva videa a vsechny recenze na kosmetiku! Vzdycky kdyz dorazim do Cr, tak vykupuji drogerie a ridim se prave recenzemi od Tebe ;) Na ty make-upy od Dermacolu si delam zalusk a hned az dorazim, budou moje ;) Jo a vis co by me jeste strasne moc zajimalo? Kde vsechnu tu svoji kosmetiku skladujes? Ja jsem taky celkem maniak, porad neco nakupuji a zkousim nove vyrobky, ale uz to nemam pomalu kam davat. Za par mesicu se s manzelem budeme stehovat, tak premyslim nad tim, jak si vybavit koupelnu, aby se mi tam ty me poklady vsechny vesly :) Takze jestli to neni tajemstvi, byla bych rada, kdybys natocila video, kde mas vsechnu kosmetiku uskladnenou ty :) Mej se hezky a tesim se na dalsi video! Monika

    OdpovědětVymazat
  26. PŘÍŠERNÁ VÝSLOVNOST ANGLICKÝCH NÁZVŮ.
    Kvůli tobě by měli odstíny jen číslovat.

    OdpovědětVymazat
  27. tu rtěnku In the nude mám taky je fakt úžasná. já celou Essence úplně zbožnuju. podle mě v téhle cenové relaci není lepší kosmetiky. a ty jejich limitky mě ničí :-D s Dermacolem tolik zkušeností zatím nemám, ale mám v plánu vyzkoušet něco víc, čtu na něj všude jenom samou chválu. a ještě když to řikáš ty, bude to pravda. :-) hodně mě zaujaly ty tvářenky. A taky musím souhlasit že si krásně nalíčená! A ty řasy jsou bomba - fakt úžasný. Nechtěla bys natočit video s tutorialem? prosííím ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. Díky moc za tipy!!:) Příště by si to mohla i nafotit, klidně pohromadě, nebo nějak sepsat. :) Ale nemám co vytknout, je bezvadný jak často natáčíš. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Opět super video:) na ty make-upy si mě navnadila a na koupi lesku od Essence se chystám už déle. Jinak z tvých minulých příspěvků na blogu ke kosmetice Catrice jsem si na tebe vzpomněla, když jsem na ni narazila a vlastně náhodně objevila, kde ji u nás prodávají! Dle tvých článků jsem pochopila, že se občas dostaneš do Prahy a snad tento tip bude přínosný nejenom pro pražské, takže v obchodním domě My-Tesco (bývalý Máj) na Národní v přízemí, kde je drogerie a prodávají kosmetiku všeho druhu, tak mezi stojanama různých značek najdeš i stojan Catrice:)) Řekla bych, že výběr docela uspokojivý, ale rtěnku 130Frozen rose, která se mi dle tvého článku a po té naživo dle testeru moc líbila, tak měli zrovna vyprodanou. Tak jsem si udělala radost, alespoň Multi color rouge tvářenkou :)A ceny musim říct, více než příznivé.:) Jinak musím zmínit, že My obchoďák je nedoceněný klenot mezi obchoďáky, mají tam i stojany spousty značek kosmetiky, které v normálních sítí drogérek neseženeš(př.Catrice, Manhattan, Manufaktura, Lee Stafford aj.)a jeden bonus navíc-obvykle tam nebývají davy nakupujících lidí! :) zdravím tě. Klára

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, každé video je úžasné. Mám na Tebe prosbu. Mohla bys, prosím, někdy v budoucnu připravit nějaký řasenkový speciál ?

    OdpovědětVymazat
  31. Obličej hnědý, krk a dekolt bílý. Jako bonus obličej lesklý jako psí kulky. Tak má odbornice na make-up vypadat.

    OdpovědětVymazat
  32. Moc super videjko. Obě značky mám taky moc ráda. Doma mám též rtěnku All about cupcake a moc se mi líbí.

    Jinak dnes fakt super líčení máš a řasy taky perfektní. To máš na sobě ty stíny od essence, co jsi ukazovala ve videu?
    A hodně mě zaujala krajková tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péti:),

    moc hezké video:). Se značkou Essence mám zkušenost jen s laky na nehty, ale navnadila jsi mě a až půjdu kolem té pravé drogérky, tak určitě nějakou tu kačku utratím za rtěnky a stíny :).

    Co se týče Dermacolu, tak já jsem s ním moc spokojená! Konečně jsem našla pudr, který mne nevysušuje...je z té krajkové řady jako jsou tvářenky ve Tvém videu...miluju jejich oční stíny a co se týče make-up, tak mám matující cca za 120,- a je perfektní :).

    Jelikož už nemám blog...nějak mně to teď nenaplňuje...

    Enliven (Superterik) :)

    OdpovědětVymazat
  34. Koukám, že místní anonymní anonym je rodilým mluvčím anglicky mluvící země, potřeboval by brýle a má zoofilní sklony!
    P.S.: doufám, že nemáš psa! :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, skvelé video, tieto značky síce nepoužívam, ale aj tak super video, možno sa na tie vecičky v drogérke pozriem ;). Ja používam Sephoru a Loreal ale veľmi rada vyskúšam nové veci. Tiež by ma zaujímalo ako maš všetky poklady uskladnené, tak ak budeš mat chuť a čas tak nám natoč video o tom ;). Monika

    OdpovědětVymazat
  36. @ebuu: na to, kolik toho mám se mě ptá čím dál víc lidí :D, takže video už je natočené,jen sestříhat :), ono to vypadá,že toho mám šíleně a jako mám toho opravdu hodně,ale jednak nelíčím jen sebe a pak já v těch videích používám dokola pořád ty stejné produkty, takže pak to vypadá,že toho mám příšerně moc,ale ono je to vlastně pořád to stejné dokola :)
    @Kate: vid, mně ten makeup také moc vyhovuje,ale jak říkáš,cena je vážně vysoká :(, a děkuji za tip na odličovač,až vypotřebuju můj momentální od baley,tak se po něm určitě mrknu, Dermacol mám moc ráda :)
    @Baška (:, video určitě bude, šatník asi ne, ale kosmetika určitě! :)
    @Kačko, moc děkuji a oči mám nalíčené jen těmi dvěma stíny, co ukazuji ve videu, je to vlastně minulé video, ten Back to School Tutorial :)
    @Elli Lightning: haha, děkuji :D, to jsi mě pobavila, jinak souhlas s tím štětečkem, mám ho taky a je na linky nejlepší, co jsem měla!
    @Skodulka: tak ty Quattro jsem ještě nezkoušela, protože mám paletek plno,tak jsem si říkala, že další nepotřebuju,ale musím souhlasit, i mě ty stíny od essence příjemně překvapily!
    @Lenčaa: moc děkuji a máš pravdu,jejich laky jsou super, od té doby, co jsem si koupila laky od nich, už ani nějak netoužím po dražších značkách :)!
    @- angellovely-things -: moc děkuji a vítej v klubu, na tvářenky jsem maniak a ještě na rtěnky :D, také si nemůžu pomoct :D…
    @Kestrin Coleridge: moc děkuji a musím říct, že ta řasenka mě vážně mile překvapila!
    @FBS & FBP: moc děkuji a moc jsi mě potěšila, at se daří a určitě budu blog navštěvovat! :)
    @Jitulka: děkuji a souhlasím s tebou,já také nemám nějak velkou spotřebu a navíc ráda zkouším nové produkty, takže drahá kosmetika by mě zruinovala a navíc si nemyslím,že by byla o tolik lepší,takže mám také raději klasickou drogerkovou, úplně mi stačí a vyhovuje…A řasy tady nalepené mám :), jsou to ty stejné jako ve videu o řasách :)….
    @Markét: moc děkuji,to mne moc těší!

    OdpovědětVymazat
  37. @Modemus: moc děkuju, to mě moc těší :)! Tak doufám, že mi nepřijdeš vynadat, že jsem doporučila něco špatného :D, já to beru jen podle sebe a je fakt, že každému může sednout něco jiného a co vyhovuje mně,tak nemusí vyhovovat někomu jinému.Jinak, Mončo, s tím skladováním je to těžké, v koupelně nemáme moc místa, takže mám v ložnici v poličce takové dva košíčky, kde tu kosmetiku mám, mám už natočené video,tak to ukážu,ale není to vůbec nic světoborného, moc se mi líbí takové ty pojízdné šuplíčky,ty bych si chtěla pořídit….
    @anonymní 21:34: nepopírám, to už jsem zminovala kolikrát, že se za výslovnost omlouvám,ale zrovna v tomto videu jsem se ani o žádnou výslovnost nesnažila, řikala jsem to prostě česky!
    @Jitulikaaa: moc děkuju a soucítím, i mně tyhle limitky ničí :D, já mám jedinou výhodu v tom,že se do Rosmanna nedostanu tak často, takže mě to až tak nebolí, ale zas koupím něco jiného,takže jsem na tom samém :D….jinak moc děkuji,to líčení je vlastně stejné jako předchozí back to School makeup Tutorial, jen jsem přidala řasy :)..
    @Kláro, to je úplně super zpráva, v Praze ted budu nejspíš docela často a shodou okolností kousek od Máje, takže tam určitě zaběhnu, moc děkuji za tip, fakt k nezaplacení, vůbec bych si nemysela, že catrice u nás někde mají…
    @sl.Jahodová: moc děkuji a určitě, to je dobrý nápad, děkuji za tip! :)
    @anonymní 22:45: obličej lesklý nemám, to je světlem, zkus si něco natočit na kameru a uvidíš, jaký je to rozdíl ;), zbytek si myslím, že ani nemá cenu komentovat, to je úplně mimo
    @Malltynka: moc děkuji a jo, to jsou přesně ty stíny, co jsem ukazovala, vážně jsou moc pěkné, je to vlastně líčení z minulého videa, jen jsem přidala řasy :)
    @Ahoj Teríku :), moc děkuji za komentář a blogu škoda, přecejen jsem tam občas také mrkla a fandím ti :),ale tak jsme ve spojení přes fcb, takže přehled snad o sobě mít budeme, což je super :)!
    @anonymní 23:17: :DDD, zasmála jsem se, řekla bych ale, že podle stylu psaní jde opět a znovu zas jen o provokaci, někdo prostě rád prudí, ale tyhle výkřiky do tmy už jsou fakt nuda :)
    @Moniko, moc děkuji a video už je natočené, jen sestříhat, ale určitě se do toho brzo piustím :)

    Všem bych vám chtěla moc moc poděkovat za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  38. Chtěla jsem se tě zeptat prosím kde jsi koupila bázi na oční stíny :) :-*

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj.Trochu mi chybí blog z tvých začátků :(.Měla jsem ho ráda. Chybí mi psané recenze,oblékání atd. Toto je jen samé video,tvá uhlazená lesklá tvář v upláclých vlasech z blízka. Pořád koukám do tvých úst,několik minut. Asi to dá velmi práce,jde vidět i snaha o perfektnost,ale už to začíná být otřepané.Pořád dokola a pak to už ztrácí na půvabu.Když máš tolik věcí,klip vlasy atd.,tak to trochu předveď.Ne jen jak sedíš doma ve stejné místnosti. Tam to není moc platné a vůbec to není reálné.Ostatní to možná baví,ale už je to trochu nuda. Johana

    OdpovědětVymazat
  40. jee mam stejnou rasenku sem rada ze nekdo ma stejny nazor:)http://beautybookbykiki.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. Je to úžasné video!! A mám hroznou radost, protože všechno kromě těch dvou krásných rtěnek od Essence mám doma! :DD A také jsem s tím spokojená :) Caviar make-up je sice dražší, ale je opravdu nejlepší.
    PS: A pro ty rtěnky si poběžim!! :DD :*
    SKVĚLÉ VIDEO :)

    OdpovědětVymazat
  42. petra velmi velmi sa mi pačia tvoje videa a vždycky si ich pozriem aj 2 3 razy !!:o)dúfam že budeš aj nadalej robiť videa!::o)najviac z tvojich videji sa mi péačilo asi co nosim so sebou v kabelce...pretože mam tiez takovou velkou kabelkou aku mas ty a mam juskoro prazdnu::takze si my velmi dobre poradila..chcela by som aby si este jedno take video urobilo co nosis v jinej kabelke:

    OdpovědětVymazat
  43. Skvělé video, je radost se na Tebe koukat a poslouchá tě. :) Musím říct, že jsi moc krásně nalíčená. Ty stíny vypadají moc pěkně asi se po nich podívám. :) A tu rtěnku NUDE chci, ale všude je u nás vyprodaná! :( :)

    OdpovědětVymazat
  44. Supr video a typy. Já od essence používám hlavně laky. A opět jsi hezky nalíčená.Mám pocit, že jsi pokaždé jinak. Toto já neumím.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, díky za tenhle blog, každý den sem ráda chodím.
    Pro anonymy - tak si vyberte jiný blog, s dokonalou autorkou, vždyť tenhle číst nemusíte,
    když se Vám zdá špatný, a neotravujte svými řečmi!

    OdpovědětVymazat
  46. Essence miluju, za málo peněz hodně muziky. Make-upy a tak bych si u nich asi nekoupila, ale laky na nehty, razítka a tak jsou bezkonkurenční. A mnohem levnější než u Konadu, a přitom jsem u destiček nezaznamenala žádný rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  47. @FBS & FBP: bázi mám z www.cherryculture.com,ale moc nedoporučuji, jsou mnohem lepší báze, třeba od ELFu a o dost levnější, zkusila bych být tebou spíš tu :)
    @Johano, většině lidí se naopak mnohem více líbí, když dělám recenzi kosmetiky formou videa, protože formou článků je takových recenzí všude plno,alespon to vyplývá z reakcí na emailu a tady a i já sama jsem chtěla blog posunout spíše do formy videoblogu plus občas outfit nebo článek, nemám zas tolik oblečení,abych mohla každý den postovat outfit a myslím,že fashion blogů je dost. Nějak nechápu,kde jinde bych teda měla sedět a mluvit, video je v první řadě o těch produktech, co ukazuji a mluvím o nich a nikoliv snad o tom,kde sedím,do pusy se mi taky koukat nemusíš :D, vážně trochu nevím,co na tohle říct. Navíc dost podobné komentáře mi píšeš už pár měsíců, takže ani předtím ti můj blog nevyhovoval, to je mi líto,ale nemůžu se zavděčit všem a jistě je spousta jiných blogů, které tě budou bavit víc a nebudeš muset koukat lidem do pusy.A nevím,co bych měla víc předvádět na videích, co máš na mysli, když na nich předvádím právě líčení,kosmetiku, recenze na kosmetiku a účesy...nezlob se, že se ptám,ale proč na ty videa koukáš,když je to taková otrava?Já jsem za každého člověka, co sem přijde moc vděčná a i za každý komentář,ale nikoho přece nenutím,aby se na videa koukal!
    @Mio moc děkuji, vid, mně Dermacol také moc vyhovuje, tak jsem ráda, že i ostatním a mám to potvrzeno z více zdrojů :)
    @anonymní 18:16: moc děkuji a moc mne to těší, že se ti videa líbí, určitě můžu zas nějaké video podobného rázu udělat, ale určitě to bude až bude nějaká vhodná chvíle k improvizaci, až třeba zas někam pojedu :)....
    @Dashdusha: moc děkuji a tu rtěnku určitě ulov, je fakt moc hezká, bohužel asi proto je všude pryč, hodně lidí mi psalo, že ji nemohou sehnat :(....
    @Shaki: moc děkuji a ono to asi vypadá na té kameře,ale tohle je úplně stejné líčení jako v minulém videu :)....
    @Lído, moc děkuji a jsem hrozně ráda, že sem chodíš, opravdu mne tohle vždycky moc potěší a musím souhlasit, že nikoho nenutím,aby to tu četl a koukal na videa, bohužel, všem se zavděčit nemůžu a co jednoho baví, druhé naopak vůbec, takže s tím těžko něco udělám....
    @Suzie: máš pravdu, Essence je úžasná!

    Přátelé, moc moc vám všem děkuji za krásné komentáře, právě edituji video s veškerou mou kosmetikou, které jste chtěli vidět, tak doufám,že dopadne dobře a ještě dnes ho nahraji....mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  48. Opět další pěkné video.
    Dermacol - považuji za opravdu kvalitní kosmetiku dekorativní i pečující, mám v ní od každého artiklu kosmetických propriet něco a myslím také, že bychom měly podporovat domácí značky, zvlášť, když jsou takto dobré a navíc víme, že nejsou vyprodukovány nějak pochybně (testy na zvířatech, ingredience apod.)

    Essence - hodně muziky za málo peněz. Vyzkoušela jsem hodně produktů a spokojenost. A potvrzuji tvá slova. Spousta lidí si něco levného koupí a očekává výkon jako u Lancome a pak přípravky v diskuzích "lítají do koše". Já očekávám od rtěnky za 39,- adekvátní službu a pak jsem jen příjemně překvapená :-)

    Taktéž kosmetika e.l.f. - levná a překvapivá. O ní jsem se dovzěděla až tady, takže i díky tobě Péťo za tip.

    Michele

    OdpovědětVymazat
  49. Co se týče struktury blogu - myslím, že to máš právě pěkně na střídačku, někdy postuješ outfit na fotkách, někdy video... Já nevím, sleduju blogy těch nejznámějších blogerek z USA, sleduju blogy vizážistek a tebe jako jedinou Češku, protože se mi prostě líbí, jak jsi taková svá, přirozená a "obyčejná". Prostě příjemné pokoukání u odpoledního čajíku :-) A už i přítel, když tě pustím říká "ooo, bude Petra?" :DDDD A jak říkám, těch blogů je tolik, že si každý může vybrat...

    Michele

    OdpovědětVymazat
  50. skvělé video, vůbec mi přijdeš jako nejlepší v tomhle směru !! takhle zaměřený blog jsem v čr teda nenašla, psané recenze mě nebaví, videa jsou lepší !!!

    ta nude rtěnka je ale pořád vyprodaná tak doufám že se na mě jednou dostane :)))

    OdpovědětVymazat
  51. výborné video :) Ja nesúhlasím akurát s tou špirálou ktorá bola naopak pre mna najväčším sklamaním. Dokonca by som povedala že môj najväčší kozmetický prešlať, proste mala som z nej hrudky,nepredĺžila ani nezahustila. To je moja skúsenosť s nou no vidím že opäť sa potvrduje "koľko ľudí toľko chutí" :))

    OdpovědětVymazat
  52. Další super video! :) Jsem moc ráda, že někdo točí takové recenze česky a srozumitelně :) Díky za tipy, určitě vyzkouším rtěnky a řasenku :) Už se těším na další videa! :))

    OdpovědětVymazat
  53. Skvělé video. Řasenku jsem jeden čas hodně používala, ale strašně vysychá, což mi vadí, takže se držím osvědčené MF 2000 Calories. :) Stíny mám asi troje od Essence a taky mi překvapilo, jak jsou pigmentované. Tu Nude rtěnku jsem měla v ruce, ale nechala jsem jí tam, vzala jsem místo toho ve výprodeji odstín Fashionista. Příště si jí ale vezmu, je fakt skvělá. :) Dermacol moc nepoužívám, ale vím, že to dobrá kosmetika. Make-upy používám pudrové minerální, mám smíšenou pleť a T-zonu pěkně zmatní (navíc víš, že u mě o krytí tolik nejde :D). Těším se na další video. ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Michele: moc děkuji za krásný komentáře, vlastně komentáře :) a co se týče kosmetiky, mluvíš mi úplně z duše, mám na obě značky ten samý názor jako ty :)! A moc jsi mě pobavila s tím přítelem, to je sranda,ale přiznám se, že se trochu stydím, nedokážu si představit, že to, co povídám ve videích, by si třeba občas poslechl i nějaký chlap, i když třeba jen kousek, to se docela stydím a tuším, že každý takový chlap si o mně řekne, že musím být pěkná slepice :DDD....můj manžel na video o kosmetice vůbec nekouká a když třeba chci,aby si to poslechl, jestli moc neopakuju pořád stejné výrazy, tak nechce, že ho to nebaví, což chápu :D...a moc děkuji, jsem moc ráda, že jsi mě vystihla v tom,že jsem úplně obyčejná, vážně jsi to napsala úplně přesně, i proto se snažím kupovat úplně obyčejné cenově dostupné věci, protože i kdybych měla bůhví kolik financí na drahé značky, asi by mi bylo lítos ty produkty kupovat, když vím, že jsou fajn věci i mezi levnějšími :)....A vážně moc děkuji, že v konkurenci zahraničních blogerek mne sleduješ, to mě moc těší!
    @Danie: moc děkuji, moc si toho vážím :) a bohužel slyším ze všech zdrojů, že tahle rtěnka nikde není, tak snad ji brzy seženeš.....
    @Laura: přesně tak, opět se potvrzuje, že je strašně ošidné o něčem mluvit obecně, protože skutečně tohle jsou natolik individuální věci, že je to vždycky bud a nebo :).....
    @anonymní 14:49: moc děkuji :)!
    @veronique: tak 2000cal. je i moje stálice, byla to dokonce moje úplně první řasenka a i po letech se k ní stále vracím čas od času :).

    OdpovědětVymazat
  55. Dneska jsem narazila poprvé na tvůj blog a jsem nadšená! Rozhodně tě budu sledovat, jsem ráda, že i tady v ČR se najde někdo, kdo se do toho pustil ;)) Máš na to talent a moc krásně se na tebe kouká!! Držím pěsti do budoucna a přeji hodně úspěchů.

    OdpovědětVymazat
  56. děkuji za tip na Dermacol. Jsem děsná bledule a i ty nejsvětlejší odstíny makeupu jsou na mne tmavé.
    Ten kaviárový od Dermacolu č. 1 je naprosto super:-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  57. Já tenhle blog prostgě miluju!:) krásná videa fakt!

    OdpovědětVymazat
  58. Znáš Imperial Make-up od Dermacolu? :) určitě ho vyzkoušej, ať si rozšíříš sbírku, já mám odstín nude a můžu opravdu doporučit :) stál mě 149,- a vydrží celý den, i když si třeba otřeš obličej :D jen je teda fakt, že ho musíš po pár hodinách přepudrovat.. ale i hezky kryje a řekla bych, že vypadá poměrně přirozeně..

    OdpovědětVymazat
  59. jen bych chtěla podotknout, že u tónovacího krému od dermacolu není odstín Light nejsvětlejší. Nejsvětlejší je odstín Biscuit a ještě má nádech do růžova. Takže doporučuji vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!