Moje životospráva - Video

by - 05 září

Krásné pondělí,

dnes tu mám video, na které jste se ptali a to můj jídelníček a pohyb, nevím tedy, jestli bude video nějakým způsobem přínosné, ale děkuji vám všem za zájem a za pochvaly ohledně postavy :). Budu moc ráda, pokud se i vy podělíte se mnou a s ostatními o svoje návyky a přeji všem krásný den :)!

You May Also Like

35 komentářů

  1. chacha, tak druhou malou večeři provozuju taky a nemůžu si pomoct ale mám prostě kolem deváté, půl desáté večer hlad jako vlk, takže se musim ještě najíst než jdu spát...

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě tedy moc inspirativní video!
    Já jsem s postavou taky nikdy neměla problém, proto jsem si jedla co jsem chtěla a kdy jsem chtěla a nikdy to na mě nebylo znát. Teď si myslím, že už se mi začínají "zvětšovat" stehna a zadek a proto jsem si ráda pustila Tvé video, jako inspiraci k tomu, abych se jen "neválela a nežrala", ale abych o sebe začala taky trošku dbát, protože bych se pořád chtěla příteli líbit a protože mi taky není jedno, jak vypadám.
    Učitě je hodně důležitý, jak říkáš, jíst víckrát denně menší porce. Já to měla doteď jako takové nárazovky, protože když jsem vstávala někdy v půl 6 ráno do školy, tak jsem neměla absolutně chuť na to snídat a když jsem se najedla, tak mi po tom nebylo moc dobře, takže jsem se najedla až někdy v 8, když jsem dorazila do školy. Pak nějaká svačina v deset, ale ten oběd. Buď nebyl žádnej, protože jsem nestíhala a nebo jen tak něco rychle. A jako další jídlo byla večeře a to jsem si hodně naložila, takže alespoň u mě to byla docela katasrofa a rozhodla jsem se začít s tim něco dělat. Nikdy jsem taky nijak zvlášť necvičila, jen jednou týdně jsem chodila na street dance a to bylo všechno, zkusila jsem i posilovnu, ale nebavilo mě to tam, takže si občas zacvičím sama doma, kde mám na to klid:-) Tím "občas" myslim jednou za měsíc možná, takže jsem taky přemýšlela o tom, že bych chtěla a potřebovala trochu víc pohybu.
    Děkuji za Tvé video a budu se těšit na další, ráda na ně koukám, protože jsou pro mě hodně inspirativní. Jsi strašně moc sympatická, milá a krásná, takže jen tak dál! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný video a pokojíček :). Jinak já třeba s postavou docela problémy mám. Přiberu snad po všem, takže ti fakt závidím tvůj jídelníček. Já bych měla snad sto kilo po těch svačinkách :/.

    OdpovědětVymazat
  4. Super video :))) Podle mě máš pravdu s tou pravidelností v jídle, ta je nejduležitější! A ještě si se nezmínila o pitném režimu. Jestli piješ jen vodu a kolik toho a tak.


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Pravidelnost je základ, protože když v těle klesá hladina cukru, pak má člověk větší hlad ale hlavně- tělo si pak všechno uloží pěkně do zásob. Mezi jídly by neměly být delší prodlevy než 4 h.Moc hezké video, jen tak dále

    OdpovědětVymazat
  6. ježiš já tak miluju tvoje videa :) seš živoucí důkaz toho, že krásná holka kterou zajímá kosmetika nemusí bejt nutně vypatlaná dilina, která ani neví co mluví. Seš hrozně sympatická:)
    jinak ke stravovacím návykům-mám nadvádu a chci hubnout, takže tak od června jim pravidelně po 2-3 hodinách a snažim se zdravě (ale s přítelem ujíždíme na číně... :D). pohyb byl problém, protože jsem měla brigádu, kde jsem 13 hod denně na nohách, tak moc nemám náladu:D ale teď jak je školní rok, tak znova začnu se zumbou, tak snad půjdou kilíčka dolů rychleji...

    OdpovědětVymazat
  7. Právě měním své stravovací návyky, takže tohle video je pro mě teď jako dělané.. :) moc pěkný a závidím ti! Já bych taky chtěla jíst večer nanuky, aniž bych nepřibrala! :) :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to máš super, ja si takéto keksíky dovoliť nemôžem...Postavu si musím strážiť, nie že by som bola tučná no som typ čo naberie veľmi rýchlo...Ja stále diétujem lebo so sebou nie som spokojná a chcem byť naozaj chudá no dovádza ma to len k tomu, že už ani neviem čo je to sa stravovať "normálne" teda v čase keď si dávam pauzu s diétou...vtedy ma vždy napadne že ja už ani neviem len tak si niečo trošku chrumkať lebo som zvyknutá že ked jem tak to jem preto lebo musím a musím to zjesť celé :(( Preto si vždy rada pozriem takéto videa, ktoré ma v podstate naučia ako sa ľudia normálne stravujú :D :D :D Takže ďakujem pekne, veľmi dobre sa mi pozerajú všetky tvoje videa si veľmi sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  9. super video ja som tiez ako mladsia schudla 20kg a prave dietou samozrejme to mam vsetko naspat ale teraz (posledny tyzden-dva)jem kazde 3 hodiny a male mnozstvo hlavne zeleninu a bez priloh...co je pohodka lebo mi ani nechyba sladke co sa sama dost cudujem a uz za tak kratku dobu sa mi zlepsil stav pleti!

    OdpovědětVymazat
  10. Máš super výhodu, že po tom všem nepřibereš. Já do sebe nacpat tolik sladkého, tak za týden neprojdu dveřmi. No, ale jinak jíst po malých dávkách vícekrát denně schvaluji a snažím se to dodržovat. Ale sladké zásadně ráno či dopoledne, kdy je tělo ještě nastartované a stihne cukr odbourat. Takže k snídani müsli, džusy, cereálie, něco, co obsahuje vlákninu... K svačině pak nějaké ovoce ;).
    Oběd si dám normální v menší porci. Nějak neřeším, co to je a vzhledem k tomu, že nemám ráda mastné, tučné věci, tak si myslím, že to není nějak hrozné. K odpolední svačině si dám zeleninu nebo knackebrot (nevím jak se to píše :D) s nějakým sýrem, pomazánkou nebo tak.
    No a k večeři většinou nějakej chleba s něčím, taky se nepatlám s teplou večeří. I i když občas si udělám zeleninovej salát s tuňákem a když se mi jó chce, tak třeba udělám kuřecí se zeleninou a mňam :). A pokud mě i po večeři chytne ještě mlsná, tak do sebe nasoukám kousek něčeho, na co mám zrovna chuť, ale fakt jen kousek, abych zahnala tu chuť :)
    Zastávám názor, že si tělo samo řekne, co potřebuje, a to moje si zatím nějak moc nestěžuje :). Problém mi dělá chodit cvičit. V létě jezdím na kolečkových bruslích a chodím na mega dlouhé procházky se psem. Chodíme na pěší výlety a tak, takže to si myslím je v pohodě. A přes zimu se zas snažím chodit na zumbu a plavat a oboje tak dvakrát týdně pokud práce dovolí. No a jinak taky chodím fandit na hokej, kde musím v náporu fandění spálit miliony kilojoulů :D

    OdpovědětVymazat
  11. Kolik stojí cca ten bodystat, kočko?

    OdpovědětVymazat
  12. Fakt Ti neskutečně závidím Tvoji postavu :)
    Já jsem teda do 18let problémy s váhou neměla, vždycky jsem měla do 42kg.. teď sice taky problém s váhou nemám, ale začínám na sobě sledovat jak jednoduše už jdou kila nahoru a těžko dolů.. tělo už prostě nespaluje tolik jako dřív a myslím si, že stravováním to není, protože teď jím daleko zdravěji než dřív :)
    I když je pravda, že už to s tou mojí zdravou stravou není tak žhavé jako dřív :D

    Skvělý video, ten závěr mě pobavil :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Já narozdíl od tebe totiž právě z těch nočních jídel přibrala :DD takže ti strašně závidím, docela mi chybí :D nejsem sice nějak extra silná, ale jak říkám,ráda bych zhubla tak pět kilo :-) to by mi stačilo :DD

    OdpovědětVymazat
  15. Povedené video :) Mimochodem, taky mám slabost pro Caro :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  16. úžasný video! pro mě hodně inspirativní a snad se po něm dokopu k tomu,abych začla jíst alespoň pravidelně. od střední školy jsem začala docela rychlým tempem přibírat a samozdřejmě to už nešlo dolů. byla jsem na intru, na snídani jsme dostávali každej den dva bílý rohlíky a nějakou pomazánku, svačinku sem měla snad jen v pondělí (ještě z domu). na oběd nějaký klasický jídlo z jídelny no a potom se vyrazilo s holkama do města, kde sme koupily na večeři čínský polívky, housky se sýrem a tak dále... no intru přišly koleje na vysoké a tam to se stravováním bylo ještě horší. kolikrát od pondělí do čtvrtku ani jedno teplý jídlo. takže se mojí nadváze ani nedivím. ted jsem doma, takže chci najet na nějaký pravidelný režim. vstávám do práce v 3:45, snídám tak v 4:30. v práci si dávám svačinu kolem 9 - 10, oběd po dvanácté. mám ale ještě pořád problém s jídlem odpoledne. od oběda totiž vůbec nemám hlad,chuť ani nutkání cokoliv jíst a vydržím to klidně až do osmi večer a to bych pak doslova vyjedla celou ledničku. takže se to snažím pozvolna měnit. já naopak zeleninu miluju a sním jí o hodně víc než ovoce. nad stepprem taky uvažuju, protože já nesnáším masový cvičení. jak si říkala ty-posilovna vůbec. kamarádka mě vytáhla párkrát na zumbu a moc příjemný mi to nebylo,a myslím, že i u cvičení by měl být člověk v pohodě. jinak kolo a procházky taky můžu ve velkém.
    ještě dotaz trochu mimo: ten Biosil jíš celý rok, nebo si dáváš jenom nějaké kůry?
    děkuju ještě jednou za inspirující a moc příjemné video a promiň ten dlouhatánský komentář :-D

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkný a hlavně rozumný stravovací režim, co trošku navnadí i ty mladé holky jít správnější cestou než je líný zadek + fast food nebo naopak přehnaná honba za "dokonalou postavou". Chce to pravidelnost a pohyb (i sebeštíhlejší postava není tak pěkná jako sice s nějakým kilem navíc, ale pevná). A hlavně - pozitivní mysl. A nezapomeňte - metabolismus je hotový okolo 24. roku věku. Proto mají lidé okolo čtyřicítky v různých těch pořadech o hubnutí problém s tím vůbec metabolismus nastartovat.
    Hezký den, Michele

    OdpovědětVymazat
  18. Můžu se zeptat kde pracuješ? :) Tereza

    OdpovědětVymazat
  19. Zajímavé.Jinak moc pěkně mluvíš v tomto skvělém videu :)

    OdpovědětVymazat
  20. Opět perfektní video :), baví mě a jsi víc a víc uvolněnější a moc příjemná a sympatická :). Dělám to podobně,stejný režim, jen já zase spíše zeleninu a moc nemusím ovoce a sladké ;) a co mi chybí, je více pohybu, snaha je, ale malá.

    OdpovědětVymazat
  21. a bereš nějakou antikoncepci? :) ptám se proto, že se po ní hodně přibírá.
    a stačí když si někdo zacvičí jen doma třeba třikrát do týdne? a jak dlouho by se mělo cvičit?

    OdpovědětVymazat
  22. Já se teda budu muset hodně zlepšit, musím říct, že mě video hooodně inspirovalo, děkuju ti za něj! Já mám teda životosprávu nic moc, ráno nesnídám (vstávám ve všední den do školy po šestý hodině a to do sebe prostě nic nedostanu), poprvé jím někdy v 9, to sním třeba jeden rohlík s něčím, v 10 si vezmu další a k tomu třeba nějakou sušenku, potom jím až třeba ve tři oběd a potom prostě jak se mi zachce, takže jím pravidelně tak do toho oběda, potom si něco vezmu když mám na něco chuť, tak třeba sušenku,nebo čokoládu, když hlad, tak zas nějaký pečivo, buchtu, nebo co zbylo od oběda :D . A jím taky pozdě večer, nedělá mi problém se o půlnoci pořádně najíst, takhle večer mě bohužel hodní mlsná nejvíc :) No a nějakým fast foodům se taky nebráním :). Ale samozřejmě nějakou tu zeleninu a ovoce jím denně taky, bez ní by to nešlo :) A jinak chodím dvakrát týdne na zumbu, občas si zaplavat.

    Je to fakt skvělý video - jako tvoje všechny ;). Jsi moc milá a sympatická, určitě se těším na další! Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  23. keby ja som si večer dávala v posteli zmrzlinku asi by som prešla na nejaké to XL... ak chcem ostať pri svojom xs - s musím večeriať vylučne ovocie al. zeleninu :) Mám 156 cm takže je veľmi tažké udržať si postavu kedže vidno každé pol kilo :) Každodenný beh _ 30 min. je tak isto pravidlo, ale inak cez den v malych porciách, 5x za den môžem aj niečo sladké alebo smotanové :)

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělé video! A tvoje postava je opravdu luxusní! .) Já jsem nikdy s postavou problém neměla, ale kolem 19 let jsem začínala hodně přibírat plus bylo to tím, že i jsem začala víc jíst nezdravé jídlo a méně se hýbat. A dlouho jsem s tím nic nedělala.Nebyla jsem tlustá, ale oplacená.A pak jsem se jeden den naštvala a prostě jsem změnila životní styl, jedla jsem zdravě, cvičila, atd. Ale né žadné diety! A za 7 měsiců jsem zhubla 8 kg. No od te doby jsou to asi 4 roky. A celou dobu jsem si váhu udržovala. Ale poslední rok se zase méně hýbu a bohužel mám hodně ráda sladké a nezdravé jídlo. A neumím si dát jen trošku. Tak bych potřebovala zhubnout 4kg. :) Ale pomaličku, žadné diety.Prostě přestanu jíst nezdravé jídlo a začnu zase víc cvičit. :) Jinak musím říct, že já jim taky pravidelně, asi jako ty. A alkohol taky nepiju, jednak protože beru prášky na vysoký tlak a hlavně, protože mi nechutná. A vůbec mi nechybí. :) Ale na čem fakt ujiždím a čeho se nikdy nevzdám je káva! :)

    OdpovědětVymazat
  25. I já tobě moc děkuji za krásný komentář u mě. Moc mě to potěšilo. Mimochodem tvůj blog a tvoje osoba si komentáře zaslouží, protože to má alespoň hlavu a patu, nápad a dobré zpracování. Navíc jsi sympaťanda :).
    Tak kdy bude další článek? :))

    OdpovědětVymazat
  26. Super video! A postavu máš opravdu jako modelka a fascinují mě ty tvoje dlouhé nohy. :) Já s postavou nikdy nijak velké problémy taky neměla, jen když jsem přestala sportovat, tak mi asi 3-4 kg přibyly, který bych chtěla dát dolů a udržet to. Chodím cvičit 1-2x týdně aerobik, začala jsem už v Německu chodit hodně pěšky a chodíme s přítelem právě taky na procházky. :) Alkohol moc nepiju a když tak spíš jen sklenku, max. 2 vína a občas pivo na trávení. Pít alkohol ani moc nemůžu, když minimálně 3x týdně sedím za volantem. A nad stepperem uvažuji už delší dobu, takže do něho asi půjdu. :)

    OdpovědětVymazat
  27. @luckapucka: že jo :D, i já to tak mám, prostě mám večer ještě na něco chuť :)
    @Kate: moc děkuji za krásný komentář a za pochvalu :), musím úplně souhlasit, nejhorší je, když se člověk celý den odbývá, jen tak něco ve spěchu a pak se zaplácne večer, já to dřív dělala taky,ale fakt to není dobře, ono se dlouho nic neděje a pak si tělo řekne dost a člověku začne být třeba i blbě a bolí ho žaludek, fakt je lépe navyknout si na pravidelný režim a udělat si na to jídlo čas :), takže přeji hodně zdaru :)!
    @Kejtyna: děkuji a já myslím že ne, jak začneš jíst častěji,tak se rozjede i spalování a naopak si tělo nic neukládá ;)
    @ebuu: děkuji a jo, na to jsem zapomněla, ale co se týče pití, tak já piji přes den vodu čistou,neperlivou, ráno mám čaj a odpoledne to caro a to je asi tak vše, celkově vypuju asi tak 1,5-2 litry, což mi ta výživová specialistka řekla, že je na mě akorát :)
    @sl.Jahodová: přesně tak, úplně souhlasím! :)
    @Suzie: moc děkuji, jsi zlatá :)!a moc držím palce, ať se vede! :)
    @Laura: moc děkuji, jsi zlatá :) a myslím, že právě těmi dietami bys mohla mít i zpomalený metabolismus, já si taky dřív myslela, že po všem přiberu,ale je to hloupost,jakmile najedeš na pravidelné jídlo a často v menších dávkách, metabolismus se rozjede a krásně začne spalovat, vážně se není čeho bát :)
    @Nicola: tak moc držím palce, at to jde dobře i nadále :)!
    @Jitulka: přiznávám, jsem docela na sladké(čokoláda, sušenka),ale zase si toho nedávám tak úplně hromady, jako mohla bych něco vynechat, to je pravda,ale zatím mi to nedělá problémy,tak se neomezuji :)….a já yslím, že ten jídelníček, co jsi napsala je super a i pohyb a s tím, že si tělo řekne, co potřebuje, úplně souhlasím, já se taky snažím poslouchat svoje tělo a vyplácí se to, prostě si vezmu, na co mám chuť,ale nesním toho lavór,ale prostě jen přiměřeně :D….
    @Nikoletka: u nás v J. Hradci stálo vyšetření jen 50Kč pro jednoho :)
    @Fufu: moc děkuji a je pravda, že čím je člověk straší, tím to asi hůř spaluje, i když já to díkybohu zatím nepozoruji,naopak bych řekla, že v posledních letech jím nejlíp za celý svůj život a tím mi to pěkně spaluje, no uvidíme za 10 let třeba, co bude, jestli něco bude :D….
    @Mell: moc děkuji, jsi moc milá :)!A úplně chápu, jak je tělo navyklé na nějaký pohyb a pak s tím přestaneš, tak se to holt projeví :(. Jinak s manželem jsme spolu 6 let a ted v srpnu to bylo 3 roky, co jsme manželé :) a sehraní opravdu jsme, strašně často se nám stává, že jeden na něco myslí a ten druhý to řekne nahlas, nebo se na sebe podíváme a víme, co si ten druhý myslí, jakybysme vedli telepatické rozhovory :D, nebo si v duchu zpívám písničku a manžel ji začne zpívat nahlas, je to strašně zvláštní, s nikým jiným se mi to nestávalo, ale je to hrozně milé a fajn, my jsme se fakt hledali, až jsme se našli :D….
    @Dexe: děkuji a Caro je nej :)!

    OdpovědětVymazat
  28. @Jitulikaaa: moc děkuji a máš pravdu, já jsem to ale ve škole dělala taky, že jsem jedla blbě, sice mi nešla nahoru váha, ale zase jsem si totálně rozhodila metabolismus, takže už si opravdu dávám pozor a dbám na to, protože to za ty problémy nestojí. Řeknu ti ale, vstávat ve 3:45, to by mě asi porazilo, to tě moc obdivuji! Jinak s tím odpoledním jídlem je to blbé, já taky dřív jedla hodně na noc,ale pro změnu jsem zas jedla málo přes den a vážně to není ideální, zezazčátku se mi osvědčilo to prostě do sebe nacpat odpoledne, i když není hlad a po čase si člověk zvykne a už i tu chut na svačinu má :). Jinak ten Biosil nejím pořád, vždycky třeba tak 2-3 měsíce, pak třeba měsíc dva pauza a pak zase, spíš, když se mi zdá, že mi třeba zrovna víc padají vlasy, tak ho nasadím. A moc děkuji za krásný komentář :)!
    @Michele: Úplně s Tvým komentářem souhlasím, chce to prostě s rozumem a žádné extrémy a moc děkuji!
    @Tereza: jsem osvč ;), takže pracuji sama na sebe ;)
    @anonymní 19:30: momentálně neberu antikoncepci už asi 3 roky, ale i když jsem ji dřív brala, nemělo to větší vliv, brala jsem totiž nízkohormonální Yasminelle, moc mi vyhovovala, i když mě z ní hodně bolela hlava při menstruaci,ale jinak byla fajn. A myslím, že pohyb 3x do týdne plus nějaká ta procházka stačí úplně, nic se nemá přehánět a všude se uvádí, že by se mělo cvičit alespon 30 minut, což dodržuji i já, na stepperu jsem 30 minut, na kolo jedu tak na 3/4hod. až hodinu, aerobik i s posilováním vyjde tak hodinu…
    @Lenčaa: Moc děkuji za krásná komentáře, jsi moc milá :)! A tedy máš pravdu, odpoledne to chce vylepšit, já s tím taky měla největší problém,ale dá se to, po čase si člověk zvykne :)….
    @stylish fox: já myslím, že kdybys k té věčeři přidala místo ovoce nějakou bílkovinu v podobě masa nebo sýra nebo tak, že by se určitě nic nedělo, neboj se toho :) a chápu, na menší postavě je hned vše vidět, já mám 165cm a také je na mně vidět vše :D, třeba i před menstruací, jak je člověk nateklý, tak jsou mi hned nepohodlné kalhoty :D,ale to je úplně normální a nemá to s jídelníčkem co dělat, ono to chce prostě vypustit z hlavy a vůbec na to nemyslet a nepřemýšlet o tom a pak jde všechno samo a tělo je rázem v pohodě, já od té doby, co to vlastně neřeším,tak jsem úplně nejspokojenější :) a děkuji za komentář! :)
    @dashdusha: moc děkuji, jsi zlatá! :)A jsem moc ráda, že to máme podobně, podle mě je tohle nejlepší cesta :). A kafe, chápu, já ho milovala, byl velký problém se ho vzdát,ale vzhledem k tomu,že se mi po něm dělalo špatně a našla jsem náhražku, tak to docela jde :).
    @Jitulka: moc děkuji, ty jsi vážně zlatá :)! Ani nevíš,jak mě to těší :) a článek jistě bude ještě dnes :)….
    @Moc děkuji za komentář a je to tak,jak se člověk přestane tolik hýbat,je to nahoře,ale ty máš postavu super, nevidím nic, co by bylo třeba vylepšovat ;) a aerobik to je také moje srdcovka :).

    Přátelé, moc moc vám všem děkuji za krásné a vyčerpávající komentáře, je to moc zajímavé číst, co kdo dělá a jak se stravuje a moc vám děkuji za to, že jste si našli čas a dali tu práci to napsat, mějte krásný den!

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj, nepoznam vela osob, ktore su tak velmi vyrecne ako ty :)prijemnym hlasom a zovnajskom by som ta pocuvala a pozerala sa na teba cele dni :)..uvitala by som video alebo aspon radu, ako sa staras o svoje zuby..mas ich takmer dokonale....pretoze ja aj ked pouzivam bieliace pasiky..hned ako ich odlozim mi postupne opät zltnu..dakujem a pekny den!

    OdpovědětVymazat
  30. anonymní 10:48: moc děkuju, to je moc milé :)! Jinak já se přiznám, že zuby jsem bělila před rokem pásky Crest, jak jsem tu o nich psala na blogu a od té doby jsem nedobělovala a zatím jsou docela bílé, takže s dobělováním ještě počkám, ale že zuby po bělení zase žloutnou zpět, to je bohužel asi normální reakce, asi budeš muset častěji dobělovat nebo se vyvarovat barvících potravin jako je káva, červené víno, cola a černý čaj :(.....

    OdpovědětVymazat
  31. Úžasný účes :-*
    A máš uplně stejný řetízek jako já =)

    OdpovědětVymazat
  32. Já nevím, podle mě i ty geny v tom hrají velkou roli, někdo prostě může na večer vyžrat půl ledničky a je štíhlý, jiný se musí hlídat víc, aby dosáhl štíhlé postavy. Ale vesměs souhlasím s tím, že to sou jen výmluvy líných lidí, kteří celkově nemají sílu na to, aby změnili svůj životní styl. Osobně si myslím, že by se ale víceméně měl řídit každý tady těmi tvými radami, pokud chce zdravější životní styl. Jinak k tomu jídlu večer... podle mě záleží na tom, kdy člověk chodí spát. Někdo si prostě někde přečetl, že po 17. hodině se nemá jíst, což je sice fajn, ale ne, když jde spát v 11 večer. Pak hladoví 6 hodin a maximálně tak vyjí těsně před spaním ledničku. Já taky večer něco menšího zblajznu, třeba jenom mrkev, a na kecy nežer po 5. hodině budeš tlustá z vysoka kašlu.

    OdpovědětVymazat
  33. Když jsem se proklikala na tvoje stránky, tak jsem si myslela, že za a jsi na můj vkus dooost hubená a za b budeš asi jedna z těch vypatlaných, co se pořád šminkujou a tak.
    Pak jsem zhlédla pár článků a videí a změnila jsem na tebe dost názor. Takže za a vypadáš jako fajn holka, za b srší z tebe nadšení pro věc, za c máš hezký vlasy (a vůbec celá jsi hezká) a za d jsem si všimla, že máš stejný tvar obličeje jako já. Takže jen tak dá, je na tebe radost pohledět.

    OdpovědětVymazat
  34. hele s tim alkoholem to si ani na novy rok nedas sklenicku sampusu??? Gabina

    OdpovědětVymazat
  35. Ono také záleží na mnoha dalších návycích. Jako například jestli používáš hodně oleje a jaké druhy, typ pečiva, jestli spíše smažíš,dusíš...je toho hodně ;-) a malé věci tvoří celek.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!