My Makeup Collection - Video

by - 16 září

Ještě jednou dnes přeji všem krásný večer,

video na youtube se konečně zpracovalo, takže na četné dotazy jsem nahrála všechnu svoji dekorativní kosmetiku plus její uskladnění na video. Je tedy trošku delší a ty zásoby vypadají ve videu skutečně monstrozně :D, alespoň na můj vkus, ale ve skutečnosti to tak hrozné není a až na pár výjimek vše používám, tedy nejen na sebe :). Doufám, že se vám video bude líbit a vzhledem k tomu, že o víkendu budu mít nejspíš plno práce, tak vám krásný víkend přeji už dnes!

P.S. vím, že tohle video nemá příliš informativní charakter a sama od sebe bych ho asi nenahrála, ale bylo to od vás vážně nejvíc žádané téma, tak doufám, že to někdo nebude brát tak, že snad chci předvádět, co mám doma, aby to někdo nepochopil špatně :)


You May Also Like

80 komentářů

  1. Ty klienty líčíš stejnýma věcma jako sebe? To je nehygienické :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Wow..tolik kosmetiky chci takééé! :D .Jinak vůbec nemám jasno v bronzeru.Můžu se tě zeptat na co se používá?.Na jaký místa(např.:na lícní kosti ,jako tvářenka)..Děkujii :)
    Jinak strašně se mi líbí tvá videa vždy se nemůžu dočkat.:)

    OdpovědětVymazat
  3. K čemu je dobré mít tolik kosmetiky? Vždyť se to musí kazit... Škoda peněz.

    OdpovědětVymazat
  4. Po tomto som túžila už dávno :D Hrozne sa mi páči tvoja zbierka :) A najviac zbierka rúžov! A tá maxifarebná paletka, koľko stála? ♥ nádherné video :)

    OdpovědětVymazat
  5. Video je moc pěkné, líbí se mi... :) Strašně ráda okukuju zásoby ostatních... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Co to máš za kytičku ve vlasech? Dá se někde sehnat?

    OdpovědětVymazat
  7. mě to až tak monstrozní nepřijde. sice trošku objemnější, ale pořád v normě. a myslím, že je to opravdu krásná sbírka.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně přijde, že toho máš málo :-D Ale tak srovnávám se sebou a já jsem úplně švihlá, zatímco ty jsi naprosto normální a máš moc pěknou sbírku :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, ty toho máš. Tolik toho nemůžou prodávat ani v obchodě ne?:D Fakt super tyjo. :) To já mám kosmetiku ráda, ale takhle za tisíce kusů co nikdy nepoužiju utrácet by se mi nechtělo. :D Stačí od všeho jedno a až to dojde, koupit nové. :) Ale jak si říkala, tak maluješ i ostatní a to potom i chápu. Máš toho fakt dost, to je fakt hustý. :D :) Super video. Těším se na další.:)
    Krásný víkend i tobě. :)
    Lucy.

    OdpovědětVymazat
  10. Takové kosmetiky! Ooo, to bych si taky přála:D Já jsem se nikdy moc nelíčila, maximálně řasenku, linky a make-up, to až teď poslední dobou si s tím začínám hrát a dokupuju různé věci. Jednou bych toho chtěla mít taky tolik:D Ty štětce od Sigmy vypadají moc dobře, škoda, že jsou tak drahé, to je na mě docela dost peněz, takže budu muset kouknout po něčem lacinějším. Tu sbírku Ti tiše závidím:D

    OdpovědětVymazat
  11. Fíha! Dobrá sbírka! A ty vlastníš nějaký svůj kosmetický salón nebo čím se živíš? Smím-li se zeptat :)))))

    OdpovědětVymazat
  12. Slušná sbírka :). A to jsem si myslela, že toho mám hodně. No, na tebe nemám ani zdaleka. Ale jak jsem ti už několikrát psala, já toho moc nespotřebuju, a tak mi přijde zbytečné kupovat až tolik věcí. Pokud líčíš i někoho jiného, tak je chválihodné, že jsi dostatečně vybavená ;).
    Taky nesnáším černé obaly, na kterých je všechno vidět. Ale nic s tim nenaděláš :).
    No, úplně nejvtipnější je to jak mluvíš o tvářence Hot pink :D. "To je tak jako léto, když je člověk fakt hodně opálenej, protože to je vážně docela hodně Hot pink." To mě fakt rozesmálo :D.

    OdpovědětVymazat
  13. PERFEKTNÍ VIDEO !!! Takovýhle příspěvky mám nejradši !!! Opravdu a kam se hrabou fotky makeup kolekcí!! Fakt super :) Tohle mě opravdu bavilo. Ráda koukám co mají jiní doma :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak asi mám kosmetiky víc ;o) Skladbou trochu jinak a asi o něco rozmanitější, ale hezky se na to kouká! K videu zřejmě nikdy nedojdu, to tě obdivuju :o)
    K chytrým anonymům...kosmetika i štětce se dají a mají dezinfikovat. Takže nějaké "bla bla sebe a ostatní je nehygienické" je krávovina. Kolikrát mají ženské ve svých kosmetických taštičkách takový bordel a opatlané kosmetiky, plné bakterií, že prase od hnoje je vedle toho navoněný frajer! Tudíž si nechte své zcestné povídačky o hygieně... Petra to má krásně čisté, hezky seskládané, ta péče je z toho vidět.

    OdpovědětVymazat
  15. Super sbírka, tohle ukážu manželovi, aby mi furt neříkal kolik toho mám, chichi.
    Líbí se mi hodně část sbírky od Nyxu. Já toho mám taky docela dost, ale zase kupuji drahé značky, takže se musím hlídat.
    Jo a ještě jeden dotaz:) Máš nějaký vizážistický kurz za sebou? Díky za odpověď, pááá E.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, tééééda, to je kozmetiky, ja mám z toho asi ani nie tretinu, ale ja líčim len samu seba. Inak tie oční tiene od She ma tiež sklamali, nanášala som, nanášala a oni opadávali a opadávali. Otrasné niečo. Ja som z dekoratívky najviac zbožňovala Manhattan, ale na Slovensku skončil, tak som z toho smutná. Musím pochváliť tvoj dnešný makeup, opäť nádherne jemný, krásne riasy, vyzeráš ako porcelánová bábika. Nádhera.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  17. Nemáš toho vůbec hodně:D mám toho tak dvakrát, třikrát tolik a líčím jenom sebe, takže můžeš být klidná:D Jediný cvok sem tady já:D Ale zas ty holky na youtube toho mají proti mě tak petinásobek, takže vlastně i já sem relativně normální:D
    Jo měla bych návrh na video, ale nejsem si jistá, jestli už si ho nedělala... Zajímaly by mě všechny rtěnky co máš. Jsem taky docela cvok do rtěnek a nějaký nový odstín by se mi hodil a u tebe by na mě čekal docela dlouhý inspirativní seznam:)

    OdpovědětVymazat
  18. Monstrozní to není ale málo toho taky není! :D :) Vedle tebe bych vypadala jako chudý příbuzný.. :) ale moc pěkná sbírka! Třeba se mi jednou taky poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Užasná sbírka,takové články mám nejradši od Tebe!

    OdpovědětVymazat
  20. Petka opat uzasne video! Mas krasnu zbierku, radost kazdej zeny:)

    Inak ak si sa este nezapojila, stale trva giveaway o CK parfum eternity tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  21. užasné! příště nám zase můžeš třeba ukázat sbírku oblečení :D :)

    OdpovědětVymazat
  22. Peťko opět povedené video! Já mám takové videa ráda a někdy se na ně dívám na youtube. Myslím, že tvoje sbírka je normální, když se zajímáš o kosmetiku a líčíš ostatní. Taky bych chtěla mít takovou krásnou zásobičku. :)

    OdpovědětVymazat
  23. a mne moj muž povie že mám toho vela a pritom by sa mi to zmestilo do jedného košíčku.
    ale zase ked to používaš aj na prácu tak to je ok.

    ale videla som na youtube aj väčšie zbierky

    OdpovědětVymazat
  24. Ale si mi spravila fajn náladu ani neviem pre čo ale prišlo mi to video moc vtipne okomentované...no a krásne riasi máš ...sú umelé alebo tvoje ...ale nádherné

    OdpovědětVymazat
  25. alica: jsi slepá? úplně to řve, že jsou umělé.

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné video :) A monstrozně to nevypadá,je super mít takovou sadu kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  27. krásne video.. tebe by som sa na svadbu urcite nalicit dala :) vzdy si krasne namalovana a este by som chcela anonym 22:06: myslis ze ked prides profesialnemu maskerovi tam ma na kazdeho novy stetec a tiene a make up ? ty si odkial to nie je ako u zubára....
    a este mas krasne licidkla zavidim ja mam toho teda ooovela menej :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jéé tak to je teda sbírka :) Na tohle video jsem se moc těšila. Teda máš toho fakt požehnaně, hlavně ty tvářenky :D ..super ;). Můžu se zeptat, jaká značka je těch gelových očních linek a kdyžtak kde jde sehnat? Já vždycky co jsem měla linky, tak byly takový nevýrazný a musela jsem nanýst plno vrstev, aby to vůbec za něco stálo.
    Děkuju, měj se krásně a těším se na další tvoje video. Fakt je zbožnuju.

    OdpovědětVymazat
  29. Majus: K profesionálnímu maskérovi nechodím, líčím se sama. Ale přišlo by mi logické, že maskérka odděluje soukromá a pracovní líčidla. U cizích ji nebolí, že je to nehygienické, ale u svého by snad mohla hygienu dodržovat.

    OdpovědětVymazat
  30. Není to monstrózní, je to normální! :DD Já toho mám možná i o trochu víc. :DD :) Úplně super video, strašně mě bavilo!! :) Jsi báječná.

    OdpovědětVymazat
  31. TO JE ŠÍLENÝ, TAKOVEJCH KRÁMŮ!!!! Vždyť to nemůžeš "unosit," natož spotřebovat!!

    OdpovědětVymazat
  32. @anonymní 22:06: ano, líčím stejnýma věcma sebe i ostatní a nevidím v tom problém, štětce samozřejmě peru a desinfikuji, takže je to naprosto hygienické, přece si nemyslíš, že když se jdeš někam nechat nalíčit, že je na každého nový štětec, makeup, stíny, rtěnka, to by ten makeup byl asi hodně drahý ;)
    @anonymní 22:18: moc děkuji :) a bronzer se dá nanést jak pod lícní kosti, tak místo tvářenky, světlejším odstínem můžeš poprášit jemně celý obličej pro efekt pleti políbené sluníčkem :), záleží v podstatě na Tobě ;), já osobně jsem ale dost světlá, takže používám bronzer na konturování tváře a světlejší odstín s třpytkami používám místo tvářenky :), mrkni na video „Konturování obličeje“ ;)
    @anonymní 22:22: mám větší spotřebu tím, že nelíčím jen sebe a tudíž musím mít i různé odstíny tvářenek a makeupů a stínů, neb každý máme jinou barvu pleti, očí atd atd….datum spotřeby samozřejmě kontroluji a prošlé věci bych na nikoho nepoužila :), výdrž je různá, u sypkých věcí třeba dva roky, u makeupů méně :)
    @Baška (: moc děkuji, nepamatuji si přesně,ale byla dost levná, mám ji z ebay, zadej si heslo 120 color eyeshadow palette a cena ti vyjede,ale tuším, že přes 200Kč to nebylo….
    @anonymní 22:40: je to čelenka a koupila jsem ji na ebay asi za dva dolary :), ale už je to dost dlouho…..
    @trb, vienettka: holky díky, docela jsem mě uklidnily :)!
    @Lucy: moc děkuji,já využiju všechno, kromě asi dvou nebo tří kousků, ale kdybych líčila jen sebe, tak bych to určitě nevyužila, nejvíc syslím tvářenky a protože u těch není taková spotřeba,tak to si taky říkám, že je to zbytečné,ale nemůžu si pomoct :D!
    @Kate: děkuji, já jsem na Sigmu taky docela dlouho šetřila, takže určitě je časem pořídíš, cena sice vysoká,ale vážně se vyplatí!
    @ebuu: děkuji a nene, je to jen můj koníček, jinak jsem osvč a pracuji v docela jiném oboru – obchod a služby :)

    OdpovědětVymazat
  33. @Jitulka: děkuju :D! jojo, alepspon mám dobrou výmluvu kupovat nové věci, protože to potřebuju i pro ostatní,ale je to mor :D a někdy je to vážně jen výmluva…..
    @Malltynka: moc děkuji a jsem ráda, přiznám se, že mě osobně taky baví okukovat,co mají ostatní doma, jsem hrozný voyer :D!
    @Boruvk_a: jé, Borůvko ted jsi mě teda uklidnila! :D, že toho máš víc a jinak děkuji za komentář, přesně tak, samozřejmě že to desinfikuji a peru, asi si anonym myslí, že když se někam půjde nalíčit, budou na něj mít fungl nové stíny a štětce :)….
    @Noogeta: Děkuji a ano, ukaž mu to jako odstarašující příklad, haha :D…NYX je i moje úchylka, jen mě štve to DPH a celníci, takže jsem od dubna nic nepořídla, je to k vzteku :(. Jinak kurz nemám, jen mě to baví :)…
    @DanaTN: moc děkuji a úplně s tebou souhlasím, Manhattan byl úžasný, škoda ho a od S-he už nekoupím nic, špatná kvalita i za tu cenu,to je pomalu rovnou na vyhození….
    @L.A.N.Y: Jé, tak to jsi mě uklidnila, to jsi můj člověk! :D Jinak s těmi rtěnkami, to je super nápad, děkuji, rtěnky a tvářenky, to je moje slabost!
    @Dasdusha: moc děkuji a trošku jsi mě uklidnila, někdy si myslím, že jsem blázen .D!
    @Naďa: je pravda, že kam se hrabu na youtube, proti nim jsem chudá příbuzná :),ale to už mi vážně přijde přehanané….
    @Alica: moc děkuju, jé tak to jsem ráda, to jsi mě potěšila, že jsem tě pobavila :), jinak řasy jsou nalapené :)
    @Majus: moc děkuji a děkuji i za důvěru, zrovna dnes jsem líčila jednu překrásnou nevěstu a tři družičky a moc mě to bavilo! :)A přesně jsi to vystihla, taky nechápu,že si někdo myslí, že bude mít vždy nové stíny nebo štětec :), štětce samozřejmě peru a desinfikuji,takže nevidím problém ….
    @Lenčaa: moc děkuji, Leni :), moc jsi mě potěšila! A tyhle linky jsou od Coastal Scents,ale nemůžu říct, že bych s nima byla až tak spokojená,jako jsou hezky černé a dobře drží, ale přijde mi, že hodně vysychají, určitě bych být tebou zkusila gelové linky od ELFu nebo od essence, ty si všichni pochvalují, nejsou drahé a jsou snadno dostupné.
    @anonymní 15:02: to přece nemůžeš myslet vážně, to jako, že bych ostatní klidně líčila špinavýma věcma? Co to je za logiku, z cizího krev neteče, že, pak se nedivím, že to v drogeriích u stojanů s kosmetikou vypadá,jak to vypadá….achjo, štětce peru a desinfikuji pro sebe i pro ostatní stejně, po někom cizím samozřejmě peru a desinfikuji pokaždé, pro sebe tak jednou týdně, podle četnosti líčení nebo i za 14 dní pokud nemám někoho mezitím, líčení je jen můj koníček,nelíčím zase takové zástupy lidí, aby tohle byl problém a opravdu nejsem čuně, abych se musela bát a štítit se nalíčit stejnýma věcma, přece si nemyslíš, že v salonu mají na každého nový štětec a stíny, to by se to líčení asi hodně prodražilo ;)
    @Mio:D, moc děkuji,to jsem potřebovala slyšet, že nsejm jediný !blázen! :DDD…
    @anonymní 19:01: achjo, to snad ani nemá cenu komentovat, hlavně sto vykřičníku a velkým písmem, že :D…

    Chtěla bych vám všem moc poděkovat za krásné komentáře, opravdu si jich vážím a děkuji vám!

    OdpovědětVymazat
  34. Tak jsem se k videu dostala až teď :-) Ale stálo za to si na něj udělat čas. Jeden čas jsem toho také měla dost - rozhodně ne tolik :-D Ale časem jsem zjistila, že nepoužívám ani třetinu tak jsem vše rozdala a teď mám jen to, čím se opravdu líčím. No dobře, tužek na oči mám třeba víc :-)
    Skvělá sbírka, láká mně to vše vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  35. :D
    ja umriem!
    ja mam doma asi 5 veci, asddjalfas
    zavidimmm !!! :))))

    OdpovědětVymazat
  36. na to se dá napsat jediné : WOW !!! ja s 10 věcma ve své kosmet. taštičce se můžu jít zahrabat :D ale zase neexperimentuju maluju se každý den stejně :))))

    ještě nám můžeš aspoň vyfotit jak máš poskládaný laky na nehty to musí být taky super sbírka !!

    OdpovědětVymazat
  37. Petro, nevím, proč 100x dokola opakuješ, že v salonech používají líčidla opakovaně. To snad nikdo nevyvrací. Já bych do žádného salonu ale nešla, nalíčit se snad můžu sama. Ani bych nechtěla, aby mě třeba na svatbu zmalovala taková "profesionálka" jako ty, opravdu netoužím vypadat jako maska, která má na sobě kilo makeupu, který z ní pomalu opadává (tvůj styl).

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojda, na tvůj blog jsem narazila náhodou. Jsi hrozně sympatická, líbí se mi tvé vyjadřování a tvá videa :-) Takže jsem tvůj nový follower.

    Jinak jsem se chtěla zeptat odkud objednáváš NYX kosmetiku? :-)

    OdpovědětVymazat
  39. A Anonymů si nevšímej. Podepsat se neumí. Abych pravdu řekla, mám tě moc ráda, jsi vážně sympatická jak už jsem řekla a nepatříš mezi blogerky-blbky. Je vidět, že jsi určitě chytrá a máš vše v hlavě vpořádku. Každopádně si myslím, že by jsi mohla nosit přirozenější líčení, méně make-upu, určitě by ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  40. A ještě bych se chtěla zeptat na co se používá například ten mozaikový rozjasňovač od NYX v té zelené barvě? Na kterou část obličeje se nanáší?

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojky :) Chci ti napsat, že to tady máš opravdu moc pěkné, u tvého blogu sedím už asi dvě hodiny a čtu články nebo si prohlížím videa. :) Máš to tady opravdu nádherný. :)
    Přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  42. Téda, na tvářenky jsi opravdu trochu úchyl :D Ale ono se není čemu divit, kdo by je nemiloval a nechtěl mít pomalu každou doma x)

    Anonyme 21:53, nevím proč neustále navštěvuješ blog, který se ti nelíbí a jehož autorka ti je nesympatická a ničím tě neinspiruje. Obzvláště, když líčení ovládáš dokonale sama a co víc, ovládáš jej údajně daleko lépe než Peťa. Tedy rady, které na tomto blogu najdeš, ti jsou naprosto k ničemu. Přece, když se mi někde nebo něco nelíbí a nic mi to nepřináší, tak to nevyhledávám. Nebo nám tu chceš přiznat, že opravdu patříš mezi ty zakomplexované ubožáky, kteří se skrývají na internetu za anonymitu a vnitřně se tak uspokojují navážením se do jiných, kteří mají něco, co vy sama ne? Ha no to bych teda chtěla vidět. Každý normální člověk na takový blog, který se mu nelíbí, už víckrát nevleze a nepotřebuje si něco dokazovat tím, že bude rýt do jeho autorky. Takže nevím čím tady toho chcete docílit, protože takhle má každý na vás obrázek stejně udělaný a může jen přemýšlet nad tím, jestli jste spíš k smíchu nebo k politování.

    OdpovědětVymazat
  43. opět okomentuji pár posledních článků, co jsem četla, opět jsem z tvého blogu a videí nadšená, na nic si nehraješ a nutíš mě se tak nějak usmívat. Svým způsobem mě inspiruješ, poslední dobou nosím copy, které jsem předtím moc nenosila, vzpomínky na dětství a na francouzské copy, které mi dělaly šišatou hlavu :D teď jsem se k nim tedy po delší době vrátila, nejradši mám asi obyčejný ze 3 pramenů na stranu. Včera jsem si koupila svou první Nude rtěnku a dneska jsem jí viděla ve tvém videu o Essence a Dermacol. Takže Essence In the Nude, ale dalo mi to zabrat, v hodně drogérkách je vyprodaná, ale už teď jsem za ní hrozně ráda. K tvé sbírce kosmetiky se snad nedá nic dodat, já mám jen pár drobností, protože se moc nelíčím, ale pokud se tomu věnuješ a líčíš i jiné, tak je to naprostou samozřejmostí, hrozně se mi líbí ta paletka se 120 stíny, jako malá jsem ji vždy chtěla a mamka mi vždy říkala, že použiju tak 10 barev a konec a asi měla pravdu. Ve videu o Essence a Dermacol jsi se zmínila, že nepoužíváš řasenky s gumovým kartáčkem, to je náš opak, já ty s gumovým úplně miluju, mám celkem husté, dlouhé a pěkně natočené řasy, zní to samolibě, ale často to slýchám i od okolí a tak mi řasenky s gumovým kartáčkem maximálně vyhovují, teď jsem si oblíbila SuperSHOCK z Avonu, ty asi Avon nebo Oriflame moc nemusíš že? Jinak opět chválím chválím a chválím.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  44. @anonymní 21:53: Maluj se sama svýma šminkama, nikdo ti nic nenutí, že. Ale MU na svatbu je velmi specifický. Usuzovat o kvalitě práce jen z blogu je dost přízemní a hlavně to, že sebe líčí takto neznamená, že tak líčí všechny! Petra ti není sympatická, ok (100 lidí, 100 chutí). Ale proč ty urážlivé komenty? Tak sem nechoď a nepruď :P Nebo je to nějaká forma masochismu?


    Vzhledem k tomu, že Petra používá mimo jiné i tónóvací krémy, tak s tunou MU bych byla opatrná. Výrazněji nalíčené oči taky nemá vždy... Koukejme na to trochu s nadhledem, má to být zábava a relax ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Další pěkný video :) jinak bych měla pro tebe návrh-nechtěla bys udělat video o úpravě obočí? Vytrhávání, tvar, malování těmi stíny atd?
    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  46. @Simbli: moc děkuji a ani já jsem nevěděla o Tvém blogu, ted jsem ho prošla a je úžasný, ty jsi prostě nádherná, takže jsem moc ráda, že jsi mi sem napsala a díky tomu mám novou četbu na večery :D!Co se NYXu týče,tak jsem vždy objednávala z USA z www.cherryculture.com, ten rozjasňovač od NYX používám nad lícní kosti nad tvářenku, jen trošičku a pod obočí,ale dá se použít i do středu obličeje :)...a moc ti děkuji za krásná slova a za podporu!
    @Catherine: hrozně moc děkuju, jsi zlatá,ani nevíš, jakou mi taková slova dělají radost!
    @Danie: děkuju a laky bych udělat taky mohla, to je fakt :)....
    @Shaki: Já teda využiju zatím všechno, až na dvě tři výjimky, ale mám ten pocit,že to možná taky nestihnu vypotřebovat :D, no uvidíme...
    @Elli Lightning: to jsi trefila hřebíček na hlavičku, rtěnky a tvářenky jsou vážně moje slabost :D....jinak co se týče anonyma, už to nekomentuju, pořád dokola má ty samé kecy, už je to vážně akorát tak k smíchu, je vtipné,jak urputně, všemi možnými způsoby, se mě snaží shodit a pomluvit, zřejmě mu hodně ležím v žaludku....
    @Nikol: moc děkuji a jsem strašně ráda, že třeba někomu i vylepším náladu, o to jde, je to všechno jen zábava a proto jsem moc ráda, pokud se tu lidi baví, ani nevíš, jak ráda to čtu, děkuju! :). Copy jsou i moje srdcovka, jsou strašně pohodlné, drží celý den a dají se dělat na plno způsobů :). tak to jsem ráda, že jsi tu rtěnku sehnala, protože slyším ze všech stran, že je všude vyprodaná, ani se tomu nedivím,je vážně moc fajn za tu cenu!Co se té paletky týče, tak to má asi mamka pravdu, je to vážně spíš tak na nějaké pokusy nebo právě pokud potřebuju širokou škálu barev na líčení lidí, ale pro sebe bych to určitě nevyužila, na druhou stranu,není to až tak šílená investice,tak proč si neudělat radost :)...Tak ted vidím, kde asi bude kámen úrazu u těch řasenek s gumovým kartáčkem, já právě nemůžu mít moc velký kartáček a většina těch gumových mi nevyhovovala, i když některé jo, třeba False lash effect od Max Faktor nebo Volume Million Lashes od Lorealu, protože mám docela krátké a ne moc husté řasy, takže nejlépe mi je pročeše a zvýrazní asi ty klasické, ale zase jsem toho nezkoušela tolik, mám pár favoritů a ty kupuji pořád dokola :). Moc ti děkuji za krásný komentář!
    @Borůvk_o, moc děkuju za zastání, myslím, že to ani nemá cenu vysvětlovat, tady jde hlavně o to mě shodit za každou cenu a rýpat. Je to přesně tak,jak píšeš, každého člověka přece nelze líčit stejně a stejným způsobem, musí se zohlednit spousta věcí, jak moc má výrazný obličej, jaké je jeho přání, k jaké příležitosti líčení je, jaké barvy mu budou svědčit atd... atd..., na což se samozřejmě dívám. Kupříkladu včera jsem líčila nevěstu plus tři družičky, každá byla nalíčená jinak a jinýma barvama, protože každá měla jiný požadavek a byla jiný typ. Anonym tady píše,jak líčím výtrazně jakoby u toho byl, přitom zrovna včera mě družička nabádala, at to udělám ještě tmavší a výraznější, že je zvyklá nemít makeup tak jemný, takže tohle je všechno natolik individuální, že pokud má anonym představu, že člověk dělá jeden styl jednou barvou, tak evidetně vůbec neví, o čem mluví a rozumí tomu jak koza petrželi, hlavně, že keců kolem toho má 99....
    Za komentář Ti moc děkuji, vystihla jsi to přesně, je to přece jen koníček a zábava a neznamená, že když jsem v některém videu nalíčená víc, že to nosím běžně do práce,ale to tu píšu už po kolikáté, jenže anonym si mele svou, já dokonce v některých videích nemám makeup vůbec, jen třeba tvářenku,ale mám obličej jak masku, co už na to říct, že, nejvtipnější na tom je, že je to furt jeden a ten samý....:D

    OdpovědětVymazat
  47. @Vando moc děkuji, článek o obočí tu někde mám,nevím,jestli je to úplně téma na video, protože já zrovna se svým obočím skoro nic moc nedělám, tvar mám od přírody docela ucházející,bych řekla a hustotu taky, takže ani nemusím dobarvovat,ale můžu se pokusit....:)

    OdpovědětVymazat
  48. Petro, jako óóódbornice bys mohla vědět, že make-up není jen ta hnědá věc, kterou si matláš na obličej, ale celkově líčení. Výrazný make-up neznamená hodně toho hnědého, co si matláš na obličej, ale třeba výrazně nalíčené oči, víš? A nehraj si na chudinku, mým cílem opravdu není rýpat a shazovat, prostě se mi jen přijde nevkusné, jak jsi zmalovaná, a ty to asi nevidíš... 15leté dívenky tu nad tebou ochají, jak jsi krásně namalovaná... V těch 15ti totiž je in být zmalovaná jako plakát.

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní: Mně patnáct není a vím co je kýč a co není. Když Petra dělala video, kde se líčila během pěti minut tak nepoužila ani trochu make-upu, jenom korektor, stíny a tuším, že řasenku. Slušelo jí to a vypadala hezky. Navíc říkala, že si často ani nedává make-up tak nevím co řešíš. Očividně ti ale nedá hodně spát a leží ti pořád v žaludku. Jak už tu někdo psal - lidi, kteří mi vadí, oškliví se mi, nevyhledávám a rozhodně nelezu na jejich blogy..

    OdpovědětVymazat
  50. Všechno to smaž, Petro! Hlavně to o té úvodní fotce :-D Opravdu si myslíš, že ti to tam sluší? :-D

    OdpovědětVymazat
  51. Neumíš ani přijmout kritiku, fifleno ;-)

    OdpovědětVymazat
  52. PRAVIDLA BLOGU:

    NEPIŠTE KRITIKU, JINAK BUDETE SMAZÁNI.
    NAD PETROU SE SMÍ JEN OCHAT A ACHAT.

    OdpovědětVymazat
  53. NEBO SE VŠICHNI DOZVÍ, ŽE JSI ZMALOVANÁ JAKO ŠLAPKA!!!

    OdpovědětVymazat
  54. VYPADÁŠ JAKO MARFUŠA A STEJNĚ JAKO ONA SI MYSLÍŠ, ŽE JE TO PŘEKRÁSNÉ. I TEN UMĚLÝ COP JAKO ONA MÁŠ :-DDD

    OdpovědětVymazat
  55. @anonym 10:20: já si nehraju vůbec na nic, což je možná další věc, která Ti na mně vadí, vid :). Jinak bych ráda podotkla, že pokud Tvoje makeupy jsou hnědé a nejsi černoška, asi bude někde chyba ;). Co mě ale těší, že na mém blogu visíš ve dne v noci a nedám Ti spát, za to Ti děkuji, ale pokud tu budeš zase spamovat, tak Tě zablokuju, neb se už více lidí vyjádřilo, že je Tvoje provokace obtěžuje a nejsou zvědaví číst takové plky, díky.

    OdpovědětVymazat
  56. Tvůj malý mozeček se zmůže jen na smazání všeho, co tě neoslavuje do nebe. Přijmout kritiku, to neumíš. Typická namyšlená nána.

    OdpovědětVymazat
  57. O hnědých makeupech promluvila ta pravá, která si patlá obličej nahnědo a krk zůstává bílý :-D

    Zablokování by mi zlomilo srdce!!!!! :,-((((((((

    OdpovědětVymazat
  58. Asi zlomilo, protože by jsi neměla co dělat o volných víkendech. Jsi k smíchu ubožačko. Nesnáším lidi jako jsi ty, shovávat se za anonyma. Pokud ti Petra vadí prostě SEM NECHOĎ dokáže zase tohle pochopit tvůj minimozeček? :-) Jenom idiot, primitiv a zakomplexovaný debil se vyjadřuje jako ty, píše jako blázen několik příspěvků za sebou typu "smaž to, honem, rychle" je vidět, že tě sere, že si z tebe nikdo nic nedělá a ani nemusí. Protože od chudáka jako ty bych si nebrala ani slovo kritiky vážně!!! ZMIZ! ;) běž se raději projít ven, na kafe s kamarádkou (pokud nějakou máš) a nelez na internet pokud se neumíš normálně vyjadřovat. Něco jiného je konstruktivní kritika, která nemá za účel zraňovat, ale bloggerovi trochu "ukázat cestu" ale ty umíš jen nadávat a ponižovat a to je známkou léčení komplexu a zvyšování ega. Je mi tě líto :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Anonyme, nechápu co tu píšeš za blbosti, že Petra neumí přijmout kritiku. Když jsi na blogu několikrát denně, tak sis tu mohla už dávno přečíst, že tu několikrát psala, že kritika jí nevadí, naopak...ale kritika slušná, víš? Každýmu se někdy něco nelíbí, nebo má na něco jiný názor, ale napíše to slušně, a nenadává tu do zmalovaných fiflen a podobně. A fakt nepochopím jako spousta lidí tady, co tu pořád děláš a proč trávíš hodiny na blogu, který se ti vůbec nelíbí a jehož autorka ti je nesympatická? Když ti nesedí, nelíbí se ti její rady a tipy, je na ní všechno špatně, tak sem nechoď a bude všem líp.. Sprostě nadávat dokáže každej, ale je to víc než ubohý...

    OdpovědětVymazat
  60. @anonym: A todle je co za show? Vyzdvihovat údajný věk ostatních a sama se předvést jako opravdu sprostá puberťačka... Petra ti leží v žaludku, to jsme pochopili! Tak sem nelez! Neotravuj, nepruď a ty své výpotky říkej doma chlapovi, pokud ho to ještě zajímá... Protože tady tě opravdu nikdo nenutí to číst :D Petřin blog nemusíš navštěvovat ;)


    Každý,kdo má svého anonyma je celebrita! Fakt si to myslím =D Protože když stojím člověku za to, aby mi pořád dokola psal urážky a sprosté komenty, tak to není jen tak :D

    OdpovědětVymazat
  61. Mě přijde, že na to, že líčíš i klienty, tak toho máš docela málo:-D Myslím, že jsem na tom tak nastejno a to líčím jen sebe:-D

    OdpovědětVymazat
  62. Výraznější makeup k takovému blogu patří, milý anonyme...kdyby měla Petra jen řasenku, tak "nebude na co koukat" a nebude nás to ostatní k ničemu inspirovat, což je určitě jedním z Petřiných cílů :) a detail-není mi 15 a výrazněji se líčím jen příležitostně!
    a Petro k tomu obočí-díky za odpověď, byl to jen momentální nápad :)

    OdpovědětVymazat
  63. krásná sbírka. ale musím se přiznat, že jsem si myslela, že toho máš mnohem víc. takže můžeš být určitě v klidu, je akorát, ještě když líčíš i ostatní. já líčím jenom sebe a řekla bych, že toho mám o trochu víc. takže bych se nad sebou měla zamyslet já :-)
    a nad anonymem jsem se dobře pobavila. je vidět, že to je pěkná chudinka, co nemá nic jiného na práci, než sedět celý den na blogu, který se jí nelíbí a jenom tu spamovat. kdyby byla taková odbornice na líčení, tak půlku těch kravin ji ani nenapadne, natož to někam psát...někomu holt příroda moc chytrosti nenadělila...

    OdpovědětVymazat
  64. Ooo pozor, anonymní hvězda promluvila a všichni se tu teď z toho posadíme na prdku! Protože přeci víme, že naši anonymové, jsou jako bohové. Nejlepší, nejkrásnější a všemu rozumí. A jsou také jako kreténci. Nemají co na práci a asi ani v životě nic nedokázali, tak si musí zvyšovat své ego jako bůh anonym, který je nejlepší na světě. Upozorňuji vás, milí anonymové, že opravdu nejsem 15 holka, která potřebuje být zmalovaná jako plakát. Pokud si myslíš, že je Petra zmalovaná jako bůh ví co, tak sis asi nevšimla, jak se maluje a co používá. A pokud to nevím, tak se do toho co? No n***ru!! Už mě to vážně nebaví, koukat na to, jak si tady nějaký debilové potřebují nahnat ego. A víte co? Jste ubozí a trapní! A opravdu si myslíte, že nad těmito komentáři bude Petra brečet? Rozhodně ne. Jste k smíchu. Lidská závist je opravdu přímo k popukání. Někdy bych ty lidi ráda viděla:D Moc věcí asi v životě nedokázali. Asi se ani v životě nenamalovali? Co já vím. Pokud si myslíte, že jste jako hvězdy, tak vás mohu ujistit, že hvězdy opravdu nejste. A že Petra nepřijme kritiku? Být Tebou, než něco napíšu, tak si to zjistim, Zkus mrknout na pár příspěvků s oblečením, kolikrát jsem viděla komentáře typu: "Tričko je pěkné, ale ten svetr není můj vkus." A bylo to snad smazáno? Ne. Kritika se dá přijmout, pokud ji člověk napíše slušně. Bohužel, Tvůj malý mozeček asi nepochopil, že ty jsi to rozhodně slušně nenapsala a proto se tu do Tebe každý obouvá. A věřím, že to zablokování by ti srdce opravdu zlomilo, když tu za pár minut dokážeš vyplodit tolik tupých komentářů, že by jsi pak měla fůru času, když by jsi tu nemohla psát nesmysly. Opravdu věřím, že by jsi z toho byla nešťastná. A já bych ti tu radost klidně udělala:-) Pokud Ti přijde nevkusné, jak se Petra líčí, tak bych docela ráda viděla, jak se líčís ty, pro srovnání. Věřím, že bych se opravdu pobavila:D Zkrátka a dobře, milí anonymové, běžte si prudit někam jinam, tady si své ego nezvýšíte;-)

    OdpovědětVymazat
  65. Někdo by se tu měl asi podívat na význam slova kritika...

    OdpovědětVymazat
  66. Sbírka je úžasná jen tiše závidím a stejně jako slečna přede mnou musím říct, že mě inspiruješ. Tvůj blog je podle mě úžasný. Nemyslela jsem si, že mě něco nebo někdo ještě donutí změnit "můj styl", ale ty jsi mě přesvědčila. Vždy mě spíše zajímala móda (na módním blogu jsem taky našla odkaz na tebe) kosmetice jsem nikdy moc nedala. Líčila jsem se jen na akce. Ale tvůj blog ve mě dokázal vzbudit kosmetickou mánii. Od té doby co ho navštěvuji jsem se hodně změnila dokonce tak, že si všimlo i mé okolí. Snad to byla pozitivní změna :) (no alespoň pro mě ano). Kosmetiku nakupuji opravdu s radostí snad větší než kabelky a to je co říct. Takže nezbývá mi nic než poděkovat. Jsi opravdu krásná a blog úžasný jen tak dál :). Měj se pěkně. A někoho kdo se neumí podepsat bych ani neřešila. Ale vím, že pomluvy hlavně v okolí nikdy nejsou příjemné.

    OdpovědětVymazat
  67. @Dejni: tak ted jsi mě hodně uklidnila, tak tedy ještě můžu s klidným svědomím občas rozšířit své zasoby :D…..
    @Vando, i já děkuji za komentáře a nápady, všechny vítám a určitě se pokusím je nějak zpracovat :)!
    @Jitulikaaa: děkuju a vážně, docela mě to uklidnilo,já myslela,jaký jsem blázen,že toho mám tolik a jsem ráda, že nejsem postižená sama :DDD….
    @roxxy: Moc ti děkuji za krásný komentář a jsem moc ráda, že se ti tu líbí a doufám, že tomu tak bude i nadále, moc si toho vážím a opravdu mi to dělá velkou radost :)!Na blogu módní také chodím moc ráda a obdivuji styl některých blogerek, takže plně chápu :)!

    Holky, všem vám moc děkuji za podporu a za to, že jste mně a blogu věnovaly čas a energii,abyste mne podpořily, moc si toho vážím a souhlasím s vašimi názory, nebudu už to dál pitvat, myslím, že obrázek jsme si udělali všichni stejný….:)

    OdpovědětVymazat
  68. Tolko videiii, mám čo dobiehať ;-) tvoj blog mi chýbal.. :)

    OdpovědětVymazat
  69. "co kdyby se to hodilo..." To znám! :D

    OdpovědětVymazat
  70. ahoj Peti,na začátek musím říct moc hezký video a chtěla bych se zeptat kde si sehnala tu paletku 28 očních stínů moc se mi líbí a velice by se mi hodila děkuji předem za odpověď.

    Teruška

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, prosím tě odkuď máš ty košíčky, jsou moc krásné?

    OdpovědětVymazat
  72. mas toho opravdu hodne ale kdyz se na youtubu kouknes na nejaky video naky nactilety holky ktera ma svuj tzv. make up room tak je toho tak akorat. Gabina

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj! Chtěla bych se zeptat přes jakou stránku sis objedala kosmetiku NYX? :)A nebyly problémy s dodáním?

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, mně taky z tohohle videa přijde, že jsi toho měla málo. :-) A ten anonym - no neskutečný! :-D Hezký den! Mouni :-)

    OdpovědětVymazat
  75. no nelekla jsem se tvojí kosmetiky, ale spíš Tebe :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!