Jak na umělé nalepovací řasy - Video

by - 09 září

Krásný podvečer přátelé,

dnes tu mám video na vaše přání o nalepovacích řasách, děkuji vám předem za zhlédnutí a budu moc ráda, pokud mi napíšete, jestli nalepovací řasy také někdy používáte a jaké.

Krásný víkend!

You May Also Like

79 komentářů

  1. Moc pěkné video ! :) Já si nelepím řasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle video je super a mně děsně moc pomohlo, protože mi nikdy nalepit nešly.
    Asi jsem nikdy neměla kvalitní umělé řasy. Takže si určitě nějaké pořídím a vyzkouším. Na speciální příležitosti je to super prostředek, jak upoutat pozornost na svoje oči :). Paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle video mi opravdu pomohlo :-D, alespon vim, ze jsem snad vsechno delala spatne :-D! Tak priste pred plesem si Te pustim a budu lepit s Tebou :-)).
    Johana

    OdpovědětVymazat
  4. Umělé řasy nepoužívám, ale například na plesy bych chtěla začít, takže video se mi bude určitě hodit, díky, jsi skvělá ;-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Umělé řasy jsem ještě nikdy neměla,ale hodlám vyzkoušet na nějakou speciální příležitost :) Vážně miluju tvoje videa a těším se zase na další!
    A můžu se zeptat jaký lesk/rtěnku máš na tomhle videu?

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem umělé řasy zatím ještě nikdy nepoužila, protože v drogerii jsem narazila vždycky jen na ty dražší a nechtělo se mi za ně vyhazovat peníze (jelikož jsem nevěděla, že se dají použít víckrát :D ). A jen taková otázka - kolik stojí to lepidlo a jak dlouho vydrží? :)
    Jinak video je moc zajímavé a určitě hodně lidem pomohlo :) Já jsem viděla spousty videí o umělých řasách na youtube a vážně každé je úplně jiné :D

    OdpovědětVymazat
  7. No som kozmeticka ale umele riasy teda nepouzivam vobec. A dufam ze ani nebudem. Trsy si dám ale celé riasy nikdy.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc užitečné video, děkuju :) Mám ty řasy z elfu, natural kit, budu to zkoušet poprvé, takže zkusím použít i to jejich lepidlo, co už, i když je na prd, tak aspon něco :D Uvidíme, jak mi to půjde a jak mi to bude sedět, kdyžtak si koupím to tvoje.

    OdpovědětVymazat
  9. No teda najprv musím pochváliť tvoj dnešný makeup, ktorý je nádherne jemný, veľmi Ti pristane, aj náušnice sú super. Riasy aj keď mám veľmi svetlé, tak som šťastný človek, lebo ich mám dlhé, husté a zahnuté, takže mi stačí riasenka a mám hotovo. Ale to, čo si dnes predviedla, musím chváliť, lebo som si vždy myslela, že nalepiť umelé riasy, je strašná veda, je to zložité a ono je to pritom zvládnuteľné. Takže pri nejakej príležitosti, čo bude stáť za to, ich určite vyskúšam.
    Dana TN

    OdpovědětVymazat
  10. ja si sem tam riasy nalepim, ale skor sporadicky:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, na tento blog mi poslala odkaz kamarádka. Prvně jsem si myslela, že budeš nějaká 16náctka, opravdu na 31 let nevypadáš!! Máš úžasnou postavu, to je snad sen!:).. A máš krásný styl jak už líčení, tak oblékání. :)) Veliký palec nahoru!;)

    OdpovědětVymazat
  12. Já teda vlastním dvoje umělých řas(od Essence a ty dramatic od Elfu) Ale neměla jsem zatím odvahu je vyzkoušet... Ale díky tvému videu to zkusím :) Vážně miluju ty tvoje videa :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si umělé řasy lepila jen jednou a vůbec mi to nešlo, takže díky za radu!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ty brdo fakt slusny,sem zjistila ze vsechno co sem delala bylo spatne :D ale ze zacatku me docela vydesilo jak sito mela dlouhy ale nakonec ti to fakt sluselo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Bezvadný video. O řasách přemýšlím už nějakou dobu, ale nevěděla jsem jak na ně: No a teď díky tobě už vědět budu:)....Fakt super...M*

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tohle video se mi zrovna hodně hodilo :). Děkuju moc, s řasama nalepovacíma právě začínám, určitě mi hodně pomohlo

    OdpovědětVymazat
  17. Video fajn, ale ty zářivé bílé plochy pod očima se mi teda moc nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  18. Ja som este umele riasy neskusala, lebo som niekedy davno pocula, ze ked si ich budem davat dole tak ze mi povypadava dost aj tych mojich..

    berylka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. moc pěkné video :) moje oblíbené řasy i postup jsou zde : http://ordinarylife-my.blogspot.com/2011/06/umele-rasy-krok-za-krokem.html

    OdpovědětVymazat
  20. Jé to je skvělé video! Já jsem chtěla už dlouho zkusit nalepovací řasy, ale měla jsem vždy strach, že si zalepím oko nebo je pak sundám i s vlastníma řasama. :D Ale jak to ukazuješ ty, tak to vypadá jednoduše. Tak to možná zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Můžu se zeptat v jakém programu upravuješ videa?

    OdpovědětVymazat
  22. Super video, i když umělé řasy nepoužívám :)
    můžu se tě zeptat, jaký máš na videu lesk/rtěnku? Vypadá to skvěle! Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  23. @anonymní 19:50: moc děkuju a rtěnka j eto Essence In the nude č. 52
    @Chupito: moc děkuji a to lepidlo nebylo nějak drahé, bohužel už přesně vůbec nevím, mám ho totiž už skoro dva roky, vydrží opravdu dlouho, není ho taková spotřeba….myslím, že se vejdeš do 150Kč nebo maximálně do 200,ale fakt je to investice na hodně dlouho :)
    @Dazz: tak to jsem zvědavá, doufám, že bude článek ;)!
    @DanaTN: moc děkuji a nepokrytě závidím :D, já mám svoje řasy takový průměr, možná spíš horší průměr, bych řekla, takže pokud chci mít hezké, musím sáhnout po těch nalepovacích,ale rozhodně mít své řasy pěkné, to je ohromná výhoda, oko vypadá hned mnohem větší a výraznější :)…..
    @Alix, moc děkuji, to jsi mne potěšila, až se červenám, jsi mě úplně přechválila :)!
    @Kristýna Doležalová: díky moc :)! S těmi plochami pod očima už jsi mi to myslím asi dvakrát psala, no, já popravdě nějak nevím, co máš na mysli? :D, já totiž takhle bílá jsem, to není žádný makeup, při opalování mám pořád sluneční brýle, takže bohužel pod očima jsem úplně bílá a navíc na natáčení je potřeba více světla, takže jsem vždy u okna a pokud ještě svítí sluníčko, tak na kameře vypadám podstatně bělejší, než normálně, protože je to naopak zase trochu přesvětlené, nic jiného v tom není :D!Nejlepší by bylo mít světla a natáčet s nimi, ale takové vybavení bohužel nemám….:(
    @Robinka: to určitě ne, ty vcelku se lepí na kůži, nikoliv na vlastní řasy, takže dolů to jde krásně a vůbec nic se ti nestane, svých řase se ani nedotkneš ;), není se čeho bát :)
    @Rendy: super článek a jak je vidět, každému vyhovuzje jiný postup, já dávám řasy zásadně až nakonec, protože mi přijde, že na nalíčeném víčku je to nalepení méně vidět, zvláště v případě, když si člověk udělá předem např. černé linky :)
    @Jitulka: moc děkuji za krásný komentář a videa upravuju v Movie Makeru, pracuje se mi s ním dobře,ale neumí spoustu vychytávek, takže možná se časem odhodlám naučit se nový program, který by toho uměl víc :D, ale s MM jsem maximálně spokojená, ovládání je jednoduché a intuitivní :)
    @Vando, moc děkuji a rtěnke je Essence 52 In the nude :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a přeji všem krásnou slunečnou sobotu! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jé,super!!! Já nalepovací řasy nepoužívám,ale po tomhle videu je určitě zkusím :D

    OdpovědětVymazat
  25. ja som si ich lepila len na nejakú väčšiu akciu..ale ani na tie sa mi to už nechce :-P
    kúpila som si skvelú predlžovaciu špirálu od Maybelline a klieštiky na ich vytočenie a stačí mi to..tie umelé sú strašná piplačka..a sa normálne čudujem babám, kt. ich používajú každý deň :-P

    inak stále prebieha u mňa GIVEAWAY!:)
    http://miaslifestyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Petro, měla jsem řasy i lepidlo od Ardelu, ale blbý :( z toho lepidla mi neskutečně, ale fakt neskutečně pálily oči...a navíc jsem tele, takže mně řasy nalepit nešly, i když jsem to dělala stejně jako ty..ale fakt nejsem na tyhle manuální věci dobrá. Takže já si s řasama nechávám zajít chut.

    OdpovědětVymazat
  27. Super video, na umělé řasy se nějakou dobu chystám a potřebovala jsem i tip na lepidlo, takže díky:) Já tam by bílý plochy pod očima taky vidím, ale myslela jsem, že je to rozjasňovač:D Každopádně, moc se mi to líbí a chci taky bílý plochy pod očima! Můžu se zeptat, co máš za stíny? Jsou skvělý! Laura

    OdpovědětVymazat
  28. Ach, řasy super, ale já už to nemůžu vydržet, proto jsem ti i napsala email, kde se ptám - Čím to, že máš tak nádherně bílé zoubky? já nepiju kafe, barevný čaje, víno jen bílé...a zoubky žádná sláva. Pokud máš nějaký tip, jak docílit světlejšího odstínu, přijmu každičkou radu

    OdpovědětVymazat
  29. Petro chtěla bych se zeptat jaký lesk nebo je to jenom rtěnka? co máš v tomhle tom videu na puse? vypadá moc hezky.. můžeš napsat přesnější značku popř. odkaz dík :) jo a taky se chci zeptat jaké tekuté linky by si mohla doporučit, se kterýma si byla dost spokojená nebo máš lepší zkušenosti s linkou ve fixu? stačí napsat přesnější značky děkujůů :)

    OdpovědětVymazat
  30. napíšeš sem prosímtě odkaz na to ebay a chci se zeptat jestli se platí poštovné jestli jo tak přibližně kolik kč dík :-))

    OdpovědětVymazat
  31. Pěkné video!
    Měla bych návrh na další, a to tvoje sbírka make-upu.Kde ji máš uloženou, jaké máš uspořádání a pod.Na youtube jsem pár videí shlédla, mě docela zaujaly. Vím, že jsi se zminovala o velké oblibě ve rtěnkách a tvářenkách. Myslím, že by to byla potěcha pro oko.

    např. tady: http://www.youtube.com/watch?v=Ftnw22sZriQ

    Jen takový nápad.:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  32. Umělé řasy, umělé vlasy, hromada make-upu... Je na tobě něco pravého, nebo jsi celá z plastu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stačí se podívat, jak se Péťa líčí a tam bývá odmalovaná ;) ..a je vidět, že je bez umělých řas, bez hromady make-upu a krásná ;)

      Vymazat
    2. Podívej se na video, kde se Péťa líčí...Žádný make-up (zezačátku samozdřejmě), žádné umělé řasy...vídíš jí v její přirozené KRÁSE!

      Vymazat
  33. Ahoj, které z těch co jsi ukazovala jsi nakonec nalepovala? Měly krásný tvar, při ukázání a prstu/v krabičce to tak nevyniklo.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj dámy, mám objednané to lepidlo na řasy, kterým lepí Peťka, z britského Ebay, ale omylem jsem dala víc kusů, než jsem chtěla. Tudíž kdybyste některá chtěla, přenechám za 220,- + pošta. Piště na mail: helenfisch@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  35. Pán všeho šatstva, kočičour Či Ko, představuje svou internetovou aukci.

    http://kocicouruv-satnik.blogspot.com/

    Šukám vám myš!

    OdpovědětVymazat
  36. Ja umele riasy nepouzivam,ale super video:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. Moc Ti to sluší. Krásné líčení :) Umělé řasy doma mám, jen jsem je ale vyzkoušela..nic pro mě...

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj tvoje videa su super, tvoj blog sledujem uz dlho dakujem za skvele tipy a rady :) a inak si velmi peknucka :)

    OdpovědětVymazat
  39. @Mia: tak to já taky nepochopím, jestli si někdo řasy lepí každý den, já si je nalepím ráda,ale opravdu k tomu musí být příležitost (ples, večeře, diskotéka), např. do práce nebo do školy bych si je opravdu nelepila…..
    @Tess: vážně? A měla jsi úplně to samé nebo jiné? Jestli taky nebylo staré nebo nevím,já mám oči hodně moc citlivé, hned je mám ze všeho červené nebo zánět spojivek,ale tohle lepidlo mi, kupodivu, maximálně vyhovuje, vůbec mi nedráždí oči…
    @Lauro, moc děkuju a vážně :D?!... já asi pořád nevim,jaký plochy myslíte :D, já to tak mám prostě normálně :D….ale předpokládám, že by se těch ploch dalo docílit světlým korektorem nebo makeupem a rozjasnovačem….jinak stíny mám mono od Essence Dance all night a Get Ready a jsou úplně super, už mám na ně nachystané i video, kde je ukážu ;)
    @KlaraT. Moc děkuji, odepsala jsem ti :) a já jsem bělila asi před rokem, od té doby ne a to bělícími pásky Crest, mrkni na článek bělení zubů ;)
    @kikisska: moc děkuji a je to rtěnka Essence 52 In the nude a co se týká linek, já mám nejraději gelové, jsou pěkně intenzivně černé, já osobně mám ty od Coastal Scents, ale docela vysychají, všichni si ale chválí ELF a Essence, tak bych zkusila linky od nich ;), ve fixu jsem ještě nezkoušela, mám ještě v takovém jakoby štětečku nebo hrotu tekuté od She a taky nejsou špatné….
    @anonymní 16:26: odklaz je www.ebay.com, poštovné je velmi různé, hodně prodejců nabízí poštovné zdarma, je třeba projít konkrétní nabídky ;)
    @Evi, moc děkuji za nápad, psalo si o to více lidí, takže video už je natočené,jen ho ještě musím sestříhat a nahrát na youtube :)
    @anonymní 22:24: ano, zrovna v tomto videu mám úplně minimální nalíčení a ani nemám clip in vlasy, pouze ukazuji,jak se lepí řasy nebo jak to dělám já, docela by mě zajímalo, proč některým ženám tak moc vadí, pokud jiné ženy využijí dostupné možnosti, jak se zkrášlit, jinak tě můžu ubezpečit, že umělého na mě není nic, pokud ti to tak leží v žaludku ;)
    @anonymní 22:35: ahoj, nalepila jsem ty z DM drogerie ;), vypadají pěkně, ale jsou na můj vkus docela dlouhé, asi je zastřihnu,aby byly přirozenější :)….
    @anonymní 15:07: moc děkuji, to mě tší :)!

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat za krásné komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  40. super video! já sem se umělých řas vždycky bála a pořád ještě i bojím, nicméně jsem si koupila jedny od ELF, jelikož jsou jen za 39kč. tak se je podle tvého návodu pokusím nalepit a uvidím :-) takže moc děkuju za video!
    PS: máš krásný make-up

    OdpovědětVymazat
  41. Zase další super video!:-) Umělé řasy jsem nikdy neměla, ale nedávno jsem si koupila od Catrice, páč jsem je měla vy výprodeji za 5,--Kč, tak proč ne, že:D A jsou spíš na nějakou party, než na normální nošení, tak se na jednu stranu strašně těšim, až je vyzkoušim a na druhou stranu se bojim, že je nalepim špatně:D Tohle video bylo pro mě hodně inspirativní a určitě na něj budu koukat při lepení svých umělých řas!:D
    A jak už psala anonymní, taky bych uvítala to o těch make-upech:-)

    OdpovědětVymazat
  42. Wow, tobě to teda jde... :) Já se bojím, že bych si vypíchla oko nebo ty řasy prostě při nejlepší nalepila špatně. :) Ale možná to jednou vyzkouším. :D

    OdpovědětVymazat
  43. Skvělá instruktáž! Já zkoušela umělé řasy kdysi, snad ješte na gymplu, ale moc úspěšná jsem nebyla a od té doby jsem se znovu nepokusila:)

    OdpovědětVymazat
  44. Ten program mám také, ale nikdy mi to nejde nahrát na youtube. Převádíš pak nějak někde formát videa?

    OdpovědětVymazat
  45. Péto, to je skvělé video! Neměla jsem čas ho zhlédnout v den, kdy jsi psala článek, tak jsem se k němu dnes ještě vrátila a jsem za to ráda! Umělé řasy si také občas lepím, ale mám problém, že lepidlo moc nezprůhlední.. :/ Také jsem ti chtěla pochválit, jak jsi krásně nalíčená! :)

    OdpovědětVymazat
  46. umělým řasám asi nikdy nepřijdu na kloub. prostě se mi to nelíbí. mám ráda přirozenost, a kluci (muži) taky... takže umělým řasám říkám rozhodně NE! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Fingers som zbadala v Mníchove v potravinách REWE, takže dakujem za odporučenie stoja asi 9,90 EUR

    OdpovědětVymazat
  48. Hledala jsem dlouho jakým stylem nalepit řasy, protože bych je ráda začala používat. Už kvůli tomu, že své mám celkem řidké a krátké. Za tohle video moc díky-odpovědělo mi na spoustu otázek:)

    OdpovědětVymazat
  49. Paráda,už se nemusím nikoho na nic ptát ;)

    OdpovědětVymazat
  50. toto video je super! bála jsem se na ty umělé řasy i šahat ale po tomto videu mam lepsi pocit! :-) díky moc

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj :-) Zrovna dneska jsem si umělé řasy koupila a zítra je zkusím nalepit ale podle tvého videa si myslím že mi to půjde no uvidíme :-) Nějakým způsobem mi totiž pár mých řas vypadlo :-( tak to bude jako taková náhrada :-) Jinak moc fajn video :-)A řasy mám od značky ESSENCE z drogerie Rossman :-) tak snad budou vypadat přirozeně :-)

    OdpovědětVymazat
  52. co takhle zkusit tmavý lepidlo ;) to bílé není moc sexy když jde vidět xD

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, zatoužila sem po delších řasách a zakoupila v drogerii samolepicí řasy značky NYC, ovšem, protože sem ohráblo mi už nelepí :( Zkusím zakoupit lepidlo a zkusit to podle tebe, úplně super videjko.Jen tak dál :)))K.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, tak jsem se jednoho dne chystala na ples, zrovna minulý týden a říkala jsem si, že bych zkusila nalepovací řasy, abych ty moje "telecí řasy" , jak já jim říkám, zamaskovala něčím pěkným. Řasy jsem si pořídila ještě než jsem viděla tvé video a to v drogerii DM od firmy nice cosmetics a k tomu lepidlo od stejné značky. Tvé video mi hodně pomohlo, jen to lepidlo má jednu nevýhodu, je černé a černým zůstane, takže přesnost byla velmi důležitá,abych to černé lepidlo neměla všude na víčku. Nakonec jsem řasy nalepila a kamarádka si dokonce myslela, že jsem si své řasy nechala prodloužit. Po plese jsem řasy odlepila, umila pod tekoucí vodou od řasenky, odstranila zbytky lepidla a jsou připraveny na další použití. Jen si budu muset někde pořídit lepidlo, které zprůhlední.
    Mockrát děkuju za velmi povedené instruktážní video, s pozdravem Veronika (Marša).

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky Péťi, máš opravdu moc skvělý videjka, zasloužíš si obrovskou pochvalu :o) Chtěla bych se zeptat jak často objednáváš z ebay.com nebo z jiných zahraničních portálů? Jinak měla bych na tebe spousta otázek co se týče vlasů, nehtů, řas atd.. Myslíš, že bych tě mohla kontaktovat e-mailem? Předem velice děkuji za odpověď. :) Hezký víkend. Janča

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky...opravdu nádhera..a musím říci, že jsi opravdu moc hezká, atraktivní a víš jak se líčit...každé video je pro mně novou inspirací...:-) Blog máš také originálně udělaný. Sháním to lepidlo od firmy Ardel-LashGrip adhesive clear, to v modrém obalu které jsi prezentovala ve videjku..opravdu jsem ho našla jen na ebay.de jak tu píše slečna Janča...nikdy jsem žádné zboží ze zahraničních e-shopů neobědnávala, tak s tím nemám žádné zkušenosti a potřebovala bych poradit...:-( pokud by jsi si na mě našla chvilku, tak mě prosím kontaktuj, budu moc ráda...Děkuji Maruška :-))) ♥

    OdpovědětVymazat
  57. hodne zajimave to je.. asik to skusim :)

    OdpovědětVymazat
  58. ahojda, chtěla jsem se zeptat jestli se v těchto řasách dá spát a koupat. nikdy jsem je neměla a nemám zkušenost.
    moc děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj. Už delší dobu přemýšlím o umělých řasách, protože ty moje jsou hrozně krátké a nevýrazné,takže jejich malováním strávím 20 min v koupelně a výsledek stejně žádná sláva. Ukázala jsi mi jak na to, tak to v nejbližších dnech taky vyzkouším. Jen bych mě taky zajímalo, jestli se s těma řasama dá také koupat a jestli, když si je nalepím na nenamalované oči (bez linek), tak jestli se ty linky potom přes ty pásky řas dají namalovat i tužkou na oči??? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  60. Mohla bych si zeptat jak se nakupuje přes eBay?Děkuji předem za odpověd.

    OdpovědětVymazat
  61. Dobry den, uzasne videjko, fakt fenomenalni =). Jste strasne sikovna já jsem si parkrat zkousela nalepit rasy ale vzdy bez uspechu :D tet vidim, ze jsem to delala celou dobu spatne =). Chtela jsem se optat ci by jste mi nemohla dat web. adres. na to lepidlo od Ardellu? Zkoumala jsme web a nikde jsem to nemohla najit v shopu. Dekuji a preji dalsi uspesna videa.

    OdpovědětVymazat
  62. Dobrý den,

    fakt skvělé video, dokonale vysvětleno. Já si lepím řasy už 13 let, a nedám na ně dopustit, ale tento rok se mi vyskytl docela velký problém :-(. Došlo mi lepidlo Ardel a já ho nikde nemohu sehnat. S Ebayem bohužel nemám skušenosti, můžete mi prosím poradit, kde jinde bych ho sehnala ??? Předem Vám mnohokrát děkuji za odpověď.

    Stáňa, Ostrava

    OdpovědětVymazat
  63. Bombastické video!!!! Ani jsem nečekala, že nějaké takové bych vůbec mohla na netu najít. Díky moc, už se těším, až to vyzkouším :-D

    OdpovědětVymazat
  64. Náhodou jsem našla tato videa nemohla jsem se odtrhnout zase jsem o něco chytřejší děkuji za typy.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj máš moc pěkné video dnes jsem se rozhodla zkusit umělé řasy, ale chci se zeptat zda je nákup na Ebay věrohodný a jak se tam převádí peníze zrovna se koukám na řasy a pár jsem si jich uložila do záložek ale nevím jak se převedou české peníze na eura nebo dolary jak se to provádí tak aby mi poslaly zboží a já jim správnou měnu. prosím odpověz mi co nejdříve a taky mi prosím napiš svůj email abych se mohla kdykoli zeptat na nějaké otázky ohledně řas :)Děkuji Kateřina

    OdpovědětVymazat
  66. Skvělé video, zrovna dnes jsem se pokoušela nalepit si umělé řasy pomocí toho přibaleného minilepidýlka a vůbec mi to nedrželo. Díky tobě, vím, že si musím pořídit lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  67. našla jsem to lepidlo u nás v ČR :-) http://www.krasa.snadno.eu/Krasne-rasy.html

    OdpovědětVymazat
  68. Pěkné video! :)

    OdpovědětVymazat
  69. Moc Ti děkuju za super video. Zítra si jdu jedny koupit a hned to natrénuju na ples. :-)

    OdpovědětVymazat
  70. super a poučné video :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, na tohle video jsem se podívala, protože jsem na internet sháněla pomoc. Chtěla jsem si poprvé sama nalepit řasy a vůbec jsem nevěděla jaké řasy, jaké lepidlo, jak je nalepit, zkrátka nic. Video nejen, že mi opravdu pomohlo, ale poradila mi i velmi krásná a sympatická slečna/paní, takže byla radost se na video dívat. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  72. Opravdu pěkné video. Hledala jsem jak na ty řasy a moc mi to pomohlo. Hodně oceňuji i to, že video je natočeno příjemnou slečnou, která vše popíše tak, aby tomu i nováček porozuměl. V pátek vyzkouším a jen doufám, že to moje levý ruce zvládnou:-)

    OdpovědětVymazat
  73. díky super video zkusím to dlouhý řasy se mi moc líbí jdu si je koupit

    OdpovědětVymazat
  74. dobry den video se mi libilo.Take si lepim rasy

    OdpovědětVymazat
  75. Skvělé video, nikdy jsem nevyhledávala blogy s tutoriály, ale hledala jsem něco ohledně péče o řasy a musím říct, že z celého tohoto videa jsem nadšená. Nikdy jsem neměla problém si řasy lepit - obvykle to ale bylo jen na taneční vystoupení, takže nepřirozenost nevadila. Teď jsem je začala nosit i v civilu a musím říct, že mám veliký problém sehnat nějaké, které by byly výrazné, ale přitom přirozené. Přivezla jsem si sice dvoje ze Skotska, ale jedny jsem nevím jak ztratila,a druhé jsou přirozené možná až moc.

    OdpovědětVymazat
  76. Ne nepoužívám a ani nebudu nazdar

    OdpovědětVymazat
  77. Dobrý den.
    Chci se zeptat, bude mi 16 let. Řasy mám celkem dlouhé a husté, ale chtěla bych použít umělé nalepovavcí řasy - celý oblouk. Ale mám obavy o své řasy - bojím se že mi je to nějak poškodí. Nebo při odstranění vytrhá. Je to možné? Moc se omlouvám za tuto otázku, ale chci mít jasno. Děkuji mockrát.
    Liliana P.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!