OOTD - romanticky

by - 21 dubna

Krásný víkend,

mám pro vás zase jeden outfitový post, konečně jsem po více než půl roce vytáhla balerínky a lehkou sukni. Mám ten dojem, že všechno jste už viděli vloni, tedy kromě náhrdelníku, který je z ebay a mám ho letos  na jaro nový. Sukně je z Tally Weil z loňských jarních slev a přijde mi nějak čím dál kratší, tak ji zřejmě časem vyřadím. Punčochy jsou také z ebay. Tričko je z HM a svetřík i pásek jsou z New Yorkeru. Balerínky a kabelku důvěrně znáte, obojí je z loňska z Humanicu. Tenhle dívčí romantický styl, puntíky, volánky, kytky, mi moc vyhovuje a cítím se v něm dobře, i když je mi jasné, že někdo namítne, že je to až moc "dívčí", řekla bych ale, že to ke mně sedí. A co vy máte také rádi romantický styl?








A tady je pěkně vidět na světle včerejší zelená Viva la green od Essence, opravdu se mi ta barva moc líbí, i když k tomuto outfitu si umím představit hezčí laky, jenže přelakovávat ráno podle outfitu, na to není moc čas :). Prsten je z Takka. Ještě bych dodala, dost se mě ptáte na nehty, mám své, jen ted testuji gel-lak, ale jinak nosím nehty zcela přírodní ;).


You May Also Like

100 komentářů

  1. mě k tobě tento styl sedí, to máš pravdu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni no tady Ti to ohromně sluší! Fakt jsi nádherná! Jsem strašně ráda za tvoje stránky! Každý den je kontroluji, co je nového! Děkuji za všechno! <3 :-*

    OdpovědětVymazat
  3. jsi nádherná! nemůžu se na tebe vynadívat, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. prerkásny outfit strašne ti to pristane :) ten náhrdelník je taktiež veľmi pekný :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásný náhrdelník, krásný svetřík.. sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší a taky se to k tobě hodí. Vůbec to není až moc dívčí... Mám podobnou puntíkatou sukni, ale je dvouvrstvá.
    Ta kabelka a balerínky vypadají skvěle.
    Čtu tvé články moc ráda a inspiruješ mě.
    Moc díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a i ta moje je dvouvrstvá, skorát to asi není vidět :)....

      Vymazat
  7. Až na ty silonky se mi to líbí))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuju za pochvaly, jsem ráda, že se vám tento styl líbí, protože já ho mám nejraději :).

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně povedený outfit Peti, strašně ti tenhle styl sedí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší a neřekla bych, že se sukně zmenšuje, ale že ty pořád rosteš :oD A tu sukni potom nemusíš dávat pryč a můžeš ji dát do Giveawye ;oD A dívčí styl ti sluší moc! Nevzdávej se ho ;o)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to se mi strašně moc líbí :) A moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  12. jeee brala bych tvou sukynku
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. jůů,nádherný outfit! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  14. to záhlaví je úžasný.všude ti to tam sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší. Opravdu přesně styl pro tebe.

    OdpovědětVymazat
  16. jak píšeš, tobě tenhle styl dokonale sedne! navíc ti to hrozně sluší:))

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle je opravdu to nejlepší, i když ti sluší úplně všechno :)
    Moc se mi líbí ten svetřík... Také bych nějaký takový potřebovala =D

    OdpovědětVymazat
  18. Doopravdy ti to moc sluší ;).

    OdpovědětVymazat
  19. Naozaj ti to velmi pasuje krasny outfit sukna s tym svetrik je super, len ja by som si nedala tie silonky nejak sa mi nepozdavaju :)

    OdpovědětVymazat
  20. miluju tenhle outfit! :) :D jsi jak princezna tady :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se strašně líbí ten drdol :) Je úžasný. Můžu se zeptat jak ho děláš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na něj je už video koukni do starších záznamů... :)
      Ona na něj peťka používá takový "molitanový kroužek" :D nebo nevím jak to říct :) :D

      Vymazat
    2. Kadeřnická podložka :-) Mívají to v bižuterkách a tak. Nebo zkus do google hodit ponožkový drdol. Myslím, že je to na dlouhevlasy.cz
      upgradevala jsem to na cosi z jedné silonkové fusky vyplněné lehkým šátkem...prostě vycpávka, gumička, vlásenky. Mrkni na to videjko v archivu, je to jednoduchý.

      Vymazat
    3. mrkni na moje videa, už jsem tenhle účes dělala dvakrát, jmenuje se to high bun :) a jinak podložka na drdol je z kadeřnických potřeb :)

      Vymazat
  22. http://www.kosmetika-verona.cz/ Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto e-shopem.. :P Kdyby ano tak se ozvěte na barunka.ladna@seznam.cz díky ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Proč máš tu vlasovou bambuli posazenou na hlavě jak hnízdo? Lepší by byla níže, na zátylku, aby zepředu nebyla tak vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že to vypadá jako hnízdo... a na tom zátylku by to vypadalo divně :p

      Vymazat
  24. Musím říct ze dneska jsme zvolily dost podobný outfit :P:D ... zitra se urcite na blogu objeví tak můžeš porovnat :D

    OdpovědětVymazat
  25. Tak ja musim rict, ze na me je to opet strasne preplacane. Puntiky na sukni, na puncochacis, uz to je moc. A potom ty doplnky, je to proste strasne preplacane. Mene je nekdy vice, podle me by se tohle hodilo mozna pro nejakou 12letou divenku. Taky ten pasek ve spojeni s tim narasenym svetrikem je prekombinovany podle me, proste jednotlive kousky mas vzdy krasne, ale jako celek je to pak chaos. A drdol se mi libi, ale souhlasim, ze by mel byt malinko jinak posazeny, nebo by se mi libilo, kdyby ty vlasy byly trochu povoleny, aby nebyl tak utazeny jakoby... Myslim, ze by ti to sluselo mnohem vic, kdyby si byla malinko minimalictejsi a dala vyniknout jednomu, dvema detailum:)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné, taky muluju tehle romantický styl. Jen ten pásek to docela kazí, jinak perfektní!

    OdpovědětVymazat
  27. Sluší Ti to Peťulko, vypadáš skvěle! Tenhle styl se k tobě hodí, jsi taková jemná a tohle jsi prostě TY! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Svetřík se mi nelíbí, já ty volánky prostě nemám ráda, ale zbytek je super a sedí ti to. A myslím, že i z těch fotek je to poznat, že se v tom cítíš dobře:)
    Jelikož jsem si všimla, že máš poměrně dost doplňků z HM a těchto obchodů, chtěla jsem se zeptat tebe i ostatních holek, jestli máte nějakou zkušenost s tím, že vám třeba zezelenají prsty z prstýnků z těchto obchodních řetězců. Já mám prstýnky z Gatu a když je po chvilce sundám, tak mám úplně zelenou tu kůži pod prstýnkem:D já jsem to teď formulovala úplně otřesně, ale věřím, že pochopíte, co tím myslím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle se mi stává taky. Mám to vždy potom, co si umyju ruce (prstýnky samozřejmě sundavám!), ale když si je špatně utřu a mám ruce trochu mokré a prstýnek si nandám, tak moje prsty jsou po nich taky zelené.
      Dost často se mi to stává i přitom, když se mi potí ruce :(

      Nevím co s tím, takže bohužel neporadím, ale kdyby někdo věděl jak na to, budu ráda :)

      Lucy

      Vymazat
    2. Ja jsem nekde cetla radu nalakovat ten prstynek zespodu bezbarvym lakem na nehty, ale jako nezkousela sem to, takze nevim, jestli to je dobra rada nebo blbost:)))

      Vymazat
    3. je to dobrá rada, opravdu to funguje :-)

      Vymazat
    4. Nekupovat šmejdy, ale nosit drahé kovy.

      Vymazat
    5. To je pravda anonyme ale to by jsi pak asi musela chodit jen v prstýnku a nahá protože někteří tolik nevyfláknou za jeden prstýnek..... :)

      Vymazat
    6. Hlavne prece spoustu veci ktere se daji najit v bizuterii si ve zlatnictvi nekoupis!!!!!! Myslim treba trendove veci, ruzne cuffs a podobne.. Takze tohle je rada asi od nekoho, kdo byl nakupovat naposledy v minulym stoleti a oblika se asi jako anglicka kralovna :D :D :D

      Vymazat
    7. Tak líp bych to nenapsala :DDD

      Vymazat
  29. júúú veľmi pekný outfit :) a tebe veľmi pristane :) všetko super zladené ako vždy, a vyzerá to skvelo, ja by som tu donekonečna vedela hovoriť o tom aké je to krásne, mne sa hrozne páči :)

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo moc povedené, líbí se mi to až na ty vlásky, myslím že Ti více sluší rozpuštěné. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Vyzařuje z tebe pozitivní energie. :) Ale nějak se mi ty věci k sobě nehodí nebo přebíjí se nevím. Ale je to jen můj názor. :) Drdůlek je super taky bych si ho z těch mých dlouhých vlasů chtěla umět udělat,ale chce to ještě praxi. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak to je opravdu velká krása. Jsi rozkošná a vypadáš úplně jako panenka. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peto, jsi krasna zenska, ktery by to sluselo i v pytli :o) Ale tohle se mi zda moc.....ten svetrik sam o sobe je hrozne vyrazny.

    OdpovědětVymazat
  34. Jéj mám úplně tu samou sukni a jsem ráda že konečně vím jak ji nosit :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, musím souhlasit s anonymem o pár řádek výš. Velká kytka na krku, na kabelce, spona na pásku, velký prstek, volánky na svetříku, puntíky na sukni i na silonkách :D Je to na mě trochu moc, ale ty kousky samy o sobě jsou super, stačí ubrat doplňky a nechat vyniknout jen něco :) jinak tenhle styl ti sluší :) Bára

    OdpovědětVymazat
  36. Taky si myslím, že těch výraznějších detailů je tam na mne až moc, ale obecně tenhle styl ti fakt sluší.

    OdpovědětVymazat
  37. K tobě to určitě moc jde! Náhrdelník je nádhernej :))

    OdpovědětVymazat
  38. Ten outfit je krásny, hneď by som si niečo podobné obliekla aj ja. Svetrík sa mi naozaj veľmi páči. A prečo si neobliecť krátku sukňu, keď máš také pekné nohy ;) Zelený lak sa mi páči tiež, dodáva tomu trochu sviežosti.

    OdpovědětVymazat
  39. Páni, moc pěkný outfit. Možná by se mi to líbilo víc, kdyby ten svetřík měl míň volánků, ale i tak je to vážně povedené. Jsi krásná .)

    OdpovědětVymazat
  40. zaujimavy svetrik, outfit sa mi paci, okrem pancusiek, ktorych vzor a farba v kombinacii s balerinkami posobia az prilis detsky a naopak uces posobi prilis staro a prisne, drdol by som dala nizsie a okolo tvare nechala padat par volnych pramienkov :-) ved ide o romantiku !

    OdpovědětVymazat
  41. Sluší ti to, ale to tobě asi vždycky. Na mě je to moc překombinované a nehodí se mi to k tobě. A mohu se zeptat, jestli sis něco dělala s obočím ? Přijde mi tady jiné a divné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je opravdu upřímný názor ..

      Mně se to moc líbí, vypadáš jako sněhurka, nemůžu si pomoct :)

      Vymazat
    2. Tak ty reknes, ze ji to slusi, ale ze se to k ni nehodi? To mi prijde fakt divny!!!

      Vymazat
    3. Díky, nene, nedělala jsem si s obočím nic,asi světlem nebo fotkou se ti zdá jiný, fakt nevím :D.....

      Vymazat
  42. Přesně tak jak říkáš, tohle se k tobě náramně hodí! Mimochodem, opravdu vtipné (v tom dobrém smyslu slova) nové záhlaví! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peti krásný outfit... Nemohla by jsi prosím udělat video na tenhle účes? Strašně se mi líbí a chtěla bych ho zkusit, bohužel nevím jak na něj :). Lenka

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peti jak jsem v rychlosti přelétla nějaké ty anonymy...Tak jsem začala kroutit hlavou....
    V tomhle úžasně letním krásném outfitu vypadáš jako panenka :)
    Ohromně ti sluší a hodí se k tobě :)
    Mně osobně se romantický styl líbí ale nevím jestli se ke mně hodí :D :)
    A teď jenom že máš pravdu o tom že ráno si nehty přelakovávat na jinou barvu podle oblečení by se moc asi nikomu nechtělo ....Ale ta modrá k tomu moc nejde ale jinak je krásná a zase kdyby jsi si k tomuhle outfitu vzala růžový lak možná by to bylo už moc "přeslazené" takže je vlastně dobře že máš tenhle lak :))

    PS:tu sukni rozhodně nevyřazuj!! :D :)


    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. Tento outfit se mi líbí přesně do toho místa, kde končí svetřík... K tak výraznému náhrdelníku a svetříku bych zvolila spíše jednoduché černé kalhoty. Ale míchat do volánku a květů ještě i puntíky, mi připadne přehnané. Člověk pak neví, kam se má podívat dřív... Myslím si, že to je jako u líčení - buď výrazné oči nebo pusa, tak i u outfitu by měl být jeden max dva prvky, které upoutají pozornost... Takhle se vše bije přes sebe a je z toho jeden velký módní chaos :-)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S jednoduchyma kalhotama by to bylo hodne nudny a divny. Kdyz uz tak beige ap... A me se to ale libi tak jak to ma Petra na sobe, nezda se mi to moc preplacany. Moc krasne Petro ;)a chtela jsem jen jeste napsat ze se ze me tvoji vinou stala zavislacka na modnich blozich ;D a ten tvuj kontroluji kazdy den jako prvni a nemuzu se dockat noveho clanku. Jsi uzasna, jen tak dal ;) Luci

      Vymazat
  46. podľa mňa je to presne tvoj štýl:)

    OdpovědětVymazat
  47. Tohle ti úplně nejvíc sluší!Krása!;)

    OdpovědětVymazat
  48. Dívčí styl ti sedne jako snad nikomu koho znám. Nicméně mi to přijde trošku překombinované. Už bych možná nevolila tyhle punčocháče, ale nějaké jednodušší. A taky nejsem nějak moc odvařená z toho, na mě, až moc vysoko posazeného drdolu. Jinak je to moc povedené. Jak říkám, dívčí styl a ty jdete dohromady :)

    OdpovědětVymazat
  49. Mně se to moc nelíbí. Ani barevně... Celkově mi to přijde překombinované a ten svetr je podle mého názoru prostě hnusnej. Vlasy taky nic moc. Ale jsi krásně nalíčená! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. K tobě tento styl opravdu sedí! Sluší ti nalíčení a i oblečení. Mně se tam akorát nehodí ten svetřík jelikož se mi zdá takový moc přeplácaný s tou sukní která má být vysoko :) Jinak nádherný prstýnek,nehty a vlasy ti také sluší. Nechci Ti nějak omezovat čas,ale pokud by se ti chtělo a neobtěžovalo by tě to,byla bych ráda kdyby si zašla na můj blog který je také o módě. Není rozjetý,je tam zatím jeden článek,ale už dělám další návrh a k večeru zase zveřejním. Takže pokud by se ti chtělo www.my-little-fashion.blog.cz :) Ahoj a sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Vypadáš užasně.Na tvůj blok si dívám každý den je prostě super.....:-)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila dnes poprvé a musím říct že je naprosto úžasný. Jsi strašně krásná ♥. Jestli to teda není osobní chtěla bych se zeptat kolik ti je let ? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se pročteš blogem víc do historie, zjistíš to, Petra to několikrát už zmiňovala, většinou v komentářích, hi...

      Vymazat
  53. Krásná vizáž, moc se mi líbí, že se oblékáš jinak než většina, v davu musíš zářit :), souhlasím s dalšími příspěvky, že vypadáš jako panenka :) u mě jednoznačně vede svetřík, prsten a barva laku na nehty! Bomba!

    OdpovědětVymazat
  54. Vypadáš nádherně, tento styl se k Tobě opravdu moc hodí! :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Peti, tento outfit ti ohromne slusi, vazne krasa a vubec bych nerekla, ze je moc divci, pokud se v nem citis dobre, tak proc by sis nemohla vzit treba i takhle kratkou sukynku, mas uplne ukazkovy nohy, ktery timto outfitem jeste vyniknou.:)
    Nemyslim to spatne, ale hrozne se mi nelibi ten uces, ja vim, ze ho nosis casto a tedy asi i moc rada, ale mas krasny vlasy a vzdy kdyz si je nechas rozpustene, tak uúplne jasam, protoze ti rozzari oblicej a moc ti to slusi, ale tyhlety ucesy, kdy mas vzadu vzdycky ten "drdol"(nevim, jak to nazvat, snad to nezni nijak hanlive:)), mi prijdou hrozne upjate a takove nemoderni, je to ale mozna jen muj pocit a chapu, ze je to asi mnohem pohodlnejsi, nez mit vlasy rozpustene.:)mej se krasne, Z.

    OdpovědětVymazat
  56. Přijde mi to moc překombinované, pardon. Ale lak vypadá venku na sluníčku ještě líp než vevnitř :)

    OdpovědětVymazat
  57. Tohle ti moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  58. Moc Ti to sluší :) já mám ráda romantický styl, ale ráda k tomu vždycky dodám něco drsnějšího at´ už šper anebo koženou bundu, rebelka a anděl dohromady to je moje a pak košile ♥ ty jsou moje srdcovka

    OdpovědětVymazat
  59. Na můj vkus až moc překombinované, ale tobě to sluší a důležité je, že ty se v tom cítíš dobře:)

    OdpovědětVymazat
  60. Tak já to dnes asi vezmu dohromady, protože se to v podstatě opakuje :), někomu se to líbí, někomu to přijde moc, nelíbí se nejvíc svetřík a drdol :). Tak to mě asi ukamenujete, já mám tenhle svetřík právě naopak moc ráda a i se mi líbí ty světlé silonky s tou sukní.....já nevím, mně to prostě dohromady ladí, já nejsem takový ten typ, co nosí jen úplně trendy věci a extra jednoduše, jak vidíte na fashion blozích, není to můj styl, já to prostě radši takhle, možná tím pádem pro někoho přeplácaně, mně to tak nepřijde :). Co se drdolu týče, tam úplně souhlasím, že s copem by zrovna tohle bylo hezčí, bohužel někdy si člověk nestihne umýt hlavu a tak je fakt jediným řešením ulízlý drdol, mě to neruší,ale dávám vám za pravdu ;). Jinak bych moc všem chtěla poděkovat za názory a komentáře a za velkou podporu či kritiku, moc si toho vážím :)!

    OdpovědětVymazat
  61. Mně se to moc líbí, celkově k sobě ladí, jen ty volánky taktéž nemusím, ale Tobě to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  62. Navrhuji přejmenovat článek na "OOTD: přeplácaně" :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím! Vypadá to šíleně, deset šmuků, deset barev... Klára

      Vymazat
  63. Jedním slovem dokonalé.Asi půjdu na nákupy.=)

    OdpovědětVymazat
  64. Moc hezky sladěné:) až na ty silonky, ty už mi příjdou moc dětinské ;)

    OdpovědětVymazat
  65. Tenhle outfit jsme už viděli, ale v ne tak přeplácaném vydání. http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/09/3x-ootd-aneb-fashion-saturday.html
    Ukaž radši něco nového, začíná to tu být dost nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nekupuji si každý den nové oblečení a tak je přirozené, že kombinuju kousky, které už mám déle ;), koukám, že to tu máš dost prolezlé, co :D, to mě těší....

      Vymazat
  66. veľmi pekné :-))

    http://lucygaven.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky Peti,
    rovněž jsem se stala Tvojí fanynkou, přestože jsem starší než Ty. Občas mi připadá, že máme podobnou konstrukci těla :-). Mohla bys mi prosím prozradit,kolik měříš?
    Já jen .. že abych mohla mít balerínky, musela bych mít skutečně krátkou sukni. A u Tebe mi to přijde OK.
    Musím se zaregistrovat. Přeji ještě více fanynek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc děkuji, měřím 165cm a máš pravdu, v delší sukni a balerínkách vypadám jak z pomocné školy a hrozně malinká, také musím mít kratší sukni :).

      Vymazat
  68. Promiň,zapomněla jsem se podepsat. Hanka (žádný anonym). :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Och, vyzeráš prekrásne. Takýto štýl sa ti veľmi hodí, ja uprednostňujem skôr výraznejšie farby, pretože som svetlý typ, no niekedy tiež podľahnem staroružovej, bodkám a kvetinkám. :)
    A veľmi sa mi páči lak, mňa teraz od Essence najviac baví nude kolekcia (odtieň Cookies and cream). :) Na tvojom blogu by som uvítala aj viac takýchto skvelých outfitov, len tak ďalej... ;)

    OdpovědětVymazat
  70. Příště bych na krk nic nedávala, na mě by to bylo přeplácáné, ale je pravda, že u tebe to ani tolik nevadí :))Jinak za světřík i kabelku se musím přimluvit-líbí se mi moc, oboje :)

    OdpovědětVymazat
  71. prave som si objednala presne taky isty nahrdelnik za 5 eur 90:o) strasne sa nan tesim, vdaka za inspiraciu

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!