Kosmetika Balea - Video

by - 26 září

Krásný večer,

kosmetiku Balea z DM drogerie určitě všichni znáte a já musím říct, že ji mám docela ráda, v poměru cena/kvalita mi přijde většina produktů opravdu fajn. Jak jste na tom vy, používáte, máte ji rádi?


You May Also Like

62 komentářů

  1. Za mě taky určitě taky ano,ale taky,záleží jak kdy. Ale tak celkově jsem s Baleou spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Baleu sice neznam ani nepouzivam, protoze ziju v zahranici a tady ji nemaji, ale moc rada Te posloucham a mozna jeste radsi na Tebe koukam!:-) Dneska je to pecka!Strasne, ale strasne Ti slusi ta vyrazna rtenka !!!!(co to je za znacku a odstin, prosim?)A s perlovymi doplnky vypadas jak reklama na Chanel!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :)
    Dneska ti to opravdu sluší dokonalý účes!
    K značce balea můžu doporučit a jestli někdo bydlí blízko německa tak nakupovat spíše v německých dm :) ještě levnější :) u nas za 39 v německu necelé 1euro :) a kvalita je dobrá :)a mají tam spíše novější věci ,které se k nám ani nedostávají .)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a ještě jsem chtěla dodat :)
    • tělový másla zbožňuju,už jsem vyzkoušela všechny ty vůně a zakotvila jsem u kakaa :)
    •to letní tělový mléko mám doma taky,zase- spokojenost.Hezky na tom vyniká ta opálená kůže
    • na odlišování vazelínou jsem slyšela plno pozitivních ohlasů asi si tu měsíčkovou pořídím
    • pokud sháníš obyčejnej kopřivák,tak se podívej v Kauflandu. Mají tam březový,i kopřivový. Stojí asi 30 korun a je toho LITR ! Láhev vypadá jako pěna do koupele,ale vážně je to šampon,střídám ho s jedním od Balei a Orzene Beerem.

    Asi na dvě výjimky máme doma snad všechno z videa :)

    OdpovědětVymazat
  5. FBS & FBP

    Na 1000%! Já mám nejbližší německý město asi 10 minut,kosmetiku nakupujeme jedině tam :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kokosový sprcháč už nedělají, nebo alespoň u nás jsem ho neviděla, mají teď místo něj kombinaci kokosu a vanilky a to je snad ještě úžasnější vůně než ten samotný kokos :) Jinak Baleu mám ráda, kupuji od ní sprcháče, gely na holení a balzámy na rty. Co mě od ní nenadchlo byl ten odličovač očí, ten stál úplně za prd (dvoufázový jsem neměla, tak někdy vyzkouším :) a pak mycí gel z řady Soft&Care (takový zelený obal má), ten tedy je dobrý v tom, že smyje krásně všechen make-up, ale strašně jaksi smrdí a vyloženě mě dráždí, takže ten už víckrát taky nekoupím :) Z DMka mám ráda ještě Alverde kosmetiku, možná i víc jak Baleu, tak pokud i od této značky něco vlastníš, recenze by byla fajn :) Jinak Dixi produkty prodávají v Teta drogeriích.

    OdpovědětVymazat
  7. od baley si kupuji nejčastěji sprchové gely, jsou opravdu cenově přijatelné a skvěle voní :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo :), nejdříve bych chtěla napsat, že Ti to ve videu moc sluší!!! Je to nádherné večerní líčení ;).
    -> Nádherný lak na nehty - copak je to za značku? :)

    -> Co se týče Balei, tak já jsem s ní spokojená...mám zkušenost s krémem na ruce, sprcháčem, odličovacím mlékem a tonikem pro suchou a citlivou pokožku, antiperspirantem, meruňkovým kondicionérem a balzámem na rty. Co už bych si nekoupila je to odličovací mléko a tonik...nějak mi to nesedlo, svěděl mě po to obličej, tak jsem to dala mamce a ta zase povídala, jak je to úžasný...jak říkáš, každému sedí něco jiného :)

    -> Určitě vyzkouším ten 2fázový odličovač...mám od Garnieru a jsem s ním spokojená, tak pak porovnám :) A moc dobře vypadá tělové máslo a šampóny :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám nejradši to mlíko summer glam. jsem třpytkomaniak a tu vůňi bych snědla.
    A od tebe chci abys mi každej večer přijela číst pohádky, protože tvůj hlas zbožňuju! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Od Baley jsem měla kokosový kondicionér a ten byl pro mě hrozný! Akorát pěkné voněl:) A s tím odličovačem očí souhlasím,taky mi vyhovuje 2fázový:) Jinak od nich kupuju balzámy na rty a pásky na čištění porů:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty Dixie jsem viděla v drogerií Jasmín (možná i drogerie Teta bude mít), já si od té značky kupuju vodičku, kterou používá i moje kadeřnice.

    OdpovědětVymazat
  12. DNes jsi krásná :-) Používám nejraději vazelínu. Koupila jsem si tu bez vůně, čistou a už mi dochází, tak se chystám na tu druhou. Měla jsem jí snad dva roky :-D a to jsem s ní mazal vše a všem. Jinak mám od ních ráda tělová mléka, máslo, sprchové gely. Chystám se zkusit nějaký ten šampon. Ty mě zaujaly, takže děkuji za typ :-) Co se týká pleti...raději si kupuji v DM Alverde. Také cenově dostupná a mně snad zatím vyhovovalo vše, co jsem vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  13. S baleou moc skusenost nemam, poznala som akurat to telove maslo ktore je ozaj fajn.. ja skor davam v dm prednost prirodnej kozmetike alverde, tam mam skutocne dost oblubenych vyrobkov..sampony, masky na vlasy(bez silikonov).. ampulky na tvar, kremy, mydla, masky..alverde je vazne fajn ;-)
    ps: neuveritelne ti pristane ten rúž!

    OdpovědětVymazat
  14. Díky moc za tipy! Určitě vyzkouším tělové máslo i šampon, nad ním jsem se rozmýšlela už minule, ale vážně jsem ho podezřívala pro jeho nízkou cenu. A s těmi pár věcmi, co jsem zatím vyzkoušela, mám taky vesměs dobré zkušenosti :-)

    OdpovědětVymazat
  15. absolutně top jsou sprcháčky a i věci na pleť nejsou k zahozen, co mi napopak vůbec nesedlo jsou šampony. i když se prezentují jako bez silikonů, tak mi vlasy neuvěřitelně zmastili a prostě hnus...

    OdpovědětVymazat
  16. Úplně moc ti to ve videu sluší. Vážně, jen linky a výrazné rty. Paráda! A ještě k tomu ten účes. Úplně úžasná.

    S kosmetikou Balea nemám zatím žádné zkušenosti, takže nemůžu posoudit. Co mě zaujalo je to máslo a vazelína. Také mě zaujaly šampony, protože neobsahují silikony. Dnes jsem byla v DM, škoda, že jsem to video neviděla dříve :). Tak alespoň vím, co příště koupím :).

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám ten šampon a kondicioner na hnědé vlasy, první dny jsem seděla na slunku a koukala si vlasy, jak měly krásnou barvu a leskly se. :o) Přijde mi lepší než SYOSS, Wellaton, Lush.

    OdpovědětVymazat
  18. Páni tak ty toho máš odzkoušeno hodně! :) já jsem moc spokojená s odličovači a taky s balzámy na rty :)

    OdpovědětVymazat
  19. Dnešní video bylo jako bych ho vyprávěla já. Baleu mám ráda. Za lidové ceny jsou poměrně kvalitní výrovky. Zatím žádný nebyl tak hrozný, abych ho nepoužívala. Nejčastěji používám sprchové gely od nich. Ten z limitované edice s vůní melounu byl skvělý - ááách miluju tu vůni. Dále můžu doporučit pěnu na holení s vůni kiwi. Ten kokosový jsem taky používala. A vůně čokolády? Jsi muj člověk! Já teda nepoužívám tělové máslo Balea ale Ziaja. Myslím si, že v nich ale nebude takový rozdíl. Ta čokoládová vůně je k sežrání!!!!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. ja mela od balei opalovak ve spreji a super:)

    OdpovědětVymazat
  21. Jo a ještě jsem zkoušela ty odličovače taky oba. Jelikož mám hodně citlivé oči, tak mi vyhovoval jen ten dvoufázový. Mluvíš mi z duše!

    OdpovědětVymazat
  22. pěkné video :) kosmetiku Balea mam moc ráda, ale zklamala mě v tom očním odličovači..měla jsem ten klasický bez oleje a po jeho používání jsem vyfasovala alergický zánět spojivek :( kamarádka po něm zas měla parádní ekzém a další kamarádku pálil..takže ten teda už nikdy. Jinak levné a perfektní šampony a balzámy bez silikonu bych doporučila od Alverde. Jsou vynikající! Také k sehnání v DMku. Musim říct, že jsem s nima stejně spokojená jako s výrobky Lush a to jsou daleko daleko levnější :)

    OdpovědětVymazat
  23. Hrozně Ti to sluší, v téhle kombinaci mi připomínáš Audrey Hepburn!=)
    Jinak Baleu mám ráda,jiné sprcháče snad ani nepoužívám! Tělové mléko mám kokosové a je strašně fajn,akorát už mi dochází=D Těším se na další video! Katka

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se nejvíc líbí, jak k těm výrobkům čucháš, jako bys tu vůni chtěla přenést na nás a přesvědčit nás, že to fakt voní :D Jinak já mám hrozně ráda jejich tělová mléka a sprchové gely, za ty cenu jsou bezva a účinné! A mimochodem děsně ti to opět sluší!

    OdpovědětVymazat
  25. to je zásobička, panečku :-D
    určitě jsi mě inspirovala, okouknu to, očuchám a moc ráda něco vyzkouším :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ale ne Peti, takový video nee, co moje peněženka :-D Minimálně melounový mlíko, kakaový máslo a vazelína musí ke mně... S těmi deodoranty máš naprostou pravdu, jsou naprosto srovnatelné, osobně mi třeba Balea funguje víc než Garnier a cenově je to nesrovnatelné. Jinak já za sebe doporučuju i balzámy na rty, sice někteří tvrdí že vysušují ale já to matlám furt, takže to vysušit nestihne, teď mám krásně voňavoučkej melounovej :-) A co opravdu miluju jsou jejich krémy na ruce :-) Anka

    OdpovědětVymazat
  27. Smím se zeptat, odkud máš tu perlovou sadu?

    OdpovědětVymazat
  28. Jeee prave jsem taky donahrala video :-)

    Ja od Baley mela kdysi penu na holeni s vuni sladkeho melounu a doted se mi o tom zda...vonelo to fakt bozsky ale vubec nevim jestli to jeste delaji:-/

    OdpovědětVymazat
  29. Já bych si určitě nic z vlasové kosmetiky už nekoupila. Je to děs běs, alespoň s mými vlasy. Odličovač jsem taky zkoušela a stál za prd.
    Co ale naopak můžu, tak jsou sprcháče, balzámy na rty a tělová kosmetika. Melounové mléko z limitky mám taky, ale přijde mi, že voní jenom chviličku.

    Jinak k tomu videu; všimla jsem si, že dost používáš "já osobně" a "musím říct". Ještě tohle doladit a bude to úplně bezkonkurenční:)

    OdpovědětVymazat
  30. Musím souhlasit, Balea je super, vlastně si nevybavuju žádný produkt, který bi mi vyloženě vadil... Koukám, že milujeme stejé vůňě, meloun a čokoláda, to je moje!:) Ale toho melounovýho krému jsem si v DM nevšimla, snad to také nebyla jen limitovaná edice. Co se týče šamponů, používám je už dlouho a mám i s nimi kladnou zkušenost, ta absence silikonu je opravdu znát... Moc hezké vide a vážně ti sluší to líčení a decentnost v podobě perel.

    OdpovědětVymazat
  31. Fajn video. Já jsem používala Baleu kdysi na vejšce, snad někdy ve třeťáku, měly jsme s mojí spolubydlící jakousi mánii:)Ale pak nás to během času nějak opustilo a dneska už mám doma pouze jedno tělové obyč mléko, které prostě nějak nemůžu spotřebovat, takže mi jenom stojí vedle postele:)
    Jinak jeslti miluješ čokoládové vůně, příchutě, tak Ti dám tip- Bourjoius sprchový gel čokoláda-to je nádhera, člověk by to nejraději snědl a cena je příznivá, takže pohoda, navíc vydrží mega dlouho(celkově já jsem s Bourjoius tělov. kosmetikou hodně spokojená, jiné sprcháče už nepoužívám, měla jsem už všechny a to samé i antiperspiranty apod.)
    A pak také miluju Freeman-cena opět příznivá, ty jejich tělová másla byla skvělá (ale už jsem je dloho neviděla...)

    OdpovědětVymazat
  32. Včera jsem recenzi na balea psala taky na blogu :D Mam od ní 12 produktů a nemůžu říci, který je ten nej, zatím mám všechny moc oblíbené.
    Ps: pěkné video <3
    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  33. Od Baley mám spoustu výrobků, mám od nich hlavně sprchové gely, tělová mléka, tělová másla, krémy na ruce, balzámy na rty, pro ranní čištění pleťovou vodu pro super citlivou pleť, hygienické ubrousky... Se vším spokojenost, také to jsou věci, na kterých snad nejde co zkazit od jakékoli značky či cenové relace.
    Balea na mě zatím působí lépe, než třeba přírodní Alverde - rtěnky mi smrděly, řasenka špinila oční okolí, ale řasy moc nebarvila, balzám na rty tuhý, ale zase krásně voní tělové emulze, tvářenka a pudr mě také potěšily. Je to prostě jako v každé jiné kosmetice jak drahé tak levné - komu co vyhovuje pro jeho typ pleti a styl používání.

    Michele

    OdpovědětVymazat
  34. Néé, chudák moje peněženka, ale musim zajít do DMka:D Minimálně pro ten šampon a balzám na vlasy, jelikož mě zaujalo to, že je to bez silikonů, mám mastné vlasy a třeba mi to pomůže:-)
    Jinak co se týče Balei, já jí mám moc ráda, zatím mě v ničem nezklamala.
    Tělové mléko mám s vůní rebarbory a ta vůně je úplně nádherná, škoda, že jsem už nestihla ten s vůní melounu:/
    Pak mám ještě sprchový gel s vůní grapefruitu - peeling, balzám na rty s vůní melounu a ještě zkouším pleťové masky. Ale to už jsi mohla vidět v mém článku na blogu.
    Co se týče jejich sprchových gelů, miluju jejich vůně, ještě jsem si nekoupila něco, co by mi nevonělo.
    Jak říkám, minimálně ten šampon a balzám musím mít, docela mě i zaujal odličovač očí.
    Díky moc za tipy!:-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, tak opět Ti musím poděkovat za pěkný začátek dne. Doplnila jsem nákupní seznam o výrobky Balea:-) Vůbec tu kosmetiku neznám, ale jen ty ceny mě dostaly, tak ji vyzkouším.

    Kiraska

    OdpovědětVymazat
  36. Perfektné ! Musím povedať, že ma nesmierne inšpiruješ:) Kúpila som si už minimálne každý druhý prípravok o ktorom tu u teba čítam a veľmi sa mi páči tvoja vizáž a celková úprava.Tiež som veľmi bledá a mám čierne vlasy takže veľmi rada skúšam účesy a líčenia podľa teba lebo si viem dokonale predstaviť ako to na mne ukáže. Tvoj blog je fantastický, len tak dalej !

    OdpovědětVymazat
  37. Mohla by ses naučit správně česky. To je samý nadejchanej, ňáký, tydlencty... Nedá se to poslouchat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo tě nutí si to pouštěť?! Zase nějaký rýpálek =D

      Vymazat
  38. Super video! a oprvadu ti to neskutečně sluší!

    Já mám Baleu ráda, už docela dlouho používám šampón a kondicionér na hnědé vlasy a jsem spokojená! A teď váhám nad tím kakaovým máslem! Minule jsem ho v DM očichávala,a le nakonec nekoupila:D tak možná už teď :D

    OdpovědětVymazat
  39. @Lucie: moc děkuju, ty jsi zlatá :), je to Catrice odstín 150 Berry pink: http://4.bp.blogspot.com/-Vv4onXU_2po/TmYRcBG8O8I/AAAAAAAABDI/qFrn5QvX_j8/s1600/DSCN0473.JPG
    @FBS & FBP: moc děkuji za tip, bohužel do německa to blízko nemám,ale do Rakouska docela jo, tak třeba to bude výhodnější i tam :)…
    @Eddie: moc děkuji za tip, nakonec jsem ty šampony Dixi sehnala v Bille, jsou od firmy DeMiclen ze Slovenska, mám kopřovový a březopvý a chystám o nich brzo článek, už jsem jeden včera vyzkoušela a je super :)!
    @Elli Lightning: přesně tak, jak jsem říkala, ani mně nepřišel dobrý, hrozně mi dřel oči a vůbec to neodličovalo. A v Tetě jsem pro ty Dixi byla,ale u nás je zrovna ani v jedné neměli,tak jsem nakonec sehnala v Bille, dala mi na to tip kamarádka :)
    @Superterik: Teri, moc děkuju, lak je China Glaze odstín Calypso Blue, v místnosti skoro černá,ale jinak hodně temně modrá, mám ho moc ráda :). A sprcháče a mlíka od Baley jsou fakt bezkonkurenčí za tu cenu :)!
    @Kate: :D, jé děkuju, mám přijet? :D
    @Ivet: děkuju, nakonec jsem sehnala v Bille, na ty vodičky jsem taky koukala, jsou dobré?
    @Shaki: úplně souhlasím, sprcháče, mlíka, vazelína úplně perfektní a moc děkuju!
    @Čajová: moc děkuju a určitě mrknu na ty šampony, až doplácám toto ted mám docela zásobu, protože jsem sháněla ty Dixi od deMiclenu (u vás jsou k sehnání určitě dobře), tak mám dva ty a plus ještě tento od Baley a půlku malého balení Lushe :)…
    @Payushka: tak to je škoda, ale je to prostě fakt strašně individuální, no, já slyšela ohlasy jak kladné,tak i záporné, ale kladných víc….
    @ebuu: jé, tak to jsem ráda, že máš stejné zkušenosti :)! A děkuji za další tipy :)!
    @Yusuwi: tak vidím, že ty Alverde šampony budu muset vážně zkusit, když jsou na ně takové ohlasy :), děkuji!
    @Katka: ó, děkuji, Audrey miluju :)!
    @Míno: :D, ted jsem se zasmála a děkuju :)!
    @Anka: moc děkuji za komentář a na ten balzám mrknu, já balzámy můžu, i když je nosím jen v kabelce, doma používám ten klasický velký jelení lůj :)
    @anonymní 0:06: jé, tak ted abych pravdu řekla už si nějak nevzpomínám,ale myslím, že perličky mají skoro všude, já kupovala někdy v zimě a možná C&A nebo v H&M, opravdu si nejsem jistá :(..
    @veronique-the-best: moc děkuji za komentář, s tím jednofázovým odličovačem souhlas, ale šampon mně osobně zase vyhovuje :), a ano ano, to jsou moje další oblíbené vycpávky :D, snaží se , snažím, toho zbavit,ale je to fakt těžký :D!
    @Gabriel: moc děkuji a myslím, že to byla limitka, měli meloun a ledovou rebarboru a tuším, že ještě něco,ale nevím už co :)…
    @Noogeta: moc děkuji za tip, to se mrknu, Bourjouis mám moc ráda i jako dekorativku :)!
    @Michele: moc děkuji za komentář a přesně tak, holt každému vyhovuje něco jiného a každá značka má jak dobré věci,tak propadáky….
    @Kate: mně se taky celkem mastí vlasy a ty šampony bych řekla, že umyjí pěkně a nezatěžují,tak uvidíš, dej vědět,jak jsi spokojená :)…
    @Anduška:moc děkuji, to mě moc těší :)! A doufám, že mi nepřijdeš vynadat a jsi s výrobky taky spokojená :)…
    @anonymní 12:27: běžně taky nemluvím spisovně, tak nevidím důvod, proč bych měla mluvit na videjích tak, jak je mi to nepřirozené, nepřednáším zprávy v televizi,ale dělám jen videa o kosmetice ;), jen taková otázka, odkud jsi, že ti to tak trhá uši, většinou tento přízvuk vadí Moravákům, co vím….:)

    Všem vám děkuji za krásné komentáře jsem ráda, že jsme se shodli na těch sprcháčích a tělové kosmetice, ta je opravdu bezkonkurenčí :)!

    OdpovědětVymazat
  40. No vidíte a mě ten obyč odličovač naprosto vyhovuje! Jinak sem moc spokojená se sprcháčema (ty vůně!), krémama na ruce a nohy, sérem na vlasy, měla sem masku z Mrtvýho moře (vypadá to fakt jako bahno), teď mám úžasnej balzámek na rty v plechový krabičce, melounovej právě, skoro ho nechci používat aby mi někdy nedošel:-)
    Pak sem měla dvě věci z tý řady Balea young Soft&clear, pro mladou mastnou pleť. Noční krém mi přišel že fakt pomáhá a nevadilo že byl mastnej na noc. Pak sem si pořídila matující hydratační emulzi kterou ale ne a ne! Je děsivě mastná, fakt to nejde. To je ale jediná věc od Baley který bych něco vytkla.
    Musim se jít kouknout na tu vazelínu!
    Jinak ti to děsně sluší, hrozně se mi líbí drdol s copánkem kolem. Nechápu jak to děláš, já sem ráda že to nějak zatočim a zagumičkuju:-)
    A k tvý mluvě. Zrovna u tohodle videa sem si řikala jak se mi líbí že mluvíš normálně tak jak mluvíš. Ono když blogerky mluvěj ve videech spisovně tak to zní fakt divně, protože ve skutečnosti takhle nikdo nemluví:-) Dokud na nás nebudeš sprostá tak to jde:-P
    M.

    OdpovědětVymazat
  41. Úžasné video ! :)
    Moc se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj,ahoj užasné video,miluju tvé videa jakehokoliv typu!:)..jsi tam přirozená,milá,dycky krásně nalíčená a dneska ti to vážně seklo:)
    Co se tyče baley mám s ní taky jenom dobré zkušenosti,hlavně co se tyče tělových mlék a antiperspirantu,nejvíce jsem se bala ale šamponu,že jsou až moc levné jestli pak nebudu mít lupy nebo splihlé vlasy,na které trpím.Možná udělám kompromis a koupím si ten cos nám ukazovala,hodně mě zaujalo že je bez silikonu,které važne používat nemužu.A tak mi málo který šampon sedí,většinou si kupuju z lékarny ale ty mi příjdou finančně naročné,tak děkuju za typ a něco určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  43. Baleu moc doma nemám, jelikož tu nemáme rossmana:)ale moc dobré video!

    OdpovědětVymazat
  44. Nooo tak já běžím do DM :D..ty mě vždycky tak navnadíš a já všechno pak musím mít :).Děkuju ti, bez tebe bych neměla takový skvělý přípravky a kosmetiku jakou mám. Asi koupím nějakej ten sprcháč a ten šampon. Moc věcí Balea nemám, jen pěnu na holení a krém po holení, jednou jsem vyzkoušela deodorant Divoká kočka, taky krásně voněl, ale bohužel od tý doby jsem ho nikde neviděla :( A moc ti to sluší, hrozně ti sednou ty červený rty :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj. Je neskutočné, ako Ti svedčia výraznou farbou nalíčené ústa. Keby som si ja dala takýto rúž, môžem ísť na E55 :-).
    Z Baley mám momentálne sprcháč z rady Baela Young - Hrdličky. Vonia kokosom, vanilkou a bielym mošusom - nádherná sýty vôňa na jeseň a zimu. Ak budeš mať možnosť, aspoň ovoňaj a myslím si, že neodoláš. A tie zaľúbené hrdličky na obale sú rozkošné.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  46. Video je opět super :) Výrobky od značky Balea si taky kupuju a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  47. http://beautybookbykiki.blogspot.com/ miluju balea telove mleko s vuni melounu:) uz je taky skoro vypotrebovany

    OdpovědětVymazat
  48. Neskutečně ti to ve videu sluší a příjemně hovoříš. :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Já mám od Baley sprcháč, krásně voní, ale jen v balení, na pokožce už po vůni ani stopy. Jinak miluju jejich balzámy! ty jsou prostě k sežrání a řekla bych, že dokonce kvalitnější než Labelo:)Labelo se v horku láme a je na prd, Balea balzám toho vydrží mnohem víc:) s oběma odličovačema mám také zkušenosti. Jednofázový byl opravdu na nic, z dvoufázového jsem byla nadšená, ale u druhého kupovaného balení se mi začaly vysušovat oční víčka, tak jsem si přestala kupovat i ten dvoufázový. Deosprej Balea úžasně voní a je opravdu srovnatelný s dražšími značkami:)Jinak baleu doporučuji, je to opravdu o tom vyzkoušet, co vaší pokožce z jejích produktů vyhovuje. Pa Denisa

    OdpovědětVymazat
  50. Opět úžasné video :) Baleu mám ráda, za ty ceny je opravdu výborná, navíc se mi líbí její designy výrobků. Mám od ní dva sprchové gely, tělové mléko, měla jsem i dvoufázový odličovač na oči a krém na vysušenou pleť v zimě. Opravdu je skvělá a po tvém videu jsem se rozhodla nakoupit ještě víc výrobků :))

    OdpovědětVymazat
  51. krásné video,také ve videu máš super rtěnku,
    jinak některé produkty vypadají fakt skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  52. Já nepoužívám silikony a Balea šampony je snad to nejlepší od nich ! Už právě kvuli ceně i účinkům a to , že ty silikony nemají!
    Jen bacha ... kokosová a broskvová řada - silikony mají :)

    OdpovědětVymazat
  53. já mám Baleu taky moc ráda. zatu cenu je to hodně muziky. ještě jsem ani z jednoho výrobku nebyla vyloženě zklamaná, jeden krém mi nesedl úplně dokonale, ale používat se dá. takže do koše zatím nic neletělo :-D jinak mám asi nejraději sprchové gely pak krémy na ruce a neobešla bych se ani bez jejich kondicionéru :-)
    PS: strašně ti to sluší. už si řikám jestli je tohle vůbec možný :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Opět skvělé video! Baleu používám, to tělové mléko se třpytkama je super, mám ho taky a nemůžu si ho vynachválit. Šampon určitě vyzkouším, já se jich po pravdě řečeno trochu bála (kvůli té ceně, že kvalita nebude nic moc), ale po shlédnutí do nich půjdu. Jinak já od baley používám i pleťovou vodu a je lepší než dražší výrobky (garnier, l'oreal apod.).
    Vypadáš nádherně, ty perly tě dělají moc elegantní. A pěkná barva rtěnky. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Baleu mam taky ráda, mam velkou spotřebu oličovačů a ta cena je tady u téhle značky směšná. Tělová mléka, krémy, též chválim. Dříve jsem používala i přípravky na vlasy, ale Lush mi sedí víc. Nejlepší na vlasy byla řadya best age

    OdpovědětVymazat
  56. vyborne video. inspirovala somsa nim pri nakupe v dm a stalo to zato. neviem si vynachválit radu na vlasy profesional kedze mam kucerave suche vlasy tato rada je uplne stvorena pre mna a za maly peniaz. dalej odlicovac sprchác vazelina no proste no.1. ale tiez by ma zaujimala este recenzia na alverde lebo pocula som aj dobre aj zle hodnotenia tak keby si nahodou mala moznost ju spravit tak by to bolo supeeer !

    OdpovědětVymazat
  57. Balea má najlepšie šampóny ..vyskúšala som ich hodne ale šampóny od nich sú naozaj veľmi dobré ...
    Používam ten ružový na objem vlasov a pred tým som používala ten modrý z ph5,5
    a za tú cenu za ktorú sa predávajú čo u nás je asi tak okolo jedného eura maximálne dva ... sú fakt kvalitné a dajú sa porovnať aj z drahšími šampónmi

    OdpovědětVymazat
  58. Ja mám taký podobný perlový set :-) z Fleur de Santé :-)

    OdpovědětVymazat
  59. a pre Dixie šampón musíš zavítať k nám na Slovensko :-)Máme ho tu dosť :-D Ja za seba ako dlhoročnú používateľku tohto šampónu (už nie, lebo má malý objem a zradila som ho kvôli šampónom s väčšími objemami)môžem povedať, že je super. Na všetky vlasy. Keď mi nejaký šampón začal škodiť, vždy som sa vrátila k Dixie (či už vajíčkovému, alebo brezovému)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj =).. video mi připomělo krémy od baleii,stáli asi 80 kč podobné jako ty dva sprchové šampony..osobně jsem vyzkoušela kokos a med .. Na obálce bylo hypoalergení mělu krásnou vůni tak jsem si je koupila. Ale z krému mi začalo rudnout tělo a krémy mě pálily hlavně na obličeji. áčkoliv baleu mám docela ráda jako značku. Ale myslím že určitě ikdyž Garnier tělové mléko stojí 100-150 kč což je celé moje měsíční kapesné tak se musím přiznat že to je ten nejlepší krém krásně voní hydratuje a je bezvadné! =)
    -Krásný make-up v tomto videu. =)
    E.

    OdpovědětVymazat
  61. mohla byste udělat update na kosmetiku balea? celkem by mě to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!