OOTD - Blue Jeans Baby is all what I like....

by - 11 září

Krásné slunečné odpoledne,

dneska bych vám ráda ukázala džínovou bundičku, kterou jsem koupila koncem léta ve slevě v New Yorkeru. Takovou světlejší do pasu jsem ke květovaným letním šatům sháněla neuvěřitelně dlouho, hlavně také, aby byla v přijatelné ceně, neb se mi za ní nechtělo dát tisíc korun....nakonec se mi poštěstilo a sehnala jsem poslední v mojí velikosti, zahrabanou mezi ostatními věcmi, nemá sice úplně klasický střih, ale musím přiznat, že mně se líbí možná i maličko víc, než ta klasická, takže doufám, že mi chvíli vydrží, neb ji považuji za celkem univerzální a relativně dobře kombinovatelný kousek :)......
Netvrdím tedy, že dnešní kombinace je nějak extra vydařená a přiznám se, že jsem to na sebe spíš hodila a nějak jsem o tom nepřemýšlela, protože jsem neměla moc času, ke květovaným šatičkám nebo k pruhovaným maxišatům bude asi vypadat líp, ale ještě jsem to díky počasí neměla úplně možnost zkusit, protože u nás je dnes sice krásně teplo, ale jinak už je po ránu dost velká zima, takže na letní šaty už to opravdu není....
Jinak sukně je z HM, tílko z Takka, boty a kabelka z Humanicu, bižuterie z Takka a lak je Essie Coat Azure, který už na mých rukou moc dobře nevypadá, zvláště v této kombinaci, neb jsem stihla během těch 14 dnů úplně vyblednout, je to hrůza, "pracně" za celé léto dosáhnu aspon jemného opálení a pak 14dní nejsem na slunci a je to v háji,  strašně rychle blednu, no, nedá se nic dělat.....mějte krásný zbytek dne!








P.S. Vím, že to sem nepatří a že to slyšíte a čtete všude na internetu a v televizi, ale i já bych ráda touto cestou ráda vzpomenula na oběti 11. září a taktéž na nedávnou leteckou tragedii, i když mě samotnou irituje, že se z toho v médiích dělá pomalu senzace a neustále o tom píší, pořád jsou to tragické lidské osudy a všem pozůstalým patří upřímná soustrast.

You May Also Like

38 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc krásná a povedená kombinace :-) Chtěla jsem ti říct, že jsem jen před pár dny narazila na tvůj blog a už teď je pro mě velmi inspirující. Takže děkuji :) Jinak taky mám riflovou bundičku a úplně nejraději ji nosím k bílé, béžové a červené, nebo ke květovaným vzorům, vypadá to super ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. PS: ten modrý lak je skvělý já mám trochu tmavší a pak úplně tmavý skoro až do černa a moc ráda je nosím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. mně se tahle kombinace moc líbí, je to všechno moc hezky sladěný a ten lak je úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  5. Na tu tvoji kabelku se už pěkně dlouhou dívám, je vážně nádherná :). Musím říct, že to bílé tričko se sukýnkou a džískou vypadá moc dobře, potřebovala bych takového člověka jako ty na nakupování :))

    OdpovědětVymazat
  6. Super kombinace ;). Taková jednoduchá, mně se prostě jednoduchost líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten modry lak je senzacni a tobe to moc slusi

    OdpovědětVymazat
  8. nádherný outfit!!:-) Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  9. Kombinace bundičky a sukně se mi moc líbí. Sluší ti to. A provedení bundičky je moc hezké. Moc dobře jsi vybrala. Takové nákupy já mám nejraděi ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Neuvažuješ o tom, že bys udělala video o sobě? Například kde pracuješ, jak jste s manželem spolu dlouho, jak jste se poznali, třeba ukázat nějaké fotky z svatby, myslím, že by to spoustu čtenářů zajímalo:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi líbí sukně, kabelka a doplňky ;-) Džínová bunda mi asi nikdy nepřiroste k srdci, takže bez ní by se mi to líbilo o něco víc, ale to je už hodně subjektivní názor.

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit. Bundička byla dobrý kup!

    OdpovědětVymazat
  13. ty bys vypadala hezky i v pytli od brambor, což strašně závidím :) líbí se mi ta sukýnka..džínovka mě nechává chladnou jen z toho důvodu, že prostě nemám ráda džínové bundy

    OdpovědětVymazat
  14. Bundička je úžasná! Vypadáš božsky..! :)

    OdpovědětVymazat
  15. no tak tá je naozaj moc pekná aj keď ja moc na také krátke bundičky nie som ...som skorej na také dlhšie pod zadok ...ale to asi pre to, že u nás to teda moc nevyužijem ...pre to že keď už si musím dať bundu tak pre to, že je naozaj dosť zima a v krátkej by mi nebolo príjemne ...
    tá tvoja má peknú farbu a hodí sa ti ku tej sukničke ...si ako panenka :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší! Kéž bych alespoň bledla, ale já se ani neopálím :D.

    OdpovědětVymazat
  17. Jseš strašně kýčovitá.

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný lak na nehty! Úplně ti ladí s se sukýnkou! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jak nevhodná kombinace? Vypadá to všechno spolu nádherně, moc se mi to líbí. A my jsme snad propojené, taky mám na nehtech přesně tento lak, akorát se třpytkami navrch ještě :D Je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky, Tvůj blog již sleduji nějaký ten pátek a musím Ti říct že tvoje kombinace jsou naprosto skvělé! :)
    Moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mě to třeba připadá hrozně povedené ;) :) Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  22. mě se tahle kombinace líbí! možná i víc, než jenom se šaty. ale nechám se překvapit třeba u příštího OOTD :-) bundička je úžasná. taky bych hned takovou brala! :-/

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se ta kombinace náhodou líbí, moc ti to sluší! Ty náušnice jsou krásné. A můžu se zeptat, jak sis udělala ten drdol? Mám dlouhé vlasy, ale když si udělám drdol, není vůbec takhle hezký, to nejde ani popsat, prostě vypadá blbě :/ :D .. já se taky blbě opaluju, za celé prázdniny na mně není skoro nic vidět! Takže v maturitních šatech budu zářit na celý sál :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ta bundička je vážně moc super! Už jsem ji na Tobě viděla, myslím, někde ve Tvém videu a moc se mi líbila:-) A ta kabelka je taky vážně super, něco takového sháním, ale nějak se mi to eště nepoštěstilo, aby to holdovalo mému oku:-) A celkově outfit se mi moc líbí, takže za mě palec určitě nahoru!

    OdpovědětVymazat
  25. Zase ti to moc moc moc moc sluší a ty krásné nehty!!:) Jé, s drdolem si kočka.

    OdpovědětVymazat
  26. Super outfit na super blogu! Jinak tenhle modrý lak mám taky a nikdy jsem neřešila, jak na mých rukou vypadá. Když se mi nějaká barvička líbí, tak ju prostě nosím. :))

    OdpovědětVymazat
  27. Jj, moc pěkná bundička, už ve videu mě zaujala:) Sekne Ti. Lak je skvělý, ale víc se mi líbí tahle barva na kratších nehtech.

    OdpovědětVymazat
  28. Hezké. Dnes zrovna mám podobnou, spíš bych řekla stejnou, barvu nehtů jako ty :D
    Co se týče blogování o životě a o tvém soukromí, jak tu někdo navrhoval, já bych se tomu radši vyhla. Je to určitě zajímavé čtení a spoustu z nás to zajímá vyloženě v dobrém a ve zvědavosti, ale přeci jen na netu se nepohybují jen tví příjemní fanoušci a pro mě by bylo třeba i dost odvážné postovat, že jsi na dovolené, mimo své bydliště. Já bych se bála, že mi mezitím někdo vybere barák... Fakt, lidé jsou různí. A navíc - čím více tajemství, tím budeš zajímavější.

    Hezký den, zdraví Michele

    OdpovědětVymazat
  29. Opat skvely outfit, ja som si riflovu bundicku zhanala tiez strasne dlho a cirou nahodou som v kratkom obdobi zohnala dve. Jednu v C&A kam ani nezvyknem chodit, takze ma to strasne potesilo, a druhu :)))v detskom obchode:) Nevadi, hlavne ze su pekne:) Tvoja je krasna a zas ti to strasne sedi:)
    Inak ak mas rada CK parfumy a este si sa nezapojila do mojej prvej giveaway nezabudni tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem už taky děsně vybledlá, ale tak aspon už můžu nasadit podzimní oblečení :D LAK JE KRÁSNEJ a bunda je super též jen nemám moc ráda New Yorker..:/ :) ale jinak pěkný!

    OdpovědětVymazat
  31. @Barbara: moc děkuji, já jí sháněla fakt neskutečně dlouho, tak jsem měla radost a moc mne těší, že se ti tu líbí :)!
    @Gabriella: moc děkuji a mimochodem, tvůj web je super, taky miluju Jordanu Brewster ;)
    @anonymní 18:01: děkuji moc za komentář a za Tvůj zájem, nejsem si jistá, jestli by to vážně zajímalo více lidí, než kolik zajímá kosmetika,ale každopádně, snad se nebude nikdo zlobit, na tohle se nechystám, přijde mi to zbytečně moc osobní, ne že by to snad bylo něco tajného, ale zas nemusí být o mně všechno na internetu vyvěšeno a navíc myslím,že ani manžel by nesouhlasil, po posledním videu,kde byl, si výslovně nepřeje, abych o něm mluvila nebo aby někde figuroval, což chápu :), takže se podle toho budu řídit :)
    @Terry: moc děkuji, a mrkni na tohle video, je přesně na tenhle drdol:
    http://www.youtube.com/watch?v=HnWdnFfgd1g&feature=channel_video_title
    @Kate: moc děkuji a jojo, měla jsem ji už ve videu :)
    @Limett: moc děkuji a to já bohužel taky moc neřeším, když se mi ten lak líbí, stejně si ho dám, i když to třeba nevypadá nejlíp :D, to už musí být,abych lak zatratila úplně :D...
    @Noogeta: mně taky, je dost výrazný na delší nehty, bohužel to je moje nejkratší verze, zrovna jsem je zkracovala, mám prostě hodně dlouhé lůžko...:)
    @Michele: moc děkuji a přesně sdílím Tvůj názor, vyloženě soukromí tu pitvat nebudu, ale s tou dovolenouje to tak, že jsem to sem dávala jen z toho důvodu, že u nás byli naši, takže pokud by si nějaký zloděj myslel, že je prázdný barák,asi by byl dost překvapený :D, i jsem tot u psala, pokud by byl barák opravdu prázdný, nikdy bych to na net nepsala, to nejsem sebevrah a také bych měla strach, i když u nás stejně neni, co ukrást :D....
    @Ivuš: ani já NY nějak extra neoblibuju,ale dá se tam najít občas něco pěkného, když se člověk prohrabe těmi tričky se včeličkami a podobně :D....

    A moc vám všem děkuji za krásné komentáře, docela mne překvapilo, že se vám ta kombinace tolik líbí, mně se tedy taky líbí,ale přišlo mi to takové dost obyčejné, nic extrovního, což já na druhou stranu mám nejraději :)...přeji všem krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  32. Petro, tobě to tak sluší. Jsi opravdu krásná ženská! A opálená jsi pořád pěkně. Bundička je super! Já se po nějaé ohlížím, ale zatím nic. Je to taky tím, že jsem pořádně ještě nehledala, ale dřív bych chtěla světlý sako. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Navštivte nově vzniklé fórum o kosmetice: http://budoar.forumczech.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, modrá je dobrá a na tobě ještě lepší :) Jinak by mě teda nenapadlo, že se v NY dají sehnat takové poklady. Fakt módní zásah ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Ehm ty máš ale útlý pas, skoro se ti dotýkají prsty :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!