Purple Smokey Eyes Look

by - 22 září

Krásné odpoledne,

dnes tu mám makeup, který jste chtěli vidět a to líčení z videa o konturování obličeje, v původním videu vyniknou více barvy, protože bylo úplně jiné světlo, ale použila jsem přesně tyhle produkty.

Přeji vám krásný den a děkuji vám za všechny milé komentáře pod minulým videem, vůbec bych si nemyslela, že to dokoukáte a ba co víc, že se snad bude i líbit, moc děkuji! :)

You May Also Like

59 komentářů

  1. moc hezke:-)už se nemužu dočkat dalšího videa:-)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné, a navíc ti hrozně moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Na mě to příjde až moc tvrdé. Nemaluju se tak výrazně, stačí mi jen řasenka, make-up a pudr. Na tobě se mi ale líbí všechno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké oči, ikdyž fialovou nemusím :D ale tobě sluší moc ;). Až na tu rtěnku, ta mi k tomu nějak nesedí, ale je to asi tím, že já nejsem na tak světlounké růžovky :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, máš strašně super videa a blog. Moc ti to na nich vždy sluší, i když nejsi zrovna namalovaná... Mohla bych tě poprosit o video se sbírkou tvých laků, a vůbec tvé kosmetiky? A nemyslím jen dekorativky(vím,takové video tu je), třeba i pečující. Docela by mne to zajímalo a nejen to, všechna tvá videa jsou moc zajímavá a pěkná. Nemůžu se dočkat na další... Děkuji, příjemné blogování a krásný den! :D
    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  6. Krása ako vždy no ja sa len občas tak výrazne nalíčim väčšinou si dám len čiernu alebo hnedú alebo sivú ceruzku podľa toho na akú mám náladu a k tomu len riasenku trocha líčka púder a občas aj rúž ...no a tiene tiež používam väčšinou len hnedé alebo sivé ...ale inšpirácia je to krásna popravde používam podobný postup keď sa chcem nalíčiť výraznejšie ...ráno sa mi ale občas trasú ruky neviem prečo asi tlakom takže by som to nezvládla alebo by mi to trvalo zbytočne dlho ....a chcem ďalšie video ...moc príjemne sa na to pozerá vždy mi to spestrí deň

    OdpovědětVymazat
  7. no inak mňa by tiež tie tvoje laky zaujímali ...:)

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím ťa, koľko stojí tá báza od Dermacolu? Vyzerá dosť kvalitne.

    OdpovědětVymazat
  9. mna by tiez potesilo video o kremoch a tak :) inak pekne licenie, tiez fialovu moc nemusim, ale styl licenia super.

    OdpovědětVymazat
  10. Zarazila ma jedna vec - a to ze si si najprv namalovala oci, a az potom si si robila make-up na tvar a vsetko ostatne.. Ja to robim presne naopak!!! :D

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné video jako všechny :) Mohla bych se zeptat jaký je ten make-up od Loreal? Zmatní pleť? Díky za odpověď :))

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby mi někdo řekl,že má rád fialové stíny a nosí je jako "denní" líčení asi bych si myslela,že musí vypadat hrozně extravagantně,Ale Tobě to hrozně moc sluší :) Je to hezky elegantní

    OdpovědětVymazat
  13. takhle nalíčená jseš to prostě ty :)
    jsem tě skoro nepoznala nenamalovanou :)

    OdpovědětVymazat
  14. ááááááááááááááááááááá!!! jsi úžasná!!! já se takhle namalovat nedokážu - prostě se ve finále sama sobě nelíbim a musim se odlíčit :-/ ale ono jde taky hodně o zvyk asi...

    OdpovědětVymazat
  15. To je Nyx provokace:)
    Líbí moc, taky jsem měla fialové líčení na svatbě, takže to je srdeční záležitost. Akorát, doufám, že se nenaštveš, ale mě se ten makeup Loreal tentokrát zdál na Tobě trochu tmavej?

    OdpovědětVymazat
  16. Jakej je ten makeup s tim ruzovym víčkem ?

    OdpovědětVymazat
  17. úžasný! Moc ti to sluší a umíš se perfektně nalíčit, takhle to chci taky jednou dokázat :)

    OdpovědětVymazat
  18. fialovú milujem :) a líčenie je krásne

    OdpovědětVymazat
  19. Také si nejdřív nanáším nejdřív make-up a poté až oční stíny:) tak mi to vyhovuje je to asi každýho věc ale aspon se po pak nepráší na make-up stíny:) bych řekla

    OdpovědětVymazat
  20. Mě přijde,že si dáváš moc vrstev všeho,nejvíc těch barev.To ani není možné,s takovým nánosem chodit.Zase tu budu za trapnou,ale tohle mi příjde na tvůj věk zbytečně moc.Dělá tě to starší.Já bych takto nešla ani slavnostně. Johana

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera :) Hrozně mě fascinuje tvoje proměna z nenamalované na namalovanou. Můžu se zeptat co je to za štětec, kterým nanášíš make-up? Dal by se sehnat podobný někde v drogerii?

    OdpovědětVymazat
  22. pěkné, ale ale fialovou nebo růžovou si dovolit na oči nemůžu, zvýrazní mi to kruhy pod očima, především teda ta fialová, to pak vypadám, že mám monokl. S růžovou vypadám uřvaně a zvýraznuje to rosaceu...

    OdpovědětVymazat
  23. Téda, to líčení je fakt moc pěkné:-) A stíny vypadají moc dobře, asi popřemýšlím o jejich koupi:-) Škoda, že já na líčení nemám talent, takhle krásně bych to nezvládla. Můžu se jen zeptat, jestli jsi absolvovala nějaký kurz nebo jsi se to všechno naučila sama? :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Krása! Mě ani linky moc nejdou dělat,mám totiž svoje řasy tak dlouhé a zatočené že mi překážejí:)

    OdpovědětVymazat
  25. Fialová je moje oblíbená, i když ji poslední dobou moc nenosím. Asi se k ní vrátím! :) Jako vždy krásné video, jsi prostě skvělá! :*

    OdpovědětVymazat
  26. Peti toto je jedno z naj naj líčení :) Hrozne sa mi to páči a ty si veľmi šikovná. KOnečne som pochopila správne tieňovanie očí :) Len ma zarazila jedna vec, a to som si všimla už dávnejšie :D to, že si dávaš najprv tiene a až tak make-up. ja to robím úplne naopak :D :D .. A počuj, čo je to za pesničku čo ti hraje vo videu? Je úplne dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  27. Fialové stíny mám moc ráda a nosím je i na den;-) A když to tady tak čtu - také si nejdřív namaluji oči a pak teprve dávám make-up. Když náhodou stíny moc práší nebo se mi to nepovede, nemusím hned předělávat celý obličej.

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. chtěla bych být s kosmetickým štětcem tak šikovná jako jsi ty :) opět skvělý tutorial, fialkovou mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  29. Je to krásný a moc ti to sluší. Jen mě děsí představa, že bych se musela líčit takhle dlouho.. A je jasný, že by mi to trvalo ještě dýl, než tobě. Protože já jsem přes líčení úplně levá, což se o tobě říct rozhodně nedá!

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné. Škoda, že doma tu fialovou nevlastním, asi si ji pořídím :D. Ale asi to nezvládnu jako ty :(.

    OdpovědětVymazat
  31. krásné líčení! vždycky mám po tvých videích strašně dobrou náladu :-) já jsem dřív fialové stíny nenosila vůbec, přišly mi vulgární nebo nevím jaké... :-D ale pak sem si jedny koupila a oblíbila jsem si je. a hodně si mě nalákala na tu tvářenku od NYX, ta vypadá úžasně.
    jinak by mě taky zajímalo jak se jmenuje písnička ve videu, je super!
    a nakonec bych měla jednu prosbu nebo nápad na video. nemáš nějaké nápady nebo fígle, jak nosit uvázané, zatočené nebo nevím co šátky/šály na krku? já jich mám doma plno, mám je hodně ráda, ale pořádně nevím jak je nosit, aby to vypadalo zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti. Nádherne vytieňované oči, úplne podľa môjho gusta. Kočka ako vždy. Inak v predchádzajúcom videu, keď som ho zapla, tak v prvom momente som si myslela,že máš klobúčik + tie perličky, hneď si pomyslela Jackie Kennedy, až keď si pohla hlavou zistila som, že je to čelenka. A k tým chrústom. Je to raz za päť rokov. Mne ten interval úplne stačí:-)))). Prajem krásny jesenný večer.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  33. Jseš stará, sešlá kraksna

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  34. kde se dá sehnat ta "černá barva" na linky?? :-D Pořídila jsem si štětec, ale nemůžu k tomu sehnat ten zbytek :-D

    OdpovědětVymazat
  35. Pre Patrik:

    Tak sa predveď ty. Iste si krásavec.

    OdpovědětVymazat
  36. Dokonalost :).Si tak strašně krásná a šikovná! Fialovou barvu miluju, takže mi nechybí ani fialový stíny a nosím je dost často, ale takhle bych to prostě nezvládla:(. Jinak taky dávám makeup až nakonec, přijde mi to lepší, protože se mi kolikrát obtiskne řasenka a jen to stačí setřít,kdybych měla makeup, tak to musím předělávat a asi by to bylo horší:). Měj se krásně, těším se na další video!

    OdpovědětVymazat
  37. ještě jsem zapomněla napsat, že máš naprosto úžasný obočí! mě příroda bohužel takovýmhle krásným obočím neobdařila. na levým mi dokonce v půlce vůbec neroste a nikdy jsem ho tam ani nevytrhávala. docela hodně mě to štve :-) ale tvoje je fakt super :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc ti to tady zase sluší i nenalíčené a jsi opravdu moc šikovná. A tohle líčení je právě i moje oblíbené. Fialovou mám moc ráda, možná ještě víc stříbrnou.

    OdpovědětVymazat
  39. Sakra ty se mi zdas cim dal tim vic hezci! Jak to delas? :-) Jo a jeste mam otazku, ja jsem si vzdycky jako prvni nanesla make-up a pak az jsem si malovala oci..ty to delas naopak - je to z nejakeho duvodu?

    OdpovědětVymazat
  40. Patrik bude nejaka zakysla Patrika, pokud by sem nahlidnul nejaky chlap, jeho komentar na Petru by vypadal rozhodne jinak! :-)
    Uz bych se te psychopatky na Tvem miste docela bala.. Jsem presvedcena, ze to je nekdo z Tveho okoli. Bud si delala zalusk na Tveho muze :-D nebo jen nemuze prekousnout, jak jsi oblibena a napadne hezka. Mozna oboji.
    K videu: opet moc krasny!! Dnes na vecer vyzkousim! A oboci me fascinovalo uz kdysi na omlazku - super!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  41. Wau:) Jak dlouho to cca trvá? Ty už to máš zvládnutý za chviličku na jedničku, já bych se s tím pachtila asi 3 hodiny ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Když já tu fialovou na očích ráda nemám. Líbí se mi k tvým modrým očím, ale neumím si ji představit k mé barvě očí.

    OdpovědětVymazat
  43. Hezká jo,ale proč se tak pořád předvádí.Je to trapný.Normální ženská tohle nedělá.Chlap musí mít legraci,zmalovaná jak obraz a pitvoří se denně na kameru.Nemá nic jiného na práci?V hlavě má jen jediné.Tuny líčidel. Johana

    OdpovědětVymazat
  44. Mám modré oči a černé vlasy a strašně ráda nosím veškeré odstíny fialové a růžové, úplně úžasně v tom ty modré oči vyniknou. Takže super, super, super :) Jinak té rtěnce jsem už několikrát úspěšně odolala, protože chci napřed dodělat ty rtěnky co tu mám, ale když ji vidím, tak mám zase nutkání pro ni jít :D

    OdpovědětVymazat
  45. Za to já, narozdíl od anonymů, takto chodím ven normálně, když mám chuť se líčit více. :) Navíc fialové stíny jsou opravdu hrozně štědré, sluší opravdu každému. Hrozně super video. Líčení se mi moc líbí a hlavně na Tobě, opravdu tě to celou rozzářilo.

    PS: Vážně je ten mozaikový pudr dobrý? Stojí za to si ho pořídit, když zatím nic takového nevlastním? :)

    OdpovědětVymazat
  46. petra,velmi pekne videa!!!odporúčila som všetkym kamaratkam toj blog!!naozaj je krasny:)a ohladom vieji chcela by som moc vidieť ako si si spravila tie nechty na tomto videu:)

    OdpovědětVymazat
  47. @teensmajdicka:moc děkuji za krásný komentář, video na laky určitě udělám, na tu pečující kosmetiku bych také mohla,ale v tomto směru nemám nějaké velké množství krémů na obličej, používám excipial a vazelínu víceméně, ted jsem testovala jeden krém od Lush a předtím sérum od UNT,ale to byla spíše výjimka,že jsem byla zvědavá,jinak moje stálice jsou tyto :),ale pokusím se :) a ještě jednou moc děkuji!
    @Alica: moc děkuju, no popravdě, já ráno tohle taky nedělám, mívám po ránu i docela oteklé oči, takže by se mi ani nechtělo :)….
    @Iv: jej, tak to už si nepamatuju,ale vím, že na tuhle byla akce, dvakrát tak velké množství za cenu té původní velkosti,mám ten dojem,že kolem 250Kč….
    @anonymní 14:30: za mě je ten makeup skvělý, můj nejoblíbenější, zmatní krásně a hlavně i vyhlazuje póry a jemné linky,já ho mám moc ráda!
    @Teres(ka): moc děkuju,ale přiznám se, že já tohle jako denní líčení nenosím :)
    @Noogeta: moc děkuju a jo, já si toho v tom videu taky všimla, já to točila ještě před dovolenou,takže úplně bílá :D,ale hlavně on jak je pěnovej,tak je tmavší,ale když se pořádně rozetře,tak je to dobrý, myslím,že jsem tady spíš nabrala toho makeupu víc, než jsem chtěla…
    @Kass.enka Bows: úžasnej! Můj nejoblíbenější makeup :), už jsem tady na něj někde psala recenzi, mám ho moc ráda
    @anonymní 15:41: ano, přesně tak, já dřív postupovala také prvně makeup, pak stíny,ale ted mi to vyhovuje obráceně, protože si nezapráším stíny hotový makeup
    @Johana: ale to není plno vrstev, já nevím, proč pořád říkáš nánosy, když to vůbec není pravda, jen to oko normálně stínuji, žádné nánosy stínů opravdu nemám a jinak, jo, to je líčení tak na večer, na den určitě ne :)
    @redflower22: moc děkuji a ten štětec je od Sigmy: www.sigmamakeup.com, v drogerii nevím, jakou mají nabídku,ale určitě někde v Sephoře nebo tak, je mít budou :)

    OdpovědětVymazat
  48. @Kate: moc děkuji! Je to jen zábava, žádný kurz nemám :)…
    @Baška (: moc děkuji, mně vyhovuje u makeupu obrácený postup, protože ho pak nemusím předělávat, když mi upadnou pod oko stíny třeba :), jinak písnička je od Leighton Meester Somebody to Love
    @Eli: děkuji a přesně tak, proto to také tak dělám :)
    @Jitulikaaa: moc děkuji a musím přiznat, že já k fialové taky dospěla až tak nějak časem :), jinak písnička je od Leighton meester Somebody to Love. A co se týče těch šátků :D, to jsi mi vzala úplně vítr z plachet, přesně takové video už mám totiž asi měsíc a půl v plánu, mám takový lísteček,kam si to píšu ty nápady a pořád ještě jsem se k tomu nedostala :D….ale určitě udělám, moc děkuji! :) A moc děkuji za pochvalu obočí, zkus potírat ricinovým olejem, prý by to mělo podpořit růst,ale vyzkoušeno osobně nemám….
    @DanaTN: moc děkuju, to jsi mě tedy moc potěšila a ano, s těmi chrousty souhlasím, brala bych i delší interval :D….
    @Petra P.: Petí :D, určitě v drogerce, essence má prý dobré gelové linky dle recenzí nebo ELF :)
    @Lenčaa: moc děkuji a ano, přesně tak, i z toho důvodu dávám makeup jako poslední :)
    @Modemus: moc děkuju, jsi zlatá :), no já myslím,že je to púplně na každém,jestli chce prvně nanést makeup nebo stíny, obecně se doporučuje prvně sjednotit plet a pak malovat oči, mně osobně to ale vyhovuje naopak právě z toho důvod,jak psaly i holky, že když si někde popráším plet pod očima stíny nebo mi někde něco „upadne“, tak nemusím předělávat makeup,ale jen to setřu,ale myslím,že je to úplně jedno….:)
    @Lucko 22:40: moc děkuji a mám naprosto stejný dojem jako ty, taky jsem přesvědčená, že je to někdo z mého okolí,komu asi hodně vadím, ale je to takový srab,že do očí nic neřekne a vybíjí si svoje komplexy anonymně na netu, já už to ani nebudu komentovat,takový člověk je fakt ubožák, hlavně to dokola píše pořád jedna a ta samá osoba pod různými podpisy-jednou Páťa, jednou Patrik, Jája, Danuše…atd, ono by se to i dalo zjistit, odkud vítr vane,alespon dle IP,ale kašlu na to,nebudu plýtvat energií na někoho takového :). A moc děkuji za pochvalu,jsi milá! :)
    @Superterik: Teri, mně už to na sobě moc dlouho netrvá, tak 20min. všechno, když si dám záležet, tak 30 min., no ale když blbnu, klidně si vyhraju i ¾ hodiny :D,ale to moc často nedělám,to tak za dlouhých zimních večerů :D….Jinak na ostatních mi to trvá dýl, to si dávám víc záležet :)…
    @Elli Lightning: přesně tak, k tamvým vlasů a modrým očím je fialová úplně nejkrásnější, to ti musí strašně slušet! :)

    Všem vám moc děkuji za krásné komentáře, co se týče postupu, tak by se dle rad,co jsem všude možně četla, měl prvně nanést makeup, pak dělat oči,ale já to dělám obráceně z důvodů, že pak makeup nemusím opravovat,pokud mi stíny někde upadnou, myslím ale, že je to úplně jedno, že záleží, co komu vyhovuje :). Také dotazy k makeupu, tento je můj nejoblíbenější, mám ho moc ráda, jen mě štve, že nedělají nejsvětlejší odstín do růžova nýbrž do žluta, takže když jsem úplně bledá, tak mi už nesedí. Jinak jsem o něm psala tady: http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/04/loreal-matte-morphose-makeup.html

    OdpovědětVymazat
  49. @Miuš, moc děkuji za krásný komentář, já tedy takhle na den nechodím, to už bych musela mít jó náladu a čas, ale na mladých kočkách se mi to líbí každopádně víc ty kouřové výrazné oči :). Jinak co se týče toho pudru, tak je moc fajn, mám ho ráda, hlavně proto, že nemá třpytky, což je výhoda, protože většina rozjasnovačů je má, za cenu 6 dolarů, za kterou jsem ho kupovala já, je určitě fajn,nevím ale kolik stojí u nás a tak si myslím,že se dá určitě levněji pořídit nějaká varianta od Essence nebo třeba Catrice, ti měli na jaře pěkné rozjasňující pudry, protože se obávám, že u nás bude tak za 250-300 a to mi přijde zbytečné....
    @anonymní 13:12: moc děkuji, jsi zlatá :) a určitě video udělám, chtělo ho více lidí :)...

    OdpovědětVymazat
  50. To bych si tedy jen tak netroufla říct,že je to jedna osoba.Právě dle IP.Psala jsem několikrát komentář,že jsi až moc přelíčená,což není jen můj názor.Jenže ty to po každé zameteš na jednu hromadu s ostatníma úchylama,viz.výše Patrik.Asi se tedy budeš muset kouknout na to IP znova.A máš pravdu,jsem z tvého okolí,právě proto vím,že si spoustu věcí dobarvuješ dle svého uvážení.Ty bys to chtěla říct do očí,ale to bys musela občas vylézt tam od vás,někam mezi lidi,a ne se jen malovat a natáčet. Dana

    OdpovědětVymazat
  51. Fialový stíny spolu ještě se zelenýma jsou moje nejoblíbenější. Tobě to moc sluší, škoda že já mám na to moc zapadlý očka, no nevadí :))

    OdpovědětVymazat
  52. Milá Dano, je vidět, že Ti nedám spát, co, chodíš sem už pár měsíců a neustále otravuješ výplody své evidentně choré mysli....A nedobarvuju si nic, nemám to zapotřebí, jsem spokojená tak, jak to je :), nevím, co by se asi tak dalo dobarvit na fotkách outfitů, na líčení a podobně, nevymýšlej si a přestaň mě otravovat, chováš se jako stalker a nechápu, že máš zapotřebí mi pořád takhle psát, zvláště ještě, když já Tě neznám. Je mi líto,ale žádnou kamarádku Danu nemám a pochybuju, že bychom se někdy osobně bavily. No do očí mi to můžeš přijít říct dost často, do Prahy, do Hradce, vyber si, je to na Tobě, i dnes večer budu v Hradci, stačí napsat mail a můžeme se na setkání v klidu domluvit a i to můžu zdokumentovat sem na blog, abych si nedobarvovala skutečnost! Už je to opravdu trapné, přestaň řešit cizí lidi a investuj tu energii třeba do svojí rodiny nebo přátel, jestli ovšem s takovou povahou nějaké máš, díky.

    OdpovědětVymazat
  53. Prý chorá :D Stejná písnička :D

    OdpovědětVymazat
  54. WAU naozaj skvele tvoj blog je super!!!!! Aj ja by som si zelala keby sa viem tak prekrasne nalicit ale ak budem postupovat presne podla teba mozno sa mi to konecne podari dakujem za skvelu inspiraciu !!!!!
    sona

    www.sonaskoncova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  55. Péťo, tak zrovna tuhle paletu jsem si asi před rokem roztřískala :P jinak jsem se chtěla zeptat, jestli si dáváš nějaký světlý stín pod oči nebo to jsou neopálené brýle :DDD

    mám to totiž stejně, od brýlí mám pod očima světlá kola...už se mě kámoška ptala, jestli to tak mám schválně :D

    T.

    OdpovědětVymazat
  56. Soni, hrozně moc děkuji, to mě tší, já Tvůj blog úplně miluju,jsi nádherná!

    Tess: jé, takový škody :D a jo, trefila jsi, opálený brýle a nejde to ničím zakrýt,tak se o to ani nesnažím, myslím,že je lepší být bílá pod očima než tam mít nějaký velký nánosy :D, já tomu už roky řikám panda efekt, dokonce je to prý pro tohle opálení skoro odborný výraz :D....

    OdpovědětVymazat
  57. Výstižné video. Žádné dlouhé "kecy kolem", ale pěkná rychlá ukázka, jak to má vypadat!

    OdpovědětVymazat
  58. Ja nemôžem pochopiť,že je niekto tak padnutý na hlavu, že denne kontroluje blog, ktorý je podla neho otrasný a ešte tu potrebuje kritizovať. Kto nemá rád kozmetiku tak nech si ide čítať o varení alebo o čom chce.Ved toto nie je nenormálne.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!