OOTD - Polka Dot Dress

by - 18 září

Krásné nedělní dopoledne,

předem bych vám všem moc chtěla poděkovat za krásné komentáře, moc si toho vážím a dělájí mi moc velkou radost :)! Dnes tu mám včerejší outfit, byli jsme se podívat na svatebním obřadu, ne jako svatební hosté, pouze mrknout na obřad, takže oblečení je trošku volnější a ne nějak úplně slavnostní.
Na sobě mám šaty z New Yorkeru za 129kč, boty a kabelku znáte, jsou z Humanicu, kabelka by se slušela menší nebo psaníčko by bylo ideální, ale bohužel žádné nevlastním a vzhledem k tomu, že jsme byli vážně jen mrknout, tak si myslím, že to nevadilo :). Jako doplňky jsem zvolila perličky, mám je hrozně ráda, přijde mi, že každému outfitu přidají na eleganci.

Přeji všem krásný zbytek víkendu!



You May Also Like

55 komentářů

  1. Ty šaty jsou moc pěkné a sluší ti! A ještě za tu super cenu, no nekup to. :) Perličky mám taky ráda a přesně tak hned je ten outfit elegantnější.

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik ti je? Přes 40?

    OdpovědětVymazat
  3. Ou, sekne ti to. :) Ty šaty jsou tak krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kolik ti je? Tak přes 40 ?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! Krásně zkombinované :)

    OdpovědětVymazat
  6. Puntíky jsou super :D :) SLUŠÍ MOC :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to pristane,a to len tak niekomu cudziemu na obrade alebo znamim ktory mali malý rozpocet na hostinu?:)

    OdpovědětVymazat
  8. mě se ta kabelka k tomu líbí :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pekne saty velmi :) Zboznujem bodky mam ich na hrooozne vela veciach!!!

    http://berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadáš opět skvěle ;). A ta kabelka se mi k tomu líbí.

    OdpovědětVymazat
  11. To vypadá na Červenou Lhotu :-) A perličky také ráda nosím ;-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadáš krásně a souhlasím, že perličky se dají nosit skoro ke všemu. Ty puntíkaté šaty jsou krásné a ta cena se mi nechce uvěřit. :) Já byla včera na svatbě taky. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zbožňuji puntíky, sekne Ti to moc!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Kočka jako vždycky..! Šatičky krásný a koukám že za suprovou cenu! ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Právě na něco takového jsem koukala v Camaieu, hrozně se mi puntíkaté šaty líbí. Nevadí mám další kabátek :). Zase ti to tady moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  16. pekné a jemné to sa mi páči a ta kabelka je boží:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná, ty šaty ti moc lichotí.

    OdpovědětVymazat
  18. A co to psaníčko, které jsi měla na svatbě - příspěvek 6. srpna? Máš toho tolik, že už nevíš, co vlastně máš.

    "moc děkuji, dala jsem za psaníčko něco málo přes 200Kč, takže sice nebylo úplně za hubičku (měli i o dost levnější), ale moc se mi líbilo a myslím, že je to slušná cena :)"

    OdpovědětVymazat
  19. Jé tam jsem byla :) mimochodem sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  20. v jednoduchosti je krása, moc ti to sluší. cena šatů úžasná! a svatba na Červené Lhotě musela být jak z pohádky :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tie šaty sú božské :) Presne také mám v mojom wishliste! Nechápem skade lovíš tie veci v NY, ja keď tam prídem tak tam vidím samé handry :D Nakupuješ na inej planéte? :D

    A peti, môžeš mi vysvetliť jednú vec? Prečo ťa tí anonymovia tak veľmi neznášajú? Ešte som nevidela článok, kde by nemali pripomienky..a už to štve aj mňa :/ nechápem prečo ti to robia, a obdivujem ťa, že to berieš tak ako berieš :)

    OdpovědětVymazat
  22. @anonymní 14:23: Jestli máš haranty, tak co takhle je vzít raději ven nebo vyrazit sama a nechladit si tady žáhu? :D Působí to totiž dojmem, že tenhle blog znáš zpaměti a to je určitě nezdravé :P

    OdpovědětVymazat
  23. @Nicola: nene, byli jsme nevěstě, kterou jsem líčila, neznáme se nějak hodně a jen chvilku, takže jsme šli jen mrknout :), ovšem byla absolutně nádherná, ráda bych dala i fotku, ale to samozřejmě nemohu bez svolení :).
    @anonymní 14:23: tak jestli máš pocit, že krajkové černé spíše večerní psaníčko by se k těmto šatům hodilo, tak prosím, měla jsem samozřejmě na mysli,že nemám žádné psaníčko na běžné nošení, které u jiných často vídám a moc se mi to líbí ;), jinak Tě už fakt nekomentuji, měla by ses opravdu jít léčit, něco s Tebou není v pořádku, to, co jsi předvedla pod minulým článkem už zavání nějakým psychickým problémem a čím dřív si to přiznáš, tím dřív se toho můžeš zbavit, přeji Ti hodně štestí a zapracuj na sobě, budeš se cítit lépe a určitě budeš i lépe působit na okolí ;),ale Tobě by asi nejvíc pomohlo, kdybych zrušila blog, vid, to by ta obsese byla rázem vyléčená…
    @Annette Krubner: vážně? Přímo na svatbě nebo myslíš na Červené Lhotě? :)
    @Baška (: moc děkuju, musím přiznat, že tyhle šaty byly dobrý úlovek za tu cenu, bylo to už v těch úplně posledních výprodejích, kdy měli věci za 29,79 a 129, čekaly tam na mě :), hlavně se mi líbí, že jsou až ke kolenům, protože jinak jsem měla samé krátké nebo naopak maxi a tohle mi přišla taková elegantní délka i střih :). Jinak co se týče anonymů, on je to jen jeden, nicméně i já bych ráda věděla, co jsem mu (nebo tedy jí) udělala, nerozumím tomu stejně jako ty a můžu anonymy zakázat úplně,aby to neobtěžovalo,ale zase ne každý má google účet, tak by mi to přišlo nefér….
    @Borůvk_o to jsi vystihla, na mě osobně to působí dojmem, že ten člověk mě možná i zná osobně nebo aspon od vidění a zřejmě mu silně ležím v žaludku, protože upřímně, copak bych někomu úplně cizímu, kdo mě nezná ani od vidění, stála za takovou námahu?

    Všem vám moc děkuji za krásné a milé komentáře a za podporu, jsem vám za to vděčná! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc pěkný model, takový svěží a jednoduchý. Na svatbu jen "na čumendu" bych šla taky podobně oděná. Ovšem nad anonymními komentáři jsem se dneska posmála. Lidská blbost mezí nemá... :DDD

    Michele

    OdpovědětVymazat
  25. Tak za tu cenu to byl nákup roku :-). Vážně ti skvěle sednou....

    OdpovědětVymazat
  26. krásné šaty a ty perličky jsou k tomu úplně boží :-)

    OdpovědětVymazat
  27. šatičky jsou nádherné a za tu cenu! hřích je nekoupit :D moc Ti sluší ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Moc Ti to sluší:-) Perly mám také hodně ráda, přesně jak říkáš, přidají každému outfitu na eleganci:-) Jsi vážně kočka!
    A k těm anonymním komentářům. Opravdu to nechápu. PROČ? Proč jsou lidé tak zlí a musí za každou cenu někde škodit. Nejde mi to na rozum. Přeci, když se mi něco nelíbí nebo nesdílí ten samí názor, což je logické, ne každému se líbí to, co mě, proč to proboha nemohou napsat slušně? Proč musí rýpat a kazit výtvory jiných? Asi jsou to jen lidé, kteří jsou závistiví, nemají co dělat, nebo si potřebujou hrát na hrdiny. Ale bohužel tímhle se hrdiny opravdu nestanou. Stanou se akorád stupidní osobou, mentálně narušenou, potřebující si na někom léčit své ego. Ano, nejchytřejší, nejlepší, nejkrásnější. A běda, kdo není dokonalý. Ach jo, někdy mě ta lidská demence opravdu překvapuje. O komentářích typu: "Kolik Ti je? 40?" si myslím jen to, že to píše naprostý idiot, který mi potřeboval plesknout pěkně přes rypáček. Není to normální a už mě to vážně rozčiluje. Tak sakra když se mi něco nelíbí, tak to řeknu slušně a pokud to neumím, tak se snad k tomu vyjadřovat nemusím, ne? Co si Ti lidé o sobě vlastně vůbec myslí? Že jsou nějaké hvězdy, či co jako?! Ať si ty komentáře strčí do p****e, však tu na ně nikdo není zvědavý.
    P.S.: Omlouvám se za můj výlev, ale vážně mi to nepřijde normální.

    OdpovědětVymazat
  29. A omlouvám se za chybičku. V zápalu vzteku jsem to nějak přehlédla:D Mělo být: "si myslím jen to, že to píše naprostý idiot, který by potřeboval plesknout pěkně přes rypáček."

    OdpovědětVymazat
  30. Nádherné šaty. Puntíky miluji :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky, Tvůj blog sleduji už asi 3 týdny, ale musela jsem se podívat na úplně všechna tvá videa, moc mě baví :)Tvůj blog je pro mě výbornou inspirací! :) Pokaždé, když tu vidím nové video se úplně zaraduju a těším se, co v něm bude :)
    Jsi moc krásná a navíc šikovná, přeju hodně úspěchů v osobním i profesním životě a plno dalších, úžasných článků! :)
    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  32. Tak komentáře anonyma jsou klasickým příkladem člověka s nízkým sebevědomí, který využívá kyberprostoru k posílení své vlastní slabosti. Je jasné, že na tvůj blog musí pořád dokola chodit a přidávat nenávistné komentáře. Je to taky určitý projev sebelítosti (proto ty komentáře o tom, že nevíš, co všechno máš, protože anonym to nemá). Své vlastní činy pak maskuje jako 'kritiku', kterou ty údajně neumíš přijmout. Bohužel už však naprosto nechápe rozdíl mezi konstruktivní kritikou a cíleným útokem proti někomu. Otázka kolik ti je? 40? totiž postrádá jakýkoliv, byť sebemenší, náznak konstruktivní kritiky.

    Přímo tento jev se nazývá kyberšikana (cyberbullying)a jednou z jejích podob je pak vkládání pomlouvačných a hrubých komentářů.

    Dotyčné osobě bych doporučovala najít nějakou vhodnou činnost, kterou by mohla provozovat namísto umisťování urážlivých příspěvků. Bylo by také vhodné začít pracovat na budování svého vlastního sebevědomí, které by jí umožnilo přínosnější a kvlaitnější život.

    Omlouvám se za spam, ale nedalo mi to.

    Tereza

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peťa,
    šaty sa mi veľmi páčia, myslím si, že si bola úplne vhodne oblečená vzhľadom na príležitosť. Topánky sú nehorázne. Krásna farba, tvar, vyzerajú aj pohodlne. Čítala som si komentáre aj pod predchádzajúcim článkom a musím Ti povedať, že som sa dobre pobavila. Ten anonym totiž na mňa pôsobí komicky. Jeho príspevky sú na smiech. Mne sa páči ako sa maľuješ, aj ako sa obliekaš. A mám 31 rokov. Takže asi tak. Krásny večer.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  34. Tomu anonymovi asi hodně nedá spát, že jseš lepší jak on/ona, haha!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, nedávno jsem narazila na tvůj blog a jsem naprosto... nemám vhodné slovo. Seš moc krásná a děláš super videa. Měla bych dva dotazy a omlouvám se že jsou takové osobní =) Kolik ti je let a kde pracuješ, protože to v žádném videu ani článku neuvádíš.(nebude mi vadit když mi neodpovíš, moje zvědavost to doufám vydrží =D)

    OdpovědětVymazat
  36. No teda ty šaty... Jsou hrozně pěkné a musí být fajn na léto :)

    OdpovědětVymazat
  37. Kate, tyhle negativní a s prominutím často debilní komentáře píší jen zoufalci, co sedí celý den na netu a nemají na práci nic jiného. Mají svůj život tak nudný, že si jej musí zpestřovat závistivými komenty. Ano, samozřejmě se pak obhajují, že nemusí nutně závidět, že to je jen jejich názor, ale slušně vychovaný člověk i s negativním názorem by tohle nepsal, ať už by si myslel cokoli. Nejlepší je to prostě ignorovat. To je ve finále sere nejvíc :D

    Michele

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peťka,odkedy som narazila na tvoj blog, musím sa vracať pravidelne :)Velmi dobre sa na teba pozerá a inšpirovala si ma pri nakupe mihalnic cez ebay. Je nespravodlivé ako sa do teba anonym naváža, bez ohladu či ťa osobne pozná alebo nie, je to urážlivé, nevychované a stupídne niekoho takto sekírovať cez blog. Ty robíš blog pre tých, ktorým sa páči a ktorým si sympatická a komu to nevyhovuje nech sa sem nevracia. Prajem ti veľa followerov, hlavne normálnych ludí,ktorí aj kritiku dokážu podať slušne a nevtieravo :)

    OdpovědětVymazat
  39. Mě se k tomu ta kabelka líbí :)) Perly taky nosím ráda.

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Tak ja budem teraz kreativnejsia, pretoze okrem toho, ze ti napisem ako uzasne vyzeras! Skvele saty, strasne sa mi pacia a tebe neskutocne krasne zvyraznia postavu!
    A okrem toho ti musim napisat aby si pochvalila manzela ze ti robi uplne uzasne fotky, su vazne krasne!

    OdpovědětVymazat
  41. Já mám přesně stejný taky a jsou úžasný :) Tobě fakt moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  42. Nemůžu si pomoc, ale mně na tom všem ani tak nevadí ta obrovská kabelka, jako spíš ty hodinky nebo co to máš na pravé ruce :) A pak bych ještě vyměnila lak na nehty za nějaký v barvě té kabelky. Jinak šatičky a botky jsou super a moc ti sluší. Perly osobně nějak nemám ráda, ale na tobě vypadají moc fajn :) Můžu se zeptat, kde to je focené? Je mi to nějaké povědomé :)

    OdpovědětVymazat
  43. Zajímavý účes, je to s nějakou ozdobou nebo je to tak načesané(z boku)? Z fotky to nejde moc vyčíst.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  44. @Michele: děkuji a souhlasím s tebou ;)
    @Kate: moc děkuji za podporu a také s tebou souhlasím, ani já tomu nerozumím,ale jak jsem psala, zřejmě to je někdo z mého okolí, kdo se schovává za anonyma, protože má naprosto důkladně prolezlý nejen můj blog, ale dokonce i stránky manžela, kam dává on své fotky, už to zavání posedlostí a je to trochu nepříjemné, bohužel v naší společnosti se vyskytují různá individua…..on si dá anonym na chvíli zase pauzu jako vždy a pak se otřepe a opět se vrátí nám říct, jak je to tu strašné, jak jsem hnusná a jak to proboha můžete číst, věřím, že celá společnost by byla mnohem zdravější bez takových zakomplexovaných kazisvětů :)…
    @Jíťo, hrozně moc ti děkuji a ohromně mě těší taková podpora, to mi vždycky zvedne náladu a jsem moc ráda, že se ti tu líbí, i tobě přeji jen to nej! :)
    @DanaTN: moc ti děkuji! A souhlasím, takové výlevy, co dotyčný předvedl jsou vážně na psychiatra :)…..a jinak jsme stejně staré (nebo mladé :D?!)……
    @anonymní 19:40: moc ti děkuji, moc mě to těší :)! A jinak to není nic tajného, v článku to není, ale jinak jsem to už několikrát uváděla v komentářích, takže zvědavost ráda ukojím :D ;)…v červenci mi bylo 31 a jsem osvč, pracuji o oboru obchod a služby, nic konkrétnějšího uvádět nebudu a to z pochopitelných důvodů, neb jsem všichni viděli,čeho jsou lidé schopni, bohužel….
    @Andruška: ahoj, moc ti děkuji za krásný komentář a za podporu, moc si toho vážím a úplně souhlasím s tvými slovy! :)
    @Cookie: moc děkuji a vyřídím, on bude určitě rád, i když bych řekla, že tyhle konkrétně byly zrovna jen takové cvak na rychlo, umí mnohem lepší….:)
    @Míno, děkuju a jsou fakt moc pohodlné,byl to dobrý nákup :)!
    @Elli Lightning: moc děkuji a na pravé ruce mám náramek z perliček :), jinak s tím lakem jsi to trefila :D! Já doufala, že to nebude tak vidět,ale máš naprostou pravdu, byl to ten barevný pokus z pátku, já jsem totiž líčila ještě kolem poledne nevěstu a družičky a netušila jsem, že se nakonec půjdeme na obřad podívat, tudíž jsem měla asi tak půl hodiny na to,abych se oblékla, učesala, vyžehlila šaty a košili, připravila oběd, najedli jsme se atd….D, takže na ten lak už prostě nebyl čas, ovšem nehodil se k tomu vůbec ;). A je to na Červené Lhotě :).
    @Evo, moc děkuji,je to jen drdol s vycpávkou,ale posezený níž na temeno hlavy, ozdoba tam není žádná, je to ten stejný drdol jako ve videu Jak na drdol z kratších vlasů: http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/07/jak-na-drdol-z-kratsich-vlasu-video.html

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za podporu!

    OdpovědětVymazat
  45. nechápu jakto, že se chodíte mrknout jenom tak na svatební obřat.. trochu divné ... :DDD

    OdpovědětVymazat
  46. Divné to opravdu není, Peťa byla pozvaná, nevěsta chtěla, aby se přijela podívat..;) Takže je všechno v naprostém pořádku a my jsme rádi, že tam byla ;)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  47. Jé, že by Červená Lhota? Mám to tam ráda :) A přijde mi, že tě ten outfit dělá celkově starší. Ovšem tu nechutné komentáře anonymů vážně nechápu, sluší ti to i tak! Miluju puntíky.

    OdpovědětVymazat
  48. Milá paní, jen Ti chci říct, že vypadáte na fotografiích krásně, a že strašně ráda čtu Váš blog a koukám na videa. Držíš krok se zahraničím a moc se mi líbí tvůj vkus. Gratuluji Ti, k tomu, že se máš pěkně a jsi úspěšná a přeji mnoho dalších hezkých dnů. Mějte se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  49. @Veru, moc děkuji za komentář a byla jsem moc ráda, že jsem to stihla a viděla, protože jste byly všechny vážně nádherné! (nevěsta samozřejmě nejvíc :)))!
    @dazz: moc děkuji a ano,je to Červená Lhota :), tak pravda, střih je maličko usedlejší, ale mně se tím ty šatý právě líbily, přecejen už nejsem žádný zajíc :D....
    @anonymní 20:31:moc děkuji za krásná slova a i Vám jen to nejlepší!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!